Maandag 6 mei
Sjors ziet geen heil in de manier waarop Mike de familie Sanders wil aanpakken. Na een heftige beslissing maakt Sjoerd zijn moeder grote verwijten. Nina eist van Noud dat hij onvoorwaardelijk voor haar kiest. Noud probeert zijn visie op het vaderschap duidelijk te maken.

Dinsdag 7 mei
Sjors kan niet geloven wat ze ziet als Mike thuiskomt. Sjoerd misbruikt Bianca’s moedergevoelens. Noud krijgt verbijsterend nieuws te horen over Ludo en Mike. Lorena zoekt steun bij Lucas als ze diep in de put zit.

Woensdag 8 mei
Nuran raakt bijna over haar toeren als ze nogmaals verhoord wordt door Menno. Lorena besluit voor Lucas een blind date te organiseren. Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt. Aysen krijgt slecht nieuws.

Donderdag 9 mei
Lucas wordt aangenaam verrast door een onverwacht telefoontje. Nuran wil haar geheim niet prijsgeven en kan dus niet anders dan Rik glashard in zijn gezicht voorliegen. Bing is dolblij na een bericht uit het ziekenhuis, Hij stelt zelfs aan Aysen voor om de strijdbijl te begraven.

Vrijdag 10 mei
Bianca krijgt de schrik van haar leven als ze ziet hoe Sjoerd eraan toe is. Anton heeft grote moeite om zich niet met Sjoerd te bemoeien. Ook het leven van Rikki en Tim wordt beheerst door Sjoerds verslaving. Noud is klaar met het wispelturige gedrag van Nina. Sjors wordt geconfronteerd met een duistere kant van Mike.

70 comments on “Spoilers 6 t/m 10 mei

 1. eindelijk ziet noud in dat nina een bitch is die alleen aan zich zelf denkt. Ik hoop dat Noud vertrekt, misschien wel wat met wiet begint..En die sjoerd wordt steeds irritanter net als die mike

  1. Ben het helemaal met je eens. Noud heeft het al gepikt dat Nina vreemdging waar ze vervolgens een kind uit kreeg en dat is al heel wat. Ik hoop echt dat het klaar is met Nina & Noud. Wiet was wel doorgedraaid, maar ze is niet zo’n type dat de baas over Noud speelt en zegt wat die wel en niet mag dus als Noud met Wiet verdergaat is het in het misschien een rare combi maar vind hun wel beter bij elkaar passen. Maarja dan zijn Nina & Noud gescheiden, dan krijgen je zeker weer dat gejammer van Nina en dat ze niet snapt wat ze fout heeft gedaan enzo…Ben blij met haar exit van 3 maanden binnenkort. Laat haar maar ruilen met Amy ofzo…

 2. Menno is leuk! Heerlijke vent! En doet het goed al rechercheur, wat een geweldige verhaallijnen gaat dit opleveren. Met hopelijk uiteindelijk een ontmaskerde aysen….die wordt steeds erger en erger. Dilun speelt haar rol trouwens wel erg goed! Ze haalt het bloed onder m’n nagels vandaan……en dat is waarschijnlijk precies de bedoeling van de schrijvers ;).

 3. Ik zie noud en wiet nu echt niet voor me. Noud ziet er gewoon wat volwassener uit, hij is al getrouwd en heeft ‘een kind’, terwijl wiet nog op school zit en met sjors woont. wiet moet gewoon iets krijgen met jongens van de leeftijdscategorie tim, sjoerd etc…

  1. Hier ben ik het helemaal mee eens, die passen gewoon echt niet bij elkaar. Wiet is nog onder de 20 volgens mij zit nog op school woont nog niet op zichzelf. Noud stelt volgens mij iets van 24/25 jaar voor heeft een eigen bedrijf is volwassen in alles wat die doet, kan het me gewoon niet voorstellen dat die twee met elkaar gaan en natuurlijk zegt leeftijd niks tegenwoordig maar het zou gewoon onwerkelijk zijn sowieso dat die dan met het meisje gaat die zijn vrouw wilde vermoorden. Denk dat Wiet gewoon weer geobsedeerd raakt door hem maar dat het niet meer zo erg uit de hand gaat lopen.. Of ze gaat met Mike samenwerken om Nola van Nina af te pakken zodat Noud en Nina ook weer problemen krijgen en ze op die manier kan stoken tussen die 2.

 4. IK vind het echt leuk dat mike HET NU EINDELIJK heeft uitgemaakt !!!:):)
  MIKE EN SJORS ZIJN GWN HET KOPPEL JAAHH!! MIKE IS LEUK EN SJORS OOK!

  1. Ik vind hun ook het beste bij mekaar passen van iedereen die Mike ondertussen al heeft gehad. Maar aan beide karakters heb ik op dit moment echt een hekel aan!!
   Ik dacht namelijk dat Sjors een vriendin van Nina was, dan ga je Mike niet overhalen contact te zoeken met Nola na alles wat hij heeft gedaan. Sjors heeft daar soiso niks mee te maken, ook al is ze van mening dat ik kind met een vader moet opgroeien…

  2. En ik vraag me trouwens af, zoals bekend is gemaakt (wáar weet ik niet, moet je even zoeken) gaat Sjors over een paar weken tijdelijk uit GTST om na de zomerstop terug te keren. GTST had namelijk een verhaallijn geschreven die nu nog 4 weken zou duren, maar omdat Inge met vervroegd zwangerschapsverlof moest, werd ze tijdelijk vervangen om er over 4 weken als de verhaallijn klaar was, uit te gaan tot na de zomerstop.
   Dusss even in het kort: Sjors gaat over 4 weken de serie uit tot september, maar het lijkt er ook op dat ze een relatie gaat krijgen met Mike, terwijl Mike er niet uit gaat (pas begin 2014)…
   Wat zal er dan gaan gebeuren????

 5. En waaaaaaaaaaaar blijft Maxime nou?
  Laat de Maxime/Janine oorlog nu gewoon voor wat het is, ik vind dat dat hoofdstuk nu wel eens kan worden afgesloten.
  Amy is bijna oud genoeg voor bij de vaste cast te horen. Dus als ze nou vrij wordt gelaten kan ze samen met Maxime ergens anders gaan wonen, in Maxime’s oude huis bijvoorbeeld. Want ik neem aan dat Amy & Nina niet meer bij elkaar in een huis komen.
  Dan heb je dus niet dat constante Sanders-geruzie zodra Janine weer langskomt, en dan heeft Maxime ook weer een betere verbinding in de serie, want met Ludo is het toch bijna altijd ruzie…

 6. Deze reactie van me had ik nog bij de vorige staan:

  Ging toch wat te ver voor Mike schijnbaar om Lorena ziek te maken. Misschien gaat hij dan toch vertellen dat hij eigenlijk helemaal geen gevoelens voor haar heeft maar haar alleen maar gebruikt voor het hotel te kunnen krijgen. Hij wilt dat hotel natuurlijk erg graag maar nu ook weer niet ten koste van Lorena zelf. En daarbij heeft Mike nog altijd gevoelens voor Sjors.

  Nina vind ik echt geen leuke persoon maar haar reactie op de vernieuwde vriendschap tussen Noud en Wiet snap ik wel. Ze heeft haar geprobeerd te vermoorden. Overduidelijk gaan we helaas weer verder waar we zijn geindigd met Wiet. Wiet heeft weer gevoelens voor Noud. En ja toen ze wegging uit de Koning keek ze weer erg vuil naar Nina. Als je Wiet dan terughaalt ga dan wel een ander verhaal schrijven maar niet weer hetzelfde. Het is niet bekend hoelang Wiet er nog in blijft maar het kan 2 kanten uitgaan of ze draait weer helemaal door kan ze weer naar een gesticht. En de andere kant (wat ik denk dat gaat gebeuren): Wiet en Noud krijgen als nog iets met elkaar. Kortom Noud trekt het gedrag van Nina niet en gaat vreemd met Wiet. Geef hem eens ongelijk. Daarbij om eerlijk te zijn vind ik Wiet en Noud wel een leuk stel samen. Bij Wiet kan Noud een beetje zich zelf zijn. Nina respecteert hem toch niet hoe hij is. Wordt tijd dat er een definitieve scheiding komt tussen die twee. Noud is veel beter af zonder Nina.

  Bing kan eigenlijk niet zoveel kwaads over Aysen zeggen want zij weet ook genoeg dingen over hem wat niet door de beugel kan. Van Lucas hetzelfde eigenlijk. Zo kom je toch snel op Danny uit en tja daar kan ze de gevangenis voor in gaan. Maar ik denk dat het ook zo gaat dat het uit komt dat Aysen Danny heeft vermoord maar dat ze haar niks kunnen maken omdat Menno toch een relatie begint met Lucas.

 7. Is wel grappig te lezen dat ook sommige Wiet en Noud een leuker stel vinden dan Nina en Noud haha. Je hebt best dat, dat gaat gebeuren ook nog. Noud gaat vreemd met Wiet bekend dat aan Nina en Nina vertrekt dan voor 3 maanden even. Wel een beetje hetzelfde verhaal als vorig jaar alleen dan andersom maar ja Wiet en Noud is ook hetzelfde verhaal.

  Als dat gebeurd dat Noud en Nina uit elkaar gaan moet dat kind niet gaan janken want zoiets heet eigen schuld. Ik ben niet voor vreemd gaan maar als hoe zij nu doet tegenover Noud zou ik de eerste beste pakken. Ludo waarschuwt haar ook nog. Dat ze Noud wegduwt nee zij gaat gewoon door. Ik ga ophouden want ik kan een heel uur lang over haar blijven doorgaan.

  1. Als ik Noud was was ik allang vertrokken. Toen Nina zwanger was zou ze maar al te graag dat Noud haar steunde toen ze zwanger was van iemand waarmee ze vreemd ging. Noud is er toen de hele tijd voor haar geweest. En ze wou ook maar al te graag dat hij de vader voor Nola zou worden. Als echte vader heb je net zo veel over ‘je kind’ te zeggen, als de moeder (vind ik tenminste). Maar Noud mag in het begin Nola niet vasthouden, aanraken, verzorgen of wat dan ook. En nu ze 1,5 maand oud is, mag Noud nog steeds niks met Nola doen, tenzij Nina een afspraak heeft en ze niet zelf op Nola kan passen.
   Nina gebruikt Noud gewoon als een slaaf, tenminste zo vind ik het wel lijken.
   En wat Wiet heeft gedaan kan ze nooit meer goedmaken bij Nina lijkt me, maar als Noud bevriend met haar wil zijn moet hij het helemaal zelf weten. Dat Lucas bevriend met Wiet is, vind Nina toch ook geen probleem meer?

 8. Misschien krijgt Aysen een gevangenisstraf omdat er uitkomt dat ze Lucas ontvoerd heeft & drugs in zijn kluisje in Dansatoria gestopt had. Maar dan komt Aysen of iemand van de politie erachter dat Lucas & Menno een relatie hebben dus gaat Aysen vrijuit. Maar dan komt er even later uit dat Aysen Danny heeft vermoord en dan komt ze alsnog in de cel.
  Want ze gaan echt niet voor de 2e keer onderzoek doen naar Danny’s dood, om na afloop de waarheid nog steeds niet te weten. En als het is uitgekomen komt Aysen er echt niet mee weg!
  Ludo komt misschien met moord weg, maar Aysen echt niet!

  1. Die zouden vandaag idd uit komen maar omdat het Q-day was en er geen winkels open waren en geen postbode’s komen die morgen!

 9. Ik ben eigenlijk toch wel benieuwd,of Mike toch op een gegeven moment Lorena gaat proberen te vergiftigen…arsenicum is niet niks.
  Als hij dit werkelijk doet,is t de vraag of zij dit gaat overleven…bovendien ben ik heel nieuwsgierig met wie hij laatst aan het bellen was…een oude bekende??
  Verder heb ik (maar ben waarschijnlijk niet de enige) het voorgevoel dat de bruiloft tussen Rick en Nuran ook niet zonder slag of stoot zal gaan(zomercliff?)
  Aysen gaat natuurlijk binnenkort voor de bijl,er zal heus uitkomen dat zij de moord op Danny op haar geweten heeft..ontslag?
  Hoop ook dat er binnenkort wat meer bekend gemaakt gaat worden over de zomerstop maar dat zal nog niet..

 10. Hoi ff een vraagje ik ben er een tijdje niet geweest en heb gtst niet kunnen kijken.Ben nu wel weer een beetje op de hoogte maar ik vraag me dit af >Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt.Heeft ze iets met Tim gedaan of is ze verliefd op Tim.Of heeft het met Noud te maken?

 11. Nog een aanvulling op wat ik hierboven verteld heb:
  Het lijkt er toch ook sterk op dat het huwelijk tussen Nina en Noud ook zijn langste tijd gehad heeft;op zich niet verwonderlijk want prinses Nina gedraagt zich onuitstaanbaar..
  Als ik Noud was,had ik haar allang gedumpt,dat mag duidelijk zijn.
  Verder zou ik heel graag zien,dat we Ludo,in zijn rol als badguy,weer wat meer mogen aanschouwen..vind hem nu toch wel erg softy en dat past totaal niet bij hoe wij hem kennen.

 12. Oke bedankt.Ik ben het helemaal met Linda eens.Vreemd als Noud en Wiet wat gaan krijgen.Dat slaat nergens op na wat Wiet gedaan heeft.Maar goed het heet niet voor niks gtst. Aan de andere kant gezien is het ook wel een leuk stel heel anders.En Ludo die mag echt de badguy uithangen inderdaad 😀

 13. OMG wat Sjoerd doet. Gewoon coke snuiven waar zijn moeder bij is. Ik moet toch Anton gelijk hier in geven. Bianca had gewoon Sjoerd met rust moeten laten. Hij ziet niet in dat hij een probleem heeft en vindt ook niet dat hij geholpen moet worden. Dan kun je hem ook niet helpen. Is wel weer zo’n typische drugsverslaafde actie als hij zijn zin niet krijgt dan is Bianca een hele nare moeder maar dadelijk heeft hij weer iets nodig van haar dan loopt hij weer te slijmen. Punt blijft wel dat hij pas weer drugs wilde gaan gebruiken toen hij Rikki tegen kwam. En dat die erg moeilijk deed over Bram. Had hem toch gewoon even gegeven denk ik dan. Ze was er toch bij.

  Wel goed van Mike dat hij Lorena dumpt. Lorena kan nu wel gaan huilen maar ze is er gewoon ingetrapt.

 14. Net aflevering van morgen gezien. Ik snap de ‘Lucas krijgt een romantische meevaller’ spoiler niet echt. Lucas probeert Menno te versieren, maar Menno houdt het allemaal erg formeel. Wat is de meevaller?

   1. Tja, maar dat was al bekend. Als het daarop slaat, vind ik het een misleidende spoiler. Het eindigde zelfs met Lucas die op het punt staat het met Menno op te geven. Dus eerder een romantische tegenvaller.

    1. De spoilers verraden dus niet alles…wel zo leuk….en de spanning tussen die twee moet natuurlijk wel worden opgevoerd. Menno kan zich natuurlijk pas laten gaan als hij besluit verder geen onderzoek naar de zaak van Lucas te doen…

     Staat trouwens een leuk interview op gtst facebook met dave mantel…leuke vent! Van mij mag hij blijven! En leuk tussen Lucas en Menno wordt het zeker nog :)!

     1. Ik hoop ook dat het wat wordt tussen Lucas & Menno. Wel jammer dat het nu dus maar om een gastrol blijkt te gaan.
      maar stel dat Menno toch wat begint met Lucas tijdens zijn gehele onderzoek naar Aysen (dus niet alleen naar dat van Lucas), loopt dan de hele zaak op niks uit? Of alleen dat van Lucas & Aysen? Want ik heb toch wel graag dat Aysen nu eens een keer gestraft wordt! Want ze komt echt altijd met alles weg. Net zoals dat ze er nu weer voor wil zorgen dat Bing nooit meer kinderen kan krijgen. Hoe ziek ben je dan?

     2. Spoilers die niet te veel verklappen, vind ik prima. Graag zelfs. Maar dan hoeven het nog geen misleidende spoilers te zijn. 😉

      Van mij mag Menno ook blijven. Vond hem meteen al leuk met Lucas. En Dave is inderdaad een leuke vent! Het zou jammer zijn als Lucas weer na korte tijd afscheid moet nemen van een liefde.

      Liever niet dus. Tenzij ze Menno weer inruilen voor Bilal (die dan wel voor vast blijft).

     3. Wel een geweldige aflevering vanavond! De scènes tussen Maxime en Lucas. ‘Dan moet je voor een anders tactiek kiezen en je richten op z’n geest.’ En Lucas en Menno waren erg leuk, eindelijk is de grappige, innemende Lucas terug!

 15. @Demy
  Dar ben ik het niet mee eens.Lorena was wel echt verliefd
  op Mike.Mike misbruikte dat.Nu klinkt dat een beetje hetzelfde
  als het gene met Nina alleen Nina was niet echt echt op Mike.

 16. 13 mei 2013 – Rikki komt in de verleiding om Sjoerd te helpen. Onder invloed van Sjors doet Mike een uiterste poging om met Nola in contact te komen. Nina besluit naar de rechter te stappen om Mike uit haar leven te bannen. Noud heeft zijn twijfels bij de manier waarop Nina en Ludo dit denken te doen.
  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden#

  De 2-wekelijkse gidsen komen vast vandaag pas lijkt me?

  1. Waarschijnlijk wel. Winkels waren gisteren natuurlijk (voor het grootste gedeelte) gesloten. Denk dat ze ook vandaag pas vandaag die nieuwe gids binnen gaan krijgen.

     1. Die gids is niet 2-wekelijks helaas (vind ik ook heel jammer, hihi), dus daar staat alleen de afleveringeninfo in van 6-10 mei.
      En helaas kom ik vandaag ook niet bij een AKO of een andere winkel. 🙁

  2. Ludo wil de rechter zeker omkopen ofzo…
   En ik snap dus echt niet waar Sjors mee bezig is. Ze gaf maandag zelf aan dat ze Mike niet meer terug wil. En bovendien is het een vriendin van Nina. Waarom is ze er dan zo op gebrand om bij Mike een vaderband aan te praten?

 17. Aan de spoiler te lezen is Noud nog steeds bij Nina en niet bij Wiet dus ik hoop dat Wiet het het niet over Noud heeft in deze spoiler: >>Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt.Sjors bemoeid zich wel erg met Mike en Nola zit gewoon te pushen.

  1. Ja dat zou ik ook zeggen. Lucas wil een relatie met Menno, maar dat kan pas als het onderzoek is afgerond…. Als hij de waarheid verteld dan is het onderzoek sneller afgerond dan dat die het geheim houd…

 18. Misschien als alles van Danny uitkomt dat Nuran dan tijdelijk de serie uitgaat (cel straf, vluchten of iets anders).
  Want morgen gaat ze naar Oeganda voorr Life3You, en dat is toch een draaidag bij GTST? Tenminste ik dacht dat ze daar alleen maar aan zomervakantie doen tenzij je zelf vrij vraagt…

  https://twitter.com/dance4life_nl

  1. Ze hebben nu bij GTST ook 2 weken mei vakantie, ze hebben ook vakantie met Kerst & natuurlijk in de zomer.

 19. Ik zit eigenlijk te denken, ooit moet dat van Maxime & Maarten wel uitkomen (tenzij het de bedoeling is dat het voor altijd geheim blijft). Maar wat zal Ludo doen als hij daar wel achterkomt? Maxime neerschieten of failliet maken heeft hij al een keer gedaan, dus het zal wel wat anders zijn… Maar wat?
  Of zal Ludo het juist goed willen maken met Maxime maar dat zij hem dan niet meer vertrouwd ofzo?

 20. Mike en Sjors horen bij elkaar,
  eerlijk gezegt vind ik dat nina zich echt als een prinsesje gedraagt!!!
  En tja van lorena en mike..
  Dat is gewoon Lorena’s eigen domme fout

 21. Maandag 13 Mei:
  Rikki komt in de verleiding om Sjoerd te helpen. Onder invloed van Sjors doet Mike een uiterste poging om met Nola in contact te komen. Nina besluit naar de rechter te stappen om Mike uit haar leven te bannen. Noud heeft zijn twijfels bij de manier waarop Nina en Ludo dit denken te doen.

  Dinsdag 14 Mei:
  Noud probeert Nina in te laten zien dat ze te ver is gegaan. Rikki wil Sjoerd wel helpen, maar kan dit niet. Lucas is ervan overtuigd dat Menno iets voor hem voelt en onderneemt dus actie. Monica wil dat Bing de zwangerschap nog even geheim houdt.

  Woensdag 15 Mei:
  Aysen doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Nuran wil niet dat Rik zich bemoeit met het conflict dat er tussen haar en Aysen zou zijn. Noud heeft een grote reden om zich schuldig te voelen.

  Donderdag 16 Mei:
  Aysen bekent dat ze Nuran niet de hele waarheid over Danny’s dood heeft verteld. Mike en Sjors gaan door een diep dal en Mike krijgt bezoek van de politie. Lucas wordt teleurgesteld, blij gemaakt en weer teleurgesteld.

  Vrijdag 17 Mei:
  Mike wordt keihard geconfronteerd met het contactverbod van Nina. Bianca ontdekt dat er geld mist uit de kas van salon Lorena’s. Anton ontdekt een vreemde afschrijving van Bianca’s creditcard en gaat op onderzoek uit.

  1. Dankjewel voor het posten van de spoilers! Zijn deze uit de TVFilm?

   Ik ben benieuwd waar Noud zich schuldig over voelt, over iets met Mike en Nola?
   Goed dat Aysen iets zegt over Danny’s dood, maar dan hoop ik dat ze het deze keer wel echt aan Nuran bekent. Nuran heeft altijd wel iets vermoed volgens mij.
   En apart dat Monica toch zwanger lijkt te zijn… Ik vraag me af of die baby er wel komt.
   Ik hoop dat ze met Sjoerd een keer snel doorpakken en dat hij gewoon naar een afkickkliniek gaat, ik vind hem echt irritant worden met het doen alsof er niks aan de hand is en dan wel recht voor Bianca gaan snuiven. Ben wel klaar met Sjoerd zo…

 22. He bah net de aflevering gezien van vandaag.De schrijvers hebben toch niet weer gedoe tussen Wiet Noud en Nina in petto dan valt het in herhaling.En aangezien er in de aankomende spoilers staat dat Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt. En in de andere spoilers dat Noud een grote reden om zich schuldig te voelen.Ze zouden toch niet iets met elkaar gaan krijgen dat is zo afgezaagd en dat klopt toch helemaal niet.Laat ze voor Wiet een andere leuke vent zoeken.Het valt steeds in herhaling.Wel spannend het gedoe rondom Aysen.

 23. Tja dit keer heeft Nina eens voor één keer wel gelijk. Na alles wat Mike haar heeft geflikt en dat hij geld boven zijn kind heeft gekozen zou ik Nola & Mike ook niet bij elkaar laten. Ik vind dat Mike z’n kans wel heeft bekeken.
  Wat ik denk:

  Maandag:
  Nina vraagt een contact verbod aan omdat Mike een vader wil zijn voor Nola.

  Dinsdag:
  Lucas komt Menno op z’n werk opzoeken maar hij weet niet dat Aysen daar ook is. Monica is denk ik toch zwanger ban Bing, ze wil het geheim houden omdat ze een miskraam wil krijgen ofzo. En wat zal Noud te ver vinden gaan? Zal Ludo misschien een formulier in mekaar hebben gezet waarom staat dat Noud de biologische vader is zodat de rechter een contactverbod maakt voor Nina & Mike?

  Woensdag:
  Aysen ontdekt of denkt dat Lucas & Menno een relatie hebben. Ze denkt dat ze er hierdoor voor kan zorgen dat het onderzoek naar haar wordt stopgezet, maar het lijkt me sterk dat dat haar zou lukken. Noud zal wel niet goed hebben opgelet in Huize Sanders waardoor Mike Nola heeft meegenomen ofzo…

  Donderdag:
  Ik hoop dat Aysen nu tenminste aan íemand de waarheid over Danny’s dood vertelt maar dat is denk ik niet aan Nuran. Anders zij er staan ‘Aysen bekend AAN Nuran’… Sjors & Mike hebben dus blijkbaar een relatie… Maar wat zal het diepe dal zijn? Moet dus iets zijn wat met Mike én Sjors te maken heeft, dus is denk ik niet iets met Nola. Maar de politie zal wel bij Mike op de stoep staan omdat hij Nola blijft opzoeken, zal hij Nola hebben meegenomen ofzo toen hij de kans kreeg?

  Vrijdag:
  Sjoerd is nog steeds aan de drugs krijgt alleen maar meer schulden dus zal hij wel achter het verloren geld bij Bianca’s creditcard en Lorena’s zitten. Maar vraag me wel af hoe Sjoerd geld uit Lorena’s kan meenemen zonder dat iemand het merkt. Of zal Bianca de schulden van Sjoerd willen terugbetalen dat ze op haar creditcard niet genoeg heeft staan waardoor ze bij Lorena’s geld steelt.

  Ik vind Sjors nu zo IRRITANTTTT worden, ben blij dat ze over een paar weekjes verdwijnt :D! En ben ik trouwens de enige die denkt dat er iets ergs met Nola gaat gebeuren? 🙁

 24. Ik ben benieuwd of Monica echt een kindje krijgt…
  Ik hoop niet dat ze met Noud en Wiet in herhaling
  vallen.

 25. Ik ga van elke aflevering een korte samenvatting maken
  voor iedereen die het niet kan zien.Kan die even een korte
  smanevatting lezen

 26. Ten 1ste:Heb de laatste keren mijn naam verkeerd gespeld.

  Aflevering 02-05-2013 Deel 1

  Nina zegt tegen Wiet dat ze weg moet.
  Menno en Nuran beginnen het gesprek.
  Bing is Ricks getuige.Lucas is bij de bruiloft.
  Nina gaat de confentatie aan met Wiet.
  Noud geeft Nina gelijk.
  Lucas belt Menno voor een nieuwe afspraak.
  Bing probeert Rick over te halen om zijn verhaal
  bij Menno te doen.Op dat moment komt Aysen binnen.
  Menno begint over Danny.

  Deel 2

  Menno geeft een groot verhoor aan Nuran over Danny.
  Noud stelt een vraag aan Nina over Wiet.
  Rikki verhoort Wiet over Noud.
  Wiet verwijt zichzelf verliefd te zijn op Noud.
  Lucas maakt Menno wijs dat Aysen misschien
  Lesbisch is.Nuran liegt tegen Aysen dat Menno niets heeft gezegd
  over Danny.Nuran zit huilend op de trap als Rik thuiskomt.
  Menno omcirkelt Nurans naam op zijn informatie bord.

 27. IK HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT DE FAMILIE SANDERS BEHALVE LUCAS~!!!! HEBBN JULLIE DE SHORTIE VAN MAANDAGGEZIENN???? ARME MIKE!!!!:(:(:(:(: whehehehehe ZE ZIJN DOORGESLAGEN

Geef een reactie