Maandag 1 april
Tim is niet blij als Rikki hem laat zien hoe druk ze het heeft. Laura bijt zich vast in een plan om Mike te ontmaskeren en zoekt daarbij de hulp van Sjors. Om Bianca te overtuigen dat Sjoerd gebruikt, doet Anton een radicale stap. Sjoerd wordt tot het uiterste getergd.

Dinsdag 2 april
Frederiques zangkunsten zijn online een groot succes en dat blijft niet onopgemerkt. Bianca probeert te achterhalen hoe groot Sjoerds probleem is. Als Sjoerd weigert mee te werken, onderneemt Bianca een onverwachte actie. Bing wil graag een kind en sluit een deal met Monica.

Woensdag 3 april
Bing ergert zich als Aysen Monica probeert te intimideren. Nina wil niet naar buiten met Nola en vertelt Noud uiteindelijk waarom dat is. Mike wil dat Sjors zich niet met zijn liefdesleven bemoeit. Laura vindt een bondgenoot in haar strijd tegen Mike.

Donderdag 4 april
Janine wil van Ludo weten of hij het ook moeilijk vindt dat ze geen gezin meer zijn. Sjoerd doet een goede daad waardoor Bianca positiever naar hem kijkt. Nina doet stoer, maar Noud doorziet haar ware gevoelens.

Vrijdag 5 april
Anton schrikt als hij van Bianca hoort wat Sjoerd gedaan heeft. Jef en Frederique zijn zenuwachtig voor een make-overmeeting. Sjoerd heeft geld en dus gaat het mis. Rikki en Tim weten het bij te leggen..

78 comments on “Spoilers 1 t/m 5 april

  1. Een dame die hij waarschijnlijk in Dansatoria getroffen heeft en die hij “nodig” heeft voor een kindje.
   Zie ook spoiler dinsdag 2 april.

 1. 5 april moet zijn:
  Anton schrikt als hij van Bianca hoort wat Sjoerd gedaan heeft. Jef en Frederique zijn zenuwachtig voor een make-overmeeting. Sjoerd heeft geld en dus gaat het mis. Rikki en Tim weten het bij te leggen
  Bron: tvgids.tv

  Tim & Rikki! <333333

 2. Nina wil niet naar buiten met Nola en vertelt Noud uiteindelijk waarom dat is. Wat zou er zijn??? Het komt gelukkig wel weer goed tussen Nina en Noud <3

 3. Echt stom…. Lucas komt bijna nooit meer voor in een verhaallijn. Ik vind de verhaallijn tussen Aysen en Bing wel vervelend worden. Het is altijd problemen met die twee. Gewoon stoppen met die relatie Bing. Sjors is veel beter voor hem
  .

  1. Ferry doedens heeft gezegd in life4 you dat er weer leuke verhaallijnen aankomen…meerdere dus :))) Lucas heeft, op de verhaallijn met Bilal na, vooral een rol gespeeld in verhaallijnen van anderen dit seizoen. Het is inderdaad dus wel weer tijd daar voor :))))…

   Rik en nuran hebben trouwens ook niet echt een eigen verhaallijn meer gehad….tja, niet iedereen kan constant in het middelpunt staan…

 4. Niet iedereen kan altijd in het middelpunt staan nee, maar wat me wel opvalt is dat bijna alles altijd om Nina draait

  1. Klopt, dit seizoen speelt Nina een grote rol…zal op een gegeven moment vast wel weer minder worden…als bijv. Nuran, Rik, Lucas, Sjors weer een wat grotere verhaallijn krijgen…

    1. Klopt inderdaad. Nina heeft eigenlijk altijd wel een grote verhaallijn, eigenlijk al vanaf het begin dat Marly de rol heeft overgenomen.
     Verkracht, verlamd, dat gedoe met Isabella, Nina&Dex, Nina&Noud en de bruiloft en alles wat daarvoor en na gebeurde, Noud en het Ebolavirus (zelfs toen draaide het meer om Nina dan om Noud), Nina’s stalker, Nina/Noud/Mike, Nina’s aanrijding, wel/geen abortus, Nina’s bevalling…. Is inderdaad heel veel voor 1 karakter in een paar jaar.

     Kan me ook niet herinneren dat ze vaker een bevalling zo bewust en overdreven in beeld hebben gebracht (wel mooi overigens!)

     Maar past natuurlijk wel bij het karakter (egoistisch/verwend/gevoelig).

     Voor diegene die het personage Nina niet leuk vinden kan ik me het heel goed voorstellen dat ze het teveel “Nina” vinden.
     Maar ik persoonlijk vind het wel leuk, Nina is 1 van mijn favoriete personages.
     Ik vind bovendien vooral de familie Sanders in GTST interessant, maar dat is mijn mening. 🙂

 5. Helemaal mee eens ik kan het ook begrijpen maar ik vimd de familie Sanders ook leuker om naar te kijken.. (ik vind de kledingstijl van Nina ook heel leuk 🙂 )

 6. De nieuwe spoiler komt woensdag online op tv gids. Lucas lijkt wel een bijpersonage er komt gelukkig een nieuwe liefde voor hem binnenkort.

 7. Hallo,heb een vraagje zou het verhaallijn over Janine nog een vervolg krijgen wat betreft het gedoe rond maxime of zou Maarten nog weer terugkomen in Meerdijk

 8. die Alex die samen met Sjoerd drugs gebruikt heeft ook in een film gespeelt DON toen was hij daarin stukker jongen, afgelopen zaterdag was die film te zien op NL 3

 9. Als Nina de serie tijdelijk verlaat ivm de flexwet, dan wordt Lucas misschien wel tijdelijk de voogd van Nola (als het fout gaat met noud)…. Dat wordt dan vast leuk!!!! 🙂

 10. Ik denk dat Nina samen met Nola de serie vlak voor de zomerstop tijdelijk verlaat. Dit omdat óf de relatie met Noud niet lekker loopt, of omdat ze gewoon wat tijd voor haarzelf wil na alles wat er dit jaar is gebeurt. Ik vrees dat eerste.
  Of Nina heeft inmiddels een vast contract, kan ook. Dat hoop ik, want dan kunnen ze tenminste bouwen aan de relatie met Noud en hoeft dat niet iedere keer mis te gaan door die stomme flexwet. Maar GTST kennende gebeurd dat toch nooit…

  Sjoerd, Rikki, Anton, Bianca en Bing krijgen ook met de flexwet te maken. Misschien komen Sjoerd en Rikki uiteindelijk weer bij elkaar en gaan ze als gezin op vakantie? Die kans lijkt me echter klein aangezien ze pas naar Afrika geweest zijn.
  Het kan ook dat Joep(Anton) en Cynthia(Bianca) een vast contract hebben en daarom niets te maken krijgen met de flexwet. Misschien gaan daarom Rikki en Sjoerd wel samen weg.

  En dan Bing nog… Misschien vertrekt ie binnenkort samen met Sjors? Omdat Inge ook weg moet vanwege zwangerschapsverlof?

 11. Dat ik weet heeft Marly (Nina) een vast contract.. maar als het goed is komt Jack rond de cliff weer terug want op de site staat dat hij rond augustus/september terug zou komen..

 12. Er komen idd heel veel Flexwet’s aan! Nou kunnen ze dat net als 3 jaar geleden verdelen deden ze toen ook! Nina speeld nu 8 jaar is GTST en zou opzich een vast contract kunnen hebben. Ik denk niet dat ze nina en noud weer uit elkaar gaan halen, zag ook de daling in kijkcijfers en nu weer een stijging, denk dat Nina voor zakenreis weg moet en dat Noud dan voor Nola gaat zorgen!

 13. Trouwens als het van Maxime uitkomt dan moet dat van aysen ook eens uitkomen. Weet je wel dat ze Danny eigenlijk heeft vermoord.

  1. Inderdaad, en als ze eens een rol heeft dan is het alleen maar om de Sanders uit elkaar te krijgen of Janine weg te werken, zo jammer!
   Denk dat ze nog wel een verhaallijn krijgt met die baby van Nina; er veel mee bemoeien en zelf moeder willen spelen etc.

   En ze krijgt ook weer een nieuwe liefde, maar dat duurt nog wel even. Heeft ze gezegd bij RTL Boulevard.

 14. Het meest logisch is dat Everon een vast contract heeft gekregen na het vertrek van Lieke, aangezien hij er van alle losse contracten er het langste in zit, ja zelfs langer dan Marly

   1. Jan Kooijman had toch geen vast contract? Hij is er in de zomer van 2011 tijdelijk uit geweest (toen ging Danny naar zn moeder in Canada om te revalideren).

 15. De verhaallijnen vind ik ook wat minder worden… maar ja, volgens alle geruchten komen er weer leuke nieuwe in! Weet iemand misschien wanneer seizoen 21 uitkomt op dvd??

 16. Spoiler Maandag 8 april:
  Bianca en Tim zijn het niet eens over de manier waarop ze Sjoerd moeten aanpakken. Aysen verbaast zich als ze Bing met een nieuw meisje ziet zoenen. Rikki weet niet wat ze aan moet met een improvisatieopdracht voor school; Wiet wel.

  1. Saaie spoilers. Ik denk dat Sjoerd uiteindelijk naar een afkickliniek gaat (flexwet). Die verhaallijn van Rikki en Wiet is ook doodsaai :S
   En Bing kan ik al helemaal niet meer uitstaan.

   Alleen de verhaallijnen van de Sanders vind ik op dit moment nog interessant en dat van Lorena en Mike.

   Ben benieuwd wanneer en hoe Sjors weggaat (Inge met zwangersschapsverlof)

 17. Flexwet betekent dat iedereen die losse contracten hebben die moeten er na 3 jaar er 3 maanden uit. Anton en Bianca hoeven waarschijnlijk niet i.v.m. andere Endemol series waar ze in hebben gespeeld

 18. Dinsdag 9 april.
  Aysen vertrouwt Bing niet en gaat op onderzoek uit. Lorena en Laura betrappen Mike op een plek waar hij niet hoort te zijn. Anton wil Bianca ervan overtuigen dat ze professionele hulp nodig hebben als ze Sjoerd willen helpen. Tim liegt voor Sjoerd, maar eist daar wel iets voor terug.
  Bron:tvgids

 19. Als lorena en laura Mike betrappen, betekent dat sowieso dat lorena de nieuwe bondgenoot van laura was( zie spoiler woensdag 4 april). Misschien flapte Mike er iets uit tegen sjors ofzo…

  1. Hoe dom kan Lorena zijn?????!!!!! Hij heeft haar pas nog van heel veel geld beroofd door dat zogenaamde congres…….nu is ze echt een dom blondje :/

 20. Nou ik denk dat Mike en Lorena na een tijdje echt wat gaan krijgen samen, dat Mike echt gevoelens gaat krijgen van Lorena.

 21. Ik denk ook dat Mike eigenaar van de Rozenboom wil worden. Hij wilt Lorena terugpakken omdat zij de Rozenboom nou niet bepaald eerlijk heeft gekregen met chantage. Hij had tegen haar gezegd dat hij haar zou terugpakken maar ja als zij zo dom is en denkt dat hij verliefd op haar is tja. Je zou toch bijna denken dat ze beter moet weten. Sjors heeft hij gebruikt en Nina.

  Het zal nu ook niet meer lang duren wanneer Anton erachter komt dat Sjoerd drugs gebruikt. Als ik al lees dat ze voor hem professionele hulp willen gaan zoeken denk ik dat Sjoerd even weg gaat.

  Dat hele verhaal van Bing over Lana dat Sjors toch meer zich bemoeide met Lana dan hij komt natuurlijk ook dat Danny en Bing niet overweg met elkaar konden en dat Danny er eigenlijk wel voor zorgde dat hij continue bij Lana was. Daarom kon Bing pas vadertje aan spelen toen Danny dood was. En zoals we al hebben gezien wilt Nina degelijk Noud bij de opvoeding van Nola betrekken maar Noud vat het verkeerd op. Zie je toch dat het hem toch een beetje dwars zit dat Nola eigenlijk niet van hem is maar hij laat het niet zo blijken.

  1. Ik vind het juist leuk dat Frederique er is, niet alle verhaallijnen hoeven even boeiend te zijn toch! Het is juis leuk om ook leuke liefdes verhaallijnen er tussen te hebben en je weet ook nog niet hoe het afloopt met Frederique / Jef!

 22. Woensdag 10 april 2013

  Mike doet een poging zijn verdachte gedrag te verklaren. Jef en Frederique betreden voorzichtig het romantische pad. Noud wil een keer alleen met Nola op pad, maar Nina is daar niet enthousiast over. Laura is bang dat ze een grote fout heeft gemaakt.

  BRON: Tvgids.tv

 23. Met wie belt Mike nou? Zal dat 1 van de climaxen van de in de Zomercliff zijn?

  * Echt verliefd op Sjors?
  * Wil geld van de Sanders (heeft hij gekregen)
  * Neemt wraak op Lorena omdat ze Mike veraden heeft.

  Ik denk dat het om een oud bekende gaat waar hij mee belt anders was het niet geheimzinnig.

 24. Misschien belt Mike met Frederik (Lorena’s vader). Hij mag Lorena niet, en Ludo & Maxime hebben hem veel geld afgepakt…

 25. Dat zal niet vreemd zijn dat Frederik er achter zit, anders zegt hij geen Lorena aan de telefoon, maar misschien is het wel heel iemand anders zijn Martine valt voor mij af er zijn 7 jaar geruchten dat ze terugkeert, maar ze komt niet terug misschien komt ze wel volgend seizoen in de 5000e aflevering tijdelijk terugkomt zal wel vet zijn misschien een grote ramp wat er gebeurd in Meerdijk.

  1. Dat van Martine, ik denk niet dat ze terugkeert, ze heeft namelijk zelf verteld (in een interview in koffietijd december 2012) dat ze nooit meer terugwil in GTST omdat ze niet wil dat mensen haar alleen nog maar zien als Martine Hafkamp.
   Dat van Frederik daar kwam ik ook maar zomaar ineens op. Hij
   – Lorena heeft geen banden meer in GTST (behalve vrienden maar dat tel ik niet echt mee). En Wiet zou tijdelijk zijn (ik gok dat ze GTST samen met Rikki verlaat om naar die Pop University tegaan, maar dat Rikki na drie maanden -als de flexwet is afgelopen- terugkeert omdat ze Bram mist ofzo). Na Wiet komt er dus wel weer een vaste plek vrij.
   -En Ludo & Maxime hebben Frederik zijn geld afgenomen, misschien wil hij het Sanders geld nu ook afpakken, maar dan via Mike omdat Ludo hem anders afmaakt.
   -Misschien keert hij dan terug als Ludo enz. erachter zijn gekomen wat Maxime heeft gedaan omdat Maxime Ludo dan toch niks meer kan schelen.
   -Maar aan de andere kant: het was een gastrol dus die keren meestal niet terug, zeker niet na 2 jaar. Al vond ik wel dat zijn vertrek een open einde had…

   Achja ik zit maar een beetje te brainstormen. Maar het zou me wel spannend lijken als hij terugkeert!

 26. Angeliqeu!
  Wat leuk! Toevallig is Bas Muijs ook een van mijn favorieten samen met Casper van Bohomen en Chrishoppe Haddad.
  Maar ook is Maxime een van mijn favorieten.

  Ik vind het heel erg dat Maxime GTST zal gaan verlaten. Ik zal haar erg gaan missen. Maar ben wel blij dat er leuke personen voor terugkomen.

 27. – Marjolein Keuning (Maxime) heeft aangegeven NOG LANG NIET te stoppen met GTST, en bovendien krijgt ze een nieuwe liefde (dus als ze al de serie zou verlaten wat niet waar was dan zou dat nu echt nog niet bekend zijn).
  – Christophe Haddad (Nick) & Inge Iepenburg (Martine) hebben vorig jaar allebei aangegeven niet meer terug te willen keren in GTST. Wanneer Christophe dit zij weet ik niet, maar Inge zij dat in een interview in Koffietijd december ’12.
  – Rikki, Sjoerd, Nina & Bing gaan TIJDELIJK GTST uit omdat ze te maken krijgen met de flexwet, dus die komen ook wel weer terug.
  – Anton & Bianca hebben niks met de flexwet te maken omdat ze al in andere Endemol series hebben gespeeld, dus hun vertrekken al soiso niet.
  – Inge Schrama (Sjors), gaat wel tijdelijk GTST uit vanwege zwangerschapsverlof.

  Zo, dit is het enige wat er wel al bekend is.

  Mij lijkt het trouwens waarschijnlijker dat Wiet de serie gaat verlaten. Want er was al bekend dat haar vaste rol niet voor een hele lange tijd zou zijn. (Ik denk dat ze samen met Rikki vertrekt als ze naar de Pop University gaan, Wiet blijft op de school, Rikki keert na 3 maanden -als de flexwet is afgelopen- terug omdat ze Bram mist of met een andere rede.)

 28. @Angeliqeu.
  Ik vind jou nu echt vervelend aan het worden. Ik ben geen kind van 3 jaar. En ik ben 17 jaar. En ik doe niet voor als Stefano Sanders. Ik ben een fan van Bas Muijs dus fan van Stefano Sanders. En dat is heel anders dan voordoen hoor.

  Maar ik laat me avond niet verpesten door jou dus ik sluit nu af en ga tv kijken doei.

  En iedereen fijne avond nog en fijne pasen.

 29. De biografieën mogen trouwens ook wel weer eens bijgewerkt worden. Zo staat er bij sommige personages een heel verhaal over hun leven in de serie (zoals bij Danny) en bij Maxime staat dan weer niks. En bij bijv. Maxime staat ook nog de info van een jaar geleden: affaire met Anton, wonend in huizen de jong, werkzaam in de Koning. Word er überhaupt óoit nog wel naar de biografieën gekeken?

 30. Dit is trouwens dezelfde angelique die ooit beweerde dat Babette van Veen terug zou keren als de tweelingzus van Linda Dekker…
  Geloofwaardig vind ik haar allang niet meer,ze blijkt alleen maar te kunnen schelden..

 31. Oke mensen hier wordt ik dus echt niet goed van he. Iemand is weer eens mijn naam aan het gebruiken!!!!!

  Nogmaals ik scheld niet op dit forum en ik vertel ook niet dat acteurs er weer in komen of eruit gaan ik houd me niet met die dingen bezig. Ik vertel meestal over de aflevering van de avond erna. Dus alles van Maxime Bing Linda noem maar op heb ik nooit geplaatst en ik heb ook niemand uitgescholden.

  Voor diegene die mijn naam gebruikt je vertelt hier dat iemand psychische problemen heeft die heb je zelf en je gedraagt zelf als een peuter van 3 jaar!!. Groot genoeg zijn om zulke dingen op deze site te zetten maar het onder je echte naam te zetten durf je niet. Lafbek dat je bent!!!!

  Mocht degene onder mijn naam nog iets plaatsen ik ben het niet geweest want ik verander vanaf vandaag mijn naam en ik zet mijn echte naam er ook niet meer op. Zo komt er geen verwarring. Pff je kunt hier nog niet eens je eigen naam gebruiken want dan heb je idioten die je naam misbruiken.

 32. Redactie zou het misschien geen oplossing bieden dat iedereen moet inloggen om te reageren en dat wanneer en dubbele acount zich melden je ze bant op hun ip is deze ongein gelijk voorbij

 33. vind trouwens niks aan die verhaallijn van mike.
  iedereen haat hem.
  Al hoop ik wel dat sjors en mike weer wat krijgen, vind ze echt leuk stel samen. Alleen jammer dat mike zo arrogant is en alleen uit is op geld en misleiden.

 34. Dat Joep en Cynthia in andere Endemol series gespeeld hebben heeft hier geen invloed op hoor. En Wiet is voor vast terug. Er is niet gezegd dat het tijdelijk is. Alleen dat je nooit weet wanneer het weer op zou kunnen houden.

 35. ik zal leuk vinden als Mike en Nina bij elkaar komen
  en het lijk er op als ik zo kijk naar gtst dan danny dood in de serie was
  maar lijk er op dat dat niet zo was ik heb een vermoede dat verhaal lijn van danny weer gespeeld word door de zelfde of ander iemand kom er voor terug ben benieuwd
  zal wel raar zijn als hij ineens weer speelt terwijl dat hij helemaal niet dood was in de serie

Geef een reactie