Gigi Ravelli gaat Campinglife presenteren

Gigi Ravelli gaat weer presenteren. Ze neemt de plek in van René Pluijm, die afgelopen seizoen samen met Sander Janson Campinglife heeft gepresenteerd. Gigi zal samen met Sander aankomend seizoen gaan presenteren.

RTL wil het nieuws tevens niet bevestigen  “We zijn bezig met het aankomende seizoen. Zodra er iets rond is dan komen we hiermee naar buiten.” Maar een betrouwbare bron zegt: “Ze wilden graag weer iemand in bikini die over zo’n camping huppelt. Uiteindelijk zijn we bij Gigi uitgekomen.”

Gigi begon als een belspelmeisje. Ook heeft ze Daten in het Donker gepresenteerd, maar dat werd wegens tegenvallende kijkcijfers van de buis gehaald. Bij RTL 5 was ze te zien in Wie Is de Reisleider?

2 reacties

  1. Oh wat leuk ik ga meteen wee campinglife kijken ik keek het vroeger aloud maar nu niet meer

  2. Ik kijk altijd al. Het is altijd leuk om naar te kijken

Geef een reactie