Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zijn na 16 jaar nog altijd gelukkig samen. 16 jaar geleden leerden de 2 elkaar kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en volgens Erik was het liefde op het eerste gezicht. ‘Ik ben recht in haar armen gelopen en nooit meer weggegaan’, zegt hij daarover. Het duo past er wel voor op dat werk en privé niet teveel in elkaar overlopen. ‘We noemen elkaar nooit per ongeluk Ludo of Janine.’ Maar een bruiloft voor het koppel zit er niet in, ‘Het voegt niets toe aan het geluk dat we nu hebben’ laat Erik weten aan het AD.

Vanaf zaterdag 9 maart zijn Caroline en Erik te zien in het programma “Romancing the Globe” waar ze in zes afleveringen diverse exotische bestemmingen ontdekken.

14 comments on “Caroline en Erik onafscheidelijk

 1. ERIK EN CAROLINE VIND IK EEN GEWELDIG KOPPEL.
  EN IK BEWONDER HUN OOK HOE ZE DAT DOEN BIJ GTST WANT NIET IEDEREEN KAN DAT NIET OM MET JE PARTNER SAMEN TE WERKEN.
  MAAR HET IS OOK EEN GLAMOUR KOPPEL DIE VOOR ELKAAR GEBOREN ZIJN,EN DAAROM WENS IK HUN ALLE GELUK ZOWEL BIJ GTST EN ZEKER IN HUN PRIVE LEVEN SAMEN MET HUN DOCHTERTJE.
  EN NATUURLIJK HEEL VEEL GROETEN VOOR ERIK EN CAROLINE VAN
  MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU.

 2. Leuk stel! 🙂
  Echte liefde bestaat dus wel degelijk!
  Ik hoop dat ze nog lang te zien zijn in GTST. Dat nieuwe programma lijkt me ook erg leuk, alleen jammer dat het op zo’n raar tijdstip wordt uitgezonden. Had het dan op de late zondagavond gezet of anders in de vooravond op zaterdag.
  Maar ach, ik kijk het wel terug iedere week. 😉

 3. Zij zijn echt perfect voor elkaar. Als zij uit elkaar gaan geloof ik niet meer in de liefde. Super mooi stel. hun dochter Solane is trouwens ook een vet mooi meisje.

 4. het is jammer dat de persoon mjh over mij zegt dat ik de caplock niet weet te vinden.
  maar je ziet wel dat ik hem weet te vinden.
  jammer voor jou tot je zo over een kleinigheidje valt.
  groeten van m.t.

 5. Hierbij wil ik mijn excuus aanbieden want ik heb nooit geweten tot Capslock wordt gezien als schreeuwen/kritiek dus bij deze sorry.
  groeten van marie_therese.

 6. Hallo Erik en Caroline,

  Volg jullie al jaren in gtst. Jullie zijn een fantastisch stel en spelen heel goed in gtst. Kijk met veel plezier naar jullie programma samen! De mensen horen veel verhalen over een bepaald land en wat is het dan fantastisch omdat samen als koppel te mogen mee maken en te beleven. Heel veel geluk en liefde samen met jullie dochter. Geniet van de kleine dingen in het leven. Liefs, Jacqeline

 7. Excuus, maar er klopt hier geen snars van. Erik en Caroline zijn pas sinds 1998 bij elkaar dus ongeveer 15 jaar geleden. Erik had aan ’t begin van z’n GTST carrière een gezin en vrouw. Echter werd hij verliefd op Caroline en hadden zijn vrouw en hij geen gelukkig huwelijk meer. Ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar ze zijn wel gescheiden. Ze wachtten hier echter een tijdje mee vanwege de jonge kinderen die Erik had toentertijd. Erik en Caroline zijn echter wel voor elkaar gemaakt en een prachtkoppel, net zoals Janine en Ludo al zijn sinds midden jaren 90!!

Geef een reactie