Maandag 20 mei
Als Nuran een plan van Rik maar niets vindt, wil hij weten waarom dat is. Nuran voelt dat ze door haar zus in een hoek gedreven wordt. Rikki vindt dat zij de oorzaak is van Sjoerds arrestatie. Bianca is diep teleurgesteld door Sjoerds verraad.

Dinsdag 21 mei
Mike komt niet opdagen bij een belangrijke afspraak. Janine vermoedt direct dat Ludo hier iets mee te maken heeft. Rik denkt dat Nuran het huwelijk wil afblazen. Monica concludeert dat Bing haar nu echt leuk vindt.

Woensdag 22 mei
Lucas kan er niet tegen dat Menno hem negeert, maar Wiet heeft een idee om dit op te lossen. Irritaties tussen Nina en Noud zorgen voor een breekpunt. De politie staat bij Ludo op de stoep. Bianca gaat op onderzoek uit naar wat er met haar broer gebeurd is

Donderdag 23 mei
Bianca probeert Rikki zover te krijgen dat zij een rol kan spelen in Brams leven. Lucas en Menno voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar de manier waarop ze met elkaar om willen gaan, blijft een probleem. Noud en Wiet delen een geheim.

Vrijdag 24 mei
Sjoerd krijgt te horen dat er een rechtszitting is rond de zeggenschap over Bram. Nuran kan Rik niet de waarheid vertellen over haar breuk met Aysen. Bing kan zijn geluk niet op na een zwangerschapstest van Monica. Aysen neemt een volgende stap in haar wraakplan tegen Bing.

 

79 comments on “Spoilers 20 t/m 24 mei

 1. Woww spannend!! Wat gaat ludo doen met mike?? Ontvoeren!! 😮 Hoop dat noud en Nina uit elkaar gaan zorgt alleen maar voor hoop gezwijmel en gezeur! En mike en sjors samen komen! Alleen bing en monica?? Dit had ik echt niet verwacht ik vind haar irritant ze heeft een rot stem hopelijk word dat niks en gaat ze er gauw weer uit!

 2. Ik zou heel graag een mp3 maken van het fragment Lucas durft Menno eindelijk zijn verhaal te vertellen maar gaat niet. Staat wel op internet maar daar kan ik geen mp3 van maken staat jammer genoeg niet op youtube. Jammer.

 3. 23 mei
  Nina ontdekt dat Nola verdwenen is en gaat op onderzoek uit. Rik komt erachter dat Nuran gelogen heeft. Lucas probeert Menno voor zich te winnen. Ludo schakelt iemand in om Nola te vinden. Anton is zeer gelukkig met Bianca.

 4. Ik heb een vraagje voor de echte fans. Had laatst een gesprek met een vriendin van me over de wonderbaarlijke manier waarop de castleden altijd weer genezen van het invalide-zijn. Ik kwam er tot drie: Jef, Nina en Charlie. Zijn er nog meer rolstoelgebruikers geweest in die jaren?

  1. Charlie, Nina, Jef. En verder:
   – Ludo toen hij een biervat op zich had gekregen.
   – Robert toen hij door een spiegel was geduwd door Laura.
   – Lorena toen ze was neergeschoten.
   – Sjors toen ze was aangereden door Aysen.

 5. @Hallo bedoel je mn telefoonnummer?
  Dat geef ik niet zo gauw aan onbekenden,over GTST praten kan hier toch ook?
  Je ziet trouwens wel de spanning langzamerhand oplopen,hoop dat we binnenkort(lees:heel snel)info krijgen over de naderende zomerliff
  Toch wel HET hoogtepunt van het seizoen..

 6. @Ed,wat dacht je van Suzanne?en Robert?

  Robert doordat hij door Laura door een spiegel was geduwd nadat hij met Linda vreemd was gegaan…Suzanne weet ik zogauw ff niet meer waardoor..

 7. Vind t idd ook eens tijd worden dat Noud wat meer “ballen” gaat vertonen,en eens in verweer komt tegen prinses Nina…wat een vreselijk onuitstaanbare meid is dat geworden zeg!(al moet ik toegeven dat Marly van der Velden deze rol zeer overtuigend neerzet).
  En…eindelijk zien we Ludo weer eens terug in zijn rol als badguy,heerlijk!
  Wat mij betreft mogen er de komende tijd weer wat meer van dit soort acties komen;Ludo aan het werk is gewoon toppie!

  1. Daar heb je helemaal gelijk in. Noud moet meer voor zichzelf opkomen en Nina eens een keer flink de waarheid vertellen. Want niemand gaat tegen haar in en dat moet eens een keer afgelopen zijn.

   Ik krijg ook helemaal niet het gevoel dat Noud de vader van Nola zou moeten zijn. Hij mag van Nina alleen ja knikken of nee schudden, meer niet. Hij heeft helemaal niets te zeggen over Nola.

 8. Ik ben het helemaal met je eens wat Ludo betreft. Ik ben benieuwd naar donderdag en vrijdag staat er morgen dus ik wacht rustig af.

 9. Ja.Alleen jammer dat de spoilers van 23&24 Mei er nog niet opstaan.Maar die komen binnenkort wel.

 10. 23 mei:
  Bianca probeert Rikki zover te krijgen dat zij een rol kan spelen in Brams leven. Lucas en Menno voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar de manier waarop ze met elkaar om willen gaan, blijft een probleem. Noud en Wiet delen een geheim.

  24 mei:
  Sjoerd krijgt te horen dat er een rechtszitting is rond de zeggenschap over Bram. Nuran kan Rik niet de waarheid vertellen over haar breuk met Aysen. Bing kan zijn geluk niet op na een zwangerschapstest van Monica. Aysen neemt een volgende stap in haar wraakplan tegen Bing.

  Bron: TVGids.tv

  1. Leuk dat eindelijk de rechtzaak over Bram eraankomt! Spannend! Ik ben daar echt benieuwd naar! Sjoerd is wel echt de sjaak, zeker omdat hij pas weer gearresteerd is! 😀 Terrecht! Ze moeten daar gewoon echt de waarheid vertellen, hij is echt totaal niet meer met Bram bezig, ook al mag hij hem niet zien.
   En inderdaad wat dat van Noud & Wiet inhoudt, het zou zomaar kunnen dat ze hebben gezoend, maar het zou ook gewoon kunnen slaan op het feit dat ze met elkaar praten of iets met Mike en Nola wat Ninan niet mag weten.

 11. Ooooohoh, als ik deze spoilers lees, hoop ik zo op een ontmaskering van aysen…ze gaat maar door en dooorrrrrr…..

  1. Ohhhhh wel geheim zouden Noud en wiet hebben?
   Mischien is noud vreemdgegaan?
   Maar dat vind ik niets voor noud…..

 12. Aysen is een beetje de bad guy van de vrouwen in de serie ik heb daar niet zoveel problemen mee. En ik snap die wraakplanner wel naar Bing toen hij ernstig ziek was. Was hij haar alles. En nu hij beter is kan zij de shit krijgen. En Aysen moet gewoon de komende jaren in de soap blijven een bad girl kunnen we goed gebruiken.

 13. Helemaal niks over Ludo nadat de politie op de stoep staat.
  De cliffhanger komt steeds dichterbij nog minder dan 2 maanden en ik denk dit:
  – Aysen en haar dossier er iets mee te maken heeft
  – Ludo-Mike-Nina-Nola
  – Nina-Noud-Wiet
  – Sjoerd en zijn drugs

  1 ding is zeker Sjors zit er niet in.

 14. @Sanders
  Bedankt voor de spoilers van 23&24 Mei.
  Ze klinken erg spannend!
  @Merelxo Wat stom dat het precies dan eindigt!
  Moeten we weer de hele zomer wachten om te horen wat Nuran als antwoord geeft!

 15. Nou,mag toch wel hopen dat t IETS spannender wordt dan het gegeven of Nuran wel of niet haar ja woord geeft aan Rick.
  Als dit de zomercliff wordt,zou ik t buitengewoon teleurstellend vinden…ik zei eerder al dat ik hoop dat we zeer snel wat nieuwe info krijgen hierover.
  Schrijvers,kom op, doe je best,met de lopende verhaallijnen kan het volgens mij beter!

 16. Waarom moeten de schrijvers weer een verhaallijn maken over nina noud en wiet? Ze moeten iets nieuws en meer onverwachts verzinnen, want alles is nu heel voorspelbaar.

  1. Als nina en noud gaan scheiden komen ze uiteindelijk toch weer bijelkaar….dat is gewoon zo
   En ik vind nuran niet zon leuk personage, ze is een beetje saai en de badgay van de serie is mike en ludo ook wel en de bitch is aysen en hoewel lorena,nina en maxime ook wel bitchie zijn

 17. als jullie goed hebben opgelet dat heb je kunnen horen dat de bruiloft van Rik en Nuran in september gepland staat

 18. @Daniel

  Ja klopt dat heeft Rik in de koning verteld , weet alleen ff niet meer tegen wie. Dus dat kan de cliff niet zijn.

 19. Zou ook dom zijn als de clifhanger wordt dat Nuran niet weet wat ze moet zeggen op haar bruiloft. Is weer een bruiloft de clifhanger. Dan weten de schrijvers het ook niet meer.

 20. Nee de cliff wordt dat Nuran op een brug staat en er af wil springen en dat baby Bram haar komt redden.

 21. Houd ik toch niet zo van, van die mensen wat van die rare opmerkingen op deze site zetten. Kan best begrijpen dat mensen GTST niet serieus nemen maar kom dan niet op deze site met zo’n flauwe opmerking dat baby Bram Nuran gaat redden. Kom liever met iets wat wel zou kunnen gebeuren.

 22. Nu snap ik alles.
  Nina vlucht met Nola naar het buitenland.(Vanwege de 3 maanden)
  Sjors gaat ergens heen om
  rustig te worden vanwege Mike.
  Sjoerd gaat naar een afkickklibiek
  omdat hij nergens anders kan slapen(?€

 23. het zou me niks verbazen dat as clifhanger om Aysen Baydar gaat, waarom zal ik zeggen

  Ze heeft met zo’n beetje iedereen gedonder gehad (Lorena, Lucas, Sjoerd, Bing, Monica, Danny, enz). Zij komt erachter dat Menno en Lucas een stel zijn geworden, dit is niet professioneel van Menno. Wel komt Menno achter de waarheid omtrent de dood van Danny, wat zal leiden tot de arrestatie van Aysen. Echter voordat het zover komt, besluit ze iedereen die haar carriere en leven kapot gemaakt heeft te laten boeten: zo worden Lorena, Bing, Lucas, Monica en zelfs Rik, nadat hij Nuran gedumpt heeft, te gijzelen, helaas heeft ze een mes bij zich, en als er 2 mensen zijn neergestoken, vlucht Aysen weg en zien we nooit meer terug, en laat de 5 achter, wie zijn er neergestoken en weten ze te ontsnappen uit hun hachelijke positie???

 24. Een doorgedraaide Aysen, Noud en Wiet die bij elkaar komen (eigen schuld, Nina, verwend product van je opvoeding, prinses, bah!), Nuran en Rik in crisis (ach gossie, ze zijn zo leuk samen), Menno en Lucas die na veel hard-to-get (zoals destijds ook met Ludwin) in bed belanden, Rikki en Sjoerd die elkaar weer in de armen vallen. Wel aardig zou een strijd zijn tussen Sjors (dochter van Martine Hafkamp) en Ludo vanwege Mike. Wel vreemd dat de verhaallijn rond Janine en Maxime helemaal niet is afgerond. Niemand behalve Janine weet dat Maxime verantwoordelijk is voor het ongeluk, de bijbehorende babystress van Prinses en de scheiding. Een ideetje: Janine gaat uit onvrede over Ludo’s handelen samenspannen met Mike, die een spannende affaire begint met Maxime. Mike doet voorkomen alsof hij Janine net zo haat als Maxime en weet haar uitspraken te ontlokken over hoe ze zich terugwerkte in huize Sanders. Mike tapet deze uitspraken en bezorgt ze aan Janine. Janine bewijst zo aan Ludo dat zijn zus Maxime niet te vertrouwen is. Wat wint Mike hiermee? Janine bewerkt Prinses zo dat Mike een omgangsregeling krijgt om Nola te zien. Inmiddels is Noud (heel verstandig) gevlucht in de armen van Wiet. In het nieuwe seizoen ontbrandt er een strijd tussen Nina en Sjors om Mike, want beide vinden hem leuk. Wiet en Noud zijn een setje en ook Sjoerd en Rikki zijn herenigd. Sil (de zoon van Laura die Rutger Goedhart vermoordde) komt terug in de serie en valt als een blok voor Rikki. Rik en Nuran trouwen. Martine Hafkamp keert terug in Meerdijk om het de familie Sanders lastig te maken.

  1. Het is helemaal niet Maxime’s schuld, Janine is degene die Nina onder die auto duwde. Maxime heeft haar met geen vinger aangeraakt.

   1. Nou nou Maximelover, dan is je geheugen wel heel erg slecht. Waardoor (de geschiedenis voorafgaande hieraan) kwam het tot die confrontatie, waardoor Nina geraakt werd door die auto???

    Ondanks dat, zoals je naam al aangeeft je een Maximelover bent, moet je wel realistisch en eerlijk blijven.

    1. Na de Frederik-verhaallijn was het goedgemaakt tussen Maxime & Janine (anders vertrouwd ze Maxime haar medicijnen ook niet toe). En als iemand haar heeft geprobeerd te vermoorden ze zomaar uit het wilde weg Maxime gaat beschuldigen zonder dat ze ook maar iets van bewijs heeft, alleen maar omdat ze Maxime minder mag dan Nick gaat dat hoe dan ook te ver. Want Maxime&Janine hadden afgesproken dat ze het verleden achter zich zouden laten, en dan vind ik niet dat Janine Ludo dan maar moet overtuigen dat Maxime een moordenaar is alleen omdat ze vroeger niet te vertrouwen was (voor Janine dan). En dat terwijl Nick de enige moordenaar is binnen de familie toen.
     En wie zegt dat Maxime meteen nadat Janine haar had bekend dat ze weer eens fout zat, van plan was op iemand in te huren? Misschien werd ze dat pas van plan nadat Janine twee weken na haar ontdekking Maxime weer opnieuw ging beschuldigen dat ze niet te vertrouwen is op basis van een ‘gezichtsuitdrukking’. En de dag dat Maxime thuis kwam uit het ziekenhuis gooide Janine meteen ‘per ongeluk’ koffie over haar heen (vind ik een beetje erg toevallig). Daar zou ik ook knettergek van worden, ik denk namelijk wel dat Maxime haar best wou doen om het bij te leggen met Janine, maar dat Janine het zelf heeft uitgelokt.
     Janine is hier de enige die geobsedeerd is (door Maxime). Toen ze Maxime en Maarten zag praten (ze kon hun nog niet eens horen, bedacht ze dat Maxime Maarten heeft ingehuurd. Ze konden ook gewoon staan te praten, maar nee hoor Janine denk weer meteen het slechtste.

   2. Maximelover,

    Het is Maxime haar schuld dat Nina de ongeluk had gekregen en niet Janine hoor, Maxime zag Nina aan komen lopen en ging exspress Janine op de kast jagen zodat Nina denkt dat Janine Maxime ging dwars liggen en toen liep het uit de hand dat Janine Nina per ongeluk duwde door Maxime de schuld. Maxime speelt een sluwe en gemeen spel zodat zij zelf onschuldig over komt.

    1. je duwt iemand niet per ongeluk. En of het nu Nina was of een wildvreemde, Janine heeft haar onder de auto geduwd, niet Maxime. het was Janine’s bedoeling niet om Nina onder een auto te duwen, maar ze heeft haar wel met geduwd.

 25. Gaat Sjoerd ook nog eens zielig doen, dat is echt helemaal irritant.
  Het is goed dat Noud nu eindelijk zegt dat hij het ergens niet mee eens is. En dan komt ie Wiet tegen in Dansatoria… Tja. Volgens mij was hij in ieder geval wel aangeschoten. Normaal gesproken zou hij nooit vreemdgaan, omdat hij het zelf ook altijd zo erg vond. Maar we zullen zien morgen…

 26. Nina mag dan een beetje gelijk hebben, wat Mike heeft gedaan is ook fout en ze denkt haar kind met dit alles te beschermen. Maar het is weer gewoon ikke, ikke, ikke gedrag wat ze vertoont. Wat Noud vind en denkt, maakt helemaal niet uit. Gewoon negeren en doen wat je zelf wint. En Noud de vader van Nola? Ja alleen als Noud precies doet wat Nina zegt. Dat noem ik geen vader. Dus kom op Noud, zeg eens een keer wat je ervan vind! Ga tegen Nina in. Je hoeft niet alles te accepteren wat ze doet.

 27. Spoilers

  Maandag 27 mei
  In de rechtszaal escaleren de conflicten binnen de familie Bouwhuis. Bing overdondert Monica met een lief cadeau en een al even lief bijpassend voorstel. Sjoerd maakt een onschuldig slachtoffer.

  Dinsdag 28 mei
  Door de reactie van de familie Sanders op een plan van Noud, wordt hij in de armen van een andere vrouw gedreven. Mike vraagt zijn zus of ze hem wil helpen door Janine uit te horen. Bing heeft een probleem.

  Woensdag 29 mei
  Mike probeert zich met zijn charmes weer in het leven van Lorena te wurmen. Noud houdt iets geheim voor Nina. Rik kan niet aanzien dat Nuran gebukt gaat onder de breuk met Aysen.

  Donderdag 30 mei
  Mike redt Lorena uit een gênante situatie. Menno wil niets loslaten over het politieonderzoek naar Aysen. Bianca smeekt om Rikki`s vertrouwen. Sjoerd voelt zich buitengesloten, maar legt de schuld bij een ander.

  Vrijdag 31 mei
  Door Sjoerd komt Tim in gevaar. Lucas wil niet langer meer door Menno op afstand gehouden worden. Hij realiseert zich niet dat hij met vuur speelt. Bianca en Anton schamen zich tijdens een etentje in de Rozenboom.

  1. Hmm helemaal niks meer over Ludo & Mike. En dacht dat er volgende week iets spannends ging gebeuren aangezien Mike niet komt omdagen en Janine Ludo daar meteen van verdenkt. Maar ik nu dan weer wel lees dat Mike probeert Lorena voor zijn charmes te laten vallen: Zal Mike Nola nu al hebben opgegeven (of doordat Ludo iets heeft gedaan ofzo) en weer terug zijn gevallen in zijn oude gedrag?

  2. Spannende spoilers. Ik ben vooral benieuwd naar de rechtzaak om Bram (hopelijk wordt Tim niet gewond ofzo, maar iets anders. Dat zou ik echt zielig vinden voor Tim. Ik kan echt niet wachten totdat Sjoerd eindelijk naar een afkickkliniek gaat!)
   Leuk dat er meer Rik & Nuran scenes komen! En met Noud/Nina/Wiet ben ik benieuwd hoe het gaat lopen, of Noud echt verliefd wordt op Wiet of dat het alleen is vanwege zijn ruzies met Nina.

 28. Ik denk over Wiet/Noud/Nina:
  Wiet voert Noud vanavond dronken, en gooit ‘per ongeluk’ bier of iets anders in zijn gezicht. En Noud gaat z’n gezicht wassen en Wiet loopt achterhaar aan voor haar zogenaamde excuses aan te bieden. En dan gaan ze zoenen. Dan zorgt Wiet dat Nina erachter komt dat Wiet en Noud hebben gezoend en Nina wil scheiden. En Wiet draait natuurlijk het hele verhaal: dat Noud niet dronken was en dat hij het zelf wilde ofzo…

 29. Ik denk dat Noud op ten duur verliefd gaat worden op Wiet en dat ze een setje gaan vormen.. Wiet heeft dan eindelijk wat ze altijd al wilde : Relatie met haar grote liefde Noud!

  1. Tja Wiet is dan wel nog steeds compleet doorgedraaid. Maar ze zou Noud nooit haar slaaf gebruiken zoals Nina nu doet…

 30. Ben ik trouwens de enige die het volgende denkt:
  Sjors kan geen kinderen meer krijgen maar wil wel al te graag nog een kind (denk aan toen destijds Bram was geboren…) En nu Sjors wat met Mike kan krijgen die net een kind heeft gekregen komt dat haar maar al te goed uit. En door Mike vadergevoelens aan te praten hoopt ze ‘moeder’ te worden van Nola ofzo…

 31. @Maximelover
  Ik geef he gelijk,Maar ook weer niet.
  Maxime heeft,Toen Nina in de schiur lag,
  (Gedoe met Amy) Met Nick gevochten.(Soort van)
  Want Janine werd toen een Sanders en als ik het nog
  goed weet zei Maxime toen:Niemand doet een Sanders iets aan!
  I.I.G zoiets.
  Maar van nu met Maxime/Janine daar geef ik je geen gelijk in.Want zoals iemand al zei,Maxime zag Nina aanlopen.En Janine duwde Nina weg om te zorgen dat ze geen klappen kreeg.(Dat was de bedoeling) Alleen toen reed er net een auto langs.
  Ik heb niet goed gezien of Maxime is begonnen met de ruzie.Oke klaar met Janine en Maxime.

  Ons “Prinsesje” is gewoon dom bezig.
  Als ze Noud kwijt wil moet ze zo doorgaan.
  En met dat contactverbod heeft ze gelogen.
  Ze zei dat Mike haar stalkte met brieven.
  Maar die brief was de 1ste brief de heeft gekregen van Mike.Ik geef Noud groot gelijk als ie wat aan gaat met Wiet.Ik vind ze ook een leuk setje.Ik vind Nina&Noud ook een leuk setje alleen Nina doet nu echt heel erg Bitchy.

  Mike en Sjors moeten samenkomen!
  En ik wil de oude Sjors terug!
  Lorena zoekt maar iemand anders ze is dom geweest.Maar Sjors moet wel ophouden met Mike te pushen dat hij Nola moet leren kennen.Maar ik vind wel dat Mike recht heeft op een ontmoeting met Nola.
  Wat Noud ook heeft gedaan vind ik goed.

  Lucas en Menno moeten ook samenkomen!!!
  Ze zijn zooooo leuk!Alleen heeeel stom dat Ayssen daar achter komt.

  Badguy Ludo is back!!!Joepieeeeeee!!

  Rik en Nuran moeten trouwen!!Lijkt me zo leuk als zij
  getrouwd zijn!

  Ayssen moet gewoob haar bek houden ze moet niet iedereen gaan intimideren!Ze kan net zo goed alles gaan opbiechten over Danny!Iedereen komt er toch wel achter en dan gaat ze de bak in.

  Dat Monica zwanger is is leuk!Want Bing wil een kind maar straks wil Monica hem/haar houden dan komt er weer drama!

  Bianca moet stoppen met Sjoerd te helpen.
  En Rikki moet er niet aan beginnen.
  Rikki moet wel bij Tim blijven!Tim en Rikki zijn leuk samen!Dat Anton er achter komt dat er geld mist van Bianca’s rekening is goed.Want dan kan Anton Bianca in de gaten houden

  Nou ik heb genoeg getypet.
  Ik ga nu spoilers zoeken.Ga kijken of ik wat kan vinden.

Geef een reactie