Marjolijn Touw zal binnenkort tijdelijk te zien zijn als Frederique Weber in GTST. Na weken van revalideren vindt Rik dat het tijd is dat Jef gaat daten. Via een blind-date ontmoet Jef Frederique, Frederique heeft een verborgen talent en Laura moedigt haar, tegen Jefs wil in, aan om haar droom na te jagen.

Marjolijn is bekend van verschillende musicals, waaronder ‘The Little Mermaid’ en ‘Petticoat’. Vanaf 14 maart is Marjolijn te zien als Frederique Weber in GTST.

31 comments on “Marjolijn Touw in GTST

 1. zzou leuk zijn voor jeff als hij weer eens een vriendin heb is hij ook niet zo allen en kunnen ze ook eens gezellig wat doeen met zijn tweeen. goed idee van rik omdat te doen voor jeff

 2. Wat leuk zeg! Ik vind haar een geweldige actrice 😀
  Jammer dat je al weet dat het een gastrol is. Nu weet je namelijk ook dat het uiteindelijk niks wordt tussen Jef en deze Frederique… Alhoewel ze ook kan sterven natuurlijk… We zullen het zien!

  1. Mike was ook bekend voor tijdelijk, maar kwam toch bij de vaste cast en zit er alweer een jaar…. al denk ik niet dat hij nog lang blijft

   ’t kan raar lopen.. dus wie weet

    1. Neen, Mark hij is in eerste instantie tijdelijk begonnen bij GTST. Dat hij nu in de leader zit, zegt mij niets.

     Overigens kan ik niet wachten dat hij vertrekt. Zo’n iriitante man.

     1. Dit is wat er destijds in het persbericht stond:

      “‘Dit is meer dan een gastrol, het is een volwaardige rol voor een lange periode.”

      Vaste rol dus.

 3. Als het met dromen najagen & Laura te maken heeft.. plus het punt dat deze vrouw goed kan zingen.. denk ik dat haar verborgen talent zingen is.. maargoed dat is natuurlijk afwachten 🙂

 4. Spannend. Ben benieuwd wat deze vrouw mee zal dragen. Ik denk niet dat het weer zo`n type is als Tanya. Ik denk zoiets dat ze misschien wel niet te vertrouwen is. Maar misschien is ze wel aardig eerlijk en te vertrouwen. Maar dat ze dan doodgaat? Of ze heeft al een ziekte voordat ze Meerdijk inkwam en dat verbergt voor Jef? Dat zou kunnen? En haar verborgen talent zal wel iets met zingen te maken zijn denk ik.

 5. En binnenkort krijgen we nog een nieuw personage dat uiteindelijk iets met Lucas gaat krijgen. Misschien is dat dan wel de zoon van deze Frederique.

 6. Denk toch zingen aangezien Marjolein een geweldige stem heeft en bij boulevard verklapte Ferry dat ze sowieso zou gaan zingen

 7. @Dex,ja,zit ook er op te wachten dat Tanja/Tanya(Mary-Lou van Steenis opnieuw haar intrede doet,evenals Martine en Nick,maar…tot nu toe gebeurt dit nog niet 🙁

 8. Woensdag 27 februari 2013:

  Aysen is gefrustreerd als Sjors Bing weet te verrassen met een sportief dagje in de buitenlucht. Als Tim en Wiet het gezellig hebben, wordt Rikki jaloers. Lorena, die Wiet weg wil hebben, maakt daar handig gebruik van. Jef biecht aan Rik en Nuran op wat hem al tijden dwars zit.

  Bron:tvgids.tv

 9. @Mark maak er van wat je wilt. Ik weet dat er bij GTST geen mensen/acteurs meer aangenomen worden voor vaste rollen.

  Maar goed, we zien het wel.

  1. Dan hebben wij een andere definitie van ‘vaste rol’. Het is waar dat Louis Talpe geen vast CONTRACT heeft. Maar dan is het nog wel een vaste rol. Een rol die geïntroduceerd wordt voor onbepaalde tijd.

   Maarten Stokman was een gastrol. Bij hem was het duidelijk wanneer en hoe hij er weer uitgeschreven zou worden. Bij Mike was/is dit niet het geval. Dat is voor mij de definitie van een vaste rol in de serie. Er kan uiteraard altijd besloten worden Mike of een van de andere vaste rollen eruit te schrijven. ‘Vast’ is hierin dan ook een relatief begrip. Edwin was een vaste rol maar werd er toch uitgeschreven.

 10. Mike heeft wel een vaste rol, maar geen vast contract. Dat betekend dat hij voor onbepaalde tijd in gtst zit, maar dat ze wel gewoon ontslagen kunnen worden en er eens in de 3 jaar met de flexwet te maken krijgen. Met een vast contract heb je dat niet, maar de enige die dat hebben zijn Jette, Bartho, Caroline, Erik, Ferri en Inge

 11. Waarom heeft Inge Schrama eigenlijk een vast contract? De overigen met een vast contract zijn allemaal zo’n beetje de GTSt Vedettes, maar Inge is (of was toen ze het contract kreeg) nog relatief jong/nieuw in de serie.
  Ze acteert wel briljant, maar dat doet Marjolein Keuning ook.

 12. Vroeger hadden heel veel mensen en vast contract maar daar zijn ze nadat Inge er in kwam me gestopt. Heb zoiets een keer gelezen. Lieke had ook een vast contract

 13. Sinds wanneer heeft Ferry een vast contract? Hoop wel echt dat Mike eruit gaat, hij is zo irritant. Ik heb liever een echte badguy zoals Ludo vroeger was.

 14. Het is maar net wat de kijkers willen,Ik hoop dat Frederique erin blijft anders vind ik het zo zielig voor Jef.Maar die Aysen mag er uit en Nuran ook dat is toch geen acteren wat zij doen.

Geef een reactie