Maandag 10 juni
Menno doet Lucas veel verdriet als hij hem duidelijk maakt dat hun karakters nogal van elkaar verschillen. Als Bing ziet hoe Aysen geniet van een overwinning, zweert hij dat hij haar terug zal pakken. Anton zet een misverstand uit het verleden recht.

Dinsdag 11 juni
Sjoerd is op zoek naar een logeeradres en klopt bij Lucas aan. Noud ergert zich kapot aan Nina en haar vader. Bianca verwijt Anton dat hij de ene zoon boven de andere plaatst. Wiet zoekt toenadering tot Noud.

Woensdag 12 juni
Bing en Monica staan klaar om naar het buitenland te vertrekken, als het noodlot toeslaat. Noud kan de tijd niet terugdraaien, al zou hij dat heel graag willen. Mike geeft Laura de schuld van Lorena’s slechte toestand.

Donderdag 13 juni
Sjoerd probeert zijn ontwenningsverschijnselen te onderdrukken. Nina wil Wiet van Riks gastenlijst krijgen. Goed nieuws uit het ziekenhuis voor Anton en Rikki. Bing wrijft Aysen in dat ze haar eigen leven verruïneert.

Vrijdag 14 juni
Mike laat zich niet door Laura bij Lorena wegsturen. Sjoerd probeert Rikki duidelijk te maken dat hij zijn leven wil verbeteren. Bianca baalt van de beslissingen die iedereen maar neemt, zonder haar daarin te kennen.

 

206 comments on “Spoilers 10 t/m 14 Juni

 1. Hu.. Dit had ik totaal niet verwacht! Gebeurt er iets met Tim? Gaan Monica en Bing weg?
  Weet Nina het nou van Noud en Wiet? MMMmm belooft nog spannend te worden! Maar geen Tim in de spoilers?? :$

  1. Tim ligt inderdaad in kritieke toestand in het ziekenhuis als hij tussen een vechtpartij komt van sjoerd en zijn dealer.

 2. “Goed nieuws uit het ziekenhuis voor Anton en Rikki.” :O Tim komt denk ik gewoon in het ziekenhuis door Sjoerd! :O Maar het lijkt erop alsof hij wil proberen om af te kicken! Als hij het dan nog niet beseft…
  Al denk ik dat het dan nog 1x misgaat en dat Sjoerd dan pas naar een afkickkliniek gaat.
  En Lorena misschien ook in het ziekenhuis door dat wat Mike haar toedient?

 3. Dat word denk ik wel een spannende week. Ik ben benieuwd wie er in het ziekenhuis ligt! Wat gemeen van Nina dat ze Wiet wil weghalen van de lijst van een ander…!

  1. Het moet Tim wel zijn, want er staat al bij deze vrijdag dat Tim in gevaar komt door Sjoerd. Bovendien staat er Anton en Rikki bij, dus dan weet ik het eigenlijk wel zeker.
   Echt zielig voor hem, dit verdient hij helemaal niet!

 4. Dit heb ik niet geschreven maar mooi en spannend hoor. Menno doet lucas veel verdriet als hij vertelt dat hun karakters nog al veel verschillen. Menno toch Lucas is hartstikke leuk al is hij 9 jaar jonger en minder serieus dat moet je maar weer snel goed maken hoor.

  1. Zou best kunnen dat Lucas hierdoor wat afstand neemt van Menno…. Voordeel is dan wel dat Menno zich dan helemaal op het onderzoek kan richten en het onderzoek niet meer in gevaar kan komen… Maar het komt vast wel weer goed tussen die twee, zo’n chemie, zo’n leuke combi, juist die verschillen maakt ze zo grappig samen…..maar of dat nog voor de zomerstop is….hierna nog maar 3 weekjes!!!!

   1. Ik weiger te geloven dat dit het einde van ‘Lenno’ is. 😀 Ik denk dat je gelijk hebt. Waarschijnlijk doet Menno dit om afstand te creëren. Ondertussen lijkt het erop dat Lucas Sjoerd misschien gaat helpen bij het afkicken. Denk dat dat mooie scènes kunnen worden. Dit seizoen hebben we al vaker Lucas/Sjoerd scènes gezien en ik ben daar zelf erg blij mee. Vooral omdat de vriendschap er waarschijnlijk niet was geweest zonder Edwin.

    1. En ik ben het weer met jou eens :)…Lucas en Sjoerd is ook een leuke combi in scènes….en over Menno en Lucas, als het voor de zomer niet meer goed komt, hebben we alvast de eerste ‘cliffvraag’ te pakken, komt het nog goed tussen die twee? En dus eigenlijk is Menno een nieuw, vast personage? Wat ik wel vermoed, anders zouden ze er niet zo mysterieus over doen en hij is een goede aanvulling op de cast…..maar goed het blijft afwachten, spannend :)!

     1. Ben sowieso wel voor een hechtere vriendschap tussen Lucas en Sjoerd, ook na het afkicken. Kan een mooie, leuke vriendschap worden.

 5. Ik denk ook dat Tim in het ziekenhuis komt want er staat bij 3 juni dat de vechtpartij grote gevolgen heeft en dat zal wel voor Tim zijn. Over die verrassing die Menno voor Lucas heeft buiten de hotelkamer lees ik niets terug ook bij de komende week niet. Spijt komt denk ik te laat voor Naut.

 6. Wow wat spannende spoilers. Deze spoilers had ik echt niet verwacht. En Tim in het ziekenhuis? Hoe? Ik denk wel dat Sjoerd dit gedaan heeft. Volgens mij gaan ze met elkaar vechten en dat Sjoerd dan Tim bewusteloos slaat en dat hij dan hierdoor in kriteke toestand in het ziekenhuis belandt. Maar het kan ook iets anders zijn. Ik weet het niet.

  En dat van Menno en Lucas best sneu voor Lucas. Maar ik denk dat Menno dat niet meent maar dat hij dit expres doet omdat hij de onderzoek niet in gevaar wil brengen. En dat van Sjoerd en Lucas dat is wel mooie scene`s altijd. En Nina die is dus erachter gekomen van Noud en Wiet. Wow spannend. En wat wordt er bedoeld dat Nina Wiet van Riks gastenlijst af wil halen? Ik denk dat Nina dan ervoor zorgt dat Wiet niet meer welkom is in de huis van Rik. Als dat zo is dan zou dat echt gemeen zijn van Nina.

  1. Dat dacht ik ook. Het klonk ernstig, omdat ze echt “nieuws” krijgen en omdat het “grote gevolgen” heeft. En dat Sjoerd het heeft gedaan, is wel heel erg duidelijk. “Door Sjoerd komt Tim in gevaar.” Echt belachelijk dat Sjoerd dit doet, hij is echt compleet doorgedraaid. Al dient dit volgens mij als een soort van eerste “wake-up call” voor Sjoerd, maar ik vermoed dat dit niet zonder slag of stoot zal gaan.
   Met Nina/Noud/Wiet weet ik het niet zo goed. Af en toe hebben Noud & Nina nog wel leuke momenten, maar als dat gedoe met Mike en Nola niet snel ophoudt, denk ik dat Noud er echt een keer klaar mee is. Hij accepteert nu zoveel…

 7. ik weet denk waar de cliff over gaat michien?
  als je goed heb geluidstert hoorde je maxime praten over paraschuut springen.
  ik denk dat door michien een ongeluk door komt of iemand overlijd!

 8. Wat spannend allemaal,
  Helaas lees je overal dat de rol van Menno kuiper een gast rol is.
  Hij zij wel in RTL boulevard dat hij daar niets over mag zeggen. Maar volgens mij is dat geen geheim.
  Overal staat aangegeven Dave mantel speelt gastrol in gtst.
  Ik hoop wel dat we voor een verassing komen te staan en dat het toch een vaste rol is.
  Want hij is zeker een aanvulling op de cast.
  En de combi Menno en Lucas is perfect dat hebben ze goed gecast. Menno het Sirius typ en lucas juist het drukke en impulsief ze kunnen elkaar juist aan vullen en van elkaar leren.
  Het zou jammer zijn als deze verhaal lijn maar een aantal weken zo zijn.
  Het wordt juist tijd dat lucas weer een vaste relatie krijgt en wat mij betreft mag dat best Menno zijn.
  Maar goed het wordt in ieder geval spannend en afwachten hoe dit gaat aflopen.

  1. Mensen nemen aan dat het om een gastrol gaat, maar de officiële kanalen doen er geheimzinnig over. Daarom geloof ik pas dat het een gastrol is als het officieel bevestigd wordt.

   1. Precies, het staat op allerlei sites, behalve de sites gtst.nl en de facebookpagina van gtst…dit zijn de officiële kanalen….

 9. De gastenlijst van de bruiloft denk ik. En ja, dat is gemeen van Nina. En hoorden jullie ook dat Ludo Naut in bedekte thermen bedreigde? Maar dan nog is het dom wat hij gedaan heeft maar ook begrijpelijk.

 10. ik denk dat er iets met het parascuut springen gaat gebeuren.(waar maxime het over had)
  michien dat er iemand overlijd of gewond raakt. zal wel spannend zijn!

 11. Vlinder ik ben het met je eens dat Lucas en Menno en goede combi is en ook ik hoop dat het toch en vaste rol zal blijken te zijn. Hij zit in de Cliff, dus daarna zullen we het pasweten denk ik. Verder begint er nu echt wel steeds meer spanning in te komen en werken ze naar de cliff toe.

 12. Niet openlijk maar Ludo had het over consukwenties als Naut door zou gaan met het verzetten tegen Nina. Dat hoor je zo tussen de regels door en ik ben afhankelijk van wat ik hoor niet van wat ik zie want dat is niets

 13. Haha, we zijn weer op de noud/wiet/nina tour, dat hadden we twee jaar geleden ook en toen was het niet zo goed geeindigd…

 14. Ben benieuwd wat er gebeurt met lorena. Mike is weer gemeen bezig en dan zegt hij dat hij een goede vader wilt zijn voor nola, allemaal onzin. Noud gaat volgens mij iets doen met wiet, wat nog erger is dan zoenen…. ik vraag me af of noud nou echt gevoelens heeft voor wiet of dat hij gewoon boos is op nina en dus domme dingen doet. Maar vreemd gaan is gewoon niet goed en had het nooit verwacht van Noud.

  1. De schrijvers zijn blijkbaar inspiratieloos

   Er zijn nogal wat mensen dom bezig!

   Noud: zoent met wiet en komt niet op voor zijn mening
   Nina: gedraagt zich enorm arrogant tegenover noud
   Ludo: gaat te ver met mike
   Mike: gaat lorena vergiftigen
   Sjoerd: zit aan de drugs enzo
   Lorena: laat zich weet gebruiken door mike
   Nuran: liegt tegen rik en alle andere over het ongeluk

   Zo kan ik nog wel even doorgaan…..

   1. Ik denk ook dat de cliff met die parachute springen te maken zal hebben
    Dat aysen de parachute van bing saboteerd en dat natuurlijk iemand anders die parachuten aandoet en dat die dan dood valt…

    Zoiets

    1. helemaal mee eens
     of er komt iemand terug bv de zoon van ludo
     of ze komen achter de dood van danny is hij wel dood?
     maar al met al zal het wel weer schokkend aflopen

 15. irriteer me beetje aan ludo, wat die vandaag zei over noud, en hoe die omgaat met mike en janine. Serieus hoe die nu doet is zo klote. Word echt tijd voor wat nieuwe verhaal lijnen, wat er nu allemaal gebeurt is een beetje saai.. ze moeten echt ook stoppen met elke keer het zelfde te doen.. maarja volgens mij willen ze ons dingen laten denken. je moet echt het onverwachte verwachte!

 16. Die parachute zou best kunnen er kan het volgende gebeuren:
  – Iemand maakt die parachute kapot
  – Er is iets mis mee
  – Iemand is de parachute vergeten

  De laatste lijkt me wel het minst mogelijke.

  Het kan ook zijn dat Nina de Wiet van zomercliff 21 wordt.

 17. Dat zou best eens kunnen dat een parachute vernield is door Aysen of kapot is, het zou erg zijn als Rik bijvoorbeeld de parachute neemt en het slachtoffer wordt, net voor het huwelijk met Nuran.

 18. Noud en Wiet gaan denk ik met elkaar naar bed als ik het goed begrijpt:

  – Wiet zoekt toenadering tot Noud.
  – Noud kan de tijd niet terugdraaien, al zou hij dat heel graag willen.

 19. Ik vind het best spannend en Ludo is Ludo weer zoals we hem kennen. Ik denk dat parasuut best zou kunnen, maar dat de verkeerde hem neemt en dood gaat. Maar is daar iedereen bij? Volgens Ruud zit bijna iedereen in de cliff toch?

 20. Nou dat idee met parachute als zomercliff zou niet slecht idee zijn. Ik denk dus dat veel mensen meedoen met de parachute. En dat familie Sanders meedoet maar ook Mike doet mee. Mike zorgt ervoor dat Nina een ongeluk krijgt maar ook zorgt hij ervoor dat Ludo een ongeluk krijgt.

  En Aysen die wil wraak op Bing dus vernielt ze de parachute van Bing.

  Ik denk zoiets:

  Heel veel mensen doen mee met de parachute. Zowel familie Sanders en ook andere mensen. En als volgt een feest in de Koning. Laura en Jef die willen niet meedoen met parachute omdat ze het eng vinden en ze zijn zelf al oud dus dan is dat natuurlijk begrijpelijk. En Lorena die doet niet mee want ze is ziek door Mike tedoen. Rikki die is inmiddels al naar het buitenland voor zangles. Sjoerd die is inmiddels al opgenomen. Anton en Bianca zijn ook naar het buitenland om rust te nemen.

  Maar wie er wel meedoen:
  Rik Nuran Tim Nina Ludo Janine Lucas Maxime Mike Bing Aysen en Monica.

  Menno doet niet mee vanwege het onderzoek maar komt wel als die klaar is met werken naar de Koning voor afsluiting van het feest. Lorena die doet niet mee want ze is ziek door Mike. Dus ze kan ook niet feesten. Maar wie is er bij Lorena om haar te helpen? Laura en Jef voorbereiden alvast dingen voor het feest voor de Koning. Noud en Wiet doen niet mee. Noud wil Laura en Jef helpen. En dat stellen ze op prijs maar ze overtuigen ook Noud om toch mee te doen met de parachute. Maar Noud wil het niet. Wiet die op dat moment nog thuis is zit heel erg te piekeren. Mike die weet alsnog in te breken bij de huis van de Sanders. En zorgt ervoor dat ze de parachute ongeluk krijgen. Dus vernielt hij de parachute van Nina en van Ludo. Niet wetend komt er net iemand aanlopen betrapt diegene Mike? Mike die kan zich optijd verbergen. En ziet dat Nina de parachute pakt en meeneemt. Mike denkt dat Nina de verkeerde te pakken heeft en zegt tegen zichzelf: Shit ze heeft de verkeerde. Maar is dat zo? Ineens komt Ludo aangelopen. Mike kan zich optijd vluchten. Aysen en Bing hebben op dit moment heel erg ruzie.

  Rik Nuran Tim en Monica gaan samen naar de koning en wachten daar op Bing. Bing gaat even naar boven en Aysen grijpt haar kans en pakt de parachute van Bing en maakt die kapot. En gaat zelf weg en pakt de eigen parachute.

  Aysen is op dat moment in de Koning waar anderen op Bing wachten. Bing komt ook naar de koning. De familie Sanders is op dat moment bij de plek waar de parachute wordt gedaan. Maar ook Mike is daar aanwezig.

  Menno doet onderzoek wil eerst snel even Nuran spreken dus belt hij haar snel op. Nuran die helemaal in paniek is geraakt gaat alsnog naar de politie. Menno zet Nuran zo erg onder druk. En Nuran besluit alles te vertellen. Menno besluit om Aysen te arresteren. Maar is dat te laat? Nuran gaat naar de Koning en vertelt waar iedereen bij is dus Rik Tim Monica Bing Laura Jef Noud en zelfs Aysen. Vertelt Nuran dat Aysen Danny van de trap heeft afgeduwd. En daardoor is Danny dood. Aysen wordt woedend. Gaan Rik en Nuran nog wel trouwen? En gaat de parachutefeest voor hun door? Menno denkt na wat hij nu moet doen. En besluit morgen met Aysen te gaan praten. Want zijn dienst zit er nu op dus moet hij naar huis om te douchen. Inmiddels is iedereen aanwezig bij de parachute. Er wordt gepraat via de miricifoon. En iedereen mag in het vlliegtuig stappen. En Aysen die kijkt gemeen naar Bing. Mike die kijkt heel smerig naar familie Sanders. Wiet gaat alsnog naar de Koning om Noud Laura en Jef te helpen. Wiet mag alles schoonmaken en netjes maken. En daarna alles beetje versieren. Noud moet daar ook mee helpen. En Laura en Jef zorgen voor het eten en drinken.

  Lorena staat op dat moment op en voelt zich heel erg flauw en pakt dus wat te eten die Mike voor haar heeft gemaakt voor als ze wat te eten wil. En pakt ze dat en eet ze het op. Maxime ziet dat Nina toch beetje bang is om te springen en stelt voor om samen te gaan springen. Janine die net voor is en stelt dus ook voor of ze anders samen gaan. Of dat Janine anders eerst moet en dat Nina snel erna achteraan gaat? En Nina wil dat wel het liefste dat Janine eerst gaat en dan samen met Maxime. En dat vinden ze goed. Dus Janine springt. Kort daarna gaan Maxime en Nina springen. Ludo springt. Op dat moment lijkt er niks aan de hand. Dus springen de anderen ook en Mike springt ook. En hij houdt ondertussen de familie Sanders in de gaten omdat hij weet dat een van hun straks ongeluk zal krijgen. Rik voelt dat er iets mis is met de parachute. Want de parachute wil niet open gaan. Dus valt Rik heel hard naar beneden. Dus niet Bing maar Rik heeft de ongeluk gekregen. Aysen is heel erg teleurgesteld en ziet ineens dat Nuran naar haar kijkt en het meteen doorheeft dat Aysen dit gedaan heeft. De familie Sanders krijgen allemaal ongeluk niet alleen Nina maar Ludo krijgen ongeluk omdat er iets met de parachute is gebeurd. Maar ook Maxime Janine en Lucas krijgen ongeluk. Mike lacht. Ondertussen in de Koning is alles al klaar voor het feest dus het wachten op de gasten duurt heel erg lang. Ineens komt er iemand binnen lopen. En met veel tranen in gezicht. Laura Jef Noud en Wiet schrikken als ze Nuran binnen zien lopen en heel erg huilt. Jef: Is er wat gebeurd? Nuran: Dit is niet te geloven. Heel veel mensen hebben ongeluk gekregen. Jef Laura Noud en Wiet kijken verschrikt.

  Op dat moment bij Lorena thuis. Lorena staat op om glas water te halen en ineens stort ze in.

  En dan zien we bewusteloze Lorena en dan zien we ineens iemand voor Lorena staan. We zien alleen de benen en de voeten. Verder niet. Wie zal dat zijn? En slot.

  Dan vragen we af: Wie heeft de dramatische parachute ongeluk overleeft? En komt Aysen hiermee weg nu Nuran denkt dat Aysen voor de ongeluk van Rik heeft gezorgd die eigenlijk voor Bing bedoeld was? Hoe reageren Noud Wiet Laura en Jef? Vooral als het blijkt dat het hun eigen vrienden of familie zijn? En overleeft Lorena het? En wie staat er ineens voor de bewusteloze Lorena? En wat wil diegene?

  1. nou wat een verhaal zeg, de volgende keer eerst even terug lezen en de taalfouten verbeteren, leest wat prettiger

 21. Laten we nou maar afwachten jij hebt ongeveer al 3 zomer clifs bij elkaar geschreven serieus jij moet scriptschrijver worden.

 22. Ik vind het best mooi verzonnen hoor bovenstaande cliff. Zo komen bijna alle verhaallijnen bij elkaar behalve de verslaving. Doen Anton en bianka mee aan het springen? Hahha lijkt me mooie cliff van stephanosandersfan

 23. Ik heb mijn naam veranderd in daveMennofan. Het moge duidelijk zijn dat ik dat ook ben. Zaterdag is het 1 juni en dan is het nog maareen week of vijf. Ik begin al cliff kriebels te krijgen.

 24. Janine(Caroline) heeft in er echt hoogtevrees dat zei ze bij romancing in the globe dus zei zak waarschijnlijk niet springen

  1. ja wel hoor .

   rik heeft iets met charlie gehad , charlie is de moeder van zijn kleinkind
   en ben je vergeten dat maxime bij rik heeft gelogeerd

 25. met het parachuut springen saboteert aysen bings parachuut, maar hij heeft niet die parachuut, die heeft nuran gepakt zonder dat ze t door heeft, aysen komt erachter en probeert nuran te stoppen maar ze zijn al weg

 26. dit zijn de spoilers van maandag 10 juni, verder is er nog niks bekend over de rest hoor (??)

  Bianca ergert zich aan Antons afwijzende gedrag. Menno doet Lucas veel verdriet als hij hem duidelijk maakt dat hun karakters nogal van elkaar verschillen. Als Bing ziet hoe Aysen geniet van een overwinning, zweert hij dat hij haar terug zal pakken. Anton zet een misverstand uit het verleden recht.

  btw er staan paar dingen die niet staan in de spoilers hierboven vandaar.

  1. Klopt, maar de tv gid app geeft meestal nog wat aanvullende spoilers per dag. De spoilers uit de TVFilmGids kloppen wel, maar zijn nog niet altijd helemaal compleet.

 27. ooo oke hahah wist ik niet

  ik las trouwens dat iemand schreef dat ze van elk jaar een foto van de cliff doen, maar dit jaar niet? vorig jaar keek ik niet zo veel dus vanaf dit jaar kijk ik best serieus en weet ook wat er vorig jaar en die jaar daarvoor allemaal is gebeurt.. maar is dat zo dan?

 28. Hey, kan iemand me vertellen wat er was met die parachute ofzo ?
  En waar is Sjors naartoe ?
  Ik heb een paar afleveringen niet gezien, lag in het ziekenhuis..

 29. @Florien: er is nog niks met die parachute gebeurd. Rik en Nuran gaan trouwen en Maxime lijkt het leuk om te gaan parachutespringen bij het vrijgezellenfeest. Aangezien we kort bij de zomercliff zou het best kunnen dat, dat de zomercliff gaat worden.

  Sjors is bij haar adoptiemoeder (die heeft haar heup gebroken) om haar te helpen en tot rust te komen. Sjors zal denkelijk wel na de zomercliff weer mee doen.

 30. Nee ik denk dat Rik de kapotte parachute neemt van Bing en dat hij het niet gaat overleven denk ik door Aysen haar schuld

 31. Laatst was Ruud bij Life 4 You en daar vertelde hij dat een heel groot deel van de cast bij de cliffhanger betrokken is, het zou me dus niets verbazen als dat inderdaad iets met het parachute springen te maken heeft!

  1. Heb ik ook gehoord in Life4You. en het zou zo maar kunnen @Ellen. Dat iemand een (bepaalde) paracute saboteerd van ……..!!! Tja van wie en door wie 🙂

  2. ook ik heb het gezien

   nu met deze spoilers is het verklaarbaar waarom noud niet mee doet met de spoilers omdat nina en noud niet gaan na de bruiloft

 32. Wie zullen er op de vrijgezellenfeesten zijn?
  – Rik: Rik, Bing, Jef, Lucas, Noud, Tim.
  – Nuran: Nuran, Rikki, Bianca, Maxime, Wiet, Nina, Lorena, Laura.
  Bing heeft pas nog in het ziekenhuis gelegen met zijn kanker, Jef met het ongeluk met de steiger, Nina door de aanrijding & bevalling en het lijkt erop dat Tim al in het ziekenhuis beland door Sjoerd komende week. Verder heeft Maxime een jaar geleden nog in het ziekenhuis gelegen. Voor Lucas lijkt me niet zo origineel dat hij weer in het ziekenhuis komt na een bruiloft, Lorena komt denk ik al in het ziekenhuis door Mike’s moord/ziekmaak-pogingen.
  Dan blijven er nog over: Rik, Noud, Nuran, Rikki, Bianca, Wiet, Laura.
  – Noud, Rikki & Wiet waren te zien in het filmpje over de cliffhanger wat betekend dat ze er na de zomercliff sowieso nog in zitten. Dat zouden ze niet laten zien als er iets ergs met hun ging gebeuren.
  Wie zal er dan gewond raken? Rik, Nuran, Bianca of Laura?
  – Bianca moet er voor de flexwet uit misschien komt ze 3 maanden in het ziekenhuis te liggen.
  – Rik heeft al ik weet niet hoeveel jaren niet meer in het ziekenhuis gelegen, Laura ook niet. Laura heeft ook al maanden geen echte verhaallijn meer gehad.
  – En Nuran heeft nog nooit in het ziekenhuis gelegen. Bovendien: Als Aysen een van de parachutes saboteert zou Nuran wel het ‘ideale’ slachtoffer zijn.

  1. wie past er dan op bram? als bianca en anton niet op hem mogen passen en rikkie en rik op een feest zitten?
   dus dat kan niet denk ik

 33. Of voor het geval dat er iemand dood gaat:
  Aanwezigen om vrijgezellenfeesten:
  – Rik: Rik, Bing, Jef, Lucas, Noud, Tim.
  – Nuran: Nuran, Rikki, Bianca, Maxime, Wiet, Nina, Lorena, Laura.
  Niet:
  * Jef, Lucas, Noud, Rikki, Wiet of Lorena (hun zijn te zien in het filmpje van de castfoto).
  * Maxime (stond samen met Lucas op een foto op Twitter in Lucas’ outfit voor de castfoto, bovendien had ze 15 mei nog opnames).

  Over: Rik, Bing, Tim, Nuran, Bianca, Nina & Laura.
  * Op Bing wordt dan waarschijnlijk de moordpoging gedaan door Aysen dus denk niet dat hij dan ook echt dood gaat.

  Rik, Tim, Nuran, Bianca, Nina of Laura?
  (ik hoop echt niet dat het Rik, Tim, Nuran of Nina is. Verder maakt me niet zo uit.)

  1. Het is toch bekend dat hij begin 2014 voor 3 maanden GTST verlaat ivm de flexwet. Dat heb ik op verschillende sites gelezen. Bij Boulevard (ook de spelers GTST) maken altijd een hoop bombarie en vervolgens stelt het niets voor/gaat het item uit als een nachtkaars.

   1. Mijn reactie is bedoeld voor Gtstfites op
    30 mei 2013 om 12:31 am

    ” Het is toch bekend dat hij …….” met hij bedoel ik dus Mike

 34. In RTL Boulevard:
  Louis Talpe: Ik mag niet zeggen of ik uit GTST ga.

  Gigi blijft erin volgens Albert Verlinde

 35. ben wel benieuwd hoe ze dat gaan filmen dan,wordt lastig, dus denk eerder aan een vliegtuigongeluk, dat het deel van de cast in het vliegtuig zit, en dat de motor van het vliegtuig het begeeft, en ze neerstorten

  Eindshot: wrak van vliegtuig, spannende vraag, wie overleeft de crash?

 36. Vliegtuig stort denk ik niet in. En misschien zetten ze wel meer camera’s in voor de parachute je weet maar nooit. Het is afwachten op de cliffhanger foto en misschien de tekst.

  @Mjo
  Dat was volgens een roddelblad dus dat zegt niks.

 37. Ik vind het wel raar dat Bianca en Anton samen Tim trakteren met Rikki erbij en Sjoerd lekker honger lijdt. Ik zou op z’n minst Tim vragen om te verhuizen en voor me eigen kind kiezen. Echt raar dit allemaal hoor. Maar daarom is het een soap. In echte leven zou een normale moeder toch voor eigen kind gaan, desnoods scheiden van die eikel.

 38. Waarom?Sjoerd heeft er zelf voor gekozen om aan de drugs te gaan dus dan moet Anton Tim maar laten barsten? En Bianca heeft gekozen om met Anton verder te gaan en daar hoort nu Tim ook bij.

  Ik vind het dom van Noud dat hij vreemdgaat met Wiet.. Nu is Mike weer bezig Lorena ziek te krijgen met vergif ik snap Nina voledig dat ze een type man als Mike niet als vader wilt voor Nola, Ik bedoel dat is toch geen voorbeeld? Dat Noud dat niet snapt? Wel snap ik dat Noud zich soms niet serieus voelt genomen door Nina maar om dan gelijk vreemd te gaan met het meisje die een poging tot moord op je vrouw heeft gepleegd?

   1. je eigen kind komt idd op eerste plek maar anton heeft 2 eigen kinderen
    en als bianca bij anton wil blijven zal ze hem ook moeten zien als eigen zoon ook al is tim dan niet haar bioslogische zoon
    blijft een soap

    1. Das waar, Anton heeft zo meer kinderen waarvan Bianca misschien niet weet en dat moet ze accepteren omdat ze voor hem kiest. Maar je enige kind in de steek laten waarvan Anton de schuldige is en ook geen eens begrip voor toont, dat stukje begrijp ik niet. Ik denk dat ze zelf dit in de hand hebben gewerkt.

   2. No way, een junk moet je aan zijn lot overlaten want hij moet zelf tor bezinning komen, hem blijven helpen heeft geen nut.
    Lekker hongeren en in de kou slapen is het beste en vooral je eigen leven niet laten verpesten door zo’n gozer, je kind of niet je kind……….

    1. Ik hoef het niet eens te zijn met allen. Je eigen kind gaat voor, althans dat vind ik. Dat Anton kindjes maakt omdat hij zo graag vreemd gaat terwijl z’n vrouw zwanger is, mag wel wel vergeven worden. Dat is gewoon waanzin. Ik zou hem en zijn buitenkind een trap geven en opdonderen.

     1. Ik wil toch ook even iets zeggen hierover. Je eigen kind gaat altijd voor. Maar Bianca doet nu toch echt wat het beste is voor Sjoerd, en dat is hem idd laten barsten.

      Ze heeft genoeg geholpen, en wat heeft het opgeleverd? Alleen maar, dat het slechter met hem ging. Bergafwaarts. Een verslaafde moet er zélf achterkomen dat hij/zij een probleem heeft. Je kan praten en helpen als Brugman, maar zolang diegene het zelf niet ziet, heeft het geen nut.

      Dus, Bianca moet gewoon lekker bij Anton blijven, haar man, met wie ze samen ook een andere zoon had, Edwin, die ze zijn verloren. Vreemgaan is niet oke, absoluut niet. Maar ze heeft ervoor gekozen Tim te accepteren.

 39. En wie gaat er dan politie-onderzoek doen naar wat er precies allemaal gebeurd is?….precies: Menno! Zou niet weten wie het anders moet doen, aysen is nog geschorst denk ik zooooooo……

 40. Begin nu wel ongeduldig te worden,wil echt nu wel wat meer weten over de naderende zomercliff..
  Er is nog steeds verder niets over vrijgegeven,we denken dat t met t parachutespringen te maken heeft maar verder niets….
  Allen heb ik idd op de een of andere manier wel t idee dat t mege spannend gaat worden….

  1. Dat is precies de bedoeling van de Cliff, dat we allemaal vol spanning wachten op wat er wat gebeuren….zou t trouwens wel een stunt vinden als die hele zomerclifff niets te maken heeft met het parachutespringen en dat ze ons expres op t verkeerde been hebben gezet….ha ha!

 41. ik denk dat er tijdens dat parasjuut springen iets mis gaat en dat iedereen neer stort. dat is dan vast de cliffhanger.

  ik denk ook dat sjoerd tim in elkaar gaat slaan, en dat tim dan in het ziekenhuis beland. in één van de vorige spoilers stond namelijk dat het gevecht van tim en sjoerd grote gevolgen heeft. en nu staat er dat er goed nieuws uit het ziekenhuis komt voor anton en rikki.

 42. de scene tussen lucas en menno vond ik mooi. hoe menno begon over het vissen, etc, ik had alleen gehoopt dat er mee werd verteld over edwin en hem, dan begreep menno beter waarom lucas niks geheims wil, hij treft het wel, edwin, wat heel lang duurde voordat lucas wat kreeg, daarna dood ging (edwin) toen bilal, en nu menno. echt alle drie de mannen, zijn weer wat aparts, en gaat uit. denk dat het tussen menno en lucas ook uitga.

  verder, idd sjoerd gaat nu toch wel wat doen denk ik zo. kan niet anders…

  spannend hoor, jammer dat de zomerstop er weer zowat aankomt.. wat moeten we dan kijken

  1. Als er een moordaanslag op Aysen wordt gedaan zie ik dat meer Lucas wel eens een keer proberen. Maar ik denk niet dat er zoiets gebeurd in de cliff, Aysen zal zelf wel iets doen bij Bing zijn parachute kapot maken omdat Bing Aysen heeft terug gepakt en dat ze haar baan kwijt is door Bing, maar Bing heeft de parachute niet maar iemand anders.

 43. Ik heb in de krant (wat bij ons wordt bezorgd) gelezen dat toch Bianca, Anton, Sjoerd en Rikki tijdelijk weggaan. Of het waar is weet ik natuurlijk niet.

  1. Rikki en Sjoerd gaan er zoiezo eruit vanwege een flexwet en Anton en Bianca ik weet niet of die eruit gaan tijdelijk ze hebben in veel series gespeeld van Endemol, misschien wel ik weet het niet.

  2. ‘.. de krant (wat bij ons wordt bezorgd)..’

   De krant die bij ons wordt bezorgd. In plaats van hier een reactie te plaatsen, kun je beter eerst goed Nederlands leren liefje.

  3. Je bedoeld misschien Dagblad de Limburger??? Daar heb ik het namelijk ook in gelezen.

   Alleen vergeet je Mike nog te noemen, die stond er namelijk ook bij.

   Verder beste @Demy, trek je niet te veel aan van dat gezeur (van Bing en Nel). Ik kom op deze site omdat ik het leuk vind reacties en meningen te lezen, we zijn allemaal niet foutloos.

   Nel en Bing, voor jullie nog 1 advies, verbeter de wereld en begin bij je zelf.

 44. Ik vond het heel ontroerend toen lucas over Edwin begon en gisteren was ook mooi. Tim gaat in het ziekenhuis belanden heb ik al gezien en Monika is slim bezig Lucas niet. Ik moet steeds zo lachen als Menno boos is op Lucas en dan op en top politieman is. Ik ben ook benieuwd naar de cliff ik krijg er kriebels van. Het is morgen 1 juni en 5 juli is de cliff dat is best snel. En dan zul je zien dat het niets is net als vorig jaar. Verder hoop ik ook dat we snel weten of Menno en gastrol of een vaste rol is ik hoop natuurlijk op het laatste.

 45. Van parachut springen klopt, toevallig was ik bij vliegveld Teuge paar weken geleden en daar waren opnamens van GTST en een groot deel van de cast aanwezig. Helaas te ver weg om te kunnen zien wie er ontbreekten

 46. Het wordt een grote leegloop door die flexwetten:
  Bing, Nina, Rikki, Sjoerd en als we die ene krant mogen geloven wat @Demy zei dan komen Anton en Bianca er ook nog erbij en als er iemand of meerdere dood gaan dan zijn er nog minder. En Monica gaat er ook uit Dan hoop ik dat Eliff Baydar en Maria de Jong op het huwelijk komen en voorlopig in GTST blijven en dat Menno een vaste rol heeft. En nog een aantal personages erbij. Heeft Inge Schrama (Sjors) weer opnamens???

  Als Eliff en Maria komen op het huwelijk dan denk ik dat de gene die niet springen:
  – Eliff Baydar (100% zeker) zit in een rolstoel wordt dus lastig
  – Jef Alberts wil niet Springen vanwege die ongevallen de laatste jaren
  – Maria de Jong is denk ik te oud voor springen
  – Laura Selmhorst hetzelfde als Maria
  – Bing Mauricius is vertrokken met Monica
  – Monica de Kleijn is vertrokken met Bing
  – Sjors Langeveld is waarschijnlijk nog bij haar pleegouders

  Ik ben erg benieuwd wanneer ze de foto vrijgeven van de Cliff zien we meteen een aantal castleden wie er springen. En misschien nog een scène bijvoorbeeld Nina die vlucht met Nola???

 47. Hèhè, eindelijk gebeurt er weer eens was. Zijn we tenminste ook van Bram af, dat kind zorgt alleen maar voor gezeur.

 48. GTST Van gisteren was heel erg spannend. Wow en vooral op de einde. Maandag wordt het ook wel weer spannend.

 49. Als de foto van de zomercliff bekend wordt (foto) in een blad of krant kan iemand hem dan uploaden en een link zetten?? Zal denk ik nog een paar weken duren (2 tot 4 weken) voordat de foto vrijgegeven wordt.

 50. @Nel: Volgens mij zit ik verkeerd. Dit is toch de site van gtstfanclub? Of is dit de Nederlandse les? Waar maak jij je druk om zeg. Als je dan op mijn taalgebruik let, let dan ook even op andere hun taalgebruik. Kun je daar ook op gaan zeiken. En noem me geen liefje dat ben ik niet van je.

  Voor de andere dit mailtje is voor Nel bedoeld. Die wilt hier heel erg graag Nederlandse les gaan geven schijnbaar.

    1. Ik wil er niet verder op door gaan omdat ik vind dat dit een site is wat over GTST gaat en niet over of iemand wel of niet goed Nederlands kan schrijven, maar de reactie van Nel die slaat toch ook nergens op en Fan neemt het voor me op. Dit is het laatste wat ik hierover schrijf.

 51. Spannende aflevering gisteren zeg. Ik vind dat gedoe met Bing en Monica wel een beetje saai worden maar daar komt volgens mij ook binnenkort een einde aan zo te lezen aan de spoilers.

  Ik vind Menno en Lucas een geweldig koppel maar ja zo te zien komt Aysen toch weer met alles weg. Zou misschien eens leuk zijn als Aysen eens niet met dingen wegkomt.

  Tja dan Sjoerd in de Rozenboom. Ik vind dat hij het erg goed speelt een junk. Lijkt me moeilijk als ouder om te zien hoe je zoon langzaam in de greppel aan het belanden is. Wel een beetje stom van Sjoerd om met die dealer te gaan vechten en daar komt ook nog de held Tim. Misschien dat door dit voorval Sjoerd eens gaan inzien dat hij verkeerd bezig is. In de shortie schrok hij wel heel erg toen hij de toestand van Tim kreeg te horen. En ik las ook nog eens dat hij ontwenningsverschijnselen aan het krijgen was. Ben benieuwd.

 52. Wat betreft de flexwet denk ik niet dat (indien er zoveel mee te maken krijgen) iedereen tegelijk eruit gaat. Dan splitsen ze het eerder op (een paar weken eerder of later).

  Bovendien vermoed ik dat in ieder geval Marly (Nina) waarschijnlijk geen flexwet heeft of anders wat later, want zij had deze week namelijk nog gewoon opnames (zie Twitter).
  Van Everon, Guido en Robin heb ik geen idee. Wat in elk geval zeker is, is dat Guido en Robin sowieso met de flexwet te maken krijgen. De rest is nog niet bevestigd.

 53. Ze kunnen met de zomercliff alle kanten op een van de denkbare voorspellingen:
  1. Aysen is woedend dat ze niet is uitgenodigt op het vrijgezellenfeest van Nuran en Bing daar in tegen wel op die van Rik en Aysen saboteert de parachute van Bing en dan doet Rik die parachute om.
  Mike zou ook Nina’s parachute kunnen saboteren maar dat zou niet zo orgineel zijn want Nina lag dit jaar nog in het ziekenhuis vanwege de aanrijding , maar ze is niet te zien in het filmpje over de cliffhanger dus het zou kunnen.
  2. Het kan ook zijn dat het vliegtuig neerstort voor dat iedereen wil gaan springen. Want ruud zei in life4you dat een groot deel van de cast erin zit en dat het de spectaculairste ooit word. Ik vind de bruiloft van nina&noud de beste cliffhanger. Maar dan stort het vliegtuig dus neer en zit iedereen er nog in.
  3. Niemand saboteert elkaars parachute maar er is een fout bij het maken gemaakt en de hele cast stort naar beneden zonder dat de parachute op is gegaan.

  Waarschijnlijk zullen er ook nog wel andere verhaallijnen lopen maar dat parachutespringen dan het HoofdThema is.
  Ik hoop heel erg dat Maxime word ontmaskerd ! Maar denk niet dat dit zal gebeuren. Verder denk ik darde dood van Danny ook naar voren zal komen in de cliffhanger. En natuurlijk ook de verhaallijn van de drugsverslaving van Sjoerd.

 54. Van mijn mag die assen er wel een keer uit , erger mij al sinds het begin aan haar.
  Ze denkt dat ze alles kan maken omdat ze bij de politie zit

 55. Ik denk ook dat Nina iets met wiet doet misschien wel iets met de parachute
  Tim is in elkaar geslagen door de drugsdealer van Sjoerd maar ik denk dat Tim er wel weer boven op komt zal het Mike lukken om de rozenboom van Lorena af te pakken Nina is noud gewoon niet waard Lucas en Menno zijn een leuk stel hoop dat ze nog samen komen

  1. @Bing. Oke als we zo gaan beginnen kijk eens bij ST “ik darde de dood van Danny”. Ik heb nog nooit van darde gehoord. Geef dan daar ook commentaar op.

   Dit is een site voor de fun. Hier worden nu weleens typefouten gemaakt. Als je, je daar zo aan irriteert ga dan naar een andere site toe. Of net als Nel ga lekker voor de klas staan en ga iedereen goed Nederlands leren.

   @St. Het is niet persoonlijk bedoelt maar ik zag het toevallig staan en wilde het even als voorbeeld nemen. Sorry hiervoor.

 56. ik vond vandaag een paar dingen om te brullen, Bianca verlaat haar huis om naar het ziekenhuis te gaan en neemt haar sleutels mee maar waarom neemt ze die mee???? het raam van haar deur ligt toch er uit door Sjoerd dus iedereen is zo binnen.
  Dan krijgt er iemand een schopje en ligt meteen weer in het ziekenhuis en gaat misschien wel dood…………… Jef die weet dat Sjoerd aan de troep zit en geeft € 50,00 ja doeiiii .
  Ik vind ook dat er veel te veel stomme dingen inzitten en dan die Aysen , waarom is iedereen bang van dat wijf?, 1 keer aangeven bij de politie en klaar is het met dat rare kind, dus wat een onzin…………………maar ja je blijft kijken omdat je dat al jaren doet hahahaha, wat zijn we zwak he

 57. Ja parsnip er gebeurt eens wat, alleen dat wordt waarschijnlijk ook weer uitgemolken tot en met. En ze hebben de afgelopen tijd al zoveel baby’s gehad dat ze er daar er idd wel een paar van mogen dumpen.

 58. @demy Oh ik zou een voortreffelijke Nederlands leraar zijn, maar dan zou ik jou wel een strafwerkje geven voor je gebrekkig Nederlands. Maar helaas zijn mijn specialiteient de klasssieke talen er is namelijk niks leuker dan dat.

 59. zou het zo kunnen zijn dat menno een gastrol heeft, dat nu lucas de verklaring intrekt, en menno er niks van geloofd, en lucas opbicht aan menno, en dat ayse daar achter komt, en lucas wederom ontvoert, en dat menno word neergeschoten, weg menno.. hoop het niet trouwens.

  en ben nu al weer benieuwd naar nieuwe spoilers, na 14 juni,,

 60. Sjoerd schrok toch wel een beetje toen hij kreeg te horen van Rikki dat het niet goed gaat met Tim. Misschien dat hij nu eens gaat snappen dat hij niet bepaald goed bezig. Als hij dat door heeft en beseft dat hij wel degelijk een probleem heeft dan zal hij ook wel willen afkicken. Zolang hij niet ziet dat hij een probleem heeft zal hij ook niet gaan afkicken. Jeff heeft hem trouwens niet die € 50,00 gegeven die is ook niet gek. Hij zei ook tegen Sjoerd dat hij hem een broodje zal maken maar dat hoefde natuurlijk niet. Hij bracht Sjoerd ook naar het ziekenhuis.

  Lucas schijt echt in zijn broek voor Aysen zeg. Menno heeft gelukkig wel door dat er iets aan de hand is. Aysen gaat echt met dingen veel te ver. Ook nu met Bing en Monica. Mevrouw is eigenlijk hartstikke jaloerd en wil niet dat Bing gelukkig wordt. Dat gedoe vind ik ook helemaal niks rondom die twee.

  Wat me opvalt is dat iedere keer als Noud Nola heeft we Mike zien die weer iedere keer probeert om Noud over te halen. Die weet ook dat Noud eigenlijk een beetje aan zijn kant staat. Nina heeft die fout gemaakt en nu vind ik dat ze ook moet opdraaien voor de consequenties en dat is een dochter met Mike. Mike zal heus een hele goede vader zijn voor Nola. Kijjk maar naar Ludo is ook eigenlijk een slechterik en hij heeft nog nooit Nina en zelfs Lucas iets aangedaan. Ach ja ik zie Nina en Noud toch uit elkaar gaan. Noud trekt dat niet meer langer.

 61. 17 juni:
  De situatie tussen Mike en Laura loopt volledig uit de hand. Janine’s geduld raakt steeds meer op waarna ze een detective inhuurt. Bing probeert Monica op te vrolijken. Sjoerd hoopt op Rikki’s vertrouwen.

  18 juni:
  Ludo doet een schokkende ontdekking maar kiest toch voor zijn familie. Aysen bedreigd Lucas op het verkeerde moment, en op de verkeerde plek. Janine is het niet eens met een keuze van Ludo.

  19 juni:
  Als Rik Nuran verrast wordt haar te veel. Wiet weet Nina op een onaangename manier te verrassen. Sjoerd doet zijn best om het bij te leggen met zijn familie, maar krijgt het gevoel dat hij alles fout doet.

  20 juni:
  Nina moet kiezen tussen Wiet en Noud. Als Bianca Anton voor de zoveelste keer de schuld geeft van alles, vlucht hij het huis uit. Menno weet niet wat hij met Lucas aan moet. Ludo probeert een broer te zijn.

  21 juni:
  Maxime heeft het moeilijk maar vindt troost bij een man. Mike doet een ontdekking die hij in zijn voordeel denkt te kunnen gebruiken. Janine heeft het helemaal gehad met Ludo waarna het servies door de kamer vliegt.

  bron: TV Gids

  1. Die van maandag had ik inderdaad ook al gelezen ja! Spannende spoilers!!
   Het lijkt alsof Janine bewijs van Maarten en Maxime ontdekt maar dat Ludo voor Maxime kiest….

  2. Hoop zo dat dit echt is spoilers van 20 en 21 juni zijn geniaal. Eindelijk komt Maxime’s nieuwe vriend! 🙂

 62. Maandag 10 juni

  Bianca ergert zich aan Antons afwijzende gedrag. Menno doet Lucas veel verdriet als hij hem duidelijk maakt dat hun karakters nogal van elkaar verschillen. Als Bing ziet hoe Aysen geniet van een overwinning zweert hij dat hij haar terug zal pakken. Anton zet een misverstand uit het verleden recht.

  de moeder van komt

 63. Spoilers 17 juni:
  Mike weet Lorena meer en meer te isoleren, maar dan gooit Jef roet in het eten. Sjoerd doet een goedmaakpoging bij Lucas. Menno besluit dat hij wil verhuizen. Tim krijgt verbijsterend nieuws.

  Bron: TVGids

 64. Ik vind alles scenes rondom Tim echt zo mooi en verdrietig. Echt heel mooi gefilmd en ook echt de juiste muziek eronder. I love Tim & Rikki samen. Echt zo zielig om te zien hoe verdrietig Rikki is, Robin speelt dat echt geweldig!
  Ik ben heel erg benieuwd naar vrijdag en maandag, want dan komt Tim’s moeder! Vandaag vroeg Janine Bianca in de Rozenboom of ze Tim’s moeder hebben kunnen bereiken en dan zegt Bianca: “Rikki heeft gebeld en ze proberen een vlucht te regelen”. Dat verklaart de spoiler over o.a. de levende herinnering van Anton.
  Ik hoop in ieder geval heel erg dat het “verbijsterende nieuws” dat Tim krijgt niet betekent dat hij invalide wordt, dat hebben we met Jef net gehad.
  Maar ik ben benieuwd!

 65. Lucas gaat Naut vragen hoe het zit tussen hem en Wiet Ik denk zelf dat Naut Wiet leuker vindt op dit moment en het niet durft toe te geven omdat hij zijn huwelijk niet op het spel wil zetten. Maandag maakt Menno het uit nu nog geen aanleiding daarvoor, maar morgen beschuldigd hij Aysen van corruptie en wie weet geeft zij hem dan wel een aanleiding om te breken maar ik denk dat hij dat doet om Lucas dan beter te kunnen beschermen en Lucas weet dat niet, kan hij ook niedts verraden. Arme Tim. Komt ie voor zijn broer op ligt hij in het ziekenhuis, maar hij komt er wel weer bovenop denk ik hij zal niet op het vrijgezellenfeest zijn. Lorena gaat steeds zieker worden zal iemand er achter komen dat ze ziek gemaakt wordt? Laura?

  1. Denk dat je gelijk hebt over Menno en Lucas…aysen dreigt hun relatie openbaar te maken en denk dat Menno t daarom beter vindt om afstand te nemen van Lucas :(. Terwijl hij nog wel van hem houd….hij moet en zal aysen pakken…. Maar Lucas zal denken dat hij t echt meent en heel verdrietig zijn :(.,.,,maar ze vinden elkaar hoop ik over een tijdje wel weer terug……

 66. Morgen staat er Menno beschuldigd Aysen van corruptie. Dat kan leuk en heftig worden hard tegen hard daar houd ik wel van. Ze kunnen elkaar aan die twee

  1. Mee eens! Hij is de enige die haar goed aan kan :)….. Go Menno!

   Wat grappig dat je m’n oude vraag ( wat was je oude naam dan?) nog hebt ontdekt, heb ik alweer een tijdje geleden geplaatst. Nou, hoi Nancy dus, hahaha…ik ben ook een grote Menno (Lucas) fan, maar dat had je misschien al wel door….

 67. Sorry Fan over het hoofd gelezen je vraag wat mijn oude naam was dat is Nancy. Dat ben ik nog steeds natuurlijk 😉 maar ik ben ook DaveMennofan. Tot morgen ik ga andere dingen doen maar kom voortaan elke dag hoef ik niet zo veel bij te lezen lol.

 68. haha stefanosandersfan, jou reacties zijn altijd zo leuk om te lezen xd

  Ik hoop dat Ludo weer de slechte man wordt, dat was altijd zo veel leuker. Zijn rol heeft nu eigenlijk weinig nut, alleen zijn ‘prinsesje’ die telkens hulp nodig heeft. Maxime mag wel gesnapt worden en dat er dan een strijd tussen hen beide komt, dat Janine er op een gegeven moment tussenkomt en Maxime vermoord ofso, haha, ik heb te veel fantasie. Dat dat dood gezwegen wordt, alleen Ludo en Janine weten ervan, en zo komt er niemand achter.

  Maxime en Aysen mogen nou ook wel een keer ontdekt worden, Maxime vind ik wel een leuke rol, maar Ludo en Janine moeten weer samen komen. Aysen mag er van mij betreft uit. Het is altijd hetzelfde met haar. Ze heeft alleen maar slechte eigenschappen en ze zorgt er voor dat alles gaat zoals ze wil.

  Er mag ook wel weer een Sanders terugkomen, Nick ofso. De strijd tussen Nick en Maxime mag wel weer verder gespeeld worden, dat is tenminste spannend. Dat gezeur over Nola ben ik wel een keer zat.

  Dat gezeur over de verslaafde Sjoerd is nu ook wel genoeg geweest hoor.. Laat hem ff in een afkickkliniek gaan, hij moet er toch uit met de flexwet. Anton en Bianca moeten er ook uit door de flexwet, dus misschien gaan ze wel 3 maanden ‘op vakantie’ met Sjoerd, als ze zien dat hij het echt meent, en dat hij dan daar afkickt ofso..

  En Tim mag wat mij betreft invalide worden. Er zijn zoveel mensen invalide geweest in GTST, en allemaal genezen te toevallig.. Dat vind ik zo jammer! Ik denk niet dat dit gaat gebeuren. Tim mag eigenlijk ook wel doodgaan, zijn rol heeft geen enkele inbreng,, Hij heeft amper vrienden in Meerdijk.

  En ja, ik schrijf dit omdat ik me verveel. Je hoeft het niet te lezen hoor haha.

  enuuh, ff denken waar ik het nu over kan hebben haha,
  Ik heb helemaal geen zin in de cliffhanger, want er gaan altijd mensen dood :'(
  De cast is nu net zo leuk, muv Aysen, maar die gaat er toch niet uit..

  Noud en Wiet moet ook afgelopen zijn. Het is saai dat het weer opnieuw slecht gaat met Wiet, want zo te zien krijgt ze weer een of andere obsessie voor Noud. Ik heb geen zin om nog een keer tegen die gekkenbende van haar aan te kijken en dat het verhaal weer opnieuw begint, want daar lijkt het wel op. Ze houd Noud de hele tijd in de gaten, belt de hele tijd en sms’t. Ik word er gewoon gek van..

  Dit was ’t, ik moet douchen hahaha

 69. Nou dat gaat snel uit tussen Lucas en Menno voorspelbaar natuurlijk maar toch.
  Doen ze er weken over om om elkaar heen te draaien. geven ze eindelijk allebei toe.
  (of te minsten bij Lucas is het heel duidelijk bij Menno vraag ik me wel of of hij echt wel verliefd is maar goed.)
  Gaat het uit.
  Zo werkt het met een soap natuurlijk dat weet ik ook wel.
  Maar wel super jammer dat er al zo snel een eind komt aan de prille liefde tussen Lucas en Menno.
  Dit bevestigt voor mij wel dat de rol van Menno een gast rol is.
  Menno het nu geen enkele reden meer om in meerdijk te blijven.
  Hij heeft het onderzoek naar Aysen over gedragen aan een collega en het is uit met lucas.
  Maar goed we gaan het zien.
  Ik hoop dat Menno en lucas het bij leggen en weer bij elkaar komen.

 70. Waarom loopt Sjoerd in iedere scène met een gitaar op z’n rug….wordt steeds idioter….ziekenhuis, Rikki, overal loopt ie met dat ding op z’n rug….als echte junk had ie die allang verkocht

 71. Menno zit in de Cliff zei hij in rtl boulevard Daarna weten we het natuurlijk niet. Zielig voor Lucas hoor dat het uit gaat, maar ik hoop dat Menno doet alsof om vrij te zijn tot de uitspraak van de rechter. Als Menno dat niet doet heb je kans dat Lucas hem toch weer op zoekt daar Lucas geen afstand wil. Dan kan Menno het beter uitmaken of Lucas het gevoel geven dat het uit is en tja, Lucas kennende neemt hij daar geen genoegen mee dus kan nog heel wat gebeuren tussen hen en ik blijf hopen dat het geen gastrol is maar ja ik weet het echt niet jammer genoeg 🙁

 72. Weet niet of jullie dat al gehoord hebben. Maar vorige week toen aysen dat hoorde op de tv van de ramkraak. Zeiden ze iets in de richting van sanders m is opgepakt. Zou dat marcus zijn?

 73. Ergens vind ik het toch weer een beetje zielig voor Sjoerd niemand gelooft hem en wilt hem helpen, maar ze hebben ook weer gelijk. Bianca en Anton hebben het geprobeerd met een psychiater, daarna heeft Bianca het nog geprobeerd met de Rozenboom. Rikki heeft nog een slaapplaats aan hem gegeven en iedere keer manipuleerde hij hun om te kunnen scoren. En nu meent hij het wel en gelooft niemand hem meer. Hij zal zich toch echt moeten gaan bewijzen dat hij wilt veranderen. Dus afkickkliniek.

  Ik vind het wel goed van Noud dat hij Lucas niet laat denken dat Wiet weer gek is geworden. Goed het blijft een beetje hetzelfde verhaal als 2 jaar geleden maar toen draaide Wiet door. Nu is ze wel wat verdrietig erover maar legt ze zich er ook bij neer.

  Ik begrijp niet zo goed waarom Mike Lorena ziek wilt hebben? Is dat om de Rozenboom? Eigenlijk is dat ook zo’n zelfde verhaal als toen met Helen Helmink. Die kreeg toch ook iets toegediend door haar vriend. En die viel flauw op de bruiloft van Arnie en Roos. Gaat nu Lorena flauwvallen bij de cliff?

  Ik lees ook op site’s dat hoe het er nu naar uitziet de cliff de parachutesprong gaat worden. Ik heb niet gelezen dat het zo is maar dat het er wel de laatste tijd erg veel over gaat. Dus daar werken ze natuurlijk nu naar toe.

 74. maandag 17 juni:
  Mike weet Lorena meer en meer te isoleren, maar dan gooit Jef roet in het eten. Sjoerd doet een goedmaakpoging bij Lucas. Menno besluit dat hij wil verhuizen. Tim krijgt verbijsterend nieuws.

  dinsdag 18 juni:
  Bianca denkt dat Sjoerd het niet in zijn eentje kan redden en doet hem een aanbod. Anton komt oog in oog te staan met zijn eigen verleden. Door een berichtje van Wiet raakt Noud verward. Wiet onthult een geheim aan Nuran. Jef raakt een verkeerde snaar bij Maxime.

  1. maandags:
   Lorena zal wel steeds maar naar Mike toetrekken, Jef vertrouwd heb niet dus probeert net zoals Laura Lorena mee te krijgen naar huis. Sjoerd zal wel in Huize Sanders geld hebben gejat waar Lucas dan weer achterkomt. Menno wil óf voorgoed naar Meerdijk verhuizen, óf juist uit Meerdijk vertrekken.

   dinsdags:
   Bianca gaat Sjoerd opnieuw helpen en Sjoerd zal dan wel opnieuw de foute kant opgaan (18 juni zal Tim wel grotendeels zijn opgeknapt). Dus Sjoerd denkt: Tim komt er bovenop, dus ik ga weer aan de drugs. En wat zal er met Anton zijn deze keer? Iets met die Julia of weer Maxime ofzo? Wiet zal Noud wel weer voor de 100ste keer opnieuw de liefde gaan verklaren of proberen te overtuigen dat het tussen haar en Nina binnenkort misgaat. Wiet zal Nuran wel vertellend dat zij en Noud het ondertussen hebben gedaan ofzo. En verkeerde snaar bij Maxime gaat misschien over dat ze geen kinderen kan krijgen of hij begint over Janine ofzo.

 75. Menno besluit dat hij wil verhuizen. Vanuit de Rozenboom naar elders in Meerdijk hoop ik In het andere geval verlaat hij Meerdijk, maar hij zit in de Cliff dus als dat laatste het geval is is het in september. Ik hoop het niet. 🙁 Maar dat is wel het antwoord op gastrol of vaste rol. Ik hoop echt op het laatste een vaste rol dus. Zo niet dan ben ik bijna klaar met Menno momenten verzamelen.

 76. O nee he Menno heeft het nu al uit gemaakt met Lucas en hij geeft het onderzoek terug. Ik wil dat helemaal niet horen en weten 🙁 Maar hij zit in de cliff dus is er in elk geval nog een paar weken en wie weet hoe dingen nog gaan lopen. Naut is eerlijk tegen Lucas en Lorena gaat steeds verder achteruit. Monika bekent Dat Aysen iets van plan is. En nu kan ik zaterdag pas de aflevering van morgen beluisteren snik heb de afspraak zelf gemaakt, maar wil nu niets van gtst missen lol.

 77. Het komt vast nog wel goed met Menno…hij is nu gewoon gefrustreerd dat voor het eerst in zijn leven een onderzoek is mislukt…..let maar op! He adores Lucas :))))

 78. Ben ik de enige die bang is dat de familie Bouwhuis Meerdijk gaat verlaten met Sjoerd (en misschien ook met Tim)?

  Al zou ik me wel afvragen hoe het dan zou moeten met Bram…

  1. Ik vind inderdaad dat het huwelijk van Anton en Bianca “te lang” duurt. Ik ken geen enkel koppel dat het in GTST al bij 3 jaar heeft uitgehouden (laat staan een stel dat al 20 jaar getrouwd is). En ik vind de problemen tussen Anton & Bianca een beetje eentonig worden, en ongeloofwaardig. Anton gaat 6x vreemd in zijn huwelijk waarvan 1x terwijl zijn vrouw zwanger van hem is en 1x als zijn zoon net is overleden.
   Dus ik denk: óf Anton & Bianca (en misschien ook Tim) verlaten Meerdijk, óf Anton & Bianca gaan binnenkort scheiden want ik vind er eerlijk gezegd niet meer zoveel aan aan hun huwelijk. het lijkt net alsof Bianca alleen maar bij Anton blijft omdat ze niemand anders kan krijgen ofzo, want welke vrouw blijft er nou bij een man die hun hele huwelijk met ander vrouwen in bed ligt?

 79. Maandag 10 juni

  Bianca ergert zich aan Antons afwijzende gedrag. Menno doet Lucas veel verdriet als hij hem duidelijk maakt dat hun karakters nogal van elkaar verschillen. Als Bing ziet hoe Aysen geniet van een overwinning zweert hij dat hij haar terug zal pakken. Anton zet een misverstand uit het verleden recht.

  Dinsdag 11 juni

  Sjoerd is op zoek naar een logeeradres en klopt bij Lucas aan. Noud ergert zich kapot aan Nina en haar vader. Bianca verwijt Anton dat hij de ene zoon boven de andere plaatst. Wiet zoekt toenadering tot Noud.

  Woensdag 12 juni

  Bing en Monica staan klaar om naar het buitenland te vertrekken als het noodlot toeslaat. Noud kan de tijd niet terugdraaien, ook al zou hij dat heel graag willen. Mike geeft Laura de schuld van Lorena’s slechte toestand. Aysen laat Nuran inzien dat ze over zich laat lopen.

  Donderdag 13 juni

  Sjoerd probeert zijn ontwenningsverschijnselen te onderdrukken. Nina probeert via via om Wiet van Riks gastenlijst te krijgen. Er is goed nieuws uit het ziekenhuis voor Anton en Rikki. Bing wrijft Aysen in dat ze haar eigen leven geruïneerd heeft.

  Vrijdag 14 juni

  Mike laat zich niet bij Lorena wegsturen door Laura. Sjoerd probeert Rikki duidelijk te maken dat hij zijn leven wil beteren. Bij Lucas staat een warme verrassing op de mat. Bianca baalt van de beslissingen die iedereen maar neemt, zonder haar daarin te kennen.

  Bron:TV Gids

 80. oke, duidelijk.
  Wiet en Noud gaan het doenn..
  Dat parashutspringen gaat helemaal miss.

  maar 1 ding waar nog spanning in zit; Komt Nick Sanders terug ?

 81. Bij het parashutspringen saborteerd bing aysens parashut, aysen gaat misschien dood, weten we niet.
  Nuran beseft op het laatste moment dat ze toch WEL eerlijk wil zijn tegenover Rik en verteld de waarheid. Rik is woedend en we weten niet of hij nog wilt trouwen.

  ik hoop by the way dat de clif wel iets beter is dan die saaie van vorig jaaar…

 82. Woensdag 19 juni:

  Door alles wat er rond Tim gebeurt, escaleert het tussen Bianca en Anton. Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen. Aysen mag weer aan de slag, maar ze wordt tegengewerkt door een collega. Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen.

  Bron: TVGids

 83. Woensdag 12 juni:
  Door alles wat er rond Tim gebeurt, escaleert het tussen Bianca en Anton. Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen. Aysen mag weer aan de slag, maar ze wordt tegengewerkt door een collega. Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen.

 84. Een warme verrassing voor Lucas? Menno? Menno wil Lucas terug winnen? Gaat hij dus moeite doen komt het mischien toch goed ik wil dat ze samen blijven en dat Menno blijft. Xijn deze laatste spoilers echt? Ik hoop het. ik wil het. Ik ben nergens anders mee bezig lijk wel gek net zo’n puber oeps, maar ben Menno en Lucas verslaafd het meest Menno ik heb al 18 gedeelten uit gtst waar hij in zit meer is er ook nog niet. Menno moet blijven Menno moet blijven Menno moet blijven zo ik heb gezegd moge dat duidelijk zijn lol.

 85. Zal Sjoerd het deze keer nu wel menen? Ik denk het van wel, maar hij heeft wel een lange weg te gaan. Er staat ook ergens dat Bianca Anton verwijt dat hij net doet alsof hij nog 1 zoon heeft. Dat is natuurlijk niet zo maar toen Anton Sjoerd wilde helpen wilde Sjoerd niet geholpen worden En nu ligt zijn andere zoon in kritieke toestand ja logisch dat je dan meer met die zoon je bezig houdt die andere wilt niet geholpen worden en het is ook nog zijn schuld. Sjoerd heeft wel gelijk hij moet hulp krijgen maar dat moet niet van zijn moeder zijn die kan hij teveel bewerken hij moet geholpen worden door mensen die verstand hebben van drugsverslaafde dus afkickkliniek. Als Julia nog langer blijft zie ik het wel nog gebeuren dat Anton weer eens vreemd gaat. Janine hangt er tegenwoordig ook maar wat bij vind ik.

  Zelfs Lucas zegt dat Noud wat meer voor zich zelf moet opkomen dat hij over zich heen laat lopen. Noud belooft net dat hij niet meer over zich heen zou laten lopen en in de Rozenboom doet hij het weer. Ik vind het wel goed van Noud dat hij tenminste eerlijk tegenover Lucas is geweest maar ja dan komt die weer met een advies van “zeg het tegen Nina”. Ja daar gaan die ruzies iedere keer over duh. Alles moet zo gaan als het prinsesje anders wordt prinsesje boos. Hoe ze uit de hoogte deed toen ze Mike tegenkwam in de Rozenboom “Zag je dat, zag je dat hij wilde iets tegen me zeggen maar durfde helemaal niks te zeggen”. Ludo: “Prinses hij maakt ook helemaal geen kans in die rechtbank” Ik hoop het zo wel. Nina was veranderd toen ze in Toko woonde maar sinds ze weer in Huize Sanders woont is ze weer het verwend nest van eerst. Daarbij Noud kan helemaal zich zelf niet meer zijn als die jongen patat wilt en zij heeft er geen zin in mag het niet nee moet natuurijk sjiek zijn. Hoe raar het ook is Wiet en Noud passen veel beter bij elkaar hij kan bij Wiet gewoon zich zelf zijn. Helemaal klaar met Noud en Nina. Vooral met Nina. Aangezien ik me zo irriteer aan haar houd het wel in dat Marly haar rol ontzettend goed speelt haha.

 86. Dat hele bouwhuis drama is gewoon gestoord. Rikkie is echt een vies wijf. Zij heeft dit echt wel veroorzaakt hoor. Zonder haar waren er geen problemen. Hoe ziekelijk is het dat je met de broer van je ex gaat?? En daarna ook nog doen alsof je niks verkeerds doet. Verder haar houding naar Bianca toe vind ik zo irritant. Ongelooflijk hoe arrogant je kunt zijn. Echt een gadverdamme irritant lelijk mens vind ik het. Tim ligt in het ziekenhuis maar dat is niet Sjoerds schuld. Hij heeft hem die trap niet gegeven. Rikkie krijgt toch ook niet de schuld omdat zij indirect de reden is van alle drama. Nou dan snap ik niet hoe ze Sjoerd de schuld kunnen geven als hij indirect schuldig is aan de toestand van Tim. Het Anton en Julia gedoe is ook belachelijk. Bianca moet gewoon scheiden van die lul. Verder gaan met Sjoerd alleen. en rikkie en Tim moeten gewoon voor een bus gegooid worden. Domme personages. Aysen haat ik ook maar ik wil absoluut dat ze erin blijft. Wat een sensatie met dat kreng! Hartstikke leuk. Nina en Noud ach ja.. Whatever. Domme verhaallijn. Mike en Lorena ook een domme verhaallijn. Mike vind ik sowieso niet zo interessant. Heel goede tijden is gewoon achteruit gegaan sinds Rikkie, Nina en Noud gedoe, Mike, Nuran en haar gezeur, centraal staan. Als het zo nog een nog langer doorgaat hebben ze in ieder geval aan mij een kijker minder. het is niet meer leuk en spannend alleen maar irritant

 87. @demy nee ik vind het niet erg hoor @bing & @nel moeten er niet mee bemoeien. Dit is een gtst fansite geen school. Wij typen dit in onze vrije tijd. En als @bing zo een goede meester zou zijn dan zou hij ook begrijpen dat mensen fouten maken, tenminste dat lijkt mij als je een goede meester bent. Dus @bing heeft hiermee bewezen dat hij geen goede meester zou zijn. Want van fouten kan je leren, dat is mij zo vaak gezegd.
  En demy je heb gelijk, dit is een gtst fan site dus ik zal er ook niet meer verder over praten
  Alleen ik geef bing en nel een goede tip : mocht je het leuk vinden om mensen te leren spellen. De school is daar en niet hier.
  Zo en dit heb ik goed Ge-Nederlandst. Ja en ik weet heus wel dat dat geen goed woord is mocht je zo dom zijn om dat niet te begrijpen dat ik dat sarcastisch bedoel.

 88. 20 juni 2013 – Tot Mikes frustratie bieden Jef en Laura aan om Lorena naar het vliegveld te brengen. Bianca ergert zich enorm aan haar logee, maar moet zich inhouden om de vrede te bewaren. Tim neemt een grote beslissing omdat hij niet bij Sjoerd in de buurt wil zijn.

  21 juni 2013 – Als Rik ziet dat Mike onrecht wordt aangedaan door de familie Sanders, neemt hij het voor hem op. Lorena krijgt heftige paniekaanvallen, maar er is niemand in haar buurt. Als Bing ergens geen zin in heeft, is het om bij Monica in te trekken. Toch eist ze dit van hem.
  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/9321888


  Ik denk dat Tim een tijdje naar huis gaat of naar waar z’n moeder nu woont ofzo, zodat hij rustig kan herstellen en/of revalideren.
  En dan denk ik dat Rikki en Bram met hem meegaan. En dan komen ze over 3 mnd na de zomerstop weer terug.
  Ik denk dat zowel Tim als Rikki het nu echt wel even gehad hebben en even rust willen nemen.
  Beau kon die tijd weg vast ook goed gebruiken voor het voorbereiden van het toneelstuk die hij met z’n vader doet. En Robin moest al weg vanwege de Flexwet.
  Bij RTL Boulevard zei Beau trouwens ook duidelijk dat hij er volgend seizoen gewoon weer bij is, dus dan zijn ze na 3 mnd terug!

 89. De spoilers van Tess lijkt wel spannend. En ja ik vraag me ook af of Aysen wel uit GTST gaat. En of Menno en Julia in GTST blijven voor vast? Ze hoeven niet altijd precies 20 of 21 vaste leden te hebben. Er kunnen ook wel 22 of 23 of meerder vaste leden zitten. Zo kunnen ze ook mooiere en spannende verhaalijnen verzinnen.

  Ik zelf hoop dat Menno en Julia vaste rol worden. En denk dat Aysen dan in de gevangenis gaat vanwege de verkeerde dingen gedaan in haar leven zowel Lucas ontvoeren Danny vermoorden Monica chantageren en veel mensen chantageren. En nog meer dingen.

  En zelf hoop ik dat Eliff Baydar de moeder van Nuran en Aysen voor vast komt. Of een vaste rol net als Rosa. Rosa had namelijk ook een soort gastrol maar zat wel bij vaste leden want ze was er 10 jaar of 11 jaar? Dus dat kan ook zoiets zijn bij Eliff Baydar.
  En ik zelf hoop ook dat Job en Maria de moeder van Rik en Danny en de zoon van Rik ook terugkomen in de vaste cast. En dat Martine ook bij vaste cast hoort. Ze wou zelf terugkeren hoorde we deze week. En volgens mij gaven ook enkele ouden bekenden ook aan terug te willen keren.

  Zowel Giekse Wilbert die speelde de rol van Robert Alberts. En Inge Ipenburg die speelde de rol van Martine Hafkamp. En Koert-Jan De Bruijn die speelde de rol van Dennis Alberts/Tuinman. En Hugo Metsers die gaf ook vorig jaar aan terug te willen keren. Daardoor zijn de geruchten ontstaan dat hij terugkeert dit seizoen maar dat is dus niet gezegt. En volgens mij zei Rick Engelkes die de rol van Simon Dekker speelde ook dat die terug wou komen voor kort. Voor voorbeeld in de 25e jaar julibiem dat het hem leuk leek.

  Maar Simon is dood of heb ik het fout? Maarja hij kan in ieder geval wel terugkeren als geest of dat iemand het verbeeldt Simon gezien te hebben en dat het niet Simon is. Of dat het uiteindelijk tweeling is van hem zou ook mogelijk zijn.

  Dus we zullen wel zien.

Geef een reactie