Ruud Feltkamp in ‘Toscaanse bruiloft’

Ruud Feltkamp is volgend jaar te zien in de nieuwe film ‘Toscaanse Bruiloft’. De film is een vervolg op de succesvolle film ‘Verliefd op Ibiza’. Eerder werd al bekend dat ex-GTST’er Jan Kooijman de hoofdrol zal gaan spelen. Ook ex-GTST acteurs Lieke van Lexmond en Carolien Spoor zijn te zien in de nieuwe film van Johan Nijenhuis.

Toscaanse Bruiloft verteld het verhaal van Sanne die samen met haar ouders Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië runt. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..

Toscaanse Bruiloft is vanaf februari te zien in de bioscoop.

3 reacties

 1. ik vind noud en wiet
  bij past zitten zoenen lekker is

 2. ik vind nina sanders
  tasjes dief is om dat
  met noud kan niet
  noud heeft iemand anders
  op wiet op elkaar zijn

Geef een reactie