Maandag 18 februari
Nuran is verbaasd over de lenigheid van invalide Jef. Door Bianca ziet Janine in dat Maxime de sleutel is om haar huwelijk te redden. Anton verricht een heldendaad; pas later realiseert hij zich wat er allemaal mis had kunnen gaan. Maxime weet door Ludo’s afstandelijke houding heen te breken.

Dinsdag 19 februari
Door Lucas raakt Nina in paniek. Janine krijgt een grote tegenslag te verwerken. Sjors krijgt te horen hoe het zit tussen Aysen en Bing. Bianca doet een opzienbarende ontdekking.

Woensdag 20 februari
Rikki krijgt een verzwegen familiegeheim te horen. Noud doet Nina een mooie belofte. Bianca onderzoekt of haar argwaan terecht is. Lorena en Lucas komen door Wiet in conflict met elkaar. Sjors is verbijsterd als Mike nog steeds in De Rozenboom blijkt te wonen.

Donderdag 21 februari
Nuran en Rik gaan op onderzoek uit en ontdekken de waarheid over Jef. Lorena bedenkt een nieuw plan om Wiet in diskrediet te brengen. Door Tim ziet Rikki in dat ze Sjoerd los moet laten. Anton weet eindelijk tot Sjoerd door te dringen.

Vrijdag 22 februari
Nina wil veel geld lenen, maar wil niet zeggen waarom. Sjors en Aysen vechten om Bings aandacht. Mike en Lorena treffen elkaar zonder kleding aan. Door Laura doet Janine iets wat tegen haar principes ingaat.

55 comments on “Spoilers 18 t/m 22 februari

  1. Ik denk dat Lucas wil stoppen met het plan om Wiet weer naar de kliniek te sturen. Lucas is een Sanders, maar hij is minder meedogenloos dan Lorena.

 1. Nina wil veel geld lenen maar waarom.? Wil ze een 3D echo laten maken of besluit ze toch voor een abortus in het buitenland…..?..

 2. spoiler 25 februari
  Nina doet Mike een aanlokkelijk voorstel dat hij bijna niet kan weigeren. Maxime wil Ludo zover krijgen dat hij haar vraagt om bij hem te komen wonen, maar Ludo doorziet haar plan. Sjoerd weigert zich door Anton te laten commanderen. Janine krijgt te horen waar Nina het geld voor nodig had.

  1. Ik vermoed dat nina een groot bedrag wilt lenen om een deal met mike te sluiten.
   Hij krijgt het geld als hij van al zijn vaderlijke rechten af ziet.
   Of zo iets.

 3. Binnenkort wandelt er weer een nieuw personage Meerdijk in. Na gastrollen van onder anderen Joke Bruijs, Willeke Alberti, Terence Scheurs, Edwin Rutten en Mary-Lou van Stenis komt nu Marjolijn Touw tijdelijk in het soapdorp wonen. Ze kruipt in de huid van Frederique Weber en zet het leven van Jef op z’n kop.

  Bron: RTL Boulevard

 4. spoiler 26 februari
  Lucas verwijt Nina dat hij als laatste in vertrouwen genomen wordt. Bianca kan er niet bij dat Mike totaal anders in het leven staat dan zij. Nuran heeft een duur cadeau voor Jef, maar Rik vindt dat veel te ver gaan. Jef neemt een besluit dat tegen zijn gevoelens ingaat.

 5. Op dit moment erger ik me vreselijk aan Bing en Aysen, dat stomme vrije relatie gedoe. En vind ik Sjors gewoon dom, echt een dom blondje. Sjoerd vind ik erg triest. Wat een klootzak is Anton ook, totaal geen begrip voor zijn zoon waardoor hij in zekere zin wel de veroorzaker is van zijn verdriet.

 6. @Pamla, met 1 ding ben ik het met je eens. Irritatie over de relatie tussen Bing en Aysen.

  Sjors is geen dom blondje, maar wordt (samen met Wiet) er in geluist door Lorena. Lorena doet dit zo gehaaid, dat je er wel intrapt, daar hoef je echt niet dom of blond voor te zijn. Bovendien maakt Lorena misbruik van de situatie, Wiet is nog erg onzeker en beinvloedbaar.

  Sjoerd moet zich wat volwassener gedragen. Hij is vader van Bram. Zijn gedrag heeft altijd voor spanningen gezorgd in de relatie tussen hem en Rikki. Als Rikki dan iemand treft en een tegenpool van Sjoerd is, dan gebeuren deze dingen.

  Wat Anton betreft, als hij toegeeft aan het gedrag van Sjoerd, is het einde zoek. Voor je het weet is Sjoerd een alcoholist of komt met verkeerde figuren in aanraking. Een vader, wat zijn gedrag in het verleden ook mag zijn geweest, kan het gedrag van Sjoerd niet tollereren.

 7. @Mjo, Sjors moet wel enig vertrouwen hebben in zijn zusje, zo betrouwbaar is Lorena ook weer niet.
  En Anton mag best wat respect tonen tegen zijn kind. Hij is degene die hem ongelukkig heeft gemaakt. Rikki is ook niet bepaald lief en aardig, zij vliegt ook uit haar vel zodra iets haar niet zint. Dus daarom pasten zij en Sjoerd bij elkaar. Any way, is een soap.
  Bing is ondankbaar. En dan gaan die twee meiden straks om zijn aandacht vechten, weer blind van Sjors! Echt dom.

 8. Als ik de spoilers lees denk ik dat het goddank goed gaat komen tussen Ludo & Janine en ik denk dat Maxime zichzelf gaat verraden

 9. Het ziet er naar uit dat Ludo er op 25 februari eindelijk achterkomt wat Maxime wil bereiken. Hopen dat hij dan ook verder gaat onderzoeken en misschien die Maarten Stokman gaat ondervragen etc. Ben helemaal klaar met deze verhaallijn.
  Ben wel benieuwd naar de gezichten van Ludo, Nina en Lucas als ze horen dat Maxime schuldig is.

  1. Exclusief:
   Die inwoner is Sjoerd
   EN:

   Maandag 18/2-2013 (zie ook boven in de spoilers)

   Anton verricht een heldendaad; pas later realiseert hij zich wat er allemaal mis had kunnen gaan.

 10. SPOILER AFLEVERING 15 FEBRUARI
  Okeee die spoiler van morgen: “Nina moet met spoed naar het ziekenhuis” stelt dus helemaal niks voor -.-

 11. sjoerd verzuipt bijna in bad en Anton red hem, sjoerd zit te drinken in bad hij drinkt zoveel dat ie in slaap valt en onder water yglijd

 12. Woensdag 27 Februari

  Aysen is gefrustreerd als Sjors Bing weet te verrassen met een sportief dagje in de buitenlucht. Als Tim en Wiet het gezellig hebben, wordt Rikki jaloers. Lorena, die Wiet weg wil hebben, maakt daar handig gebruik van. Jef biecht aan Rik en Nuran op wat hem al tijden dwars zit.

 13. Ik denk dat Anton Sjoerd zo gaat redden van een auto
  ongeluk van dat Nina,Noud en Maxime naar het
  ziekenhuis rijden……En dat ie het later beseft dat wat
  er mis zou kunnen gaan.

 14. Vindt ik ook, Caroline speelt deze verhaallijn heel goed vind ik. Hoop dat Maxime haar gaat helpen al denk ik het niet, omdat bij de volgende dag staat dat Janine een grote teleurstelling te verwerken krijgt. Hoop dat het nog goed komt tussen Ludo en Janine. Zij horen gewoon bij elkaar net als Caroline & Erik

 15. @anoniem

  Die bijna levend heeft begraven. Wel nep eigenlijk was die cliffhanger Nina was nog klein toen en zij had met haar handen gespit om Janine te redden

  Als Bianca en Laura nou helpen om harde bewijzen te vinden over Maxime. Is Maxime ontmaskert 😛

 16. Stelletjes straks de nieuwe en die weer bijelkaar zijn gekomen
  Bing en Sjors (vertrekken samen tijdelijk uit Meerdijk)
  Tim en Wiet
  Sjoerd en Rikki
  Ludo en Janine

  Ik denk trouwens dat de familie Bouwhuis een ongeluk krijgen in de cliffhanger en dat alleen Tim (en Wiet) nog te zien zijn Tim die Bram nog wist te redden en zien Anton, Bianca, Sjoerd en Rikki niet zou wel een spannende cliffhanger zijn. aangezien ze volgens mij er alle 4 uit moeten tijdelijk alleen Anton en Bianca weet ik niet of ze eruit moeten vanwege de andere series waar ze in hebben gespeeld.

 17. ik hoop eigenlijk dat de verhaallijn zo loopt
  tim gaat met bram wat doen zonder dat sjoerd het weet
  en raakt bram kwijt of krijgt bram een ongeluk
  zodat rikki boos op tim is

 18. Maandag 25 februari
  Nina doet Mike een aanlokkelijk voorstel dat hij bijna niet kan weigeren. Maxime wil Ludo zover krijgen dat hij haar vraagt om bij hem te komen wonen, maar Ludo doorziet haar plan. Sjoerd weigert zich door Anton te laten commanderen. Janine krijgt te horen waar Nina het geld voor nodig had.

  Dinsdag 26 februari
  Lucas verwijt Nina dat hij als laatste in vertrouwen genomen wordt. Bianca kan er niet bij dat Mike totaal anders in het leven staat dan zij. Nuran heeft een duur cadeau voor Jef, maar Rik vindt dat veel te ver gaan. Jef neemt een besluit dat tegen zijn gevoelens ingaat.

  Woensdag 27 Februari
  Aysen is gefrustreerd als Sjors Bing weet te verrassen met een sportief dagje in de buitenlucht. Als Tim en Wiet het gezellig hebben, wordt Rikki jaloers. Lorena, die Wiet weg wil hebben, maakt daar handig gebruik van. Jef biecht aan Rik en Nuran op wat hem al tijden dwars zit.

  Donderdag 28 Februari
  Nina kan zich niet groothouden omdat ze voelt dat ze Lucas kwijt is. Als Wiet eerlijk is over haar gevoelens, begint Lucas zich steeds schuldiger te voelen over zijn samenwerking met Lorena. Sjoerd kan het niet aan om Rikki gelukkig te zien met Tim.

  Vrijdag 1 Maart
  Bianca probeert tot Mike door te dringen, maar hij flirt liever met Lorena. Tijdens een pokerwedstrijd spelen Aysen en Bing hoog spel. Sjoerd probeert Anton ervan te overtuigen dat hij serieus studeert, maar hij is met heel andere zaken bezig.

  Bron: Tvgids

 19. Janine moet zich volledig opzichzelf storten in positieve zin, niet zo aanhankelijk van zo’n man, die emotieloos en jou niet op je woord geloofd. Familie Sanders moet zo’n spijt krijgen, want ze missen haar toch op den duur..,Janine wordt succesvol en laat eindelijk haar eigen authentiek persoon naar buiten komen, met ook humor, want ze lijkt mij ook zo’n grappige kant hebben als Nuran! En als journaliste rol Aysan aanpakken… Zie allemaal veel meer mogelijkheden voor Janine, eindelijk verlost…

Geef een reactie