De 6e editie van De GTST Awards is van start. Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, het leukste koppel en de beste gastrol. 

De nominatieronde:
Nomineer nu je favoriet in de categorie:

Beste (mannelijke) acteur!

Je kunt alleen acteurs nomineren die een vaste rol hebben in Goede Tijden.

Nomineren doe je door middel van een reactie op dit bericht. Je mag maar een keer nomineren. Is een acteur eenmaal genomineerd is hij zeker van een plaats in de stemrondes!

131 comments on “De GTST Awards | De beste acteur | Nominatieronde

  1. Er bleek nog verwarring te zijn, vandaar dat het bericht is aangepast. Het gaat hier om een mannelijke acteur. In de volgende ronde zijn de actrices aan de beurt 😉

 1. ik vind dat de mensen alleen naar hun favoriete personage kijken ik bedoel lucas is een.leuk karakter maar ferry is natuurlijk zeker niet de beste acteur . ik kies voor Joep Sertons de beste acteur samen met erik uit de serie .

  ik wil trouwens wel even zeggen dat Everon hem ook verdiend er is altijd kritiek op hem maar ik vond dat hij die kanker verhaallijn uitstekend heeft neergezet!

 2. Ik ben het helemaal met je eens Mark. Ik ga voor Everon Jackson Hooi (Bing)

  Ik vind dat Everon een uitstekende goeie acteur is!

 3. Rikki, omdat ze zich als jonge moeder heel bewust is dat haar zoon op de eerste plaats is ongeacht wat er aan de hand is. Petje af meid!

 4. Joep Sertons! Prachtig hoe hij dingen neer kan zetten! Hoewel ik Erik Vogel ook erg goed vind, maar zijn rol is altijd “statig”. Joep neemt net iets meer verschillende houdingen aan. Niet alleen zakenman/vader.

 5. ook hier geld weer ik ga voor de acteur en niet het personage.
  beste acteur is joep serton joep heeft jaren ervaring en dat is goed te zien ook.

Geef een reactie