Sanne Langelaar vervangt Inge Schrama

Sanne Langelaar is vanaf vanavond 6 weken lang te zien als Sjors Langeveld in GTST. Sanne hoopt geaccepteerd te worden door de fans van de soap. Aan Metro laat ze weten: “Ik hou er rekening mee dat de trouwe kijkers even moeten wennen. Als je met je hoofd op tv komt, heeft iedereen daar direct een mening over. Ik hoop dat de GTST-fans mild zullen zijn.”

Inge zal de komende 6 weken niet te zien zijn, omdat ze eerder dan gepland met zwangerschapsverlof is gegaan. Vorige week beviel Inge van haar eerste dochter Betty Sue. Sanne was eerder te zien in de films ‘Alles is Familie’ en ‘All Stars 2’

29 reacties

 1. Qua uiterlijk een goede recast,

  ben wel benieuwd of Sjors na die 6 weken tijdelijk verdwijnt of dat Inge dan weer terug is.

 2. Leuke dame, ze zal het vast goed doen.

 3. Hey GTSTfanclub, wanneer maken jullie een nieuw bericht over de nieuwe spoilers?

 4. ik vind het wel leuk en neiuwe ge zicht maar hoop tog dat ze na 6 week weer trug is

 5. Ik denk dat na die 6 weken de zomerstop periode begint;) dus dan zal in sept Inge weer gewoon terug zijn denkik

 6. Wat een slechte site is dit, gewoon alles van gtst.nl afhalen terwijl er hier oud nieuws staat. En dat jullie alleen maar spoilers plaatsen en verder niks bedenken. Deze site heeft totaal geen inhoud meer.

  Ajuus!

 7. Volgens mij komt ze vanaf morgen in beeld

 8. Als je haar morgen ziet denk je eerder dat het de zus van Monica is lol XD.

  • Dacht ik ook lol :]

   • Nou zal ik jullie Gtstfites en Sabrina, jullie denken in de goede richting want ik heb het hele artikel in de krant gelezen. Daar vertelde Sanne dat ze eerst was afgewezen voor een rol, waarvoor ze auditie had gedaan. Dat was dus de rol van Monica. Maar later werd ze teruggebeld en werd gevraagd voor de vervanging van Inge.

    Er werd ook als reden voor die eerdere afwijzing gegeven, dat ze teveel op Inge/Sjors leek en dat voor de kijkers/fans te verwarrend zou zijn, als zij met die gelijkenis een ander personage (Monica) zou gaan spelen.

    Toevalligheden bestaand dus niet.

 9. ze lijkt wel heel erg veel op inge
  ben benieuwd hoe ze het doet of ze net zo goed kan acteren 🙂

 10. woow! sanne en inge, net 2 dubbelgangers…

 11. Het is eng hoe ze op elkaar lijken. Goede recast!

 12. Ze ziet er niet uit en het verhaal dat ze niet probeert Sjors na te doen is bull dat probeert ze wel en ze bakt er geen reet van!!! Please bring back the real Sjors!! Beetje dooie mus is die nieuwe gaat echt nergens over! Sanne langeveld weg ermee!

 13. Correctie langelaar

 14. Naar mijn mening doet Sanne Langelaar het erg goed, het ff wennen aan de nieuwe sjors. In het verleden moest men bijvoorbeeld ook wennen aan de nieuwe morris (meerdere keren).

 15. Vind wel een leuke meid maar er gaat niks boven inge vind gewoon ook zo leuk mooie meid hoop dat haar baby gezond is zij zelf ook inge als jij dit ziet veel gezondheid en tot snel

 16. Is de actrice van monica de zus van de actrice die sjors vervangt ?

 17. Ze kijkt alsof ze moet schijten!

 18. Wat een troela en arogant wijf, pfffff, wil de echte sjors terug of laat haar dan ook maar naar Tokia gaan of zo.

 19. Sanne Langelaar is echt een topactrice! Ik vind dat ze het echt supergoed doet als vervanging. Ze speelt ook veel echter en minder dramatisch dan Inge Schrama.
  Echt super goed!

 20. Laat Inge maar zo snel mogelijk terugkomen.
  Ik vind Sanne niet echt een succes.

 21. Gtstfan,13jaar

  Kvind dat ze het heel goed doet, twas wel ff wenne want kzag opeens een andere sjors maar ze lijkt er heel erg op en kvind het heel knap dat ze het durft… De mensen die hier zeiken over haar durfen dat waarschijnlijk niet eens . Sanne is TOP!!!

  -xx-

 22. NEE vind sanne een saaie uitstraling hebben. geen spontane inge. graag inge terug naar 6 weken.

 23. Sylvia voorbij

  Vind haar echt heel saai met die dikke lippen, niks aan….geef mij maar Sjors (Inge) terug.

 24. Ik vond die tijdelijke sjors echt op de echte sjors lijken. Eng gewoon. Beter komt de ekte ekte sjors na de zomerstop echt terug.

Geef een reactie