Maandag 18 maart
Nina’s bevalling begint, maar verloopt niet als gepland. Janine krijgt een lastige opdracht. Sjors twijfelt of Wiet de waarheid vertelt. Lorena wil de laatste stap zetten in haar wraak naar Wiet, maar Wiet krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Dinsdag 19 maart
Nina is bang dat Mike zich met haar leven gaat bemoeien. Lorena moet een tegenslag verwerken, waarna Laura het moet ontgelden. Bianca raakt gefrustreerd door Mikes gedrag. Tim twijfelt aan Rikki omdat ze steeds andere dingen belangrijker vindt dan hun relatie.

Woensdag 20 maart
Bing vindt dat Rik en Jef overdreven beschermend zijn. Sjors verwijt zichzelf dat het uit de hand gelopen is tussen Wiet en Lorena en dus neemt ze een ingrijpend besluit. Jef krijgt te horen wat Frederiques grote levensdroom is.

Donderdag 21 maart
Als Sjoerd zich bij de kinderbescherming moet verantwoorden, is het maar de vraag of hij zich in kan houden. Laura stimuleert Frederique om een waagstuk aan te gaan. Tussen Bing en Aysen ontspoort de situatie flink.

Vrijdag 22 maart
Sjoerd liegt thuis als hij moet vertellen wat er met Edwins brommer gebeurd is. Mike solliciteert naar een baan in De Rozenboom, maar Lucas zit hem hierin dwars. Tot Nouds frustratie verloopt de thuiskomst van Nina niet bepaald vlekkeloos..

91 comments on “Spoilers 18 t/m 22 maart

 1. Ik denk dat het kindje van Nina wel te vroeg is. Misschien dat het doodgaat of dat het nog langer in het ziekenhuis moet blijven ofzo.

 2. wel snel de bevalling zal idd wel te vroeg of zo zijn..
  en dat het niet vlekkeloos verloopt zal wel weer met mike te maken hebben
  Kan niet wachten tot 18e! Spannend

 3. Nee idd,Lijkt me heel spannend!
  Het lijkt me leuk voor nina dat ze moeder word.
  Maar of ze een goeie moeder is…. Dat met Vlekkeloos
  thuiskomen zal idd* iets met Mike te maken hebben.
  Jammer dat Ludo en Janine nu ALWEER gescheiden
  zijn.Maar ze komen toch wel weer bij elkaar.

  *Inderdaat afgekort.InDerDaad.

   1. Do not hope so too.. Maar er is ook iets met
    Bram. bij de spoiler van vandaa gstaat hij bij zo’n grote weg met vrachtauto’s en zoow….

 4. Nina haar kindje wordt inderdaad veel te vroeg geboren maar ook echt te vroeg. Vind het een beetje onrealistisch als het kindje blijft leven. We weten pas dat ze vanaf december in verwachting is dat is net 4 maanden. Ik kan me niet herinneren dat kindje dit overleven hoor.

  Ik ben ook bang dat Sjoerd de brommer van Edwin gaat verkopen om aan drugs te kopen.

 5. Ik dacht eerst dat het een miskraam werd 🙁 en sjors gaat weg met wiet en lana denk ik dat was ze namelijk al eerder van plan. En nina is niet tevreden met hoe noud met de baby omgaat. Dat lass ik bij de virige spoilers !x

 6. In de aflevering van komende week zegt nina dat de baby over een maand komt. In de soapwereld dan nog eventueel 4 weken te vroeg

 7. Gisteren waren Caroline & Erik bij live4you en daar lieten ze een stukje zien deze week (aangezien de spoilers denk.ik van woensdag) Waar Nina nog zegt dat over een maand haar kindje wordt geboren en Ludo Maxime afkat, omdat zij naar doet tegen Janine

 8. en Lorena gaat Wiet der auditie dwarsbomen, maar heeft verkeerde tasje ofzo? Waardoor Rikki der auditie in de soep loopt?
  Sorry heb t ff met der gehad 😀

 9. Ik denk komende tijd:

  * Sjors zoekt naar nieuwe woonruimte
  * Sjoerd verkoopt Edwin’s brommer
  * Bing en Aysen gaan uitelkaar
  * Lorena wordt op hetedaad betrapt
  * Wiet komt erachter wie haar weg wil hebben
  * het kind van Nina ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis
  * Lorena raakt alles kwijt en draait door (rond de Cliff)
  * Lucas en Maxime krijgen allebei een nieuwe liefde (eind maart/april)

 10. Gewoon naam veranderen heb ik ook gedaan. En dan zeggen sommige dat GTST soms kinderen beinvloed. Nee dit dan. Dadelijk denken de kinderen ook dat deze woorden normaal zijn.

 11. Ik ben heel erg benieuwd hoe het afloopt met Nina en de baby. Uit deze spoilers is nog niet echt op te maken of het nog leeft en of het gezond is of niet.
  Deze verhaallijn vind ik op dit moment veruit de leukste/spannendste. Al ben ik ook benieuwd naar de verhaallijn met Jef en Frederique. 🙂

 12. Ik hoop dat het blijft leven.Dan hebben we er weer
  wat spannends bij…..Maar ik ben bang dat het dood gaat.
  ….

 13. Het zou echt super zielig zijn als het kindje dood gaat. Nina zou dan wel in een depressie oid raken.
  En vraag me af of het dan wel goed komt tussen Nina en Janine….

 14. Spoiler maandag 25 maart
  Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

  Bron: Kijkes.nl

 15. Lorena jij bent echt een Arrogante Trut!!Zei ik gisteren ook al
  maar DIT doe je toch niet!Rikki vast zetten zonder
  telefoon!En dan zal Rikki natuurlijk Wiet beschuldigen
  omdat Wiet natuurlijk ook graag op die academie wil.
  En dan zal Wiet net pech hebben dat zij wel doorgaat.
  Dan is het voor Rikki 2X zo erg…..Ik wou Wiet zwart maken maar nu
  maakt ze Rikki zwart.Tenzij…..Zij denkt dat Wiet
  daar aan het omkleden is!

 16. Heb de hele aflevering van morgen al gezien en Nina doet weer vreselijk tegen haar moeder. Vraag me af hoelang dit nog gaat duren en of dit ooit nog goed komt…

  En Bram, omg!

 17. Waarom zou nina dood gaan bij de bevaling???Dan zou het al bekend zijn hoor!!!
  Er staat al nina’s thuis komst
  En waarom veraad je al wat er gebeurt !!

 18. Dinsdag 26 maart
  Mike is benieuwd als Nina wil afspreken. Nuran wil dat Rik verlopig niet bemoeit met Jef. Ludo komt erachter wat Maxime heeft geflikt. Laura wil dat Noud Nina ver van Mike vandaan moet houden. Aysen doet een heftige ontdekking

 19. Was die spoiler van ‘haha’ maar waar. Dan waren we in ieder geval die heks van een Maxime af. Moet wel zeggen dat ze het heel goed acteert.

 20. @haha

  Ik weet ook een leuke:

  Dinsdag 26 maart:
  Sjors en Wiet zoeken naar nieuwe woonruimte, Nina moet met spoed naar het ziekenhuis en een onbekende jongen heeft iets te verbergen.

 21. Nog maar een poging aangezien mijn berichtjes niet meer te zien zijn ineens.
  Spoiler 26 Maart:
  Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.
  Bron: Kijkes.nl

   1. http://www.kijkes.nl
    Die site is bij mij wel altijd erg sloom en het lijkt net alsof ie vastloopt, maar als je even wacht dan laadt hij wel. En dan moet je je nog wel even registreren. En dan kun je bij “zoeken” Goede Tijden Slechte Tijden invullen en dan helemaal onderaan staat de spoiler van 26 maart.

 22. Rikki heeft snel de kinderbescherming ingeschakeld. Ben benieuwd hoe het uitpakt voor Sjoerd. Ik snap niet dat Tim daar nog mag blijven wonen. Bianca pikt wel heel veel. Ik zou scheiden en met me zoon gaan wonen. Anton met Tim.

 23. spoilers: 25 maart
  Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

  26 maart

  Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.

  bron tvgids

  1. Idd, zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Want wat Aysen tegen Rikki zei over “dat Bram bijna was doodgereden” is toch wel iets overdreven. Wat wij gezien hebben stond Bram zeer gefacineerd naar de auto’s/vrachtauto’s te kijken.

 24. 27 maart
  Mike speelt op Lorena’s gevoel zodat hij haar vertrouwen krijgt. Jef schrikt als Frederique ontdekt dat hij negatief over haar is geweest. Rik heeft een lastige kwestie met Aysen te bespreken. Bing probeert zijn nieuwe vriendinnetje Monica uit te leggen hoe het tussen hem en Aysen zit.
  Bron tvgids

 25. Nou ik vind dat Rikki correct gehandeld heeft. Ik zou mijn kind ook niet toevertrouwen aan een drugsverslaafde. Hij odet niets aan om hulp te zoeken.

  1. Tuurlijk handelt Rikki correct.
   Alleen weet (nog) niemand dat Sjoerd drugsverslaafd is.

   Bovendien heeft Sjoerd zelf niet in de gaten dat hij op het verkeerde pad terecht aan het komen is cq verslaafd is.

   Zolang hij dat niet door heeft en niemand anders weet (op Mike na dan) van zijn verslaving af, zoekt men ook geen hulp. Sjoerd moet eerst worden geconfronteerd worden met zijn gedrag/drugsgebruik.

 26. @MjH het gaat om het leven van een kind en dat is niet niks. En ik vind dat er veel ergere dingen zijn op de wereld en toch gaan mensen door met hun leven. Zo moet Sjoerd ook de draad oppakken. Soms is het moeilijk om te accepteren maar je moet het toch doen en jezelf al die pijn besparen.

 27. Ik hoop dat sjors en bing weer bij elkaar komen, en rikki en sjoerd ook en dat lorena naar de kliniek moet in plaats van wiet

 28. Jullie zijn echt dom als jullie goed luisteren horen jullie dat nina zegt ik moet over 4 weken bevallen dus kind komt met 36 weken nou niks kritisch aan ze versnellen de boel gewoon een beetje

 29. Mensjes. Het kindje word gewoon een meisje. Het word even meegenomen voor onderzoek. Maar de eerste tekenen zijn dat het een gezond meisje wordt. Mike heeft hier niets mee van doen. Owja en Lorena gaat door de mand vallen.

  Ik laat niet alles weten van hoe en wat. Kijk zelf Maandag maar:D

 30. Het komt gelukkig weer goed tussen Nina en Janine. Heeft iemand trouwens de aflevering al vooruit gekregen, en weet die misschien hoe het kind van Nina heet?

 31. Wat een prachtige aflevering maandag! Heb m al vooruit gekeken. De naam van het kind is nog niet bekend.

  Maar echt, een hele mooie aflevering, met eindelijk eens wat GOEDE tijden! 😀

 32. Ik denk dat Mike zich er echt wel buiten houd.. Hij heeft immers Ludo gehoord! het enige wat zou kunnen is dat hij miss heel even langs komt met een kado maar daar ga ik niet van uit

 33. Aan de spoilers vanaf 21 maart is te lezen dat er een aanklacht tegen Aysen is ingediend. Zal ze zich donderdags in haar ruzie met Bing verspreken?

  Donderdag 21 maart
  Als Sjoerd zich bij de kinderbescherming moet melden is het maar de vraag of hij zich in kan houden. Laura stimuleert Frederique om een waagstuk aan te gaan. TUSSEN BING EN AYSEN ONTSPOORT DE SITUATIE FLINK.

  Vrijdag 22 maart
  Sjoerd liegt thuis als hij moet vertellen wat er met Edwins brommer gebeurt is. Mike solliciteert naar een baan in de Rozenboom. TOT NOUDS FRUSTRATIE VERLOOPT DE THUISKOMST VAN NINA NIET BEPAALT VLEKKELOOS.

  Maandag 25 maart
  AYSEN KRIJGT TE HOREN DAT ER EEN OFFICIELE KLACHT TEGEN HAAR IS INGEDIENT, MAAR ZE GAAT ERVAN UIT DAT HET ALLEMAAL WEL LOS ZAL LOPEN. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

  Dinsdag 26 maart
  WIET DOET HAAR UITERSTE BEST OM EEN AUDITIE VOOR RIKKI TE VERSIEREN. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. RIK WIL SJORS ONDERDAK AANBIEDEN, MAAR NURAN WEET NIET OF DAT EEN GOED IDEE IS.

  Woensdag 27 maart
  Mike speelt op Lorena’s gevoel zodat hij haar vertrouwen krijgt. Jef schrikt als Frederique ontdekt dat hij negatief over haar is geweest. RIK HEEFT EEN LASTIGE KWESTIE MET AYSEN TE BESPREKEN. Bing probeert zijn nieuwe vriendinnetje Monica uit te leggen hoe het tussen hem en Aysen zit.
  ———————————————————————————————————————–
  Tussen Bing en Aysen ontspoort de situatie flink.
  Tot Nouds frustratie verloopt de thuiskomst van Nina niet bepaalt vlekkeloos.
  Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen.
  Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren.
  Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.
  Rik heeft een lastige kwestie met Aysen te bespreken.
  ———————————————————————————————————————–
  Wat ik hieruit zou kunnen opmaken áls het over Danny gaat:
  Bing en Aysen hebben ruzie waardoor Aysen zich op de een of andere manier verspreekt over Danny.
  Bij Nina’s thuiskomst wordt Maxime of Noud over Danny gebeld.
  Aysen krijgt te horen dat er een klacht is ingediend, maar omdat ze er eerder ook onderuit is gekomen denkt ze er nu ook wel mee weg te komen.
  Wiet probeert Rikki op te vrolijken.
  Rik bied Sjors onderdak aan om haar te troosten of om Lana bij zich te hebben, Nuran vind dit geen goed idee omdat ze Aysen’s zus is.

  1. Leuke theorie. Maar toch.. Ik ben benieuwd op wat voor manier jij denkt dat Aysen zich verspreekt? ‘Ow ja en Bing, ik heb Danny trouwens vermoord’?
   De aanklacht heeft denk ik te maken met het feit dat Aysen iets tegen Rikki heeft gezegd. Ze neekt het allemaal niet zo serieus en daarom denkt ze dat het wel los zal lopen. De questie die ze met Rik moet bespreken kan of over Sjoerd gaan, of over de nieuwe vriendin van Bing.
   De thuiskomst van Nina die niet vlekkeloos verloopt, kan ook iets zijn tussen Ludo, Janine en Maxime.

 34. dit is de klapper, het leukste nieuwtje in tijden 😉 lees dit eens je kan nog meedoen ook!

  lees:

  Figuranten gezocht GTST filmproject
  2012-05-15 15:30:421579 keer bekeken

  Een groep studenten van de HKU werken in samenwerking met Endemol aan een filmproject voor Goede Tijden Slechte Tijden die op de website van RTL XL zal worden vertoond. Ze zijn hiervoor nog op zoek naar een aantal figuranten.

  Waar gaat het over
  In deze korte fictieve film voor GTST zal het ex-personage Linda (Babette van Veen) de hoofdrol spelen. Het verhaal speelt zich deels af op een moderedactie. Tijdens een scene is er een fotoshoot gaande op deze redactie.

  Rollen
  Ze zijn nog op zoek naar de volgende figuranten:
  Vrouwelijk fotomodel tussen de 18 en 30 jaar oud
  Mannelijke fotograaf met een artistiek/modern uiterlijk van 20 tot 40 jaar oud

  Waar en wanneer
  De draaidagen vinden plaats op 21, 22 en 23 mei te Amsterdam. Op 1 van deze dagen zal je figureren, en welke dag dat precies is wordt in de loop van volgende week bekend.

  Aanmelden
  Voldoe jij aan 1 van de bovenstaande eisen en lijkt het je leuk om in deze korte film te figureren? stuur dan een mail met je foto en je gegevens naar Serinaleijting@live.nl

  Blijf op de hoogte!
  Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!
  Profiel aanmaken

  Keywords: figureren gtst, spelen in gtst, audities gtst, film acteren, actrices goede tijden slechte tijden

 35. Over Maxime:

  Is ze nu zo emotioneel vanwege het feit dat ze zelf nooit kinderen kon krijgen of omdat het weer goed is tussen Janine en Nina? (en het wraakplan dus gedeeltelijk is mislukt)
  Deze verhaallijn kan meerdere kanten op gaan:
  – Maxime heeft er spijt van dat ze Janine weg wilde krijgen (ze ziet nu eindelijk in hoe hard Nina haar moeder nodig heeft)

  -Maxime is jaloers op Janine. Ze gaat weer iets verzinnen en Janine krijgt weer de schuld van alles (Heb totaal geen zin in wéér zo’n verhaallijn)

  -Maxime gaat zich overdreven bemoeien met Nina’s dochter en wil de moederrol overnemen, hierdoor wordt de band Maxime/Nina slecht.

  We zullen zien… Ik hoop dat we nu eens wat anders van Maxime te zien krijgen en dat ze nu eens wel normaal met Janine om kan gaan… maar ik acht die kans klein.
  Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk dat het ooit nog uitkomt wat Maxime heeft gedaan (ook dat gedoe met Maarten enz)
  En wat betreft Ludo en Janine?? Zullen ze weer bij elkaar komen?? Ik vond het sowieso al heel onnodig dat ze hen weer hebben laten scheiden (is al officieel, de papieren zijn ondertekend). Ze hadden hen beter (tijdelijk) apart kunnen laten wonen en dan zonder scheiden. Want Ludo kan niet zonder Janine, dat zie je aan alles!
  Maar GTST kennende gaan daar ook nog wel weer maanden overheen voordat dat goed is…

  1. Maxime is waarschijnlijk zo emotioneel omdat ze nooit zelf kinderen heeft kunnen krijgen, dat zie je aan hoe Marjolein dat speelt. Opgemaakt uit eerdere scenès waarin ze emotioneel is over het feit dat ze geen kinderen kan krijgen 😉

  2. Ik denk dat Maxime eindelijk inziet dat ze de moeder rol van Janine nooit over zou kunnen nemen en dat zij Nina niet van haar moeder kan scheiden

   1. Dat denk ik ook. Maxime wilde degene zijn die Nina bijstond in haar bevalling. Ze heeft nu aan moeten zien, hoe Janine degene was die iedere minuut aan Nina’s bed zat. Nina is nuzelf moeder, en begrijpt nu de liefde die Janine voor haar voelt. Die band is niet te breken, en daarom is Maxime emotioneel. Zij zal dit nooit met Nina hebben, hoe erg ze haar best ook doet.

 36. 25 maart
  Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

  26maart
  Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.

  27maart
  Mike speelt op Lorena’s gevoel zodat hij haar vertrouwen krijgt. Jef schrikt als Frederique ontdekt dat hij negatief over haar is geweest. Rik heeft een lastige kwestie met Aysen te bespreken. Bing probeert zijn nieuwe vriendinnetje Monica uit te leggen hoe het tussen hem en Aysen zit.

  28maart
  Bianca wil flyers ophangen om Edwins brommer terug te vinden. Sjoerd probeert haar te stoppen. Anton doet een schokkende ontdekking en gaat zelfstandig op onderzoek uit. Mike doet extra charmant om Lorena voor zich te winnen. Noud klaagt tegen Bing over het gedrag van Nina.

  29maart
  Rikki krijgt de uitslag van haar auditie bij de Pop university. Anton onthult wat hij ontdekt heeft. Sjoerd komt in een gevaarlijke situatie terecht. Jef en alle bezoekers van De Koning ontdekken Frederiques verborgen talent.

 37. Mike heeft 12 oktober een condoom doorgeprikt. Als ze die dag zwanger geworden is is ze dan al twee weken zwanger omdat je rekent vanaf de eerste dag van de menstruatie. Dat betekend dat ze vanaf 28 september zwanger is. 28 maart is ze dus 6 maanden zwanger in plaats van 8, dus heel erg kort is het ook weer niet.

 38. Echt super leuk dat Nina nu een dochtertje heeft!
  Ook leuk dat het weer goed is tussen Nina en Janine.
  Ik denk dat dat met Noud komt omdat Nina een beetje
  gestrest word.

Geef een reactie