Marly van der Velden neemt samen met Isabelle Beernaert en Vincent Vianen plaats in de jury van het AVRO programma ‘Junior Dance’. In het dansprogramma maken jongeren tussen de 10 en 15 jaar kans op de titel ‘Junior Dance 2013’.

Marly heeft zelf veel ervaring met dansen. Zo deed Marly in 2003 mee als latindanseres aan het Nederlands Kampioenschap in de categorie debutanten-2 en in 2003 gaf Marly een optreden in ‘De Kuip’ tijdens de presentatiedag van Feyenoord.

De finale is zaterdag 25 mei om 18:55 uur te zien op Nederland 3.

2 comments on “Marly van der Velden in jury ‘Junior Dance’

  1. Ik heb echt respect voor Marly. Veel mensen vinden haar een slechte actrice vanwege het personage Nina, dat verwend en verwaand overkomt. Ik vind haar daarom juist geweldig!! Ze zet Nina echt zó goed neer! Dit doet echt niemand haar na!

    Bovendien vind ik het erg knap dat ze de rol al sinds haar 17e(!) speelt, echt respect gewoon!
    Ondanks dat ik me soms enorm erger aan het personage Nina hoop ik echt dat Marly nog lang in GTST blijft! 🙂

Geef een reactie