Maandag 25 maart
Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

Dinsdag 26 maart
Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.

Woensdag 27 maart
Mike speelt op Lorena’s gevoel zodat hij haar vertrouwen krijgt. Jef schrikt als Frederique ontdekt dat hij negatief over haar is geweest. Rik heeft een lastige kwestie met Aysen te bespreken. Bing probeert zijn nieuwe vriendinnetje Monica uit te leggen hoe het tussen hem en Aysen zit.

Donderdag 28 maart
Bianca wil flyers ophangen om Edwins brommer terug te vinden. Sjoerd probeert haar te stoppen. Anton doet een schokkende ontdekking en gaat zelfstandig op onderzoek uit. Mike doet extra charmant om Lorena voor zich te winnen. Noud klaagt tegen Bing over het gedrag van Nina.

Vrijdag 29 maart
Rikki krijgt de uitslag van haar auditie bij de Pop university. Anton onthult wat hij ontdekt heeft. Sjoerd komt in een gevaarlijke situatie terecht. Jef en alle bezoekers van De Koning ontdekken Frederiques verborgen talent.

128 comments on “Spoilers 25 t/m 29 maart

 1. Ik vind Nina echt een Bitch hoor, ze is zo ondankbaar en arrogant. Vroeger was ze mijn favoriet maar nu echt niet meer..

 2. @Haha: die aflevering komt morgen avond 8 uur pas uit! als ik hem binnen heb zal ik hem proberen weer op youtube te zetten! wil hem zelf ook graag zien, hoe zal mike reageren!! Ik poste op de naam van mijn vriend net en op youtube!

 3. Echt super geacteerd door Marly. Lijkt me ontzettend moeilijk zoiets te acteren. Zeker wanneer je in het echt nog niet zwanger bent geweest.

 4. Mike heeft 12 oktober een condoom doorgeprikt. Als ze die dag zwanger geworden is is ze dan al twee weken zwanger omdat je rekent vanaf de eerste dag van de menstruatie. Dat betekend dat ze vanaf 28 september zwanger is. 28 maart is ze dus 6 maanden zwanger in plaats van 8, dus heel erg kort is het ook weer niet.

  1. dus volgens jou hebben ze op 12 oktober seks gehad met die lekke condoom, en is ze al vanaf 28 oktober zwanger van hem? Interessant…

   1. Bij RTL-Gemist kun je de uitzending terug kijken van 12 oktober.
    En je leest niet goed, want dan is ze vanaf 28 September!!! zwanger van hem

  2. Oke sorry maar dit is echt heel erg dom: “als ze die dag zwanger is geworden is ze dan al twee weken zwanger’. Je kunt niet twee weken VOORDAT je onbeschermde seks hebt gehad alvast zwanger zijn…. Je bent pas zwanger als je bevrucht bent, dus pas op het moment dat ze seks hadden met de doorgeprikte condoom (12 oktober). Ik denk dat je wel een lesje biologie kan gebruiken..

  3. Ze moesten iets doen om ons aan het kijken te houden. Daarom kozend e schrijver van GTST ervoor om Nina nu te laten bevallen. Trouwens het is een soap , het is niet echt 🙂

 5. Echt super leuk dat Nina nu een dochtertje heeft!
  Ook leuk dat het weer goed is tussen Nina en Janine.
  Dat met Noud is waarschijnelijk doordat Nina
  gestrest gaat raken vanwege Mike.

 6. ik moet het even melden maar wat een uitstekend acteerspel toch weer van Caroline De Bruijn wat een fantastische actrice!

 7. Volgens mij komt sil terug want hij had 3 jaar gekregen. En dan denk ik dat rikki en sil weer wat krijgen. En dat sil de vader is van bram.

 8. Spoilers

  Maandag 1 april

  Rikki is erg druk en heeft geen tijd voor Tim. Laura bijt zich vast in en plan om Mike te ontmaskeren. Om Bianca te overtuigen dat Sjoerd gebruikt, doet Anton en radicale stap. Sjoerd wordt tot het uiterste getergd.

  Dinsdag 2 april

  Frederiques zangkunsten zijn online en groot succes en dat blijft niet onopgemerkt. Bianca probeert te achterhalen hoe groot Sjoerds probleem is. Bing wil graag een kind en sluit een deal met Monica.

  Woensdag 3 april

  Bing ergert zich als Aysen Monica probeert te intimideren. Nina wil niet naar buiten met Nola. Mike wil dat Sjors zich niet met zijn liefdesleven bemoeit. Laura vindt een bondgenoot in haar strijd tegen Mike.

  Donderdag 4 april

  Janine wil van Ludo weten of hij het ook moeilijk vindt dat ze geen gezin meer zijn. Sjoerd doet een goede daad, waardoor Bianca positiever naar hem kijkt. Nina doet stoer, maar Noud doorziet haar ware gevoelens.

  Vrijdag 5 april

  Anton schrikt als hij van Bianca hoort wat Sjoerd gedaan heeft. Jef en Frederique hebben de zenuwen over een make over meeting. Sjoerd heeft geld een dus gaat het mis. Rikki en Tim weten het bij te leggen.

 9. De spoilers komen uit de TV/Film gids heb hem ook voor me liggen! we zullen af moeten wachten zal snel te zien zijn! ze moeten haar aan geven bij burgenlijke stand over 3 dagen!

 10. @gtstFAN, we weten ook allemaal dat iedereen zomaar alles op wikipedia kan plaatsen, dus de stamboom hoeft nog geen waarheid te zijn, Misschien besluiten ze toch voor een andere naam te gaan?

 11. Goeiemorgen allemaal,

  Ik weet het jullie s helden maar dit is nou ff nodig dan blijftbde serie nog lopen,
  En in 2015 stopt het dus nog even plezier.

  Deborah

  1. Ze hebben een contract tot 2015, rond die tijd wordt bekeken of er opnieuw een contract komt. Het wil dus niet zeggen dat ze stoppen in 2015

 12. Het wordt echt tijd voor weer een goede en leuke verhaallijn voor Lucas……! Van mij mag dat nieuwe vriendje wel verschijnen….een andere lijn vind ik trouwens ook prima. Als we hem maar weer meeeeeeeeeeerr gaan zien :))))

 13. Ik heb niets meer gehoord over het gerucht dat Babette van Veen terug zou keren als de tweelingzus van Linda Dekker….of zou daar niets van waar zijn??
  De echte linda zou overleden zijn,maar niemand in Meerdijk weet dit.
  denk trouwens,hoe langer het duurt,dat dit gerucht niet klopt..

 14. Ik vraag me af waar Nina en Noud gaan wonen met de baby. In huize Sanders of toch Toko? Toko is ook behoorlijk leeggelopen de laatste tijd. Nuran is al een tijd weg, Sjors woont vanaf nu in de Rozeboom met Wiet en Lana geloof ik… Dus in Toko wonen op dit moment alleen Bing en Aysen?!
  Dus is best mogelijk dat Nina en Noud daarbij intrekken.. maar verbaast me niks als ze gewoon nog een tijd in huize Sanders wonen. Ik zou het leuk vinden als Nina en Noud een keer een eigen huisje krijgen.

 15. Mensen vragen zich af hoe het kan dat Nina maar een paar maanden zwanger is. In principe kloppen de verhaal lijnen qua tijden vaak niet, maar in één aflevering kan het verhaal zich ook afspelen in twee dagen. Als dit vaker gebeurt zijn bijvoorbeeld 5 afleveringen al 10 dagen.

  1. Klopt, het is een soap, dus je moet je niet met de tijden bezighouden. Nina zou in het echt ook eigenlijk een jaar of 16 moeten zijn en rikki een jaar of 12? Dus gewoon niet op letten, dit hoort gewoon bij soaps.

   Ze hebben ook weleens 5 afleveringen over 2 dagen gedaan (toen met de 4500e met amy als stalker enz.)

 16. @Linda
  Waar heb je dat gelezen over dat Babette van Veen terugkomt als tweelingzus van Linda? En dat de echte Linda overleden is en dat niemand in Meerdijk het weet?

 17. Nou ik weet niet of het waar is wat Linda zegt.
  Maar ik vind het best vreemd dat dit nergens op internet staat. Zou kunnen dat het wel gebeurt maar het pas later bekend wordt? Of is het gewoon een gerucht?

 18. Kan iemand bing uit de serie schrijven? Net als je denkt dat zijn eikelige gedrag over is, begint hij weer zeer irritant te doen,,,,, 😛 ben klaar met hem en zijn verhaallijn…

 19. Net de aflevering van morgen gezien, het wordt geen Benthe, Noud heeft een geboortekaartje laten drukken met Benthe erop en toen zei Nina het wordt geen Benthe dat past niet bij haar…. dus toch Nola

 20. Dit stond er op deze site bij de spoilers van 14 t-m 18 januari 2013:

  BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Babette van Veen keert terug!
  Dit keer als iemand anders want Linda Dekker is overleden en ze keert dan terug als haar tweelingzus.
  Meer info komt later.

  Beantwoorden
  Angelique says:
  20 januari 2013 om 6:25 pm
  Ondertussen is er meer bekend over terugkeer van Babette van Veen.
  Niemand weet dat Linda Dekker tweelingzus heeft. Dus door de terugkeer van Babette van Veen wordt het extra spannend. Iedereen denkt eerst dat het Linda Dekker is. Maar ondertussen heeft de tweelingzus geheime agenda verborgen. Zelfs haar naam is nog niet bekend want ze gaat eerst even voordoen als Linda Dekker. Rond de zomercliffhanger zal zij worden ontmaskterd. En dan weten we meer wie zij werkelijk is. Maar het is tweelingzus van Linda Dekker.

  Beantwoorden Angelique says:
  20 januari 2013 om 6:27 pm
  Babette van Veen heeft nog geen opnames.
  Maar haar opnames worden pas begin Februari gemaakt.

  Dus dan zal het zijn dat we rond de zomerstop of net na de zomerstop de ontknoping van de verhaalijn van doodgewaande Linda te zien krijgen. Maar wie haar gaat ontmaskteren en hoe is nog geheim.

  Dit werd dus beweerd door ene angelique maar volgens mij is het onzin..

 21. Dit stond er ook nog:

  Het is wel waar wat ik zeg. Maar later wordt het bekend gemaakt door RTL Bouvelard. Als het goed is wordt het eind van de maand bekend gemaakt.

  Iemand is hier achter gekomen en heeft dit geplaats op enkele site`s. Maar ondertussen heeft diegene nieuws gevonden.

  Als Linda wordt ontmaskterd gaat het nog wel eventjes duren. Want de tweelingzus van Linda is harde pittig tante. Maar niet alleen dat want ze heeft nog wel iets duisters maar wat zal dat zijn? Zal ze wraak nemen? Of zal ze iets anders doen?

  Het enige dat zeker is tweelingzus van Linda is geen lieverdje.

  Nou,ondertussen geloof ik t na al die tijd niet meer….

 22. ik vind dat nina wel wat aardiger mag doen tegen noud want voor hem is het ook niet makelijk dat nina een kind heeft van een andere man. En sjors vind ook een overdrijfsel
  want zij heeft haar kind lana genoemd en ik vind lana een overdreven naam bah wat een fukking wijf is die sjors zeg. lana ik vind dat echt een overdreve naam.

 23. Dat van Linda heb ik er nooit opgezet. Iemand onder mijn naam heeft dat erop gezet.

  Ik zet nooit dingen op deze pagina zoals spoilers of mensen wat misschien terugkomen. Omdat ik namelijk niet dat hele gedoe wil krijgen dat het niet waar is ofzo. Ik praat alleen maar over de afleveringen.

 24. Lorena is echt helemaal aan het doordraaien. Maar ja hoe naief kan Wiet zijn om naar het graf te gaan van de vrouw die dood is door haar schuld. Ik denk dat Sjors even weg gaat en Wiet gewoon in Meerdijk blijft.

  Ik vind Nola eigenlijk ook leuker als Bente heb je Noud, Nina en Nola. Ik las ook dat Nina niet met haar naar buiten durft. Is natuurlijk bang dat ze alsnog iets oploopt.

 25. ik hoop echt dat nina eens een keer ophoudt met al dat gezijk. wiet dat vind ik een oneerlijk mens. zij heeft de moeder van lorena gedood. En van sjors mag lorena niks terug doen. sjors die etterbak. En ik hoop dat sjoerd bram niet meer mag zien. hij is gewoon te onverantwoordelijk. ik heb ook gelezen dat nina noud niet betrekt bij het opvoeden van het kind. nina is een verwend nest en een zijkkut.

  1. Ik begrijp echt niet waarom je nog naar GTST kijkt. Blijkbaar kan niemand iets goed doen bij jou.

   Over het taal/woordgebruik heb ik het maar niet.

 26. Wauw wat kunnen mensen soms heftig (en naar mijn mening nogal een beetje overdreven).. Blijkbaar spelen ze hun rol heel goed, maar het blijft maar een soap

 27. En wie staat er eigenlijk aan maximes kant of vind haar wel een goed peij mag ze namelijk wel tot het einde erinblijven ze is mn favopersonage!

 28. Ik hoop echt dat nina noud betrekt bij het opvoeden van het kind. omdat noud het ook goed had gevonden dat zijn vrouw zwanger was van een andere man vind ik dat nina noud er wel dankbaar voor mag zijn. Want nina is heel dom geweest zij had maar niet moeten vreemd gaan met mike. Geen wonder dat noud gevlucht is naar Tokyo . En nog iets ik vind nina echt een opschepper het kind heeft een moeder dat alleen maar aan zichzelf denkt. Hopelijk krijgt nina er een lesje voor . En dan nog iets nina is niet alleen een opschepper maar ook een idiotige kut persoon en een zijkkut

 29. @ninafan het dochtertje gaat niet Benthe heette maar Nola! Eerst wel Benthe maar Nina vind de naam niet bij haar passen en dan bedenken Nina & Lukas samen Nola.
  gr.

 30. Nina is echt weer egoïstisch in de aflevering van morgen. Echt lullig voor Noud.
  Ik mag toch hopen dat Janine en Laura gelijk hebben en dat het hier om de zgn. “kraamtranen” gaat, maar ben bang van niet.

  1. Heb het al eerder gezegd, daar kan men tegenwoordig voor kiezen om het kindje de achternaam van de moeder te geven.

   Bovendien zal Nina niet willen dat het kindje de achternaam van Mike zal dragen. En Alberts kan nu (nog) niet, daarvoor moet Noud het kindje of adopteren, of als het kindje straks oud genoeg zelf aangeven dat zij de achternaam Alberts wenst te dragen. Dan kan een procedure in gang worden gezet.

   1. Tot die tijd dat het kindje ouder is zijn Noud en Nina allang al uitelkaar, ik zie het op dit moment trouwens ook erg somber in bij Nina en Noud, die 2 gaan binnenkort echt uitelkaar let maar op.

   2. klopt dus niet noud en nina zijn oficeel nog getrouwd daardoor is volgens de wet noud de vader van nola

    en idd ouders kunnen zelf bepalen hoe het kindje gaat heten .

    Is een kindje verwekt terwijl de ouders niet getrouwd zijn en het het kindje word NIET erkend dan krijgt het automatisch de achternaam van de moeder .

 31. Is het iemand al opgevallen dat Maxime 15 april al duizend afleveringen meespeeld? Zal hier iets speciaals mee gedaan worden?

  1. nog even een aanvulling hierop: 1000 afleveringen hoort eigenlijk iets leuks te zijn, maar misschien komt er dan uit dat Maxime die Maarten had ingehuurd…

 32. Gaat iemand meschien nog zeggen wat die van mijn reactie vind of toch niet. En ik weet eigenlijk nu al dat nina een slechte moeder gaat worden. En ik weet ook dat mike niet echt verliefd is op lorena het gaat hem bij haar ook alleen maar om het geld. Want zij heeft haar eigen hotel , haar eigen salon en haar eigen huis. Hopelijk gaan jullie om deze reacties ook nog wat opzeggen.

 33. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat een eventuele nieuwe verhaal lijn van lucas gaat worden. Tot nu toe draait hij er overal een beetje om heen, maar van hemzelf zien we eigenlijk vrij weinig. Jammer! Ik ben het gedoe rondom Bing eigenlijk wel een beetje zat…..dus hoop dat daar snel een nieuwe of even geen nieuwe verhaallijn in komt.
  En hoelang zal het dit keer goed gaan met Janine? als we kijken naar de geschiedenis dan zal een logisch gevolg zijn dat janine en ludo weer bij elkaar komen, maar erg origineel is het ook niet meer.

 34. krijgen meerdere mensen trouwens een waarschuwing bij het openen van deze website dat het niet veilig zou zijn? krijg steeds meldingen van mijn firewall.

 35. Volgens mij vind mjh dat ik een slecht taalgebruik heb maar dat is niet zo hoor want kom op nina denkt toch ook alleen maar aan zichzelf of niet soms

 36. Ik dacht vorige week een keer te lezen dat ludo erachter komt wat maxime geflikt heeft. Klopt dit?
  Trouwens dat nola sanders heet is heel normaal. Zowiezo.
  Die naam zegt veel. Bereikt ze meer mee. Noud had de kleine best kunnen herkennen. Dat moeten alle papas. Bij het gemeentehuis weten ze ja niet dat het de biologische niet is ja…
  Zeer verslaafd aan gtst… Haha

 37. Haha ja GTST is zeker zeer verslavend kan ook maar niet stoppen met kijken..
  Je ziet idd dat de schrijvers weer naar een bepaalde climax aan het werken zijn..hoop dat de zomerstop weer bijzonder spannend gaat worden!

 38. Ik zou me niet verbazen dat Mike om zeep wordt geholpen in de cliffhanger. En de waarheid van Maxime komt vast naar boven.

 39. BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Er is bepaalde script van GTST uitgelekt.

  Dit gaat om Dennis en Lorena. Het gerucht ging al een tijdje rond via twitter. KoertJan de Bruijn keert terug als Dennis Alberts.

  Beter bekend als vader van Dennis en zoon van Laura en Robert.

  Dennis en Lorena zouden bij elkaar in bed zijn geweest. En er zouden ook aantallen fotos van gemaakt zijn.

  Hoe dit kan is vooralsnog een raadsel.

  Bron

  http://g-t-s-t.blogspot.nl/2013/03/komt-koert-jan-dan-echt-terug-in-gtst.html

 40. @Linda
  Wat ik nu lees. Kan kloppen maar of het in GTST is is natuurlijk niet duidelijk staat ook op die site geloof ik. Dat had ik al tijdje terug al gelezen. Maar dus is het afwachten.

 41. Het zou niet verbazen dat er rollen bij komen of terugkomen (tijdelijk) aangezien er veel met flexwet te maken hebben.

 42. Dennis komt niet terug. Koert-Jan en Gigi spelen samen in een film Droomvrouw. Daar heeft Gigi meermaals over getwitterd.

 43. BREAKING NEWS!!!!!!

  Koert-Jan de Bruijn en Gigi Ravelli gaan allebei spelen in de film Droomvrouw, dus dat betekend dat die foto’s van de opnamens van Droomvrouw zijn en niet van GTST.

 44. Ik snap werkelijk niet dat er geruchten ontstaan gebaseerd op foto’s die zijn getweet door Gigi, terwijl ze even daarvoor ook tweet over de film Droomvrouw. Lezen mensen niet eenstukje terug, of vinden ze het gewoon veel te leuk om stomme geruchten de wereld in te helpen?

 45. Ik zou het zelf wel leuk vinden als de waarheid van Maxime naar boven komt. Moet ook bekennen dat ik het personage Maxime echt helemaal niet leuk vind. Het geruzie tussen Maxime en Janine mag ook wel eens afgelopen zijn. Kan Maxime niet gewoon eens beseffen dat ze maar een zus van Ludo is en lekker haar eigen leven moet gaat opbouwen?

 46. Ja,zou ook heel graag zien,dat Martine Hafkamp haar herintrede maakt in de serie..
  De jongeren onder ons weten denk ik niet wie zij is,en wat zij deed,maar o.k.
  De eerste seizoenen zijn op DVD uitgebracht,dus dat moet geen probleem zijn.

  p.s.:ben trouwens NIET de Linda die hierboven beweerde dat Koert-Jan de Bruijn terug in de serie zou komen..

 47. Tenslotte is Martine nu lang en breed oma dus,eigenlijk zou het wel normaal zijn als ze haar er al dan niet tijdelijk weer in schrijven..
  De kijker weet alleen niet wat Ludo uiteindelijk met haar gedaan heeft,je zag een leeg bootje dobberen,verder niets..
  Misschien is ze wel dood,niemand die het weet..

 48. Ik ben gestopt met kijken ik vind gtst totaal niks meer aan.
  Ik hoop dat het snel stopt!! En het dood saai !! Dus bij deze ik kom hier niet meer

 49. Oja nog even dit.
  Ik hoorde via een vriend die een en daarvan een vriend die heeft Bruni Heinki zien lopen bij Endemol studio.
  Zal Helen Helmink terugkeren?

  En ik las ook ergens dat Helen voor korte periode terugkeert wegens vele flexwet. Maar Helens terugkeer heeft een speciale verhaal. Ze komt namelijk terug met haar broer Martin. En dat zal voor spanning zorgen.

 50. Of het waar is of Helen met haar broer Martin terugkeert is vooralsnog een raadsel. En we kunnen alvast onthullen dat Helen met Martin voor een korte periode terugkeert maar dat ze ook met een spanning en emoties afscheid nemen. Waarschijnlijk zal hun terugkeren rond de zomercliffhanger of net na de zomercliffhanger. En zullen rond eind December begin Januari weer weggaan. Of dit tot de dood van Helen of Martin zal leiden is vooralsnog geheim.

 51. O ik las net op een site iets over de terugkeer van Helen en Martin.
  Er is iets uitgelekt over hun mogelijke terugkeer. Helen keert als eerst terug. Maar na een paar afleveringen komt Martin ook Helen achteraan. En Martin kennen we niet meer zoals hij was. Wat zal er gebeurd zijn met Martin waardoor hij zich gemener zal gedragen? En Helen heeft ook een geheim te onthullen. En Martin ook. Waardoor vele levens op kop zullen zetten. Helen en Martin vertrekken niet op een fijne manier. Hun zouden hartverscheurend vertrekken. Maar waarom? Dat blijft voorloping nog geheim.

 52. Ik vond Martine ook een vele leukere “bitch”, gek genoeg kon ik daar uren naar kijken en was ik de verhaallijn met Maxime al snel zat. Ik denk persoonlijk dat er steeds weer een gerucht komt over een oud-personage dat terug komt. hoe vaak hebben we bijv. al Martine al gehoord? een persoon roept het en ineens word het overal overgenomen.
  Eerst zien dan geloven. Denk namelijk dat het team vooral op zoek is naar steeds vernieuwend, en jong.

 53. Nou,van het verhaal van Linda geloof ik eerlijk gezegd niets.
  Iig. niet eerder dan dat ik het met eigen ogen op tv heb gezien,of bij de spoilers heb gelezen..

 54. ik vind het niet zo raar dat nina zo reageert iedere moeder wilt alleen zijn met ‘haar kindje’ maar jullie hebben gelijkt ze kan wel minder arrogant doen maar ja het is een serie

 55. sorry dat ik het zeg hoor maar wat nola ook zegt dat iedere moeder alleen wil zijn met met haar kind oke. Maar ze heeft wel zelf tegen noud gezegd dat ze de baby samen gaan opvoeden. Want niemand heeft de baby vast gehad behalve nina. Dus ik vind eigenlijk wel dat zij dan alleen maar aan zichzelf denkt.

 56. Euh even over dat zwanger worden.

  Een zwangerschap word getel vanag de eerste dag van je laatste menstruatie.
  Na die eerste dag ben je ongeveer 14 dagen daarna vruchtbaar.

  Als je bevrucht word tellen ze dus vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie ook al was je toen dus nog niet echt zwanger en krijg je dus inderdaad ongeveer 2 weken kado..

  Ik ben nu zwanger van mijn 2e kindje dus ik spreek uit ervaring 😉

 57. Haha Nina begint te klagen. Kind krijgen is niet niks. Groot deel van je vrijheid gaat eraan. En soms mis je dat echt. Anyway dat allemaal hoort bij het leven en moet je eerst wennen. Nina d’r rol is zo, ik denk dat ze als persoon echt wel anders is. Ik vind haar goed spelen ook al erger ik me soms aan haar. Eigenlijk moet dat niet, het is een serie.

 58. Nina klaagt dat noud er niet is maar als hij er wel is laat zij hem niet bij nola (ik vind het geen mooie naam ) nina is een verwende trut zij is al helemaal geen goeie moeder
  Vanavond ga ik niet helemaal tot het einde kijken omdat ik flikken maastricht ga kijken en dat is veel euker dan gtst

Geef een reactie