Ruud Feltkamp en Ferry Doedens houden op 16 juni hun allereerste fandag in attractiepark Duinerell. Tijdens de Ruud & Ferryfandag is er voor alle fans de mogelijkheid om hun idolen beter te leren kennen. Tijdens het Ruud & Ferry Fanprogramma, dat om 13:00 uur start in het Zomertheater van het attractiepark, maken de fans van de soapsterren op een bijzondere manier kennis met hun idolen. Een dag die Ruud & Ferry speciaal voor de fans organiseren, met muziek, een kijkje in het privéleven van Ruud & Ferry, foto’s, handtekeningen en interviews. Een onvergetelijke dag voor de fans van Ruud & Ferry!

Aan het eind van de dag mag iedereen met Ruud en Ferry op de foto en krijgen de fans een gesigneerde poster mee naar huis. Exclusief voor de GTST fans mogen wij ook 5x een speed-date weggeven met Ruud of Ferry. Zie jij zo’n speed-date wel zitten? Retweet ons bericht dan op Twitter en wie weet zit jij binnenkort met Ruud of Ferry in het kikkerrad! (Alleen geldig voor mensen met een entreekaartje)

 

 

Kaartverkoop
De entreekaarten voor de fandag zijn beschikbaar via http://www.bitsagency.nl/fandag en kosten in de (online) voorverkoop € 20 p.p. Naast een bezoek aan de fandag hebben de fans de hele dag toegang tot het attractiepark. Het attractiepark is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=iu-gmsmsQg4′]

2 comments on “Ruud en Ferry organiseren een fandag

  1. Wow wat zou ik daar graag bij zijn al zouden ze alle 2 mijn zoon kunnen zijn. Het is mischien beter dat ik het aan leeftijdsgenootjes over laat. Ik zou wel graag willen weten hoe Ferry er uit ziet ik ben blind en hoor dus enkel zijn stem en zou ze alle 2 graag ontmoeten en aanraken om een beeld van ze te krijgen, maar niet tijdens die fandag. Ik ben al blij dat ik ze alle 2 vooral Ferry vanavond weer hoor.

  2. wauw wat vet cool zech zou ze zelf ook heel graag willen zien en voelen om een beter beeld van ze te krijgen, aangezien ik blind ben en ze alleen horen kan. Hoop dat dit ook een kans is om meer van acteren te weten te komen zelf ben ik net begonnen met lessen en vindt het onwijs leuk om te doen! Hooppelijk lukt het me naar deze fandag te komen want ik kan namelijk niet wachten!

Geef een reactie