Maandag 13 mei
Rikki komt in de verleiding om Sjoerd te helpen. Onder invloed van Sjors doet Mike een uiterste poging om met Nola in contact te komen. Nina besluit naar de rechter te stappen om Mike uit haar leven te bannen. Noud heeft zijn twijfels bij de manier waarop Nina en Ludo dit denken te doen.

Dinsdag 14 mei
Noud probeert Nina in te laten zien dat ze te ver is gegaan. Rikki wil Sjoerd wel helpen, maar kan dit niet. Lucas is ervan overtuigd dat Menno iets voor hem voelt en onderneemt dus actie. Monica wil dat Bing de zwangerschap nog even geheim houdt.

Woensdag 15 mei
Aysen doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Nuran wil niet dat Rik zich bemoeit met het conflict dat er tussen haar en Aysen zou zijn. Noud heeft een grote reden om zich schuldig te voelen.

Donderdag 16 mei
Aysen bekent dat ze Nuran niet de hele waarheid over Danny’s dood heeft verteld. Mike en Sjors gaan door een diep dal en Mike krijgt bezoek van de politie. Lucas wordt teleurgesteld, blij gemaakt en weer teleurgesteld.

Vrijdag 17 mei
Mike wordt keihard geconfronteerd met het contactverbod van Nina. Bianca ontdekt dat er geld mist uit de kas van salon Lorena’s. Anton ontdekt een vreemde afschrijving van Bianca’s creditcard en gaat op onderzoek uit.

120 comments on “Spoilers 13 t/m 17 mei

 1. Tja dit keer heeft Nina eens voor één keer wel gelijk. Na alles wat Mike haar heeft geflikt en dat hij geld boven zijn kind heeft gekozen zou ik Nola & Mike ook niet bij elkaar laten. Ik vind dat Mike z’n kans wel heeft bekeken.
  Wat ik denk:

  Maandag:
  Nina vraagt een contact verbod aan omdat Mike een vader wil zijn voor Nola.

  Dinsdag:
  Lucas komt Menno op z’n werk opzoeken maar hij weet niet dat Aysen daar ook is. Monica is denk ik toch zwanger ban Bing, ze wil het geheim houden omdat ze een miskraam wil krijgen ofzo. En wat zal Noud te ver vinden gaan? Zal Ludo misschien een formulier in mekaar hebben gezet waarom staat dat Noud de biologische vader is zodat de rechter een contactverbod maakt voor Nina & Mike?

  Woensdag:
  Aysen ontdekt of denkt dat Lucas & Menno een relatie hebben. Ze denkt dat ze er hierdoor voor kan zorgen dat het onderzoek naar haar wordt stopgezet, maar het lijkt me sterk dat dat haar zou lukken. Noud zal wel niet goed hebben opgelet in Huize Sanders waardoor Mike Nola heeft meegenomen ofzo…

  Donderdag:
  Ik hoop dat Aysen nu tenminste aan íemand de waarheid over Danny’s dood vertelt maar dat is denk ik niet aan Nuran. Anders zij er staan ‘Aysen bekend AAN Nuran’… Sjors & Mike hebben dus blijkbaar een relatie… Maar wat zal het diepe dal zijn? Moet dus iets zijn wat met Mike én Sjors te maken heeft, dus is denk ik niet iets met Nola. Maar de politie zal wel bij Mike op de stoep staan omdat hij Nola blijft opzoeken, zal hij Nola hebben meegenomen ofzo toen hij de kans kreeg?

  Vrijdag:
  Sjoerd is nog steeds aan de drugs krijgt alleen maar meer schulden dus zal hij wel achter het verloren geld bij Bianca’s creditcard en Lorena’s zitten. Maar vraag me wel af hoe Sjoerd geld uit Lorena’s kan meenemen zonder dat iemand het merkt. Of zal Bianca de schulden van Sjoerd willen terugbetalen dat ze op haar creditcard niet genoeg heeft staan waardoor ze bij Lorena’s geld steelt.

  Ik vind Sjors nu zo IRRITANTTTT worden, ben blij dat ze over een paar weekjes verdwijnt ! En ben ik trouwens de enige die denkt dat er iets ergs met Nola gaat gebeuren?

 2. Waarom denken (of vermoeden) jullie dat er iets met Nola zou gaan gebeuren??
  Heb hier zelf namelijk nog helemaal niet aan gedacht…

  1. Ik weet niet wat of waardoor maar dat gevoel heb ik gewoon.
   Maar de volgende dingen zouden kunnen:
   – Wiet doet Nola iets aan omdat ze jaloers is op Nina & Noud als gezinnetje.
   – Mike ontvoerd Nola ofzo.

   En waarom zal Nina tijdelijk de serie uitgaan (flexwet)? Iedereen denkt nu dat ze vlucht met Nola voor Mike. Dat dachten de meeste maanden geleden al. Maar dat ligt dus wel erg voor de hand… Misschien is het juist iets heel anders…

   1. Maar hoe krijgt Nina een contactverbod tegen Mike?
    Ik krijg de ingeving dat ze gaat claimen verkracht te zijn door Mike .. en zo een contactverbod krijgt? Klinkt dramatisch .. maargoed we hebben het dan ook wel over Nina.

 3. Ik vind Sjoerd maar dom Bram al kwijt en nog door gaan met die troep.en noud staat stevig in zijn schoenen zo met Nina maar Nina heeft inderdaad deze keer vol komen gelijk,het wordt spannend.ik hoop dat de waarheid over Danny nu eindelijk boven komt en dat assen er niet mee weg komt,Sjors zal nola wel weg halen daar want Mike mag er niet binnen.

  1. Ja nu je het zegt. Daar zie ik Sjors ook nog wel voor aan ja dat ze Nola daar weg haalt, ze is compleet aan het doordraaien de laatste tijd.

 4. rikki zal wel geld uit de kas hebben gestolen om sjoerd te helpen, en denk dat tim enn rikki ook uit elkkaar gaan binnekort want hun hebben ook nietecht een boeiende relatie

 5. Ik denk dat sjors nola wil omdat ze zelf geen kind kan krijgen en dat kan dus wel via/met mike.. Ik vind die 2 ook wel bij elkaar passen.

  1. Dat zou inderdaad niet z´n gek idee zijn. Want Sjors wil wel perse dat Nola bij Mike terugkomt terwijl ze er zelf eigenlijk niks mee te maken heeft. En toen Rikki Bram wou terugkrijgen van Sjors & Bing wou Sjors hem ook perse zelf houden. Ze zij meerdere malen dat het haar zoon was en niet die van Rikki & Sjoerd (het was dan wel hun pleegkind maar nooit hun zoon), en dat Rikki & Sjoerd te jong zijn om ouders te worden en nooit goed voor Bram konden zorgen. Rikki wou geen kind, maar Sjors heeft toen net zolang op haar zitten in te praten totdat ze Bram aan haar wou geven, want eerst wou ze hem ook naar onbekende doen…

 6. Of Sjoerd achtervolgt Rikki of Nuran naar Lorena’s en pakt gewoon zelf het geld. Dat lijkt mij logischer.
  En dan weet hij blijkbaar de pincode van Bianca’s bankrekening… Hij is echt stom bezig.

 7. NOU ik vind het echt niet kunnen dat NINA het kind bij Mike weg haalt!!!!!1 Hij is wel gewoon de VADER hoe hij ook is en tja… VADER BLIJFT VADER!

 8. Sjors verlaat tijdelijk Meerdijk eind mei Deze Sjors zit er nu 3 weken in en zit op de helft ze zou voor 6 weken komen (ergens gelezen) en Inge komt terug na de zomerstop. Ik denk dat ze tijdelijk naar de familie Langeveld gast of naar Jack.

  Wat een eind maandag ik ben benieuwd wie daar achter zit.

  Nina vlucht met Nola denk ik. Ik vind Nina echt irritant ze denkt alleen maar aan haar zelf. (vooral bij Noud)

  Bing weet ik niet hoe hij tijdelijk eruit gaat

  Sjoerd gaat naar een afkick kliniek of gaat met Rikki en Bram ergens heen.

  1. Lijkt mij wel vrij duidelijk eigenlijk wie daarachter zit maandag.

   Verder is Nina inderdaad irritant, maar ze heeft in beide gevallen (Wiet en Mike) wel gewoon gelijk vind ik. Mike heeft gewoon geen recht om Nola te zien na alles wat ie geflikt heeft. Ik snap niet dat Noud dat niet inziet, hij moet toch juist blij zijn dat hij nu de vader is?

   En ik het geval van Wiet snap ik Noud al helemaal niet. Nog geen 2 jaar geleden heeft Wiet een compleet bloedbad veroorzaakt en wilde ze Nina vermoorden. Dan is het toch niet raar dat Nina Wiet niet wil zien?

   Ik vind wel dat Nina het op een wat overdreven manier brengt allemaal (zoals altijd) en ze is te bod en wispelturig tegenover Noud. Maar in het geval van Wiet en Mike vind ik dat ze volkomen gelijk heeft.

   1. Het gaat Noud vooral om Nola hij vind dat ze er recht op heeft om te weten wie haar echte vader is, als ze het later gewoon eerlijk vertellen dan kan ze zelf kiezen wat ze ermee doet. Als ze er zelf achterkomt en ze hoort dan dat haar vader haar wilde leren kennen maar hun dat hebben tegen gehouden heb je grote kans dat ze hun niet meer wil zien en dat ze permanent bij Mike gaat wonen.

 9. Ik vertrouw Mike met zijn ‘vadergevoelens’ nog steeds niet. Kan dat hij echt een vader voor Nola wil zijn, maar ik heb er zo mijn twijfels bij… Hij zij vandaag namelijk dat Nola wil gaan zien, maar het niet erg vind als Noud de wettelijke vader blijft, dat vind ik nogal raar. En ook zijn hij tegen Sjors dat hij met Nola alle tijd heeft (als ik een kind had wou ik zo snel mogelijk alles goed hebben).

 10. Ik keur niet goed wat Mike allemaal gedaan heeft. Maar maandag wordt Mike helemaal in elkaar getrapt. Het lijkt me wel duidelijk wie hier achter zit: Ludo! Dat vind ik ook echt te ver gaan! Met geweld los je niks op!

   1. Jaah wow, ik ging net even het shortie kijken, ik vind dit echt te ver gaan. Mike heeft ook slechte dingen gedaan, maar dit verdient die niet. Zelf denk ik wel dat Mike wil veranderen.

    1. Hij gaat echt veeeeelste ver!!! hij mag wel inelkaar getrapt worden hoe zou hij dat vinden??? echt… gwn …

 11. Eerst zit iedereen te zeggen dat badguy Ludo hoognodig weer moet terugkeren, laat die Mike in elkaar trappen en is het weer niet goed.

 12. Ik wel hoor,kan niet beter!! ;P

  Werd ook wel hoog tijd,want Ludo kon ik niet meer terug…je ziet een vos verliest wel zijn haar maar niet zijn streken!
  GO Ludo…!

  1. Ik hoop wel dat Ludo Maxime niks aandoet als hij er ooit achterkomt dat ze die Maarten had ingehuurd. Hoop dat Ludo dan inzien dat Maxime & Janine nu kiet staan, want wat Maxime Janine heeft aan gedaan is niet te vergelijken met wat Janine haar heeft aangedaan. Janine heeft nog geld, onderdak en haar kinderen.

 13. Haha omg iedereen vind het zielig voor Mike?
  Hallo, hij heeft iemand doelbewust zwanger gemaakt voor haar geld? En ja het is hem niet gelukt, maar dan zou die nog geen rechten hebben om ” zijn ” kind te zien.

  1. Eindelijk iemand die met ook met mij eens is! 😉 Wat je al zegt, Mike heeft Nina zwanger gemaakt voor het geld, zodat hij alimentatie kan gaan eisen. Logisch dat Nina Mike niet bij Nola in de buurt wil hebben: als hij haar vader wordt kan hij alsnog alimentatie gaan eisen, precies zoals eerst ook zijn bedoeling was.
   En los daarvan:
   Als Mike mij zo had behandeld of zo over mijn kind zou praten zoals bij Nina en Nola zou ik hem sowieso geen kans meer geven. En ik heb zo het idee dat Mike gaan kind wil, en nu hij vadergevoelens heeft gekregen door toedoen van Sjors dat hij van Nola af wil… Want ik vond het ook nogal raar dat Noud zij: Ik wil Nola leren kennen maar ik vind het prima als Noud de wettelijke vader blijft…

   1. Ik geloof ook echt niet dat Mike serieus Nola juist nu wil leren kennen. Hij doet het denk ik gewoon om Sjors iets te bewijzen, maar niet omdat hij het zelf wil.
    Mike gaat echt te ver dat hij nu opeens meer contact wil met Nola, net als dat hij Lorena bijna wou vergiftigen.

 14. Ik ben het voor de helft eens met iedereen. Mike is verliefd op Sjors en om een eerlijke kans bij Sjors te krijgen weet hij dat hij moet veranderen daarom kan het inderdaad zo zijn dat hij alleen maar contact met Nola wil omdat hij zich wil bewijzen voor Sjors.

  Maar laten we ook eerlijk zijn Nina is een super dom meisje. Heel veel mensen hebben haar gewaarschuwd voor Mike vorig jaar. Hij was uit op haar geld. Zij geloofde hun niet en besloot toch een relatie aan te gaan met Mike. Nina is schijnbaar ook niet goed voorgelicht want er zijn meer voorbehoudsmiddelen dan condooms namelijk de pil. Als je geen kinderen wilt hebben dan zorg je gewoon voor 2 voorbehoudsmiddelen. Want het kan zijn dat eentje niet goed werkt even zo gezegd. Zij is zo dom om met Mike het bed in te duiken consequenties zijn voor haar. Dus Mike is papa en wilt nu contact met zijn kind. Oke niet helemaal eerlijk want hij heeft geld aangenomen en noem maar op. Feit blijft hij is de biologische vader heeft recht op zijn kind. Dus dat hele contactverbod en in elkaar worden geslagen alleen maar omdat je contact wilt met je dochter sorry hoor dat gaat echt te ver.

  GTST is wel voorspelbaar want ik wist dat dit ging gebeuren dat Mike uiteindelijk toch zijn dochter wilt zien. Zolang hij dat kind niks aan doet heeft hij er recht op. Nola verdient alle 3 haar ouders.

 15. Zelf denk ik dat Sjors ontvoerd wordt ofzo, omdat die Sanne zei dat er nog heel wat spannende dingen met Sjors gaan gebeuren. Dat Ludo ofzo Sjors laat ontvoeren als chantage middel voor Mike, of gewoon simpelweg omdat Sjors ervoor zorgde dat Mike zich met Nola ging bemoeien. Maar dat zien we dan wel 🙂

 16. omg, dat mike in elkaar geslagen werd, daar zit ludo natuurlijk achter. hij deed er al zo relaxed over tegenover nina.

  nina moet er toch deze zomer uit voor de flexwet?! dan denk ik dat ze op de vlucht gaat met nola.

 17. Voor iedereen die shortie’s wil zien:
  Zoek GTST op op Facebook.Laten ze echt heel veel
  informatie zien.

 18. Mike veranderd laat me niet lachen haha, Dat Sjors erin trapt, in de mooie praatjes, maar Sjors gaat het wel zien hoor dat Mike niet te vertrouwen is en gaat een tijdje weg uit Meerdijk met Lana

 19. Zou best nog kunnen dat Sjors ontvoerd wordt en dan denk ik dat ze een tijd uit beeld is en in de cliffhanger of na de zomerstop terug in beeld komt. En wie haar ontvoerd.

  Wiet, Mike, Rik en misschien Janine gaan zeker Sjors proberen te zoeken, maar kunnen haar nergens vinden.

  Als het zo is ben ik benieuwd wie haar ontvoerd 😛

 20. Ik vind Noud ook wel een beetje naief hij heeft zoveel erge dingen al gedaan, heeft zijn vrouw maanden lang gebruikt alleen om een plekje in de familie te krijgen, heeft geld aangenomen om afstand te nemen van z’n kind.. Ik snap wel dat je zo’n vent liever niet bij je kind laat.

 21. Ik vind dat Sjoerd nu echt 2 trappen nodig heeft. Arme Noud. Wat een ellendeling is die Nina nou echt. Zij heeft ook 2 trappen nodig.

 22. De enige keer dat in Nina wel kon uitstaan, was met de verhaallijn met Rene toen ze was verkracht, dat vond ik gewoon een erg goeie verhaallijn. Maar de laatste jaren kan ik Nina echt niet uitstaan, en inderdaad constant afhankelijk van papa Ludo.
  -Toen Noud het ebolavirus had eiste Nina van Ludo dat hij een medicijn zou vinden omdat ‘hij dat haar wel verschuldigd was’ nadat hij Noud had aangereden.
  -Toen Nina wou gaan samenwonen met Mike moest Ludo haar geld geven omdat ze niet eens zelf kan sparen voor een huis (terwijl ze geld genoeg heeft dacht ik zo).
  En zo is er nog wel meer te verzinnen. Nina moet gewoon eens volwassen worden!

 23. Laatst zag ik Ludo zuchten toen Noud en Nina ruzie maakte. Hij wordt ook moe van Nina die altijd haar zin wil hebben.

 24. Wat ontzettend goed van Anton en Bianca om Sjoerd op straat te zetten. Maar ook weer dom van Bianca om hem een slaapplaats te geven. Ze moet denk ik nog leren dat Sjoerd haar alleen maar gebruikt als hij haar nodig heeft als hij zijn zin niet krijgt is ze weer geen goede moeder. Vindt het trouwens ook best moeilijk als moeder je eigen kind op straat zetten. Dan komt Rikki ook nog eens. Denk dan bij me zelf kind bemoei je er gewoon lekker niet mee het is jouw schuld.

  Ik heb gewoon zin om te zappen als ik Nina zie wordt echt niet goed van haar gedrag. En iedere keer maar Noud de schuld geven en inderdaad pappie lost het allemaal wel op. Hallo je was oud genoeg om seks te hebben met Mike. Je denkt oud genoeg te zijn om voor een baby te zorgen dan moet je ook oud genoeg zijn om de nu komende problemen zelf op te lossen en je niet achter pappie te schuilen want dat deed je toen ook niet. Trouwens Mike in elkaar laten slaan belachelijk. Ik hoop dat die flexwet voor Nina er super snel aankomt kan even dat kind niet meer zien.

 25. Waarom heeft Deef een gastrol? Ik dacht dat Lucas nu iets voor langere tijd zou krijgen met een nieuwe persoon Maar niet Menno dus als die maar een gastrol heeft.

  1. Dat zegt nog niets hoor. Wiet begon in 2010 bijvoorbeeld ook als gastrol. Misschien dat Menno pas een vaste rol wordt zodra er plek voor hem is in de leader. Of ze brengen Bilal of zo terug.

   1. Precies, just wait and see….zou mijn niet verbazen als er nog een soort driehoekje komt met Bilal – Lucas – Menno…..waarvan uiteindelijk of Bilal of Menno een vaste rol krijgt. Eens zal het toch zo moeten zijn dat er iemand langer in de serie blijft voor Lucas. En zo’n driehoek zou het nog een beetje spannend houden wie het dan precies wordt. En wie weet blijft Menno wel gewoon…..het zou alles al en beetje verklappen als ze dat nu al bekend zouden maken…in tegenstelling tot een hetero rol, daar kunnen ze qua relaties natuurlijk veel meer kanten mee op…..ik geniet in ieder geval van de rol van Menno! 🙂

 26. Ten 1ste:
  Ik vind de gtstfanckub site heel mooi geowrden.
  Ten 2de:Ik vind Nina leuk in de serie,
  Alleen als ze zo kinderachtig blijft doe,
  Dan heb ik geen zin meer om te kinken…

  1. Er zijn altijd personages die even wat minder in beeld zijn en een mindere verhaallijn hebben. Nu is dat inderdaad het geval bij Lorena, maar ook bij bijv. Maxime en Janine.

 27. ”Sjors heeft veel om over na te denken en neemt daarom een vergaand besluit” –> spoiler van vrijdag 17 mei–> Sjors gaat gewoon weg 😉

 28. Een ding wat ik me afvraag. In de shortie voor vandaag zie je dat Nuran zegt: “Ik weet iets heel ergens en ik moet erover liegen.” En dat Rik er nooit achter mag komen.
  Maar bedoelt ze hiermee het feit dat Rik niet weet dat Menno ook vragen heeft gesteld over Danny of echt al dat ze vermoedt dat Aysen meer te maken heeft met Danny’s dood? Want dat wordt niet echt goed duidelijk gemaakt.

 29. Jullie hebben gelijk over Menno. Maar ik gun Lucas echt een vriendje. En Menno doet het best goed, wat afstandelijk. Ik geniet er van Ik zie de laatste tijd veel te veel Nina word niet goed van haar. Blij dat ze er straks 3 maanden uit gaat Deze verhaallijn duurt te lang met haar.

 30. Maandag 20 mei:
  Als Nuran een plan van Rik maar niets vindt, wil hij weten waarom dat is. Nuran voelt dat ze door haar zus in een hoek gedreven wordt. Rikki vindt dat zij de oorzaak is van Sjoerds arrestatie. Bianca is diep teleurgesteld door Sjoerds verraad.
  bron tvgids.nl

 31. Weet je wat ik niet zou goed begrijp. Mensen vinden dat Mike het niet verdiend om Nola te zien omdat hij Nina heeft gebruikt en Lorena ook. Wat ik weet is dat het enigste wat ik me herinner wat hij niet goed heeft gedaan. Daarom mag hij zijn dochter niet zien. Zullen we het eens over Ludo hebben wat die allemaal gedaan heeft en die mag zijn dochter en kleindochter toch ook zien? Mike is de biologische vader van Nola en verdiend een kans met haar. Wat Noud heeft gedaan heeft die goed gedaan. Het was geen zelfingenomen grijs van Mike maar meer een grijns van blijschap dat hij even zijn dochter mag vasthouden. Ik ben geen grote fan van Mike maar hij verdiend dit nu ook weer allemaal niet. In ellkaar worden geslagen contactverbod noem maar op. En of Nina niet wist dat Ludo zoiets zou gaan doen. Kind moet zich altijd verschuilen om achter pappie en zoiets is moeder als ze dit niet eens fatsoenlijk kan oplossen. Sorry dan denk ik toch dat Mike het veel beter zal doen. Veel volwassener.

  Hoe vaak moet je Sjoerd nog kansen geven? Bianca moet echt gaan beseffen dat Sjoerd haar gewoon gebruikt. Want dit is natuurlijk ook dat grote bedrag waar Anton naar op zoek gaat. Sjoerd jat gewoon geld van zijn ouders om aan de troep te komen. We naderen de zomerstop dus ik denk dat Sjoerd er bijna uitgaat want dit moet ook niet meer te lang gaan duren.

 32. Als Mike écht is veranderd en écht vadergevoelens heeft voor Nola, dan vind ik dat hij nog een kans moet krijgen, en dan vind in dat Ludo inderdaad te ver gaat met dat in elkaar slaan. Maar ik heb dus zo mijn twijfels bij Mike, of hij niet opnieuw iets van plan is en Sjors daarbij aan zijn kans wil hebben.

 33. Punt is bij Mike weet je het eigenlijk nooit. Ook bij Lorena dacht ik in de eerste instantie dat hij het meende maar niet veel later kwam je er achter dat hij het niet meende. Ik denk dat als hij het niet meent we er wel binnenkort achterkomen. Ik hoop dat hij het wel meent is ook eens leuk om Mike eens van andere kant te zien dan alleen maar de slechte kant. En ik vind het natuurlijk ook leuk dat hij Nina lekker dwars gaat zitten.

 34. Sjoerd mag er inderdaad uit, hij is nu echt vervelend! Nina is nu ook vervelend, maar dan vind ik 3 mnd wel genoeg, zij hoeft er voor mij niet voor goed uit. Dan zou ik liever Mike of Maxime de serie uit zien gaan.

  Bij Mike zit er vast nog wel iets anders. Zeker nu, anders kan hij denk ik ook niet 3 maanden de serie uit, lijkt me. Als hij Nola regelmatig mag zien, zou hij niet naar het buitenland gaan ofzo.

 35. Correctie: Bij Mike zit er vast nog wel iets anders ACHTER. Typefoutje! 😛

  Sjoerd heeft echt genoeg kansen gehad, daarom vind ik hem nu echt stom. Hij is op deze manier ook echt totaal geen vader voor Bram, dus als hij door een rechtzaak hem echt voor een halfjaar of een jaar of voorgoed kwijtraakt, is dat ook echt zijn eigen schuld.

 36. Nou, Menno moet nog wel behoorlijk ontdooien wil het wat worden met Lucas…..hij is nu nog zo stug….ben benieuwd of hij nog een beetje loskomt en we ook nog z’n relaxte (misschien zelfs grappige?) kant gaan zien….

  1. Die relaxte kant zagen we natuurlijk al wel in zijn debuut-aflevering toen hij nog niet wist wie Lucas was. Ik vind de scènes van vanavond geweldig. SPOILER!!!! Lucas vertelt Menno wat Aysen gedaan heeft. En Menno belooft hem dat hij hem zal beschermen. <3

 37. Als Lucas nu eens de waarheid verteld over Aysen dan kan Lucas sneller iets met Menno krijgen, want dan is het onderzoek sneller opgelost.

 38. Mag Wiet nergens meer komen ofzo. Als Lorena Wiet niet meer wilt zien moet ze niet naar Dansetoria komen want ze weet dat Wiet er werkt.

  Ik weet alleen nog niet zo of Wiet niks met haar gevoelens gaat doen. Nina maakt het wel zo erg bond dat Noud best wel eens zou kunnen gaan vallen voor Wiet. Ik hoop wel dat we niet weer een herhaling krijgen van 2 jaar geleden.

  Het punt met Noud is hij probeert al om ervoor te zorgen dat Nina Mike een kans geeft bij Nola maar ook hij kan niet doordringen tot haar en Ludo. En hij heeft ook gelijk hij moet Nina in haar keuze steunen. Als zij het niet wilt houd het op. Ik vind ook dat Mike een kans moet hebben met Nola.

 39. Ik vind op het moment iedereen vervelend en irritant. Er is niet één verhaallijn die interessant is. Sjoerd, Nina, Noud, Sjors, Mike, Tim, Rikki en Bingi mogen van mij allemaal weg. Laat het ebola-virus maar weer uitbreken of gooi ze van de brug, zijn we daar ook weer van af!

  Erg jammer overigens dat Maxime, Janine, Lorena, Ludo en Laura zo weinig in beeld zijn. Er zijn genoeg verhaallijnen voor die karakters te bedenken.

  Waar ik me sowieso aan erger is de traagheid van gtst. De verhalen komen amper vooruit en bij het einde denk ik nooit meer: ‘Goh, wat zou er morgen gebeuren?’. De verhalen worden gewoon te lang gerekt en ook nog eens volledig uitgekauwd.

 40. Vind juist de scene tussen Sjors en Mike het leukst! Maar dan eigenlijk wel liever met Inge Schrama. Blijft toch raar om iemand anders haar rol te zien overnemen.
  En de scene tussen Wiet/Noud/Nina vind ik wel grappig. Wiet en Noud krijgen toch wel ” iets ” al is het 1 zoen of iets meer. Noud en Nina blijft ook niet meer lang, vooral als Nina zich zo blijft gedragen is Noud zo weg.

 41. Op wikipedia staat dat seizoen 24 van 9 september 2013 tot 14 maart 2014 zal lopen. Hoop toch dat dit niet klopt?!

 42. Dinsdag 21 mei:
  Mike komt niet opdagen bij een belangrijke afspraak. Janine vermoedt direct dat Ludo hier iets mee te maken heeft. Rik denkt dat Nuran het huwelijk wil afblazen. Monica concludeert dat Bing haar nu echt leuk vindt.

 43. 21 mei:

  Mike komt niet opdagen bij een belangrijke afspraak. Janine vermoedt direct dat Ludo hier iets mee te maken heeft. Rik denkt dat Nuran het huwelijk wil afblazen. Monica concludeert dat Bing haar nu echt leuk vindt.

  Bron tv gids.

 44. Wat denken jullie over het Monica & Bing? Zal er uiteindelijk een kindje komen of niet?
  Aan de ene kant denk ik van niet: Want voor zover ik weet heeft er nog nooit een gastpersonage een kind gekregen (want Monica is niet inmiddels vaste cast toch?).
  Aan d ene kant denk ik van wel: Misschien is dit ook de rede dat Bing 3 maanden de serie uitgaat (flexwet), omdat hij voor het kindje wil zorgen samen met Monica omdat ze gevoelens voor mekaar hebben gekregen (te lezen in de spoilers van 21 mei). En Bing is al 2 keer een kind kwijtgeraakt (abortus van Ronja, miskraam van Sjors), lijkt me sterk dat hij nog een derde keer een kind verliest. Bovendien is hij nu onvruchtbaar dat als het met Monica ook niet lukt zal hij dus nooit vader worden. En in de serie krijgt iedereen uiteindelijk een kind..

 45. Wat zal er in mei nog gebeuren? Want Sjors verlaat GTST (tijdelijk) eind mei. Dan zal het wel met de verhaallijn van Nina/Nola/Noud/Mike te maken hebben.
  Zal Wiet Nola iets aandoen vermoorden ofzo, uit jaloezie voor Noud/Nina? Hoop natuurlijk dat het niet waar is, maar het wijst er wel een beetje op:
  – Nina & Sjors verlaten beide GTST tijdelijk.
  – Toen Wiet in januari terugkeerde vond ik het lijken alsof RTL Boulevard erop hintte dat Wiet de serie ook weer zou verlaten.
  – De verhaallijn Nina/Noud/Wiet lijkt weer op te waaien, en Wiet heeft gevoelens voor Noud.
  -Mike zegt wel dat hij echt een vader wil zijn voor Nola, hij komt ook wel overtuigend over, maar dat zegt bij zijn ‘type’ personage eigenlijk niks. Of aan de andere kant: Mike heeft nooit iets van Nola willen weten, en nu hij er wel echt voor haar wil zijn is het uiteindelijk te laat…

  Dus nu denk ik dus:
  Nina en Noud gaan scheiden want 2 jaar getrouwd in GTST bestaat eigenlijk al niet. En Wiet denkt dat ze Noud nu eindelijk kan krijgen, maar Noud wil niks met haar. Ze denkt dat dat door Nina komt, en de enige manier waarop Nina & Noud dan nog ‘verbonden’ zijn is Nola. Dus Wiet vermoord Nola omdat ze dan wel met Noud denkt te kunnen gaan. Maar ze gaat naar de gevangenis. Sjors weet niet meer wat ze hiermee aan moet dus verlaat ze Meerdijk. En Nina is ontroostbaar dus gaat naar Stefano toe ofzo…
  Denken meer mensen zoiets soortgelijks??

  1. Ik hoop natuurlijk niet dat dit gaat gebeuren omdat ik dat altijd zon misselijke verhaallijn vind (Sjors die een miskraam krijgt, Valentijn die dood is-wat achteraf weer bleek van niet-)!

 46. Wat een mooie aflevering vanavond met Lucas en Menno. Menno begint te ontdooien. Morgen weer veel Nina helaas. En de Bouwhuisjes.

  1. Inderdaad mooie scènes, fijn om Menno te zien ontdooien :). Had trouwens niet verwacht dat Lucas zijn verhaal nu al aan hem zou vertellen. Goed dat hij dat gedaan heeft! Wel spannend wat er nog gaat gebeuren……aysen is not gonna be happy! Maar ik wel :)…

 47. 22-5

  Lucas kan er niet tegen dat Menno hem negeert, maar Wiet heeft een idee om dit op te lossen. Irritaties tussen Nina en Noud zorgen voor een breekpunt. De politie staat bij Ludo op de stoep. Bianca gaat op onderzoek uit naar wat er met haar broer gebeurd is.

  bron: tv gids

  1. Woehoee! Politie bij Ludo op de stoep lekker spannend weer 🙂
   Wat zal er met Mike zijn gebeurt? Hij ligt in ieder geval in het ziekenhuis denk ik. neergeschoten? in mekaar geslagen?
   Ik vind dit dan eigenlijk wel te ver gaan eerst dat in mekaar slaan van Mike en nu dit, maar werd wel tijd dat badyguy Ludo weer terugkwam!

 48. Dan zullen we zeker zien: is het eindelijk zover om Aysen in de cel te gooien, wordt de zaak geseponeerd omdat Menno niks met Lucas mag hebben. (of mag hij wel wat met Lucas hebben maar kiest hij ervoor om dat nog niet te doen?)

  Maar dat van Danny zal vast wel uitkomen!!! 🙂

 49. Maar waarom gaat Sjors weer tijdelijk uit GTST dan? Want ze ging met revalideren toch ook uit gtst en dat is 1/2 jaar geleden? Snap het niet helemaal.

 50. Vinden jullie ook niet dat Monica ook iets weg heeft van personage Sjors, ook zo’n rustige houding, ik vind haar trouwens wel leuk in GTST van mijn mag ze vast contract krijgen. Een leuke meid is de actrice

 51. Maandag 20 Mei
  Als Nuran een plan van Rik maar niets vindt, wil hij weten waarom dat is. Nuran voelt dat ze door haar zus in een hoek gedreven wordt. Rikki vindt dat zij de oorzaak is van Sjoerds arrestatie. Bianca is diep teleurgesteld door Sjoerds verraad.

  Dinsdag 21 Mei
  Mike komt niet opdagen bij een belangrijke afspraak. Janine vermoedt direct dat Ludo hier iets mee te maken heeft. Rik denkt dat Nuran het huwelijk wil afblazen. Monica concludeert dat Bing haar nu echt leuk vindt.

  Woensdag 22 Mei
  Lucas kan er niet tegen dat Menno hem negeert, maar Wiet heeft een idee om dit op te lossen. Irritaties tussen Nina en Noud zorgen voor een breekpunt. De politie staat bij Ludo op de stoep. Bianca gaat op onderzoek uit naar wat er met haar broer gebeurd is.

 52. Monica is gewoon een hele mooi dame, echt vrouwelijk en simpel. Van mij mag ze ook blijven. Sjors irriteert me nu met dat gezeur om Mike. Hij liet haar gewoon barsten en toch papt ze weer aan met hem. Lorena ook zo dom als wat!

  1. Ja ik vind Monica echt een leuke personage de actrice zelf vind ik ook gewoon echt leuk en idd ook echt een mooie meid is zij. Ik wil dat ze blijft in GTST.

  2. Mike is gewoon egoïstisch en zal dat ook altijd blijven. Ik denk echt dat hij nu alleen met Sjors is omdat ze de enige is die nu aan zijn kant staat bij het gedoe om Nola en dat hij hoopt dat Sjors hem helpt.
   Sjors moet een keer weer een lief vriendje krijgen zoals Danny, ipv egoïsten Bing en Mike.

 53. Ik hoop dat het personage Menno (Dave Mantel) er voor langere tijd inblijft (en dus geen gastrol).
  Ik vind Ferry en Dave echt een geweldige chemie hebben nu al! Beter dan Ferry en Raynor.

 54. Ik vind dat gedoe tussen Sjoerd enzo best wel saai worden. Stuur hem gewoon naar een afkickkliniek. Dat van Lucas en Menno is best wel spannend. Xjes DegrootseGTSTfanindegeschiedenisenniemandiseengroterefan hahaha

 55. Aangezien het volgende week vrijdag sanne langelaar’s laatste dag in gtst is en inge schrama voorlopig nog niet terugkeert in gtst, zal het wel het einde betekenen van de (beginnende) relatie van mike en sjors?

 56. @Anna
  Nu je het zegt,
  Dat betekent inderdaad dat
  de Beginnende relatie van Sjors en Mike weer uit elkaar gaat.

Geef een reactie