Maandag 15 april
Rikki doet een schokkende ontdekking en komt meteen in actie. Jef wordt overrompeld door een voorstel van Frederique. Aysen denkt Monica`s illegale draagmoederschap in haar voordeel te kunnen gebruiken.

Dinsdag 16 april
Janine mist Lucas en wil daar wat aan doen. Sjors zoekt de confrontatie met Noud en Nina. Tim bekent dat hij een geheim heeft voor Rikki. Bianca laat zich niet tegenhouden als ze Sjoerd wil helpen.

Woensdag 17 april
Bing heeft een schokkend nieuwtje voor Sjors. Mike baalt dat hij Lorena`s vertrouwen maar niet kan winnen. Rikki heeft het gevoel dat ze er helemaal alleen voor staat. Tim moet een moeilijke keuze maken.

Donderdag 18 april
Noud wil eerlijk zijn tegen Nola en krijgt daarmee Nina tegen zich. Als Aysen doorgraaft, ontdekt ze wat er speelt bij Bing. Mike is in verwarring door Sjors. Lorena weet niet wat ze met Mike aanmoet.

Vrijdag 19 april
Anton overtuigt Bianca ervan dat ze Sjoerd in eigen belang veel harder moeten aanpakken. Frederique weet een gevoelige snaar te raken bij Jef. Noud kan niet geloven dat Nina zich zo hard opstelt.

98 comments on “Spoilers 15 t/m 19 april

 1. Pff wordt wel een beetje moe van dat gezeur van Tim zeg. Is toch wel een beetje zijn eigen schuld dat hij zich verwaarloosd voelt en dat het in huize Bouwhuis om Sjoerd draait. Heeft het wel een beetje zelf naar gemaakt. En dan ook nog kwaad worden op Rikki omdat die zich ook een beetje zorgen maakt over Sjoerd. Ja ze heeft van die jongen gehouden en heeft een kind met hem logisch. Wat ik wel weer goed vind van Tim is dat hij toch zijn mond houd over het drugs gebruiken van Sjoerd. Die emotionele chantage van Bianca “als je om ons geeft houd je, je mond tegenover Rikki” haha. Misschien dat ze Sjoerd wel wat zacht aanpakken maar ja het is je zoon he. Ik denk dat sowieso de reactie van zowel Anton als Bianca niet helpen bij Sjoerd. Anton is weer te streng en Bianca te lief. Geen enkele aanpak helpt nu want Sjoerd ziet niet in dat hij een probleem heeft en vind ook niet dat hij geholpen moet worden.

  Jef en Frederique zagen er erg goed uit vind ze ook wel leuk samen. Helaas dat het maar tijdelijk is.

 2. Duizend tranen
  Wetend dat ik je nooit meer zal zien.
  Nooit meer je stem zal horen.
  Ik word gek van het idee en word niet rustig al tel ik tot tien
  Het verdriet snijd door mijn ziel maar ik wist dit al van te voren.

  Duizend tranen
  Je elke dag missen.
  Nooit ben je uit mijn gedachten.
  Ik zou je nooit uit mijn geheugen kunnen wissen.
  Elke dag denk ik weer aan die mooie tijd.

  Duizend tranen
  Dagen gaan langzaam voorbij.
  Een vrieskou in mijn hart.
  De enige aan wie ik kan denken ben jij.
  Het maakt me zo enorm verward.

  Duizend tranen
  Omdat ik je moet vergeten
  Ik wil je niet kwijt
  Het voelt alsof ik door het verdriet word opgevreten.
  Terwijl ik je continu vermijdt.

  Duizend tranen
  Telkens verdriet om jou.
  Omdat jij zo enorm veel voor me betekent.
  Je kunt niet nagaan hoeveel ik van je hou.
  Als ik jou ooit weer kan zien ben ik dolblij.

  Duizend tranen
  Dit is meer dan alleen houden van.
  Mijn buik zit vol vlinders door jou.
  Hoe moet ik uitleggen dat ik niet zonder je kan?
  Waarom krijg ik het niet uit mijn hoofd dat ik zoveel van je hou?

  Duizend tranen
  Maar toch laat ik je los.
  Ook al doet het me veel verdriet.
  Je proberen te vergeten.

 3. Zomaar 2 vragen:

  1) zijn er mensen die denken dat Bilal nog terugkomt? 🙂
  2) zou Jef misschien met frederique meegaan en meerdijk verlaten?

 4. Of Bilal ooit nog terugkomt,weet ik natuurlijk niet maar ik sluit t zeker niet uit..
  Dat Jef met Frederique mee zou gaan,lijkt me zeer onwaarschijnlijk..misschien dat hij dit op een gegeven moment wel van plan is,maar ongetwijfeld komt er iets tussen.

 5. Ik denk ook inderdaad dat als Jeff en Frederique Meerdijk
  willen verlaten dat er iets tussen komt waardoor het
  niet door gaat.Oh ja ik keek Zaterdag avond De Grote
  Ipmrovisatie Show en daar was Gigi (Lorena) te gast.

 6. Ik snap het best dat Tim deze keer nog zijn mond houdt om Sjoerd, Anton en Bianca nog wat tijd te geven voor een oplossing, maar als Sjoerd niet snel naar een afkickkliniek gaat, moet Tim het Rikki gewoon zo vroeg mogelijk zeggen.
  Sjoerd moet beseffen dat hij Bram heeft en dat hij verder moet met z’n leven en dat doet hij totaal niet. Hij heeft echt geen idee wat voor gevolgen dit kan hebben.
  Als Rikki het weet en de Kinderbescherming belt, misschien beseft hij dan eindelijk hoe fout hij bezig is!

 7. Heeft iemand enig idee hoe ze Sjors binnen 3 a 4 weken, voorlopig, de serie uitschrijven?
  Ze draait al sinds maart niet meer. Dus dat betekent dat ze eind april/begin mei niet meer te zien is. Wat gaat er gebeuren?

  1. Goeie vraag. Ik denk dat ze tijdelijk weggaat met Lana naar het buitenland.
   Om daar alles op een rijtje te zetten en vervolgens terug te keren en in een nieuw huis te gaan wonen (want met zn allen bij Rik is wel erg druk).

   Maar kan ook heel goed iets anders zijn… Er is nu nog niet echt iets wat er op wijst dat ze vertrekt…

 8. als ik sjoerd was geweest had ik tim allang kapot gemaakt, wat denkt hij wel niet, komt ff na meerdijk gooit hun leven overhoop en gaat er dan met de moeder van zijn neefje de fucking vriendin van zijn broer die net zn andere broer is kwijtgeraakt vandoor! wtfffffffff

 9. feee daar ben ik het niet mee eens.Sjoerd maakt
  Tim niet kapot omdat hij van dat wel weet wat de
  gvolgen zijn.Wat Tim heeft gedaan was ook niet leuk.
  En denk dat Inge eind April weggaat.Weet nog niet waardoor.
  Maar dat lezen we wel in de spoilers.

 10. Ik vind het wel goed van Tim dat hij even zijn mond wilt houden om Bianca, Anton en Sjoerd tijd te geven om iets aan het probleem te doen. Als het probleem niet wordt opgelost dan moet hij het wel aan Rikki vertellen zodat zij de kinderbescherming kan bellen en die hem dan een keuze laten maken of afkicken of de voogdij over Bram kwijt. Ik blijf erbij dat Rikki min of meer verantwoordelijk is voor Sjoerd zijn drugs gebruik maar ik vind wel dat zij op de hoogte moet worden gebracht ivm Bram.

  Ik denk ook dat Sjors en Lana even uit Meerdijk gaan. Ik vind wel dat ze het goed oplossen bij GTST met Inge haar buik ze is niet meer helemaal in beeld. Hoewel ik het leuker had gevonden als ook Sjors zwanger was geweest door een wonder.

 11. ik denk eerder dat er een tijdelijke andere actrice de rol van sjors gaat spelen. Vorige jaar was inge ook al paar maanden weg.

 12. Wat Melanie zegt kan natuurlijk ook. Dat is ook toen met Aukje van Ginneken geweest en zelfs met Lieke van Lexmond en met Tim.

 13. Aukje van ginneken werd vervangen door lieke van lexmond
  Tim werd tijdelijk vervangen omdat in het echt zijn moeder is overleden
  En tamara brinkman heeft lieke tijdelijke vervangen omdat ze niet kon en mocht praten

 14. Misschien wel ja, maar dan zou het toch al lang bekend gemaakt zijjn als de rol van Sjors vervangen wordt tijdelijk?

  Volgens mij gebeurd er iets donderdag:
  Vrijdag: Jef krijgt slecht nieuws
  18 april: Sjors hoort een schokkend nieuwtje van Bing.

  Is Bing zijn ziekte terug of is er wat anders aan de hand???

   1. Ik denk dat Bing aan Sjors vertelt dat Monica van hem in verwachting is en dus vader wordt.

    Maar ik denk dat die draagmoederschap nog wel een staartje krijgt. Commercieel draagmoederschap is namelijk verboden in Nederland.
    Aysen zoekt dat uit en komt er ook achter.

 15. Een tijdje terug zei iemand dat het veel over Nina gong de laatste ijd.
  Toen noemde diegene alle dingen op die zijn gebeur met
  Nina.Daat stond ook bij verkrachting.Mijn vraag is nu:
  Door wie is Nina verkracht?Of was dat dat Mike incident?

 16. Mar@ Straks is dat Frederik!(Voor zover ik gehoord heb Lorena’s
  vader)Dan is hij omgebouwd tot Frederique!Dat zou schokkend
  zijn voor Lorena!

 17. 22 april 2013 – Tim vindt dat Rikki niet voldoende rekening met hem houdt. Sjoerd is verbijsterd als de Kinderbescherming bij hem aanklopt. Noud heeft toekomstplannen; hij wil weer een eigen bedrijf starten. Nina denkt dat Nouds keuze met Ludo te maken heeft.
  Bron: TVGids.tv


  Zou dit betekenen dat Rikki de Kinderbescherming heeft gebeld of zouden Anton en Bianca dit hebben gedaan als wake-upcall voor Sjoerd?

 18. Lorena heeft het wel erg goed te pakken van Mike. Gelooft hem meteen. Wat ze heeft gedaan met Laura tja Laura was eigenlijk met dingen bezig waar ze zich niet mee moest bemoeien dus logisch dat Lorena haar dan dingen gaat verbieden. Laura wilt ergens Lorena helpen aan haar eigen als Mike zijn plannetje slaagt zijn zowel Laura als Lorena de Rozenboom kwijt en Laura werkt daar al best lang maar misschien wordt het tijd voor haar om ontslag te nemen en laat Mike Lorena dan maar pakken als Lorena zo dom is om hem te geloven mij best. Het plannetje slaagt en Lorena is haar geld kwijt helaas. Als zij zo dom is en gewoon niet ziet dat Mike haar gebruikt net zoals Nina tja.

  Vertrouwt Nina uiteindelijk Noud gaat de wagen alleen naar boven en wie staat daar Nola’s biologische vader. Precies waar Nina bang voor is. Maar ja als Nina ook niet zo dom was geweest om iets te beginnen met Mike dan was dit ook weer niet gebeurt.

  Jef en Frederique zijn zo leuk samen echt jammer dat hun geluk niet lang duurt of Jef moet meegaan op tour maar ik denk niet dat hij dat gaat doen. Frederique zal wel de baan aannemen is echt een unieke kans ze kan super goed zingen echt veel beter als Rikki. De rol was helaas ook maar tijdelijk. Zou liever zien dat Jef eens een relatie kreeg met iemand wat er wel in bleef.

 19. waarom doet nina zo gemeen ze moet echt blij zijn dat noud nog met haar is anders blijft ze lekker met haar vader en haar prinsje !

  1. Het begint er op te lijken dat ze inderdaad wordt vervangen door iemand anders….op zich wel leuk, dan kan de verhaallijn met Mike gewoon doorgaan….al zal het wel even wennen zijn….

 20. in de verdere spoilers te lezen op tv gids krijgen we ook weer een bruiloft
  wo 24-4

  Door chantage krijgt Aysen Monica zover dat ze een illegaal klusje doet. Wiet raakt gekwetst door het botte gedrag van Noud. Lorena betrapt Mike in een verdachte situatie. Nuran kiest haar huwelijksgetuige.

 21. HA! Dit is wat ik best wel al een tijdje weer dacht:er komt weer een bruiloft!
  Dit keer dus tussen Rik en Nuran..ben ZEER benieuwd..!!

 22. Nou,de bruiloften kennende in GTST,staan altijd garand (heb ik dit goed geschreven?)voor de nodige opschudding..
  Denk dat dit nu niet veel anders zal zijn,en..voorbode voor de komende zomerstop..

 23. Ik denk toch echt dat Mike echt wel gevoelens voor zijn kind Nola gaat krijgen, weet ik wel zeker, dat gedoe in de lift is een teke. Let maar op!

 24. Rikki weet het nu. Die gaat vast en zeker actie ondernemen zodat Sjoerd Bram niet meer te zien krijgt. Kan 2 kanten opgaan. Sjoerd beseft wat hij doet en stopt met de drugs of doordat hij nu ook Bram kwijt raakt wordt het alleen maar erger. Die man zei het al Bram is nog het enige waar hij nog om geeft dus ben eens benieuwd. Het is ook waar wat hij verder zei zijn ouders staan hem in de weg om coke te gebruiken. En dat opsluiten heeft ook geen zin hij komt er toch wel aan binnen of buiten. Zolang Sjoerd niet wilt stoppen zal hij ook niet stoppen. Misschien is Bram nog zijn enige redding.

  Ik denk ook dat iemand anders de rol gaat overnemen vooral omdat Inge vorig jaar ook al even weg was.

 25. ik denk dat Bilal terug komt, omdat toen hij wegging, er verder niks meer over op was. Geen verdrietige Lucas, geen woord over hem van Nuran tegen Rik, enz.

  1. Dat denk ik ook….al denk ik dat Lucas eerst een andere liefde krijgt, binnenkort….en dat dit een makkelijke liefde is…dat wil zeggen dat hij hem niet uit de kast hoeft te trekken, zoals bij Edwin en Bilal. En dat deze liefde dus ‘vanzelf’ gaat, maaaaaaaaarrrrrr dat dan ineens Bilal weet voor zijn neus staat. Zou een mooie zomerclifff kunnen zijn. :))) het lijkt me ook super als Bilal terugkomt, het verhaal is nog niet af en ik vond de liefde tussen hen ook zooooo mooi.

 26. Spoilers 25 en 26 april:

  Anton en Bianca weten niet meer wat ze met Sjoerd aan moeten en dat zorgt voor grote onderlinge spanningen. Lucas wil Wiet aan de man helpen, maar dat loopt heel anders. Nuran probeert Rikki ervan te overtuigen dat ze het moet bijleggen met Tim.

  Aysen wordt op haar werk geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Noud doet erg zijn best, maar kan het maar niet goed doen bij Nina. Mike vraagt de hulp van Rogier bij een plan om Lorena uit te schakelen. Lucas heeft nauwelijks controle over zijn hormonen.

 27. Tim vindt dat Rikki niet voldoende rekening met hem houdt. Sjoerd is verbijsterd als de Kinderbescherming bij hem aanklopt. Noud heeft toekomstplannen; hij wil weer een eigen bedrijf starten. Nina denkt dat Nouds keuze met Ludo te maken heeft.

  Mike wordt onaangenaam verrast door een actie van Sjors. Rik belooft dat hij Rikki door dik en dun zal steunen. Tim verwijt Sjoerd dat hij maar al te graag het ‘slachtoffer’ speelt: zo wordt hij zijn problemen nooit de baas. Lorena baalt van Mikes gedrag en laat hem dat weten ook.

  Door chantage krijgt Aysen Monica zover dat ze een illegaal klusje doet. Wiet raakt gekwetst door het botte gedrag van Noud. Lorena betrapt Mike in een verdachte situatie. Nuran kiest haar huwelijksgetuige.

  Anton en Bianca weten niet meer wat ze met Sjoerd aan moeten en dat zorgt voor grote onderlinge spanningen. Lucas wil Wiet aan de man helpen, maar dat loopt heel anders. Nuran probeert Rikki ervan te overtuigen dat ze het moet bijleggen met Tim.

  Aysen wordt op haar werk geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Noud doet erg zijn best, maar kan het maar niet goed doen bij Nina. Mike vraagt de hulp van Rogier bij een plan om Lorena uit te schakelen. Lucas heeft nauwelijks controle over zijn hormonen.

 28. Maandag 22 april
  Tim vindt dat Rikki niet voldoende rekening met hem houdt. Sjoerd is verbijsterd als de kinderbescherming bij hem aanklopt. Noud heeft toekomstplannen; hij wil weer een eigen bedrijf starten. Nina denkt dat Nouds keuze met Ludo te maken heeft.

  Dinsdag 23 april
  Mike wordt onaangenaam verrast door een actie van Sjors. Rik belooft dat hij Rikki door dik en dun zal steunen. Tim verwijt Sjoerd dat hij maar al te graag het ‘slachtoffer’ speelt: zo wordt hij zijn problemen nooit de baas. Lorena baalt van Mikes gedrag en laat hem dat weten ook.

  Woensdag 24 april
  Door chantage krijgt Aysen Monica zover dat ze een illegaal klusje doet. Wiet raakt gekwetst door het botte gedrag van Noud. Lorena betrapt Mike in een verdachte situatie. Nuran kiest haar huwelijksgetuige.

  Donderdag 25 april
  Anton en Bianca weten niet meer wat ze met Sjoerd aan moeten en dat zorgt voor grote onderlinge spanningen. Lucas wil Wiet aan de man helpen, maar dat loopt heel anders. Nuran probeert Rikki ervan te overtuigen dat ze het moet bijleggen met Tim.

  Vrijdag 26 april
  Aysen wordt op haar werk geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Noud doet erg zijn best, maar kan het maar niet goed doen bij Nina. Mike vraagt de hulp van Rogier bij een plan om Lorena uit te schakelen. Lucas heeft nauwelijks controle over zijn hormonen.

 29. 26 april:
  Lucas heeft nauwelijks controle over zijn hormonen.

  Nieuwe liefde voor Lucas?

  Lucas en Ludo zijn echt dom van de familie Sanders dat ze Maxime geloven inplaats van Janine.

 30. Waarom is Janine zo kneiter dom? Ze kan toch gewoon nu ze niet meer bij Ludo woont eventjes een eigen detective in schakelen om Maarten te vinden of weet ik veel Maximes gesprekken laten natrekken? Dat is toch niet zo moeilijk, het geld heeft ze toch wel? Dan is alles opgelost en is die heks ontmaskerd!!

  Wat is ook stom vind is dat het nooit is uitgekomen dat Mike het ongeluk van Jef heeft veroorzaakt met die steiger en Noud krijgt er nog steeds de schuld van en daardoor heeft hij geen bedrijf meer.

  Sjoerd is echt een drama queen! Kan er zo slecht tegen dat alles op hem draait, rot lekker op met je drugs, het leven draait niet alleen om Sjoerd, Tim is er ook nog en Tim is 10x leuker. Ook denkt Nina dat alles om haar draait, omg het kleine prinsesje dat nog steeds bij papa woont, ze is echt een dom stom arrogant alleen maar aan zichzelf denkend wijf!

 31. Pff ik ben wel klaar met die ‘Oorlog tussen Maxime&Janine’-verhaallijn. Janine heeft alles van Maxime afgepakt & Maxime heeft haar huwelijk kapot gemaakt dus nu staan ze kiet. Dan is het wat mij betreft klaar… Of gaat Maxime straks ook nog alle geld van Janine afnemen + haar baan enzo!?

 32. Is Nola ineens ouder geworden ofzo want er staat: Noud wil eerlijk zijn tegen Nola maar je kan toch niet tegen een baby een geheim vertellen of heb ik het mis 🙂

 33. Ik vind zo grappig om alle irritaties te lezen. De acteurs zullen er ook om lachen, hahaha. Het is maar een film. Maar wel leuk om te kijken. Ik denk dat de zomerstop zeker te maken zal hebben met Sjoerd die doordraait ofzo.

 34. Sanne Langelaar is vanaf dinsdag 16-04 zes weken te zien in de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice neemt de plaats in van Inge Schrama, die eerder met zwangerschapsverlof moest dan gepland.

 35. @Dex

  Ik las het ja, en ik vind het raar dat het maar 6 weken is of gaat Sjors er daarna er tijdelijk uit? Of komt Inge Schrama dan al weer terug?

  1. Ze speelt de rol 6 weken…het was de bedoeling dat Inge deze 6 weken vol zou maken, maar ze moest eerder stoppen ivm haar zwangerschap. Ze moest rust nemen. Dus hierna gaat Sjors er tijdelijk uit en zien we haar weer na de zomerstop.

   Bron: artikel in de telegraaf

 36. OMIJNGOD waar is Sjors mee bezig. Zij en Nina waren toch vrienden dacht ik? Volgens mij gaat Sjors er nu voor zorgen dat Mike toch wel vadergevoelens krijgt voor Nola en een vader voor haar wil zijn. (ik snap soiso niet waarom Sjors iedereen verteld dat Mike heel normaal is en ook een goeie kant heeft nadat die haar heeft gebruikt…)

  1. Ben het wel met je eens, begin Sjors nu ook irritant te vinden. Om diezelfde reden vind ik het personage Bianca ook sinds begin 2012 niks meer. Ze bemoeit zich altijd met alles: Toen Rikki Bram had gekregen wist Bianca alles beter en vond ze haar een moeder van niks, en toen Tim & Rikki een relatie kregen eiste ze dat Anton Tim aan de kant moest zetten, en toen was Nina zwanger en vond Bianca dat ze het aan Mike moest vertellen dat ze geen abortus had gedaan (Mike wil niks met haar kind te maken hebben dus mens waar bemoei je je mee?), en nu is Sjoerd aan de drugs en denkt Bianca dat het door verwennerij wel weer goed komt…

 37. Ik denk dat Rikki niet de kinderbescherming gaat bellen.
  En ik hoor via Facebook de GTST pagina van een
  status van hun van een reactie dat Rikki het uit gaat maken met Tim.

 38. Ze maken het nog helemaal niet uit hoor! Ze hebben gewoon ruzie.
  En vrijdag vertelt Rikki mevrouw Been over Sjoerds drugsgebruik!

 39. Wat ik zo jammer vind, dat sommige verhaallijnen met chantage’s aan elkaar vast zitten.
  Kunnen ze niets anders bedenken. Of laat sommige verhalen dan ook eindigen .
  Of krijgen we voor de zomer een big bang.

 40. Sins wiet in gtst kwam spelen spreken mensen mij aan op straat ze vragen of ik het ben ik dacht eerst dat het een grapje was nu een paar jaar verder vragen mensen het nog steeds zelfs mijn eigen moeder vind het ook ik werk in de super markt en veel mensen kijken me aan en zegge dat ze dachten dat ik wiet was het word elke dag wel 5keer gezegd en dat voor iemand die alleen op iemand lijkt !

Geef een reactie