Marjolijn Touw beter bekend als frederique weber, was stom verbaast over de invloed  van de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden “Ik had de impact van tevoren niet helemaal overzien” vertelt Marjolijn.

Het ging erg snel, ik werd steeds meer herkend op straat. “Nadat het was uitgezonden, ging ik de straat op en meteen kwam er een toeterende auto langs: hé Goede Tijden!” Ze vond al die aandacht maar raar.  “Maar ik snap het ook wel. Met de musical Ciske de Rat hebben we in twee jaar tijd zo’n één miljoen bezoekers gehad, nu heb je bijna twee miljoen kijkers op een avond.”

Op dit moment is Marjolijn weer helemaal bezig met haar rol in de musical Sister Act.  Maar zoals we weten ging Frederique snel weer uit de serie en is haar rol nog niet helemaal afgesloten, de actrice sluit een terugkeer in de soap niet uit. “Dat is nog een groot geheim, dat weten we nog niet. Mijn personage is op cruise en ik heb zelf al honderd redenen bedacht waarom ze terug moet komen. Het ligt er helemaal aan wat de schrijvers willen.”

Wat zouden jullie van een terugkeer van Frederique vinden voor romantische scene’s met Jef? 

 

 

 

9 comments on “Marjolijn Touw opeens bekend

  1. jhaaaaaaaa ze moet terug komen!!! jeff verdiend haar!! en ze is zooooo lief!!! jeff en frederique moeten gaan trouwen net als rik en nuran 😀

  2. denk dat ze wel weer terug komt, en misschien zelfs wel aan de vaste cast word toegevoegd.

    ik zelf hoop echt heel erg dat ze NIET terug komt, vond het een heel saai karakter. ook niet goed geacteerd als je het mij vraagt.

  3. @Haha mag het ook wat minder grof.

    Dat je het ergens niet mee eens bent, prima ieder z’n mening. Maar dat hoeft niet met deze bewoordingen.

  4. van mij mag ze terug komen….vindt wel dat jef ook weer gelukkig mag zijn 🙂 en verder vindt ik eingelijk ook wel dat robert alberts een keer terug mag komen…is miss ook wel weer eens leuk!

Geef een reactie