gtst-goedetijdenslechtetijden

Maandag 3 juni
Het gevecht van Sjoerd en Tim heeft grote gevolgen. Lucas liegt over zijn relatie met Menno. Na een illegale actie van Sjoerd draait Bianca door. Aysen confronteert Monica met de vermoedens die ze heeft over haar en Bing.

Dinsdag 4 juni
Wiet werkt zich in de nesten als ze het voor Noud opneemt. Rikki vindt Wiets gedrag verdacht en wil weten wat er speelt. Antons geduld met Sjoerd is op. Mike probeert via Noud bij Nola in de buurt te komen. Menno probeert Lucas te kalmeren als hij overstuur raakt.

Woensdag 5 juni
Mike besluit dat de tijd is aangebroken om definitief met Lorena af te rekenen. Sjoerd neemt een belangrijke levensbeslissing. Maxime heeft een geweldig huwelijksidee voor Rik en Nuran. Lorena begint zich raar te gedragen.

Donderdag 6 juni
Noud heeft heel wat uit te leggen als Lucas vraagt naar hoe zijn relatie met Wiet nu is. Mikes plannen met Lorena worden gedwarsboomd door Laura. Menno beschuldigt Aysen van corruptie. Monica doet Bing een intiem voorstel.

Vrijdag 7 juni
Aysen doet een grote stap in haar plan om Bings leven te ruïneren. Anton krijgt te maken met een levende herinnering. Monica heeft Bing nogal wat op te biechten en graaft daarmee haar eigen graf. Bianca herkent eindelijk haar zoon weer als Sjoerd een milde kant van zichzelf laat zien.

117 comments on “Spoilers 3 t/m 7 juni

 1. neemt overdosis in? en word op tijd gevonden word leeggepompt in ziekehuis en gaat naar afkick kliniek? zo is hij er 3 maanden uit! of hij ligt in coma, maar waars niet omdat iedereen daar in komt.

 2. Spoilers 6 & 7 Juni

  Noud heeft heel wat uit te leggen als Lucas vraagt naar hoe zijn relatie met Wiet nu is. Mikes plannen met Lorena worden gedwarsboomd door Laura. Menno beschuldigt Aysen van corruptie. Monica doet Bing een intiem voorstel.

  Aysen doet een grote stap in haar plan om Bings leven te ruïneren. Anton krijgt te maken met een levende herinnering. Monica heeft Bing nogal wat op te biechten en graaft daarmee haar eigen graf. Bianca herkent eindelijk haar zoon weer als Sjoerd een milde kant van zichzelf laat zien.

 3. ik ben heel benieuwd hoe lang menno er in blijft…. wel weer leuk voor lucas namelijk. maar goed, denk dat hij er weer uit mag als het onderzoek is afgerond…

 4. ik mis janine en ludo, er moeten echt weer dingen gebeuren! Zoals dat de waarheid naar boven komt fzo, die twee moeten weer bij elkaar komen

 5. Ik denk steeds meer dat Menno een vaste rol krijgt. Vorig jaar hadden we de situatie met Bilal. Toen werd er gewoon gezegd dat het een tijdelijke rol zou zijn. Dat is bij Menno anders. Er wordt heel vaag over gedaan (zie interview Dave Mantel met RTL Boulevard).

  Ik zou het zelf ook wel logisch vinden als Menno blijft. Hij is dan niet alleen de partner van Lucas, maar als rechercheur kan hij ook andere verhalen krijgen (zoals dat ook met Jack het geval was).

  1. Mee eens, ik vind het eigenlijk wel positief dat hij er niets over mag zeggen….en toen hij dit in het interview aangaf, keek hij wel blij….bovendien maken ze nooit zo’n uitgebreid interview met iemand die een tijdelijke rol heeft…. Daarnaast staat het introductiefilmpje over Menno/dave ook al weken op de homepage van gtst.nl….dat zouden ze ook eerder vervangen als het slechts een gastrol zou zijn…

   En hij is inderdaad meer dan een mogelijke partner van Lucas…tot slot zou het wel raar zijn als ze net als vorig raar net voor de zomer een nieuwe liefde van Lucas introduceren eb die er na de zomer meteen weer uit knikkeren…

   Maar goed we zullen het wel zien! Ik ben in ieder geval voor, maar dat is wel duidelijk….. 😉

   1. Bovendien kan de combinatie van een Sanders (Lucas) en een recercheur ook nog leuke verhaallijnen opleveren, aangezien de familie Sanders altijd wel iets illegaals uitspookt :)))

   2. Sinan/Bilal kreeg ook van die interviews. Dus dat zegt niks. Bilal heeft zelfs een biografie op de site. Menno heeft die (nog) niet.

 6. In rtl boulevard zei Dave dat hij daar niets over mag zeggen 🙁 Ik snap het wel overigens hoor. Hij zei ook dat hij in de cliff zit. Ik denk dus dat de cliff onderanderen over de dood van Danny gaat.

 7. Jullie konden wel eens gelijk hebben dat Menno vaste rol wordt. Ik zelf hoop het ook. Omdat je met Menno en Lucas alle kanten op kan gaan. Bijv een huwelijk en kinderen adopteren. En nog wel meerder opties. En met Menno als rechercheur kun je ook alle kanten op gaan. Zoals met Jack. Maar ik zou het leuker vinden als Mark van Eeuwen terug zou keren en dat Jack van Houten terugkeerd en ook rechercheur zou worden. En samen met Menno gaat werken en dat er dan heel veel spannende verhaal komen. Ik heb wel een idee.

  Jack komt terug en begint weer een relatie met Lorena.

  Menno heeft besloten in Meerdijk te blijven. En Jack komt nadat hij terug is gekeerd een paar dagen later weer op de politieburo en zegt tegen Menno: Aysen heeft dus Danny vermoordt? En Jack voelt in eerste instantie zich schuldig want hij heeft geen verder onderzoek uitgevoerd. Maar dat gaat weer over. En Jack en Menno krijgen oproep van een inbraak. En gaan de mysterie inbraak oplossen. En zo kun je meerder verhalen verzinnen.

  Lijkt me wel leuk dat er 2 rechercheur vaste rol hebben in GTST en samen werken dat is eigenlijk nog niet gebeurd. Ik denk dat dit ook heel veel leuke en spannende verhaalijen van kan komen.

 8. Jullie hebben gelijk! Misschien krijgt Menno een vaste rol. Ik hoop het! En net zoals Celine zei, ik wil ook dat Ludo & Janine weer bij elkaar komen! Ik mis hun samen! De Sanders moeten echt achter de waarheid komen! Maxime mag wel blijven, maar wel normaal doen tegen Janine. Maar dan moeten Ludo & Janine wel bij elkaar blijven! Het beste GTST-koppel ever!

  1. maxime normaal doen tegen Janine? De keer dat Maxime met goed dacht te hebben gemaakt met Janine (na de Frederik-verhaallijn), heeft Janine het zelf verprutst. Dus ik snap Maxime nog wel aan de ene kant. Goed, ze is te ver gegaan, maar als ze niks zou doen dan weten we allemaal dat Maxime uiteindelijk weer niet meer welkom zou zijn in Huize Sanders doordat Janine dat perse niet zou willen ofzo…

   1. Janine ging inderdaad te ver door Maxime destijds te beschuldigen voor die medicijnenwissel. Echter was het niet alleen Janine die dat dacht, Ludo dacht er precies zo over! Dus ik snap niet waarom Maxime dan constant Janine uit de familie wil hebben terwijl Ludo in dit geval net zo schuldig is.

    Bovendien was het terecht dat Maxime een keer goed te pakken werd genomen voor wat zij allemaal wel niet heeft gedaan (waarvan veel nog niet eens bekend is bij de rest van de Sander). O.a. dit:
    -Ze wilde Nina’s moeder zijn.
    -Ze heeft Amy’s voogdij afgejat.
    -Ze heeft Nick compleet gek gemaakt en iedereen trapte erin (ze heeft zelfs iedereen wijs gemaakt dat hij Valentijn mishandelde).
    -Ze heeft Barbara aangepraat dat ze moest liegen over kanker.
    -Ze heeft Martijn en Irene uit elkaar gehaald.
    -De inhuur van Maarten om Ludo en Janine uit elkaar te krijgen.
    -Affaire met Anton (al was dat natuurlijk meer Antons schuld, maar dan nog had ze er niet in mee moeten gaan, zeker gezien het feit dat Bianca een vriendin van haar was).

    En bijna alles is haar nog gelukt ook. Ze komt overal mee weg. Ben blij dat Janine in ieder geval weer goed contact heeft met Lucas en Nina.

    Wat ik hiermee allemaal wil zeggen is dat het gewoon meer dan terecht is dat Maxime dit keer wel ontmaskerd wordt.

    1. In der daad maxim krijg de porsie nog wel volgens mij heeft ze gewoon kinderen want in het beging toen ze Ludo zij dat ze geen kinderen kom krijgen belde ze met iemaand in Italië en vroeg hoe het met ze ging daarna hebben we daar nooit meer wat over gehoordt dus volgens mij heeft maxim 2 kinderen en gaat Janine daar een keer achter komen

     1. He!? Dat van Italië heb ik totaal gemist terwijl ik vanaf dat ze erin kwam toch echt geen aflevering heb gemist…

 9. Ze doen inderdaad wel vaag ja kijk dit bijvoorbeeld:
  * Dave Mantel: Ik mag niet zeggen of het een vaste rol of een gastrol is
  * RTL Boulevard: Wie staat wel op de castfoto en wie niet (Dat betekend zeker dat er minimaal 1 persoon eruit gaat)
  * Dave Roelvink krijgt een rol in GTST???

  dus, dan denk ik dat er 2 uit gaan en dat 2 nieuwe een vaste rol krijgen.

  1. Mike gaat er begin 2014 uit. (ivm flexwet)

   Dave Roelvink, alsjeblief zeg. Of beter, liever niet. Heeft een paar fotoshoots gemaakt om door te breken als “model” . Is winkelbediende in een modezaak, daar is niets mis mee, maar hij doet me te veel denken aan zijn vader met z’n gele zwembroek in de reclamewereld 🙁

   Volgens mij werken ze zowel bij GTST en bij RTL algemeen met jaar contracten en geen vaste contracten meer.

 10. Romy wat je zegt heb je gelijk in, hoop wel dat ze erachter komen maar dat ze geen wraak op der nemen. Vind dat ze dan wel kiet staan.. ik vind ludo wel een klootzak geworden, alsof die niks meer om der geeft ofzo.. maar vraag me af hoe hij achter de waarheid komt

  1. Dat vraag ik me ook af. Tot nu toe is het bij iedere ruzie tussen Maxime&Ludo geweest dat Ludo niks meer met Maxime te maken wou hebben. Misschien vergeeft Ludo Maxime nu juist wel (omdat Janine haar ook heel wat heeft aangedaan wat ik verhouding erger is want Janine heeft nog onderdak, geld en familie). Maar dat Maxime het niet meer wil goedmaken.

 11. Zei idd ook al eerder dat ik vind dat er heel vaag word gedaan over de zomercliff..
  Normaal gesproken geven ze al prijs wat ons ongeveer te wachten staat,inclusief de foto van de cliff.
  Tot nu toe is er nog niets uitgelekt,wat op zich wel een beetje vreemd is.
  Al vind ik wel dat de schrijvers in herhaling vallen,door Wiet terug te laten komen,en wederom verliefd te laten zijn op Noud..kopie van 2 jaar geleden..
  Bovendien doen de schrijvers naar mijn mening ook TE weinig met ex-personages die uit beeld zjn verdwenen zoals Tanja/Tanya,Nick,Martine,enz..
  Maak het wat spannender door 1 van deze terug te laten komen,denk dat er meerdere onder ons zijn die dat wel leuk zouden vinden.
  Er mogen,maar dat roep ik eigenlijk ook al een hele tijd,zeker ook wel wat meer onverwachte momenten inkomen…de meeste wendingen zijn veel te voorspelbaar.
  Nu begrijp ik heus wel hoor dat t niet meevalt om steeds iets te verzinnen,maar geloof best dat t wel spannender zou kunnen.
  Als ik alleen al lees wat de fans af en toe verzinnen…..daar zitten heel goede en bruikbare opties tussen(hint voor de schrijvers?).

 12. Nick is toch bij brand omgekomen? Jack komt niet terug hoor denk ik. Heeft Wiet weer en vaste rol of is ze er nu tijdelijk in ik heb een hekel aan haar stem en haar komst voegt niets toe als het bij haar weer om het zelfde gaat. Van mij mag Menno ook blijven maar ja, wie ben ik? Een gek mens die alle fragmenten waar in hij voor komt verzamelt en steeds terug luistert. Hij heeft een mooie stem en hij en Lucas zijn echt leuk samen.

 13. @Nancy,

  Nick is niet bij die brand om het leven gekomen,dat is wat heel Meerdijk nu denkt..
  Als je toen op had gelet,had je kunnen zien,dat Nick op een gegeven moment in een taxi zat met onbekende bestemming.
  Weliswaar behoorlijk verbrand,maar toch…EN in t bezit van een vals paspoort met de naam Ronald Verkerk erop..
  Schrijvers kunnen hem dus weldegelijk er weer in schrijven..

 14. Nu ik er over nadenk:
  Exits/Entrees van vorig seizoen:
  Exits: Charlie, Edwin, Nick (geen vaste rol maar toch), Danny.
  Entrees: Aysen, Nuran, Mike, Tim.

  Exits/Entrees dit seizoen:
  Exit: Jack.
  Entrees: Wiet.

  Ik denk dus dat er wel een grote kans is dat er binnenkort wat gaat veranderen in de cast. Maar er hoeft niet perse iemand uit te gaan, er kan ook iemand bij komen of meerdere de cast hoeft niet altijd evenveel mensen te tellen…

 15. De volgende blijven zeker in GTST:
  – Sjoerd, Rikki, Lucas, Lorena, Jef, Wiet, Noud; te zien in filmpje over castfoto.
  – Sjors; is bekend dat ze in september weer terugkomt.
  – Mike; vertrekt begin 2014 tijdelijk uit de serie.

  Dan blijven er nog over:
  – Aysen, Anton, Bianca, Bing, Janine, Laura, Ludo, Maxime, Nina, Nuran, Rik, Tim.
  – De Sanders (Ludo, Maxime, Nina -Janine-) zijn niet meer uit de serie te denken. Lijkt me dus een erg kleine kans dat een van hun vertrekt (tenzij ze zelf willen vertrekken.
  – Aangezien Sjoerd, Rikki (en Bram dus ook) in de serie blijven zullen zijn ouder wel niet vertrekken (tenzij er 1 doodgaat).
  – Laura is de enige die er vanaf het begin ik zit, lijkt me dus erg sterk dat zij zou vertrekken.

  De kans is het groots dat een van deze 5 uit de serie gaat:
  – Aysen, Bing, Nuran, Rik, Tim…
  Wie denken jullie? Aysen kan natuurlijk de gevangenis in gaan voor moord op Danny, Bing met Monica vertrekken om samen een leven met kind op te bouwen, Nuran kan vertrekken omdat de hele Aysen-situatie haar teveel word…

  1. Als er al iemand uitgaat, zou ik qua verhaallijn Aysen zeggen vanwege een mogelijke straf die ze zou kunnen krijgen.
   Het lijkt mij voor zowel Nuran, Rik als Tim erg onlogisch dat deze personages uit de serie worden geschreven (of de acteurs zouden dit zelf moeten willen, maar dat lijkt me niet. Toprak en Beau zitten er allebei niet heel veel langer dan een jaar in en hebben gezegd dat ze het goed bevalt. Ook Ferri zie ik niet uit de serie gaan).
   Er kan ook gewoon niemand uitgaan. Er gaan vaker bijpersonages uit dan vaste karakters.

   Qua mijn eigen mening zie ik Bing, Aysen en Maxime graag vertrekken, omdat ik de personages niet leuk vind.

  1. Heb ik hem ook horen zeggen, ondanks dat weten we nog niets. Was toch weer lekker vaag.

   Dat ze niets mogen zeggen begrijp ik, maar tot ze dan helemaal hun mond houden. Dit soort nietszeggende uitspraken irriteren mij mateloos.

  2. Eigelijk meoten de acteurs wel zeggen dat het een spannende cliff wordt, je kunt moeillijk zeggen dat die slaapverwekkend is want dan gaat er niemand kijken…

 16. Maxime zal sowieso niet vertrekken uit GTST, want ze heeft een paar maanden geleden in RTL Boulevard gezegd dat ze een nieuwe liefde gaat krijgen, en die is er nu nog niet. Denk dus niet dat ze een nieuwe liefde krijgt en daarna verdwijnt. Tenzij die haar vermoord, of dat ze met hem naar het buitenland gaat, maar dat laatste zal sowieso wel niet binnen een paar maanden gebeuren…

 17. Dave Roelvink nieuw gezicht in GTST?
  Het zou zomaar kunnen dat Dave Roelvink komend seizoen opduikt in Goede Tijden Slechte Tijden. In RTL Boulevard hint Fiona Hering erop dat hij de soap binnenkort binnenwandelt. “Maar hij mocht daar verder niets over zeggen tegen ons”, luidt de duiding van de deskundige. In RTL Boulevard was juist een item te zien over de ambities op het gebied van modellenwerk van Dave, de zoon van volkszanger Dries Roelvink. Dave is al naar Zuid-Afrika gevlogen voor wat fotoshoots, maar gaat dus mogelijk ook aan de slag

  1. Tja dat werd een jaar geleden dus ook over marcus gezegt en we weten allemaal dat dat nergens op sloeg… dus ik vertrouw zappenblog niet echt meer…

 18. Ik hoop ook dat de waarheid over dat Maxime&Maarten gedoe eindelijk boven tafel komt. En waarschijnlijk zal dat ook gebeuren dat Maarten weer contact zoekt met Janine en haar de bewijzen levert over hun samenwerking. Mar ik denk dat dat niet bij de cliff hoort van hun verhaallijn ligt al een tijdje stil. Maar ik denk als Ludo er achter komt dat hij woedend is op Maxime. Maar ik hoop niet dat ze wraak gaan nemen op haar want dat hebben we nu al gezien. En dan hoop ik natuurlijk ook weer dat Ludo en Janine weer samen komen hun zijn zo een leuk koppel.

  Menno mag inderdaad blijven er kunnen nog wel is leuke verhaallijnen ontstaan met hem. Maar dat is natuurlijk nog een vraag of hij zal blijven.

  Ik denk dat de cliffhanger er zo uit zal zien :
  Janine en Maxime slapen beide in de Rozenboom en Laura en Lorena werken daar. En Lucas en Menno zijn aan het sporten. Lorena is inmiddels aardig gek gemaakt door Mike. Later komen ook Nina en Noud binnen. Mike wil voor een en altijd klaar zijn met dat gedoe en wil nina&lorena laten ombrengen. Maar dan krijgt hij een belletje van zijn advocaat en die vraagt hem om naar de Rozenboom te komen Ludo en Zijn advocaten zijn eral. Nog een rede erbij om de bom af te laten gaan en hij steekt de lont aan en rent snel weg naar zijn auto. Als hij wegrijd hoort hij “BOEMMMM” en hij rijdt naar het huis van de Sanders en wil Nola ontvoeren. Hij hoort bij hem en bij niemand anders vind hij. Hij heeft een pistool opop zak en schiet mevrouw zwart neer en pakt Nola. Dan rijdt hij door en ziet de Rozenboom in vuur en vlam en hoort gillende sirenes van Ambulancen en geeft gas en Mike rijdt weg met Nola.
  Dit is dan het Sanders gedeelte van de cliff dit hoop ik en denk ik dat gaat gebeuren de Sanders boeien mij ook het meest.

  De vragen zijn dan :
  Wie overleven het ongeluk ?
  Waar gaat Mike met Nola naar toe ?
  En zo kun je er nog veel meer bedenken.

  1. Zo hee jij hebt fantasie.
   Ik hoop niet dat jij ooit inspraak krijgt in het script want dit slaat werkelijk nergens op.

 19. maar ik denk niet dat maarten komt hoor, en janine zal niet naar ludo gaan omdat ze toch al uit elkaar zijn. Ludo moet erachter komen, denk door een van zn detectives ofzo die ooit op onderzoek is geweest en eindelijk wat heeft gevonden, denk dat het sowieso voor de zomercliff gebeurt. Ruud zei dat het heel spannend zou worden, dus ik kan echt niet wachten! en ik weet zeker dat ludo boos zou zijn op maxime, maar ik denk dat janine zegt dat ze geen wraak wilt en dat die ook niet komt. Er blijft wel altijd een strijd tussen die twee..

  1. Het is wel alitjd hetzelfde: Altijd is Ludo boos op Maxime. Zou wel leuk zin voor de verandering dat Maxime niks meer met Ludo te maken wil hebben en dat Ludo het juist wil goedmaken…

 20. Ik denk dat Nina samen met Nola met de cliffhanger wordt ontvoerd door Mike en dat ze vervolgens een tijd lang vermist is (de 3 maanden die Marly met de flexwet is).
  Ik denk in ieder geval dat er met 1 personage die met de flexwet moet (Nina, Bing, Rikki, Sjoerd) zoiets gaat gebeuren. Want om ze nou allemaal 3 maand naar het buitenland te sturen is wel heel ongeloofwaardig.
  Het kan natuurlijk ook dat Sjoerd 3 maanden naar een afkickkliniek gaat, of dat ie 3 maanden in coma ligt door een overdosis. Al lijkt met dat weer onwaarschijnlijk aangezien ze een coma ook al bij Lucas hebben toegepast destijds.

  Ik denk ook dat Aysen in de cliffhanger wraak neemt op Bing en dat er iets ergs met Bing gebeurt. Of dat Bing vlucht naar het buitenland.

  Verder denk ik dat Menno een vaste rol is en dat Dave Roelvink er in komt als broertje van Menno Kuiper. Ze lijken qua uiterlijk namelijk best wel op elkaar.

  Ook denk ik dat Rik en Nuran uiteindelijk uit elkaar gaan omdat Rik het Nuran niet kan vergeven dat zij al zolang met dat geheim van Aysen rondloopt.

  Lorena wordt (evenals Nina) ook het slachtoffer van Mike, maar geen idee hoe.

  Ook krijgen Bianca en Anton een grote rol in de cliff (denk ik). Dit heeft vooral te maken met Sjoerd en Bram.

  Uiteindelijk denk ik dat de belangrijkste rollen in de cliff zijn weggelegd voor Bianca, Aysen, Nuran, Rik, Bing en Nina. De rest van de personages heeft met al deze personen wel iets te maken, dus bijna iedereen speelt wel een rol in de cliff.

  Ruud Feltkamp gaf in life4you aan dat dit echt een van de spannendste ooit wordt, dit zeggen ze natuurlijk altijd, maar denk wel dat het dit jaar een goeie cliff wordt. Veel slechter dan vorig jaar kan natuurlijk niet. Maar zullen ze de cliff van 2 jaar geleden overtreffen?

  We zullen zien… het feit dat er nog bijna niets bekend is zegt wel veel.

  1. Mike gaat er begin 2014 uit ivm de flexwet, Nina moet er op korte termijn 3 maanden uit. Dus dat van die ontvoering Nina, Nola en Mike tergelijktijd eruit kan niet.

   Dat Ruud in Life4You zei dat het de spannenste cliffhanger aller tijden wordt, zegt mij ook niet zoveel, want dat zeggen ze elk jaar.

 21. Nou wat jij zegt gtstforlife kan wel heel spannend zijn.
  Over dat Nina ontvoerd zou worden zat ik al een tijdje te denken.

  Maar dan niet met Nola samen.

  Ik heb ook ideeèn voor de zomercliff.

  Anton/Bianca/Sjoerd/Tim/Rikki/Bram
  Sjoerd wordt opgenomen in afkickkliniek.
  Maar dan willen Bianca en Anton natuurlijk eerst even afscheid nemen van Sjoerd maar dit wil Sjoerd niet en dit loopt uit de hand. Als Sjoerd opgenomen is zoekt Bianca troost bij Bram maar dan moet ze naar Rikki gaan. Anton probeert Bianca ervan te weerhouden. Maar dan krijgt Rikki alsnog bezoek van verdrietige Bianca. Rikki laat haar uiteindelijk binnen. Bianca vraagt meteen waar Bram is. Rikki probeert haar tegen te houden. Ook Tim houdt Bianca tergen. Ineens wordt Bianca woedend op hun 2. En Rik Nuran en Anton hebben het gehoord wat Bianca zei. Anton is Bianca dus achteraan gegaan en neemt Bianca zo weer mee. En maakt haar duidelijk dat ze hiermee niks oplost. Dus geeft Anton Bianca een advies om samen naar het buitenland te gaan. Bianca vindt dit in eerste instantie geen goed plan. Maar Anton weet Bianca om te praten en ze gaan uiteindelijk naar het buitenland voor rust en alles op een rijtje te zetten.

  Rik/Nuran/Rikki/Aysen/Bing/Monica/Menno/Lucas

  Een dag voor de huwelijk van Rik en Nuran barst Nuran in tranen uit en biedt ze haar excuus aan dat ze al die tijd heeft gelogen. Dus biecht ze Rik alles op over Aysen en Danny. Rik wordt woedend. Ook Rikki die erbij was toen Nuran alles heeft opgebiecht die is ook woedend. Maar wil wel weten waarom zij al die tijd heeft gelogen en wil ook weten wanneer ze dit wist. Maar schrikt ervan als Nuran vertelt dat ze sinds 1 maand het wist en niks mocht zeggen van Aysen. Ook Rik heeft het meegekregen dus gaan Nuran Rik en Rikki samen naar Aysen. In de toko hebben Aysen en Bing keiharde ruzie. Monica is erbij betrokken die op dit moment zwanger is. En ineens pakt Aysen de pistool en wil ze Bing net neerschieten maar dan komen Rik Nuran en Rikki woedend binnen via de tuindeur. Ineens doet Aysen de pistool weg. Rik: O wou je nog een moord plegen? Eerst Danny en nu wil je Bing vermoorden? Aysen schrikt als ze ontdekt dat Nuran het heeft vertelt. Aysen wordt woedend op Nuran. Rikki komt voor Nuran op en maakt Aysen duidelijk dat ze hiermee niet wegkomt en dat Aysen zelf nu naar de politie stapt of Rik Nuran en Rikki gaan dat doen. Bing en Monica zijn geschrokken als ze erachter komen dat Aysen Danny dus heeft vermoordt van de trap afgeduwd. Dus ook is Bing woedend op Aysen. Maar Aysen probeert Rik Nuran Rikki Monica en Bing om te kopen om niet naar de politie te gaan. Maar dan gaan Nuran Rik en Rikki weg. Lucas en Menno zijn op dit moment in gesprek maar ze hebben ook plannen. Ineens gaat de deur open en staan woedende en verdrietige Rik Nuran en Rikki bij de buro van Menno. Lucas: O sorry ik moet weg neem ik aan. Maar dan zegt Rik Rikki en Nuran dat Lucas erbij mag zijn.

  Rik Rikki en Nuran vertellen wat ze weten over Aysen en Danny. Lucas schrikt en barst in tranen uit. Menno: Dus wel? Menno Lucas Rik Rikki en Nuran gaan samen naar de toko. Ondertussen hebben Aysen Bing en Monica heftige ruzie. En ineens pakt Aysen Bing en duwt ze hem. Maar dit loopt verkeerd uit en Bing vakt tegen de raam aan. Helaas zijn Rik Rikki Nuran Menno en Lucas net optijd ter plekke en zijn ze getuige van de aanslag van Aysen. Menno: Zo Aysen nu heb je wel 2 keer mensen vermoordt. Eerst Danny en nu Bing misschien wel. Ik zal je moeten arresteren. Maar dan pakt Aysen de pistool en wil ze Menno doodschieten maar helaas komen er sirenes.

  Rik/Nuran/Rikki/Wiet/Tim
  Rikki krijgt post thuis van de zangschool dat ze naar het buitenland moet om te zingen. Rikki wil Rik Nuran en Tim niet alleen laten vanwege hun verdriet om Aysen en Danny en Bing die inmiddels in coma is geraakt door Aysen toedoen. Maar dan zeggen Rik Nuran Tim en Wiet dat Rikki de kans moet aangaan en toch moet gaan. Dus na lang nadenken besluit Rikki alsnog te gaan. En neemt ze afscheid van Rik Nuran Wiet en Tim. En natuurlijk ontbreekt Bram niet dus neemt ze afscheid van Bram maar dat wordt te emotieneel voor haar. Rik Nuran Wiet en Tim besluiten met Rikki mee te gaan naar de schiphol en natuurlijk nemen ze Bram mee. Rikki vertrekt.

  Ludo/Nina/Noud/Maxime/Janine/Mike/Lorena/Wiet

  Ludo besluit om wraak te nemen tegen Mike. Maar Janine komt er net optijd achter en houdt Ludo tegen. Nina en Noud hebben ruzie omdat Nina het idee heeft dat Wiet en Noud iets hebben. Maxime past op dit moment voor Nola. Maar ineens staat Mike voor de deur en ziet Nola. Mike probeert Nola van Maxime af te pakken. Maar dan staan Ludo en Janine ineens achter Mike.Mike die wil zich omdraaien en schrikt als die ziet dat Janine en Ludo achter hem stonden. Ludo pakt Nola van Mike af en slaat Mike. Janine: Mike als je Nola zo graag wil zien moet je dat op een andere manier doen en niet afpakken en van die domme acties. Mike slaat Janine en wil haar vermoorden maar dan komen Noud en Lucas binnen. Noud en Lucas sturen Mike weg. Maar waar is Nina? Nina is dus in de rozeboom en raadt Lorena aan om Mike los te laten. Doet Lorena dit? Of gaat ze haar eigen weg en blijft ze met Mike? En Nina wou net weggaan maar dan ziet Laura haar en vraagt ze hoe het met Noud is omdat ze lang niks van hem gehoord had. Nina neemt haar in vertrouwen en vertelt dat het nu even niet goed gaat met hun huwelijk.

  Laura is bezorgd en belt Noud en wil hem even zien. Nina gaat naar buiten en wou net in de auto stappen en ineens zit Mike in de auto van Nina zonder dat ze het weet. En als Nina de auto wil opstarten zegt Mike: Hallo Sanders. Nina schrikt en gilt. Maar dan slaat Mike Nike bewusteloos en stapt uit en pakt Nina. En bindt haar vast met een dikke touw en doet de plakband om haar mond en gaat met Nina weg. Waar gaat Mike heen met Nina?

  En een paar dagen later zien we Mike terug maar de familie Sanders weten niet waar Nina is. Ook Noud maakt zich zorgen waar Nina blijft. Mike doet alsof die van niks weet.

  En dan zien we Nina paar maanden niet. Want ze is ontvoerd.

  Laura/Jef/Lorena/Mike
  Laura en Jef zien dat Mike Lorena aan het drogeren is en besluiten hier wat aan te doen. Maar dan breekt er ineens feest. Maar welk feest? En waarom? Er komen mensen. Ludo Janine Lucas Noud Menno Wiet Rik Nuran en Maxime verschijnen op het feest maar weten ook niet welk feest dat is en waarom. Ze hebben gewoon uitnodinig gekregen van: Feest in de Rozeboom met volgt als de Koning.

  Maar de Koning wordt hem niet meer. En ineens begint Lorena zich vreemd te gedragen. Alle gasten op het feest weten niet waarom Lorena zoiets doet. Ineens vraagt Jef aan Rik waar Tim is. Rik vertelt dat Tim thuis is en op Bram past. En Jef Laura Rik en Nuran raken in een gesprek. Wiet en Noud raken ook in een gesprek maar voelen zich allebei ongemakkelijk. En gaan even naar een rustiger plek. Maar ineens breekt er paniek. De brand breekt uit. Maar is de brand vanzelf gegaan? Of is er brand gesticht? En door wie dan? Wiet en Noud zijn alleen in een wc ruimte. Maar weten niet waarom er ineens paniek zijn. Opeens ruiken ze allebei brandlucht en gaan kijken. Maar zien bij de zaal waar de feest is geen brand. Maar de mensen ruiken brand. En ineens slaat de vlammen toe en komen dichterbij de zaal. Maar waar is Mike? Is Mike al onder de vlammen gegaan? Of juist buiten en heeft die toch de brand gesticht?

  Iedereen vreest voor hun eigen leven en raakt helemaal in paniek. Laura raadt alle gasten aan om naar buiten te gaan via de nooduitgang. Maar die blijkt opslot te zijn. Dus iedereen is opgesloten niemand kan via de nooduitgang naar buiten. De leven van de Meerdijkers staan op het spel.

  Maar dan zien we als slot dat Ludo probeert mensen te redden of het hem lukt? En Rik die inmiddels een oplossing lijkt te hebben. Rik probeert Tim te bellen. Maar kan hem niet bereiken. En dan op het laatst zien we iemand in levensgevaar die bijna onder de vlammen belandt. En wie dat is dat is heel onduidelijk te zien.

  Zo gaan we de zomercliff in. Ik denk dat dit heel spannend kan zijn. Dan zitten we heel de zomer in spanning en vol met vragen. Wat is er met Nina gebeurd? Waar is Nina of is ze toch in de rozeboom ontvoert die nu in de vlammen zijn? En overleeft Bing de dramatische val door Aysen? En belandt Aysen in gevangenis of komt ze ermee weg? En trouwen Rik en Nuran alsnog? En wie overleeft de brand in de rozeboom?

  1. Dat gaat echt niet gebeuren maar jou fantasie is heel erg groot.

   Verder gaay Aysen Gtst niet uit ik denk dat ze er achter komt dat Menno met Lucas gaat En dat ze vrij uit gaat.

   Is teminste een van de weinig bitches in de serie dus ze moet erin blijven.

 22. Ruud gaf 1 ding vrij: iedereen zit in de zomercliffhanger.

  Ik verwacht dus:

  Rik, Rikki, Tim, Bram, Wiet, Nuran, Aysen, Bing, Monica, Eliff, Maria, Menno, Jef, Lorena, Laura, Noud, Maxime en Lucas,
  Op het bruiloft van Rik en Nuran is een grote deel van Meerdijk aanwezig. Jef en Maria zoenen elkaar. Voor het ja-woord van Nuran wil ze nog wat vertellen over dat Danny vermoord is door Aysen. Iedereen is woedend. Aysen komt op dat moment binnen. Menno zegt: Jij hebt dus Danny toch vermoord. Ik ga versterking halen. Aysen draait helemaal door ze valt iedereen aan. Maria geeft een duw tegen Aysen aan waardoor een kaars omvalt bij een gordijn bij de deur. Aysen ligt bewusteloos op de grond. Niemand kan wegkomen.

  Mike/Nina/Ludo/Janine/Nola/Rogier/Noud
  Mike regelt iemand in om Ludo uit te schakelen: Rogier. Rogier ontvoerd Ludo met paperspray. Nina belt Janine of zij Ludo kan bereiken. Even later belt Janine ik kan hem ook niet bereiken. Oké zegt Nina ik heb het uitgemaakt met Noud. Ik ga naar Stefano toe in New York. Last je me horen of je papa kan bereiken? Op het gegeven moment zit Ludo gevangen een oude bekende komt naar hem toe wie is het???

  Anton/Bianca/Sjoerd
  Nadat Sjoerd vertrokken is naar een afkickkliniek willen Anton en Bianca willen een reis door Europa maken. En vertrekken tijdelijk uit Meerdijk.

 23. Vorig jaar was echt een slechte cliff. De cliff waar Ruud het over had met Tanja jes vond ik de mooiste. Ik kijk, of in mijn geval luister al vanaf de aller eerste aflevering Soms zijn er echt heel slechte cliffs maar nu verwacht ik toch wel iets.

 24. Ik kijk sinds Martine terug was ik vond het spannendste:
  – Seizoen 14 (Met die brand) en Seizoen 21 (met Wiet die de weg kwijt was)

 25. Ik vindt dat de spanning al een tijd weg is in GTST. Alles is zo voorspelbaar geworden, laat gewoon een paar oude personages terug komen! Zoals Tanja, die heeft haar straf wel uitgezeten wordt weer spannend met Jef en Laura, toen ze weg werd gebracht met de politie draaide ze helemaal door en schreeuwde ze: ik kom terug en dan zijn jullie nog niet van me af! Dit kan dus nog alle kanten op! Of Sil, die heeft zijn straf ook wel uitgezeten met de moord op Rutger. Dat wordt ook weer spannend , Rikki, Tim, Laura, hoe loopt dat af. Veder als ze in herhaling vallen met de cliffhanger, vindt ik dat echt zwak, als schrijvers kan je toch iets beters verzinnen? Als het weer met Nina Wiet en Nous te maken heeft vallen ze in herhaling van 2 jaar geleden! hopelijk wordt het weer eens wat spannends!

 26. De zomercliffhanger zal wel weer geen bal aan zijn, de cliffhangers van deze tijd is echt helaas gewoon om te lachen. Krijgen we weer volgensmijn het zelfde dat er weer een huwelijk in de cliffhanger komt en je kunt natuurlijk zo voorspellen wat er gebeurd, dat Nuran de waarheid verteld bij het jawoord en Rik natuurlijk nee gaat zeggen bla bla bla, Aysen draait door op het huwelijk en tsjakka, krijgen we weer het gedoe wie het heeft overleefd en wie niet, pff

 27. Hopelijk gebeurd dat niet wat ik zei daar boven. Maar ik denk zeker wel dat Aysen de hoofd is van de zomercliffhanger deze keer.

 28. Diegene die zeggen dat ik grote fantasie heb dat kan maar ik vind het wel leuk om te speculeren met de fans. En dat wat ik heb bedacht dat dit dan wel 1 week zomercliffhanger wordt. Ja dat is waar. Ieder jaar als er zomercliffhanger wordt uitgezonden is er die de laatste week altijd spannend en op de laatste dag wordt het spannender. Dat is wel vaak zo. Want dan zijn ze ernaar aan het toewerken en sommigen verhaalijnen halen dan al de hoogtepunt en dan op het laatst gebeurd er dan iets spannends. Maar ik verwacht er idd misschien te veel van de zomercliffhanger. Maar dat is gewoon wat ik denk.

  En wat anderen bedenken kan natuurlijk ook spannend zijn zoals die van gtstfites dat Nuran op de bruidloft tijdens het ja-woord vertelt over dat Aysen Danny heeft vermoordt. En dat Aysen dan binnenkomt en dat er dan vechtpartij valt en dat er dan kaars omvalt en niemand kan weg. Dat kan ook wel mooi zijn en spannend. Maar misschien is het gewoon andere cliffhanger bijv een busongeluk waar de halve cast bij betrokken is? Volgens mij is er nog nooit een halve cast bij betrokken met een busongeluk tijdens de cliffhanger? Of een bom in de bus ofzo? Dat kan ook.

  Maarja het is idd ook een beetje vreemd dat er nog niks bekend is over de zomercliff zoals de foto of een beetje info. Maar ik denk dat GTST het gewoon spannender wil houden en dat ze het pas over een paar weken zullen vrijgeven. Of ze wachten helemaal tot de zomercliff?

 29. Ik denk dat Nina vlucht voor Mike samen met Nola of zo

  P.s. Ludo en Janine moeten weer bij elkaar komen!!!!

 30. Tja als ik eerlijk ben heb ik nog geen idee wat er gaan gebeuren in de zomercliff. Wel denk ik dat dan inderdaad de bruiloft van Rik & Nuran is.
  En ik kan me niet voorstellen dat Nuran ja tegen Rik zegt, want ze heeft het nu al moeilijk om de dood van Danny voor zich te houden, laat staan op haar bruiloft…

  1. Daar zit in inderdaad wel op te wachten. Ze zullen er wel mee wachten totdat de actrice volwassen is zodat ze een vaste rol kan krijgen. Ze zal dan wel bij Maxime gaan wonen, want lijkt me sterk dat ze nog bij Ludo kan wonen aangezien Nina daar woont of als ze ondertussen verhuist is, daar iedere dag langs komt…

   1. julia batelaan (amy) is al 16 hoor. en vanaf die leeftijd mogen mensen full-time mee spelen in de serie. ze zou dus komend seizoen wel eens een vaste rol kunnen krijgen.

 31. De cliffhanger is eigenlijk door Ruud beetje voorspelbaar. Hij zegt dat het grote gedeelte van de cast erin mee doet. Dan moet je nu gaan kijken welke momenteel nu een grote verhaallijn hebben: Rik, Nuran en Aysen daar horen dan Menno en Lucas bij. De Bouwhuisjes met Rikki en Tim. En Nina, Noud, Mike en Wiet. Daar zullen ze wel naar toe gaan werken.

  Moet ook bekennen dat ik de cliffhanger van vorig jaar ook vies vond tegenvallen. De cliffhanger kon beter dat met Nina en Amy zijn. De Wie is Tim app was na 2 weken ook al uitgelekt. Als het de cliffhanger van Bowien en de bruiloft van Nina moet overtreffen moeten ze wel met iets groots aan komen zetten hoor. Ik hoop zo alleen niet weer een bruiloft want dan is het echt tijd voor nieuwe schrijvers.

 32. Mensen, mensen wat een hoop fantasie is hier toch Hahah. Martine hoe vaak je het ook zeg komt echt niet meer terug ze mag dan niet op de boot hebben gezeten maar haar rol is afgelopen. Ze heeft zelf ooit gezegd dat haar rol uit is. En dat ze niet meer terug te zien is in GTST. En als GTST haar laat spelen door iemand anders is dat heel triest, want niemand kan haar vervangen

  1. Ja wiet is irritant en ze herhalen die verhallijnen van vroeger weer opnieuw en dan zul je zien dat noud voor wiet kiest en dat nina als ze terug is van flexwet gaat noud weer naar nina
   Vind echt dat ze wiet moeten skippen hoor
   Ze heeft toch nooi boeiende verhaallijnen

   Wel vind ik dat ludo lorena lucas nina noud en maxime leuke verhaallijnen hebben gehad

 33. @ supergrotegtstfan

  Isabella en Yasmin hadden Nina ontvoerd en opgesloten in de kelder van Toko (weet de naam niet meer), Charlie, Barbara, Milan, Morris, Benjamin, Laura, Robin, Nick en nog een paar anderen hadden een feest, toen viel er iets om,waardoor er brand ontstond, Door de rook raakten Yasmin en isabella bewusteloos, Nina wist te ontsnappen, Iedereen zat opgesloten, Benjamin hoorde iets en ging ergens kijken, maar hij kreeg een brandende kast op zich die omviel, en in het neiuwe seizoen is Benjamin overleden aan zijn brandwonden

 34. Bij die brand in seizoen 14 zat een groot deel in Scala (wat later Teluma werd) deze personen zaten erin:
  Zolder:
  – Benjamin Borgers
  – Robin Visser
  – Barbara Fischer
  – Morris Fischer
  – Charlie Fischer
  – Nick Sanders
  – Stefano Sanders
  – Sjors Langeveld
  – Milan Albers
  – Laura Selmhorst
  – Govert Harmsen

  In de Kelder
  – Isabella Kortenaer
  – Yasmin (achternaam weet ik niet meer)
  – Nina Sanders (maar die ontsnapte net op tijd)

 35. trouwens jullie hebben het steeds over die bruiloft, maar Riik en Nuran trouwen pas in september, Dit heeft Rik een aantal weken geleden nog verteld.

 36. Ik vind het jammer dat de liefdeslijntjes van Lucas altijd zo enorm uitgekauwd worden. Steeds weer die bedscenes. Dit zie je bij de andere stelletjes toch ook bijna niet? Maar mr. Doedens wil zeker zijn goddelijke lichaam maar wat graag laten zien op tv.

  Ik heb niets tegen homo’s en ik vind Lucas een erg leuk personage, maar ik vind het gewoon jammer dat het altijd op deze manier gaat. Geef Lucas dan gewoon een keer een normale man zonder dat er eerst geheimzinnig moet worden gedaan (zoals altijd).

  Maar aan de andere kant zijn die bedscenes te verwachten natuurlijk, onder meer oud gtst-producent Kennard Bos twittert iedere dag een “hunk of the day” foto. Blijkt dus wel weer dat Lucas (en zijn lichaam) heilig zijn bij de schrijvers.

  1. Andere stelletjes krijgen ook bedscènes hoor… Ik vind je reactie een beetje overdreven. Jaloers misschien?

   En complicaties bij relaties in de serie zie je ook ALTIJD. Het is juist goed dat het een keer helemaal niets te maken heeft met de seksuele voorkeur van de heren.

   1. Hoezo overdreven? Ik mag mijn mening toch wel geven?

    En oja krijgen andere stelletje ook bedscenes ja? Héél af en toe ja (toen met Mike & Lorena en Mike & Nina, maar nooit zo overdreven als bij Lucas (met die blote kont enz)).
    En wat Ferry Doedens dan ook tweet: “Hoop dat jullie genoten hebben?” De arrogantie druipt er vanaf.

    Maarja, ik ben blijkbaar de enige die er zo over denkt…

 37. wiet en noud gaan morgen zoenen jongen echt niet normaal zeg ik jullie , noud gaat echt vreemd en hij gaat ook een affaire aan met wiet.

  1. Maar wiet moet ook realiseren dat noud een relatie heeft met nina, maar zij maakt nu wel weer dezelfde fout.

   1. Dit zagen we natuurlijk allemaal al aankomen weken geleden, triest genoeg dat de schrijvers niks anders weten voor Wiet, Pip is een redelijk goede actrice maar dat komt er niet bepaald uit als ze continue dezelfde verhaallijn krijgt. Snap trouwens nog steeds niet waarom ze terug is gekomen, om problemen tussen Noud & Nina te veroorzaken dat hebben we tenslotte ook al niet genoeg gehad daar was Wiet sowieso niet voor nodig geweest. Ik hoop dat de schrijvers ons gaan verbazen en dat deze verhaallijn een andere wending krijgt en Wiet toch wat anders te doen krijgt maar ik zie het somber in.

 38. NEEE NOud wat doe je nou morgen! Ik dacht dat noud niet het type was om vreemd te gaan en dan wel met wiet. Gaan de schrijvers misschien hetzelfde doen als bij mike en nina, toen ging nina ook vreemd en ging noud weg voor drie maanden. Als nina dan straks ook weg gaat voor drie maanden, dan komt ze terug en komt weer samen met noud? haha

 39. Als noud en wiet bij elkaar komen, dan kijk ik niet meer gtst, ik kijk wel weer als ze uit elkaar gaan, kan echt niet tegen hun als een stel, ik heb veel liever noud en nina

 40. Ik vind Noud en Nina zo’n saai stel altijd geruzie omdat Nina alleen maar aan haar zelf denkt. Laat Noud maar naar Wiet gaan.

  Valt het jullie ook niet op hoeveel klappen in het gezicht er zijn geweest dit seizoen vooral de laatste tijd gebeurd het.

 41. het kan zo zijn trouwens dat ludo in de gevangenis komt ofzo, en dat janine deze hele tijd er voor hem zou zijn ik weet niet hahah
  denk wel dat die vast komt te zitten zou zo kunnen

 42. Ach nee he Noud wat doe je? Dit had ik echt niet verwacht dat Noud vreemd zou gaan. Maar ik hoop dat Noud zich nog bedenkt en optijd ermee stopt en Nina alles verteld en niks met Wiet doen. Je kan natuurlijk verliefd zijn op een ander maar zolang je er niks mee doet is het goed. Maar Noud is getrouwd met Nina en is dus verliefd geworden op Wiet en die doet er wel wat mee. Erg jammer. Ik had gehoopt dat die er niks mee deed. Maar het kan altijd nog natuurlijk. Misschien is het maar alleen een zoen en verder niks. Dat zou kunnen.

  Ik denk dat Noud er spijt van krijgt en dat hij alles aan Nina verteld. En zoveel afstand mogelijk doen voor Wiet. Om zichzelf te beschermen en zijn huwelijk alsnog te redden.

  Ik ben benieuwd hoe Ludo zal reageren als hij hoort dat Noud Nina heeft gekwetst met Wiet. Daar is Meneer Sanders niet blij mee. Dus dat word wel weer wraak ofzioiets. Dat deed die ook altijd met Morris en Milan en Dex. Maar later gunde Ludo Nina toch liefde. Maar toen kreeg ze met Noud en daar was Ludo eerst niet blij mee maar later wel. En als hij dit hoort zal hij niet blij mee zijn met Noud.

  Dom van Noud natuurlijk. Maar ik denk wel dat Ludo dan Noud iets aan zal doen maar wat weet ik niet. En Nina die wil dat natuurlijk niet hebben dat Ludo Noud dan aan zal pakken.

 43. Mike heeft gelijk Loerena te straffen. Chantage is strafbaar. Ze ging echt te ver. Maar Noud en Wiet durven zo in het openbaar te zoenen. Hahahaha, vond het wel gewaagd van ze.

 44. Ik denk dat Noud echt verliefd is op Wiet en uiteindelijk na paar weekjes wat krijgt met Wiet en dat Nina het niet bij laat zitten dat ze iets gaat flikken om Wiet terug te pakken maar gebeurd er iets met Noud inplaats van Wiet, Nina schrikt en vlucht weg uit Meerdijk met Nola. Voor de rest zal het wel over Aysen gaan en de bruiloft en of Bing nou wel of niet vader wordt.

 45. Eigenlijk ben ik al weer benieuwd naar de nieuwe spoilers lol hahaha als ik heel eerlijk ben wil ik allesweten tot de cliff al kijkt dat natuurlijk heel anders als je het al weet maar toch ik kan eigenlijk niet zo goed meer wachten al zijn de verhaallijnen wel wat voorspelbaar. Soms zeg ik wat er gaat gebeuren en als dat dan ook werkelijk gebeurt zeg ik dat ik het zelf geschreven heb lol. En als ik het dan toch zelf schrijft krijgt Menno een vaste rol ik weet nog wel een verhaallijn voor hem. iemand wordt verlieft op hem maar kan niet want hij is homo. Dat kan een hoop spanning en leuke dingen opleveren.

 46. Dit is wat ik denk wat er in de cliffhanger gaat gebeuren:

  Mike/Nina/Lorena/Nola
  Mike wil definitief een eind maken aan Lorena en Nina, en daarom zal Mike ook wel helemaal gaan door draaien. wat hij tegen hun gaan doen, weet ik nog niet precies.Nadat er wat gebeurt is tegen Lorena en Nina zal Mike naar huizen Sanders gaan en Nola ontvoeren. vervolgens gaat hij ook even uit de serie (want hij ging er tijdelijk even uit).

  Sjoerd, Anton, Bianca:
  Sjoerd gaat helemaal door met zijn drug en beland daarom ook in coma. Sjoerd moet met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht en Bianca en Anton gaan mee. Eenmaal wanneer Sjoerd in het ziekenhuis ligt, kan je zijn hartslag zien op zo een monitor, Eerst klopt die nog, maar dan staat die stil. en dan zie je Anton en Bianca met zo een ernstige blik kijken.

  Bing, Monica en Aysen
  Zelf denk ik dat Aysen misschien al eerder wordt opgepakt voor wat ze Danny heeft aangedaan. En ik denk dat Aysen dan helemaal gek wordt en daarom de zwangerschap tussen Bing en Monica wil verpesten. Ook komt ze er achter dat Monica die abortus pillen niet heeft genomen, en draait dan helemaal door. Aysen gaat dan Monica wat aan doen zodat het kind niet geboren kan worden. Zo kan ze bing iets aan doen omdat haar baan door hem is afgepakt.

  Wiet, en Noud,
  Nina komt te weten wat er afspeelt tussen Wiet en Noud, hier wordt ze heel erg kwaad om en laat Noud dus ook helemaal zitten, tja dit weet ik eigenlijk nog niet precies.

  Nuran en Rik
  Omdat het onderzoek naar Aysen al is afgerond weet Rik al Aysen gedaan heeft met Danny en is daarom erg boos en teleurgesteld in Nuran, omdat zei niks aan hem vertelde.

  Rikki en Tim
  Tja hun gaan denk ik uit elkaar, maar een goede cliffhanger weet ik hier nog niet voor. Waarschijnlijk zal Rikki zich weer bemoeien met Sjoerd en daar wordt Tim weer boos op.

 47. Ik denk dat de levende herinnering van Anton er mee te maken heeft dat Tim in het ziekenhuis beland en erg erg aan toe is en Anton hem zou kunnen redden.en dat hij dan terug denkt aan hoe het ging met Edwin toen.

 48. Ik denk dat de cliff iets is met nola nina en wiet, dat er iets gebeurd waardoor nina wiet moet vertrouwen… en verder denk ik dat er iets is met sjoerd..

 49. De rol van Menno is een gast rol helaas.
  Dat staat uit gebreid beschreven als je op google zoekt.
  Hij heeft trouwen een prijs gewonnen of is genomineerd voor de beste gastrol.
  Ik vrees dat dit weer een tijdelijke liefde zal zijn voor Lucas.
  Het feit dat ze tijdens dat interview bij RTL boulevard zo geheimzinnig deden is volgens mij om het spannend te houden.
  Wat mij betreft mag hij absoluut een vaste rol krijgen want hij speelt zijn rol zeer goed en geloofwaardig.

 50. Hoi vlinder
  Ik denk dat het nog alle kanten op kan gaan.oké hij heeft dan die prijs of is genomineerd maar ze konden ook eerst denken aan een gastrol maar toen het zo goed ging . Misschien aan een vaste rol . Meerdijk heeft zowieso een politie nodig ha ha

  1. Het kan echt nog alle kanten op, denk ik ook. En dat hij twitter over die prijs waarvoor hij genomineerd is ( gastrol), is niet gek. Zijn rol is in ieder geval een gastrol en misschien een vaste rol….dus door dat te twitteren verraadt hij niets. Ik krijg steeds meer het gevoel dat een vaste rol is, inderdaad eer moet een rechercheur zijn in meerdijk…..maar het blijft spannend 🙂

 51. Bovendien geloof ik pas dat het een gastrol is als de officiële kanalen dat hebben bevestigd, gtst.nl of de facebookpagina van gtst…en die doen alleen maar mysterieus…iets wat ik alleen maar verdacht vindt….

 52. Tja of Menno een vaste rol wordt dat weet ik niet. Ik hoop het. Maar zou het misschien wat spannender maken als Menno toch voor vast inblijft en dat ineens Bilal voor de deur staat bij Lucas en dat hij dus uit de kast is gekomen en daardoor vele problemen thuis heeft gekregen. Lucas vangt Bilal daardoor op een liefdevol manier op. Maar moet Bilal ook teleurstellen dat hij nu met Menno heeft. Bilal is in eerste instantie woedend. En ineens komen ook nog de ouders van Bilal terug in Meerdijk en die zorgen ervoor dat Bilal straft want anders doet de god dat zeggen ze.

  En Bilal is heel erg bang dus zoekt hij steun bij Nuran omdat Nuran ook op de hoogte is. Nuran belooft Bilal te helpen maar raakt hierdoor ook in de problemen. Na een gevecht tussen Bilal Lucas Menno Nuran Rik en de ouders van Bilal raakt er iemand gewond en diegene overleeft het niet. De moeder van Bilal is overleden omdat Bilal met een mes uit zelfverdedigerheid zijn vader neer wou steken maar perongeluk zijn moeder neerstak. Bilal zijn vader schrikt en die schuift de schuld bij Lucas af zodat die in gevangenis zou belanden. Maar jammer genoeg zijn de anderen getuigen dat niet Lucas maar Bilal het deed. En na een paar weken ruzie maken is Bilal het zo erg zat dat die besluit zijn vader te vermoorden.

  Maar niet alleen Bilal is van plan zijn vader te vermoorden ook de vader van Bilal is van plan om Bilal te vermoorden dus ze willen elkaar vermoorden. En Bilal gaat met de pistool naar zijn vader. Maar ineens loopt de vader van Bilal achter hem aan en ontvoert hem en bindt hem vast. Maar Bilal krijgt hulp uit onverwachte hoek. Namelijk Ludo. De vader van Bilal dreigt Bilal met de mes te vermoorden. Maar ondertussen is Ludo op de plek aanwezig en houdt de vader van Bilal onder schot. Maar dan steekt de vader van Bilal ineens Bilal dood en Ludo is te laat om Bilal te redden. Maar schiet alsnog de vader van Bilal neer.

  Hoe loopt dit af? Iedereen is verdrietig maar ook woedend. En er komen dus rechtzaken aan en uiteindelijk komt Ludo alsnog ermee weg omdat het toch uit zelfverdedigerheid was. Maar de rechter en politie behalve Menno weten het niet dat Ludo de vader van Bilal is gevolgd omdat hij de vermoeden had dat de vader van Bilal Bilal wou vermoorden en dus Bilal wou redden. Dus Menno loog dus ook tegen andere politie en rechters omdat hij de hele sitautie weet en zelf ook erbij betrokken was.

  En dat zou wel spannende wending zijn.

 53. Ik vraag me eigenlijk nog steeds af waarom Ayssen het leven van Bing wil ruïneren? Hij wilde toch alleen een vrije relatie? Of is uitgegaan door iets anders?

  En ik vind het vreemd dat Maxime zich ineens bemoeit met het huwelijk van Rik en Nuran; Rik heeft ze dit seizoen amper gesproken en Nuran zelfs nog nooit. En dat parachutespringen vind ik ook een beetje raar uit de lucht komen vallen. Wie gaat er nou parachutespringen op een vrijgezellenfeest?

  Verder zijn de schrijvers erg inspiratieloos. Mike’s verhaallijn met Lorena gaat ineens weer door na een korte break door Sjors en Noud en Wiet is echt te voorspelbaar. Alleen Ayssen, Bing, Monica, Sjoerd en Bianca interesseren me nog eigenlijk. Wel leuk dat Laura’s verhaallijn ook terugkomt nu!

 54. Timmie!
  Je had hem in elkaar moeten meppen!
  Of de politie bellen en dan gaan helpen!
  Sjoerd ik hoop voor je dat je een goeie keuze maakt…
  (Met Tim enzo)

Geef een reactie