Na het grote succes van GTST Live de afgelopen twee jaar zullen we dit jaar weer kunnen genieten van fantastische shows. Vorig jaar konden we GTST Live nog vinden in een Utrechts theater, dat zal dit jaar anders zijn.  Dit jaar speelt het zich allemaal af heel dicht bij alle sets waar de populaire RTL 4-serie dagelijks wordt opgenomen: de GTST studio’s van Endemol in Amsterdam.

Dit jaar gaan er maar liefst 4 shows in verkoop! Eén show op vrijdag 23 augustus en drie shows op zaterdag 24 augustus. De shows zitten dit jaar bomvol bijzondere verrassingen. Allereerst zal het vervolg van de ”spectaculaire” zomercliff te zien zijn. En de gehele cast zal live op het podium aanwezig zijn zodat jullie meer te weten kunnen komen over hun favoriete acteurs.

Heb je zin gekregen om dit fantastische evenement bij te wonen?  Kaarten voor ‘GTST Live’ zijn vanaf woensdag 22 mei om 20.30 uur verkrijgbaar via www.gtst.nl

14 comments on “Ontmoet ook dit jaar je favoriete acteurs in GTST Live!

 1. Er zit een foutje in, de afgelopen twee jaar lieten ze al het einde op de zomercliff zien, dus de eerste aflevering na de zomerstop…. 😉

  ben al twee keer geweest is zeker de moeite waard je kan ze van heel dichtbij bekijken, je favoriete soapacteurs.

 2. Jammer genoeg zou ik er heel erg graag bij zijn maar de afstand is te ver.
  Ik hoop tot ze ook eens naar Zuid Limburg komen dan zou ik het wel kunnen beleven het is jammer maar je weet maar nooit.

 3. Ik ben reeds eerder geweest, maar wat ik zo ontzettend jammer vind, is dat je niet de mogelijkheid krijgt of hebt, om met de acteurs op de foto te gaan. Weet zeker dat meer fans dat leuk zullen vinden! Misschien een idee?! Of is die mogelijkheid er nu wel? Dan kom ik zeker!

  1. Natuurlijk is het geweldig als dit mogelijk is. Maar vergeet niet dat er 1500 mensen in de zaal zitten. Als de acteurs met hen allemaal op de foto moeten duurt dat een eeuwigheid. Bovendien zijn er op zaterdag nog 2 andere shows, dus er is gewoon geen tijd voor. Ik snap wel waarom ze dat niet doen.

 4. Ik vind een ding wel balen altijd. Ik ben dan een echte Maximefan en vorig jaar was is speciaal voor haar gegaan. Maar GTST laat dan niet weten dat ze er dan niet bij is…

 5. ik vind gtst erg leuk en onze kleindochters ook ze zijn 8 en 1`2 jaar oud en we willen graag bij gtst live zijn.

 6. Beste mensen van Gtst
  ik wil graag ook bij zijn als dat lukt
  dat is ook vaste droom had ik gedan Een vandaag had ik
  mijn werk dat heeft mij broer had gedaan en ik wil graag
  bij het gtst vierderand wil ik het doen dat heb gevraag aan het camra ploeg
  mijn droom wil ik het doen mijn ouders vind het goed dat ik ook bij hoort
  wat kan ik doen als k daar ben wil je dan mijn rondliending geven en
  wat ik met hoofdrol doen ik kan ook heel goed in drama kan doen
  ik kan ook wel dramacween kan ik best goed zeg maar eenst ik doe
  dan hoor ik nog wel van jullie is dat goed even overlegen dat ik nog kan of niet
  mag ik wel zelf weten wat ik wil toneelstuk spelen kan ik ook wel
  en ik ben ook fan van jullie ik wil iereen om moeten als dat lukt ik weet wel hoe echt mensen heten en de rest niet dat is alles goed
  groetjes van Eveline kamperman

 7. Mijn zus en ik,zullen er dit jaar,voor t eerst bij zijn !! Lijkt erg leuk en kijk er nu al ontzettend naar uit !!!

Geef een reactie