Maandag 22 april
Tim vindt dat Rikki niet voldoende rekening met hem houdt. Sjoerd is verbijsterd als de kinderbescherming bij hem aanklopt. Noud heeft toekomstplannen; hij wil weer een eigen bedrijf starten. Nina denkt dat Nouds keuze met Ludo te maken heeft.

Dinsdag 23 april
Mike wordt onaangenaam verrast door een actie van Sjors. Rik belooft dat hij Rikki door dik en dun zal steunen. Tim verwijt Sjoerd dat hij maar al te graag het ‘slachtoffer’ speelt: zo wordt hij zijn problemen nooit de baas. Lorena baalt van Mikes gedrag en laat hem dat weten ook.

Woensdag 24 april
Door chantage krijgt Aysen Monica zover dat ze een illegaal klusje doet. Wiet raakt gekwetst door het botte gedrag van Noud. Lorena betrapt Mike in een verdachte situatie. Nuran kiest haar huwelijksgetuige.

Donderdag 25 april
Anton en Bianca weten niet meer wat ze met Sjoerd aan moeten en dat zorgt voor grote onderlinge spanningen. Lucas wil Wiet aan de man helpen, maar dat loopt heel anders. Nuran probeert Rikki ervan te overtuigen dat ze het moet bijleggen met Tim.

Vrijdag 26 april
Aysen wordt op haar werk geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Noud doet erg zijn best, maar kan het maar niet goed doen bij Nina. Mike vraagt de hulp van Rogier bij een plan om Lorena uit te schakelen. Lucas heeft nauwelijks controle over zijn hormonen.

86 comments on “Spoilers 22 t/m 26 april

 1. Haha, ik denk inderdaad dat het over een nieuwe liefde voor Lucas gaat, dat zeggen ze al een hele tijd. 😉

  Heel goed dat Rikki toch de Kinderbescherming inlicht. Ik ben erg benieuwd naar de gevolgen. Als Sjoerd Bram kwijtraakt gaat het waarschijnlijk alleen nog maar slechter. Ik kan niet inschatten welke kant ze opgaan, ik ben erg benieuwd.
  En ik weet zeker dat het tussen Tim & Rikki wel goed komt. Ik snap beide kanten wel. Na een goed gesprek waarin ze echt naar elkaar luisteren weet ik zeker dat het goedkomt.

  En morgenmiddag weer de nieuwe spoilers? 😀 Ik ben benieuwd!

 2. Het gaat om een nieuw personage. In een interview met Boulevard vertelde Ferry dat de uitvoerend producent naar hem toe kwam om te laten zien wie het geworden was. En daarbij… Lucas die verliefd wordt op een vrouw zou totaal ongeloofwaardig zijn.

 3. Goh Rikki zei precies dezelfde tekst als wat ik al heel lang zeg. Ze zegt uiteindelijk dat sinds het uit is met Sjoerd ze alleen maar aan zich zelf denkt en maar bezig is met haar nieuwe opleiding en helemaal in de wolken zijn met Tim. Zich helemaal niet druk maken om Sjoerd terwijl ze wel met zijn broer er vandoor is gegaan. Nou knap meisje uiteindelijk zegt ze eens iets zinnigs. Ik ben wel blij dat ze erachter is gekomen. Ik denk ook dat Rikki hetzelfde doet als Tim Sjoerd de tijd geeft om aan zijn probleem te werken. Sjoerd doet dat natuurlijk weer niet en is ze wel genoodzaakt om de kinderbescherming te bellen. Of ze maakt zich toch wat te ongerust vanwege Bram en belt dan toch. Dat kan ik me voorstellen ik zou Sjoerd eigenlijk niet eens de tijd meer geven. Tijd heeft hij genoeg gehad wordt ook tijd voor actie. Begint ook een beetje langdradig te worden.

  Ik vind het wel jammer van Frederique en Jef. Heeft maar kort geduurd die relatie. Echt jammer.

  Ik lees nu wel weer dat Noud het maar niet meer goed kan doen bij Nina. Ondankbaar, verwend kind zeg. Ze mag blij zijn met zo iemand als Noud. Hij vergeeft haar de hele relatie met Mike wilt Nola opvoeden als zijn eigen dochter maar Prinses Nina weet het allemaal beter. Nee zij is zoooo perfect. Ze had beter blond kunnen zijn als bruin want ze trapte zo in Mike. Denkt schijnbaar dat condooms het enige is om niet zwanger te worden tja we hebben ook de pil hoor. Is zooo dom om zwanger te worden. Nee dat is perfect. Als ik Noud was pakte ik mijn koffers en liet Nina lekker in haar soep gaar koken met dat kind van haar (niet lullig bedoelt voor Nola hoor zij kan niet helpen dat ze zo’n ouders heeft).

  1. Ik ben het wel eens met wat je over Nina zegt: Terwijl ze meer dan een jaar getrouwd is met Noud gaat ze vreemd met Mike, en als Noud naar zijn vader vertrekt om het allemaal op een rijtje te zetten (wat ik wel logisch vind) begint ze een relatie met Mike omdat Noud het niet meteen wil goedmaken, wil ze gaan samenwonen en blablabla, en krijgt ze ook nog eens een kind van hem.
   Toen ze zwanger was is Noud er de hele tijd geweest voor haar, ondanks dat ze een kind van een ander kreeg, en nu ze is bevallen en kan Noud niks meer goed doen. Baaah aan Nina’s personage heb ik echt een hekel!

   PS: Aan Aysen heb ik ook een hekel, eigenlijk al sinds dat ze in GTST zit. Van mij betreft mag ze zo snel mogelijk de serie verlaten. Laat haar maar naar de gevangenis gaan voor de moord op Danny!

 4. Het is niet goed dat hij aan de coke is gegaan maar ik snap wel dat hij gewoon kapot is. Eerst verliest hij zjn lieve goede broer Edwin, daarna gaan zijn ouders bijna scheiden doordat z’n vader vreemdgaat toen alles weer goed leek had hij plotseling een broer erbij en toen dat goed ging en ze elkaar eindelijk een beetje als broers gingen zien ging Tim met Rikk er vandoor of andersom hoe je het wilt zien.. Kortom in 1 klap is hij 2 mensen verloren en dan nog zijn broer.

 5. Maandag, 29 april:
  Mike geeft Sjors de schuld van wat er nu in zijn leven gebeurt. Rik maakt het Noud erg moeilijk. Aysen probeert Lucas te intimideren, zodat hij geen bekentenis doet bij de recherche. Bing heeft het lastig als de rechercheur door blijft vragen.

  1. Wat een vreemde reactie. Tuurlojk staan die spoilers er wel in. Er is gewoon nog niemand geweest die ze hier heeft kunnen plaatsen. Een beetje meer dankbaarheid voor de mensen die spoilers plaatsen zou fijn zijn.

 6. Maandag, 29 april:
  Mike geeft Sjors de schuld van wat er nu in zijn leven gebeurt. Rik maakt het Noud erg moeilijk. Aysen probeert Lucas te intimideren, zodat hij geen bekentenis doet bij de recherche. Bing heeft het lastig als de rechercheur door blijft vragen.

  Dinsdag, 30 april:
  Op de Meerdijkse vrijmarkt heeft Rikki een vervelende ontmoeting. Bianca gaat veel te ver in een poging om Sjoerd te redden. Lorena en Mike denken totaal verschillend over wat hun affaire nou eigenlijk betekent.

  Woensdag, 1 mei:
  Bianca werkt zichzelf in de nesten. Lucas krijgt een romantische meevaller. Monica doet pogingen zich van de autoritaire Aysen te ontdoen. Nuran krijgt een opdracht, maar kan daar niets mee.

  Donderdag, 2 mei:
  Nina heeft een heftige confrontatie met Wiet. Noud moet kiezen. Nuran wordt ondervraagd, maar kan ze haar zenuwen in bedwang houden? Bing probeert Rik over te halen om ook tegen Aysen te getuigen.

  Vrijdag, 3 mei:
  Door Sjoerd’s gedrag loopt het tussen Bianca en Anton volledig uit de hand. Om hun huwelijk geen gevaar te laten lopen, nemen ze de moeilijkste beslissing ooit. Lorena trekt het niet als Sjors het voor Mike opneemt.

  Bron: TVGids.tv en TV/Film gids

  1. Bedankt voor het plaatsen! Echt super dat je dat altijd doet!

   Wat een saaie spoilers! Dat gedoe met Sjoers duurt veel te lang! Net als dat gezeik tussen Mike, Lorena en Sjors en Aysen, Bing en Monica. :S

   Nu maar hopen dat er wat schot komt in de verhaallijn van Lucas.
   Ludo, Janine en Maxime ook nergens te bekennen, jammer hoor!

   Zal mij niets verbazen als Noud uiteindelijk gevoelens krijgt voor Wiet en dat Nina daardoor een alleenstaande moeder wordt en daarom tijdelijk uit Meerdijk vertrekt (vanwege de flexwet).

   1. Ik denk niet dat het over gaat tussen Nina en Noud (naja nu al)
    Dat zou te snel zijn, want dat hadden ze vorig jaar ook al en dan kunnen ze beter de cliff van vorig jaar weer uitzenden 😉
    En in de tijd dat Noud weg was en Nina met Mike ging had GTST zeker bijna elke dag 200,000 kijkers minder gemiddeld !

   2. Denk ook niet dat het nu alweer misgaat tussen Nina & Noud dan krijgen we dezelfde cliff als vorig jaar alleen dan andersom dan verdwijnt Nina in plaats van Noud beetje heel erg eentonig zou dat zijn. Ik denk dat het wat te maken zal hebben met Mike & Nola. En sowieso zou het belachelijk zijn als we weer dezelfde verhaallijn krijgen tussen Wiet,Noud & Nina dan hebben de schrijvers echt geen inspiratie meer.

   3. Saaie spoilers!?
    Ik vind het toch wel spannend klinken wat betreft Aysen!
    Lijkt op een exit (ik hoopte vanaf begin af aan al dat Aysen’s exit zou zijn dat ze naar de gevangenis ging voor de moord op Danny)

  2. Dankjewel voor het uploaden van de spoilers, echt top! 🙂

   Ik denk dat Rikki Sjoerd dinsdag op straat tegenkomt en hij is natuurlijk woedend omdat Rikki de Kinderbescherming heeft ingelicht. Ik vraag me af wat Bianca gaat doen wat te ver gaat. Ik ben benieuwd, want ik heb geen idee. En hopelijk gaat Sjoerd die vrijdag eindelijk naar een afkickkliniek, dat heeft ie wel nodig!
   Ook vraag ik me af wat Rik en Noud op maandag opeens te bespreken hebben. Wel leuk, hihi, maar kzou zo niet weten waar het over kan gaan!
   En ik denk dat Bing aangifte tegen Aysen heeft gedaan? Blijkbaar weet Lucas daar ook wat van, dus misschien is er iets in Dansatoria gebeurt?
   Qua nieuwe relatie van Lucas ga ik er sowieso vanuit dat het gelukkig iemand is die al uit de kast is, weer al dat gedoe zou een beetje jammer zijn. Verder hoop ik dat het een leuke jongen is met wie Lucas weer eens een serieuze relatie krijgt.

   En qua cliffhanger, het duurt nog steeds een hele tijd (juni/juli), dus het is heel lastig in te schatten waar het over zal gaan. Ze kunnen nog allerlei nieuwe richtingen op…

  3. Als ik de spoiler van 29 april zo lees, heb ik toch het vermoeden dat Aysen “voor de bijl gaat” ook in en met oudere zaken. Waarom zou ze anders Lucas moeten / willen intimideren. Die heeft toch niets met de kwestie Bing (Monica) te maken??? Want ik denk toch dat het gaat om de zaak van Bing en Monica over het commercieel draagmoederschap.

 7. Ja,moet idd. ook zeggen dat ik de komende spoilers nu niet echt spectaculair kan noemen..het lijkt een beetje op rekken van wat er speelt en dat is minder…maar laten we maar geduldig afwachten! 😉

 8. Ik heb bij het lezen van deze spoilers het idee dat er langzaam toegewerkt wordt naar een exit van Aysen. Denken meer mensen dat? Dat zou op zich logisch zijn, want dan komt er een plekje vrij in de vaste cast voor de nieuwe liefde van Lucas. Heel benieuwd wanneer we eindelijk te horen krijgen welke acteur die rol gaat spelen. Want we weten nog niets. Niet eens de naam van het personage.

  1. Ik weet verder niet of dit waar is, of is bij gewerkt (maar ik hoop dat het waar is):
   https://twitter.com/MaximeTeam en dan zoeken naar een tweet van 1 april, en dan openen en dan lees je een bericht dat Aysen GTST zou gaan verlaten…
   Ik heb het verder nog nergens anders gelezen, maar wie weet…
   Ik het geval dat het waar is hoop ik dat er wel uitkomt dat ze Danny heeft vermoord!

 9. Zou de nieuwe liefde van Lucas bij de politie gaan werken ? Want als inderdaad Aysen haar exit maakt, is er niemand bij de politie. En er zijn bijna altijd een aantal personages die een baan hebben die duidelijk in beeld word gebracht. Zoals die van Anton ( dokter ) en die van Aysen nu .

  1. Of Maxime’s nieuwe liefde werkt bij de politie (of van Maxime én van Lucas)…
   Want Maxime’s nieuwe liefde moet er ook weer aankomen. En hopelijk is er dan minder “Maxime/Janine Oorlog”, want dat ben ik nu echt wel zat…
   Nu ik er zo over nadenkt: een politieagent vind ik wel bij Maxime passen 🙂

   1. De nieuwe liefde van Maxime kan ook weer Anton zijn….of Mike…..hij gaat alle vrouwtjes af. Misschien niet heel voor de hand liggend, maar ik had ook niet gedacht dat Lorena voor hem zou vallen, na alles wat hij haar geflikt had (en zij hem, niet te vergeten ;))….

    1. Tja zoals je kunt lezen wel nieuwe huwelijksproblemen tussen Anton & Bianca (in de spoilers van de week van 29 april).
     En hun zullen toch wel een keer gaan scheiden? Ik ken namelijk niemand die zo lang getrouwd is geweest…
     Misschien besluiten Bianca & Anton dat ze afstand van mekaar moeten nemen (3 mei) omdat Bianca nogal anders over Sjoerds drugsprobleem denkt als Anton. Bianca blijft dan thuis, Anton gaat bij Ludo logeren en hopa daar komt hij Maxime weer tegen…

  1. Ontmaskering Maxime hoeft van mij niet. Nu is het weer goed tussen iedereen in de Sanders-familie. Enja, enige verschil is dat Ludo & Janine nu zijn gescheiden maar daar heeft Janine ook voor een groot deel zelf voor gezorgd… Ludo heeft zelf aangegeven dat hij Janine niet meer helemaal vertrouwde vanaf dat hij erachter kwam dat Maxime haar helemaal niet had geprobeerd te vermoorden…

 10. huh een ding snap ik niet in de spoilers van maandag staat: ”Noud heeft toekomstplannen; hij wil weer een eigen bedrijf starten” hoezo WEER hij heeft nu toch al zijn eigen bedrijf (Noud Bouwt)

 11. Aysen moet Gtst ook niet verlaten brengt als enigste vrouw wat stoers met zich mee. Is de enigste vrouwelijk bitch met maxime die gtst heeft. En volgens mij zijn ze heel tevreden en terecht ze acteert ook goed. leuk vrouw ook.

  1. Ik vind Aysen ook goed acteren, maar vind haarrol een beetje op… Steeds maar dat wraak nemen van haar… Wordt saai.

    1. 1 daarvan is vermoord door haar.

     Als Bing een kind heeft dan is zijn rol op
     Maxime haar rol is al op ze hangt er eigenlijk alleen maar bij nu
     Lucas krijgt een vriend
     Aysen neemt alleen maar wraak
     Bouwhuizen/Sanders/de Jong zijn de rollen totaal niet op
     Jef heeft een liefde maar hoe lang nog?
     Laura probeert Mike te ontmaskeren
     Wiet is haar leven aan het opbouwen
     Als Mike en Sjors een relatie krijgen is de rol van Mike op
     Lorena is het domme blondje van de serie

 12. Nou dat de rollen dan ‘op’ zijn wil ik niet zeggen..
  Ze moeten de pesonages gewoon een andere richting geven,
  Een andere draai. Zou ik graag zien bij Maxime, maar ook bij Aysen.

  1. Ik ben het wel met je eens ja. Maxime is mijn favo personage, maar dat wraak nemen van haar mag ook wel wat minder. De wraakplannen op Martijn of op Frederik dat hoort nou in eenmaal bij de serie, maar die constante wraak binnen de familie Sanders ben ik nu echt wel zat. Sinds dat Maxime in GTST zit is het alleen maar Maxime neemt wraak op Ludo, Ludo neemt weer wraak terug op Maxime, het komt weer goed en vervolgens begint het weer van voor af aan…

 13. Wie iemand of de spoilers een aantal berichten boven mij wel kloppen (29 april t/m 3 mei)? Want er staat wel heel veel in over aangifte doen tegen Aysen, en getuigen tegen Aysen enz….:

  Als ze wel zouden kloppen, iemand dan enig idee wat er staat te gebeuren in die week? Ik ga nu dus denken aan een exit van Aysen (al ben ik er dan wel blij mee, maar dan moet de moord op Danny wel eerst uitkomen).

  1. Zoiets heb ik wel gelezen op twitter, diegene heeft me een printscrean gegeven van het bericht, maar een site/bron kon ze me niet geven. Dus dan maar afwachten wat er waar van is…

  1. Dat zegt niets. Dat op Twitter was inderdaad een grap, maar het sluit niets uit. De grap kan gemaakt zijn niet wetende dat er écht een Aysen exit aan zit te komen.

 14. Het kan misschien wel kloppen: er staat ook dat er een nieuwe soort van Edwin (vaste rol) in de serie komt. Lucas krijgt een nieuwe liefde. Als Aysen de serie verlaat gaat Nuran dan ook niet weg? Anders weer een personage zonder familie. Of die Nieuwe personage is een halfbroer van Lorena (vaderskant) toevallig in Meerdijk en horen van elkaar dat hun vader Maarten van Rossum heet of het is een neef van Lorena.

  1. Dat plaatje is duidelijk nep. Als het echt was dan hadden we er wel al op meer plekken over gehoord of gelezen. Als Aysen vertrekt, denk ik dat Nuran gewoon blijft. Zij en Rik gaan immers trouwen. Natuurlijk altijd even afwachten of het huwelijk echt doorgaat.

   Over een week ontmoet Lucas die nieuwe jongen. Het zou me niet verbazen als dit een gastrol is. Als Lucas dan een beetje serieus wordt met die jongen is het mogelijk dat opeens Bilal voor zijn neus staat (dat verhaal is naar mijn mening nog niet af). Dan staat Lucas voor een keuze. De nieuwe jongen of Bilal. Als Bilal dan voor vast terugkomt heeft ook Nuran weer een extra connectie (mocht Aysen toch vertrekken).

   Afwachten… 😛

 15. Uhmm waarom zoveel haat uitspreken , jullie weten wel dat dit een serie Is toch ??!
  De mensen die erin spelen zijn acteurs , personages , t lijkt wel of jullie er helemaal zelf in zitten zeg , best eng om te lezen

 16. En eerlijk LOLA , hoe zie je er zelf wel niet uit je haat rikki omdat je haar personage haat , ga aub een psychiater opzoeken of zo iets …. Omg met je haat dit haat dat verschrikkelijk om te lezen al die crap van je

 17. 1 ding is zeker komende weken Aysen zit diep in de nesten.
  Bing sleept Aysen voor de rechter, Lucas wordt bedreigd door haar en Monica moet iets illegaals doen. Daar gaat de baan van Aysem.

 18. Er komt een rechercheur onderzoek doen naar de dood van Danny, op de gtst website staat al een promofragment daarover, nuran wordt onder andere verdacht, en dat gaat volgens mij niet veel goeds doen voor haar huwelijk met rik.

  1. Het móet wel uitkomen dat Aysen Danny heeft vermoord; ze gaan geen onderzoek naar zijn dood doen om vervolgens op niks uit te komen….

 19. Donderdag 25 april
  Anton en Bianca weten niet meer wat ze met Sjoerd aan moeten en dat zorgt voor grote onderlinge spanningen. Lucas wil Wiet aan de man helpen, maar dat loopt heel anders. Nuran probeert Rikki ervan te overtuigen dat ze het moet bijleggen met Tim.

  ik denk dat lucas en wiet samen op mannenjacht gaan, en dat lucas menno dan tegenkomt. en dan slaat de vonk over…

 20. Wat heeft die Menno met de familie Sanders???
  Hij schrok nogal toen Lucas zijn achter naam noemde en was plotseling weg!
  Komt er weer een Sanders verhaallijn???

Geef een reactie