Over anderhalve maand is het alweer zover de allerlaatste aflevering van seizoen 23. Op 5 juli zal de cliffhanger van GTST plaatsvinden en pas op 2 september zullen we weten hoe het afloopt  in alweer seizoen 24.

Een woordvoerder van RTL zegt: ”het wordt een spectaculaire cliffhanger!”
Wat denken jullie, welke verhaallijnen komen in de zomercliff op zijn hoogtepunt?

102 comments on “Datum zomerstop bekend

 1. Er gaat iets ergs gebeuren in de familie Sanders door toedoen van mike. En sjoerd wordt terug gevonden in een greppel

 2. Ik begrijp niet echt waarom er gezegd wordt dat seizoen 24 op 14 maart 2014 zou eindigen. Is dit officieel bevestigd? En waarom zou een seizoen in maart eindigen?

  1. @Tom, moet je niet op reageren. Nick verkondigd wel vaker onzin. Doet hij alleen om te stoken.

   En als het op Wikipedia staat moet je het al helemaal niet geloven. Iedere g!k 🙁 kan daar aanpassingen doen. Zo zijn al meerdere geruchten ontstaan, die niet op waarheid berusten of uitgekomen zijn.

 3. Ja,heb ook idd gelezen dat seizoen 24 zou eindigen op 14 maart 2014.
  Zeer opmerkelijk en kan mij ook niet voorstellen dat dit waar zou zijn..
  We wachten af,maar geloven doe ik dit echt niet.
  Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wat er gaat gebeuren met de zomerstop,..
  Spectaculair,dus misschien iets van een enorme ontploffing,brand,of groot ongeluk.

  1. Dat gerucht is verspreid via Wikipedia, wat door iedereen aan te passen is. Er is dus nog geen officieel bericht over uitgebracht.

   1. In maart 2014 loopt volgens mij het contract af tussen RTL en de GTST makers. Maar kan mij niet voorstellen dat RTL(4) zou stoppen met dergelijk kijkcijferkanon. Ik denk ook niet dat dit gebeuren zal, want dan breekt de pleuris in Nederland uit onder alle fans.

    1. heb in 2011 een x gelezen dat de makers van gtst een contract hadden getekend waarin stond dat gtst in ieder geval t/m 2015 zal blijven bestaan. weet alleen niet meer op welke site ik dat heb gelezen, anders had ik wel ff een link gestuurd.

 4. Ik denk dat het met Rik/nuran/aysen/danny te maken heeft.
  En ik hoop dat noud eindelijk bij nina weg gaat! Je laat je toch niet zo behandelen!

 5. Ik heb zo’n vermoeden dat de cliffhanger over nola zal gaan. Dat ze ontvoerd wordt en dat ludo er alles aan gaat doen om Mike te grazen maar wat dat is nog de vraag en dat zie je na de zomer pas weer.

 6. Ik denk dat Rik het Nuran nooit kan vergeven dat zij het geheim verborgen hield tot na het huwelijk. Ze scheiden en zullen elkaar nooit meer spreken.

  Noud is het gecommandeer zat van Nina en stapt op en komt uiteindelijk bij Wiet terecht.

  Lido vindt dat Mike tever is gegaan door Nola te ontvoeren en verdwijnt in de zee.

  Sjoerd komt vrij maar neemt een overdosis en beland in het ziekenhuis, coma?

  Lijkt me een behoorlijke cliffhanger zo haha spannend wat het echt gaat worden!

 7. Ik denk dat de cliffhanger wordt dat Nuran en Rik uit elkaar gaan en dat Rik iets krijgt met Maxime en Nuran met Ludo en Martine is terug van der tocht op zee want ze was aan het zwemmen en toen vond Jack haar. Ze gaat wraak nemen op Ludo en krijgt een affaire met Laura. Jef wordt daarom boos omdat hij op Laura verliefd is en gooit een bom op Martines huis. Maar Martine overleeft het want ze schuilde onder haar bondjas. Zal Jef gearresteerd worden?

 8. Ik heb zo’n vermoeden dat de cliffhanger over Laura gaat. Sjoerd draait helemaal door nadat hij een overdosis heeft genomen en dan verkracht hij haar. Daarna vermoordt Sjoerd haar en begraaft haar ergens in een bos alleen dan is ze opeens weg en is het graf leeg.

  Ik denk ook dat Ludo en Bianca een affaire krijgen en dan komt Maxime erachter. Ze speelt het zo dat Janine binnenkomen als Ludo en Bianca sex hebben, en dan schiet Janine uit woede Bianca neer.

  Wier gaat waarschijnlijk Nola ontvoeren en ze raakt weer verslaafd aan dat oejabord. Ze gaat naar dat vakantiehuisje en offert Nola op voor Frits

  Ook denk ik dat Martine terugkomt en ze bommen onder de Rozenboom legt en deze laat ontploffen als Lorena, Sjors (haar eigen dochter, drama drama) en Nuran binnen zijn. Wie overleeft?

 9. Dat woordje spectaculair moeten jullie niet al te serieus nemen, dat roepen ze ieder jaar die van vorig jaar viel ook flink tegen, Waar het sowieso wel mee te maken heeft is die verhaallijn over Nola, Sjoerd & Nuran/Aysen dat zijn ook de verhaallijn die nu spelen dus die zullen ook gerekt worden tot de cliff. Ik verwacht er maar niet teveel van kan het altijd meevallen.

 10. Frederique komt terug en jef komt erachter dat zij een vriendin van Tanya (de vrouw die jef wou vermoorden) is. Frederique doet een moordpoging en blaast de koning op, het lukt. (JEF IS DUS DOOD)

 11. Hahahahha @Parsnip hilarisch! Maar ik denk dat het verhaal van Danny’s dood tot een hoogtepunt zal komen en dat Aysen probeert Nuran erin te luizen om zelf vrij te blijven. En ik heb ook het idee dat Mike weleens Nola zou kunnen ontvoeren. Dat Martine terug komt, lijkt me echt onzin. Inge Ipenburg=Martine en er zou heel veel commentaar komen als ze zomaar een andere actrice haar rol laten overnemen.

 12. Er gaat iemand uit gtst van de vaste rollen:

  – Bing die met Monica naar Suriname gaat?

  – Aysen die de bak in draait?

  – Iemand gaat dood ongeluk of vermoord?

  Het kan alle kanten op gaan misschien vermoord Maria de Jong Aysen wel, want Maria had ook ooit de vader van Rik en Danny vermoord.

 13. @C.11

  Frederique komt niet terug in de zomercliff, want de actrice die het speelde heeft nog niks gehoord van de schrijvers over een vervolg.

 14. Nou het wordt wel spannend denk ik. De verhaal die nu loopt is ook zo erg spannend.
  Wat ik denk is dat het erorm uit de hand loopt tussen Ludo en Mike. En dat er meer slachtoffers vallen voor zowel onschuldige slachtoffers maar ook slachtoffers die er mee te maken heeft.

  En ik denk ook dat de zomercliff ook draait dat Sjoerd die naar de afkickkliniek gaat. En dat Rikki een tijdje weggaat om alles op een rijtje te zetten. Of ze moet een tijdje weg om te zingen. En dat Bram dan bij Rik Nuran en Tim blijven.

  En ook denk ik dat zowel de hele cast een rol heeft in de zomercliffhanger.

  En dat een aantallen verhaalijnen op de hoogtepunt komen.

  Wie ik denk dat diegene de hoofdrollen krijgen zijn:

  -Ludo
  -Nina
  -Maxime
  -Janine
  -Noud
  -Mike
  -Bianca
  -Anton
  -Rikki
  -Tim
  -Rik
  -Nuran
  -Aysen

  En de betrokken zijn:
  -Sjoerd
  -Lucas
  -Menno
  -Wiet
  -Lorena
  -Laura
  -Jef
  -Bing
  -Monica

  Dat denk ik zo een beetje.

  En ik plaats nu deze reactie en dan plaats ik een nieuwe reactie wat ik denk hoe het verloopt.

 15. De verhaalijen die ik denk dat het zo verloopt.

  Bianca/Anton/Sjoerd/Rikki/Tim

  Sjoerd wordt gedwongen opgenomen in afkickkliniek. Maar Rikki en Tim willen nog even met Sjoerd praten. Maar dat verloopt niet zoals gepland. Bianca en Anton hebben ook niet fijne afscheid met Sjoerd. En we zien Sjoerd nog even in afkickkliniek. Zorgen ze echt wel goed voor Sjoerd? Of zijn het gemene mensen?

  Rikki wil Meerdijk verlaten om alles goed op een rijtje te zetten. Maar dan krijgt ze ook nog een opdracht om te gaan zingen in het buitenland. Dus Rikki moet een keuze maken. Maar ze gaat voor zingen en ondertussen kan ze in vrije tijd alsnog alles op een rijtje zetten.

  Dus Rikki neemt afscheid van Rik Nuran Tim maar ook van Bram en dat is het allermoeilijkste voor haar. Ze wordt erg emotieneel.

  Rik/Nuran/Aysen/Menno/Lucas/Bing/Monica

  Als Nuran Rik heeft verteld wat er echt aan de hand is. Ontploft Rik en wordt die ook nog verdrietig maar ook is die boos op zowel Aysen en Nuran. Want Nuran heeft een tijdje gelogen. En Aysen heeft zijn broer vermoordt. En Nuran en Rik gaan samen naar Aysen om het haar een en ander uit te praten. Maar komt er wel de huwelijk tussen Rik en Nuran? Of trouwen ze niet meer? En dan zien we Rik en Nuran bij Menno. Lucas en Aysen maken ruzie. Aysen verwijt hem dat hij en Menno samenzweren. Maar is dat ook zo? En ineens komt Menno met andere politieagenten bij Aysen thuis. Maar ze zijn ook nog getuigen van een aanslag op Lucas. Bing en Monica horen lawaai en komen naar beneden en zijn ook getuige van wat Aysen heeft gedaan tegen Lucas maar zien ook dat de politie bij hun thuis ie en zien ook boze en verdrietige Rik en Nuran.

  Weet Aysen hiermee weg te komen? Of wordt ze gearresteerd en verdwijnt ze in de cel?

  Hoe reageren Bing en Monica?

  Wiet/Noud/Nina
  Wiet en Noud zijn verliefd op elkaar maar hebben er niks mee gedaan. Dus besluiten ze eerst samen naar Nina te gaan en het haar te vertellen dat ze verliefd zijn en dat Noud wil scheiden. Hoe zal Nina reageren? En na het vertellen wordt Nina zo pissig dat ze Wiet aanvalt. Ludo en Maxime hebben ook alles gehoord zowel dat Noud en Wiet het hebben bekend dat ze verliefd zijn. En dat Noud toch wil scheiden. Nina verwijt dat het Wiet haar schuld is. Maar dan zegt Noud dat het niet Wiet haar schuld is maar die van Nina. En daar schrikken Ludo Maxime en Nina van. Noud geeft Nina voor de 100ste keer een uitleg van waarom het haar fout is. En ineens ziet Nina in dat ze sinds ze Nola heeft niet echt aardig voor Noud is geweest en barst ze in tranen uit. Ludo en Maxime sturen Noud en Wiet keihard weg. Maar zweren tegen Noud en Wiet dat ze er niet mee wegkomen. Nina hoort dit en wordt woedend. Nina schreeuwt tegen Ludo en Maxime dat ze niet wraak moeten nemen op hun maar op haarzelf. Ludo en Maxime zijn verbijsterd. Noud: Zo Nina dat zie je nu pas in? Nina probeert Ludo en Maxime alles uit te leggen dat ze de laatste tijd nogal gemeen was tegen Noud. En daar zijn Noud en Wiet ook bij toen Nina het vertelde. Ineens zegt Nina dat ze naar het buitenland wil naar Stefano om alles op een rijtjte te zetten en dat ze weer normaal mens wil worden zoals ze was.

  Laura/Jef/Lorena/Mike
  Laura en Lorena bezoeken samen het Koning. Maar ze zijn niet de enige. Mike is daar ook en Laura Jef en Lorena vangen een gesprek op tussen Mike en een beller. Ineens hoort Lorena een bekende naam. Frederik. Lorena Laura en Jef schrikken als ze ontdekken dat Mike al die tijd met Frederik heeft zitten te bellen en samen te werken tegen Lorena. Lorena voelt zich verraden. Maar Jef en Laura vangen haar liefdevol op. Maar dan valt Lorena Mike aan en schreeuwt ze tegen hem dat ze hem nooit meer wil zien. Mike is verbijsterd maar ineens ziet die Laura en denkt meteen Laura zorgt daar natuurlijk voor. Dus Mike begint over Laura dat Lorena haar niet moet geloven. En maakt Laura uit van een heks.

  Maar dan begint Lorena over de telefoontje die Mike heeft gehad. En dat ze zelf alles heeft gehoord. Mike begint ineens Laura te wurgen. Jef en Lorena helpen Laura en sturen Mike de Koning uit.

  Ludo/Mike/Nina/Nola.
  Ludo en Mike gaan een strijd met elkaar aan en het loopt zo erg uit de hand dat Mike wordt ontvoerd. Maar niet alleen Mike wordt ontvoerd. De Familie Bouwhuis is ook daarvan de slachtoffer. Zowel Bianca en Anton worden ook ontvoert. Maar waar naartoe? Nina wil Meerdijk verlaten omdat ze gescheiden is met Noud en wil weer normaal mens worden zoals ze was. Maar dan gebeurd er iets. We zien een hand die een handschoen aanheeft en pistool zien we. Maar de persoon zien we niet. En wie is dat? Ineens wordt er geschoten. Maar niet alleen Nina en Ludo worden neergeschoten. Er zijn meerder mensen slachtoffers. En ineens horen we heel erge kabaal de glazen gaan kapot en meerder dingen gaan er kapot. En dan afgelopen. Zo gaan we de zomercliff in. En dan moeten de kijkers afvragen wat er is gebeurd? Wie is de dader die Nina en Ludo en misschien wel meerder mensen heeft neergeschoten? En waar is Mike gebleven? En waar zijn Bianca en Anton? En is Nina dood? En is Ludo dood? En wie is de dader?

  Zoiets zat ik aan te denken.

 16. Ik denk dat de zomer cliff eindigt met sjoerd die een overdosis neemt, maar wordt hij op tijd gevonden?
  Mike die, na de poging om een normaal contact te krijgen met zijn dochter, tot de conclusie komt om haar maar te kidnappen en na het buitland vlucht.
  Janine die van Maarten definitief het bewijs krijgt dat Maxime achter de plannen zat en er mee naar ludo stapt..Ludo witheet pakt haar bij haar keel en wilt haar wurgen? Lukt het…
  Lucas en menno die definitief bij elkaar komen en dat iedereen het mag weten.
  Nina in een hevig gevecht raakt met wiet nadat zij er achter is gekomen dat Wiet iets hebt met Noud..Noud komt tussen beidde, maar wie steekt Nina neer?? Is het Noud of is het Wiet, of is het beidde, kortom ze is doorgedraaid door de toestand van de ontvoering van nola?
  Spannende cliff met Aysen die om te vluchten in het wilde weg gaat schieten!, Wie schiet ze neer, Rik, Nuran, Menno? Kortom aysen op de vlucht na een heftig schietpartij in de Roosenboom…
  Dan de ontploffing in huize sanders, ingehuurd door Mike..Overleven Ludo (die maxime wilt wurgen) Maxime en janine de ontploffing
  en dan wie is die geheimzinnige man of vrouw die alles gade slaat…is het Nick of is het Martine..

  1. Leuk, ik zie er naar uit….
   vooral naar het vervolg, er is niemand meer….
   slechts een handjevol figuranten..whaha

 17. Aysen komt niet weg met de dood van Danny en andere dingen die ze heeft geflikt. Noud gaat weg bij Nina. Ludo ontdekt dat Maxime toch heeft samengewekrt met Maarten en komt weer terug bij Janine. Sjoerd gaat toch afkicken. Nuran en Rick trouwen ondanks alles toch met elkaar.

 18. Mike/Nina

  Het gaat helemaal verkeerd tussen Mike en Nina. Na een rechtszaak mag Mike Nola nooit meer zien. Mike pikt dit niet en valt Nina aan, als Nina bewusteloos op de grond ligt, pekt hij Nola uit de wieg en vertrekt met haar naar het buitenland.

  Rikki/Sjoerd.Bianca/Anton/Tim

  Sjoerd neemt een volle overdosis en wordt helemaal gek. Hij overvalt winkels en gaat met allemaal dingen gooien. De Politie arresteert hem en zet hem direct in een afkickkliniek. Als Rikki hoor wat er gebeurt weet ze het zeker: De Familie Bouwhuis mag niks meer te maken hebben met Bram

  Bing/Aysen/Monica

  Bing komt erachter dat Aysen Monica heeft gechanteerd en vliegt haar boos aan. Hij schreeuwt naar haar dat Aysen hem niks gunt en dat ze een ongelofelijk ***wijf is. Aysen rent de deur uit en Bing en Monica blijven alleen achter. Monica denk dat Bing vindt dat zij hem heeft verraden, en vlucht. We zien nooit meer iets van Monica, en Bing blijft huilend (zonder king) alleen achter. Hij heeft heel veel verdriet en besluit naar het buitenland te gaan.

  Nuran/Rik/Aysen

  Rik komt erachter dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd. Hij is boos op Nuran omdat ze niks heeft vertelt en loopt boos weg. Op straat komt hij Aysen tegen, die net van Bing afkomt. Rik kan zich niet inhouden en vliegt haar aan. Dan trekt Aysen haar pistool uit haar broek. Gaat ze Rik neerschieten?

  Janine/Ludo/Maxime

  Maarten Stokman heeft weer contact opgenomen met janine en heeft haar via kwebbelkous bewijs gestuurd dat hij ingehuurd is door Maxime. Janine stapt hiermee naar Ludo en hij stuurt Maxime het huis uit. Maar Maxime laat zich niet zomaar wegsturen. Ze vertelt waarom ze het heeft gedaan en Ludo wordt alleen maar bozer. Hij pakt haar bij de keel.

  Lorena/Mike/Laura

  Lorena is heel ziek door Mike en zijn handlanger Rogier. Laura heft een vermoeden dat dit door Mike komt en besluit Mike te zoeken. Mike loopt met Nola over straat, en zodra hij Laura ziet duwt hij haar aan de kant en zet Nola in zijn auto, Laura ligt op de weg, en wordt door iemand gevonden. Ze reageert verbaasd en vraagt: Jij hier?

  Dan is het seizoen afgelopen en zien we pas in september wie Laura heeft gevonden, hoe het afloopt met Aysen en Rik, en al die andere dingen

 19. Waarschijnlijk vertrekken bing en Monica want maandag geeft Monica toe dat ze bing echt leuk vind dus dat denk ik.
  Want Monica is geen vaste rol het is een gastrol dus ze moeten op een gegeven moment weer weg.
  En ik hoop ook dat Maarten terug komt ! Maar dat zal denk ik wel gebeuren maar of het in de zomercliff gebeurt….. Want hun verhaallijn ligt al een poosje stil .

 20. Nou ik denk dat we er eindelijk achter komen waarom Aysen de dingen doet die ze doet en dat die in de knoop komen te zitten met de belangen van onze nieuwe inspecteur.

  Van die Laatste hoop ik dat hij nu eindelijk de vaste partner van Lucas wordt als is partner een wat te serieus woord voor karakter Lucas. Ik zou een trouwerij wel weer eens zitten.

  Rik en Nuran trouwen gewoon maar daar zal in de laatste afl. ook wel een ontknoping komen. (als het maar niet weer een schietpartij is. zo afgezaagd;))

  Het blijk ook dat Nina zelf de ontvoering op Mike heeft geregeld en niet Maxime of Ludo.

  Bram wordt door al het gebeurde bij beide ouders weggehaald en in een pleeggezin geplaatst. Bianca krijt echt een inzinking en belandt ook in een kliniek waar Anton haar trouw bezoekt maar daardoor natuurlijk ook veel ruimte krijgt om een met Maxime te (ahum) schaken ;). Het ondenkbare gebeurd! Maxime toch zwanger. Anton wil abortus omdat als Bianca er om begrijpelijke redenen niet achter mag komen.

  Tja… nu nog dat gedoe met Bing… de wispelturigheid zelve. Dingetje (Ik bedoel dat meisje waar hij dat kind mee wil) wordt echt zwanger. Aysen is opgepakt en weggeborgen (voorlopig met mogelijkheid op terugkomst.) dus kan daar even niets meer aan doen. Optie A; Bing veranderd weer van mening en wil kind niet meer. B; Dingetje wil baby niet meer delen met Bing. C; Bing krijgt alsnog een infectie o.i.d. en gaat alsnog dood. D; alle andere opties.

  Wiet probeert met alle macht haar gevoelens in bedwang te houden maar nu is het Noud die naar haar toe komt. (helemaal als wat ik hiervoor over Nina schreef klopt natuurlijk)

  Mike laat Lorena verdwijnen en Laura ontrafelt het mysterie waardoor Mike net als Aysen wordt opgeborgen. (misschien wel bij haar in de buurt zodat ze samen met een plannetje terug kunnen keren.) Nu Loreana dus weer terug is gaat ze zich serieus op de rozenboom concentreren en naamt Nuran Lorena’s van haar over.

  Laura ontmoet door het avontuur en het oppakken van Mike een wat oudere inspecteur/ agent… weet ik veel. Hij gaat toevallig net met pensioen en hij en Laura trouwen en gaan voorlopig op huwelijksreis.

  Oké dit past nooit in deze laatste maand maar misschien al voor een nieuw seizoen?

 21. Ik denk dat de zomercliff er zo uit komt te zien :
  Maarten belt Janine om bewijzen te leveren over zijn samen werking en hij stuurdhet door. Als Janine de bewijzen eenmaal heeft laat zei het zien aan Ludo. Als hij hier achter komt is hij woedend en confronteerd Maxime hiermee. Lucas en Nina komen er ook te horen en verbreken het contact ! Maxime gaat weer wonen in hotel de Rozenboom.
  Ludo weet op dat moment niet wat hij moet zeggen tegen Janine. Hij biedt wel zijn excuses aan.
  Janine is weer in de rozenboom en Ludo is thuis aan het nadenken over zijn leuke momenten met Janine.

  Menno is via Nuran te weten gekomen dat Aysen de dood van Danny in scène heeft gezet en ze draait de bak in.

  Sjoerd ziet dankzij Anton in dat hij naar een afkickklinniek moet als hij nog iets van ze leven wil maken en besluit dat te doen.

  Rik en Nuran maken plannen van hun bruiloft die op 5 september plaats zal vinden. Nuran is helemaal klaar met Aysen, en Rik is natuurlijk heel verdrietig over dat Aysen zijn broer toch heeft vermoord en dat Nuran hem dat niet heeft verteld. Maar hij blijft nog evenveel van haar houden en dus gaat de bruiloft door.

  Wiet en Rikki zijn volop bezig met hun musical acedemie maar zijn met hun hoofd heel ergens anders. Wiet wil Noud van Nina afpakken maar houd zich in en Rikki denkt na over hoe het later verder moet tussen haar en Sjoerd.

  Mike heeft Lorena zo ziek gemaakt dat ze helemaal doorgedraaid is. En dat ze allerlei dingen doet die de ‘echte’ lorena nooit zou doen.

  Ondertussen is Mike met meer snode plannetjes bezig zoals Nola afpakken van Nina. Hij heeft een pistool op zak. Later komt Nina aan met Noud in de rozenboom. Nina,Noud,Janine,Maxime,Nola,Laura,Lorena,lucas die aan het sporten is met menno zijn daar nu binnen. Mike heeft ook een bom die die wil laten afgaan. Net nu hij de lont aan wil steken komt Sjors terug van haar pleegmoeder en roept ‘Mike’Mike’ ‘Doe het alsjeblieft niet’!

  Mike ontvangt later een belletje van zijn advocaat of hij nu maar de Rozenboom kan komen Ludo en zijn advocaten Zijn eral. Dat is voor Mike reden genoeg om de lont nu aan te steken. Hij wil de bom laten afgaan. En dan naar het huis van de Sanders Nola te pakken. Hij besluit de lont aan te steken en rent weg .
  KABOEMMMMM de bom is afgegaan en de Rozenboom ziet er niet uit het staat in brand!!!
  Mike is inmiddels bij het huis van de Sanders en neemt Nola mee en rijdt nog een keer langs de Rozenboom en hij hoort sirenes van Ambulancen en geeft gas.

  Hoe zal dit aflopen ?
  Overleven : Nina,Noud,Janine,Laura,Ludo,Lorena,Lucas,Menno de bomaanslag ???
  En waar gaat Mike met Nola naar toe ?
  En zal de bruiloft van Rik&Nuran doorgaan ?

  Zoveel vragen over hoe het zal aflopen?!

  Dit is wat ik denk en sommige dingen hoop ik ook!

 22. grootste gedeelte van de cliffhanger zal afspelen rond om de bruiloft van Rick en Nuran. Daar zal groot gedeelte afspelen natuurlijk. Het komt tot een apiothose met Sjoerd en de rest maar ook met Nina, Noud en Mike. Aysen wordt ook nog gearresteerd naardat ze lucas bedreigd en vastgehouden heeft omdat ze ontslagen is bij de politie.

 23. Dit is wat ik denk wat er in de cliffhanger gaat gebeuren:

  Mike/Nina/Lorena/Nola
  Mike wil definitief een eind maken aan Lorena en Nina, en daarom zal Mike ook wel helemaal gaan door draaien. wat hij tegen hun gaan doen, weet ik nog niet precies.Nadat er wat gebeurt is tegen Lorena en Nina zal Mike naar huizen Sanders gaan en Nola ontvoeren. vervolgens gaat hij ook even uit de serie (want hij ging er tijdelijk even uit).

  Sjoerd, Anton, Bianca:
  Sjoerd gaat helemaal door met zijn drug en beland daarom ook in coma. Sjoerd moet met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht en Bianca en Anton gaan mee. Eenmaal wanneer Sjoerd in het ziekenhuis ligt, kan je zijn hartslag zien op zo een monitor, Eerst klopt die nog, maar dan staat die stil. en dan zie je Anton en Bianca met zo een ernstige blik kijken.

  Bing, Monica en Aysen
  Zelf denk ik dat Aysen misschien al eerder wordt opgepakt voor wat ze Danny heeft aangedaan. En ik denk dat Aysen dan helemaal gek wordt en daarom de zwangerschap tussen Bing en Monica wil verpesten. Ook komt ze er achter dat Monica die abortus pillen niet heeft genomen, en draait dan helemaal door. Aysen gaat dan Monica wat aan doen zodat het kind niet geboren kan worden. Zo kan ze bing iets aan doen omdat haar baan door hem is afgepakt.

  Wiet, en Noud,
  Nina komt te weten wat er afspeelt tussen Wiet en Noud, hier wordt ze heel erg kwaad om en laat Noud dus ook helemaal zitten, tja dit weet ik eigenlijk nog niet precies.

  Nuran en Rik
  Omdat het onderzoek naar Aysen al is afgerond weet Rik al Aysen gedaan heeft met Danny en is daarom erg boos en teleurgesteld in Nuran, omdat zei niks aan hem vertelde.

  Rikki en Tim
  Tja hun gaan denk ik uit elkaar, maar een goede cliffhanger weet ik hier nog niet voor. Waarschijnlijk zal Rikki zich weer bemoeien met Sjoerd en daar wordt Tim weer boos op.

 24. julie hebben het allemaal mis.

  Miike word vermoord, door een maatje van ludo.

  en dan word nola ziek, en nola kan alleen maar overleven met een stukje ruggemerg van mike, maar helaas die is er niet meer.

  en dan word nina zo boos, dat ze haar eigen vader neerschiet.

  je ziet iedereen kan een soop schrijven

 25. Ik denk dat de cllifhanger als volgt gaat.

  Bij het vrijgezellenfeest van rik/nuran gaan ze parachute springen en dan gebeurt daar iets mee denk ik.

  En verder gaan noud en nina scheiden , en gaat noud met wiet verder.
  En er komt een confrontatie tussen mike en ludo ofzo iets.
  sjoerd beland in het ziekenhuis met een overdosis terwijl anton daar als arts werkt.

 26. Ze gaan toch parachute springen met het vrijgezellenfeest? Lijkt me duidelijk dat iemand van iemand de touwtjes doorknipt o.i.d. Mike die van Lorena of Ludo die van Maxime bijv.

  We wachten af…

 27. Ik voorspel ;

  Noud bij nina weg – ludo kwaad . Mike krijgt erkenning en omgang met nola.
  Sjors komt dan trug. Maar na de zomerstop dus.

  Voorspelling 2. Tim blijft in coma. En word wakker met zomerstop. HOE hij eruit komt os een verassing in september. Het ziet er niet best uit. In t begin natuurlijk. Maar alles komt goed dit x.

  Voorspelling 3. Lorena komt in t ziekenhuis soort van overdosis van de rattengif die mike toendiende.

  Voorspelling 4. Nuran komt erachter hoe erg aysen eigenlijk is. Aysen word ontslagen en
  Komt misschien wel in de bak. Hoe en wat weet k niet precies want het heeft allemaal met de politie te maken.

  Voorspelling 5.
  Ook heeft aysen bing en monica in de gaten. En probeerd monica te ontvoeren en dat ze een misdrijf krijgt. Bing gaat opzoek naar monica.

  Voorspelling 6. Vriendin van jef komt trug in sept. En janine en ludo komen eind 2013 begin 2014 dichter bij elkaar.

  Thits all I’ve.

  You would be amazed, je gaat zien hoe freaky dit klopt ;). Have funn

 28. Ik voorspel ;

  Noud bij nina weg – ludo kwaad . Mike krijgt erkenning en omgang met nola.
  Sjors komt dan trug. Maar na de zomerstop dus.

  Voorspelling 2. Tim blijft in coma. En word wakker met zomerstop. HOE hij eruit komt is een verassing in september. Het ziet er niet best uit. In t begin natuurlijk. Maar alles komt goed dit x.

  Voorspelling 3. Lorena komt in t ziekenhuis soort van overdosis van de rattengif die mike toendiende.

  Voorspelling 4. Nuran komt erachter hoe erg aysen eigenlijk is. Aysen word ontslagen en
  Komt misschien wel in de bak. Hoe en wat weet k niet precies want het heeft allemaal met de politie te maken.

  Voorspelling 5.
  Ook heeft aysen bing en monica in de gaten. En probeerd monica te ontvoeren en dat ze een misdrijf krijgt. Bing gaat opzoek naar monica.

  Voorspelling 6. Vriendin van jef komt trug in sept. En janine en ludo komen eind 2013 begin 2014 dichter bij elkaar.

  Thats all I’ve got

  You would be amazed, je gaat zien hoe freaky dit klopt ;). Have funn

  Ps ; niks gaat gebeuren met parachute springen. En noud gaat wel bij nina weg maar begint nog niets met wiet pasnna de zomerstop

 29. Tijdens de bruiloft van Rik en Nuran wordt de de parachutesprong gesabboteerd. Spannend wie daar zonder kleerscheuren vanaf komt

 30. Huwelijkgeschenkje parachute springen. Da vliegtuig pleurt uit de lucht. De helft dood de andere helft zal wel weer in da ziekenhuis liggen coma of wa anders. Zucht en de vrouw maar weer kijken

 31. Er is bekend gemaakt dat de cliffhanger van zomer 2013 iets te maken krijgt met bijna álle spelers van GTST. Ik denk dus dat het iets zal worden met de parachute sprong. Iets wat fout gaat. Bijvoorbeeld tussen Wiet en Nina.

 32. Laten we met ze allen hopen dat……..
  Dit het Allerlaatste seizoen is .
  Waardeloos GTST
  Vervuiling van de tv !!!!!!!

 33. Ik denk dat nina wiet uit het vliegtuig duwt en noud er achtet aanspringt, dat aysen de touwen van bin heeft doorgesneden voor de sprong, dat tim met ze moeder mee teruggaat en day nuran op het laatste moment verteld dat aysen te maken had mey danny’s dood en dat rick niet meer wilt trouwen zoiets haha

 34. Nuran vermoordt Monica
  Bianca pakt haar koffers, want ze denkt dat Anton weer vreemdgaat.
  Rikki kust Sjoerd.
  Nuran zegt ‘nee’ voor het altaar.

  Zoiets 🙂

 35. Pfff Verkracht door bram slaat nergens op. het is een tv serie he maar dat kan te ver gaan. Want het gebeurt wel in het echte leven dus ze zullen daar niet zo mee omgaan.
  ik denk dat nina wat gaan doen. Noud verteld tegen nina over wiet. en met de vrijgezelle fees zal er wel wat gebeuren met de parachute van wiet omdat nina de pik op haar heeft.

 36. ik denk dat er ook wat met lorena gebeurt door wat mike met haar doet..
  en jah tuurlijk ook bing met zn meid dat hij aysen of aysen iets met babymama doet. nuran bekend aan rik, aysen is in iedergeval de lul

 37. Nina komt erachter van noud en wiet en knoeit met parachute van wiet.
  Sjoerd en Ricky weer samen en Anton gaat weer vreemd.
  Mike ontvoerd Lorena.

 38. ik denk dat het met iedereen
  te maken gaat hebben.

  Tim- Rikki-sjoerd-anton- Bianca en die moeder van tim

  Ludo- Maxime- Janine en Maarten

  Lorena en Mike + later jef en laura

  Mike, Nina en Ludo

  Rik en Nuran

  Bing en monica

  Aysen- Bing en monica

  Aysen en Nuran

  Wiet en naud

  Nina en Noud

  Lukas en Menno

  Sjoerd en rikki

 39. spannend! Lorena gaat denk ik tot zelfmoord omdat ze gek wordt.

  Maarten heeft bewijs tegen Maxime

  Mike wordt ook gek omdat dat gedoe met Lorena verkeerd doorslaat (mike is al goed gek)

  Jef en Laura zijn net optijd

  sjoerd gaat toch weer gebruiken

  anton gaat vreemd met de moeder van Tim

  Nina komt er achter of krijgt te horen wat naud voor wiet voelt

  Aysen gaat eindelijk gepakt worden!

  Nuran kan het van danny niet langer verzwijgen.

  bianca stort in

  Rikki krijgt weer gevoel voor sjoerd

  Menno en Lukas leven nog lang en gelukkig.

 40. Het lijkt mij logisch dat het iets is met de parachutesprong.
  Waarom zouden ze anders zo duidelijk laten zien dat ze de parachutes leren vouwen (nog nooit van gehoord dat iemand die nog nooit heeft gesprongen de parachutes zelf klaar mogen maken).
  Een parachute van iemand (weet niet wie) gaat niet open, en deze stort dus neer.
  Hierdoor gaat het huwelijk tussen Rik en Nuran ook niet door. Waarna Nuran Rik vertelt over Aysen. Rik geeft Aysen aan, zij draait door en zorgt ervoor dat Monica een miskraam krijgt. Waardoor Monica weer uit het leven van Bing ( en de serie) verdwijnt.
  Anton gaat met Tim en zijn moeder mee emigreren. Lorena wordt gek en beland in een inrichting, en Mike? Geen idee!

 41. Denk eerder dat het met de bachelorparty temaken heeft. Een parachute die niet openklapt en er iemand ter aarde stort. Verder zal het ook wel met het rijksonderzoek van aysen te maken hebben

 42. Er gaat iets mis met de parachute sprong. Nina zal haar parachute niet open krijgen.
  Met Laura gaat ook wat mis.
  Rik en Nuran zullen niet trouwen omdat hij erachter komt dat zij de waarheid over Danny’s dood achter houdt voor hem.
  Gigi zal op het nippertje aan de dood ontsnappen. Jef redt haar.
  Mike krijgt geen rechten over Nola.
  Noud komt samen met Wiet maar duurt nog even omdat hij Nina niet zomaar kan laten

 43. Ik denk dat jake terug komt en dat lorena verbaast is en dat mike onthult word door het vergiftigen van lorena en dat sjoerd in het ziekenhuis beland of dat hij uit eindelijk met rikki krijgt ofzo zoiets denk ik.

 44. Ik denk dat of mike dood valt vanuit het vliegtuig of aysen of nina of noud want volgens mij heefd of bing of iemand van ludo s vriendjes of wiet de kabels door geknipt

 45. Rik is vreemdgegaan en dus telaat voor de sprong
  bing wordt gearresteerd en kan dus ook geen parachutespringen
  ludo pleegt een verdacht telefoontje waar lucas getuige van is
  iedereen springt uit het vliegtuig
  openen hun parachute
  net wanneer rik komt aanrijden op de motor zie hij een van de crew ter pletter vallen

  mooi beeld!!!!!! kreeg er de rillingen van

 46. Wie o wie valt er te pletter ? verdacht ; 1 , lorena bij mike ?
  2 , ludo (of zijn mannen) bij mike ?
  3 , nina bij wiet ?
  4 , nina bij noud ?
  5 , bing bij aysen ?
  6 , wiet bij noud of nina ?
  7 , of een onveracht iemand , bijvoorbeeld ; nick bij maxime ? het is erg moeilijk..

 47. Ludo heeft de touwen van mike door laten snijden. Maar er hebben heel veel mensen daarna nog de parashut geruild.

  Nina bij mike
  Wiet bij nina
  Lorena bij mike
  Bing bij ysan
  Ysan bij bing
  Enzo..

  Ze hebben allemaal de nummers op het bord omgewisseld.
  Er zijn dus genoeg mensen die iemand te pletter willen zien vallen, maar door dat de touwen doorgesneden waren wat niemand weet.. maar de nummers wel gedraaid zijn, valt dalijk noud dood neer!!

  Hij gaat de serie verlaten

 48. Mijn voorspelling
  1. Het is rikki die dood is rik stort in van zijn verdrient nuran kan er niet tegen hij gaat verder met femke. Bram wordt ziek en beland in het ziekenhuis en sjoerd komt terug en stopt meteen met zijn drugs om bram terug te krijgen. Tim heeft veel verdriet om rikki en gaat verder met wiet. Noud en nina komen weer samen en kopen een huis en beginnen een gezin met nola en krijgen samen nog een kindje. Ludo komt er achter dat maxime maarten heeft in gehuurd en wordt boos en komt terug bij janine. Maxime koopt een huisje voor haar en krijgt wat met maarten. Bing geeft aysen aan en raakt haar baan kwijt en gaat uit de serie. Sjors komt terug en krijgt weer wat met bing. Jack komt weer heel ziek terug en gaat inhet ziekenhuis dood. Mike verkracht lorena en lorena raakt zwanger van mike en krijgt een jongen

  Ik denk dat het zo gaat:-P

  1. rikki is sowieso niet dood want in reclame zie je dat rikki aan het huilen is en rik naar haar toe gaat. maar zo rikki van de schrik huilen of iemand die belangrijk voor de was zoals noran of wiet.
   maxime waarschijnlijk ook niet want die heeft met niemand meer problemen en heeft alles geregelt.

 49. Ik denk dat nina mike’s zijn parachute er af heeft gemaakt omdat noud met wiet in bed heeft gelegen dus mike is toen vader geworden dat nino boos was op noud en dat wilde nina niet dus ik denk dat nino mike dood wil

 50. Nina of lorena heeft waarschijnlijk de parachute gesaboteerd dat zag ik op de camerabeelden en alleen Mike en Nina kunnen nog dood zijn dus het is Mike denk ik want lorena wou wraak nemen op hem

 51. Hallootjes, toevallig vs week gefigureerd in GTST en weet wat er gaat gebeuren maar mag helaas niks zeggen. Lekker puh! xD hahahah

Geef een reactie