Maandag 11 februari
Janine maakt Ludo grote verwijten over Nina en de abortus. Maar door hoe Ludo reageert, krijgt ze nieuwe hoop op de toekomst. Bianca heeft niet door dat Sjoerd liegt over zijn tentamen. Mike roept hulp in om Lorena financieel kapot te maken.

Dinsdag 12 februari
Sjoerd draait door als hij gelukkige Rikki en Tim tegen het lijf loopt. Aysen denkt dat Bing voor haar zal kiezen als ze het uitmaakt. Nuran ziet niets in haar tactiek. Bing legt aan Rik uit waarom hij een vrije relatie wil.

Woensdag 13 februari
Als Sjoerd na een nachtje politiecel thuiskomt, ontdekt Anton dat hij voorgelogen is door zijn gezin. Rik laat doorschemeren dat Jef onderhand wel weer naar zijn eigen huis kan. Bing weet hoeveel Aysen om hem geeft en zet haar voor het blok. Aysen komt met een tegenactie.

Donderdag 14 februari
Aysens plan om Bing wakker te schudden, lijkt te slagen. Lorena brengt De Rozenboom in gereedheid voor een groot internationaal congres. Als de gasten bijna arriveren, merkt ze dat Mike niet wil vertrekken.

Vrijdag 15 februari
Janine krijgt hoop als Ludo aangeeft hun huwelijk te willen redden. Mike neemt wraak op Lorena. Nina moet met spoed naar het ziekenhuis. Anton weet handig Sjoerds vertrouwen te winnen. Maxime ontdekt dat er familiezaken zijn waar zij niets van wist.

141 comments on “Spoilers 11 t/m 15 februari

 1. Ik snap Mike niet: eerst realiseert hij zich dat zijn gevoelens voor Sjors nog niet over zijn, en nu gaat hij weer wraak nemen op Lorena… Ik denk dat of Sjors weet dat Lorena Wiet in de val probeert te lokken n dat mike omdat hij Sjors wil, waark gaat nemen op Lorena, of dit heeft helemaal niets te maken met Sjors en hij wil egwoon jog steeds wraak nemen op Lorena vanwege Nina….. Hoe dan ook, ik hoooop dat mike en Sjors weer met elkaar krijgen en dat het dus het eerste is”………

  En ik hoop datu Nina alsnog een miskraam krijgt, dam hebben we dat noud,nina,mike gezeur niet”…….

 2. Wow wat een spannende spoilers weer!
  En ja Nina met spoed naar ziekenhuis. Of er zal iets zijn met haar? Of er is wat met haar kind? Ben wel nieuwsgierig.

  @Ann
  Ja Lorena kennende dat wordt oorlog tussen Mike en Lorena.

 3. Wat heeft het voor zin om neppe spoilers te schrijven? Het is een beetje verspilde moeite.
  En ik hoop dat Maxime nu een keer ontmaskert wordt.

 4. op hoop dat dat kindje weg word gehaald en dat ze een kindje van noud krijgt
  dat maxime ontmaskert word dat en dat mike met sjors verder wil

 5. Wat ik mij afvraag:is t gerucht dat Babette van Veen terugkomt,in de huid van de tweelingzus van Linda Dekker,nu waar of niet??
  Heb hier nergens anders iets over gelezen..dus..
  Nu ja,we zien wel,lijkt me wel bijzonder spannend..
  Overigens hoop ik nog steeds op een terugkeer van Martine of Tanja (Tanya).
  …het zou trouwens ook ongeloofwaardig zijn,als we nooit meer iets van Nick zullen horen..heel Meerdijk denkt dat hij dood is,maar de kijker weet beter..

 6. Ik ben benieuwd! Aangezien Sjors in het echt zwanger is zal hier ook een oplossing voor moeten komen! Lijkt me wel grappig als ze in de serie ineens zwanger van Mike is en Mike dan toch zo z’n kind heeft!

  En die Maxime mag de serie wel weer uit! Was net zo lekker rustig zonder haar

 7. ja idd ik vind maxime zo vermoeiend ze neemt alweer de plek van janine in
  laat ludo en janine weer eens gelukkig en nu voor langere tijd en ludo mag zijn oude rol wel weer die vond ik veel spannender dan tegenwoordig
  qua nina een baby/ nieuw gezinnetje in de serie zou wel erg leuk zijn
  zeker omdat nina nog zo’n kind is
  ben erg benieuwd naar waarom ze met spoed naar het ziekenhuis moet

 8. @Linda, waarvoor Nina met spoed naar het ziekenhuis moet, zou kunnen dat ze alsnog een miskraam krijgt. Bijvoorbeeld dat de “natuur zijn gang” gaat omdat het kindje toch niet levensvatbaar is.

 9. Ik denk ook dat Nina naar het ziekenhuis moet omdat ze een miskraam krijgt en het kindje inderdaad niet levensvatbaar is. Mocht dat zou zijn heeft ze een goed besluit genomen om een abortus te doen.

  Ik denk dat Bing zijn ware liefde Sjors is en Bing is nu al bezig dat hij van het leven wilt gaan genieten best kans dat hij dan samen met Sjors en Lana weggaat. Bing komt dan na ongeveer 3 maanden weer terug (flexwet van Everon) samen met Sjors en Lana. Of Sjors komt alleen terug (als de geruchten waar zijn dat Everon GTST verlaat).

  Verder moet ik ook iedereen gelijk geven wat zeggen dat Nina en Lucas eens flink op hun donder horen te krijgen van Janine. Wat een verwende nesten zijn het toch bah bah. Die hele verhaallijn met Maxime. Ja sorry Marjolein speelt het echt goed maar Maxime mag voor mij vertrekken. Zij zegt dat Janine een obsessie heeft voor haar. Soms lijkt het inderdaad dat Maxime verliefd is op haar broer.

  Ik weet niet zo goed wat ik moet vinden van Rikki en Tim. Verliefd worden dat overkomt je dat kun je niet helpen maar als je verliefd wordt op iemand anders dan is er al iets mis met je huidige relatie. Ik denk dat ze in een sleur zijn terecht gekomen en tijdens die sleur is Rikki verliefd geworden op Tim. Om nu al meteen een relatie met Tim te beginnen vind ik wat te snel. Laat de gemoederen even rusten nee denkt Rikki ik pak meteen Tim. En inderdaad waarom moeten ze meteen met elkaar naar bed gaan dat was inderdaad ook zo met Nina en Mike.

  Ik begrijp Lorena daarentegen wel erg goed. Haar moeder is gestorven door Wiet. Hoe kan Wiet denken dat met een paar brieven alles weer goed kan komen. Zoiets kan niet meer goed komen. Dat Lorena wraak wil nemen is haar goed recht.

 10. Het zal me niks verbazen dat Inge en Everon samen GTST gaat verlaten, dat Inge een gezin wil stichten met haar aanstaande kind, ik zie Inge daar wel vooraan gaan en dat Everon iets anders gaat doen. Dat Sjors en Bing zogenaamt met Lana op wereldreis ofzo gaan, zou zomaar kunnen.

 11. Ik denk niet dat Inge helemaal stopt met GTST. Natuurlijk gaat ze er wel even uit, maar denk dat ze daarna weer gewoon terugkomt. Misschien met wat minder grote verhaallijnen. Of ze gaat er voor langere tijd uit (een jaar).
  Maar ik zie haar niet helemaal vertrekken omdat zij al zolang in GTST zit en dan is het moeilijk om ander acteerwerk te vinden, net als voor Erik, Jette, Bartho en Caroline geldt.
  Of ze wordt fulltime huismoeder maar dat denk ik eigenlijk ook niet.

  Maar we zullen zien wat er gebeurt. Ik denk in ieder geval dat Everon en Inge er wel samen tijdelijk uitgaan (minimaal 3 maanden).

 12. Ik denk niet dat Sjors en Bing eruit gaan, maar ik denk wel dat ze bij elkaar komen! of misschien ook niet misschien komt sjors wel bij Mike??? wat ik wel denk is dat Nina een miskraam krijgt. nou ja we zien het allemaal wel! 😛

 13. weetje trouwens wat ik las in de prive dat Nick weer terug komt ??????? weet iemand hier misschien meer van want ik kan het haast nie geloven:O

 14. Je zegt het al, Prive!. Dat zijn de grootste roddelbladen.. Dat soort bladen lees ik als ik in de wc zit. Moet je eerlijk zeggen, alles wat erin staat geloof ik geen snars van.

 15. Wat een saaie week…..!!!!! Al vind ik gtst zo en zo een beetje saai de laatste tijd…
  Sommige verhaal lijnen beginnen vervelend te worden. Eens houd het een keer op net zoals as the world turns.

 16. Pffffff ik hoop dat die baby bij nina dood gaat in buik en moud nina verlaat bah dat ze zich laat gebruiken door mike nboeit mij ut vies meisje is het is noud erniet meteen een ander :s ik hoop dat ludo en janine weer herrenigd worden en dat marten terug komt en bewijs afleverd ! En maxime door gat met de plannen ik vind dr zo vet ! Tenminste beetje cool. En mike en noud moeten vaker vechten 🙂

 17. vanavond vond ik het wel een leuke aflevering met Janine die Mike een klap gaf.

  eigenlijk heef Mike wel gelijk, Nina stelt zich echt enorm aan met al haar gedoe, alles draait altijd om haar. ook is ze altijd prinsje enz.. ook is het best zielig voor Noud, het duurt wel een tijd voordat ze tegen hem zei dat ze de baby toch heeft gehouden, nou dat vond Noud ook niet zo leuk.

  wel goed dat Mike eindelijk heeft gezegd dat hij met die condooms heeft gerotzooid, hij zal nog wel veel problemen krijgen met de familie sanders. hopelijk verteld die ook snel dat hij die stijger heeft omgeschopt waar Jef overgevallen is.

  de spoilers worden erg spannend, ik wil ook wel weten hoe het af gaat lopen tussen Tim, Rikke en Sjoerd, want Sjoerd moet een dagje in de cel blijven. wel benieuwd waarom.

 18. Vond het wel zielig voor Janine. Zij wil haar dochter troosten maar wordt gewoon aan de kant geduwd en vervolgens gaat Nina bij maxime uit huilen

 19. – Tim en Rikki zo snel mogelijk uit elkaar!
  – Waar blijft die Markus Sanders joh…
  – Hopelijk wordt Maxime zo snel mogelijk ontmaskerd, kan Janine weer bij Ludo wonen want het is zielig voor Janine!
  – Mike en baby exit!
  – Hopelijk krijgt Lucas binnenkort weer eens een leuke rol want ik vind het maar niks als hij de bad guy is.

 20. @Tessa: Ja, Mike had die klap van Janine echt verdiend! Hij wordt echt irritanter met de minuut. Wat een eikel zeg, en dat ie ook gewoon toegaf dat hij met haar was omdat ze een Sanders is.
  Echt zielig voor Nina! Natuurlijk is Nina verwend, maar dit verdient ze niet. Ze moet gewoon gelukkig zijn met Noud!

  En over Rikki/Tim/Sjoerd: wat spannend wordt dit! Alleen al de shortie voor de aflevering van vandaag! 🙂 Rikki gaf Sjoerd nog de kans afgelopen maandag (28 jan), hij realiseert zich een beetje laat dat hij Rikki toch weer terugwil. Rikki & Tim! <333 Ben echt heel benieuwd hoe deze verhaallijn na 15 februari weer verder gaat! 🙂

 21. Eindelijk Mike bekend alles aan Nina. Werd eens tijd zeg. Die klap van Janine had hij zeker verdiend maar hij had ook gelijk dat Janine een toch de schuldige van alles is.

  De reactie van Nina op Janine vond ik super zielig voor Janine. Prinsesje rent meteen naar tante Maxime toe die ineens haar zin heeft en dan ook nog zeer verbaasd reageert als Nina op haar afstormt.

  Verder had Nina best wel al eerder eerlijk tegen Noud kunnen zijn dat ze geen abortus heeft gedaan maar ja ze zal de volgende week wel die miskraam krijgen.

  Wiet is toch altijd aan het koppelen haha en nu laat ze zich voor het karretje spannen door Lorena en Lucas. Ik vind Lucas best leuk als bad guy. Logisch hij heeft maanden door haar in coma geleden is Edwin kwijtgeraakt aan een ander. Zoals ik al eerder zei met een brief kun je dit niet goed maken.

 22. Heeft iemand de Veronica gids? Die is toch altijd van 2 weken vooruit? Daar moeten dan al nieuwe spoilers in staan.
  En morgen is er sowieso één bekend van 18 februari via de TVGids App.

 23. Mijn nieuwe (neppe) spoilers (Ik weet dat het misschien onzin is, maar ik vind het leuk om zelf bijv iets te bedenken)

  Maandag 11 Maart:
  Martine krijgt een brief van Ludo waarin een belangrijke deal staat. Lucas heeft een grote mededeling voor de familie. Laura krijgt contact met iemand uit een duister verleden.

  Dinsdag 12 Maart:
  Als Sjors op het punt staat om naar Mike te gaan, wordt ze gebeld door Bing. Aysen maakt plannen om Bing van Sjors vandaan te houden. Bram krijgt een vreselijk ongeluk door een conflict tussen Rikki en Sjoerd

  Woensdag 13 Maart:
  Bianca schreeuwt het uit als ze ontdekt dat Bram in het ziekenhuis ligt, Anton reageert zijn frustraties af op Julia. Tim ontdekt iets waarvan hij zeer geschokt is. Nina krijgt een bericht van Mike.

  Donderdag 14 Maart:
  Sjors en Martine krijgen te maken met financiele problemen. Jef vindt dat Laura zich raar gedraagt, Laura zelf daarin tegen begint steeds meer te geloven dat er binnenkort iets vreselijks zal gebeuren in Meerdijk.

  Vrijdag 15 Maart:
  Een doodnormale dag in De Rozenboom, lijdt tot een verschrikkelijke avond. Wiet en Lorena trekken elkaar de haren uit het lijf als Wiet erachter komt wat Lorena van plan is. Ludo doet voor het eerst sinds tijden weer iets met iemand.

 24. @GTSTForLife: Volgens mij bedoel je de TVFilm gids. Die is 2-wekelijks. Ik heb zelf de Veronicagids, die is gewoon per week. 😉

 25. @Alexx,tjonge,dit klinkt allemaal echt buitengewoon spannend hoor!
  Kun je niet in t schrijversteam??..denk dat t niet verkeerd is..;p

 26. Ik heb de tvfilm en heb de spoilers van de week hierna, heb nu geen tijd om ze er op te zeten, maar doe ik morgen wel. Weet nu alleen niet of het nou goed komt tussen Ludo & Janine. Als je deze spoilers leest lijkt het van wel maar bij de spoilers van de week er na staat “Maxime prikt door de afstandelijke houding van Ludo heen” “Janine krijgt een grote tegenslag te verwerken, hoeveel kan zij nog hebben?” En “Door Laura doet Janine iets wat tegen haar principes in gaat” Zou het kunnen dat Maxime Ludo manipuleert, dat de grote tegenslag is dat Ludo toch wil scheiden. En dat Janine Maxime iets aan doet wat tegen haar principes in gaat?

 27. mensen nina zou nu over de 24 weken zwangerschap zijn dan mag je in nederland geen abortus plegen . Als het kindje dan word geboren is het een vroeg geboorte/ dood geboorte en geen miskraam meer een miskraam is tot 24 weken

 28. Zal wel een goede oplossing zijn dat Nick terug komt, tussen al het gedoe van Maxime en Janine.. Nick die kidnapt Maxime en sluit haar op, Janine komt er na een paar weken achter, en tijdens de zomercliff vermoorden Janine en Maxime samen Nick… Zal maar zo kunnen toch? 🙂

 29. Maandag 18 Februari
  Nuran is verbaasd over de lenigheid van invalide Jef. Door Bianca ziet Janine in dat Maxime de sleutel is om haar huwelijk te redden. Anton verricht een heldendaad; pas later realiseert hij zich wat er allemaal mis had kunnen gaan. Maxime weet door Ludo’s afstandelijke houding heen te breken.

 30. Maandag 18 februari

  Nuran is verbaast over de lenigheid van de invalide Jef. Anton verricht een heldendaad; pas later realiseert hij zich wat er allemaal mis had kunnen gaan. Maxime breekt door Ludo `s afstandelijke houding heen.

  Dinsdag 19 februari

  Nina raakt in paniek door Lucas. Janine krijgt een grote tegenslag te verwerken. Hoeveel kan zij nog hebben? Sjors krijgt te horen hoe het zit tussen Aysen en Bing. Bianca doet een opzienbarende ontdekking.

  Woensdag 20 februari

 31. Woensdag 20 februari

  Rikki krijgt een verzwegen familliegeheim te horen. Noud doet Nina een mooie belofte. Lorena en Lucas komen door Wiet in conflict met elkaar. Sjors is verbijsterd als Mike nog steeds in De Rozenboom blijkt te wonen.

  Donderdag 21 februari

  Nuran en Rik ontdekken de waarheid over jef. Lorena bedenkt een nieuw plan om Wiet in diskrediet te brengen. Door Tim ziet Rikki in dat ze Sjoerd los moet laten. Anton weet eindelijk tot Sjoerd door te dringen.

  Vrijdag 22 februari

  Nina wil veel geld lenen, maar wil niet zeggen waarom. Sjors en Aysen vechten om Bings aandacht. Mike en Lorena treffen elkaar zonder kleding aan. Door Laura doet Janine iets wat tegen haar principes in gaat

 32. Pff heb net een verhaal getypt en klik op reactie plaatsen en nu staat ie er niet?!

  In ieder geval bedankt voor het plaatsen van de spoilers! In het kort wat ik vind:
  -Nina wil naar abortus plegen via een andere weg (bijv buitenland?) vandaar het geld dat ze wil lenen?
  -Mike en Lorena?!?! Een stel???
  -Janine: Krijgt denk ik iets van een depressie/heeft zichzelf niet meer in de hand en doet daarom iets tegen haar principes in? Ik hoop dat ze Lucas en Nina eens flink de waarheid verteld.
  -Sjors/Aysen/Bing en Sjoerd/Tim/Rikki : GAAAAAP Saaai al die 3hoeksverhoudingen.
  -Jef liegt over zijn gezondheid, omdat hij niet naar huis wil?!

  En wanneer wordt Maxime nou eens ontmaskerd, ik word hier zó moe van! Het lijkt wel alsof de schrijver niet weten wat ze met haar aanmoeten als ze ontmaskerd is. En dat is eigenlijk ook wel logisch, want dan heeft ze helemaal niemand meer in Meerdijk. Marjolein is een geweldige actrice, maar als dit zo doorgaat mag ze van mij snel vertrekken!

 33. Kan iemand mij aub helpen? wat voor merk telefoon hebben Lorena en Sjors? Ik vind deze echt mooi maar kan het nergens vinden…. 🙁

 34. @Sanders4ever: Thanks voor de spoilers! 🙂 Echt top dat je ze post!
  Ik vraag me echt af wat dat verzwegen familiegeheim is, ik kan zo niks bedenken. Het kan weer van alles zijn. 😉 Spannend!

 35. Hahaha wat grappig, ik had een tijdje geleden nog gezegt van dat Lorena en Mike uiteindelijk na strijd wat met elkaar gaan krijgen, nu lijkt het erop dat ze daar naartoe werken.

 36. Rikki weet toch van Job?

  Rik, Anita, Job en Rikki woonde samen in Australië of Nieuw-Zeeland.

  Heeft Rik nog een broer of zus?
  Heeft Rik nog een zoon of dochter?
  Is Rik niet de vader van Rikki?

  Het kunnen veel dingen zijn.

 37. Misschien gaat dat verzwegen familiegeheim wel gewoon over dat gedoe tussen Nuran en Rik enzo. Typisch GTST om er dan zo’n spoiler neer te zetten.

 38. Ja IDD….Alles is spannend!!Ik vind Nina wel een
  goeie moeder…Denk alleen dat Nina toch geen kindje
  krijgt….

 39. Ik vond Mike eigenlijk niet zo leuk. Achter iemand aanzitten met geld in condooms prikken enzo. Maar nu ik gisteren zijn verhaal heb gehoord dat hij als 9jarige jongen in een tweedehands superman trui rondliep begrijp ik zijn manier van handelen wel. Hij wilt gewoon dat nooit meer mee maken en zorgt daar dan ook voor.

  Ik vind wel dat Noud het goed oppakt dat Nina haar kindje toch wilt houden. Maar echt niet zo Noud om daarom maar te zeggen dat Ludo maar Mike moet laten verdwijnen.

  Rikki tja dat meisje begint me nu echt te irriteren. Of tenminste haar manier van handelen. Als je mans genoeg bent om met de broer van je ex het bed in te duiken moet je ook mans genoeg zijn om je ex het te vertellen dat je zooooo gelukkig bent ineens met Tim. Nee zij wilt het weer verzwijgen. Jeetje daar begonnen alle problemen mee. Voordat ze aan een relatie met Tim begon had ze eerst Sjoerd moeten inlichten. Nee Sjoerd komt er op een rotte manier achter geen wonder dat die jongen radeloos wordt en rare dingen gaat doen. Tim is tenminste nog verstandig.

  1. Ja idd, hij begin opeens lorena te zoenen. Echt zoo raar. Misschien stijgt die ‘leef nu het nog kan’ instelling een beetje naar zijn hoofd…

  1. @gtstfites, en Jef ziet het verschil niet tussen een hoofddoek en een vaatdoek, typisch mannen.

   Nuran is niet vervelend maar Jef.

   Ik vind sowieso het karakter van Jef op dit moment erg vreemd, zo ken ik hem helemaal niet. (vreemde ideen en opmerkingen) 😉

 40. Zal de cliffhanger te maken hebben dat Nina dood kan gaan door de bevalling? Of vlucht Nina weg waardoor Mike een ongeluk krijgt. Marly moet er volgens mij 3 maanden eruit.

 41. Het familiegeheim wat Rikki ontdekt is in ieder geval een gevolg op “Bianca doet een opzienbarende ontdekking”. We zullen zien… 😉

  1. nee miskraam kan maar tot 24 weken .
   nina is over de 24 weken heen ( want ze wilde eerst een abortus doen op de laatste dag en dat kan maar tot 24 weken ) Dus ze kan een vroeg geboorte krijgen of weeën.

   1. Abortus kan maar tot 24 weken, miskraam kan altijd. Dus ik denk ook dat ze alsnog een miskraam krijgt.
    En gaat wel snel die tijd als ze nu al 24 weken zwanger is. Met kerst was ze nog 10 weken.
    Ik denk dat ze of een miskraam krijgt, of ze bevalt met de zomercliff.

     1. Een miskraam is een spontane, voortijdige geboorte (= abortus) van een nog onvoldragen vrucht (= foetus) vóór de 20e week van de zwangerschap

      Bron: Online Encyclopedie.

     2. Oh dan had ik het fout. Dacht dat als t daarna dood ging ook gewoon miskraam heette maar niet dus

 42. @sanders4ever Ik kijk al steeds minder! Hoor om me heen ook steeds meer mensen zeggen dat ze het saai vinden.. Maar ja ieder zijn mening!

  1. Blijf dan ook van deze site weg of ga niet lopen zeuren. Dit is bedoelt voor mensen die het wel leuk vinden en er dingen over willen delen en je bent niet de enige, maar als je toch alleen maar kritiek gaat geven verspil je tijd er dan niet aan

 43. Er mag van mij best weer es een keer iemad nieuws in. Als Bing er idd echt uit gaat enSjors in het echt zwanger is, wrdt Meerdijk wel een beetje leeg. Maar ik hoop dat Nina een miskraam krijgt dan is ze . iig van die Mike af. En Maxime moet maar eens ontmaskerd worden

 44. tjonge zeg Bing is beter en heeft aysen niet meer nodig! vonde ik wel zielig zw houd wel echt van hem en hij gebruikt haar gewoon!

  rikkie en sjoerd Zullen vast big wel bij elkaar komen. rikkie nam met tim door sjoerd te vergeten, gaat haar deNK ik tog niet lukkeb

 45. ik hoop dat marcus en kimberly na alle geruchten binnenkort echt in gtst verschijnen. marcus zou een gastrol worden en kimberly een vaste rol.

  ik hoop ook dat rozemarijn een vaste rol krijgt.

  het zou leuk zijn als er uit de jongeren in gtst nieuwe stelletjes ontstaan en in toko gaan wonen. als het goed is heeft toko 4 slaapkamers en staat er nu dus één leeg.

  ik hoop op de volgende stelletjes en kamerindelingen:

  noud + wiet.
  sjoerd + rikki.
  tim + kimberly.
  rozemarijn.

 46. @Nickname dat is waar er is nog nooit een koppel bij elkaar gebleven. Maar ik hoop dat ze wel superlang bij elkaar blijven.

 47. Sjors kan in de serie sowieso niet meer zwanger worden. Ik denk dat ze er even uit gaat.Wat ik me wel afvraag zijn er al afleveringen uitgezonden waar gigi (lorena) haar vingers al had verwond. Zo nee ben benieuwd hoe ze dat hebben opgelost.

  Janine gaat waarschijnlijk tegen haar principes in door aardig te doen tegen maxime en eventueel haar excuses aan te bieden. Want dat is haar enige kans om weer bij de sanders te komen.

  Tim en rikki vindt ik maar niks !

 48. Wanneer pakt Ludo Mike nou eens goed aan?!?! En Wiet?!
  Vorig seizoen met die rechtzaak tegen Wiet was Ludo degene die perse tbs eiste etc, en nu is ze naar anderhalf jaar vrij en daar doet Ludo niks op uit?

 49. Cliffhanger:
  Heeft alles denk Ik met Mike, veel mensen verlaten Meerdijk 4-6, zwangerschap Nina?

  – de Bouwhuisjes laten Tim en Mike achter en Rikki gaat mee
  – Bing zijn Ziekte is terug en kan alleen in het buitenland geholpen worden
  – Nina is bevallen en vlucht na een paar dagen met het kind uit Meerdijk vanwege Mike. vlak nadat ze vertrekt wordt Mike neergeschoten.

  Ze komen natuurlijk allemaal terug. Die Meerdijk verlaten.

 50. Eerlijk gezegd,heb ik zelf nog geen flauw idee wat we kunnen verwachten met de zomerstop..(nu jullie het er over hebben)..
  Denk alleen(en natuurlijk hoop ik dat ook zeer)dat het een heftige zal zijn!

 51. Nina is de nicht van mijn beste vriendin en heeft inderdaad verteld dat ze haar kindje in gtst gaat verliezen en dat er op dat moment iets gebeurd tussen ludo en maxime. Meer kon ze er niet over zeggen

  1. En mijn neef is Ferri Somogyi & het familiegeheim is dat hij stiekem bij de mafia zit.. acteurs/actrices hebben een zwijgplicht, die mogen er niks over zeggen & die zullen er niks over zeggen, dus dit is de grootste onzin

 52. Ergeren jullie je ook zo aan Jef de laatste tijd? Hij praat zo vervelend.. die stem! En ook wat ie allemaal doet.. eruit schrijven dan maar! Uitgerangeerd.

 53. Van mij mag Maxime er ook wel uit. Ik hoop dat Nick terug komt en haar vermoord, dan zijn we helemaal van haar af.

  Ik hoop dat nina wel abortus pleegt, in het buitenland. Normaal ben ik echt niet voor abortus, maar ik ben die verhaallijn van Nina/Noud/Mike echt zat.

  De verhaallijn rond Wiet vind ik wel leuk, het mag nog wel een tijdje doorgaan, zolang Sjors er maar wel achter komt dat dit Lorena’s schuld is. Ik hoop voor Lorena niet dat ze failliet gaat!

 54. De spoilers van volgende week zijn nog niet bekend? Heeft iemand ze dan?
  Normaal weten we al spoilers van 2 weken van te voren. En nu is het 1 week van te voren en we weten nog steeds niks over die nieuwe spoilers.

  Maargoed het belooft dus spannend te worden zo te lezen die van deze week.
  Ik hoop dat Nick wel terugkomt. Maar hij mag Maxime niet vermoorden. Want dan is er weer een favoriet weg en een favoriet dood. Ik heb veel favorieten.

  Oud castleden:
  Inge IpenBurg (Martine Hafkamp) (Weggestuurd door Ludo met een boot)
  Casper Bohomen (Frits van Houten/Hans van Houten) ( Dood vermoordt door Hans van Houten eerst was het Hannie ter Kroeft.)
  Bas Muijs (Stefano Sanders) (In New York)
  Mark van Eeuwen (Jack van Houten) (Op wereldreis voor 1 jaar)
  Chrishopte Haddad (Nick Sanders) (Iedereen denkt dat hij dood is maar ondertussen leeft die en heeft die een andere paspoort)

  Favorieten castleden van nu
  Gigi Ravelli (Lorena Gonzalez)
  Ferri Somogy (Rik De Jong)
  Robin Martens (Rikki de Jong)
  Inge Schrama (Sjors Langeveld)
  Marjolein Kreuining (Maxime Sanders)

  Zo zijn er wel heel veel.

  En wat ik hoop dat in de toekomst gaat gebeuren. Maxime wordt denk ik ooit ontmaskterd maar dat hoop ik niet. Want dan heeft ze problemen met haar familie. Maar dan heeft ze gelukkig nog haar vrienden Rik en Jef. Want die geloven en vertrouwen haar.

  Maargoed ik hoop in de cliffhanger:

  Een dubbele aflevering. Met veel oude bekenden. Van mij mag diegene dan terugkeren: Stanley de vader van Bing. Martine Hans van Houten Marcus Stefano Maria Job Eliff (De moeder van Nuran en Aysen). En er gebeurd dan iets spannends.

  Waar de halve cast bij betrokken wordt. Dus er bestaat dan 2/3 delen van de verhaalijnen.

  Mike Nina Noud Laura en Ludo hebben ruzie. Maar dan komt ineens Marcus tussen te staan en de ruzie wordt heftiger. Terwijl de Sanders niet door hebben dat Marcus in de hoek staat totdat Nina ineens zegt: Marcus??? Schrikt Ludo en stopt de ruzie. Maar dan maakt hij ruzie met Marcus. Job en Maria staan bij Rik Rikki en Nuran voor de deur. Iedereen is blij met hun terugkomst. Want Nuran en Rik gaan trouwen. Maar dat vieren ze met heel veel mensen.

  De gasten komen. En diegene die zijn uitgenodigd: Bing Aysen Sjors Stanley (Stanley is eigenlijk niet uitgenodigd maar later wel toen die terugkwam omdat het de vader is van Bing) Jef Laura Wiet Rikki Job Maria Eliff (Moeder van Nuran en Aysen) Lorena Maxime Nina Noud Bianca Anton Tim Sjoerd en Lucas.

  Maar op het feest verschijnt ineens onverwachte gast. Die moet iemand hebben. Maar wie? En wie is geheimzinnige meisje?

  Deel 2 (Mike Marcus Ludo Janine)
  De ruzie wordt steeds erger en erger. Maar Janine die probeert juist te bemiddelen tussen de 2 broers. Maar lukt het haar? En als Mike ineens met een pistool komt schrikt Ludo. Maar Ludo heeft zelf ook een pistool. Maar Ludo besluit de pistool van Mike van zijn hand af te slaan en Mike te lijf te gaan. Janine kijkt toe en vindt dat Mike dit verdient heeft.

  Deel 3 (Martine Sjors Ludo enz)
  Martine keert terug maar ook Hans van Houten. En Martine zoekt Sjors. Hans zoekt ook Sjors Wiet en Jack. Niet wetend is Jack op wereld reis. Totdat Hans en Martine ontdekken dat Jack op wereldreis is besluiten ze alleen Wiet en Sjors te zoeken. Maar ontdekken ook dat ze op de bruidloft zijn dus besluiten Martine en Hans maar te wachten.

  Hoe dit verder gaat?
  Stefano keert net voor slotaflevering terug. En kijkt vrolijk Meerdijk rond en bij Huize Sanders hoort hij lawaai. Totdat hij ziet dat Marcus en Ludo elkaar te lijf gaan. Janine ziet Stefano en schreeuwt het uit.

  Bruidloft van Nuran en Rik:
  Net voordat Nuran en Rik elkaar het jawoord kunnen geven raakt iedereen in paniek. Want ineens is het chaos en ruzies. Sjoerd slaat Tim in elkaar. Rikki ligt bewusteloos. Maar ook doet die geheimzinnige meisje vreemd. En schiet zomaar mensen neer. En dan voor slot Mike zegt tegen Stefano dat hij dood moet vallen en schiet hij hem neer. Maar dan komt geheimzinnge meisje voor te staan en is ze neergeschoten.

  Marcus schreeuwt: Aach nee he. En dan slot. En dan vragen we (Kijkers) Af wat er gaat gebeuren. Hebben Nuran en Rik jawoord gegeven? En wie zijn er gewond? Wie heeft het overleeft? Wie is die geheimzinnige meisje? Of is het Kimberly? En is Stefano gewond of toch net niet?

  Dat zal pas spannende cliffhanger worden.

 55. Hmm,op de een of andere manier heb ik idd. toch wel t vermoeden dat er een bruiloft aan zit te komen…vraag me niet precies waarom..
  In de eerste plaats gaan mijn gedachten dan naar Rick en Nuran,maar kunnen net zo goed twee anderen zijn..

 56. Wanneer word Maxime nou eens ontmaskerd?! Ik vind dat nu echt te lang duren hoor… Mike heeft zijn verdiende loon gekregen in de serie, ik hoop dat ie zijn woonplaats in de Rozenboom ook nog kwijtraakt…

 57. Ik las eerder iets dat Nina geen miskraam meer kan krijgen omdat ze over de 20 weken is. Maar dan kan ze altijd nog een te vroeg geboren kind hebben omdat er iets mis gaat. En op dit moment is de kans vrij klein dat haar kind al levensvatbaar is. In de spoiler van 22 februari staat dat ze veel geld wil lenen, dus het kan ook zo zijn dat ze as. vrijdag te horen krijgt dat er iets mis is met haar kind (nu zeker) en dat ze het elders in Europa nog weg wil laten halen… Daar schijnt dat in een later stadium ook nog te kunnen, maar kost geld…

  Ik ben benieuwd!

 58. Ik mag toch hopen dat het niet tot de zomercliff duurt dat Maxime ontmaskerd wordt! Maar zou wel typisch GTST zijn. Misschien komt het wel nooit uit 🙁

  Het is echt zielig voor Janine ze probeert er echt te zijn voor Nina maar alles wat ze zegt is verkeerd volgens Nina de verwende egoïstische prinses. Janine moet eens wat harder zijn en meer voor haarzelf opkomen! Dan is de relatie tussen moeder en dochter maar een tijdje niet goed maar ik vind dat Nina nu de eerste stap moet zetten om het goed te maken.
  Als er binnenkort een keer iets tegenzit schreeuwt ze weer om haar mammie die ze zo hard nodig is en die er volgens haar nooit voor haar is, terwijl Nina haar moeder zelf steeds wegstuurt… pfffff

  Als ik Janine was had ik het wel geweten…

 59. sorry hoor mijn nichtje is met 23 weken geboren en leeft nog steeds! komt niet vaak voor maar ze weten ook nog niet of ze blijvende schade heeft aan haar ogen en hersenen

  1. dan is je nichtje niet in Nederland geboren en het was dan in het nieuws geweest !!!!

   In Nederland is de grens dat ze baby’s helpen en of gaan remmen 24 weken en geen een dag eerder

  2. Klopt Diana, dat kan zeker. Ik hoop dat je nichtje er niets aan over houdt. Sterkte en geniet toch van dit mensje, ondanks het verdriet en angst/onzekerheid wat jullie nu hebben.

  1. Zoals al eerder gezegd: op tvgids.tv komen de nieuwe spoilers altijd woensdag t/m vrijdag en zondag! Dus nog eventjes wachten! Op tvgids.tv zie je ze altijd op deze dagen!

 60. Zoooo onrealistisch kan niet meer gekker worden!!! ze gaan te lang door! Ik wil je niet meer zien blablablabla (janine). Ik hou van haar en dan lekker dronken worden en dan is het weer Jef die me mateloos irriteert met zijn stemmetje.. En dan weer Nuran die daar voor spek en boom staat te acteren.

  Mikey jij bent mijn favo!

  Nou vind the bold veeeeeeel spannender nu pffffff.. Kijk ik met plezier een herhaling van.
  Bij gtst kan ik zeker een week missen.

  Nou slaaaap lekkkker

 61. Sjors kan toch op de computer van Bing kijken hoe laat dat berichtje is verstuurd. Als ze slim is ziet ze dan dat Wiet het helemaal niet heeft kunnen versturen. Want toen was Wiet al weg. En daarvoor zat Sjors er zelf op.

Geef een reactie