Deze week is seizoen 8 van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uitgebracht op DVD. Na het succes van de eerste 7 seizoenen kunnen we nu zien hoe het afloopt met Daniël Daniël, weet Suzanne Balk hem nog te redden tijdens zijn zelfmoordpoging? In alweer het 8e seizoen van de soap maken we ook kennis met Tanja Jess, oftewel Bowien Galema. Samen met Dian Alberts wil ze het leven van Ludo Sanders zuur maken. Zal dit hen lukken, of is Ludo ze voor?

In de cliffhanger van seizoen 8 is te zien hoe Julian trouwt met het Poolse 06-meisje Alexandra. Haar baas Joop is het hier niet mee eens en neemt, met een pistool, een kijkje op de bruiloft. Wie zal het overleven?

Speciaal voor GTSTfanclub heeft Bridge Entertainemt een unieke actie.
Wanneer je via deze link een GTST DVD-box bestelt krijg je 10% korting!

Wat moet je doen voor deze korting?
Het is simpel: vul bij het afrekenen de kortingscode GTST in.

gtst_8-2d

Wij mogen in samenwerking met Bridge Entertainment ook een exemplaar van seizoen 8 weggeven.

Wil jij deze winnen?

Laat dan in een reactie weten waarom jij deze zou willen winnen!  De leukste of origineelste inzending krijgt een DVD-box van seizoen 8 thuisgestuurd. (Vergeet niet een geldig e-mailadres te vermelden onder het kopje ‘E-mail’, deze is niet zichtbaar voor anderen)

(Meedoen kan t/m donderdag 2 mei)

30 comments on “Winactie | Bridge Entertainment brengt seizoen 8 uit op DVD

 1. Ik heb zeker al een jaar niet meer gekeken en ben de draad kwijtgeraakt.
  Het zou wel leuk zijn om alles weer op te halen.

 2. Graag wil ik deze exemplaar winnen omdat ik de grootste gtst fan bent. En dat ik elke dag naar gtst kijkt. Altijd leuk om te zien wat er in zo’n soap gebeurt. Alles kan en alles mag. Echt heel leuk. En vind het altijd erg leuk om oude afleveringen te kunnen bekijken!!!

 3. Ik wil deze heel graag winnen omdat ik al vanaf dat ik geboren ben (op 15 september 1991) GTST volg. Het is allemaal begonnen toen ik nog een baby was en bij mijn moeder op schoot zat en ik de fles kreeg. Ik was een erg druk kind maar altijd als GTST begon keek ik in stilte de serie. Mijn moeder kijkt de serie al vanaf aflevering 1 en nog steeds zitten we iedere dag om 20:00 voor de buis. Dus als trouwe fan zou het fantastische zijn een ouder seizoen nog eens terug te kijken.

 4. Hallo ik wil dolgraag die dvd box winnen.ik sla geen.eneuitzending over!. Ik ben al vanaf dag 1 al grote fan van gtst en heb ook de andere dvd box..ik kijk altijd samen met me dovhter .dus ik denk dat wij hem samen wel verdienen

  Groeten corina en romy!!!

 5. Verslaafd aan GTST vanaf de 1 aflevering! En ik kijk nog steeds trouw naar elke aflevering.
  En ja……zelfs als ik op vakantie ga dan nemen we alles op 🙂
  Dus hopen dat ik deze dvd-box mag winnen, kan ik lekker alles nog een keer bekijken 😉

 6. Al mijn hele leven, al vanaf dat ik als baby in de wieg lag kijk ik al GTST. Mama en oma keken het. En naar mate je ouder wordt rol je er steeds verder in. Nu op 23 jarige leeftijd zit ik nog steeds trouw elke dag 20:00uur voor de buis. Lukt dat niet dan is RTL XL een geweldige oplossing. Maar hoe geweldig zou het zijn als ik dingen kon terug zien van vroeger die ik echt niet meer in detail weet. Nou het zou voor mij geweldig zijn.

  Nou moet ik binnenkort (over een ruime maand) mijn studentenkamer uit omdat me huisbaas de huur absurd veel verhoogd heeft. En zit ik gedwongen in een dorp waar na 8 uur geen bus meer doorheen komt. Oftewel mijn sociale leven zal afsterven en ik zal mij regelmatig gaan vervelen daar. Ik zal mijn tijd dan toch nuttig moeten opvullen. Bijvoorbeeld met GTST marathons tot ik een goedkopere studentenkamer gevonden heb.

 7. nou waarom moet ik hem winnen seizoen 8 omdat ik alles weet van gtst en het de leukste soap is kijk al van seizoen 1 tot nu en ik wil ze allen maal versamelen alle boxen heb 1 tot 7 al in huis

 8. gtst is de mooiste en de leukste soap die er is
  ik ben een echt fan kijk altijd en kijk al van het aller eerste begin en neem het op als ik niet kan kijken
  ik geniet er van en daarom wil ik heel graag de dvdbox

 9. Hallo,
  Ik zou heel graag deze box willen winnen en dat heeft een paar redenen.
  1. Mijn vriendin haat GTST en ze moet verplicht van mij meekijken haha.
  2. Ik heb een afspraak gemaakt met mijn vriendin dat ik seizoen 8 pas na 6 maanden mag kopen. Omdat ze zegt dat ik verslaafd ben er aan. Maar ze heeft niet gezegd dat ik seizoen 8 niet mag winnen haha.

  Groetjes Rick trommelen

 10. Eindelijk seizoen 8! Ben al een hele tijd bezig om gtst terug te kijken vanaf seizoen 1. Nadat ik afgelopen week de cliffhanger heb gezien van seizoen 7 kan ik niet wachten om te beginnen aan seizoen 8. En buiten dat natuurlijk ook nog gtst volgen zoals hij nu is.
  Dit zijn mijn redenen om seizoen 8 te winnen!
  Love gtst!,

 11. Hoi GTST fanclub en Bridge Entertainment. Ik wil zo graag GTST dvd-box van seizoen 8 omdat ik heel leuk vind om de oude personages te kijken. Want ik ga een youtube kanaal maken en daar zet ik wat aflevering van GTST seizoen 8 waar heel Nederland mag kijken. Dan zo kunnen hun nog weten wat er in 1997 en 1998 was gebeurt in meerdijk van GTST en als hun het op tv hebben gezien dan kunnen hun zogenaamt uitzending gemist kijken op mij kanaal. En of hun dit of dat nog gehinneren. En voor mij zelf zou ik het fijn vinden als ik heb gewonnen heb. Ik kijk wel eens naar GTST en ik wil weten hoe de oude bewoners van meerdijk hebben gedragen in Meerdijk. Zo dat was het ik hoop dat dit het allerleukste reactie is als ik win dan bedank ik jullie. Groetjes van Saoke

 12. ik had seizoen 7 op DVD maar die is al helemaal af gekeken en nu zit ik dus in spanning te wachten op seizoen 8 😀

 13. Ik ben gek op GTST! Ik wil dan ook erg graag deze dvd-box winnen! Ik heb alle biografieën op de gtst-site gelezen en alle belangrijke filmpjes (zoals bruiloften, begrafenissen, etc) gekeken. Alleen maar omdat ik wilde weten hoe gtst was, toen ik het nog niet keek. Natuurlijk heb ik niet al die afleveringen kunnen kijken. Dit zou dan een hele leuke mogelijkheid zijn!

  Liefs Maud

 14. Ooo vet ik ben echt zo super fan van gtst ik heb alle seizoenen heb ik a
  Het zal wel mooi zijn als ik die ook er bij heb ik spring dan een gat in de lucht

 15. ik zou deze box graag willen hebben omdat ik deze stukken nog nooit gezien heb. Ik kijk elke dag gtst maar ben pas 24 en heb dit seizoen dus niet bewust meegemaakt .
  Lijkt me erg leuk en mooi om te zien wat er toen allemaal speelde in meerdijk.

 16. De meeste mensen willen deze dvd box voor zichzelf winnen. Heel logisch en ook ik kan honderden goede redens bedenken waarom ik hem in huis wil halen. Ook ik ben groot gtst fan maar sta de box liever af aan mijn beste vriend. Hij is al zolang als ik weet fan van gtst en de laatste tijd heeft hij het best lastig gehad. Er zijn ontzettend veel dingen gebeurd op prive vlak.Het verliezen van 1 van je ouders, een relatie die na jaren op de klippen loopt, en hierdoor je studie dus ook niet perfect kunnen doen. Misschien kan hij zijn gedachtens een beetje op zij zetten door te kijken naar het leed van een ander. Even alles vergeten en gewoon lekker verzinken in heel veel afleveringen van gtst.

  Typ dit verhaal niet omdat ze zeggen : Emotie scoort, nee ik typ dit omdat ik hem gewoon wil verassen. Natuurlijk is een dvd box niet iets wat iemand zijn wereld zal veranderen maar hopelijk een kleine stap in de goede richting. Dus niet winnen voor mezelf maar voor een ander. En wie weet mag ik wel een keertje met hem mee kijken. Daar ga ik wel van uit 🙂

 17. Ik zou seizoeb 8 graag willen winnen voor mijn moeder.
  Want verder heeft zei seizoen 1 tm 7
  En omdat ze sins kort niet meer mag werken heb ze een beetje afleiding.
  Ik zie haar altijd helemaal opbloeien wanneer zei gtst kijkt.
  Alleen is ze al klaar met gtst seizoen 7!
  Dus dat zou dan mooi wezen als zei weer verder kan genieten van seizoen 8

 18. Ik zou de box graag willen winnen, zodat ik heerlijk GTST kan kijken in mn zwangerschapsverlof!

 19. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik een diehard gtst fan ben, niet alleen kijk ik het elke dag ik vind het ook leuk om wekelijks filmpjes terug te kijken, ik weet nog toen ik kleiner was toen ik nog om 8 uur naar bed moest dat ik zolang zeurde dat ik het toch nog eventjes mocht kijken, daarom zou het me leuk lijken als ik nu het seizoen eens met beter ontwikkelde hersenen mag kijken xD

 20. Ik ben een super grote fan van GTST maar heb de eerste 10 jaar niet echt meegekregen als kind ben nu namelijk nog maar 16. Ik heb seizoen 1 t/m 7 al gekocht en zou het echt tof vinden als ik de Box win zo kan ik tussen school door lekker ontspannen oude GTST afleveringen kijken, en zo’n rijke havo’er ben ik nou ook weer niet (:
  Bovendien ben ik super fan van Caroline de Bruijn en Erik de Vogel het allerliefst zou ik al hun scene’s samen willen zien.
  En 1997 is mijn geboorte jaar dus dat zou een mooi aandenken zijn hihi!

  Maar ik gun de box de andere mensen ook heel erg!

 21. Altijd als mijn moeder terug komt van vakantie bespreken we wat er allemaal gebeurd is in GTST in de tijd dat ze op vakantie is geweest. (ik hou het ook netjes bij op papier zodat ik geen details kan vergeten) (zelf kijk ik goede tijden al van kinds af aan, ben nu 25, en kan zeggen dat ik de laatste 10 jaar geen aflevering heb gemist), ik neem het altijd op, zelfs al ik op vakantie ben.

  Op een avond zaten we te eten en bespraken we de 2 weken die ze niet had gezien. Op dat moment kwam ook Paul Groot langs op tv, ik vroeg mn moeder of ze nog wist wie hij was, ja zei ze, Stan.. maar wat voor een rol hij speelde wist ze niet meer precies. ook wist ze niet meer precies wie Fatima was en kon ze Daniel en Suzan niet heel goed meer herinneren. Toen besloten we om de boxen te kopen en weer opnieuw te beginnen met kijken. Omdat ze nu vaker thuis is heeft ze meer tijd om rustig GTST terug te kijken. Seizoen 1 tm 6 hebben we al gekocht, seizoen 7 krijgt ze voor moederdag.

  Leuk zou zijn als ik haar seizoen 8 ook kon geven!

  Iedereen die hier reageert is natuurlijk groot fan, maar wij ook!

 22. Ik zou seizoen acht zo graag willen hebben en lijkt me daarom ook super om eens wat te winnen, dan is het ook nog eens gelijk iets wat ik win van mijn favoriete soap allertijden, ik kijk de serie al zo’n tijd kan me gewoon niet meer bedenken wat ik anders om 8 uur zou moeten doen.

  De tijd van seizoen acht was ook zeker spannend ja de verhaallijnen rondom Jullian en Kim waren erg goed en dan zeker ook dat Tanja erin kwam als Bowien. En dat we steeds meer van Ludo te zien kregen hoe de man in elkaar zit en wat hij allemaal aan kan richten zowel tot Bowien als ook Dian!

  En ik heb al zolang gewacht tot hij eindelijk uit zou komen, dus kortom zou het me zo fantastisch lijken mocht ik dan toch uiteindelijk de winnaar zijn van het achtste seizoen, van de serie waar ik zo gek op ben, Goede tijden, slechte tijden.

  P.s. de grootste fan zou hem moeten winnen (en misschien ben ik dat, of een ander, het is gegunt.)