Maandag 4 februari
Mike vernedert Nina en laat de rest van de Sanders weten wat hij werkelijk van hun vindt. Lorena zet Lucas in om Wiet dwars te zitten. Aysen ontdekt dat Bing iets leuks wil gaan doen met Sjors.

Dinsdag 5 februari
Sjoerd bekent aan Anton dat zijn gevoelens voor Rikki nog niet voorbij zijn. Noud wil dat Nina inziet dat haar geheim nooit geheim kan blijven.

Woensdag 6 februari
Sjors begrijpt dat zij en Bing onder valse voorwendselen samen zijn gebracht. Lorena is tevreden als haar acties vruchten beginnen af te werpen. Voor Bianca is het duidelijk dat er voor Rikki geen plaats meer is in haar huis
.
Donderdag 7 februari
Nina ontdekt dat Ludo nog steeds emotioneel is als Janine ten sprake komt. Bing heeft opmerkelijke plannen met Lorena. Janine geeft openlijk toe dat ze denkt dat haar huwelijk niet meer te redden is.

Vrijdag 8 februari
Mike realiseert zich dat zijn gevoelens voor Sjors nog niet voorbij zijn. Aysen wil van Bing weten of en waar zij in zijn toekomstplannen past. Rik beseft dat hij Rikki en Tim verkeerd heeft benadert.

173 comments on “Spoilers 4 t/m 8 februari

 1. Wauw, belooft zeker spannend te worden deze week! Janine </3 Ludo? Rikki en Tim dus toch samen? Mike toch weer terug naar Sjors? Nina laat het stiekem weghalen?

 2. klinkt weer spannend nog paar minuten en dan is wiet weet terug 🙂 kan niet wachten heb haar echt gemist in de serie ze is zo lekker spontaan

  en qua mike het blijft echt een sukkel hoe hij met nina omgaat dat kan gewoon niet

 3. Uit deze spoilers lijkt inderdaad alsof Nina de baby weg laat halen zonder dat Mike het weet! Goede keuze van Nina, anders komt ze nooit van hem af. Mike is echt irritant, Nina & Noud verdienen het om gewoon gelukkig samen te zijn en niet meer elke keer door hem worden lastiggevallen.

   1. in een soap is dat goede keuze maar in real live zou ik dat behoorlijk stom vinden je beeinigd een leven terwijl dat dat niet nodig is

    1. Uiteraard begrijp ik dat het om een soap gaat, maar ook daarin zou ik het een slechte keuze vinden. Als ze het kind laat weghalen (waar ik overigens wel vanuit ga), zal dit zijn omdat het mogelijk gehandicapt is, daarvoor was ze dolgelukkig met het kind ondanks dat Mike de vader is.

     Maar daar gaat het niet om, wil helemaal discussie om een soapserie haha. Vond de reactie alleen zo raar dat het een goede keuze is een kind weg te halen omdat ze anders nooit van hem afkomt.

 4. Ik zou willen dat maxime eens een keer mega door de mand valt zodat iedereen doorziet wat een mega secreet het is. Ik heb me een hekel aan dat wijf.

 5. De huidige inwoners:
  – Bianca
  – Laura
  – Janine

  weten dat Maxime niet spoort,

  – de rest van de Sanders
  – Jef
  – Rik

  weten dat niet

 6. Lorena en Lucas die samen wraak nemen op Wiet. Haha geweldig, kan niet wachten. Ben zoizo benieuwd hoe iedereen reageert als iedereen weet dat Wiet terug is.

  1. Ja de leader is veranderd, Andere volgorde (Lucas als laatste), Noud heeft eindelijk een “baard” en Wiet zit er in.

   Volledige volgorde is: (in groepen lijkt het haast)

   Laura
   Lorena
   Jef
   Rik , Rikki
   Tim, Sjoerd , Anton, Bianca
   Mike, Sjors
   Bing, Aysen
   Nuran
   Wiet
   Noud, Nina
   Maxime, Ludo, Janine, Lucas

 7. Eindelijk een geupdate leader waar Laura, Janine en Sjors eindelijk een nieuwe shot hebben. Ook Nina, Noud en Bianca hebben een nieuwe shot, en Wiet staat er nu natuurlijk ook in.

 8. Hoe gek het ook klinkt over Janine en Ludo, daar maak ik mij geen zorgen om. die 2 zijn al zo vaak uit elkaar geweest. Die komen ook weer altijd bij elkaar terecht, wat er ook gebeurt het is zo!

 9. Inderdaad, alleen Laura, Bianca en Janine weten hoe Maxime echt in elkaar steekt.

  Wat ik mij afvraag is: Wie weten eigenlijk dat het Maxime was die toen die affaire had met Anton???
  Volgens mij weten alleen Bianca en Janine dat. Sjoerd weet het ook niet, die weet alleen dat zn vader een affaire had en Ludo weet het ook niet.
  Dus dat is weet zoiets waar Maxime weer zomaar mee wegkomt.

  Eerst denkt Ludo dat Janine geestelijk niet helemaal spoort en volgens hem bevestigd de therapie dit alleen maar, en vervolgens zet hij Janine het huis uit? Wat voor een man ben je dan? Als je vrouw psychisch niet in orde is (wat in dit geval al helemaal niet zo is) hoor je haar toch te steunen???

  Als ik Janine was, was ik allang bij Ludo weggegaan. Maja dan is de kans ook groot dat Nina en Lucas helemaal nooit geen contact met haar willen…….

  Verder ben ik ook erg benieuwd naar de nieuwe leader!

  1. Ludo weet ook van die affaire, is hij achtergekomen toen Anton een soort van vrijgezelle avond bij hem kwam houden. Ludo geloofde toen nog dat Maxime schuldig was (placebo’s) en Anton geloofde juist in haar onschuld (hij was haar beter leren kennen door die affaire).

 10. Leuk Sjors en Mike. Maar hij laat haar toch weer in de steek als hij weer een rijke vrouw tegen komt. Maar ze wel leuk samen. Maar a.u.b nooit meer Bing en Sjors; die twee zijn gewoon niet leuk met elkaar. Aysan past beter bij Bing.

 11. Ik heb hem gezien:

  Het is wel wennen aan de leader

  Ik denk volgend jaar dat deze personen een nieuwe leader krijgen als ze er dan nog inzitten:
  Lorena
  Jef
  Rik
  Bing
  Maxime
  (Ludo)

 12. De spoilers zien er wel spannend uit!
  Ja inderdaad alleen Bianca Janine en Laura hebben Maxime door. Maar dat vind ik wel het spannendst.
  Maxime is wel mijn favoriete actrice samen met Inge IpenBurg (Martine Hafkamp) Casper van Bohomen (Frits van Houten/Hans van Houten) Chrishopte Haddad (Nick Sanders) Bas Muijs (Stefano Sanders) Vandaar deze naam Stefanosandersfan.
  Maar ik heb ook wel meer favorieten die hier nu spelen. Maar Maxime Martine Frits/Hans Nick en Stefano staan op nummer 1 van favorieten lijst.

  Die van nummer 2 favorieten lijst zijn:
  Ferri Somoly (Rik De Jong)
  Robin Martens (Rikki De Jong)
  Mark van Eeuwen (Jack van Houten)
  Inge Schrama (Sjors Langeveld)
  Gigi Raveill (Lorena Gonzalez)

  Dat zijn al mijn favorieten allemaal op 1 favoriete plek maar sommigen ook op 2.

  Natuurlijk zijn er mensen waaraan ik me erger en dat zijn:

  Mike
  Bing soms.

  Maar Mike doet het wel goed maar ik erger aan hem omdat hij alleen maar Nina probeert te winnen om haar geld. Kan wel spannend zijn en is het ook. Maargoed.
  En Bing de laatste tijd niet meer maar toch wel soms. Want hij denkt altijd aan zichzelf. Maar nu vind ik het meevallen.

  Maargoed nu over GTST. Het is best spannend hoor.

 13. spoilers zien er erg spannend uit! 😛 ziet er idd naar uit dat Nina het knd laat weghalen. maar ook dit: `Mike vernedert Nina en laat de rest van de Sanders weten wat hij werkelijk van hen vindt` ofzo maar gaat Mike vertellen (hoop het maar lijkt me sterk) dat hij alleen aardig deed tegen Nina en de rest van de Sanders fam. om het geld? Dat zo wel super zijn! maarja dat moeten we maar afwachten.

  1. Maar er staat wat hij over de Sanders vind en niet iets van bijv. Mike vertelt de oorzaak vab de zwangerschap van Nina ifzo 😛 maar zou leuk zijn als iemand erachter komt dat Mike de schuld van het ongeluk van Jef heeft.

 14. Ging een tijdje geleden niet het gerucht dat Brammetje in bad zou verdrinken tijdens een ruzie tussen Rikki en Sjoerd??
  Gezien de situatie zoals hij nu is,houd ik dit zeker voor mogelijk..
  Ben zoiezo bang dat Brammetje de dupe gaat worden,van de spanning tussen deze twee..

 15. Die nieuwe indeling in de leader is beter dan eerst. Ik vraag me alleen af wat Wiet doet tussen Nuran en Noud. Wiet gaat toch niet terug naar Noud? Alsjeblieft niet!
  Die nieuwe foto’s waren ook hard nodig, die van Janine en Laura kwamen uit 2005(!). Vind het wel weer goed dat Ludo geen nieuwe foto heeft 🙂

  @Linda ik heb dat gerucht nog nooit gehoord. Zou wel heel heftig zijn als dat gebeurt, denk het ook niet, want dan overlijdt er wéér iemand van de Bouwhuisjes.

 16. Yess Wiet is weer terug in Meerdijk. Bing zijn reactie op Sjors toen die vertelde dat ze weg wilde gaan met Wiet. Ik denk dat het voorlopig niks meer word tussen die twee.

  Janine laat zich weer lekker op de kast jagen door Maxime ze is zoo kwaad op haar dat ze gewoon zegt dat Maxime een persoonlijksheidsstoornis heeft. Nou nee maar wel dat ze graag aan het hoofd van de familie Sanders wilt staan en mama wilt spelen over Nina en Lucas. De reden dat Ludo aangeeft dat hij afstand nodig heeft van Janine komt omdat hij het nu even niet aan kan met haar. Ben wel eens benieuwd wat de reactie van iedereen is als ze erachter komen wat Maxime heeft gedaan.

  Beau komt gelukkig maandag weer terug. Ik vond die andere echt totaal niks.

  1. Nou dat hoop ik wel hoor, en dan mag ze voor mij ook naar die kliniek waar Wiet gezeten heeft. EN waar Nick door toe doen van Maxime ook gezeten heeft.

   De schrijvers van GTST kunnen dit niet blijven volhouden, om Maxime met alles laten blijven wegkomen. Wordt het ongeloofwaardig en kost kijkers. Kijk maar eens op GTST Facebook hoe de ECHTE fans hierover denken.

 17. Ik vind haar goed spelen en de rest ook behalve die eikel mike
  Die mike heeft de steiger laten omvallen nina express zwanger genaakt en twee vrouwen gebruikt van mij mag hij naar een kliniek

 18. Aanvulling spoilers (tvgids.tv)
  7 februari: Nina ontdekt dat Ludo nog steeds emotioneel is als Janine ter sprake komt. Nuran stelt Rik een ultimatum: zij of Jef. Bing heeft opmerkelijke plannen met Lorena. Janine geeft openlijk toe dat ze denkt dat haar huwelijk niet meer te redden is.

  8 februari: Mike realiseert zich dat zijn gevoelens voor Sjors nog niet voorbij zijn. Sjoerd wil niet dat Bianca bemiddelt tussen hem en Rikki. Aysen wil van Bing weten waar zij in zijn toekomstplannen past. Rik beseft dat hij Rikki en Tim verkeerd heeft benaderd.

 19. Kapot harde opmerking van Nina bij de aflevering van maandag, bij dat stukje waar ze laten zien wat de volgende dag gaat gebeuren. Nina:”Waarom ben je hier?” Janine:” Ik ben je moeder” Nina:”Waarom voelt dat dan niet zo” Echt die komt hard aan hoor

 20. @gtstfites.
  Nou eigenlijk hoop ik dat Marjolein Kreuning nooit de handdoek in de ring gaat gooien.
  Natuurlijk zou ze keertje wel stoppen met GTST. Gebeurt met Laura Jef Janine Ludo enz ook. Want hun gaan ook ouder worden. Maar ik hoop natuurlijk dat het niet zo snel gebeurd dat Maxime weggaat. Dus van mij mag ze heel veel jaren in spelen.

  Maxime maakt GTST spannend. En ze is een top actrice.

 21. Nou wat ik een tijdje zat te bedenken.

  Volgens mij is dit jaar ook zoveelste afleveringen? Maar ook Cliffhanger. Dus stel ze doen de dubbele aflevering en cliffhanger gelijk. Dan zat ik tijdje te denken:

  -Terugkeer van aantallen oude bekenden.

  -Ontmasktering van Maxime en de climax van de verhaalijn.

  -Wiet doet iets bij Nina waar paar mensen getuigen van zijn.

  -De climax van de verhaalijn van Mike. Dus daarmee bedoel ik dat het uitkomt dat hij de condoom heeft doorgeprikt en de stieger heeft omgeschopt. Waaraan Jef gewond raakte.

  Dat zou spannend zijn.

  Ik denk dan bij deze:

  Terugkeer van aantallen oude bekenden ik weet natuurlijk niet of het waar zal zijn. Maar zou wel kunnen omdat GTST zoveel afleveringen heeft uitgezonden?

  Ik denk dan: Maria De Jong Nick Sanders Barbara Fischer Charlie Fischer.

  Maar natuurlijk hoop ik dat Maria Barbara en Charlie niet terugkeren maar dat Nick Stefano en Martine terugkeren maar ook Hans van Houten.

  En hoe Martine terugkomt? En hoe reageert Ludo dan? En hoe komt Hans terug? Hoe reageren Wiet en Sjors er om? En vooral ook Jef? En Nick hoe komt die terug? Gewoon als Nick of toch onder Ronald Verkerke? En Stefano daar zal iedereen blij mee zijn.

  En Ontmasktering van Maxime. Ik denk dat Bianca Janine uiteindelijk helpt bij ontmasktering van Maxime. Totdat Maxime ontmaskterd wordt en alles uitkomt wat ze gedaan heeft. Pikt Ludo het niet en schiet hij iemand neer. Met dezelfde haar. Dus bij deze: Janine Nina en Maxime hebben dezelfde haarkleur. Maar iemand heeft ook toevallig bijna dezelfde kleren aan. Zal Ludo toch Janine neergeschoten hebben omdat hij Janine als Maxime zag? Of toch Nina of toch Maxime? Of toch iemand anders?

  En Wiet die iets bij Nina zal doen. Wiet gaat Nina bewusteloos slaan en vervolgens gaat Wiet Nina vastbinden met touw. Maar dan komen Lucas Ludo Janine Noud en Sjors net binnengelopen en zien wat Wiet gedaan heeft. En dan breekt er ruzie tussen Wiet en Lucas Ludo Janine en Noud. Maar Sjors is er ook boos over.

  Mike verspreekt zich bij de verkeerde persoon over de stieger. En dat valt niet goed bij Jef. Nu weet Jef dat Mike de schuldige is maar dan komt heel Meerdijk dit te weten. Mike verspreekt ook bij Noud zich dat hij de condoom heeft doorgeprikt. En Nina heeft gesprek afgeluisterd ook Ludo dus hun hebben alles gehoord. Opeens pakt Ludo Mike en wurgt hij hem. Mike weet niet wie hem wurgt. Want dat gebeurd achter hem.

  Nina en Noud kijken toe. En Nina zegt tegen Mike dat hij hiervoor zal boeten.

  Maar dat is wat ik denk hoor. Hoeft niet waar te zijn.

  1. De 4500ste was 1 juni afgelopen jaar. Dus de 5000ste is dan denk ik in september 2014? Aangezien de 4000ste in april 2010 was. Dat duurt dus nog wel even.

 22. Denk niet dat er zoveel oude bekende terug komen. Denk ook niet dat Wiet Nina iets aan gay doen, ik bedoel, Wiet is als het goed is weer helemaal genezen en dat Ludo Janine of Nina voor maxime aan zal zien en zal gaan schieten denk ik al helemaal niet, Nina heeft sowieso langer haar en Janine heeft krullen en het lijkt me een hele kleine kans dat ze toevallig dezelfde kleding aan hebben. Dat Bianca Janine gaat helpen kan wel. Sowieso zou Hey volgende jubileum de 5000e aflevering zijn en die zou volgend seizoen pas aanbreken

 23. Volgend jaar is denk ik de zomerstop en 5000e aflevering te gelijk zijn dat zal dan vet zijn extra spannend en hopelijk ook oude bekenden waar inwoners van Meerdijk bijna een hartverzakking krijgen.

 24. Het zal me eigenlijk niet eens verbazen als Bianca binnenkort een alcoholprobleem krijgt. Elke keer als het haar tegen zit of er is heibel binnen Huize Bouwhuis, zit ze aan de drank.

  1. Je bent een klein beetje ongeduldig.

   Ik ook hoor, dus ik begrijp je wel, kan niet wachten tot ik lees dat Maxime ontmaskert wordt en dat bekent wordt dat Mike tegen die stellage heeft getrapt.

   Maar ja, dat zal wel een illusie/droom blijven. Duurt nog weeeeeeeeeeken zo niet maaaaaaaaanden,

  2. De nieuwe spoilers beginnen altijd woensdag weer op tvgids.tv. Per dag komt er een nieuwe spoiler op woensdag-vrijdag en zondag.
   Zo gaat het vrijwel altijd op die website. Af en toe zijn ze hier eerder bekend omdat iemand dan een tweewekelijkse tv-gids heeft waar al nieuwe spoilers instaan.

 25. Lucas moet weer een leuke verhaallijn krijgen….over 2 mnd iig een nieuwe liefde :))). En Bilal must be his true love, hij moet uiteindelijk in de vaste cast komen!!!!!! Leuk!!!!!

 26. -,- geen gtst vanavond omdat, er een nieuwsbericht is over de koning. gelukkig komt er binnenkort een dubbele aflevering.

  Geen Gtst vanavond dus.

 27. dit plaatst GTST of Twitter en Facebook:

  Helaas, lieve GTST-fans, vanavond geen GTST. Vanwege de toespraak die Koningin Beatrix gaat houden, is er een extra lange uitzending van RTL Nieuws, waardoor de aflevering van GTST wordt uitgesteld naar morgen.

  1. Klopt op RTL Lounge wordt het als het goed is uitgezonden ik ga denk ik kijken of ik kijk morgen om 07:00 dan ben ik toch wakker.

 28. Yes…!!! Rikki geeft eindelijk toe aan haar gevoelens voor Tim. Ik vindt ze super lief samen (ook al brengt het natuurlijk weer ontzettend veel ellende).

  1. Yay, Rikki & Tim! 😀 😀 😀 Echt een leuk stelletje! Love them! Ik hoop dat ze een serieuze relatie krijgen voor langere tijd, ik vind ze echt heel leuk samen! 😀

 29. Het is trouwens niet zo moeilijk om te bewijzen dat Maxime en Maarten samen hebben gewerkt….de belgeschiedenis van Maxime en Maarten checken!!!!! Dan zie je dat ze contact hebben gehad. Janine kwam er op die manier toch ook achter dat Nick contact gehad had met die apotheker die de placebo’s had geleverd……denk dat de schrijvers hier even niet aan gedacht hebben……

  Of Maxime moet met een andere telefoon + nummer met Maarten hebben gebeld….maar dat lijkt me stug……

  1. Klopt helemaal , maar dat moeten de schrijvers natuurlijk wel willen. Die laten ons (volgens mij) liever ellendig lang naar die huichelende heks (Maxime) kijken, hoe ze met alles wegkomt.

 30. Dat gedoe met Trixie heeft geen 1.5 uur geduurd maar de hele avond pffffff. Snap best dat dit super belangrijk nieuws is maar dat hoeft toch geen hele avond te duren

 31. je hebt gelijk truus ik begin me er ook aan te ergeren
  dat gezin mag van mij ook wel uitbreiden maar dan amy terug of zo en kindje van nina er bij en maxime de bak in

 32. Ludo, Nina en Lucas zijn echt dom. Ze weten wat ze met Nick gedaan heeft, de voogdpapieren over Amy, zeggen in het ziekenhuis dat zij de moeder is (bij de explosie Teluma), maar weten ze wel dat:

  – Maxime het huwelijk bijna verkloot heeft van Anton/Bianca
  – Maxime tegen Barbara zei dat ze net als dat ze die rot ziekte heeft

  Wat nog meer???

  1. Inderdaad. Maxime heeft al zoveel dingen geflikt en de helft daarvan weet niemand en komt waarschijnlijk nooit uit, belachelijk!

   Ik mag toch hopen dat Maxime nu wel ontmaskerd wordt?
   Maja als ze eenmaal ontmaskerd is, wat moeten de schrijvers dan met Maxime? Bij de Sanders is ze dan niet meer welkom. Bianca en Laura is ze ook kwijt… tja zo blijft er niks over.
   Dus ben bang dat het nog een hele tijd duurt, of misschien wel nooit uitkomt dat Maxime schuldig is. Want dan is de rol ‘Maxime’ eigenlijk wel uitgespeeld.

  2. Anton is degene die zijn eigen huwelijk heeft stuk gemaakt. Hij trok Maxime die lift in hij bleef haar maar bezoeken brengen en cadeau’s geven, Maxime heeft zo ontzettend lang afgehouden alleen maar omdat ze niet wilde dat zijn huwelijk met Bianca (nota bene toen haar beste vriendin) kapot zou gaan. In die zaak valt Maxime helemaal niet zoveel te verwijten, oke ze had ook in die lift kunnen zeggen dat ze het niet wilde en dat is gewoon een fout geweest, maar daarna was het zoiezo allemaal zo’n beetje Anton’s schuld.

 33. Maandag 11 Januari
  Janine maakt Ludo grote verwijten over Nina en de abortus. Maar door hoe Ludo reageert, krijgt ze nieuwe hoop op de toekomst. Bianca heeft niet door dat Sjoerd liegt over zijn tentamen. Mike roept hulp in om Lorena financieel kapot te maken.

 34. De rol van Mike is uitgespeeld

  Hij bedreigd iedereen.Nina maakt een goede keus ondanks dat het toch veschrikkelijk is.. Is ze tenminste van die engerd af

  Janine liegt tegen iedereen dat maarten alles heeft bekend dat kan niet eens hij was weg voordat hij janine de waarheid kon zeggen!!
  Het is de schuld van janine zelf maxime heeft niet eens zoveel moeite gedaan ..

  1. Wat je over Maxime schrijft ben ik het totaal mee oneens. Maxime is zeer gemene vrouw,die indereen binnen de Sanders familie tegen elkaar opzet, alleen om haar eigen gewin, wraakgevoelens en frustaties.

   Wordt hoog tijd dat daar eens een einde aankomt.Ontmaskeren die heks.

 35. Bianca is de grootste schuldige van de beroerde situatie in haar huis. Zij wilde zo graag lijmen tussen Tim en Anton. Kinderen als Nina en Lucas zou ik gewoon schop onder hun kont geven en zeggen ga maar hielen likken van je tante. Hoe kun je een ander de plek van je moeder geven, wetende dat Maxime zo sluw kan zijn. Kinderen zijn tegenwoordig heel erg ondankbaar.

 36. Ik vind het zo jammer dat gtst zo voorspelbaar is. En inderdaad. Het ontbreekt een beetje aan pit en tempo.

  Hopelijk komt er ooit een verhaallijn met wel een positieve boost. Dat ontbreek in goede tijden SLECHTE TIJDEN wel heel erg. Vind ik persoonlijk heel erg jammer, want het word er een beetje onrealistisch van. In een klein plaatje kunnen er nooit zo veel relaties ontstaan met de zelfde personen, zo vaak opnieuw trouwen, zoveel ongelukken gebeuren en zo vaak in het ziekenhuis liggen. Een mens kan nooit zoveel ellende aan als je alles van elk personage bij elkaar op telt.

  Ik weet, het is een soap, maar wel helaas bijna nooit met iets positief
  Maar op de een of andere manier lukt het mij niet om te stoppen met kijken.

 37. Het is gewoon veel leuker en spannender te kijken naar, wraak acties, scheidingen, erge ziektes enz dan naar happy families

 38. Kan iemand me uitleggen waar je de spoilers kunt lezen op tvgids.tv? Ik kom nooit verder dan de homepage, met twitter/fb posts, en wat er vandaag gaat gebeuren… 🙁

 39. Ludo is de laatste tijd erg achteruit gegaan qua intelligentie. Hij was zo’n slimme en sluwe man met zijn geraffineerde slechte plannetjes. En nu is hij zo dom dat hij niet eens door heeft waar zijn zus toe in staat is. Of wil hij het gewoon niet zien. Van lucas en nina snap ik wel dat ze maxime geloven want hun zijn nu eenmaal niet zo slim. Maar van ludo vind ik het toch heel erg tegenvallen. Ik hoop dat het verraad van maxime snel uitkomt en dat janine ludo niet terugneemt want ze verdient wel beter.

 40. Ik wacht al heel lang op het moment dat Janine eens keihard uitvalt tegen Nina en Lucas, die verwende kinders verdienen dat echt! Laat ze maar eens voelen wat ze Janine steeds verwijten.

 41. @ mjh jaloers op iemand die zo goed en gemeen speelt mike is gewoon een eikel die zijn straf krijgt geen kind voor hem

 42. De rol van Maxime is ook wel uitgespeeld, zeker wanneer ze ontmaskerd wordt. Dan heeft ze helemaal niks meer te zoeken in Meerdijk.

 43. Ik denk dat de rol van Maarten nog niet is uitgespeeld, dit omdat de gast acteurs/actrices altijd op de gtst site komt met een filmpje om zich voor te stellen en te vertellen wat hun gespeelde personage in houdt, de gast acteurs/actrices komen ook op de gtst site nadat hun rol is beëindigd, dit is nog niet het geval bij Maarten, daar hebben we nog geen filmpje van gezien nadat zijn rol is beëindigd, dus ik denk dat Maarten op de een of ander manier nog wel terug komt in Meerdijk!

  1. Ja dat klopt, dat was een filmpje voordat Maarten in de serie kwam, maar geen Filmpje nadat de acteur die Maarten speelt niet meer in de serie voor komt!

 44. jeej! leaderupdate! alleen de achtergrond van de fam. Sanders is ook een oud decorstuk! en Lorena staat nog in de oude Rozeboom

 45. Beter ze geven Maxime een leuke nieuwe man. Toen ze samen met Danny was, was ze het allerleukste en toen ze net in Meerdijk was en toen ze een beetje over haar verleden ging vertellen op die momenten was ze echt super! Als ze nu weer zo iets doen wordt haar rol gewoon veel leuker alhoewel, ik moet zeggen dat ik dat stoken van haar wel iets leuks vindt hebben haha

 46. Heb ik iets gemist de afgelopen? Sinds wanneer is Lucas a-seksueel geworden? Of hebben de schrijvers nu al geen ideeën meer hoe met Lucas als homo verder moet in GTST? Zielig hoor! Het wordt tijd dat Bilal terug komt en de verhaallijn met Lucas verder gaat!

  1. Hij komt nu iig geval niet tot zijn recht. Tijd voor een nieuwe verhaallijn ja! Eind maart een nieuwe liefde heeft ferry gezegd, dus dat klinkt goed….en uiteindelijk Bilal als zijn grote liefde hoop ik. Die verhaallijn ( met wat meer diepgang :)))) verdient een vervolg. En wat mij betreft wordt dat dan een vaste rol…daar is het ook wie tijd voor…niet steeds van die korte op niets uitlopende liefdes. Bovendien denk ik dat ze Bilal ook prima in verhaallijnen met anders personages kunnen gebruiken, op zichzelf staand al een interessant personage. Schrijvers doe er wat mee!!!!! En laat Lucas weer eens wat meer diepgang krijgen! Natuurlijk wel in combinatie met zijn grappen en grollen, want die zijn geweldig!!!!!

 47. 11 februari

  Janine maakt Ludo grote verwijten over Nina en de abortus. Maar door hoe Ludo reageert, krijgt ze nieuwe hoop op de toekomst. Bianca heeft niet door dat Sjoerd liegt over zijn tentamen. Mike roept hulp in om Lorena financieel kapot te maken.

 48. Het is nu wel genoeg geweest zo niet realistisch. Je moeder aan de kant zetten en Maxime geloven -___-”
  Ze gaan veeelste lang door.

  Voor de mensen die Mike eruit willen nou van mij mag hij zeker weten blijven!

  Wiet is terug!! ^_______^ TOP!!

 49. Bing wil een vrije relatie?! Kom op man! Ik hoop echt dat hij snel de serie uit gaat, wat een vreselijke man is dat zo iemand gun je niemand. Hij heeft zo veel ellende veroorzaakt (zoals Sjors onvruchtbaar maken, vreemdgaan etc.) en hij blijft maar eisen stellen… Dan wil hij weer per se een kind, dan zijn z’n vrienden niet goed genoeg voor hem en verwacht hij dat Aysen 24/7 voor hem klaar staat als hij doodziek is en nu dus weer een vrije relatie.. Waar haalt hij de arrogantie vandaan?! Hoop dat Ludo en Janine snel weer bij elkaar komen!

 50. Jij vind bing niet leuk
  Ik vind mike een eikel hij heeft geen idee wat een kind opvoeden is hij wilt nina alleen die baby wilt hij niet

 51. Tsjah je kan veel van Aysen zeggen maar ze is wel een goede geliefde voor Bing vind ik.. Jammer dat, dat weer zo snel voorbij moet gaan tenminste de spoilers beloven niet veel soeps denk ik. Ik zou het echt vervelend en langdradig vinden als Sjors en Bing voor de 10e keer het opnieuw gaan proberen.. Ze zijn net gescheiden voor de 2e keer.

 52. Bilal komt niet meer terug er is geen plaats voor een vaste rol want gtst met is echt saai en de scene’s slaan nergens op!!!!

  1. We zullen zien wat er gebeurt, ik denk dat hij nog wel een keer verschijnt. En hoe weet jij nou of er nog een extra vaste rol bij kan of niet. Ben jij de baas van gtst ofzoooo?

 53. Iemand gebruikt mijn naam:(

  Wie dat ook doet wil je aub ophouden? Eerst is het Diana en toen Angeluiqe en nu gebruik je mij naam. Stop aub hiermee.

 54. Trouwens hoe weet diegen dat ik doof ben? Ben namelijk niet doof maar ernstig slecht horend.

  Dus wil je aub doofheid/slechthorendheid niet misbruiken?

 55. Ik vind het ook een beetje raar ze zegt ze dat ze de baby weg laat halen dan zit ze daar en zegt ze dat z m houdt en dan zegt ze dat het al te laat is. Ik hoop dat ze de baby houdt en samen met noud verder gaat. !

  1. Blijkens de shorti van 1/2, klopt het wel @rosalie, althans zo zou je wel gaan denken, maar uit een latere spoiler denk ik dat ze juist wel de baby heeft laten weghalen.

   Kijk maar :
   José says:
   31 januari 2013 om 12:17 am

   11 februari

   Janine maakt Ludo grote verwijten over Nina en de abortus. Maar door hoe Ludo reageert, krijgt ze nieuwe hoop op de toekomst. Bianca heeft niet door dat Sjoerd liegt over zijn tentamen. Mike roept hulp in om Lorena financieel kapot te maken.

 56. Er komt toch een nieuwe liefde voor Lucas ik dacht dat die een vaste rol krijgt.

  Nina haalt het kind niet weg, maar zegt dit express omdat ze van Mike afwilt.

  1. Er komt idd een nieuwe liefde voor Lucas. Ik weet alleen niet of het om een vaste rol gaat. Dat zal wel leuker zijn, anders weet je van tevoren al dat de liefde niet lang gaat duren.
   En met een vaste rol kunnen ze ook veel verder gaan, bijv. een homohuwelijk oid.

 57. Woensdag 13 Februari
  Als Sjoerd na een nachtje politiecel thuiskomt, ontdekt Anton dat hij voorgelogen is door zijn gezin. Rik laat doorschemeren dat Jef onderhand wel weer naar zijn eigen huis kan. Bing weet hoeveel Aysen om hem geeft en zet haar voor het blok. Aysen komt met een tegenactie.

  Bron tvgids

 58. @fan ik weet dat het zo is die gast kan niet acteren en hij had een gastrol en hij komt niet terug jammer voor je

 59. Volgens mij haalt nina wel de baby weg ik gun mike geen baby want hij wilt de kind zelf niet eens hij wilt alleen het sanders geld

 60. Ik vermoed dat tegen de tijd dat inge schrama zwangerschapsverlof krijgt in de serie sjors tijdelijk met wiet meerdijk verlaat.

  1. Ik denk eerder dat Sjors en Bing tijdelijk weggaan. Dit omdat Everon (Bing) dit jaar te maken krijgt met de flexwet en er dus 3 maanden uit moet.

 61. @fan hij komt niet terug heef had een gast rol zoek maar op een gast rol betekent tijdelijk en niet voor vast zoek maar op !! Ik heb gelijk die bilal verpest gtst met zijn acteer kunst dat is zo slecht

  1. @Alina Celine: Zoiets denk ik ook. Hij wordt heel boos en dan wordt Tim misschien wel in elkaar geslagen, zeker omdat Sjoerd een nacht in de cel moet. Wat natuurlijk ook weer gevolgen heeft vanwege Bram en het toezicht van de Kinderbescherming.

   Ik heb de aflevering van straks vanmorgen al gezien op RTL Lounge. Ik vind Rikki & Tim echt zo leuk, ik hoop dat ze heel lang samenblijven! <33

 62. Ik vind Rikki en Tim ook erg leuk samen! Maar vind het wel jammer van Rikki en Sjoerd, vond dat ook een leuk stel samen met Bram.

  In de shortie van maandag geeft Mike toe dat hij met de condooms geschoemeld heeft.
  Ik hoop dat Ludo nu echt eens actie onderneemt!

 63. Ik ben zwaar allergisch voor Mike, vind dat hij gewoon mega toby moet blijven spelen en het daarbij laten. Ik kan zijn rol niet serieus zien door dat ik hem op de 1 of andere manier als mega toby blijf zien, zelfs mijn dochter van 3 (wij kijken smorgens) zegt mama dat is mega toby he! (meestal ziet een kind van die leeftijd enkel het pak als persoon en niet de persoon als pak en in dit geval dus wel en dat….. is niet best zegt genoeg over zijn acteertalent)

  1. ik heb ook een dochtertje van 3 en ik deel dat gevoel ik zie mike ook als mega toby en niet als mike van mij mag hij er uit en lekker met mega mindy in die serie verder spelen zo kan ik hem totaal niet serieus nemen
   en acteren kan hij ook totaal niet maar voor kleintjes is het leuk

 64. Zomercliff denk ik:
  Nina-Noud-Mike
  Nina heeft weeën en gaat naar het ziekenhuis Noud en Mike gaan mee, Nina is bevallen is het kind gezond? en met Nina gaat het fout.

  Maxime-Janine-Lucas-Ludo
  Lucas, zijn nieuwe vlam en Ludo zien dat Janine en Maxime (rugzijde van Ludo, Lucas, etc) ruzie hebben, Maxime schiet Janine neer en zegt de waarheid over Maarten, waardoor iedereen het hoort. Zullen Lucas en Ludo Maxime dit ooit vergeven en draait Maxime de bak in?

  Lorena-Wiet
  Lorena draait helemaal door en valt Wiet aan. Waardoor een ongeluk gebeurd en Wiet ligt levenloos op de grond

  Nuran-Rik-Rikki
  Nuran praat haar mond voorbij over dat Aysen Danny vermoord heeft. Rik en Rikki horen dit wat gebeurd er met Aysen?

 65. Echt die ****** Rikki moet er nu echt uit hopelijk krijgt ze een ongeluk en gaat ze dood wat een slet echt als dat me moeder was ik zou zeggen val lekker dood ookal ben je me moeder ik wil geen slet als moeder..

 66. Waarom moeten ze in gtst altijd meteen het bed induiken. Ze heeft net een dag een relatie met Tim. Meestal wacht je daar toch mee. Je bouwt eerst een relatie op. Maar ook Nina dook meteen het bed in met Mike. Nu zie je wat voor gevolgen dat heeft. Ik wil haar geen slet noemen, maar waarom moet het allemaal zo gehaast!? Ik vind ze wel super leuk samen!

 67. Rikki: 2006-2010
  1 vriendje

  Rikki 2010-heden
  met Sil 2010-2011
  Met Sjoerd 2011-2013 + een kind
  Met Tim 2012-

  Volgend jaar ligt ze met de volgende in bed.

  Ik denk dat de 5000e de spannendste aflevering wordt ooit:
  – hopelijk terugkerende spelers (Stefano, Nick, Jack, Martine, etc) 1 of meerdere een vaste rol
  – 1 of meer vaste personages komen om
  – strijd tussen Ludo en Martine, strijd tussen Maxime en Nick
  – Amy en Sil komen vrij
  – Nina wil dat Amy onmiddelijk Meerdijk verlaat en loopt uit de hand
  – Lucas is 😀 om zijn vader te zien
  – Lucas, Stefano en Janine zien levenloze familieleden liggen
  – De familie Bouwhuis krijgen een vreselijke ongeluk

  Ik denk dit (5000e aflevering+Zomercliff in 1 in juli 2014)

 68. Rol van Mike is spannend en niet voorspelbaar! Top!
  Volgens mij wordt Lorena eerder gek ze raakt geobsedeerd en wilt kost wat kost Wiet in een dwangbuis hihi

 69. Eigenlijk is het best dom van mike.

  Hij heeft toegeven met de …… Geknoeid te hebben maar mischien vertelt Nina dat de baby nog leeft en dan heef tmike spijt en slaat zichzelf in elkaar

 70. kleuters horen geen gtst te kijken hoor dus donder lekker op
  of heb je hersens te grote van een brood kruimel
  ga lekker in een gesticht zitten ipv hier lomp te doen er zijn hier mensen die wel fan zijn ja

 71. Donderdag 14 februari:

  Aysens plan om Bing wakker te schudden, lijkt te slagen. Lorena brengt De Rozenboom in gereedheid voor een groot internationaal congres. Als de gasten bijna arriveren, merkt ze dat Mike niet wil vertrekken.

  Vrijdag 15 februari:

  Janine krijgt hoop als Ludo aangeeft hun huwelijk te willen redden. Mike neemt wraak op Lorena. Nina moet met spoed naar het ziekenhuis. Anton weet handig Sjoerds vertrouwen te winnen. Maxime ontdekt dat er familiezaken zijn waar zij niets van wist.

  Bron:tvgids.

  Dit zijn tenminste ECHTE spoilers,en niet van die kinderachtige shit!!

 72. Hallo iedereen,

  We zijn bezig met het opschonen van de reacties, alle reacties met grove taalgebruik worden verwijderd en krijg een IP-ban.

  Onze excuses.

  GTSTfanclub.nl

 73. Di’s eigenlijk best zielig……Mike is echt een HELE grote
  lul.Ik scheld nooit alleen dit is echt waar!!Alleen
  beetje raar….Janine wil Nina (desnooda haar eigen
  dochter) troosten duwt Nina haar aan de kant en
  laat Maxime haar troosten!

 74. Di’s eigenlijk best zielig……Mike is echt een HELE grote
  lul.Ik scheld nooit alleen dit is echt waar!!Alleen
  beetje raar….Janine wil Nina (desnooda haar eigen
  dochter) troosten duwt Nina haar aan de kant en
  laat Maxime haar troosten!

 75. Maar ff serieus ik hou van gtst maar… Is er nooit eens een gezin waar niemand vreemd gaat of moorden pleegt of uitelkaargaat? Het is nooit normaal?!

Geef een reactie