Na de zeer succesvolle nominatie- en stemrondes, start De GTST Awards 2013 met de 3e fase, De finales! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor en het leukste koppel. De finalisten zijn: Ferry Doedens (Lucas), Ruud Feltkamp (Noud) en Erik de Vogel (Ludo)

Beste Acteur

Stemmen is niet meer mogelijk.

11 comments on “De GTST Awards | De beste acteur | Finale

 1. Ik cv

  Ik vind F
  Ferry Doedens geen beste acteur, dat blijft toch wel Erik de Vogel hoor.

  Lucas is een leuk personage maar de beste acteur is Ferry zeker niet en Ruud Feltkamp vind ik ook geen beste acteur. Het lijkt me dus duidelijk dat er niet om het acteer kwaliteit word gestemd maar op de personage zelf.

  Ik vond eigenlijk dat in de plaats van Ferry en Ruud Joep Sertons erop had moeten staan en Guido Spek naast Erik de Vogel

 2. Erik de Vogel natuurlijk. Al ben ik het met Nickname eens, hier hadden eigenlijk Guido en Joep bij moeten staan.

 3. Hoe is het mogelijk dat Ferry D als beste acteur bestempeld wordt, van alle mannelijke acteurs is hij toch echt de slechtste acteur die er nu is…

  Genomineerd haden Erik de Vogel, Everon Jackson Hooi en Joep Sertons moeten zijn

  Erik en Joep vanwege hun carriere en Everon vanwege de beste verhaallijn van het afgelopen seizoen

  1. Dat ben ik totaal niet met je eens…ik vind hem een leuke en goede acteur. Ik vind Ruud de minste….smaken verschillen. 😉

 4. Ik ben het wel met Daniel eens hoor, Everon is trouwens ook een goede acteur samen met Joep Erik en Guido. Ferry is idd het minste en hoort veel lager te staan, zijn personage is leuk maar de acteur zelf is echt veel minder. Ferry had niet in de topt 3 mogen te staan en Ruud ook niet, is niet helemaal terecht!

  1. Dat is jullie mening en meningen verschillen. Wat mij betreft staat ferry er terecht, hij zet zijn personage echt heel goed neer. Lijkt simpeler dan het is. Maar een echt grappige rol neerzetten is echt een kunst :).

   1. Meningen verschillen inderdaad. Ferry en Lucas zijn qua karakter bijna hetzelfde, terwijl Ludo en Erik 2 tegenpolen zijn.
    Ik stem daarom voor Erik.

Geef een reactie