De GTST Awards | Leukste koppel | Finale

Na de zeer succesvolle nominatie- en stemrondes, start De GTST Awards 2013 met de 3e fase, De finales! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor en het leukste koppel. De 3 keukste koppels zijn volgens jullie: Mike & Sjors, Jack & Lorena en Rik en Nuran

Breng hieronder jouw stem uit voor

Leukste Koppel

Finale: Wat is het leukste koppel?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Breng je stem uit door middel van een stem uit te brengen op je favoriet!

14 reacties

 1. Niemand wrm staan Ludo&Janine er niet tussen ? Hun zijn sws het leukste koppel

 2. jack en lorena! maar als er ludo en janine stonden waren hun het.
  die 2 zijn zeker de leukste

 3. Van dit rijtje duidelijk Rik & Nuran, zonder twijfel! Mike & Sjors vind ik helemaal niet leuk samen, vooral omdat Mike zich altijd zo stom gedraagt. Jack & Lorena zijn beter dan Mike & Sjors, maar daar ben ik ook geen grote fan van.
  Maar eigenlijk vind ik Rikki & Tim het allerleukste stelletje, ze zijn echt geweldig samen!

 4. Sanders4ever

  Eigenlijk hadden Ludo & Janine erbij moeten staan. Zij zijn gewoon het super koppel van de serie

 5. van deze drie , Rik en nuran , ma zie liever Lucas en Menno , te schattig hun (:

 6. marie_therese

  ik stem op Jack en Lorena.
  Maar ik moet efg gelijk geven als Janine en Ludo dan had ik hun ook gekozen.
  Want ze blijven bij gtst en ook prive het leukste koppel.

 7. Stefanosandersfan

  Zonder twijfel Jack en Lorena. Zo cute die 2.
  Maar ook Rik en Nuran vind ik cute samen. Maarja ik moest kiezen dus koos ik Jack en Lorena:)

 8. Ik heb ook gestemd op Jack en Lorena, Nuran en Rik zijn ook wel leuk hoor alleen ik vind toch echt dat Jack en Lorena de leukste waren. Sjors en Mike vind ik 10 keer niks, dus staan terecht onderaan, sowieso snap ik niet dat hun in de finale staan maargoed.

 9. duhh dat zijn mike en sjors natuurlijk <3

 10. Rikkie en Tim die zijn zo schattig samen
  Love Tim

 11. Lucas en Menno! 🙂

 12. LuLucas and Menno – heel veel plot potential and het leukste

 13. leukste koppel zijn Bing en Monica!

 14. Dan Rik & Nuran! Als Ludo & Janine er tussen stonden, had ik 100% zeker op hun gestemd. BEST GTSTKOPPEL EVER!

Geef een reactie