Marly van der Velden laat zichzelf in het mannenblad JFK van een hele andere kant zien. In het blad staat namelijk een naakt reportage van Marly. De aanleiding daarvoor is dat Marly voordat ze het leven in Meerdijk binnenwandelde kampte met anorexia. Nu ze dat overwonnen heeft durft ze trots te zijn op haar lichaam. Met een sexy fotoshoot in de JFK gooit ze alles van zich af!

In Rtl Boulevard vertelt Marly: “Ik hou gewoon van naaktreportages”, “Ik vind vrouwenlichamen ontzettend mooi, dus ik was eigenlijk meteen enthousiast.”, “Ik was vroeger natuurlijk helemaal niet comfortabel met mijn lichaam”, vervolgt ze. “Nu ik dat achter me heb gelaten ben ik gewoon heel erg blij met mijn lichaam, heel erg trots. Van mij mag iedereen het dus gewoon zien.”

Naast de naaktshoot is Marly net terug van een reis naar Portugal, waar ze een hulphuis voor jongeren met een eetstoornis heeft bezocht.  “Ik zie heel veel herkenbare dingen en ik ben blij dat ik ook mijn verhaal heb kunnen vertellen, dat ik kan laten zien dat het ook echt goed kan komen.”

Benieuwd geworden naar de foto’s of wil je het interview van Marly bekijken? http://www.rtl.nl/xl/#/u/7e8073cb-de85-a75c-3f5a-80aa29070e19

 

 

 

 

 

 

1 comment on “Marly van der Velden geeft zich bloot

Geef een reactie