Maandag 11 maart
Nuran maakt ruzie met Aysen omdat ze het niet eens is met de manier waarop haar zus met Bing omgaat. Lorena bespeelt Wiet zo handig, dat zij aan Lucas gaat twijfelen. Sjors weet een gevoelige snaar bij Bing te raken. Mike hoopt Lorena voor zich te winnen.

Dinsdag 12 maart
Rikki is heel enthousiast over de auditie die ze mag gaan doen, maar er loopt iets helemaal mis. Mike raakt gefrustreerd als Sjors zich met hem bemoeit. Wiet weet niet meer wie ze moet geloven, Lucas of Lorena? Aysen wil Bing laten zien dat zij de moeite waard is.

Woensdag 13 maart
Sjoerd heeft vandaag de zorg voor Bram, maar hij is oververmoeid en let niet goed op. Rik regelt een date voor Jef, ondanks de protesten van Nuran. Nina ergert zich enorm aan Janine en kan zich niet meer inhouden.

Donderdag 14 maart
Rikki komt Bram ophalen, maar waar is haar zoontje en waar is Sjoerd? Anton en Bianca kunnen haar niet geruststellen. Bing heeft mot met twee vrouwen tegelijk; Aysen ergert zich aan zijn koppigheid en Sjors verwijt hem egoïsme.

Vrijdag 15 maart
Als Nina met spoed naar het ziekenhuis moet, borrelen bij Janine de schuldgevoelens op. Jef blundert bij een leuke vrouw. Mike probeert het netwerk van De Rozenboom te hacken. Wiet heeft heel wat uit te leggen aan Lorena en Sjors..

135 comments on “Spoilers 11 t/m 15 maart

 1. Zozo spanned de spoilers waarom zal mike de netwerk van de Rozenboom hacken en wat als Lorena er achter komt Ben benieuwd

 2. Spoilers maandag 18 maart 2013
  Lorena wordt woedend op Mike als ze ontdekt wat hij heeft geflikt.Nina probeert het goed te maken met Lucas.Maxime is Janine helemaal zat.Wiet heeft door wat Lorena voor haar verzwijgt

 3. Idd na een . (punt) hoort een spatie.. en het lijkt me raar als Nina net dringend naar het ziekenhuis moet de volgende dag al thuis is en het duurt dan wel erg lang dat Lucas, Nina niet vertrouwd

 4. Dinsdag 19 maart
  Aysen wil dat Bing nooit contact zoekt met Sjors. Lorena wordt woedend op Lucas als ze ontdekt wat ze tegen Wiet heb gezegd. Janine wil niks van een scheiding weten van Ludo.
  Mike biecht aan Jef op wat hij gedaan heeft

 5. Woensdag 20 maart
  Nuran denkt dat Rikki iets voor haar verzwijgt. Rikki weet waar Sjoerd met Bram is. Ludo maakt ruzie met Janine waarbij een slachtoffer valt. Anton kan er niet tegen om zich te laten inpakken door Bianca. Nina is niet te tevreden hoe Noud met baby omgaat.

 6. Donderdag 21 maart
  Noud hoort van Jef wat Mike heeft gedaan en wil aangifte doen. Lucas wordt verder in ziekenhuis behandeld met het ongeluk. Sjors hoort van Wiet wat Lorena heeft gedaan en is verbijsterd. Aysen gelooft Noud niet.

 7. Vrijdag 22 maart
  Jef helpt Noud te bewijzen om Mike te straffen. Laura komt in contact met haar zoon. Mike wil met Lorena naar bed maar Lorena zit met haar gedachte heel ergens anders. Lucas wil niks te maken hebben met zijn ouders. Anton wordt woedend op Sjoerd als vervlogen heeft.

 8. Deze zijn gewoon fake. Deze spoilers zijn nog helemaal niet bekend. Daarbij kloppen veel zinnen niet en er staat dat Lucas niks met zn ouders te maken wilt hebben terwijl Ludo niet eens zn vader is

 9. Hallo ze kloppen helemaal wel ik heb ze gelezen op tv gids en daar staan ze gewoon en trouwens Stefano is de vader van lucas

  1. Misschien ben je volgende keer wat geloofwaardiger, wanneer je de spoilers in ABN typt. Geen enkele TVgids zal de spoilers zo plaatsen. 80% van de zinnen kloppen niet.

   1. Meen eens @Pino. Die zinsopbouw klopt niet en de grammatica al helemaal niet.

    Fantasie iets op hol geslagen beste @Aimane 😉

 10. Hahah als het kindje van Nina nu al geboren word mag het echt nog niet mee naar huis, Dus kan Noud het ook niet fout doen… FAKE

 11. Ze zeggen wel vaker dat Ludo en Janine de ouders zijn van Lucas. Maar ze weten heus wel dat Stefano zijn vader is. Het is gewoon makkelijker om het zo even te noemen

  De spoilers van Lucas kunnen trouwens wel kloppen, omdat Ferry vertelde dat er binnenkort weer wat gebeurde met Lucas, in verband met Ludo.

 12. Weet je….Messchien is het leuk dat iedereen spoilers
  maakt die hij/zij zelf heft bedacht.Is dan leuk om te
  lezen wat iedereen denkt dat er gaat gebeuren:
  Zet er dan wel even bij of je de spoilers zelf hebt verzonnen.

 13. vorige week was ik als figurant bij Goeden tijden:
  Nou heb ik niets hoeven ondertekenen van dat ik me mond moet houden en het is ook niet tegen ons gezegd! Dus zouden jullie willen weten wat ik daar allemaal gezien en gehoord heb ( Als mensen mij niet geloven ik heb foto’s als bewijs )

 14. Ik heb in 3 scene’s gefigureerd!

  De eerste was een scene in de Rozeboom waar Nina en noud een beetje klef aan het doen waren, Maar nina was ook heel bang voor de bevalling en of ze wel een goede moeder was ens, En noud stelde haar gerust en zei dat ze het samen wel aankonden! En op dat moment kwam Mike binnen en die liep heel rustig langs dat tafeltje en zei ze gedag en wenstje ( Volgens mij krijgen we de zachte kant van Mike te zien, die ene die Bianca toen al zag)
  De 2e was in de Koning: waar Bing, Sjors en Lana een ijsje aan het eten waren. En ze het over de moeilijke tijd van de afgelopen tijd haden. En daarachter zaten rik en Nuran gewoon te kletsen met Jef maar dat was slecht te verstaan
  De 3e was in dansatoria waar gewoon een feestje aan de gang was.. En toen belde iemand Lucas en zei die tegen Bing “ik moet weg, neem jij het over. Ik moet naar m’n zusje”

 15. Floor zou je mij misschien die foto’s op een manier door kunnen sturen? Ik geloof je wel maar het lijkt me gewoon leuk om ze te zien?

 16. Gtstfan: dat wil ik wel doen! Maar ik sta daar in de set niet heel veel meer bijzonders aan je zit geen noud of Bing ofso.. Maar als je je e-mail op een manier kan geven stuur ik ereen

 17. Die scenes zijn dus ergens in mei op tv neem ik aan. Wanneer zal Nina’s kindje geboren worden? Dan al, of pas rond de cliffhanger. Die 9 maanden nemen ze toch nooit letterlijk in GTST. Rikki beviel ook al eerder.
  Ik denk overigens dat Nina of een gezond kindje krijgt, of doodgeboren? Een gehandicapt kindje in GTST lijkt me nogal lastig.

 18. Cool….Wrs omdat Lucas dat tegen Bing zegt moet
  Nina heel snel naar het ziekenhuis of ze bevalt te vroeg.

 19. Volgens mij is laatst gezegd dat ze 7 weken voorlopen. Door de vakanties lopen ze altijd een beetje in gedurende het seizoen.

 20. Rikki was al 6 maanden zwanger toen ze erachter kwam. Vandaar dat ze eerder was bevallen want ze hoefde nog maar 3 maanden.

  En laat die zwangerschap maar negen maanden duren van Nina zo is het toch nog geloofwaardig.

  @Floor hoe kun je, je opgeven voor figurant te zijn bij GTST?

 21. @angelique.. Ik sta al ruim 2 jaar ingeschreven bij een casting bureau voor figuranten.. Dat vind ik zelf leuker.. Ik wou al best lang bij GTST maar had bijna elke maand een keer in een film of in moordvrouwen een keertje en een gister geweest in divorce seizoen 2.. Die word echt leuk! Dus je in schrijven bij een casting bureau voor FIGURANTEN!!

 22. Floor, goed bezig! Klinkt super vet! Vooral dat je in divorce seizoen 2 mocht figureren, een seizoen dat nog niet eens klaar is met schrijven! doe je super knap dan. En op een zondag, dat ze dan opnemen joh

 23. Nou Tina.. Dat seizoen 2 van divorce hoeft niet helemaal al geschreven te zijn als er 1 aflevering geschreven is kunnen ze dat best al opnemen.. En dat het op zondag was is uitgelegt: Dat kwam omdat ze bij het vorige seizoen altijd buiten opname op zaterdag hadden en ze vonden dat er te veel mensen die niet figureerden dan in de camera keken!

 24. W-GTsT-88 ik verwachte al zulke reactie waarbij ik bij elke keer als ik een opname ergens had mezelf heb gefotografeerd!! Met de studio of een persornage! Dus als je je email geeft wil ik je best bewijs sturen

 25. ik dacht dat het over gtst ging op deze site? en niet over divorce
  die e-mail bewijst nix overigens foto shoppen is erg hip tegenwoordig en
  seizoen 1 is ook ooit opgenomen dus dat zou ook nog kunnen een oude foto

  en nu waar het om draait op deze site!:
  de spoilers zijn echt weer spannend je merkt nu al dat ze naar de cliffhanger aan het werken zijn

 26. Met Linda eens. Laat die Floor maar lullen. Ik weet dat Divorce nog niet bezig is met seizoen 2. Daar gaat namelijk wel wat meer voorbereiding aan vooraf. Maar blijkbaar vinden mensen het leuk om onzin te verkopen. Hetzelfde geldt voor die fake spoilers.

  Terug naar GTST. Ik ben benieuwd wanneer bekend wordt wie de nieuwe liefde van Lucas gaat spelen. Of zou het een bestaand personage zijn?

 27. Wat ik heb gehoord (weet niet of het waar is) krijgt Lucas iets met een nieuw personage. Dit zou een man zijn die met Lucas betrapt wordt door zijn vrouw. Dus als dit waar is denk ik dat het al een wat volwassener personage wordt dan Lucas is.

 28. Spoilers 18 maart

  Nina`s bevalling begint, maar verloopt niet als gepland. Sjors twijfelt of Wiet de waarheid verteld. Lorena wil de laatste stap zetten in haar wraak op Wiet, maar Wiet krijgt hulp uit onverwachte hoek.

  19 maart

  Nina is bang dat Mike zich met haar leven gaat bemoeien. Lorena moet een tegenslag verwerken. Bianca raakt gefrustreerd door Mikes gedrag. Tim twijfelt aan Rikki, omdat ze andere dingen belangrijker vindt dan hun relatie.

  20 maart

  Bing vindt dat Rik en jef overdreven beschermend zijn. Sjors verwijt zichzelf dat het uit de hand gelopen is tussen Wiet en Lorena, en neemt en ingrijpend besluit. Jef hoort wat Frederiques grote levensdroom is.

  21 maart

  Als Sjoerd zich bij de kinderbescherming moet melden is het maar de vraag of hij zich in kan houden. Laura stimuleert Frederique om een waagstuk aan te gaan. Tussen Bing en Aysen ontspoort de situatie flink.

  22 maart

  Sjoerd liegt thuis als hij moet vertellen wat er met Edwins brommer gebeurt is. Mike solliciteert naar een baan in de Rozenboom. Tot Nouds frustratie verloopt de thuiskomst van Nina niet bepaalt vlekkeloos

 29. Nina’s bevalling begint??? Nu al, wtf? Onverwachts en ongeloofwaardig… Had verwacht dat ze pas rond juni/juli zou bevallen.
  Ben wel benieuwd of het kindje gezond is.

 30. Lekker geloofwaardig weer dat Nina nu al gaat bevallen, ik snap dat het een soap is & dat alles daar sneller gaat maar dit is wel heel erg snel.

 31. Ja baby’s die eerder dan 20 weken zijn geboren
  moeten nog in het ziekenhuis blijven..Die 20 weken
  kunnen ook meer of minder zijn.Dat weet ik niet precies.

 32. Vind wel dat Sjoerd diep gezonken is,…eerst de verleiding van de drugs niet kunnen weerstaan….,en daardoor ook nog eens geld stelen van je eigen moeder…ttssss..

  1. True! Vind ik ook. Heb absoluut geen medelijden met Sjoerd, hij moet gewoon eens volwassen met problemen leren omgaan!

 33. Kinderen onder de 24/25 weken zijn niet levensvatbaar. Met 24/25 weken houden ze een kindje in de couveuse omdat het nog te klein is om zelfstandig te functioneren. Met een week.of 35/36 mogen ze vaak naar huis, mits alles goed gaat natuurlijk.

  1. Ik hoorde dat van een vriend van mij, hij kent wat mensen daar en hoorde die geruchten. Het zijn dus GERUCHTEN, en weet dus niet of het waar is. Het zou wel weer een spannende verhaallijn worden… Maar weet het dus niet zeker.

 34. Iemand zei ook dat bing dood zou gaan..
  En dat is niet gebeurt!!!
  Maar ik weet helaas niet wie het was,dat is wel jammer

 35. Er wordt hier wel meer bullshit geplaatst haha. Nep spoilers, opnames gezien te hebben, figurantenrollen… Maar daaarom zet ik er ook duidelijk bij dat ik het dus ook maar via via gehoord heb..

  Ben wel.benieuwd hoe het afloopt met sjoerd, als hij zo doorgaat ben ik bang dat hij de voogdij kwijt raakt van bram

 36. Ergens snap ik wel wat Sjoerd doet. Het is niet dat ik het goed vind dat hij het doet maar ik vind het wel realistisch. Hij is met zijn gedachten er niet bij dus goed leren voor de tentamens kan hij niet en met die rotzooi kan hij dat wel. Hij wilt gewoon graag zijn tentamens halen. Alleen hij brengt daarbij wel misschien zijn zoontje in gevaar.

  Ergens best wel zielig voor Lorena dat Mike haar alleen maar gebruikt om dingen weer naar zijn hand te zetten. Volgens mij wil hij Lorena uit de Rozenboom schoppen en zelf eigenaar worden. Tja boontje komt om zijn loontje zullen we dan maar zeggen.

  Ik weet niet of ik goed tel maar is Nina niet pas zwanger vanaf december dus is ze pas 4 maanden lijkt me dat als het kindje nu komt dood is. Als ik me een maand heb vergist dan zou ze 5 maanden zijn. Het lijkt me sterk dat een kindje van 20 weken dit overleeft. Ik heb het nog nooit gehoord eigenlijk wel met 24 weken. Hoewel ik Nina nooit als een moeder zal zien hoop ik wel voor haar dat gewoon met 40 weken bevalt en een gezond kindje krijgt. Als het kindje dood wordt geboren ga je natuurlijk krijgen dat Nina depressief raakt. Wel realistisch ik vind alleen dat zij nu wel even naar de achtergrond mag gaan en haar broer weer eens een leuke verhaallijn krijgt.

  Ik heb gelukkig geen verstand van een chemokuur maar wat ik weet is dat de chemo alles kapot maakt in je lichaam dus ook zaadcellen. Nu krijgt Bing het belachelijke idee om een kind van die Aysen te willen. Maar dat gaat toch eigenlijk niet want door die chemo is alles kapot. Misschien denk ik wel teveel na het is soap daar kan alles in gebeuren maar houd het dan wel realistisch. Of we moeten zelf bedenken dat hij wat zaadcellen heeft invroren of er bestaat een chemo die niet alles kapot maakt.

 37. Aanvulling op spoilers 18 maart:

  Nina’s bevalling begint, maar verloopt niet als gepland. Janine krijgt een lastige opdracht. Sjors twijfelt of Wiet de waarheid vertelt. Lorena wil de laatste stap zetten in haar wraak naar Wiet, maar Wiet krijgt hulp uit onverwachte hoek.

 38. Het kan best zijn dat ze geen baby bij nina noemen op 22 maart omdat het dan niet meer soannendnis, dat is al vaker gebeurt

 39. Angelique, chemokuur doodt inderdaad veel cellen, maar die cellen
  wel weer opnieuw delen en dus weer komen. Net zoals de haarcellen, haren.groeien na een tijd ook weer aan. Het kan zijn dat mensen onvruchtbaar worden maar hoeft nniet.

 40. Ja,Is echt gewoon zielig(Niet zielig aaah wat zielig)
  dat Sjoerd geld gaat stelen van zijn moeder im Wiet
  te kunnen kopen.

 41. Ik zag Julia Batelaan (Amy) vandaag in Vrijland.

  Trouwens vorig seizoen overleden:
  Rosa (door Wiet)
  Ron (ebola)
  Meisje van de koning (ebola)
  Edwin (ebola)
  Danny (van de trap geduwt door Aysen)

  Dit seizoen:
  Niemand

 42. Misschien ben ik de enige, maar ik snap Sjoerd zijn gedrag wel. Tuurlijk is het niet goed, en is het weglopen voor je problemen,, maar als je zoveel shit over je heen krijgt.. Ik spreek hierbij ook deels uit eigen ervaring. Toen ik 14 was ging mijn vriendje verder met mijn beste vriendin en in dezelfde maand overleed mijn moeder. Ik kwam in aanraking met drugs en dit leek mij op dat moment de enige manier om mijn problemen te vergeten en door te gaan. Uiteindelijk ben ik met alles gestopt omdat ik een goed voorbeeld voor m’n zusje wou zijn. Genoeg over mij ^^. Ik snap Sjoerd, maar hij moet serieus stoppen.

 43. Meisje uit de koning (ebola) geen vaste rol
  Ron geen vaste rol
  rosa ook geen vaste rol
  Edwin was wel voor vast

 44. Het is heel logisch dat sjoerd aan de drugs zit!!
  Ten eerst verliest hij zjjn broer edwin aan een vreselijke virus
  Ten tweede hoort hij dat hij nog een half broer heeft en dat zijn vader vaker is vreemd gegaan.
  En dan gaat hij uitelkaar met rikki en zij gaat verder met tim.

  1. Nou beste Maximesandersfan4ever, ik vind dat niet normaal / logisch dat Sjoerd aan de drugs gaat.

   Als iedereen die veel tegenslag in zijn leven heeft, aan de drugs gaat, zag je me wat moois in Nederland.

   Maar ja, het is wel een soap, daar kan blijkbaar “alles” in.

    1. Ik ga er vanuit dat je het op de reactie van @Maximesandersfan4ever hebt.

     Zo niet dan heb je mijn reactie verkeerd/niet goed begrepen.

 45. Nina is waarschijnlijk ban dat mike zich toch met haar leven gaat bemoeien als hij op bezoek komt ofzo.. waar zou ze anders bang om moeten zijn?

 46. Ik vind raar dat Aysen gewoon niet betrapt wordt voor de moord op Danny. Goed, het is een soap. Ja Sjoerd heeft het moeilijk. Maar soms als je het zo moeilijk hebt, moet je naar Afrika of India kijken wat mensen daar moeten doen om te overleven. Dan vergeet je je zorgen. We hebben het in Ned hoe dan ook echt beter.

 47. We zeggen ook niet dat het normaal is dat Sjoerd drugs gebruikt we zeggen alleen maar dat we het ons kunnen voorstellen waarom hij het doet. Daarbij heeft hij een tentamen gehaald door de hele nacht door te leren met cocaine dus hij denkt dat hij dat nu met alle tentamens moet doen.

  Er zijn ergere dingen dat liefdesverdriet maar voor Sjoerd vergaat even de wereld. En door te gebruiken voel je dat even niet meer ben je even gelukkig. Het is ook niet leuk want zijn broer en Rikki hebben gedaan. Nogmaals je kunt niet helpen om verliefd te worden op iemand dat overkomt je houd je niet tegen maar een beetje discreet ermee omgaan mag ook wel. Ik vind dat Rikki dat momenteel helemaal niet doet. Dus ik hoop dat die opleiding in Afrika zit wat zij wilt doen en daardoor ophoepelt.

 48. Vind het ook wel sneu voor Wiet allemaal. Doet erg der best maar Lorena zit haar erg dwars. Wel begrijpelijk allemaal, ik zou het ook niet zomaar kunnen vergeven.

  Maar als je een psychische stoornis hebt is het al super dapper om iedereen weer onder ogen te komen, en zo je best te doen.

  Hoop dat het straks wel dragelijker wordt voor der

 49. Ja idd dat wou ik ook net typen.Het is echt zielig
  voor Wiet dat Lorena het haar moeilijk maakt.Ik vind
  het leuk voor Wiet dat ze auditie doet voor die academie.
  Ik hoop alleen dat Wiet niet ermee gaat stoppen
  omdat ze niet wil dat Rikki boos op haar blijft.

 50. Iedereen zegt dat nina’s baby veel te vroeg is maar kijk naar haar buik die wordt super snel dik dan kon het toch og wel eens meevalllen hoe vroeg hoor..

 51. Floor, je weet dat je dit niet had mogen zeggen he? Hier hangt een fikse boete aan vast! Ik heb laatst dat contract ook moeten ondertekenen en daar stond heel duidelijk in dat je dit soort dingen niet mocht verspreiden, laat staan online!

 52. Inderdaad raar! Net de uitzending van vanavond gekeken maar geen zoen tussen Ludo en Janine.. Wel tussen twee andere, misschien verwarring daardoor!

  Denk dat het volgende week spannend wordt wat Wiet betreft, staat tussen 2 vuren in. Lucas en Lorena. Lorena is echt zo;n doortrapt kreng soms!!

 53. Triest van Sjoerd nu aan de drugs gaan en hij is vader!Als de kinderbescherming hier achter komt is hij Bram defenitief kwijt .

 54. Volgens mij is de aflevering van vanavond die nu online staat, eigenlijk de aflevering van maandag (het klopt met de spoiler van maandag) en niet met die van vandaag.

 55. Het is inderdaad erg vreemd dat de spoilers van TVGids niet kloppen. Ik heb dit volgens mij ook nog niet eerder meegemaakt. Ik heb de hele aflevering gezien, en er komt geen zoen. Het enige ‘emotionele’ aan dit gedoe is dat wanneer Janine vertrokken is, Ludo zijn glas door de kamer gooit. Ook in de spoilers van de week erop, zijn Janine en Ludo nergens te bekennen.

  Ze zijn nu dus officieel gescheiden. ALWEER. Ik hoop uiteraard dat Ludo en Janine gewoon weer samenkomen, al is het alleen om Maxime een hak te zetten. Van de andere kant ben ik dit spelletje een beetje beu: Trouwen, scheiden, trouwen, scheiden. Ze zijn pas 1,5 jaar getrouwd.

  Dit met Maxime duurt me ook te lang. Vanaf het moment dat ze in de serie is, bespeelt ze de familie Sanders al. En Ludo, de slimme man die hij is, heeft het niet door. Er zijn genoeg andere personages in GTST. Dat Maxime maar gewoon ruzie krijgt met Ludo en Janine en zich maar even lekker bezig gaat houden met andere personages in de serie. Dat Maxime de gehaaide slechterik is dat weten we, en die hoort ook in de serie. Maar van mij mag ze echt wel even andere mensen gaan vervelen.

  Wat een gezeur zeg hier op het forum over hoe lang Nina nou zwanger zou zijn. Als trouwe GTST kijkers moeten jullie toch weten dat de tijdlijnen niet gelijk staan aan de tijdlijnen waar wij in leven. Ik kan nu wel voorbeelden gaan geven, maar die onzin doe ik niet aan. Als Nina volgende week in bevalling gaat, hoeft dat niet te zeggen dat het kind niet levensvatbaar is. Ik zeg ook niet dat het wel zo is, maar je weet het niet. Als je je irriteert aan de tijdlijnen van GTST, moet je ophouden met kijken. Ze kloppen namelijk nooit. Deal with it. En aangezien er op de dinsdag wordt gezegd, dat Nina bang is dat Mike zich met haar leven gaat bemoeien, ga ik er gewoon van uit dat het kind er komt. Waarom zou Mike zich anders nog met Nina bezig moeten houden?

  Ik vind wel dat de schrijvers van GTST het handig hebben aangepakt met Bing. Ik denk dat half Nederland Bing en Sjors absoluut niet meer samen wilde zien, na alles wat er tussen die 2 is gebeurd. Ze hebben het nu zo gedraaid, dat iedereen wenst dat hij teruggaat naar Sjors en de relatie met Aysen achter hem laat. Ik denk ook dat dit wel gaat gebeuren. Aysen is erg onzeker en dat is niet voor niets. De reden dat Bing een kind van haar wil is alleen omdat Sjors die hem niet kan geven.

  Dat Lucas van Nina niet met Wiet om mag gaan vind ik begrijpelijk, maar erg jammer. Lucas en Wiet zijn hartstikke leuk samen, en ik hoop oprecht dat ze gewoon vrienden blijven. Wiet heeft haar straf uitgezeten, en is duidelijk genezen. Het is logisch dat half Meerdijk aan haar twijfelt, maar des de meer respect heb ik voor Lucas: hij geeft haar nu een eerlijke kans.

  Het ziet er ook naar uit dat ontdekt word waar Lorena mee bezig is. Gelukkig. Het ingrijpende besluit dat Sjors zal nemen, wat zal het zijn? Zullen Sjors en Wiet een eigen huis gaan zoeken, of zal Sjors het zover laten komen dat ze zich terugtrekt uit de Rozenboom? Lijkt een drastisch besluit, maar Lorena heeft haar al die tijd voorgelogen. Met de principes van Sjors, kan het goed zijn dat dit het einde is van de vriendschap tussen die twee.

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe liefde van Jef. Maar laat het alsjeblieft geen tweede Tanja zijn. Ik weet dat het een gastrol betreft, maar ik hoop echt dat het mooi word afgesloten. Tuurlijk is het spannender als er vanalles mis is met die vrouw. Maar ik gun het Jef niet om nog een keer genaaid te worden.

  Dat Sjoerd aan de drugs gaat is begrijpelijk. Let wel: BEGRIJPELIJK. Ik zeg hiermee niet dat iedereen met liefdesverdriet maar aan de drugs moet gaan. Ik denk ik herhaal het maar even, voordat het weer verkeerd begrepen wordt door anderen. Ik ben ook erg benieuwd wat er gaat gebeuren wanneer Sjoerd weg is met Bram. Hij moet daarna bij de kinderbescherming komen. Zou dit gevolgen hebben voor de gezamelijke voogdij van Sjoerd en Rikki?

  1. Mooi verwoord beste Pino. Ben het ook met je eens.

   Met name over wat je zegt, “dat gezeur op dit forum” aangaande de duur van de zwangerschap van Nina. Ik maak er maar geen woorden meer over vuil, ik denk dan maar, vraag het even aan jullie Mamma, die weet er alles vanaf.

 56. Natuurlijk kan Sjoerd uit het ouderschap ontheven worden als hij zich niet aan de regels houdt van de kinderbescherming. Veiligheid van het kind staat altijd voorop dus je moet nooit fouten maken als je in aanraking komt met deze instanties want dan is het echt foute boel.

 57. spannende spoilers heb er weer zin in kan niet wachten ik denk en hoop dat bing voor sjors gaat kiezen en denk dat wiet voor lorena gaat kiezen maar hoop voor luccas

 58. Ik heb het gevoel dat Maxime op een 1 of andere manier ervoor gaat zorgen dat Ludo en Janine weer bij elkaar komen. Ze kan het verdriet van Ludo niet aanzien.

 59. Indd, laat ze please weer zo snel mogelijk bij elkaar.komen en blijven. Zij zijn het ultieme koppel van de serie

 60. Wie iemand ook of er nog een vervolgverhaal komt met Janine over het verhaal rond Maarten want daar hoor je nu niets meer over,of komt Maarten straks nog weer langs misschien,

Geef een reactie