Maandag 4 maart
Mike wordt door Lorena uitgedaagd. Sjors en Aysen beconcurreren elkaar om Bings aandacht. Jef beweert stellig dat hij blij is om weer thuis te zijn, maar Nuran twijfelt hieraan. Rik zoekt naar een creatieve oplossing voor Jefs probleem.

Dinsdag 5 maart
Lorena heeft een fijne verrassing voor flirtende Mike. Rikki ontdekt een opleiding die ze wel zou willen volgen. Sjoerd moet een volgend tentamen leren en kan dat niet zonder drugs, alleen is zijn geld op. Aysen ziet een mogelijkheid om van Sjors af te komen.

Woensdag 6 maart
Sjoerd moet zorgen dat hij zichzelf niet verdacht maakt. Lorena ziet een nieuwe kans om Wiet in diskrediet te brengen. Nina probeert het vertrouwen van Lucas terug te winnen, maar Lucas blijkt een stijfkop.

Donderdag 7 maart
Mike ontdekt iets over Sjoerd en gaat op onderzoek uit. Rikki probeert erachter te komen of Wiet soms weer aan het doordraaien is. Rik houdt geheim hoe Jef hem aan de vrouw probeert te brengen. Nuran ontdekt Riks plan en probeert hem te stoppen.

Vrijdag 8 maart
Bij het regelen van de scheiding worden Ludo en Janine allebei zo emotioneel, dat het tot een zoen komt. Sjors krijgt te horen wat Bing van Aysen wil en is verbijsterd. Nina kan niet begrijpen dat Lucas sympathie heeft voor Wiet..

117 comments on “Spoilers 4 t/m 8 maart

   1. idd , maar hij komt er nu achter dat hij onvruchtbaar is door de chemo en zijn plannetje niet werkt. of gtst moet weer alles anders doen met medische dingen

 1. Hey, ik heb een beetje een off-topic vraag, maar een paar jaar geleden had Nina een verlamming aan haar hand. Ik was laatst dat seizoen aan het terugkijken, maar op een gegeven moment zijn de video’s geblokkeerd. Nu hoor je daar niks meer over, over die hand. Mijn vraag is dus nu: wat is er gebeurd ? Is de verlamming weg of heeft Nina ermee leren leven en zeurt ze niet meer.

  1. Neen, xFlorien, die verlamming is er nog steeds. Let maar op, haar verlamde hand gebruikt ze niet. En idd, denk ik dat Nina ermee heeft leren leven. (zoals vele mensen in het “echte” leven) 🙂

 2. Echt super jammer dat je niet meer afleveringen van vroeger kan terugkijken,
  de afleveringen van voor de cliffhanger van 2011 zijn allemaal niet meer te zien. 🙁

 3. maandag 11 maart
  Jef wordt met een smoes naar de Koning gelokt.
  Aysen krijgt te horen wat Bing van haar wilt en weet niet wat ze daarmee moet.
  Nina verbied Lucas met Wiet om te gaan.

  Dinsdag 12 maart
  Mike confronteert Sjoerd met wat hij ontdekt heeft in het bijzijn van zijn ouders.
  Ludo en Janine zien voorlopig af van een scheiding tot grote frustratie van Maxime.
  Jef is boos op Rick maar als hij ziet met wie hij een afspraak heeft is hij toch nieuwsgierig.

  Woensdag 13 maart
  Bing snapt aysen niet en daar maakt Sjors handig gebruik van.
  Tim organiseert een romantische avond voor Rikki.
  Sjoerd kan het toch niet laten om drugs te gebruiken en zegt verkeerde dingen tegen verkeerde personen die dat hem niet in dank afnemen.

  Donderdag 14 maart
  Jef maakt een nieuwe afspraak Frederique en tijdens die afspraak verteld ze aan Jef dat ze een grote droom heeft.
  Lucas is woedend op Lorena als hij hoort wat haar nieuwe plan is om van wiet af te komen.

  Vrijdag 15 maart
  Laura moedigt Jef aan om met Frederique mee te gaan.
  Nuran vindt dat Rick zich voorlopig niet met jef moet bemoeien maar dat valt niet goed bij Rick.
  Rikki doet een schokkende ontdekking en heeft geen idee wat ze ermee aan moet.

 4. Er komen volgens mij veel nieuwe personages in GTST:
  – Frederique (nieuwe liefde Jef)
  – nieuwe liefde Lucas (vandaag in Life4you door Ferry Doedens verteld)
  – nieuwe liefde Maxime (laatst bekend gemaakt in RTL Boulevard)

 5. Mike moet uit die serie! Verschrikkelijk irritant mannetje is het!
  Vind wel dat hij en Lorena bij elkaar passen . Ze verdienen elkaar!!
  Al moet ik wel toegeven dat ik Lorena echt tof wijf vind.. Heerlijk direct!

  Ben ook helemaal klaar met het gejank van Sjoerd!
  Tim en Rikki passen veel beter bij elkaar..

  Bing is vreemd bezig, snapt iemand waar hij mee bezig is?

  Zo klaar met gal spugen.. Ga gtst nu!!

 6. Ik snap dat Nina dat probeerde bij Mike, maar als Nina een beetje had nagedacht, had ze geweten dat Mike meer geld zou vragen. Zo is hij wel. Vreselijk hoe hij doet en is, geld kiezen boven je kindje. Trouwens nog knap hoe Noud hiermee omgaat.

  Ik ben bang dat in plaats van Wiet, Lorena door gaat draaien. De manier waarop zij bezig is, is echt psygopatish. Ik snap dat je boos bent als iemand je zoiets flikt, maar Wiet doet absoluut haar best en Lorena lokt het ook wel uit. Ze kon ook gewoon afstand nemen en rustig blijven.

  Scheiden, trouwen, het wordt een beetje eentonig met Ludo en Janine. Janine heeft Maxime nooit volledig vertrouwd, dat gaat ook al een tijd terug. Met die placebo’s heeft ze Ludo lang genoeg gemanipuleerd tot hij haar geloofde en Maxime de schuld gaf. Ik snap wel dat Ludo nu voor Maxime kiest, ook al is het onterecht, het is wel logisch.

  Wat Bing en Sjors betreft heeft Lucas wel gelijk : Bing heeft met Sjors het nooit over een open relatie gehad. Uiteindelijk komen ze wel weer bij elkaar denk ik, Sjors’ haar gevoel voor Bing is volgens mij nooit weggegaan. En Bing en Aysen,,,. Misschien wil hij een kind van haar ? En dan weer terug naar Sjors ?

  De spoilers over Sjoerd snap ik niet helemaal, gaat hij nou aan de drugs ofzo ? Ik dacht juist dat het wel weer een beetje beter ging, omdat hij een goede vader voor Bram zou willen zijn. Zijn verhaallijn lijkt een beetje op die van Lucas na het overlijden van Edwin, beetje jammer.

  Rikki is niet echt slim bezig geweest de afgelopen tijd. Door te liegen tegenover Sjoerd kwam alles nog even wat harder aan. Als ik die afleveringen terug kijk krijg ik medelijden met hem, hij liep daar echt met zon happy hoofd rond omdat alles in zn famillie weer goed ging en Rikki bedroog hem. Ben trouwens benieuwd hoelang Tim nog bij haar blijft, ik denk niet heel erg lang.

  Morgen geeft Jef eindelijk toe dat hij loog, volgens mij is hij een beetje de oorzaak van de problemen tussen Nuran en Rik. Fijn dat hij binnenkort ook weer zelf iets krijgt om mee bezig te zijn, jammer dat je van te voren weet dat Frederique niet lang blijft aangezien ze een gastrol heeft. Dat betekend dat het dus of uit gaat en ze verlaat Meerdijk , of ze gaat dood.

  Ben benieuwd wie de nieuwe liefde van Lucas word ! Zou het weer iemand zijn die niet uit de kast wil komen, of juist niet. Ik vraag me ook wel af of het een familie lid van iemand is of een heel nieuw personage. Hopelijk dit keer wel een vaste rol. Hoop niet dat Bilal terugkomt, ik zou een nieuw personage leuker vinden.

  Ergens niet mee eens ? Reacties ! (:
  x

  1. Ik ook! <3 Tim & Rikki, echt een heel leuk stel! Hoop dat ze lang bij elkaar blijven!

   Rikki had eigenlijk ook veel te vaak ruzie met Sjoerd, in plaats van dat ze gewoon gelukkig waren samen.
   En hoe Sjoerd zich nu gedraagt, vind ik eigenlijk best wel irritant om naar te kijken. Hoe rot hij zich ook voelt, het is echt niet nodig om aan de alcohol of drugs te gaan. Het is heel lullig voor hem hoe alles met Rikki & Tim is gelopen, maar ik heb geen medelijden met hem nu hij aan de alcohol of drugs gaat. Hij moet zich maar op school of Bram focussen.

   1. Ik begrijp zowel Lucas als Nina.
    Het is waar wat Nina zegt, Lucas is nou eenmaal een roddelnicht. Al zou hij zoiets natuurlijk niet zomaar doorvertellen.
    Maar Lucas deelt ook lang niet altijd alles met Nina, dus waarom zou het andersom dan wel moeten?

    1. Ik begrijp Nina tot op zekere hoogte. Dat ze het hem in eerste instantie niet verteld heeft is op zich nog te begrijpen. Het wordt in de aflevering duidelijk dat zelfs Lucas daar nog enig begrip voor kan hebben (uiteindelijk). Maar dat Nina wéér zou liegen in dezelfde situatie… Wetende hoe kwetsend het voor Lucas is… Dat begrijp ik niet. Nina denkt het goed te maken met een ontbijtje, maar zo makkelijk is het niet. Ik begrijp de woede en koppigheid van Lucas heel goed.

     Ik heb niet het idee dat Lucas zoiets zou verzwijgen voor Nina (zeker niet als de rest van de familie het wél weet). Dan mag hij van haar verwachten dat zij dat ook niet doet.

 7. Uiteindelijk krijgt Mike echt wel een vader gevoel hoor voor zijn aanstaande kind, ben ik wel zeker van dat hij toch echt wel contact wil met zijn kind, zodra hij zijn kind ziet.

 8. wanneer gaat die rot maxime nou eens goed voor schut, ze manipuleert iedereen en niemand heeft haar door, ze heeft Amy al afgepikt van Ludo met een rotstreek, en nu loopt ze de baas te spelen in het huis van Ludo, ik kan het haast niet meer aanzien

 9. jezus wat een stelletje maffen zijn jullie allemaal; bing moet dit bing moet dat
  stelletje mongolen het is een soap dus het gaat nooit zo als je verwacht

 10. Ze doen het toch juist express dat sjoerd aan de drugs en de drank gaat het is een soap en zo houden ze het spannend, ludo en janine gaan toch niet scheiden ludo doorziet maxime binnenkort en ludo laat janine niet los voor maxime. Wiet wordt binnekort een heel bekende zangeres samen met tim in een bandje in meerdijk daarom gaan rikki en tim uit elkaar want tim trekt heel vaak op met wiet. Lorena heeft geen kans meer om wiet in diskrediet te brengen dus focust zich op mike.

 11. Hey

  Ik weet dat nina ren gezond kind krijg en dat het een meisje word! Dit weet ik via via en die laatste via is de moeder van de babytje die nina’s baby speelt. Die moeder heeft oa contracten moeten tekenen. Wezulle zien

  1. En OOK een contract dat ze haar mond moet houden. Niet zo verstandig dus van die moeder om uit de school te klappen. Staan nogal boetes op, als je dingen verteld over verhaallijnen.

 12. Ik denk dat Nina vlucht met de Baby einde van het seizoen en Ludo probeert Mikeweeg te werken in de Cliff. Sjoerd en Rikki komen weer bijelkaar, en gaan weg met waarschijnlijk Anton, Bianca en Bram Maxime probeert Janine te vermoorden en Lucas ziet dit en probeert het tegen te houden en het pistool gaat perongeluk af op Lucas. Bing en Sjors vertrekken ook. En Aysen ziet dit en Maxime wordt opgepakt Lorena draait door en het loopt verkeerd af.

  Een spannende cliffhanger met wraak en veel vertrekken.

 13. @ gtstfites, hoe leeg wil je de cast hebben? het is wel de bedoeling dat er nog mensen over blijven voor seizoen 24.

  de cliffhanger duurt nog maanden, by the way…

 14. lorena spoort zelf niet. wiet verdient dit niet ze verdient net zo goed een twrede kans, je moeder haal je gier niet mee terug
  en wat zou rosa daarvan vinden als ze wist lorrena zo deed?! voltens mij was rosa een lieve zachte vrouw die iedereen cergaf nrt als lorena dr vadern

 15. @Henriëtte
  Flexwet
  Sjoerd, Rikki, Anton?, Bianca?, Nina? en Bing?

  Zwangerschapsverlof:
  Sjors

  In iedegeval 3 nieuwe personages:
  Liefde voor Jef, Lucas en Maxime

 16. Ja ik vraag me ook af hoe ze dat gaan oplossen met die flexwet. Zoals het er nu naar uitziet moeten Marly, Everon, Robin, Guido, Joep, Cynthia met de flexwet en Inge met zwangerschapsverlof. Zullen ze echt alle 6 tegelijk weggaan?
  Of één van hen heeft inmiddels een vast contract, Everon of Marly aangezien zij er het langst inzitten.
  Misschien hebben Joep en Cynthia al vanaf het begin een vast contract?

  Het lijkt mij in ieder geval onwaarschijnlijk dat ze er allemaal tegelijkertijd uitgaan, dan wordt de cast (tijdelijk) wel erg dunnetjes.

  1. Leuk dat Rikki een auditie gaat doen! Past wel echt bij haar! 😀 Zou wel goed voor haar zijn om weer naar school te gaan. En Tim heeft zijn school ook weer opgepakt, dus goede timing! 🙂

 17. Gister ben ik wezen shoppen in Rotterdam! En volgens mij was er op dat moment een buitenopname bezig.. We wouden in een parkje even wat gaan eten maar werden ver uit de buurt gehouden.. We hebben lang staan blijven kijken… zo hebben we Marly zien lopen met een dikke buik en Ruud ernaast! En Everon.. en Robin en Guido samen.. dat zou hopenlijk dan weef betekenen dat Rikki en Sjoerd weer samen komen.. maar ook dat de verhaallijn van Nina en Noud nog zeker 2/3 maanden gaat duren! :$

  1. Dat hoeft niet per se te zeggen dat Rikki & Sjoerd weer bij elkaar zouden zijn. Het kan ook zo zijn dat ze samen met Bram iets gaan doen of dat Rikki Sjoerd probeert te helpen!

   <3 Rikki & Tim!!!

  2. Opnames vinden normaal gesproken altijd plaats in Edam/Volendam, Heemskerk of Amsterdam(Diemen) en nooit in Rotterdam.
   Bovendien vinden de buitenopnames altijd op donderdag plaats en niet op woensdag.

   Maar kan wel dat je gelijk hebt hoor, dat ze een keer een uitzondering hebben gemaakt 🙂

 18. het kan best kloppen dat ze buitenopnames want louis talpe (Mike) twitterde nog, “Ziek, buitenopnames .. t wordt een lange dag. #badcombo “

 19. Hallo alle mensen die dit lezen, ik wil in elk geval niet dat Nina weg gaat. Want ze is echt mijn lievelings uit gtst. Ik vind haar verhaallijnen altijd spannend en leuk, ik denk niet dat iedereen weg gaat. Normaal als er meer mensen niet meer mee gaan spelen gaat er zoiezo iemand dood… ;p NIET FLAUW WANT ILOVEGTST!!!!!! En ik weet dat de baby van Nina in een stoel gaat zitten/liggen in een stoel van het merk BLOOM want de vriendin van mijn vader werkt daar en is op de gtst set geweest en heeft Rikki gezien!! Xxx ILOVEGTSTSOMUTCH

 20. ik weet niet precies welk park dat was/is! Er is wel z’n heerlijk hamburger tentje daar! Als t zo zou zijn, dan word t miss nog spannend Nina en Noud en Mike gaat ze stalken ofso als hij daar ook was.. of ze worden een team ofso met opvoeden maar daar ga ik niet van uit..

 21. 13 maart
  Sjoerd heeft vandaag de zorg voor Bram, maar hij is oververmoeid en let niet goed op. Rik regelt een date voor Jef, ondanks de protesten van Nuran. Nina ergert zich enorm aan Janine en kan zich niet meer inhouden.

 22. Waarom worden eigenlijk niet elkaars reacties gelezen.

  xFlorien 1 maart 2013 om 6:50 am
  gtstFAN 1 maart 2013 om 7:34 am

  Zijn exact het zelfde.

 23. Lorena is een een beetje aan het door drijven. Ik denk dadelijk nog zij gaat doordraaien ipv Wiet haha. Ik begin ook een beetje te denken dat ze Rosa nu min of meer aan het gebruiken is om ervoor te zorgen dat Lucas mee blijft doen aan haar plan. Ziet er in ieder geval wel naar uit dat Lucas weer bevriend gaat raken met Wiet.

  Lucas en Nina. Ik snap Nina best wel dat ze Lucas niks heeft verteld want het is ook een echte roddeltante. Maar hij is wel haar broer en moet hem ook gelijk geven dat hij nooit Nina of zijn neefje/nichtje in gevaar wilt brengen. Wat ik wel erg raar vond is hoe wist Janine van de babyshower af? Heeft Maxime haar ook een bericht gestuurd lijkt me sterk eigenlijk.

  Arme Sjoerd iedere keer als hij even lol heeft komt hij Rikki en Tim tegen die lekker het gelukkige stelletje uithangen. En gaat hij weer domme dingen doen. Die hele Rikki snap ik ook niet. Helemaal happy doen houd je gewoon even in als Sjoerd er is en ga weer lekker happy doen als je thuis bent. Nogmaals ik vind dat Tim veel meer respect heeft voor Sjoerd als Rikki. Ik ben een beetje klaar met Rikki. Even geen leuke verhaallijn. Ik vind gewoon dat Rikki en Sjoerd bij elkaar horen en niet Rikki en Tim. Maar ja die verhaallijn heb je natuurlijk weer nodig om Sjoerd aan de drank en de drugs te brengen. Ben wel benieuwd hoe ver ze daar mee gaan. Gewoon zoals met Lucas of laten ze hem verslaafd raken.

 24. Ik vind GTST echt saai en traag op dit moment, of nou ja, eigenlijk al een hele lange tijd…

  Ben die liefdesverhaaltjes zó beu, werkelijk álles draait daar nu om! Rikki/Tim/Sjoerd, Bing/Sjors/Aysen, Mike/Lorena, Ludo/Janine en binnenkort Jef met die Frederique en Lucas met een nieuwe liefde…..
  Dat gedoe met Maxime (wanneer word zij nou eens ontmaskerd?) en het gedoe tussen Lucas/Wiet/Sjors duurt allemaal veel te lang!

  Het zou leuk zijn als het zakenleven weereens terugkomt. Of dat er een 1 of andere slechterik/crimineel in komt. En met spanning bedoel ik ook écht spanning, zoals een moord/gijzeling/ontvoering o.i.d. en niet zoals die verhaallijn met Maarten, wat echt slaapverwekkend was.

  En wat willen ze nou met Lucas? Juist, wéér een liefdesverhaallijn… Jammer dat bij hem alles altijd draait om het ‘gay’ zijn. Nu wordt net gedaan of het heel bijzonder is dat hij homo is terwijl dat helemaal niet zou moeten zijn.

  Die constante herhalingen komen mij echt de strot uit. Maxime vs Janine hoelang is dat inmiddels al aan de gang, 4(!) jaar?
  En nu Sjoerd die aan de drugs gaat. Jammer dat ze dat personage zo de vernieling in helpen! Net als Rikki overigens, bah wat is zij een zeikpersonage zeg, vreselijk!
  Die ‘Sjoerd-aan-de-drugs’-verhaallijn is gewoon precies hetzelfde als dat met Lucas vorig jaar, beetje jammer.

  Het enige wat mij op dit moment nog interesseert om te blijven kijken is de zwangerschap van Nina.

  Zijn er meer mensen die er zo over denken? Hoor graag jullie reacties

  1. Ben het helemaal mee eens, lees de spoilers altijd en zit altijd als nina en noud erbij komen helemaal klaar voor de tv! Wat ik ook wel jammer vind is de ruzie tussen lucas en nina. Die twee samen is veel leuker met die humor.

  2. Je kritiek op Lucas’ liefdesleven vind ik onterecht. Hoe kan je hem een love interest geven zónder dat het gay is? Hij is nu eenmaal gay. En het draait bij Lucas al maanden niet om zijn liefdesleven. Dus dat valt allemaal best mee.

 25. Maxime zal wel ontmaskerd worden hopelijk dit seizoen
  Wanneer wordt de moord van Aysen op Danny is bekend?
  Veel gastrollen voor tijdelijk vertrekkende personages?
  Lorena moet betrapt worden
  Rikki moet met Sjoerd gaan en Tim met Rosemarijn
  Ik hoop met de 5000e aflevering dat Martine tijdelijk terugkeert (zal denk ik niet gebeuren)

 26. OMG……Lorena en Mike!!Nou,Nu ik eeover nadenk….
  Ze passen idd wel bij elkaar…Ben benieuwd naar morgen…

 27. Sjoerd wat aan het trippen is best goed gespeeld. Hoop alleen dat het wel een fase is waar hij doorheen moet komen. Zat alleen Guido niet ook met de flexwet dit jaar? Kan best zijn dat hij verslaafd aan de drugs gaat en dan moet afkicken en zo is Sjoerd dan 3 maanden weg. Gelukkig deze keer geen Rikki en Tim.

  Lorena en Mike vet cool in de lift. Mike weet het zeer slim te spelen. Net doen alsof zij zou tegenvallen in bed en Lorena moet natuurlijk het tegendeel bewijzen. Best kans dat het zoiets gaat worden als met Bing en Lorena eerst puur om de seks en dan worden ze toch nog verliefd op elkaar.

  Bing kan wel niet zo goed tegen zijn verlies hoor maar toch nog gewonnen haha. Ik ken Sjors wel niet zo eigenlijk. Ze is geen persoon die vriendjes wilt afpakken van iemand anders maar ja ook daarin speelt Lorena een rol.

  Ik word ook een beetje moe van Bianca en haar gezeur om de baby. Mike heeft al duizend keer verteld dat hij niks met het kind te maken wil hebben dat dit zijn keuze is en Bianca blijft maar door zeuren. Ja en als het straks er is en hij krijgt vader gevoelens zien we dan wel weer. Zal ook gebeuren want er moet wel een verhaal blijven. Ga ja natuurlijk krijgen dat Mike zijn kind toch wilt zien en dan komen er weer rechtzaken enzo.

  Ontvoeringen en een moord zie ik niet zo zitten. Bij een ontvoering duurt het weer maanden wanneer degene gevonden wordt. Bij een moord duurt het ook weer maanden wanneer de moordenaar bekend wordt gemaakt. Kijk maar naar Rutger hoe lang heeft het niet geduurd wanneer we wisten dat Sil het gedaan had.

 28. Ik vind: Sjors en Bing!! Wat vinden jullie?? Sjors en Bing of Aysen en Bing?? Mike en Aysen XD en Lorena en Jack ook Nina en Noud,, Nouran en Rik eeeh en Jef en die vrouw… Lucas en die andere jongen waar mensen het over hebben!! XDD xxxxxxxxx ILOVEGTSTSOMUTCH

  1. Qua Sjors/Bing of Aysen/Bing: geen van beide! Sjors/Bing wordt nu veel te ongeloofwaardig!!!
   Rik & Nuran zijn wel leuk, kzie ze liever in een andere verhaallijn dan met Jef.
   Nina & Noud inderdaad, zij horen echt bij elkaar (al vind ik stieken Noud & Vicky nog steeds het allerleukst, hihi! En Danny & Sjors ook, maar die twee koppels zijn nu helaas 🙁 onmogelijk.)
   En mijn favoriete koppel is op dit moment natuurlijk Rikki & Tim. Zij zijn de reden waarom ik GTST blijf volgen! Echt een heel erg leuk koppel, die hopelijk niet te snel uit elkaar gaat. Fingers crossed!

 29. Ik vind dat Sjors het beste bij Bing past zoveel chemie hebben die 2. Bing en Aysen nee man die 2 hebben totaal geen chemie samen die horen niet bijelkaar, Sjors en Bing zijn een mooie plaatje samen vind ik

 30. Mischien een beetje een domme vraag, maar ik vroeg het me wel af!

  Ze zeggen dat het kindje van Nina verlamt kan zijn, Maar ze voelde hij/zij wel trappen kan dat?

 31. 14 maart
  Goede tijden, slechte tijdenSjoerd heeft vandaag de zorg voor Bram, maar hij is oververmoeid en let niet goed op. Rik regelt een date voor Jef, ondanks de protesten van Nuran. Nina ergert zich enorm aan Janine en kan zich niet meer inhouden.

  15 maart
  Als Nina met spoed naar het ziekenhuis moet, borrelen bij Janine de schuldgevoelens op. Jef blundert bij een leuke vrouw. Mike probeert het netwerk van De Rozenboom te hacken. Wiet heeft heel wat uit te leggen aan Lorena en Sjors.

 32. ^ 14 maart moet deze zijn :
  Rikki komt Bram ophalen, maar waar is haar zoontje en waar is Sjoerd? Anton en Bianca kunnen haar niet geruststellen. Bing heeft mot met twee vrouwen tegelijk; Aysen ergert zich aan zijn koppigheid en Sjors verwijt hem egoïsme

 33. Gaan Ludo en Janine nou uit elkaar of gaat het toch niet door, want als je de spoilers van 8 maart leest lijkt het erop dat ze toch niet gaan scheiden, maar in de week daarna hoor je er niks meer over

  1. ik snap er inderdaad ook niks van…. toen ik bing en sjors zag zoenen neem ik aan dat het een foutje was in de spoilers

Geef een reactie