Ludo doet er alles aan om Mike uit de buurt van Nola te houden, wat denken jullie, gaat het Ludo lukken om Mike weg te houden van Nola?

22 comments on “GTST Denktank: Wat gaat Ludo doen met Mike?

  1. Die spoilers zijn volgens mij gewoon fake hoor. Er zijn hier regelmatig mensen die spoilers verzinnen. Die van 3 juni worden morgenochtend pas bekend.

 1. Maandag 3 juni 2013:

  Het gevecht van Sjoerd en Tim heeft grote gevolgen. Lucas liegt over zijn relatie met Menno. Na een illegale actie van Sjoerd draait Bianca door. Aysen confronteert Monica met de vermoedens die ze heeft over haar en Bing

  Bron:tvgids.tv

 2. Wat ik zelf denk is:
  Mike en Ludo gaan een strijd met elkaar aan. En het loopt uit de hand. En er valt een onschuldige slachtoffer maar dat blijft niet bij een onschuldige slachtoffer er valt ook nog meer slachtoffers. En rond de zomercliff loopt het helemaal uit de hand en Mike wordt ontvoert. Maar niet alleen Mike. Ook Bianca en Anton zijn de slachtoffer van. Maar waar is Mike? Waar is Bianca en Anton? En waarom zijn Bianca en Anton ook ontvoert? Is dat een wraakactie van Ludo of juist een vergissing van de handlangers? En ineens zien we een hand die een handschoen aan heeft en een pistool. Maar de verder zien we niks alleen maar een hand en een pistool. Maar wie is dat? En op welk plek is dat? En wie wordt er neergeschoten? Opeens valt er schoten en we horen alles iemand valt maar dat blijft niet bij 1 iemand maar bij meerder en we horen ook glas kapot gaan en nog veel meer gaan er kapot een erorme kabaal. En dan afgelopen. En dan zien we na de zomercliff hoe het is verlopen en wie is de dader? En wie heeft wie neergeschoten? Is het Mike die wordt vermoordt? Of toch iemand anders die heeft gemunt op iemand anders?

  Er zijn wel veel mensen die neergeschoten kunnen worden.

  -Mike
  -Ludo
  -Nina
  -Maxime
  -Aysen

  Maar wie is er neergeschoten en waarom en wie heeft dat gedaan?

  Dat lijkt me echt spannend. Zoiets zat ik aan te denken dat het zo loopt.

 3. Dat kan dat ik fantasie heb. Maar ik voorspel gewoon wat er kan gebeuren. Maar het betekent niet dat het echt gebeurd. Ik denk dat zoiets zou kunnen gebeuren.

 4. @ Stefanosandersfan, best leuk verzonnen.

  volgens mij moet nina eruit voor de flexwet. dus ik denk al een tijdje dat ze met nola op de vlucht gaat voor mike. zo doende kan hij haar niet afpakken.

  heb een keer iets gelezen dat mike in 2014 uit de serie gaat voor de flexwet. dat betekend dus dat hij voorlopig niet door ludo’s handlangers word vermoord ofzo…

  zie link: http://www.mediacourant.nl/?p=150327

 5. Dinsdag 4 juni 2013:

  Wiet werkt zich in de nesten als ze het voor Noud opneemt. Rikki vindt Wiets gedrag verdacht en wil weten wat er speelt. Antons geduld met Sjoerd is op. Mike probeert via Noud bij Nola in de buurt te komen. Menno probeert Lucas te kalmeren als hij overstuur raakt.

  Bron:tvgids.tv

 6. Vind t op zich wel een beetje vreemd dat we nog steeds verder geen info krijgen over de aanstaande zomercliff…meestal is dit al wel.
  Misschien willen ze t extra spannend maken dit jaar en zeggen ze helemaal niets! 🙂

 7. Woensdag 5 juni 2013:

  Mike besluit dat de tijd is aangebroken om definitief met Lorena af te rekenen. Sjoerd neemt een belangrijke levensbeslissing. Maxime heeft een geweldig huwelijksidee voor Rik en Nuran. Lorena begint zich raar te gedragen.

  Bron:tvgids.tv.

 8. @linda bedankt voor de spoiler ik had al een gevoel dat Mike weer met Lorena gebruiken ik ben echt benieuwdmmet wie mike ooit gaat trouwen in gtst want sjors is voorbij en nu lorena gebruiken

 9. Ik heb eigenlijk het idee dat iedereen Ludo verdenkt maar dat de boosdoener eigenlijk Maxime is en dat zij Mike heeft laten ontvoeren en zo, ik weet niet waarom , maar er is iets in haar blik iedere keer als Mike ter sprake komt.

 10. @richard maxime heeft er niks mee te maken ludo heeft iemand ingehuurd en die heeft mike ontvoerd en maxime had een gevoel dat ludo hiermee iets maken heeft

 11. Ik vind dat Maarten Stokman moet terugkomen om het bewijs te leveren aan Ludo dat Janine gelijk heeft over Maxime.
  Dan kan iedereen excuus aanbieden aan Janine.
  Hopelijk wordt dat een van de cliffhangers!!!!

 12. Dat ben ik met je eens Dorus! dat hoop ik al een lange tijd. Niet perse als cliffhanger, maar het moet wel gebeuren.

Geef een reactie