Maandag 29 april
Mike geeft Sjors de schuld van wat er nu in zijn leven gebeurt. Rik maakt het Noud erg moeilijk. Aysen probeert Lucas te intimideren, zodat hij geen bekentenis doet bij de recherche. Bing heeft het lastig als de rechercheur door blijft vragen.

Dinsdag 30 april
Op de Meerdijkse vrijmarkt heeft Rikki een vervelende ontmoeting. Bianca gaat veel te ver in een poging om Sjoerd te redden. Lorena en Mike denken totaal verschillend over wat hun affaire nou eigenlijk betekent.

Woensdag 1 mei
Bianca werkt zichzelf in de nesten. Lucas krijgt een romantische meevaller. Monica doet pogingen zich van de autoritaire Aysen te ontdoen. Nuran krijgt een opdracht, maar kan daar niets mee.

Donderdag 2 mei
Nina heeft een heftige confrontatie met Wiet. Noud moet kiezen. Nuran wordt ondervraagd, maar kan ze haar zenuwen in bedwang houden? Bing probeert Rik over te halen om ook tegen Aysen te getuigen.

Vrijdag 3 mei
Door Sjoerd’s gedrag loopt het tussen Bianca en Anton volledig uit de hand. Om hun huwelijk geen gevaar te laten lopen, nemen ze de moeilijkste beslissing ooit. Lorena trekt het niet als Sjors het voor Mike opneemt.

207 comments on “Spoilers 29 april t/m 3 mei

  1. Ze heeft:
   – Danny vermoord. (is niet bij de politie bekend -Aysen heeft het huis ‘verbouwd’ zodat het op een ongeluk leek- wel dachten Rik & Lorena toen dat Aysen Danny had geduwd.)
   – Lucas ontvoerd. (is niet bij de politie bekend -Alleen Jack, Lorena & Fam. Sanders weten ervan)
   – En verder heeft ze nogal wat mensen bedreigd, onschuldig in de cel gegooid, en heel wat mensen ‘wraak’ op genomen…

   1. nou zat wat aysen gedaan heeft, wat denk je van die ongeluk van danny heeft zij gedaan, lucas onnodig opgepakt, bing chanteren en die monica, zij doet alles wat niet kan en als een andre wat doet neee dat mag volgens haar niet, nou ik hoop dat het ooit van danny een keer uit kom dat zij hem geduwd heeft

   2. helemaal gelijk karlijn, laten ze haar maar eens opsluiten voor een paar jaar weg er mee, haar zus is veel leuker nuran, maar aysen denk dat ze alles kan en mag , maar owee als een ander iets doet nee dan gaat ze ineens politie agentje spelen

    1. Mijn moeder zit ook altijd mee te kijken maar zegt nooit iets, maar zodra Aysen in beeld komt is het meteen van: dat mens komt ook echt overal mee weg he wanneer wordt ze nou eens opgepakt voor alles!? haha

 1. Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Zojuist zag ik in de reclame van RTL4 een vooruitblik op de komende weken van GTST. Er werd duidelijk dat een of andere inspecteur de zaak met Danny de Jong gaat vervolgen. En Nuran is de enigste buiten Aysen om die wel weet wat er gebeurd is. Dat zal het dus wel zijn.

   1. Oh jeej, dan komt t huwelijk van nuran en Rik onder druk te staan…..als Rik erachter komt dat nuran dit wist….. Maar weet ze dit wel? Daar twijfel ik aan…

    1. Nuran weet er niks van dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd. Aysen heeft aan iedereen verteld dat het een ongeluk was, dat Danny dus van trap af is gevallen. Ze heeft de trapleuning losgetrokken en nog meer dingen waardoor het op een ongeluk leek.
     En ik weet echt heel zeker dat niemand hier van af weet, ik heb geen aflevering gemist hierna omdat ik zo graag wil dat dit uitkomt! 🙂

     1. presies ook ik wil dat dit uitkomt, lorena had toen haar twijfels erover, die geloofde het toen niet dat het een ongeluk was, maar ben blij dat dit nu weer boven de tafel komt, laten ze haar maar eens goed straffen

 2. Ik denk in ieder geval dat Aysen wordt ontslagen bij de politie en dat betekend het einde van het recherchetijdperk & decor in GTST.
  Ik hoop dat hiervoor in de plaats het zakenleven weer een beetje terugkomt (decor van SandersInc o.i.d.).

 3. Ik ben Maxime juist een beetje zat.. haar verhaallijn is namelijk altijd hetzelfde en dat is wraak. Wie vooral even geen verhaallijn heeft gehad is Lucas, dus ben blij dat hij weer even meer in de picture is.

 4. Dat zou echt goed zijn, dat iedereen er EINDELIJK achterkomt dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd!
  Zou belachelijk zijn als ze naar echt mee weg zou komen. Het duurt al veel te lang!

 5. Kun je het bewuste promo gedeelte (wat er ongeveer de komende weken gaat gebeuren,dus waar GTSTfan96 het over heeft) ook op internet terug zien???
  En, zo ja, waar??
  Zou t graag ook willen zien!

  1. Heb het net ontdekt bij rtlXL, op m’n ipad….het is echt waar! Ze gaan de zaak rondom Danny heropenen…..yeah! Spannend!

  1. Linken op GTST.nl gaat lastig, maar hij staat bij de video’s op de site. Op mijn PC werkt het niet. Dan krijg ik een foutmelding. Op mijn iPad werkte het wel.

   Ik vind dat die Menno Kuipers (rechercheur) er wel heel nadrukkelijk in zit. Zou hij misschien ook de nieuwe liefde van Lucas zijn?

 6. Heb t bewuste filmpje wel kunnen vinden,maar krijg ook een foutmelding…kan m dus nog steeds niet bekijken 🙁
  Heb ook geen ipad,dus…
  Heel vervelend,kunnen ze er niet eens voor zorgen dat t ook werkt???
  Is er een ander alternatief??

  1. Ik kan de promo beschrijven…

   (Politiebureau)
   Menno (gespeeld door Dave Mantel): “Goedemorgen, Menno Kuiper. Rijksrecherche.”

   (De Koning)
   Nuran (aan de telefoon): “Ays, hij gaat toch geen dingen vragen over Danny?”

   (Politiebureau)
   Menno: “Een van de dossiers die ik nogmaals bekijk is dat van Danny de Jong.”

   (Flashbacks Aysen nadat Danny is gevallen)
   Nuran: “Aysen was heel erg geschrokken van Danny’s ongeluk.”
   Menno: “En U?”

   (Lorena’s)
   Nuran (huilend, volgens mij tegen Lorena): “Ik weet iets heel ergs en ik moet erover liegen.”

   (Politiebureau)
   Op het tekenbord staat heel groot de naam van Nuran omcirkeld. Menno zet daar een vraagteken bij.

 7. @ spoiler 3 mei
  Ik wil weten waarom het uit de hand loopt en welke moeilijke beslissing ze moeten nemen
  kan toevalig niet iemand dat mij vertellen?

 8. Het ziet er naar uit dat het einde niet alleen voor Aysen geld, ook voor Nuran ik denk dat Rik en Nuran niet gaan trouwen. Aysen beland in de bak en Nuran krijgt ook een zware straf vanwege het geheim houden van moord. En Nuran gaat terug naar Turkije naar haar moeder.

 9. Ik bedoel niet dat Aysen en Nuran de serie uit gaan maar het kan. Het wordt wel spannend de komende weken alleen jammer dat ik het filmpje niet kan zien 🙁

 10. Als jullie het filmpje wil zien en hij doet het niet wat er komende weken gebeurd met de link van @Tim zet HTML5 uit en je kan het zien

  1. Bij Edwin was dat ook niet bekend.
   En ik kan me niet voorstellen dat ze onderzoek naar Danny’s dood gaan doen en dat ze uiteindelijk op niks uit komen…
   En ik kan me al helemaal niet voorstellen dat Aysen met moord wegkomt.

  2. En er zijn natuurlijk nogal wat mensen die Aysen niet mogen: Lorena, Lucas, Bing…
   Lorena verdacht Aysen er al van Danny te hebben geduwd, en Rik toen destijds ook.
   En Aysen verteld het zo te zien ook aan Nuran. En vervolgens vertelt Nuran aan Lorena dat ze iets ergs weet waar ze over moet liegen; nou daar gaat Lorena heus wel op doorvragen

  3. nee hoor , dat doen ze steeds later ….
   kijk maar naar de vervanging van sjors ook een paar dagen van te voren .

   en de bouwhuisje moeten er nog voor 3 maand uit flex wet en nina en bing hebben weer met de flex wet te maken moet nog allemaal bekend worden

 11. Dat Aysen Danny heeft vermoord moet nu wel gaan uitkomen, ze gaan die zaak niet heropenen om vervolgens op niks uit te komen…

 12. En dan komt er vervolgens dus uit dat Aysen Danny heeft vermoord en dan krijgen Maxime & die Menno zeker een relatie : )
  Dan wordt hij denk ik ook een nieuw vast personage aangezien er zonder Aysen geen politie meer in GTST zit.

  1. Dat denk ik niet…ik denk dat Menno de nieuwe (tijdelijke) lover is van Lucas…..vandaar dat aysen Lucas ook intimideert ( zie spoilers)…..echt een gave wending trouwens dit allemaal. SPANNEND! Wil eigenlijk de spoilers voorlopig even niet weten…dat maakt het nog spannender! Applaus voor de schrijvers voor deze wending :)!

    1. Het leeftijdsverschil tussen Lucas en Menno is kleiner (ongeveer 10 jaar) dan tussen Menno en Maxime (ongeveer 20 jaar). Overigens zijn beide opties mogelijk, maar ligt de combinatie Lucas/Menno meer voor de hand omdat we weten dat Lucas’ verhaallijn ook volgende week start.

 13. Tja ik weet ff nie wat ik ervan moet denken over deze wending(het heropenen van de moord op Danny)..
  Schrjvers gaan de andere kant op..

 14. 3 mei:
  Door Sjoerd’s gedrag loopt het tussen Bianca en Anton volledig uit de hand. Om hun huwelijk geen gevaar te laten lopen, nemen ze de moeilijkste beslissing ooit.

  Gaat Sjoerd naar een afkickkliniek of uit huis geplaatst?

  @Linda het is heel normaal in het echte leven gebeurd het ook als ze in een oud dossier terug gaan kijken.

  1. Maar er komt een onderzoek naar alles wat Aysen fout heeft gedaan. En als ze in de promo alleen maar alles over Danny’s zaak laten zien, zal het wel gaan uitkomen gok ik, zeker nu Nuran erachter komt wat Aysen heeft gedaan. Want ze praat met Aysen aan de telefoon dat ze niet wil Dat Aysen iets over Danny zegt tegen de politie & ze zegt ook tegen Lorena dat ze over iets ergs moet liegen. Een telefoontje kan worden nagetrokken, en Lorena dacht al vanaf begins af aan dat Aysen Danny heeft geduwd…

  2. Ik ben ook benieuwd welke van die twee het is. Mijn eerste ingeving was ook dat Sjoerd naar een afkickkliniek zou worden gestuurd. Dat zou wel het beste zijn.

   Ik snap trouwens dat de hele familie Bouwhuis en Rikki het moeilijk hebben met de situatie rondom Bram en Sjoerd. Al heeft Tim het ook heel lastig: hij staat tussen z’n vriendin en z’n familie in. Volgens mij zou hij eigenlijk voor Rikki willen kiezen, maar omdat hij zich schuldig voelt naar zijn familie en wil dat het met hen ook weer goed is, probeert hij Sjoerd ook te helpen. Dat lijkt mij echt heel erg moeilijk. Zeker omdat hij er nu met Rikki ruzie over krijgt. Dat is het ook niet waard, lijkt me.

  1. Tja dat vraag ik me ook af. Misschien krijgt ze weer wat met Anton nu hij binnenkort huwelijksproblemen krijgt.. Of ze krijgt wat met die rechercheur die de dood van Danny opnieuw gaat onderzoeken…

 15. Ik denk dat Menno iets krijgt met Lucas. Die verhaallijn begint ook volgende week. En Lucas krijgt ook te maken met dat onderzoek terwijl hij niets te maken heeft met het ongeluk van Danny. Kan bijna geen toeval zijn.

  1. Denk ik ook…en het is wel weer eens tijd voor een verhaallijn voor Lucas…..Maxime moet gewoon lekker ff wachten. Heb dit seizoen wel weer even genoeg van haar gezien 🙁

  2. Het wordt een onderzoek naar Aysen he… Alleen gaat de meeste aandacht uit naar onderzoek naar Danny’s dood wat dus ook aan bod komt…. En Aysen heeft Lucas ontvoerd een jaar geleden ofzo…

     1. Ze gaan echt niet binnen 2 weken twee nieuwe personages introduceren: een nieuwe liefde voor Lucas én Menno. Dus nieuwe liefde = Menno.

     2. Dat denk ik ook ja. En ik zou het juist wel leuk vinden om Lucas te zien met iemand die iets ouder is. Dan krijg je waarschijnlijk ook een serieuzere relatie.

 16. Spannende spoilers!
  Wel jammer dat Maxime er niet inzit.
  Weet dat mensen hier anders over denken maar vind haar echt de beste!
  Wat zou er met Sjoerd gebeuren????

  Groetjes,

  1. Ik ben het met je eens! Sinds 2 jaar ben ik echt helemaal fan van Maxime, en heb daarna ook Vrouwenvleugel gezien en Russen gezien, en wow wat een topactrice!

   1. Wat leuk dat er meer diehard Marjolein fans zijn hier!
    Ze is gewoon de beste (vind ik). Ze heeft humor
    Sarcasme en is gewoon leuk!
    Mensen die dit ook vinden; reageer!

    1. ja precies! Iedereen ziet Maxime nu alleen maar als een kutwijf of heks of wat dan ook. Maar ze heeft ook nog wel humor

 17. Ik vind Maxime geweldig. Vroeger zat ik altijd stipt voor de tv om haar te zien (bijna geobsedeerd) ok maar ze is zo mooi en geweldig. Ze mag alleen wel een grotere rol hebben.

  1. Dat wordt het binnenkort vast wel weer. Binnenkort krijgt ze een nieuwe liefde is er in RTL Boulevard gezegt. En ze zal ook vast wel een rol krijgen in het onderzoek naar de dood van Danny

 18. Ja echt leuk dat ze eindelijk een nieuwe liefde krijgt!
  Ze kan wel wat liefde gebruiken!
  Na Danny’s dood en dat Janine gedoe,
  Het is Janines eigen schuld had ze maar Maxime gewoon moeten accepteren.
  Xxx

  1. Janine en Maxime accepteren elkaar niet. Dat is het hele probleem. Ik vind Maxime te gek (Marjolein is fantastisch) maar Maxime is echt geen lieverdje. Met dat gedoe met Maarten is ze veel te ver gegaan. Net zoals Janine te ver ging met haar beschuldigingen terwijl het Nick was die het gedaan heeft.

   1. Nou nadat Maxime was verkracht door Frederik zal het weer helemaal goed tussen haar & Janine. Maar bij het eerste beste denkt Janine al meteen dat Maxime niet meer spoort terwijl Maxime het toen juist wel echt wou goedmaken…

 19. Is ook zo Janine en Maxime zullen elkaar nooit accepteren. Janine was niet te ver gegaan met die beschuldigingen toen alles wees erop dat Maxime het had gedaan. Net zoals Maxime niet te ver was gegaan met Maarten. Maxime was destijds alles kwijt geraakt en wilde dat ook doen met Janine. Het enige was alleen dat Maxime zo weinig vrienden had dat ze eigenlijk niet eens een dak boven haar hoofd had (heeft ze om moeten smeken bij Rik) en Janine kon gewoon naar Bianca gaan en had ook nog geld. Dat had Maxime niet. Naar mijn mening was Maxime haar wraak nog niets dan dat bij Janine. Logisch toch dat je wraak wilt nemen als je alles is afgenomen. Maar het moet nu wel rusten. De boodschap is duidelijk Janine en Maxime mogen elkaar niet en zullen elkaar ook nooit gaan mogen. Als Ludo en Janine weer bij elkaar komen zal Ludo toch moeten accepteren dat die twee gewoon niet gaat.

  Ik denk ook dat Menno Lucas zijn nieuw liefje gaat worden. En het werd tijd zeg dat het uit zou komen dat Aysen Danny heeft vermoord we zijn al een jaar verder.

  Nina verwend nest. Mijn mening is dat een kind recht heeft op beiden ouders mits een van de ouders het kind iets aandoet (slaan of misbruiken). Zie ik Mike niet doen. Dus ik vind dat Nola mag weten dat Mike haar biologische vader is. Maar als ze oud genoeg is om dingen te snappen wel het hele verhaal vertellen. Niet van Mike is je vader nee ook zeggen wat hij heeft gedaan en dan kijken wat Nola zelf wilt. Nina mag zo blij zijn met Noud als vader voor Nola. Ja een beginnende vader maakt fouten welke niet. Gebeurt echt geen tweede keer meer. Krijg echt genoeg van Nina en haar prinssen gedrag.

  1. Wat betreft Maxime & Janine ben ik het met je eens. Hoop echt dat ze het laten rusten, en dat er dus niks uitkomt van Maxime/Maarten, want anders krijg je weer een of ander wraakplan van Ludo op Maxime en dan blijven ze bezig.
   En Nina ben ik ook helemaal mee eens! Als ik Noud was geweest was ik soiso allang bij Nina weggegaan. Eerst kan hij volgens Nina helemaal niks goeds doen, dan mag hij niet bij Nola in de buurt komen omdat hij de echte vader niet & vervolgens als er iets met Nola is wil Nina het perse zelf doen om vervolgens iedereen te vertellen ‘En waar is Noud als je hem nodig hebt?’. Mens je zegt toch zelf tegen Noud dat je ales met Nola zelf wil doen.
   En dat met die lift vond ik nieteens een foutje, was eerder domme pech. En als Nina dan zo lomp gaat doen tegen Noud kan hij ook zeggen: ‘Ja Nina eigenlijk is het jou schuld want dan had je me maar niet moeten bellen.’

  2. En die Menno weet ik niet of dat nou nieuwe liefde van Lucas of van Maxime wordt… Ik vind hem er eigelijk een stuk ouder als Lucas uitzien, maar voor Maxime weer te jong (al was Danny ook een stuk jonger). Maar als hij en Lucas iets krijgen zal het wel wat serieuzer worden, omdat hij een stuk ouder is…

   1. Lucas is nu 22 (geteld vanaf zijn 20ste verjaardag). Dave Mantel, de acteur die Menno speelt, is in het echte leven 31. Maar in de serie zou hij ook makkelijk 28/29/30 kunnen zijn. Dan vind ik een leeftijdsverschil van zo’n 7/8 jaar nog wel meevallen.

    Maar ik zou het juist wel leuk vinden, Lucas met iemand die iets ouder is. Het zou in ieder geval compleet anders zijn dan met Edwin en Bilal. En ook geen gedoe met het uit de kast komen en zo. Misschien willen ze met Lucas uiteindelijk wel de kant op van trouwen, adoptie… Dat zal waarschijnlijk geloofwaardiger zijn met iemand als Menno.

 20. Ja.Dat van Ayssen en Danny komt denk ik wel uit.
  Maar je zal net zien kom het uit na de zomerstop.
  Dat van Nina ven ik met iedereen eens.
  Dat van Maxime,Marjolein speelt het echt top!
  Alleen ik en nu wel een beetje klaar met het Maxime-verhaal.
  Leuk dat Lucas(En Maxime) een nieuwe liefde krijgen!
  Eindelijk eens iets anders!

  1. Ik denk (en hoop) dat dat van Danny/Aysen voor de zomerstop nog uitkomt, want het promofilmpje heeft als beschrijving: ‘Kijk mee naar wat je kunt verwachten de komende weken in GTST’.

 21. Nuran weet iets Over Aysen en moet het dus geheim houden En als Rik er achter komt dat nuran iets heeft verborgen dan gaan ze niet trouwen

  1. Ja idd ik denk ook dat hun huwelijk daardoor niet doorgaat. En dat wat Nuran heeft waarover ze moet liegen dat is dat ze weet dat Aysen Danny van de trap af heeft geduwd. Alleen snap ik niet hoe Nuran dat weet, want op dit moment weet ze het nog nieteens, en het lijkt me sterk dat Aysen het haar verteld…

 22. @karlijn en jou kan Ik zijn dat je gtst Vlogt maar denken jullie dat mike Zou met nina in de zomercliff Ik hoorde al zoiets

 23. Nuran denkt ook nog steeds dat Danny is gevallen. Aysen zal het haar wel binnenkort gaan vertellen omdat Nuran misschien nieuwsgierig is waarom de zaak “Danny” weer wordt geopend. Voelde je eigenlijk ook wel een beetje aankomen. Nuran en Rik zijn nu heel erg gelukkig dus er moet weer iets komen wat hun relatie in gevaar brengt. Nuran zal wel niet weten wat ze met die informatie moet doen en houdt haar mond maar Rik komt er natuurlijk achter.

  @Haha ik begrijp je zin niet goed: “maar denken jullie dat mike Zou met nina in de zomercliff Ik hoorde al zoiets”.
  Als je deze zin uitlegt kan ik misschien antwoord geven.

  1. Ik denk dat Aysen op 0:02 als Nuran haar vraag: ‘hij gaat toch geen dingen vragen over Danny?’ dat Aysen daarop dan zegt ‘ik moet je iets vertellen in het Danny geduwd zoiets’.

 24. Ik denk dat het uitkomt anders maken ze niet zo’n verhaallijn. Als het uitkomt denk ik
  – Rik en Nuran gaan niet trouwen
  – Maxime zoekt troost bij een man en krijgt een relatie (Rik???)
  – Aysen raakt haar baan kwijt en beland in de gevangenis.
  – Nuran krijgt een straf voor geheimhouding

  Of zal Nuran in de gevangenis belanden en dan geeft Aysen aan dat het haar zus niet was maar zij zelf.

  Maar stel dat Aysen eruit gaat dan zal er vast een nieuw of oud personage in komen?

 25. Ik denk dat die Menno nu bij de vaste cast gaat horen. Op de hoofdpagina van GTST.nl staat nu een link naar de promo met het kopje “nieuw bloed”.

 26. Even op een rijtje:
  Aartsvijanden van Aysen: Lucas, Bing, Lorena.
  mensen die haar haten als ze erachter komen dat ze Danny heeft vermoord: Rik, Maxime, Sjors, Rikki, Noud, Jef. Dus ach het zal wel goed aflopen neem ik zo aan 🙂

  1. Dat zou hij aan ‘Story’ hebben verteld ja. Net zoals als dat Marjolein Keuning aan de Story zou hebben verteld dat Marcus zou terugkeren…
   Mensen geloof de Story niet want ik weet nu al dat het niet waar zal zijn…

   1. Het stond ook op MSN. Louis Talpe/Mike gaat er tijdelijk uit ivm flexwet.

    Geldt overigens ook voor Rikki, dat zou eind mei 2013 zijn.

 27. Wie is Menno dan? Want ik zie niet eens in de spoilers, dat hij erin zit of wat dan ook. En waar staat dat dan, dat ze die zaak er openen, en waarom doen ze dat?

   1. Juist, wordt de moord op Danny dan toch nog opgelost.

    Menno is volgens mij ook het nieuwe liefje van Lucas. Of beter gezegd wordt het nieuwe liefje

 28. Ik lees net op MSN Entertainment dat zowel Louis als Robin er een tijdje uitworden geschreven, o.a. in verband met de Flexwet.

  http://entertainment.nl.msn.com/tv/nieuws/louis-talpe-uit-goede-tijden-slechte-tijden
  http://entertainment.nl.msn.com/tv/tips/robin-martens-baalt-niet-van-gtst-break

  Ook las ik een keer ergens dat Guido er ook uit moet dit jaar. Was het niet zo dat er nog meer acteurs er even uitmoeten ivm de Flexwet? Ik weet alleen niet meer wie… Hebben jullie enig idee?

  Dan hoop ik dat Mike weggaat omdat Lorena achter zijn plannetje is gekomen, Sjoerd omdat hij naar een afkickkliniek gaat en Rikki omdat ze misschien even wat tijd voor zichzelf wil en een musicalworkshop kan gaan volgen in het buitenland ofzo.

  1. Marly en Everon moeten er ook even uit, tenzij één van hen (of beide) inmiddels een vast contract hebben. Aangezien zij er allebei ook al 8 jaar inzitten.

   En als Joep en Cynthia geen vast contract hebben moeten zij er ook 3 maanden uit maar dat verwacht ik niet.

 29. Ik hoop dat Rik ze moeder (Maria) tijdelijk terugkeert als Rikki er tijdelijk eruit is. Guido Spek (Sjoerd) gaat er ook tijdelijk eruit vanwege de flexwet. Alleen ik twijfel of Everon (Bing) en Marly (Nina) nog een flexwet hebben die zitten er al sinds 2005 erin.

  1. Er worden geen vaste contracten meer ”uitgedeeld” dus de acteurs voor bv. Nina, Lucas, Bing, Maxime enz krijgen geen vast contract waardoor ze na elk 3de jaarcontract 3 maanden er tussenuit moeten.

   Inge (Sjors) is volgens mij een van de laatste met een vast contract..

   1. Ik bedoel Inge is volgens mij een van de laatste die een vast contract gekregen heeft..

    Ludo, Janine, Laura, Jef bv hebben natuurlijk ook nog een vast contract.

 30. Het lijkt er sterk op dat Menno inderdaad iets met Lucas gaat krijgen. In de preview van donderdag probeert hij Wiet aan hem te koppelen. Wiet heeft geen interesse terwijl Lucas juist alle positieve aspecten opnoemt van het daten met iemand die iets ouder is.

 31. Het is niet bepaald origineel van de schrijvers om weer een verhaallijn te maken over wiet noud en nina, want dan vallen ze echt in herhaling.

 32. Als ze inderdaad Noud/Nina/Wiet gaan doen gaan ze inderdaad in herhaling vallen
  Ben ik het helemaal mee eens

  1. Dat kan ik me dus ook niet bedenken… Dit betekend denk ik wel dat Mike vadergevoelens krijgt voor Nola en dat gaat weer voor spanningen zorgen tussen Nina & Noud natuurlijk…

   1. Wat is mike met lorena van plan? Ze wil haar ziek maken?
    En
    Sjors is gewoon verliefd op mike!
    Noud en Nina blijven toch wel bij elkaar…
    Anders is het trouwens ook zielig voor nola(geen vader)
    En wiet krijgt het ooit weer eens met sjoerd…
    Maar lucas en menno… Ik zie t mij niet voor mij

 33. Aan de spoilers van dinsdag & woensdag te zien denk ik dat Rikki Bianca tegenkomt op de vrijmarkt, en dat Bianca Bram dan meeneemt…

   1. Dat kan ook ja en dat Sjoerd dan helemaal doordraait. Ik denk in iedergeval dat Bianca Bram van Rikki afpakt want dat kun je denk ik wel uit de spoilers van woensdags opmaken. Zal zeker weer Bianca’s obsessie voor Bram #2 worden…

 34. Maar hoe weet iedereen hier dat het nieuwe personage menno heet? En dat hij in de serie komt? Ik heb dat nergens gelezen…. weet iemand dat?

  1. Morgen verschijnt hij voor het eerst in de serie, kijk maar naar de sortie. Ook staat er een filmpje op gtst.nl ‘nieuw bloed’.

  1. Waarschijnlijk is hij de naam Lucas Sanders al tegen gekomen in zijn onderzoek naar Aysen. Maar volgens mij vindt Menno Lucas ook meer dan leuk. En dat vind ik dan weer leuk. 😀

 35. 7 mei – Sjors kan niet geloven wat ze ziet als Mike thuiskomt. Sjoerd misbruikt Bianca’s moedergevoelens. Noud krijgt verbijsterend nieuws te horen over Ludo en Mike. Lorena zoekt steun bij Lucas als ze diep in de put zit.

  Bon: tv gids.tv

  1. Of Mike is naar familie Sanders toegegaan en gezegd dat hij wel vadergevoelens heeft voor Mike en Ludo en Mike hebben het goedgemaakt en Ludo heeft Nola aan Mike meegegeven. Dat denk ik…

   1. Ik denk dat ludo hem een (wijn)glas tegen mikes hoofd heeft aangegooid?
    Mike wil Nola dus terug….
    En hoezo zou noud het erg vinden als mike gewond is!

 36. Zou die menno een broer van anita zijn. Volgens wikipedia heeft de vader van anita ( gerard dendermonde) toentertijd een cynthia kuiper bezwangerd…

 37. Ik denk dat Mike naar de Sanders is gegaan op een moment dat Ludo op Nola past,
  Mike slaat Ludo in elkaar of doet iets anders, en hij gaat ervandoor met Nola. Noud schikt als hij Ludo ziet liggen en ontdekt dat Nola weg is. En Sjors schrikt al ze Mike met Nola ziet. En denk ook dat Mike Nola dan iets wil aan doen vanwege ‘Sjors ziet geen heil in de manier waarop Mike de familie Sanders wil aanpakken’ Nola moet weg van Mike dan kan die pas verder!

  1. Mike durft Ludo echt niet in elkaar te slaan want dan weet hij dat die meteen naar de andere kant van de wereld kan vluchten…

 38. Ik dacht eerst ook dat Menno met Lucas zo krijgen, maar Ferry Doedens (Lucas) mocht een paar weekjes terug bekend maken dat zijn personage hetero word. Dus weet niet wat er gaat gebeuren.. Maar ik ben blij dat Lucas weer een verhaallijn krijgt. 🙂

 39. Ik vind het leuk dat Lucas een nieuwe liefde krijgt!
  Maar ik hoorde dat Maxime ook en nieuwe liefde
  kreeg??

  1. Dat klopt, dat heeft ze bekend gemaakt in RTL Boulevard. Weet niet meer precies wanneer, maar was tijdens een interview samen met Janine over hun oorlog. Maar ik hoop dat haar nieuwe liefde wel een blijvertje is (geen affaire of een gastrol ofzo). Misschien krijgt zij dan met iemand van de vaste cast? Anton, of Rik denk ik.
   – Anton zal binnenkort nu echt wel gaan scheiden door z’n zoveelste huwelijkscrisis. En wie is er in GTST nou 3 jaar getrouwd?
   – Of ze krijgt wat met Rik omdat het uit gaat tussen hem en Nuran omdat het van Danny/Aysen uitkomt…

  2. Ik hoop dat Menno wel een vast personage wordt. Anders is het wéér een relatie voor Lucas die na een aantal weken weer voorbij is.

 40. Yeeeeeh!!!Menno is er!Wel grapoig dat meteen Wiet
  opmerkt dat Menno homo is en dat Lucas dat niet
  merkte..

 41. En ben benieuwd Naar menno’s verhaallijn mbt Lucas en het onderzoek naar de dood van Danny…..bring it onnnn! Spannend!

  1. Ik ben ook erg benieuwd. Ik hoop wel dat het een vaste rol is, want anders is Lucas binnenkort wéér single. Hij is wel toe aan wat vastigheid. En als Aysen veroordeeld wordt, kan hij mooi haar baan overnemen. 😛

   1. Tja, we zullen zien…ik hoop eigenlijk stiekem op een terugkeer van Bilal, met vaste rol. Dat verhaal is gewoon nog niet af en ik vind ze erg leuk samen. Maar eerst maar eens kijken wat Menno ons te brengen heeft. Wordt sowieso leuk en genieten, volgens mij!

    En als aysen idd veroordeeld wordt is Bilal ook een goede vervanger, zou ook goede vrienden met nuran kunnen worden…. Nou ja, we’ll see! Ik ga iig genieten de komende tijd van de komst van Menno, want spannend wordt het volgens mij zeker :).

    1. Het kan trouwens ook zo zijn dat ik het straks ook super vind dat Menno blijft. Maar daarvoor moet ik eerst meer van hem zien. Vind het ook tijd voor wat vastigheid voor Lucas….hoop dat we daar volgend seizoen meer van gaan zien. Want, tja daar wat zeker wel een jaar overheen, voordat t echt stabiel is. Het is en blijft toch een echte soap ;)….

     1. Van mij mag het best tussendoor een paar keer uitgaan. Maar dat het dus niet weer een gastrol is waar we na een aantal weken niets meer van horen.

  1. Ik denk dat noud met wiet zoent, nina zoet dat en word boos en boed haar excuses aan noud.
   En dan kiest noud voor nina en dan is er weer ruzie over mike!

 42. Als Wiet weer achter Noud aan gaat dan weten de schrijvers echt niet meer wat ze moeten doen, zo kan ik ook wel een soap schrijven als ik toch elke keer weer dezelfde verhaallijnen gebruik. Ik mag toch hopen dat ze dit niet gaan doen maar het begint er steeds meer op te lijken. Tijd voor nieuwe schrijvers zou ik zeggen.

  1. GTST valt niet alleen voor de zoveelste heer in herhaling, maar dit is ook zo ongelooflijk ongeloofwaardig. Noud gaat er met de ‘moordenaar’ van zijn vrouw vandoor…

   1. Ja ook dat is iets wat echt heel erg ongeloofwaardig is, en Noud is sowieso niet iemand die gauw vreemd gaat want hij is het eerlijkste van iedereen dus dan zouden ze het personage ook nog eens gaan verpesten, maar ze hebben tenslotte al meerdere personages verpest. Zoals Ludo die voortaan huisvader is.

 43. Ik denk dat het eerder andersom zou zijn. Dat Noud toch gevoelens voor Wiet gaat krijgen. En ik zou het juist toejuichen want Nina is de laatste tijd echt een kreng geworden!

 44. 8 mei:
  Nuran raakt bijna over haar toeren als ze nogmaals verhoord wordt door Menno. Lorena besluit voor Lucas een blind date te organiseren. Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt. Aysen krijgt slecht nieuws.

 45. spoilers

  6 mei : Sjors ziet geen heil in de manier waarop Mike de familie Sanders wil aanpakken. Na een heftige beslissing maakt Sjoerd zijn moeder grote verwijten. Nina eist van Noud dat hij onvoorwaardelijk voor haar kiest. Noud probeert Nina zijn visie op het vaderschap duidelijk te maken.

  7 mei : Sjors kan niet geloven wat ze ziet als Mike thuiskomt. Sjoerd misbruikt Bianca’s moedergevoelens. Noud krijgt verbijsterend nieuws te horen over Ludo en Mike. Lorena zoekt steun bij Lucas als ze diep in de put zit.

  8 mei : Nuran raakt bijna over haar toeren als ze nogmaals verhoord wordt door Menno. Lorena besluit voor Lucas een blind date te organiseren. Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt. Aysen krijgt slecht nieuws.

  9 mei : komt nog….

  10 mei : komt nog….

  1. Er was bij Boulevard een stukje over Ferry en Guido in het Emma kinderziekenhuis. Ferry vertelde het aan een van de patiëntjes daar.

 46. Ik kan wel echt duizend keer naar de gtst shortie van maandag 29 april kijken!!!!IK heb echt altijd al gewild dat Mike en Sjors weer iets krijgen!!!

 47. Mike en Sjors heb ik nooit leuk gevonden. Ik vind altijd nog dat Sjors en Bing bijelkaar horen heb ik altijd al gevonden, Inge en Everon hebben echt onwijs veel chemie samen in GTST. Hun spelen het echt geweldig samen in GTST, hun zijn trouwens ook hele goede vrienden in het dagelijks leven, echt leuk. Sanne dat nu Sjors speelt vind ik echt een leuke meid hoor en ze doet haar best, maar zij kan nooit de plaats van Inge in nemen Inge blijft toch echt in mijn ogen Sjors en Sanne zie ik als een soort zus van Sjors, maar gelukkig is het tijdelijk en komt Inge weer terug als Sjors.

 48. Menno en Lucas krijgen een relatie waardoor Aysen weer de dans ontspringt. Ze wordtniet gestraft. Want Menno mag werk en privé niet mengen. Daarvoor zorgt Aysen wel.

 49. Bedankt gtst schrijvers ! Eindelijk een homo die al uit de kast is. Als ook Menno problemen had met zijn geaardheid, was het ongeloofwaardig geworden. Oke, bij Edwin was het ” leuk ” omdat Lucas er al wel zo open over was. Het was misschien voor sommigen confronterend om te zien, hoe Edwin met z’n gevoelens worstelde. Daarna kregen we Bilal. Deze liet vrij snel merken ook iets voor Lucas te voelen, maar durfde daar verder niks mee. Dit was dan weer heel anders dan met Edwin, omdat Bilal moslim was. Ook dit was goed geschreven. Gelukkig weet Menno hoe en wat hij is. Het goeie is dat er toch iets de relatie tussen Lucas en Menno in de weg staat ; het onderzoek naar Aysen. Ben erg benieuwd waar het heengaat ! Hoop dat Menno bij de vaste cast gaat horen, maar dat denk ik wel. Anders is dat wel weer heel slecht gedaan.

  1. Ben ik met je eens! Bij Edwin was die verhaallijn veel leuker dan bij Bilal. Bij Bilal vond ik het vaker een beetje irritant.
   Ik denk nu toch dat Menno een lange gastrol is.
   Ik vond het echt heel grappig dat Wiet gewoon eerder dan Lucas doorhad dat Menno homo is, hihi.

   Het onderzoek naar Aysen kan een hele goede verhaallijn worden. Ik ben vooral benieuwd naar wat voor effect het op Rik & Nuran zal hebben, maar Lucas & Menno kan ook zeker interessant worden.

 50. 6 mei
  Sjors ziet geen heil in de manier waarop Mike de familie Sanders wil aanpakken. Na een heftige beslissing maakt Sjoerd zijn moeder grote verwijten. Nina eist van Noud dat hij onvoorwaardelijk voor haar kiest. Noud probeert Nina zijn visie op het vaderschap duidelijk te maken.

  7 mei
  Sjors kan niet geloven wat ze ziet als Mike thuiskomt. Sjoerd misbruikt Bianca’s moedergevoelens. Noud krijgt verbijsterend nieuws te horen over Ludo en Mike. Lorena zoekt steun bij Lucas als ze diep in de put zit.

  8 Mei
  Nuran raakt bijna over haar toeren als ze nogmaals verhoord wordt door Menno. Lorena besluit voor Lucas een blind date te organiseren. Wiet liegt over haar liefdesleven als Rikki te dicht bij de waarheid komt. Aysen krijgt slecht nieuws.

  9 mei
  Lucas wordt aangenaam verrast door een onverwacht telefoontje. Nuran wil haar geheim niet prijsgeven en kan dus niet anders dan Rik glashard in zijn gezicht voorliegen. Bing is dolblij na een bericht uit het ziekenhuis. Hij stelt zelfs aan Aysen voor om de strijdbijl te begraven.

  10 mei
  Bianca krijgt de schrik van haar leven als ze ziet hoe Sjoerd eraan toe is. Anton heeft grote moeite om zich niet met Sjoerd te bemoeien. Ook het leven van Rikki en Tim wordt beheerst door Sjoerds verslaving. Noud is klaar met het wispelturige gedrag van Nina. Sjors wordt geconfronteerd met een duistere kant van Mike.

  Bron:Tvgids.tv

  1. Ik ben vooral benieuwd naar 9 en 10 mei, die klinken als goede afleveringen! 🙂
   Ik ben benieuwd wat Sjoerd nu weer voor doms heeft gedaan. Ik vind Sjoerd qua personage nu echt niet meer leuk nu hij aan de drugs zit. Hij zou gewoon volwassen moeten zijn en aan Bram moeten denken, in plaats van elke keer weer zijn probleem gaan ontkennen. Ik snap ook wel dat Bianca en Anton echt niet meer weten hoe ze hem kunnen helpen.

 51. Het gaat lekker met de 2 huwelijken, 1 verloofde stel en 1 relatie. als je 9 mei/10 mei kijkt. Ik denk dat Bing kankervrij is als ik 9 mei lees

 52. Pfff alweer huwelijksgezeur tussen Noud & Nina ze weten echt niks meer voor die 2 lijkt wel, Dat zal uiteindelijk wel Wiet & Noud worden wat totaal belachelijk en onwerkelijk is aangezien Wiet toen Nina dood wilde hebben. Schrijvers zijn de weg kwijt we krijgen alleen maar herhalingen te zien.

 53. Wie kan me antwoord geven? Wat is dat nieuwe spul wat Sjoerd nu gebruikt? Kon het niet zo goed zien.

  Sjoerd is momenteel ook niet leuk maar de schrijvers moeten een verhaal hebben om Guido er even uit te schrijven. Kan niet anders dan afkickkliniek. Het is wel de kant opgegaan als wat ik had gedacht nu hij Bram kwijt is is hij helemaal de weg kwijt. De coke helpt niet meer dan maar iets nieuws en zo ga je steeds verder totdat je op een gegeven moment bent aan het spuiten. Ik denk dat Sjoerd met de clifhanger eruit gaat. Of er gebeurd iets ergs door hem.

  Ben zeer benieuwd wanneer Prinses Nina er even uit gaat wordt echt niet goed van dat kind. Ik lees al dat Noud er genoeg van gaat krijgen mooi dat hij haar maar eens flink de waarheid verteld. Of nog beter zijn koffers pakt. Dat kind loopt alleen maar te zeuren dat Noud het niet goed doet met Nola. Hoe moet Noud nu iets niet goed doen bij Nola als hij haar niet eens mag aanraken? Verbaasd me dat hij naar Nola mag kijken. Dus als er iets niet goed is dan is Nina degene die het niet goed doet want Noud mag niks doen. Ze laat hem wel erg duidelijk merken dat hij niet de vader is van haar terwijl ze ohhh ze blij was dat hij het goed opvatte toen ze vertelde dat ze zwanger was van Mike. En daar zijn we hopelijk ook nog niet van af. Die gaat op ten duur gevoelens voor zijn dochter krijgen en wilt een gezamenlijke voogdij (denk ik).

  Wiet en Noud vind ik ook te ver gaan. Dat hebben we al gehad. En het is ook raar iets te beginnen met Wiet terwijl die 2 jaar geleden Nina nog wilde vermoorden. Maar het zou ook best kunnen hoor. Nina gedraagt zich als een verwend nest Noud kan daar niet zo goed tegen en begint iets met Wiet. Tuurlijk zou je dat niet van Noud zeggen dat hij zoiets doet maar in GTST kan alles zelfs bevallen in vier maanden dus waarom dit niet. En dan vind ik dat Nina niet moet zeuren want zij heeft het zelfde gedaan is ook vreemd gegaan en dat gedrag van haar ja hallo welke man gaat dan niet vreemd.

 54. Ik denk dat Sjors Mike toch heeft geraakt en Mike wil niet meer verder met Lorena. Hij wil een relatie met Sjors beginnen en stiekem is zij ook verliefd op Mike.
  Ik weet niet hoe het met Monica, Aysen en Bing maar Aysen raakt sowieso heel diep in de problemen omdat alles uitkomt en Nuran krijgt ook straf en daardoor gaat de bruiloft misschien ook niet meer door. Ik denk eigenlijk dat hun ‘bruiloft’ de allerlaatste aflevering voor de zomervakantie is en dat dan iedereen erachter komt over Aysen.

  En over de mensen die er tijdelijk uitgaan
  Sjoerd: afkickkliniek
  Rikki: buitenlandse school of op reis ofzo
  Mike: ???
  Bing: ???
  Nina: weg met haar kind?

  1. Dat over Sjoerd en Rikki denk ik ook!
   Mike kan misschien een tijdelijke klus in het buitenland aangeboden krijgen of hij gaat een tijdje weg voor een wraakplan?
   Het is altijd lastig te bedenken, ik verwacht in ieder geval niet iets medisch, dat is de laatste tijd al vaak genoeg gedaan (Lucas in coma, operatie Sjors in Zwitserland).

 55. Ging toch wat te ver voor Mike schijnbaar om Lorena ziek te maken. Misschien gaat hij dan toch vertellen dat hij eigenlijk helemaal geen gevoelens voor haar heeft maar haar alleen maar gebruikt voor het hotel te kunnen krijgen. Hij wilt dat hotel natuurlijk erg graag maar nu ook weer niet ten koste van Lorena zelf. En daarbij heeft Mike nog altijd gevoelens voor Sjors.

  Nina vind ik echt geen leuke persoon maar haar reactie op de vernieuwde vriendschap tussen Noud en Wiet snap ik wel. Ze heeft haar geprobeerd te vermoorden. Overduidelijk gaan we helaas weer verder waar we zijn geindigd met Wiet. Wiet heeft weer gevoelens voor Noud. En ja toen ze wegging uit de Koning keek ze weer erg vuil naar Nina. Als je Wiet dan terughaalt ga dan wel een ander verhaal schrijven maar niet weer hetzelfde. Het is niet bekend hoelang Wiet er nog in blijft maar het kan 2 kanten uitgaan of ze draait weer helemaal door kan ze weer naar een gesticht. En de andere kant (wat ik denk dat gaat gebeuren): Wiet en Noud krijgen als nog iets met elkaar. Kortom Noud trekt het gedrag van Nina niet en gaat vreemd met Wiet. Geef hem eens ongelijk. Daarbij om eerlijk te zijn vind ik Wiet en Noud wel een leuk stel samen. Bij Wiet kan Noud een beetje zich zelf zijn. Nina respecteert hem toch niet hoe hij is. Wordt tijd dat er een definitieve scheiding komt tussen die twee. Noud is veel beter af zonder Nina.

  Bing kan eigenlijk niet zoveel kwaads over Aysen zeggen want zij weet ook genoeg dingen over hem wat niet door de beugel kan. Van Lucas hetzelfde eigenlijk. Zo kom je toch snel op Danny uit en tja daar kan ze de gevangenis voor in gaan. Maar ik denk dat het ook zo gaat dat het uit komt dat Aysen Danny heeft vermoord maar dat ze haar niks kunnen maken omdat Menno toch een relatie begint met Lucas.

  1. Maar Lucas maakt helemaal geen deel uit van te dossier over Danny….speelt daar geen enkele rol in. Bovendien gaan ze iemand die een moord heeft gepleegd echt niet vrijuit laten gaan…zoute bizar zijn. De liefde tussen Menno en Lucas zal vast wel een rol gaan spelen, maar hoe…Lucas zal zich wel een keer verspreken over de ontvoering…hem kennende ;).

   We hadden onze reactie trouwens beter onder de nieuwe spoilers kunnen zetten….nu leest niemand ze denk ik….

   1. Misschien krijgt Aysen een gevangenisstraf omdat er uitkomt dat ze Lucas ontvoerd heeft & drugs in zijn kluisje in Dansatoria gestopt had. Maar dan komt Aysen of iemand van de politie erachter dat Lucas & Menno een relatie hebben dus gaat Aysen vrijuit. Maar dan komt er even later uit dat Aysen Danny heeft vermoord en dan komt ze alsnog in de cel.
    Want ze gaan echt niet voor de 2e keer onderzoek doen naar Danny’s dood, om na afloop de waarheid nog steeds niet te weten. En als het is uitgekomen komt Aysen er echt niet mee weg!
    Ludo komt misschien met moord weg, maar Aysen echt niet!

Geef een reactie