Na de zeer succesvolle nominatie- en stemrondes, start De GTST Awards 2013 met de 3e fase, De finales! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor en het leukste koppel. De 3 keukste koppels zijn volgens jullie: Mike & Sjors, Jack & Lorena en Rik en Nuran

Breng hieronder jouw stem uit voor

Leukste Koppel

Finale: Wat is het leukste koppel?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Breng je stem uit door middel van een stem uit te brengen op je favoriet!

14 comments on “De GTST Awards | Leukste koppel | Finale

 1. Van dit rijtje duidelijk Rik & Nuran, zonder twijfel! Mike & Sjors vind ik helemaal niet leuk samen, vooral omdat Mike zich altijd zo stom gedraagt. Jack & Lorena zijn beter dan Mike & Sjors, maar daar ben ik ook geen grote fan van.
  Maar eigenlijk vind ik Rikki & Tim het allerleukste stelletje, ze zijn echt geweldig samen!

 2. ik stem op Jack en Lorena.
  Maar ik moet efg gelijk geven als Janine en Ludo dan had ik hun ook gekozen.
  Want ze blijven bij gtst en ook prive het leukste koppel.

 3. Zonder twijfel Jack en Lorena. Zo cute die 2.
  Maar ook Rik en Nuran vind ik cute samen. Maarja ik moest kiezen dus koos ik Jack en Lorena:)

 4. Ik heb ook gestemd op Jack en Lorena, Nuran en Rik zijn ook wel leuk hoor alleen ik vind toch echt dat Jack en Lorena de leukste waren. Sjors en Mike vind ik 10 keer niks, dus staan terecht onderaan, sowieso snap ik niet dat hun in de finale staan maargoed.

Geef een reactie