Maandag 27 mei
In de rechtszaal escaleren de conflicten binnen de familie Bouwhuis. Bing overdondert Monica met een lief cadeau en een al even lief bijpassend voorstel. Sjoerd maakt een onschuldig slachtoffer.

Dinsdag 28 mei
Door de reactie van de familie Sanders op een plan van Noud, wordt hij in de armen van een andere vrouw gedreven. Mike vraagt zijn zus of ze hem wil helpen door Janine uit te horen. Bing heeft een probleem.

Woensdag 29 mei
Mike probeert zich met zijn charmes weer in het leven van Lorena te wurmen. Noud houdt iets geheim voor Nina. Rik kan niet aanzien dat Nuran gebukt gaat onder de breuk met Aysen.

Donderdag 30 mei
Mike redt Lorena uit een gênante situatie. Menno wil niets loslaten over het politieonderzoek naar Aysen. Bianca smeekt om Rikki`s vertrouwen. Sjoerd voelt zich buitengesloten, maar legt de schuld bij een ander.

Vrijdag 31 mei
Door Sjoerd komt Tim in gevaar. Lucas wil niet langer meer door Menno op afstand gehouden worden. Hij realiseert zich niet dat hij met vuur speelt. Bianca en Anton schamen zich tijdens een etentje in de Rozenboom.

144 comments on “Spoilers 27 t/m 31 mei

 1. @Maximelover
  Ik geef he gelijk,Maar ook weer niet.
  Maxime heeft,Toen Nina in de schiur lag,
  (Gedoe met Amy) Met Nick gevochten.(Soort van)
  Want Janine werd toen een Sanders en als ik het nog
  goed weet zei Maxime toen:Niemand doet een Sanders iets aan!
  I.I.G zoiets.
  Maar van nu met Maxime/Janine daar geef ik je geen gelijk in.Want zoals iemand al zei,Maxime zag Nina aanlopen.En Janine duwde Nina weg om te zorgen dat ze geen klappen kreeg.(Dat was de bedoeling) Alleen toen reed er net een auto langs.
  Ik heb niet goed gezien of Maxime is begonnen met de ruzie.Oke klaar met Janine en Maxime.
  Ons “Prinsesje” is gewoon dom bezig.
  Als ze Noud kwijt wil moet ze zo doorgaan.
  En met dat contactverbod heeft ze gelogen.
  Ze zei dat Mike haar stalkte met brieven.
  Maar die brief was de 1ste brief de heeft gekregen van Mike.Ik geef Noud groot gelijk als ie wat aan gaat met Wiet.Ik vind ze ook een leuk setje.Ik vind Nina&Noud ook een leuk setje alleen Nina doet nu echt heel erg Bitchy.
  Mike en Sjors moeten samenkomen!
  En ik wil de oude Sjors terug!
  Lorena zoekt maar iemand anders ze is dom geweest.Maar Sjors moet wel ophouden met Mike te pushen dat hij Nola moet leren kennen.Maar ik vind wel dat Mike recht heeft op een ontmoeting met Nola.
  Wat Noud ook heeft gedaan vind ik goed.
  Lucas en Menno moeten ook samenkomen!!!
  Ze zijn zooooo leuk!Alleen heeeel stom dat Ayssen daar achter komt.
  Badguy Ludo is back!!!Joepieeeeeee!!
  Rik en Nuran moeten trouwen!!Lijkt me zo leuk als zij
  getrouwd zijn!
  Ayssen moet gewoob haar bek houden ze moet niet iedereen gaan intimideren!Ze kan net zo goed alles gaan opbiechten over Danny!Iedereen komt er toch wel achter en dan gaat ze de bak in.
  Dat Monica zwanger is is leuk!Want Bing wil een kind maar straks wil Monica hem/haar houden dan komt er weer drama!
  Bianca moet stoppen met Sjoerd te helpen.
  En Rikki moet er niet aan beginnen.
  Rikki moet wel bij Tim blijven!Tim en Rikki zijn leuk samen!Dat Anton er achter komt dat er geld mist van Bianca’s rekening is goed.Want dan kan Anton Bianca in de gaten houden
  Nou ik heb genoeg getypet.
  Ik ga nu spoilers zoeken.Ga kijken of ik wat kan vinden.

  1. Ik zou het niet leuk vinden als nina en noud gaan scheiden vroeger waren ze zo leuk samen maar nu doet nina echt gemeen tegen noud en ik denk dat noud stiekem naar wiet gaat enzo en dan komt nina erachter blablabla

   En wat moet mike nou weer van lorena ik dacht dat hij klaar was met haar of hij zit weer achter haar geld aan?

   Ik vind de scenes tussen lorena en aysen altijd leuk ze kraken elkaar helemaal af enzo

 2. Supergrotegtstfan@
  Maxime was de gene die begon toen ze Nina aan zag komen daagde ze Janine uit.

 3. Ergens vind ik het raar dat Wiet en Noud misschien iets met elkaar gaan krijgen. Ze heeft wel Nina willen neerschieten. Aan de andere kant Nina drijft Noud ook in de armen van Wiet met haar achterlijke gedrag. Wiet is er gewoon voor hem. Wat Nina en Ludo doen daar heeft Noud het erg moeilijk mee dat is niet zijn ding liegen en bedriegen. Sjors heeft gelijk hij laat zich enorm commanderen om prinses Nina het maar naar haar zin te maken. En die vraag van Mike “wanneer krijg je eens ballen” volgens mij heeft Noud maar hele kleintjes. Door Nina haar gedrag ben ik steeds meer voor Wiet en Noud.

  Bianca is nu al teveel op de koffie gekomen met Sjoerd en beseft nu dan ook dat Sjoerd haar alleen maar gebruikt om geld te kunnen krijgen. Met Rikki gebeurd nu precies hetzelfde eigenlijk. Hij maakt ook gebruik van haar schuldgevoelens en praat op haar in. Het is niet goed wat Sjoerd doet geld stelen uit de kassa om weer drugs te kunnen scoren maar ergens heb ik wel zoiets van mooi wordt zij ook eens teruggepakt na wat ze Sjoerd heeft aangedaan. Jaja ik weet het ze kan niet helpen dat Sjoerd verslaafd is geraakt. Maar waardoor wel. Hij was erg verdrietig om Rikki en Tim en voelde zich alleen maar gelukkig door de coke. Hij heeft haar nu wel teruggepakt nu moet het ook goed zijn geweest. Ook die hele verhaallijn. Het is een soap ik weet het maar Sjoerd is na 10 keer gebruiken al verslaafd geworden wat niet kan en het duurt nu wel erg lang dat hij erachter komt dat hij fout bezig is. Ben bang dat ze het nog gaan rekken tot aan de clif. Is nog 1.5 maand.

  Als Lorena zich weer gaat inlaten met Mike is ze echt mega dom.

 4. Aysen stuurt de naaktfotis dus naar de recherche. Maar er is geen bewijs op die foto’s dat Lucas in Mennos kamer was. Lucas kan net zogoed tegen de politie vertellen dat hij bij Janine op bezoek was en even ging slapen ofzo en dat Aysen inbrak. En dan denkt de politie fijn dat Aysen hem lastig valt.

  En de vraag is sowiso waarom Aysen bij Menno inbrak daar gaat ze ook vat wel weer problemen mee krijgen

 5. Noud is veel te goed voor Nina dat klopt, maar ze zijn zo leuk samen en het zou zonde zijn als ze uitelkaar gaan! mjaa het is maar een soap en daar kan alles gebeuren.

 6. @vanafeerstemomentgtstfan
  Dit is misschien niet goed uit mijn
  verhaal te halen maar
  dit probeer ik wel in het verhaal uit te laten
  komen.Want idd Maxime begin met
  vechten maar Janine duwde Nina
  weg.Zodat Nina zich niet zou bezeren.
  (Wat wel is gebeurd)

 7. Op dit moment vind ik Noud en Nina helemaal geen leuk stel meer. Sinds ze Nola heeft doet ze heel raar tegen Noud. Wat ik nu wel weer vind is dat ik het goed vindt dat ze zich erbij neerlegt dat ze het oneens over iets zijn. Ze dringt haar mening niet aan Noud op. En accepteert het dat hij het niet eens is met haar. Maar ja daar zal wel weer iets gebeuren waardoor ze weer ruzie gaan krijgen en hij uiteindelijk toch iets zal krijgen met Wiet want dat zie je zo aankomen.

  Menno vind ik echt een stuk volwassener dan Lucas. Dus misschien dat Menno Lucas volwassener kan maken? Daarbij doet Lucas wel zo’n beetje wat Lorena zegt vindt niet echt dat Lorena dan volwassen bezig is. Lucas kan gewoon beter wachten tot het onderzoek klaar is. Maar ja het is GTST.

  Ik zie het wel een beetje duister in met Rik en Nuran. Nuran kan zoiets niet goed verborgen houden ze is niet zoals Aysen. Die gewoon een moord pleegt en gewoon verder gaat met haar leven.

  Hebben we het nu nog steeds over Janine en Maxime haha. Mijn mening: Janine is wat te ver gegaan om Maxime te ontmaskeren. Iedereen zei tegen haar ze het los moest laten dat heeft ze niet gedaan. Maxime had het gewoon goed gespeeld. Ja Maxime daagde (toen met het ongeluk van Nina) Janine uit maar je bent dan toch volwassen genoeg om er dan niet op in te gaan. Nee Janine valt Maxime aan en zo komt Nina bijna onder een auto. Maxime heeft momenteel ook niet helemaal haar zin want het zou haar beter uitkomen als ook Nina niks meer met haar moeder te maken wilde hebben en zowel Lucas en Nina hebben weer contact met Janine. Daarbij het wraakplan van Maxime is minder erger als dat van de gehele familie Sanders tegen Maxime toen. Maxime had helemaal niks meer geen geld, geen huis, geen werk, geen vrienden. Janine wel. Zij heeft nog geld, ze logeert in de Rozenboom, heeft wel nog een baan en heeft ook nog goede vrienden die haar hebben gesteund. Daarbij heeft ze ook weer contact met haar kinderen. Het enige wat gedaan is, is haar huwelijk. Dat heeft ze ook een beetje aan zich zelf te danken. En ergens weten we ook wel dat het ooit uitkomt wat Maxime heeft gedaan (kijk maar naar Nick wat die had gedaan duurde ook maanden) en komen Janine en Ludo gewoon weer samen. Zijn ze weer een happy gezinnetje. Oh nee dan zal Nina wel in een scheiding liggen (hoop ik).

 8. Als Nina en Noud uit elkaar gaan dan wordt dat maar eens tijd want ze hebben alleen maar ruzie en Nina zou moeten veranderen ze moet weer zo worden als ze in Toko was ze is nu weer de gemene Nina Sanders bitch.

  Als Noud en Wiet wat krijgen ga ik niet meer kijken dat vind ik echt zo dom, ze is terug in Meerdijk oke maar om nou gelijk alles te vergeven en vergeten door iedereen

 9. Lucas gaat niet wachten tot Menno klaar is met het onderzoek. Dat lees ik duidelijk uit deze spoilers en ook uit die van de week hier voor. Dom natuurlijk, maar dat maakt het ook weer spannend tussen hen.

  1. Ohhhh, ik hoop alleen niet dat Lucas het onderzoek naar aysen gaat verpesten….en dat Menno zijn baan verliest en weer snel weg is…. Aysen moet nu wel een meer ontmaskerd worden, hoewel ik ook wel denk dat nuran het niet voor zich kan houden, dus als t Menno niet lukt, het toch wel boven water komt…..

   Maar ik vind Menno en Lucas nu al zo leuk, dus hij moet nog wel even blijven. In ieder geval ook in het begin van het volgende seizoen…..keep my fingers crossed :)…..

 10. Nuran zit in de Cliff, want Toprak zei dat ze opnamens heeft van de zomercliffhanger hopelijk geen huwelijk in de Cliff dan heb je er 3 zomercliffs achterelkaar met een huwelijk.

 11. Vind het hoog tijd worden dat we de info krijgen over de aanstaande zomercliff,tenslotte duurt dit nu niet zo lang meer…helaas heb ik nog niets erover gevonden.
  Is er iemand die hier al iets over weet??

  1. Hoezo niet lang meer. Duurt nog wel even. Laatste GTST van dit seizoen/cilffhanger is 5 juli 2013 (nog 7 weken dus)

 12. Wat heeft iedereen zo tegen Aysen. Ze een badgirl beter dan alle die NIna figuren. en die heilige sjors figuren ze is een girl met ballen. en die miste de soap.

  1. Is wel heel raar ,ze is geadopteerd dus is het voor de wet haar moeder, een pleegmoeder is iets heel anders, beetje een grove fout van de schrijvers.

 13. @iVon,

  7 weken is relatief toch niet lang??
  Iig is het kort genoeg dat ze een beetje iets los kunnen laten over wat er ongeveer gaat gebeuren(incl. de clifffoto)..
  Is helemaal niet ongebruikelijk,elk jaar is het bekend,een week of 7 van tevoren..

  1. De bedoeling van de zomerclifff is dat deze spannend en verrassend is….dus ik wil het helemaal nog niet weten. Bovendien is het ook zo dat de makers dit zo lang migelijk geheim wilen houden en terecht….. En 7 weken is echt nog lang, de verhaallijnen kunnen echt nog alle kanten op en dat maakt t leuk om te kijken.

 14. @Fan,

  Tja,als je t zo bekijkt zit daar wel iets van waarheid in…
  Ben gewoon heel nieuwsgierig wat we kunnen verwachten!

  1. Ben ook nieuwsgierig hoor! Maar die nieuwsgierigheid is meteen weg als ik weet wat er gaat gebeuren…..dat is zonde…..door de spoilers weten we nu ongeveer 2 weken vantevoren wat er ongeveer gaat gebeuren en dat is precies goed. Anders is de spanning compleet weg….dus nog even wachten en des te groter is de verassing :))

 15. Ja het is een beetje dubbel he. Ik ben nieuwsgierig naar de cliff, maar je hebt gelijk dat de spanning weg is als je het nu al weet en dat kijkt, (in mijn geval hoort,) toch anders inderdaad. Het grootste deel in mij zegt: “wacht nog een week of 4 5 dan is het anders denk ik en dan zou ik zeer zeker mijn nieuwsgierigheid niet meer kunnen bedringen denk ik lol. En wat ik denk, dat het iets met de zusjes te maken heeft.

 16. “Maar ik vind Menno en Lucas nu al zo leuk, dus hij moet nog wel even blijven. In ieder geval ook in het begin van het volgende seizoen” Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik wil ook dat Menno en Lucas nog een tijd samen zijn.

 17. Komt sjors niet meer voor de zomercliff terug, of MET de zomercliff? Hoop het zo. Vind haar echt het leukste personage. Zij en mike moet echt iets worden, zonder dat mike zo doet.

  1. Martine Hafkamp, Frits van Houten en Ludo Sanders zijn de grootste slechterikken uit GTST 🙂 Héérlijk die personages, en ik denk dat iedereen ze erg mist. (Oke Ludo is er nog, maar de Ludo van nu is niet te vergelijken met hoe Ludo vroeger was) Het is een echte aanrader om vanaf seizoen 1 te kijken. Vergeleken met die tijd, zijn de verhaallijnen tegenwoordig erg soft. Toen kon alles nog. Soms beetje ongeloofwaardig, maargoed, de spanning zat er altijd in!

   1. En daarbij is het ook een aanrader, omdat het ontzettend leuk is te zien waar alles vandaan komt. Je ziet een nog héle jonge Rik. Wat een broekie hahaha. Maar je ziet bijvoorbeeld ook een jonge Janine. Je ziet hoe Ludo en Janine samenkomen, de geboorte van Nina, je ziet hoe Rik en Anita samenkomen. Dian als dwarse puber, terwijl ze uiteindelijk een zakenvrouw was. En dan daarbij fantastische personages waar we nu helaas nooit meer van kunnen genieten, zoals Peter Kelder [Anthony Kamerling, rip] Roos de Jager [Guusje Nederhorst, rip], Annette van Thijn [Frédérique Huydts, rip] en meneer Harmsen [Wik Jongsma, rip]. Zeker de moeite waard.

 18. Martine Hafkamp is de moeder van Sjors en voor verdere info over dit ex personage kan je beter ff op wikipedia kijken.
  De info die daar over haar gegeven wordt,klopt.

 19. @Linda

  Ik zie wel een vast contract vanaf september 2013 dus dat is het enige wat niet klopt op Wikipedia.

  Martine zal misschien ooit wel terugkomen als Inge Ipenburg niks heeft. Ze is Voice-over bij de lijf show. Ik dacht al waar ken ik die stem van.

  En iedereen moet ophouden met zeggen dat ze terugkeert het is alleen waar als ze in beeld komt in gtst of als ze het zelf zegt in RTL Boulevard.

 20. @gtstlover
  Dan kan ik ook iets verzinnen over Martine:

  Een onbekende jongen loopt Meerdijk binnen hij zoekt zijn zus. Die onbekende komt Wiet tegen en vinden elkaar leuk. Even later staat Mike te bellen met iemand. Die gene die achter de telefoon zit is Martine. De onbekende zegt tegen Wiet weet jij waar Wendela Hafkamp woont, haar roep naam Sjors???

 21. volgens mij is de cliff al wel zo voorspelbaar het gaat zowieso om aysen dat onderzoek en rik en nurans bruiloft zegt ze nee en gaat ze alles bekennen aan rik wat betreft dood van danny eind goed al goed

 22. Als je het zo bekijkt gtst fan het zou wel een mooie zomercliff worden:
  – Noud is klaar met Nina en gaat met Wiet verder
  – Rikki wil met Sjoerd verder en niet met Tim en vind Sjoerd levenloos buiten dichtbij waar haar vader en Nuran trouwen
  – Nuran Biecht op tegen Rik dat Aysen Danny vermoord heeft. En op dat moment is Aysen binnen.
  – Nina wil wraak op Wiet en Mike wil wraak op de familie Sanders, Aysen wil wraak op Nuran. Rik wil wraak op Aysen. Dit loopt niet goed af op de bruiloft van Rik en Nuran.
  – Rikki komt terug op het bruiloft om de familie Bouwhuis in te lichten en schrikt zich dood wat er gebeurd is.

 23. De bruiloft is pas in september dacht ik. Maar het is inderdaad wel een beetje voorspelbaar waar het over zal gaan hoewel? je weet het nooit. Ik ben nu eerst benieuwd naar de spoilers van 3 tot 7 juni.

 24. Ik hoop dat Eliff Baydar en Maria de Jong er tijdelijk in komen voor het bruiloft. Dan horen hun ook wat Aysen gedaan heeft wordt het nog leuker XD.

 25. Ik denk dat de zomercliff te maken heeft met dat nina vertrekt met Nola naar het buiteland vanwege mike en vanwege der breuk met noud en wat maxime heeft gedaan boven water komt, zou vast gebeuren, want dat word wel eens een keertje tijd! Verder denk ik dat sjoerd in een afkickkliniek komt en dan is die 3 maanden eruit vanwege zn flexwet, en denk ook wel dat het wat met nuran aysen en rik te maken heeft

  Maarja spaaannnend!!

 26. Ik vind het best leuk om al die gissingen te lezen haha. Voor eerst wacht ik op de nieuwe spoilers. Ik vind het nu weer leuk om naar te kijken was een tijdje minder, maar ik bleef toch kijken zal wel blijven ook tot het ooit echt stopt mag van mij nog heel lang duren hoor.

 27. Gtst was ook een tijdje saai geworden, nu beginnen er leuke verhaallijnen te komen en ze maken het ook zo spannend.. Zoals ik al zei ik hoop dat binnekort uitkomt wat maxime heeft gedaan, en dan de verhaallijnen binnekort weer veel om janine ludo en maxime gaat
  Ik hoop dat 3/7 juni iets met hun te maken heeft,
  Hoop ook weer dat er snel een verhaallijn komt over wiet
  Can’t wait!!

 28. Dat van Maxime zal ongetwijfeld uitkomen, maar misschien vergeeft Ludo het Maxime dit keer (omdat Janine haar natuurlijk ook het een en ander heeft geflikt), maar dat Maxime het niet wil goedmaken omdat ze denkt dat hij eigenlijk alsnog wraak wil nemen. Als Ludo haar niet zou willen vergeven wordt het wel weer voor de zoveelste keer wraak tussen Ludo en Maxime: eerst schiet hij haar neer, dan pakt hij haar alles af…
  Ik zou het ook interessanter vinden als Ludo er nu alles aan probeert te doen om het goed te maken want dat zien we eigenlijk ook nooit: toen hij erachter kwam dat Maxime niet maar Nick Janine dood wou hebben wou hij het eigenlijk niet geodmaken

 29. Ik denk ook dat nina er binnekort uit gaat met nola en naar de zomer weer terug komt.
  Begint wel steeds spannender te worden

  1. Ik had de aflevering vooruit gekeken op rtlxl. Maar ik had een link erbij gezet van een printscrean boven ergens…

 30. Dat klopt wel wat je zegt over maxime, maar als ludo er achter komt wat gebeurt er dan? Hoe wil die t goedmaken met janine? Gaan ze weer trouwen? Wat is janines antwoord
  Gewoon teveel vragen en daarom moet het is een keer uitkomen, vind dat met maxime wel lang genoeg heeft geduurt. En de aflevering van morgen gaat janine met ludo praten zag ik vanochtend op rtl lounge

 31. Lone van Rozendaal gaat de rol overnemen. Ludo met Martine trouwen en Mike werkt voor Martine, daarom heeft hij een kind met Nina en zit hij achter Sjors aan.

 32. Janine vraagt Menno of hij bij de politie Maxime kan natrekken, ze vinden bewijzen van Maxime&Maarten hun samenwerking. Ze laat het aan Ludo zien, maar hij vind dat het ook Janine’s schuld is omdat zij alles van Maxime ook had afgepakt. Als Ludo thuiskomt zegt hij tegen Maxime dat hij het wil goedmaken en haar wil vergeven als Maxime beloofd Janine uit haar hoofd te zetten. Ludo zegt dat hij drinken gaat halen, als hij terugkomt is Maxime weg. Later is ze in de koning en zegt ze tegen Jef dat Ludo zijn pistool wou gaan pakken om haar neer te schieten. Jef regelt met Rik dat Maxime bij hem kan logeren. Daarna wil Maxime daar naartoe gaan maar Ludo staat buiten. Ze gaat met hem mee naar huis omdat ze bang is dat hij haar iets aan wil doen als ze niet meegaat.
  Volgende aflevering: Ludo heeft met Anton afgesproken om te gaan squashen maar hij is er nog niet. Anton begint met Maxime te flirten en ze beginnen te zoenen. Ludo komt thuis en ze gaan snel naar haar kamer toe. Eerst worden ze dronken en daarna gaan ze met mekaar naar bed. Als Maxime wakker wordt heeft Anton een briefje geschreven dat ze hem in de Rozenboom kan vinden. Ze gaat naar hem toe en ze begint te klagen over Ludo, daarna vertelt Anton dat het tussen hem en Bianca toch niet meer goedkomt omdat ze te veel van mening verschillen over alles.
  Volgende aflevering: Ludo zoekt Maxime ze ligt niet in bed. Daarna wil hij wat te eten pakken en Maxime ligt in de keuken en ze heeft in haar polsen gesneden. Ze gaat naar het ziekenhuis en als ze bij is gekomen zit Anton bij haar bed. Hij zegt dat hij met haar verder wil. Ze neemt Maxime uiteindelijk mee naar de Rozenboom. Even later komt Ludo Maxime ophalen in het ziekenhuis maar ze is dus verdwenen.

  Dat was alles wat er (wat betreft deze verhaallijn) in mijn script stond.

 33. Ik denk dat mike inderdaad wat te maken heeft met die martine, of te maken krijgt.. En ik vraag me af hoe ludo achter de waarheid komt en wat die gaat doen als martine terugkomt
  Aghjaaa

  1. Ik denk dat de cliffhanger is:

   Ludo huurt een huurmoordenaar in om mike te vermoorden
   Noud hoort ludo aan de telefoon dat hij mike wil vermoorden en belt janine dat zij ludo moet ompraten
   Mike word naar een loods gelokt waar de huurmoordenaar op hem wacht
   Noud besluit daar ook heen te gaan en nina gaat achter m aan
   Janine is naar ludo gegaan en haalt alles uit de kast om ludo omtepraten
   De huurmoordenaar staat op het punt mike met een mes aantevallen maar dan vliegt noud de huurmoordenaar aan en word weggeduwt, nina ziet alles gebeuren en doet niks
   Maxine probeert tussen ludo en janine in te staan maar word weggestuurd als ze in de woonkamer zit komt Frederik van rossun binnen, ze is in shock
   Janine doet er alles aan om ludos plan te stoppen maar ludo is klaar met janines bemoeienissen en duwt haar door het raam
   De huurmoordenaar stomt mike op de grond en steekt een mes maar dan komt er iemand tussen en die word slachtoffer en krijgt dus een mes in haar lichaam gestoken…….

   Wat zal er met janine gebeuren?
   Wie komt er tussen mike en de moordenaar in en word zelf slachtoffer van het mes?
   En wat is de reactie van Maxime op de komst van Frederik van rossum?

   Ik hoop dat dit de cliffhanger word whahahaha

   1. Die lijkt me ook wel spannend ja! Ik vind dat vooral de verhaallijn met Frederik destijds nog niet echt was afgerond!
    En wat is het toch leuk om verhaallijnen te verzinnen he? haha 🙂

 34. Ik vind Aysen echt de leukste actrice, ze is gewoon damn good! Ze ziet er ook leuk uit. Ze doet me denken aan een bollywood actrice zo met haar heksachtig gezicht. Mooie dame was dat en zij is ook een mooie dame. Aysen ik ben je fan!

 35. Mike is mij grote fan maar als je ziet de shortie van dinsdag 21 mei dan zie dat Ludo iemand heeft ingehuurd die Mike heeft ontvoerd oo nee mike mag niet dood dan gtst echt saai

 36. 3 juni
  Nina komt erachter wat er speelt tussen Noud en Wiet. Ludo en Mike spelen het hard tegen hard. Nuran bekent aan Rik dat zij een geheim heeft. Bianca krijgt slecht nieuws te horen. Lucas en Menno worden betrapt.

  4 juni
  Mike heeft opmerkelijke plannen met Lorena. Aysen wordt woedend als zij hoort wat Nuran heeft gezegd. Maxime hoort een opzienbare gesprek tussen Nina en Noud. Ludo neemt wraak op Mike en zorgt ervoor dat hij Nola nooit mag zien.

 37. Omg t word steeds spannender, jammer dat ik die week geen gtst kan kijken, heeft iemand t van 5,6,7 al? En aysen gaat niet uit gtst, ze staat op de nieuwe castfoto.. Ben benieuwd wie nog meer!

 38. Ooooh…..Spannend!
  De cliff kan ook gaan over dat Nina er voor gaat zorgen dat Wiet word opgepakt(Geregeld via Ludo)
  en dan dat vlak voor ze word afgevoerd Noud ervoor zorgt dat Wiet niet word afgevoerd.
  En na de zomer gaan Nina en Nou scheiden en komen Noud en Wiet samen.

 39. Als jullie net rtl boulevard hebben gezien hebben ze t gehad over dat er wel iemand mist op de foto? Zoiets verstond ik tenminste!
  En nina en noud moeten bij elkaar blijven, ook al s het laatste tijd een bitch, dat komt gewoon vanwege mike
  Hoop dat ze bij elkaar blijven hoor!

 40. Degene die iedegeval blijven zijn:
  – Sjors (komt in het najaar terug)
  – Rikki (gaat er 3 maanden uit vanwege een
  – Wiet (zit er nu nog net een paar maanden weer in en heeft een vaste rol)

  Alleen van Mike vind ik het raar een flexwet in januari.

  Misschien gaat er iemand dood, verlaat meerdijk beland in de bak of verdwijnt. We zien het wel vlak voor het nieuwe seizoen. Ik las ook dat er misschien een vaste rol bij komt: Menno???

 41. Te belachelijk voor woorden, ben helemaal klaar met het gedoe rond Nina. Hoop dat Noud haar keihard dumpt en dat Mike Nola krijgt. De laatste tijd is alles langdradig, het lijkt net of ze geen nieuwe verhalen meer kunnen verzinnen! Misschien dat ze eens een keer de schrijvers eruit kunnen gooien i.p.v. acteurs! Steeds meer kijkers uit mijn vriendenkring stoppen met kijken en ik ga ze volgen als ze niet snel eens wat verbeteringen doorvoeren.

 42. Degene die blijven zijn iedegeval:
  – Wiet
  – Rikki
  – Jef
  – Noud
  – Lucas
  – Lorena
  Bron: RTL Boulevard.

  Gelezen:
  Sjors komt terug na de zomerstop

  1. Het lijkt erop dat Aysen ook blijft. Ferry tweette vanochtend een foto van hem en Dilan.

   Ik vrees dat Menno geen vaste rol zal zijn… Zonde. Ik vind dat Lucas in seizoen 24 weer eens een vaste relatie zou moeten hebben.

   1. Ze hebben vandaag waarschijnlijk ook gewoon scènes gedraait (ze kunnen echt geen hele dag overslaan..) dus misschien was Dilan er wel gewoon om scènes te draaien….dus het kan best zij dat ze niet op de foto staat. We zullen het wel zien in augustus…..

 43. Wat janine net zei had ze gelijk in, ludo is ook een klootzak geworden hoor. En nina dan, die twee gedragen zich echt klote. Ik denk dat maxime en janine binnekort samen ludo gaat stoppen vanwege dat die op zn vader begint te lijken en weer wraak op mensen neemt, en denk dan dat maxime het gaat toegeven dat ze hun huwelijk kapot heeft gemaakt en dat janine haar vergeeft vanwege wat ze haar heeft aan gedaan. En ik denk dat nina er binnekort vandoor is met nola tijdelijk, en dat ludo en mike veel ruzie krijgen. Dus cliff heeft sowieso wel met deze mensen wat te maken. We zullen zien ben benieuwd!

 44. WOEHOEE! 4 juni eindelijk weer Maxime in de spoilers. Ze krijgt dus weer een grotere rol. Hoop alleen wel in positieve zin dus niet dat Ludo nu ook nog tegen Maxime een wraakactie gaat beginnen ofzo. Laat het eens een keer omdraaien: Maxime die niks meer met Ludo te maken wil hebben en Ludo die zich nu eenzaam en alleen voelt 🙂

  1. Die spoilers zijn volgens mij fake hoor. De laatste spoilers die bekend zijn, zijn die van 31 mei. Morgen worden die van 3 juni bekend. Die van 4 juni zullen donderdag bekend zijn.

  1. ja echt he. Eerst met Bram, daarna door die affaire van Anton met Maxime, enjahoor haar obsessie voor Bram is weer begonnen.

 45. Het ziet er spannend uit.
  Ik ben wel benieuwd naar de zomercliff en wie er eruitgaat. Ik vermoed dat Aysen eruitgaat. Want ze starten onderzoek naar Aysen. En nu onthullen ze dat er iemand eruit gaat. Dus de meest logisch zou Aysen zijn. En wie er bijkomt? Hoop zo Jack. Of een ander oud bekende. Of Stefano? Maar volgens mij speelt Bas Muijs nu in Snuf de Hond. Dus die zal het wel niet zijn. Of Martine? Maar Inge Ipenburg heeft zelf aangegeven niet meer in GTST te willen spelen. Dat geloof ik niet. Volgens mij heeft er wel vaker iemand gezegt dat die nooit meer in GTST terug wil komen.

  Kijk maar naar Wilbert Giekse die speelde Robert Alberts. Toen die GTST verliet zei die ook nog eerste tijd dat die nooit meer in GTST terug wou komen geloof ik. Maar nu zegt die dat die wel weer in GTST wil spelen. Maar ik denk idd dat Martine eerste tijd niet terug komt. Misschien wel over een paar jaar maar voorloping niet. Dus wat ik denk Jack of Menno? Die zou ook kunnen? Maar hoop echt Jack want dan heeft Lorena weer een ware liefde. En die ook nog echt voor haar gaat. Die Mike is volgens mij iets van plan.

  Dus hoop Jack of een andere oud bekende of Menno of toch een nieuwe personage die heel goed speelt? We zullen het zien. De tijd zal het gaan zeggen.

 46. Het is onthult op RTL Boulevard heb ik begrepen. Ik heb dat gelezen op internet dat het onthult is op RTL Boulevard maar dat het onduidelijk is wie er nou weggaat.

 47. Misschien gaat er iemand dood, verlaat meerdijk beland in de bak of verdwijnt. We zien het wel vlak voor het nieuwe seizoen. Ik las ook dat er misschien een vaste rol bij komt: Menno
  Ik vrees dat Menno geen vaste rol krijgt en ook ik wil dat lucas een vaste relatie krijgt voor langere tijd en dan het liefst met Menno, maar ik vrees dus dat het Menno niet is.

 48. Er is RTL Boulevard wel wat gezegd
  over de Castfoto’s.
  Ik weet biet of dat ook is gezegd.
  Maar het zou mij niks verbazen dat Ayssen of Bing eruit gaat.

 49. Met wie staat Mike toch Iedere keer te bellen??? Dat vraag ik me ook af. Een oud personage???

  Gaat moet gaan zijn

 50. Ik denk dat mike inderdaad belt met nick en dat nick terug komt.. En jack als die terug komt dan pas tegen november..

 51. Aysen gaat er niet uit, ze staat op de castfoto, of tenminste ze was et wel. En heb gelezen dat frederique ofzo weer terug komt?! Spannend! En dat de cliff waarschijnelijk te make heeft met de fam sanders, janine, mike en de bruiloft van rik en nuran

 52. @gtstx er is niet bekend dat zij er op staat hoor en anders bron en die foto van ferry doedens er kunnen ook opnames zijn geweest

 53. De volgende leden staan zeker op de castfoto:
  -Jef: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Lorena: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Lucas: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Maxime: Tweette 15 mei: “Ok, lange, lange draaidag zit erop. Tussendoor nog hardgelopen en even geshopt voor spreekbeurt jongste dochter…. #multitasken #gtst” Als ze 15 mei opnames had betekend dat ze na de zomerstop nog te zien is.
  -Mike: Is over bekend dat hij begin 2014 GTST tijdelijk verlaat.
  -Noud: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Rikki: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Sjoerd: Te zien in filmpjes over castfoto.
  -Sjors: Is over bekend dat ze na de zomerstop terugkeert in september.
  -Wiet: Te zien in filmpjes over castfoto.

  Dus dan blijven nog over: Aysen, Anton, Bianca, Bing, Janine, Laura, Ludo, Nina, Nuran, Rik, Tim.
  En nu er waarschijnlijk iemand GTST gaat verlaten zal er ook iemand voor terugkomen. Eventueel zou Monica of Menno nog een vaste rol kunnen krijgen… Of er komt een oud-personage of nieuw personage voor vast in.

  1. Ja ik hoop vooral dat er een oud personage voor vast terugkeert. En niet zo iemand zoals Wiet een paar maanden terug, maar meer iemand die ook echt indruk heeft achtergelaten of die iedereen haat en die voor een ECHT spannende verhaallijn kan zorgen zoals: Nick, Frederik…

 54. Ik begrijp niet helemaal waarom ze nu ineens gezegd wordt dat er iemand weg zou gaan.

  Bij RTL Boulevard werd gezegd dat er een paar jaar geleden bij de opnamens van de castfoto ontdekt werd dat er iemand weg zou gaan. En dat was in 2011. Toen was Pip Pellens namelijk niet aanwezig voor de castfoto.

 55. Eerlijk ik denk dat nick hier wat mee te maken heeft.. Hij heeft niet echt zijn verhaal afgesloten.. Mike ontvoert nola ook noet, denk eerder dat nina ervan door gaat met nola een tijdje, ludo die achter de waarheid komt, heb t vermoeden dat die er door nick dan achter komt. Hij heeft namelijk vorig jaar gezegt dat maxime niet zou stoppen tot dat ze der plek had in de familie, en dat ze niet eerder zou stoppen totdat ze wraak heeft genomen op janine.. Maarten komt sws niet terug, en denk ook niet dat janine ludo vergeeft, zou der wel moe van worden als ik om de 3 maanden trouw, aghja ik zou echt niet weten!

 56. Tuurlijk…Ons Prinsesje:
  En waar is Noud als je hem
  nodig hebt…
  Arrogante trut
  Net goed Ludo.
  Wiet OMG had ik niet(wel dus) verwacht….
  Hopelijk kom je samen met Noud!

 57. @gtstfan
  Marjolein zei 15 mei een lange draaidag achter de rug ik zou eerder zeggen dat het de zomercliffhanger is geweest die opnames. Maar ze kunnen er ook nog 2 maanden van het nieuwe seizoen zitten.

  @Tom
  Er ontbrak echt iemand bij de castfoto staat ook op de site van RTL boulevard.

  1. @gtstfites, RTLBoulevard kan helemaal niets weten of er uberhaupt iemand ontbrak op de foto. Ik heb zojuist het item teruggeluisterd. Er werd duidelijk gezegd dat na het uitlekken en de daardoor onstane commotie van/over de foto van 2011 er niemand meer bij mocht zijn, op het moment dat de definitieve castfoto werd gemaakt.

   RTLBoulevard doet wel vaker voorkomen of ze een geheim hebben ontrafelt en vervolgens aan het einde van het programma, is het een wasse neus en stelt het allemaal niets voor.

 58. Wiet werkt zich in de nesten als ze het voor Noud opneemt. Rikki vindt Wiets gedrag verdacht en wil weten wat er speelt. Antons geduld met Sjoerd is op. Mike probeert via Noud bij Nola in de buurt te komen. Menno probeert Lucas te kalmeren als hij overstuur raakt.

 59. Ik kijk GTST seizoen 7 en zie ik dat het echt zo onwijs veel verschil is als de tijd van nu. GTST van jaren 90 vind ik echt zo veel beter en de verhaallijnen waren tig keer beter, de acteurs hadden veel meer kwaliteit en de decors zagen er veel beter uit. Nu op dit moment is het het tegenovergestelde: Verhaallijnen slaat nergens op, acteurs met veel minder kwaliteit en de decors is zo veel minder.

  Wat nou leuk zou lijken, dat we weer zo’n gestoorde gek krijgen zoals Alice de boer, lekker spannend.
  Een helen Helmink of een Govert Harmsen.
  Dian moet terug komen, Huib, Bowien, Roxy, Daniel, Frits of Hans, Martine, Robert, Kim, Juian en Stefano.

  Ik vind trouwens ook dat de jongeren veel minder zijn van nu. Ik zou Hedwig terug willen, Che, Kim, Julian, Morris door (Geert Hoes) gespeeld, Charlie door (Aukje van Ginneken) gespeeld, dan zou ik ook nog Sjors erbij voegen (inge Schrama), Benjamin en Ray.

 60. Ik hoop niet dat Aysen uit de cast gaat. Ik vind haar erg goed spelen. Zou echt jammer zijn. Monica vind ik ook echt een leuke dame. En goed dat Sjors even weg is. Ze kan echt alleen maar sentimenteel beizg zijn.

 61. Pamla helemaal mee eens alleen aysen moet weg en Fredirik Nick Martine moeten terug keren alleen martine heeft aangegeven dat ze nooit meer terug wil komen in gtst

  1. Nick ook van niet. Want toen hij eruit ging (na de explosie op de bruiloft van Ludo & Janine), toen gaf GTST aan dat ze hem in leven hebben gelaten omdat ze hem heel graag nog terug zouden willen zien, maar dat de acteur zelf dat niet ziet gebeuren…

 62. Spoilers:

  Maandag 3 juni:
  Het gevecht van Sjoerd en Tim heeft grote gevolgen. Lucas liegt over zijn relatie met Menno. Na een illegale actie van Sjoerd draait Bianca door. Aysen confronteert Monica met de vermoedens die ze heeft over haar en Bing.

  Dinsdag 4 juni:
  Wiet werkt zich in de nesten als ze het voor Noud opneemt. Rikki vindt Wiets gedrag verdacht en wil weten wat er speelt. Antons geduld met Sjoerd is op. Mike probeert via Noud bij Nola in de buurt te komen. Menno probeert Lucas te kalmeren als hij overstuur raakt.

  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/9235469

 63. Mike heeft echt geen Nick aan de telefoon. Waarom zou Nick Nina iets aan doen??? Ik denk eerder maar het klinkt echt stom dat het Martine Hafkamp is.

 64. rogier heeft geen rol in gtst gehad. een kleine rol voor 1 weekje ofzo. Mike belt vast met iemand die wraak op de familie sanders wil. ik denk trouwens dat janine ludo wil stoppen met wraak op mike, en nina boos word als ze weet wat er gebeurt, want ze weet nu van niks. denk ook dat maxime janine ermee gaat helpen, want ik denk dat ludo een beetje tever zou gaan, die 2 spele hard tegen hard. Nina is er binnekort toch vandoor

  1. Haha, Maxime zou Janine echt nooit gaan helpen hoor! Ja, behalve als Ludo, of Nina of Lucas in levensgevaar waren ofzo maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren…

 65. nee maar ik bedoel ook met het stoppen van ludo, die twee blijven elkaar haten. enigste reden waarom janine geen wraak neemt is om nina en lucas, omdat ze hun niet kwijt wil

 66. Ziet ernaar uit dat nina en noud uit elkaar gaan(hoop het natuurlijk niet) noud gaat dan verder met wiet, maar later komen nina en noud weer samen, lijkt me typisch iets voor gtst, was ook zo met mike. Lijkt net op ludo en janine.

 67. Ik vind GTST met de jaren steeds saaier worden. Kijk nou alleen al eens naar dit seizoen, wat is er in de afgelopen maanden nou eigenlijk voor spannends gebeurd? In de jaren 90 was er zoveel meer afwisseling. Leuke en grappige scénes werden afgewisseld met soms bloedstollende momenten. Waar zijn al die dingen gebleven? Vroeger was het echt een soap, tegenwoordig meer een dramserie, met de klemtoon op drama. Verder gaat het nergens over. En zeer waarschijnlijk alweer een cliffhanger met een bruiloft… pffff volgens mij word het hoog nodig tijd voor eens wat andere verhaallijnen. Maar ja de kijker kijkt braaf elke dag dus zolang dat zo blijft veranderd er niet snel iets jammer genoeg. Nog meer slechte tijden dus…

  1. Tsja, je zegt het zelf al. GTST heeft in jaren niet zo goed gescoord als nu. Blijkbaar is dit wat de (meeste) mensen/fans graag zien.

 68. 5 juni
  Mike besluit dat de tijd is aangebroken om definitief met Lorena af te rekenen. Sjoerd neemt een belangrijke levensbeslissing. Maxime heeft een geweldig huwelijksidee voor Rik en Nuran. Lorena begint zich raar te gedragen.

  bron tvgids.tv

 69. trouwens de bedoeling van hun is dat er wat ergs gebeurt in de zomercliff, en niet dat iets goed komt. ik denk trouwens dat aysen nuran wat aan gaat doen.. i dont know.. gedachtes. denk wel dat er iemand gewond raakt. misschien janine van een gevecht met maxime ofzo? naar dat ludo de waarheid weet? of nina met wiet? o

 70. @EFG
  Volgens mij liep die zomercliff van seizoen 20 goed af met die bevalling van Sjors.

  De zoon van Dries Roelvink komt waarschijnlijk komend seizoen in GTST. Hij lijkt precies op Menno.

 71. @Haha

  Hij komt niet terug al die stomme geruchten over Marcus wordt ik moe van.

  Belangrijke levensbeslissing? Klinkt als zelfmoord wat Sjoerd doet.

 72. @gtstfites ik kijk nog niet zo lang, en zo goed liep t niet af want se vraag was wie de vader was, en jk bedoel ook dat ze je met een vraag achter laten.
  😉

 73. Ik denk dat met de zomercliff Bianca helemaal is doorgedraaid en die Rikki of Tim wat aan wil gaan doen.. of Bram wil ontvoeren..

 74. Ik vind de laatste seizoenen inderdaad ook echt matig. Als ik me dit seizoen goed kan herinneren, is dat wat er met de personages is gebeurd na de cliffhanger in 2012:

  – Nina
  * relatie met Mike > twijfel tussen Mike en Noud > relatie met Noud (Mike is lange tijd buiten beeld)
  * zwanger, ineens weer bang van Mike > bevalling van Nola, stress > maatregelen tegen Mike
  * problemen met Noud, vanwege haar plotselinge bitchy gedrag

  – Noud
  * terugwinnen Nina > ruzie met Mike
  * verbouwt Rozenboom > aangeklaagd vanwege ongeluk steiger > bedrijf weg
  * problemen met Nina over Nola en Mike > verliefd op Wiet

  – Janine
  * Maarten zorgt voor spanning met Ludo > breekt met Ludo en breekt met Lucas/Nina > maakt het goed met Lucas, later ook met Nina tijdens bevalling

  – Ludo
  * breekt met Janine vanwege Maxime/Maarten
  * beschermt Nina tegen Mike na bevalling van Nola

  – Maxime
  * maakt samen met Maarten het huwelijk van Janine en Ludo kapot

  – Laura
  * raakt plotseling de Rozenboom kwijt (staat ineens zomaar te koop) > spanningen met Lorena > wordt ontslagen > komt terug na een week of zo
  * probeert Mike te ontmaskeren met hulp van Rogier > verhaallijn stopt ineens

  – Jef
  * raakt verlamd na ongeluk met steiger > revalideert bij Rik/Nuran en zorgt voor spanningen
  * kortstondige relatie met Frederique > verhaallijn stopt ineens

  – Rik
  * neemt samen met Nuran Jef in huis > kleine discussies met Nuran om Jef
  * ruzie met Aysan om Bings kanker > ruzie met Bing > gauw weer goed
  * vraagt Nuran ten huwelijk > spanningen door Aysan

  – Nuran
  * neemt met Rik Jef in huis > discussies met Rik
  * wordt ten huwelijk gevraagd door Rik
  * gelooft opeens niks meer van Danny’s ongeluk > problemen met Rik > breuk met Aysan

  – Aysan
  * strijd samen met Bing tegen Sjors/Jack > krijgt relatie met Bing en steunt Bing bij kanker
  * problemen met vrije relatie > strijd met Sjors om Bing (duurde max. 2 weken of zo)
  * ruzie met Bing > wraakplan met Monica (wraak?? huh)
  * onderzoek door Menno > ruzie met Nuran

  – Bing
  * vete met Sjors / probeert Sjors terug te winnen > wordt neergestoken door Sjors
  * verbergt Hodgekin, relatie met Aysan > lijdt aan Hodgekin > geneest van Hodgekin
  * vrije relatie > ruzie met Aysan > breuk met Aysan
  * wil een kind en schakelt Monica in

  – Sjors
  * strijd met Bing om Jacks ongeluk > steekt Bing neer, daarna geen contact
  * affaire met Mike
  * ineens weer verliefd op Bing na horen van kanker > strijd met Aysan om Bing > strijd ineens weer over
  * helpt Wiet > ruzie met Lorena > gaat met Wiet bij Rik wonen
  * ineens weer geïnteresseerd in Mike (??) > bemoeit zich met Nola > wordt weer verliefd op Mike > ruzie met Mike > vertrekt (allemaal in nog niet eens een maand)

  – Mike
  * relatie met Nina over na slippertje met Sjors > verliest baan bij Ludo > ruzie met Sanders
  * wraakplan Lorena (relatie met Lorena, baan bij Rozenboom), hoeft geen contact met Nola
  * ineens wel gevoelens voor Nola en beetje voor Sjors > verbreekt uit het niets relatie met Lorena
  * strijd om Nola loopt uit op contactverbod
  * gaat ineens weer verder met wraakplan Lorena

  – Sjoerd
  * ruzie met Anton na komst Tim > maakt het na lange tijd goed
  * verliest Rikki aan Tim > raakt in een depressie > raakt in aanraking met drugs > leeft op straat > verliest voogdij over Bram

  – Tim
  * zorgt voor problemen tussen Bianca, Anton en Sjoerd
  * heeft geheime gevoelens voor Rikki > relatie met Rikki en ruzie met Sjoerd
  * doet ineens moeilijk als hij vindt dat Rikki geen tijd voor hem heeft (een week geleden had ze anders genoeg tijd??)

  – Rikki
  * wordt stiekem verliefd op Tim > maakt het uit met Sjoerd > relatie met Tim
  * problemen met Sjoerd die aan de drugs zit > wint voogdij van Bram

  – Bianca / Anton
  * problemen met elkaar na komst Tim > lossen na lange tijd alles op
  * zien Sjoerd afglijden en steunen hem toch > zetten hem na een tijd uit huis
  > Bianca wil voogdij over Bram

  – Lucas
  * geheime affaire met Bilal
  * wraakplan met Lorena tegen Wiet > vriendschap met Wiet (kan allemaal) > ruzie met Lorena > intense vriendschap met Lorena
  * geheime relatie met Menno

  – Wiet
  * ondergaat wraakplan van Lorena (en Lucas) > ontmaskert Lorena
  * wordt beste vriendinnen met Rikki en ze gaan samen een opleiding doen
  * raakt weer verliefd op Noud

  Dit seizoen bestond compleet uit spontane, onverklaarbare acties, voorspelbare verlopen en ineens afgekapte verhaallijnen (zie: Mike met Nola/Sjors/Lorena, Sjors met Bing, Jef met Frederique, Laura met Rogier, etc.).

  De meest spontane en slechtst geplaatste verhaallijn die er nu aankomt is die bruiloft van Nuran en Rik. Maxime heeft heel het jaar geen contact gehad met Rik, en zelfs NOOIT met Nuran en bemoeit zich nu ineens met de bruiloft?? En het idee om parachute te springen komt ook zomaar uit de lucht vallen (ha-ha). Dat is duidelijk een deel van de cliffhanger natuurlijk!! Had het dan wat beter ingepakt.
  Verder zie ik ook geen boeiende ontwikkelingen van andere verhaallijnen richting de cliffhanger (alleen de plotselinge herstart van de wraakactie van Mike tegen Lorena).

  Conclusie: als ze het volgend jaar niet beter doen, haak ik af.

Geef een reactie