Tijdschrift Glossy heeft Louis Talpe uitgeroepen tot ‘Meest sexy man van Nederland’. De Belgische acteur die de rol van Mike Brandt in GTST speelt was erg verrast: “Er zijn meer dan genoeg andere mooie mannen om op te stemmen. Ik ben heel blij dat ze voor mij hebben gekozen.”

De lezeressen van het tijdschrift hebben massaal op Louis gestemd, er kwamen in totaal 25.000 stemmen binnen. Louis was de enige Belg op de lijst, Glossy noemt het daarom opvallend dat juist Louis het stokje van Jan Kooijman heeft overgenomen. Ook GTST-acteur Ruud Feltkamp stond in de top3, samen met zanger Jim Bakkum.

7 comments on “Louis Talpe meest sexy man van Nederland

  1. Ik snap daar dus niets van, deze man wint van iemand als Jim Bakkum , onmogelijk en kan niet eerlijk zijn gegaan….

  2. Louis heeft verdiend gewonnen… en dat blijkt wel als je 25.000 stemmen krijgt..maar ja..zeurders zitten er altijd tussen!!

  3. Ik vind hem zeker niet lelijk! Maar hij is een Belg, dus dan vind ik het een beetje raar dat hij een verkiezing van meest sexy man van Nederland wint (raar dat hij daar uperhaupt voor wordt genomineerd)…

  4. Ik vind Louis best knap, vind het wel leuk dat hij gewonnen heeft! alleen vind ik het een beetje vreemd dat het dit een Nederlandse competitie is en dat een belg wint. maar toch ben ik wel heel blij dat Mike gewonnen heeft en hij moet zeker nog lang in Gtst blijven

Geef een reactie