• 15 maart 2013
  • Sybren
  • 3

Louis Talpe zal vanaf april 2014 te zien zijn in de Vlaamse musical 14-18. 14-18 vertelt het verhaal van verschillende Belgische soldaten tijdens de eerste wereldoorlog. In de musical zullen ook Jo De Meyere, Maaike Cafmeyer, Jelle Cleymans en Free Souffriau te zien zijn. Aan het Nieuwsblad laat Studio 100 baas Hans Bourlon weten: ‘Wees gerust, onze scenarist waakt over de historische correctheid. Maar het wordt vooral een verhaal over vriendschap en liefde, over de verwoestende werking van een oorlog op mensen die niet meer bij elkaar kunnen zijn. Intimistisch, maar toch zal er ook veel spektakel zijn, met gevechten en explosies, zodat het publiek het gevoel heeft de oorlog zélf mee te maken.’

Louis was eerder al te zien in de Studio 100 productie Mega Mindy. Hij zal de rol gaan spelen van Hermans.

3 comments on “Louis Talpe in Studio 100-musical 14-18

    1. ALS mike niet meer in gtst er is dan ga ik devinitief stoppen met kijken dusss laat hem wel blijvennn

Geef een reactie