Maandag 25 februari
Nina doet Mike een aanlokkelijk voorstel dat hij bijna niet kan weigeren. Maxime wil Ludo zover krijgen dat hij haar vraagt om bij hem te komen wonen, maar Ludo doorziet haar plan. Sjoerd weigert zich door Anton te laten commanderen. Janine krijgt te horen waar Nina het geld voor nodig had.

Dinsdag 26 februari
Lucas verwijt Nina dat hij als laatste in vertrouwen genomen wordt. Bianca kan er niet bij dat Mike totaal anders in het leven staat dan zij. Nuran heeft een duur cadeau voor Jef, maar Rik vindt dat veel te ver gaan. Jef neemt een besluit dat tegen zijn gevoelens ingaat.

Woensdag 27 februari
Aysen is gefrustreerd als Sjors Bing weet te verrassen met een sportief dagje in de buitenlucht. Als Tim en Wiet het gezellig hebben, wordt Rikki jaloers. Lorena, die Wiet weg wil hebben, maakt daar handig gebruik van. Jef biecht aan Rik en Nuran op wat hem al tijden dwars zit.

Donderdag 28 februari
Nina kan zich niet groothouden omdat ze voelt dat ze Lucas kwijt is. Als Wiet eerlijk is over haar gevoelens, begint Lucas zich steeds schuldiger te voelen over zijn samenwerking met Lorena. Sjoerd kan het niet aan om Rikki gelukkig te zien met Tim.

Vrijdag 1 maart
Bianca probeert tot Mike door te dringen, maar hij flirt liever met Lorena. Tijdens een pokerwedstrijd spelen Aysen en Bing hoog spel. Sjoerd probeert Anton ervan te overtuigen dat hij serieus studeert, maar hij is met heel andere zaken bezig.

76 comments on “Spoilers 25 februari t/m 1 maart

 1. Ik snap dat bij 28 februari niet van “Nina kan zich niet groot houden omdat ze voelt dat ze Lucas kwijt is” Hoezo zou Nina Lucas kwijt zijn. Als er Janine stond had ik het nog begrepen.

  1. waarschijnlijk omdat lucas erachter komt dat hij de laatste is die weet dat nina de baby nog heeft. en dat verwijt hij het haar dat ze hem niet in vertrouwen heeft genomen. en dan wordt hij boos.

 2. Vind het niet leuk dat mike opeens achter lorena aan zit.
  Mike hoort bij Sjors, en sjors moet hem gewoon vergeven en een kans geven..
  Dit word vast weer zo’n rol als bij danny en maxime
  alleen nu dan mike en lorena.

  1. Esther, wat denk je waarom Mike achter Lorena aanzit. Geld, status en het hotel.

   Die man leeft nergens anders voor als voor status. Jammer, maar dat kan Sjors hem niet geven.

 3. Verbaast mij niks als Mike en Lorena een serieuze relatie krijgen die lang stand houdt. Ze passen ook wel bij elkaar, allebei van die types die op geld uit zijn en van die sneaky plannetjes hebben. Al is het wel een grote overgang voor Lorena, van Jack naar Mike. 😛

 4. Lorana en Mike vind ik ook perfect bij elkaar passen. Zijn alle twee van die achterbakse typetjes. Tussen Jack en Lorena werkte het gewoon niet omdat Jack een te goed karakter heeft en iedere keer als Lorena weer eens iets deed hadden ze weer ruzie daarover. Plus Lorena heeft geld dat is waar onze Mike op zoek naar is. Tussen Sjors en Mike zou het ook niet werken om dezelfde reden als tussen Jack en Lorena. Sjors is te goed voor Mike. Frits Van Houten heeft dan toch nog kinderen op de wereld gezet die een ander karakter hebben als hij zelf haha.

  Wat een gedoe tussen de Sanders allemaal. Lucas begrijp ik wel als hij kwaad wordt over dat hele baby-gedoe van Nina. Het is haar broer. Ik denk wel dat Nina Mike geld gaat geven om uit de buurt van haar kind te blijven. Maar wat ga je dan weer krijgen over een paar jaar wilt hij toch weer contact met zijn kind. Dat Ludo wil scheiden van Janine snap ik ook enigzins. Hij weet nog niks van het plan van Maxime af en Janine draafde ook door. Dat hele gesprek tussen Ludo en Janine wat een gespannen sfeer zeg voor een getrouwd stel.

  Jef zit het natuurlijk dwars dat hij alleen woont en niemand verder heeft dat hij eenzaam is. Daar zal ook dat daten vandaan komen.

  Lorena en Lucas maken Wiet wel echt zo weer helemaal gek. Is natuurlijk ook de bedoeling maar ze probeert het wel allemaal.

  Bing is weer even irritant als anders haha. Geen serieuze relatie. Kom op Aysen heeft zoveel meegemaakt met hem en dan doe je dit weer. Zal ook wel liggen aan het “ik leef maar 1 keer” ding van hem.

 5. Ik snap alleen niet Rikki is jarloers op Tim omdat hij het gezellig heeft haha. Lucas begint zich steeds schuldiger te voelen dat snap ik best Lucas is helemaal geen type om wraak te nemen en iemand pijn te doen…

  Ik denk dat uiteindelijk over een tijdje Rikki en Sjoerd weer samen komen.. Moet ook vreselijk zijn voor Sjoerd eerst verliest hij zijn broer en is is zijn grote liefde rikki zijn grote steun een jaar later komt er een nieuwe broer in zijn leven waar hij net een band mee aan het krijgen is en dan beginnen ze een relatie samen… Rikki en Tim gaan gelukkig verder maar hij heeft in 1 klap niemand meer op zijn zoontje na dan.

 6. ik kan er echt niet tegen dat ludo en janine WEER van plan zijn om te gaan scheiden. maar hoe je het ook wend of keert, vroeg of laat zullen ze toch wel weer bij elkaar komen, want die twee horen gewoon bij elkaar.

  ik hoop dat het volgende gaat gebeuren:
  lucas komt er op één of andere manier achter dat maxime maarten heeft ingeschakeld. op het moment dat ludo en janine op het punt staan om de schijdigspapieren te ondertekenen komt lucas binnen en verteld alles. hun huwelijk is gered, en maxime word verbannen uit de familie sanders. en wat mij betreft mag ze geheel uit de serie verdwijnen. ik ben dat gemanipuleer van dat mens echt meer dan zat.

 7. ”Als Wiet eerlijk is over haar gevoelens, begint Lucas zich steeds schuldiger te voelen over zijn samenwerking met Lorena.”

  Ik had al zo’n voorgevoel dat Lucas zich op een gegeven moment schuldig ging voellen. Tuurlijk het is verschrikkelijk wat Wiet gedaan heeft, maar Lucas is (meestal) een eerlijk persoon die iedereen gelijke kansen wil geven. En ze waren tenslotte vrienden.

 8. Ahoh Tim en wiet zijn eigenlijk wel een goed stel. Ik vond Tim en rikki al vanaf het begin niks… wiet is echt veel veranderd eigenaardig veel…

 9. Ik ben verliefd op Ashwin hij is zo knap maar niemand kent hem. Een vriendin van mij is ook verliefd moet ik tegen Ashwin zeggen dat ik hem leuk vind?? Geef me raad Plessers ik weet dat deze site daar niet voor is maar toch

 10. Daar is deze site inderdaad niet voor. Genoeg andere sites te vinden waar je met dat soort dingen terecht kan.

  maar: Ken je hem een beetje? Zo ja, zeg het gewoon! Je weet dan gelijk waar je aan toe bent. Zo niet, leer hem dan eerst wat beter kennen, kijk of hij ook aardig is want uiterlijk is niet alles..

  Succes!

 11. De eerst volgende komt woensdag toch online van de spoilers?

  Ik word een beetje moe van Ludo en Janine
  Trouwen, scheiden, trouwen, scheiden, trouwen, scheiden, enz

  1. Morgen komt als het goed is de 2 wekelijkse tv gids weer uit. Dus voor mensen die daar een abbo op hebben zou het fijn zijn als zij hier de spoilers plaatsen 🙂

 12. Spoilers:

  Maandag 4 maart

  Mike wordt door Lorena uitgedaagd. Sjors en Aysen vechten om Bings aandacht. Jef beweert dat hij blij is om weer thuis te zijn, maar Nuran twijfelt hieraan. Rik zoekt een creatieve oplossing voor Jefs probleem.

  Dinsdag 5 maart

 13. Spoilers:

  Maandag 4 maart

  Mike wordt door Lorena uitgedaagd. Sjors en Aysen vechten om Bings aandacht. Jef beweert dat hij blij is om weer thuis te zijn, maar Nuran twijfelt hieraan. Rik zoekt een creatieve oplossing voor Jefs probleem.

  Dinsdag 5 maart

  Lorena heeft een fijne verassing voor de flirtende Mike. Sjoerd moet en volgend tentamen leren en kan dat niet zonder drugs, alleen is zn geld op. Aysen ziet en mogelijkheid om van Sjors af te komen.

  Woensdag 6 maart

  Sjoerd moet zorgen dat hij zichzelf niet verdacht maakt. Lorena ziet een nieuwe kans om Wiet in diskrediet te brengen. Nina probeert het vertrouwen van Lucas terug te winnen, maar Lucas blijkt en stijfkop.

  Donderdag 7 maart

  Mike ontdekt iets over Sjoerd en gaat op onderzoek uit. Rikki probeert er achter te komen of Wiet soms weer aan het doordraaien is. Rik houdt geheim hoe hij Jef aan en vrouw probeert te brengen.

  Vrijdag 8 maart

  Bij het regelen van de scheiding worden Ludo en Janine zo emotioneel, dat het tot een zoen komt. Sjors krijgt te horen wat Bing van Aysen wil en is verbijsterd. Nina begrijpt niet dat Lucas sympathie heeft voor Wiet.

 14. Sjoerd gaat aan de drugs en ik hoop dat Ludo bij het regelen van de scheiding inziet dat hij niet zonder Janine kan en dat het weer goed komt.

 15. Dankjewel! 🙂

  Ik was al bang dat Sjoerd nog steeds de verkeerde kant op zou gaan met alcohol en/of drugs. Lijkt een beetje op verhaallijn van Lucas na het verliezen van Edwin.
  Beetje jammer dat Sjoerd na wat vrijdag/maandag gebeurde niet doorheeft dat hij iets moet veranderen aan zijn gedrag. Laat hem focussen op Bram of op liedjes schrijven ofzo.
  Ik had nooit verwacht dat Sjoerd hier zo mee om zou gaan.Vind het best irritant eigenlijk.

  Ik zou liever hebben dat ze meer laten zien van de relatie van Rikki & Tim, dan hoe Sjoerd steeds verkeerde dingen doet.

 16. Word zo moe van sjors en bing trouwen scheiden haat je hou van je jeetje hoe vaak gaan ze dezelfde verhaallijn herschrijven zo ongeloofwaardig.

 17. Ik geloof er geen fuck van en als het wel waar is gedraag je je er niet naar. Dit is ook de laatste reactie die ik hierop ga geven, want ik heb wel wat beters te doen

 18. GTST is natuurlijk niet belangrijk genoeg om over te bekvechten op welk forum dan ook, maar ik vind de serie goed. Er wordt heel redelijk geacteerd en als kijker is het heerlijk om mee te leven met de personages. In de eerste jaren van GTST (dacht dat de soap startte in 1990) was het acteerwerk niet zo best, maar wel spannende verhaallijnen met Martine Hafkamp (moeder van Sjors, zij heette eerst Wendela) als schurk van de serie. Veel GTST-fans hopen dat Martine nog eens terugkomt, dan kan ze wraak nemen op Ludo, die haar op een dobberend bootje heeft gezet. Ben fan van Laura en Jef, ook omdat Laura vanaf de eerste aflevering te zien was en Jef halverwege het eerste seizoen, dacht ik. Hoe zou het zijn met Sil, de zoon van Laura die in de bak belandde voor de moord op Rutger Goedhart? Komt die nog eens terug?

 19. Hier kan ik me HELEMAAL in vinden. Mensen, ik kijk mijn leven lang al GTST en ik zal dat ook blijven doen. Ik vind het leuk vermaak en soms zelfs spannend om naar te kijken…. Maar feit blijft, en ja ik zeg FEIT: Dat je voor GTST en het nieuws niet hoeft te betalen op rtlgemist.nl is geen wonder. Het moet zo toegankelijk mogelijk blijven. De mensenmassa (vooral kinderen) worden geprogrammeerd door programma’s als dit… Er wordt je hier herhaaldelijk aangeleerd dat het heel normaal is om bijvoorbeeld vreemd te gaan, wraak te nemen, vroeg kindjes te krijgen, te scheiden, en nog vele andere voorbeelden. Tuurlijk zullen er een hoop “bewuste” mensen met wakkere ogen naar GTST kijken, maar geloof me… een hele hoop echt niet…
  Die mensen “niet bewust” naar GTST kijken worden gewoon gebrainwashed. Zelfde geldt voor het (vaak) geacteerde nieuws…
  Dus ondanks een leuk programma, het is wel gevaarlijk, gevaarlijker dan je denkt. Herhaling en suggestie zijn prima hypnosemethoden en daarmee kun je manieren van denken als het ware instellen ofwel programmeren.

 20. Nina is zo lastpak zeg. Ondankbare meid. Als ik haar moeder was, had ik haar allang duidelijk gemaakt dat ze niet met haar gelijke praat. Wat een opvoeding, ook alles mag toch weer niet. Je moet toch je ouders, ook al zijn ze soms niet uit te houden, een beetje met respect behandelen. Soms verdienen ouders dat niet maar als kinderen niets te kort komen, goed opgevoed worden, waarom zo een grote mond tegen je ouders. Haat het dat ze dat laten zien. Hoop niet dat kinderen overnemen.

 21. Haha omg wat een gezeur allemaal.
  Mensen die geen gtst kijken wat doen ze dan op gtstfanclub? Dus hou je opmerkingen dan ook maar lekker voor je. Ga dan naar een anti-gtstfanclub.

  Had trouwens liever sjors en mike samen gezien ipv lorena en mike.
  Maarja die verdienen elkaar wel, allebei uit op geld, status.

 22. @gtstfites,ja idd heb ook een vermoeden dat Lorena met haar wraakgevoelens jegens Wiet wel eens heel ver kan gaan…om over doordraaien maar niet te hebben…ben echt zo benieuwd welke kant de schrijvers de komende tijd de verschillende verhaallijnen op laten gaan..:D

 23. Janine laat zich gewoon gebruiken door haar eigen dochter, ze moet dat geld wel geven anders wil Nina haar niet meer zien? Belachelijk

  1. Idd, GtstForLife, heb je helemaal gelijk in. Hoe Nina haar moeder Janine afgelopen tijd heeft behandeld, doe je niet met je moeder. Maar als moeders geld kan brengen is ze in 1 keer weer goed genoeg.

 24. Ik vond de verhaallijnen van vroeger spannender en iets leuker,, maar je blijft wel gwn kijken. Ik kijk de verhalen van vroeger op de site hoor 😉 maar nu wel zielig voor Janine en voor Jack dat ‘lorena en mike’

 25. Voor mij is de verhalenlijn rondom Maxine , Janine en Ludo wel een beetje klaar. Hup ontmaskeren Maxine en het is weer normaal. Dat kat en muis spelletje hebben we nu wel gezien. Maak een keer een keus.. Verder met z’n 3 komen ze niet dus brei ergens een einde aan. Te weinig sporen voor nog een lijn over hen 3.

 26. Dat Sjoerd nu helemaal doordraait met drank en later met drugs enzo, is niet echt origineel. Lijkt super erg op Lucas toen Edwin doodging, precies hetzelfde gedrag. Beetje irritant nu bij Sjoerd.

 27. Ik kan mij nog steeds niet onttrekken aan de gedachte dat ik ervan overtuigd ben dat Brammetje slachtoffer wordt van dit alles…
  Gewoon een gevoel,en misschien heb ik het toch mis,we zullen zien..

 28. Wat een gelul van het hypnose gebeure. beetje zweverig vind je niet. ik kijk het ook al heel lang het is gewoon vermakelijk meer niet.

  1. Het is denk ik meer dat sommige kinderen die kijken het gedrag van de personages gaat overnemen omdat ze denken dat dat goed is, terwijl er juist dingen gebeuren die totaal niet in een normaal leven zouden moeten plaatsvinden. Mensen drogeren, mensen aanrijden, mensen stalken en ga zo maar door.

 29. Als je als ouders een kind van 3 of wat dan ook naar GTST laat kijken vraag ik me af waar je mee bezig bent. Ik keek naar GTST toen ik 9 jaar was. Ik snapte toen dat alles fictie was en heb ook nooit dingen overgenomen van de serie. Als je een kind van 3 of zelfs wat ouder laat kijken die snappen nog niet dat dit fictie is ja dan krijg je dat het kind al die dingen normaal vind. Ligt helemaal aan de ouders hoor.

  Nogmaals die Rikki begint me mateloos te irriteren. Tuurlijk zoekt Sjoerd er iets achter als je zo gezellig met elkaar doet. Dat kind is echt niet slim. Ik begrijp waarom Sjoerd helemaal door draait is nogal wat he. Pas een nieuwe broer die er van door gaat met de liefde van je leven en trouwens moeder van je zoontje. Ik heb wel meer respect voor TIm. Die wilde eerlijk vertellen aan Sjoerd dat hij verliefd was op Rikki. Rikki wilde het verzwijgen dat liep goed zullen we zeggen. Of ze haar lesje nog niet had geleerd wilde ze ook nog eens verzwijgen dat ze iets met Tim heeft. Tim wilde weer eerlijk zijn tegen Sjoerd.

  Tja Nina verwend nest. Je wilt mammie niet meer zien maar je hebt wel mammie nodig om haar geld. Ik zou het niet hebben gegeven. En hoe ik ook over Mike denk hij is de vader van haar kindje. Hij heeft recht op de waarheid en op zijn kind. Miss Nina wilt een kind opvoeden. Moet ze zich maar eerst eens volwassen gaan opstellen. Klein kind dat ze is.

  Wiet en Tim vindt ik wel leuk bij elkaar passen beter als Rikki en Tim.

  Janine en Ludo. Het is volgens mij hun 3de huwelijk wat op de klippen loopt. Wordt je ook niet goed van. Janine heeft wel gelijk als ze zegt dat zij Ludo ook zoveel kansen heeft gegeven.

  Het gedoe met Bing. Jeetje laat Sjors en Bing nu maar weer bijelkaar komen zijn we ook van dat af.

Geef een reactie