Ferry Doedens wil voorlopig GTST nog niet verlaten. In het weekblad Story laat hij weten niet de richting op te willen zoals Lieke van Lexmond en Jan Kooijman. “Ik weet dat Lieke en Jan een bewuste keuze hebben gemaakt toen ze besloten GTST te verlaten. Ze waren toe aan een nieuwe uitdaging. Ik begrijp hun beslissing wel. Het is ook heel druk om het acteren te combineren met presenteren. Maar ik wil zelf niet uit de soap.“

Voor Ferry is het geen optie om te kiezen tussen zijn werkzaamheden. Hij zal er alles aan doen om het te kunnen combineren. “Gelukkig word ik daarin ook door de makers van GTST gesteund. Zij werken eraan mee dat ik overal op tijd kan zijn. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.”

Vrijwillig zal Ferry nooit opstappen, daar vindt hij naar eigen zeggen zijn rol als Lucas in GTST veel te leuk voor.

12 comments on “Ferry Doedens wil in GTST blijven

 1. Kijk maar Charlotte Besijn:
  Voorjaar/zomer 2009: ik wil nog 10 jaar in gtst
  Eind 2009/ begin 2010: Charlotte Besijn verlaat GTST

 2. Ik geloof ‘m wel. Hij lijkt het altijd ontzettend naar zijn zin te hebben bij GTST. Hij is bijvoorbeeld ook goed bevriend met Marly, Ruud, Gigi en Guido. Hij leek ook ontzettend veel zin te hebben in zijn nieuwe verhaallijn. Benieuwd wanneer die eindelijk eens begint.

  Veel jonge acteurs blijven maar een paar jaar en kiezen dan voor een nieuwe uitdaging. Vaak is dat niet echt een slimme keuze. Andere jonge acteurs blijven wel lang plakken. Zoals Inge en Marly. Het slimste wat je volgens mij kan doen is in GTST te blijven en er projecten naast doen. Zoals Wicked voor Ferry en Verliefd op Ibiza voor Marly en Gigi. Tenzij je het werk bij GTST niet meer leuk vindt natuurlijk.

 3. Ja dat zeggen ze allemaal ik ga nog lang niet stoppen met gtst en twee weken later doen ze dat wel ik denk dat lucas en na de de zomer er uit gaat
  Maar mij kan het niks schelen gtst is doodsaai ik ben klaar met gtst

  Flikken maastricht is nu mijn serie geworden en dat is elke vrijdag en dat is leuker veel leuker en spannender dan gtst ik hoop dat gtst heel snel stopt

 4. Laat hem er maar gezellig inblijven doe die gekke Belg er maar uit die kan je toch niet verstaan suffertje wn. Die 2 Turkse meisjes die moeten eerst maar acteer les gaan nemen

Geef een reactie