Maandag 21 januari
Janine weigert zich door Lucas en Nina weg te laten sturen. Maxime meent dat Janine professionele hulp nodig heeft. Bianca krijgt het gevoel dat Mike de situatie rond Nina niet aankan. Rikki schrikt als Sjoerd niet thuis is en ze hem ook niet kan bereiken.

Dinsdag 22 januari
Rikki is radeloos als Sjoerd met Bram verdwenen zijn. Bianca vraagt Anton een onmogelijke keuze te maken. Daarna is het helemaal mis. Sjors is heel blij met de emotionele bekentenis die Bing aan haar doet, maar deze verwart haar ook.

Woensdag 23 januari
Sjoerd krijgt onverwacht bezoek. Sjors denkt dat het beter is als ze Bing een tijdje vermijdt. Nuran krijgt door dat Aysen bang is om Bing te verliezen. Rikki verzwijgt dat ze aangifte heeft gedaan tegen Sjoerd.

Donderdag 24 januari
Tussen Mike en Noud loopt het uit de hand. Sjoerd en Rikki maken elkaar grote verwijten, maar zijn het er over eens dat Bram nooit het slachtoffer mag worden van hun problemen. Janine bekent aan Laura dat ze (met Ludo en Maxime) in therapie gaat. Rik wil zijn dochter beschermen en hoopt dat hij doordringt tot Tim.

Vrijdag 25 januari
Lorena is in shock als ze op straat aangesproken wordt. Tijdens een therapiesessie met de psycholoog laat Janine zich door Maxime uitlokken en op de kast jagen. Sjors is niet klaar voor het nieuws dat ze over haar zusje krijgt. Noud probeert te ontkomen aan een lastige situatie met Nina.

Maandag 28 januari
Janine weigert aan een verzoek van Ludo te voldoen. Tim vindt dat Rikki en hij niet langer hun gevoelens kunnen negeren. Sjoerd reageert iets te strijdlustig op een bericht van de kinderbescherming en zoekt vertier bij een ander meisje. Lorena schakelt de politie in.

Dinsdag 29 januari
Rikki begrijpt niets van Sjoerds afwijzende gedrag. Jef vindt dat Rikki eerlijk moet zijn, vooral tegen zichzelf. Nina krijgt te horen dat haar moeder thuis niet langer welkom is. Tim komt in een confronterende situatie met Sjoerd terecht. De vraag is of hij zich kan inhouden.

Woensdag 30 januari
Nina liegt tegen Mike over hun kind en vraagt aan Noud om dit ook te doen. Aysen en Bing krijgen nieuws over zijn herstel. Sjors vraagt Lorena om een gunst die ze onmogelijk kan inwilligen. Door Lucas komt Lorena op een sluw idee.

Donderdag 31 januari
Jef zit Nuran dwars als zij een leuk uitje met Rik gepland heeft. Als hij daarna ook nog het huis tot een vuilnisbelt maakt, is de maat vol. Lorena doet Sjors een sympathiek voorstel, maar wat wil ze echt? Bing stuurt Aysen weg, om daarna stiekem Sjors te bellen.

Vrijdag 1 februari
Nina en Noud worden in het ziekenhuis gezien door Bianca, die dit vervolgens aan Mike vertelt. Tim vindt dat Rikki en hij openlijk voor hun liefde moeten uitkomen, maar Rikki is bang voor de reactie van Sjoerd.

97 comments on “Spoilers 21 januari t/m 1 februari

 1. Gaat Nina een abortus doen?
  ” Nina en Noud worden in het ziekenhuis gezien door Bianca, die dit vervolgens aan Mike te vertellen”.
  Lijkt me wel, ook omdat er staat dat Nina tegen Mike liegt enz
  Nog geen spoilers waar Wiet echt in word genoemd , denk dat ze Lorena tegenkomt op straat

 2. spoilers zien er spannend uit
  maar ik vind het wel dom wat sjoerd aan het doen is
  hij gaat gewoon door terwijl bram om mama roept

  en qua nina we wachten af ze kan ook voor een echo naar het ziekenhuis geweest zijn

 3. Sjoerd is echt krankzinnig!!Dit is echt zielig voor
  Bram!Klinkt messchien HEEL raar maar ik hoop
  dat Bing dood gaat…..

 4. Hoe haalt Sjoerd het in zijn hoofd om met BRAM
  naar Duitsland te gaan!!En die keuze gaat Anton
  niet aanvaarden.Rikkie gaat aangifte doen wegens ontvoering
  waarschijnelijk.Dat zag Maxime niet aankomen….

 5. Aan de spoilers te lezen lijkt het erop dat de schrijvers van plan zijn om Bing en Sjors weer bij elkaar te laten komen. Alsjeblieft laat dit niet waar zijn! Ze zijn veel leuker juist als ze niet bij elkaar zijn. Ik vind dat Bing veel beter bij Aysen past en Sjors mag voor mij part nog wel een tijdje vrijgezel blijven.

  Verder ben ik heel erg benieuwd hoe de dingen gaan lopen in de Sanders familie. Nina zal denk ik toch besluiten voor een abortus en het zal vast nog wel een tijdje duren voordat Janine Maxime eindelijk ontmaskerd en dan hoop ik dat de schrijvers eindelijk toewerken naar het einde van het tijdperk Maxime Sanders.

 6. Ik vraag me af wat Wiet allemaal komt doen. Ze zal vast niet meer zo gek zijn, maar ik ben benieuwd wat ze allemaal gaat doen. Ik denk dat als het kind van Nina en Mike er misvormd uitkomt of zo, Mike het ineens niet meer wil. Hij zegt dat hij het wel wil, omdat er een kans is dat het kind ook nog wel gewoon kan zijn, denk ik.

  1. Ik denk dat het Mike niks uitmaakt zolang er maar een kind komt.. kind = alimentatie en een gehandicapt kind is ook gewoon financiele zekerheid voor Mike.. Thats all he cares about..

 7. Eindelijk, wiet komt terug, dat zal wel voor een hoop spanningen worden.
  Wat gaat Lorena doen, hoe reageert Nina en de rest van de sanders.

 8. Ik hoop echt dat nina tegen mike zegt dat zetoch abortus laat plegen en dan het kind gewoon houdt. Ik vind het een beetje raar als ze zegt dat ze d3 baby houdt en daarna nog in het ziekenhuis js. :-$

 9. ik word ziek van Tim en Rikki. Ik bedoel serieus, je zou erachter moeten komen dat je vriendin, moeder van je kind waarmee je al zoveel hebt meegemaakt op zo’n jonge leeftijd verliefd is op je broer. en wat verwachten de sukkels? dat je het allemaal pikt. het is niet goed dat hij met Bram ervandoor is gegaan maar kom op, Bianca heeft gelijk, Sjoerd is hier de slachtoffer en niet Rikki en Tim. En Anton is gewoon een creep die zichzelf herkent in de vuiligheid van zijn eigen zoon

 10. Goh wat zijn die spoilers op tijd zeg en ik wist ze al.

  Het gedrag van Nina kuur ik ook niet helemaal goed hoor. Zij wilt dat Janine haar zegt wat ze moet doen ja dat kan Janine niet dat moet Nina zelf doen. Wel goed dat ze alle drie in therapie gaan want Maxime moet ook nodig in therapie want zij heeft een obsessie die Janine heet.

  @Fire: ik ben het helemaal met je eens. Ook ik word moe van Tim en Rikki (trouwens die acteur wat Tim nu speelt, speelt het echt slecht en hij lijkt wel 10 jaar ouder dan Rikki). Alleen wat Bianca betreft niet. Rikki kan niet helpen dat ze verliefd is geworden op de broer van haar vriend ze had alleen het veel eerder moeten vertellen.

  1. Mee eens van dat die nieuwe Tim (Ayal Oost of hoe je dat ook mag spellen) echt slecht speelt en ook echt veel ouder lijkt gelukkig komt Beau (Of hoe je dat weer moet spellen) binnenkort terug! Man wat heb ik daar zin in zeg! Nouja we moeten het nog maar even met de tijdelijke Tim doen…

 11. @Aachje
  ik hoop dat Maxime heel lang in GTST blijft. Toevallig is ze een van mijn favorieten. Dus dat jij haar weg wil hebben dat kan. Maar van mij mag ze nog wel 10 jaren in GTST spelen of nog langer.

 12. Spoilers 4 februari 2013

  Mike vernedert Nina en laat de rest van de Sanders weten wat hij werkelijk van hun vindt. Lorena zet Lucas in om Wiet dwars te zitten. Aysen ontdekt daar Bing iets leuks wil gaan doen met Sjors.

  Dinsdag 5 februari 2013

  Sjoerd bekent aan Anton dat zijn gevoelens voor Rikki nog niet voorbij zijn. Noud wel dat Nina inziet dat haar geheim nooit geheim kan blijven.

  Woensdag 6 februari 2013

  Sjors begrijpt dat zij en Bing onder valse voorwendselen samen zijn gebracht. Lorena is tevreden als haar acties vruchten beginnen af te werpen. Voor Bianca is het duidelijk dat er voor Rikki geen plaats meer is in haar huis.

  Donderdag 7 februari

  Nina ontdekt dat Ludo nog steeds emotioneel is als Janine ten sprake komt. Bing heeft opmerkelijke plannen met Lorena. Janine geeft openlijk toe dat ze denkt dat haar huwelijk niet meer te reden is.

  Vrijdag 8 februari

  Mike realiseert zich dat zijn gevoelens voor Sjors nog niet voorbij zijn. Aysen wil van Bing weten of en waar zij in zijn toekomstplannen past. Rik beseft dat hij Rikki en Tim verkeerd heeft benadert

 13. Waarom moet janine hulp krijgen van nick hij wilde janine bijna dood hebben en maxime de schuld geven en trouwens ze denken dat nick dood is

 14. Lijkt me ook een goed idee als Nick en Janine gaan samenspannen tegen Maxime. Hoop dat Ludo merkt dat hij toch nog steeds van haar houdt en haar weer terug neemt

 15. De spiolers van de 1e week van Feberuari zijn wel echt heel erg spannend,
  En wat ben ik blij dat Mike met Sjors veder gaat, Kunnen Noud en Nina weer een mooi stel worden.. Dat kindje komt er nooit.

 16. Nee gaan Ludo en Janine nu wéér uit elkaar?! Bah, bah, bah wat een verschrikkelijke verhaallijn. Ik ben bang dat het nog héél lang gaat duren voordat ze erachter komen wat Maxime heeft gedaan.
  En dan moet Janine ook maar eens wat minder mild tegen haar kinderen doen. Laat Nina en Lucas maar eens goed voelen wat ze gedaan hebben. Áltijd heeft Janine alles gedaan bij hun en moet zij alles doen om het weer goed te maken met haar kinderen. Laat dat nu eens andersom zijn zeg!
  Ik heb Lucas en Nina nog nooit sorry horen zeggen tegen hun moeder of dat ze haar bedankt hebben terwijl zij alles voor hun doet. Wat een verwende nesten.

  Zo dat moest er even uit!

 17. @stefanosandersfan Helemaal mee eens Maxime is ook mij favoriet als ze eruit gaat, dan weet ik nog geen eens zeker of ik wel doorga met kijken…

 18. En je kunt trouwens veel zeggen over Maxime, heel veel mensen irriteren zich aan haar maar dat komt dan wel door het feit dat Marjolein zo’n super goede actrice is! 😉

 19. @ MaximeLover en @StefanoSandersFan: Dat heb ik dus met Rikki. Ik vind haar het leukste personage en Robin is echt een hele goede actrice. Ik vond Rikki alleen minder toen ze steeds aan het twijfelen was wat ze met de baby wou, maar voor de rest is ze altijd mijn favoriete personage geweest.
  Meningen verschillen. 😉

 20. Ik ben helemaal klaar met de verhaallijn van maxime en janine.. pfff kan dat niet gewoon een keer klaar zijn??
  Verder denk ik dat rikki en tim geen goede combi is, en vind ik die “nieuwe” tim ook echt helemaal niets!
  en hebben we het nog geen eens over de knipperlicht relaties van Ludo -> Janine en Bing-> Sjors..
  Ik wil weer een pure liefde zien!

 21. Ik vind het ook een erg leuk idee als Nick en Janine samen zouden spannen. Maxime is een goed personage, die tenminste eens zorgt voor wat spanning in Meerdijk. Maar het zou leuk zijn als ze eens een ander slachtoffer zocht dan Janine.. Ik word er ook moe van dat Janine het altijd maar heeft gedaan, en ben het eens met de opmerking dat ze haar verwende kinderen wel eens mag laten voelen dat ze zich ondankbaar gedragen.

  Als we over Bianca gaan praten, wil ik toch even zeggen dat ze zich heel erg vals gedraagd, en als ik Anton was, was ik al lang weggelopen. Anton heeft zich als een ontzettende zak gedragen in het verleden. Maar je kunt hem niet de schuld van alles blijven geven. De rol van Bianca wordt hier wel heel goed gespeeld. Eng goed, zelfs.

  Verder ben ik ook erg benieuwd, wanneer uitkomt dat Mike schuldig is aan het laten omvallen van de stijger. En het ziekenhuis verhaal en de leugen die aan Mike wordt verteld kan 2 kanten op: Zeggen ze Mike dat er een abortus komt en houden ze toch stiekem het kind, of zeggen ze dat er niets aan de hand is met het kind en plegen ze stiekem een abortus? Ik ben in ieder geval blij als Mike uit het trio stapt, ik ben wel weer toe aan een gelukkige Nina & Noud..

  Wiet Wiet Wiet. Zo leuk dat ze terugkomt! Lorena wordt waarschijnlijk door Wiet aangesproken op straat. Maandag schakelt Lorena de politie in, dit zal ook wel voor Wiet zijn. De gunst die Sjors aan Lorena vraagt is natuurlijk of Wiet bij hen in kan wonen. Uiteindelijk zegt Lorena toe, maar hier zit een plannetje achter .. Er zijn erg veel mensen die getroffen zijn door Wiet, en die dus totaal geshockeert zullen zijn, wanneer ze op de stoep staat .. Ik ben ook erg benieuwd naar de reactie van Janine & Ludo..

  GTST is weer goed spannend ..

 22. @Pino: Ik vind ook dat Bianca in de aflevering van gister belachelijk doet. Oké, je mag best boos zijn maar Bianca is echt onredelijk om dingen van Anton weer terug te halen. Daar gaat het nu eigenlijk absoluut niet om. Natuurlijk hebben Rikki & Tim het niet goed gedaan, maar het is aan Sjoerd hoe hij daarop reageert. En wat hij nu doet door Bram mee te nemen, slaat helemaal nergens op en is belachelijk, hoe rot hij zich ook moet voelen.

  Ik hoop ook echt dat ze er nog achterkomen dat de steiger door Mike is omgevallen. Dat verdient hij echt! Iedereen voelt zich schuldig (Noud, Rikki, Tim) terwijl het gewoon aan Mike ligt! Ik hoop het echt, maar ik ben bang van niet.

  Ik hoop Noud & Nina ook gelukkig te zien. Een heel leuk stel (zonder die irritante Mike!). Lijkt me veel leuker om hen na deze verhaallijn weer gelukkig te zien dan weer Sjors & Bing (deze verhaallijn vindt ik al uitgespeeld en ongeloofwaardig sinds de miskraam van Sjors door Bings toedoen. Zo ongeloofwaardig, elke keer worden er weer rare dingen bedacht om ze uit elkaar te halen en vervolgens weer te herenigen) en Ludo & Janine. Die koppels kunnen mij echt niets schelen. Laat Sjors & Bing gewoon even vrienden zijn en zich allebei op een nieuwe liefde storten. Noud & Nina en Rikki & Tim zijn de koppels die ik op dit moment graag gelukkig zou zien.

  Ik ben benieuwd wat voor verhaallijn Wiet na haar introductie gaat krijgen. Eerst is het leuk om de reacties van iedereen te zien nu ze weer terug is, maar daarna… Ik hoop dat ze een leuke verhaallijn met Lucas krijgt, die twee zijn altijd erg grappig samen.

 23. Bing en Sjors krijgen zoiezo te zien een relatie weer met elkaar en ik denk dat Nina het kindje wel houdt en dat ze in de zomercliff bevalt, dus ik denk dit in de zomercliff

  * Nina bevalt maar is het kindje gehandicapt?

  * Janine en Maxime komen tot een climax Maxime schiet Janine neer en er zijn veel getuigen

  verder heb ik geen idee

 24. Ik weet het niet hoor, wordt Janine weer neergeschoten en als Ludo en Janine uit elkaar zijn waarom zou Maxime haar dan neerschieten? Dat van Nina zou wel kunnen

 25. Ik hoop echt dat Nina en Noud weer gelukkig worden.! Samen met een gezonde baby.. Mike en Sjors ook.. Mike houdt van Sjors en wilt Nina alleen maar voor haar geld! Als het hem eigenlijk alleen maar om geld gaat verdient hij eigenlijk helemaal niemand.

  Maxime en Janine ben ik echt helemaal klaar mee. Waarom geloven ze Maxime wel en Janine niet? Maxime is degene die hier al een keer is opgenomen.

  Tim en Rikki en Sjoerd en Wiet!

  Ik denk dat Nina tegen Mike zegt dat ze voor abortus kiest maar uiteindelijk toch gewoon besluit dat ze de baby houdt en het verzwijgt voor Mike. Ik denk dat ze met de cliff een gezonde baby krijgt. Ik denk een meisje want het was telkens jongen-meisje.

 26. Maandag 4 februari 2013:

  Mike vernedert Nina en laat de rest van de Sanders weten wat hij werkelijk van hen vindt. Lorena zet Lucas in om Wiet dwars te zitten. Aysen ontdekt dat Bing iets leuks wil gaan doen met Sjors. Nina biecht aan Noud op wat er werkelijk gebeurd is in het ziekenhuis.

  Bron:tvgids.tv

 27. lieve cynthia
  ik wil niet dat sjoed uit goede tijden
  wade ik ben fen de familie bouwhuis
  bianca bouwhuis
  en ik miss edwin bouwhuis
  liefs van jullie groode fen melinda

 28. Janine is ook niet goed bezig hoor lucas en nina hadden haar nodig en zij was alleen met zichzelf bezig en met maarten en maxime
  En voor de maxime fans goed zo !!
  En trouwens ik hoop wel dat sjors en bing samen komen het is zo duidelijk!!
  Dat had je met anita en rik
  Janine en ludo ook dat ze steeds terug komen bij elkaar

 29. Dinsdag 5 februari 2013:

  Bianca wil van Mike uitleg over wat er in haar huis tussen hem en Janine gaande is. Mike neemt daarom een ingrijpend besluit. Sjoerd bekent aan Anton dat zijn gevoelens voor Rikki nog niet voorbij zijn. Noud wil dat Nina inziet dat haar geheim nooit geheim kan blijven

  Bron:tvgids.tv.

 30. 5 februari:
  “Bianca wil van Mike uitleg over wat er in haar huis tussen hem en Janine gaande is. Mike neemt daarom een ingrijpend besluit.”
  Toch geen affaire mag ik hopen?!?! Janine en Mike hahaha terwijl Mike eerst met haar dochter had.
  En als dit echt gebeurt zit Janine nog veel dieper in de problemen bij de familie Sanders.

 31. omg paar reacties eerder zei ik niet: Zie ze er wel voor aan dat janine ervandoor gaat met mike. (iets in die richting zei ik)

  Als deze spoiler dus echt is….

 32. Hahahahaha, Ik denk gewoon dat Nina, Mike laat geloven dat het kindje weg is. En dat Mike dan heel boos is op fam. Sanders dus ook op Janine

  1. Denk ook Roos. Dat Mike dan boos is, maakt mij eerlijk gezegd niet zo veel uit. Ik ben ook boos op Mike, hahaha, met zijn irritante gedrag en heimelijk lachje.

 33. Slim van Rikki….(Maar niet heus)Eerst ontvoerd Sjoerd
  Bram en zegt dat Rikki hem nooit meer zal zien.
  Komt ie terug…Pakt Rikki Bram af en zegt dat Sjoerd
  hem nooit meer zal zien…..

 34. Di’s wel lullig….Rikki kan die aanklacht niet meer
  intrekken….Maar het is nu wel echt uit tussen Rikki
  en Sjoerd denk ik….Jammer,ik vond ze altijd een
  leuk stel.

  1. Janine heeft ook niets verkeerds gedaan. Zeker niet in vergelijking wat Maxime allemaal al heeft uitgevreten. Dan dat met Nina, Janine wist niet dat ze Nina wegduwde, want ze stond er met haar rug naar toe en duwde in een reflex (iemand) in dit geval Nina van zich af. Wel Maxime zag dat Nina aangelopen kwam. Wiens schuld is het dan??? Juist die van Maxime.

   Er moet iemand in GTST komen, die Maxime door heeft en haar ontmaskert. Ik hoop dat dit gaat gebeuren door die therapeute. Want die bezitten een tactiek om iemand ” te ontmaskeren” zonder dat diegene het zelf in de gaten heeft.

 35. Woensdag 6 februari 2013:

  Sjors begrijpt dat zij en Bing onder valse voorwendselen samen zijn gebracht en kan maar één persoon bedenken die daar verantwoordelijk voor is. Lorena is tevreden als haar acties vruchten beginnen af te werpen. Voor Bianca is het duidelijk dat er voor Rikki geen plaats meer is in haar huis.

  Bron:tvgids.tv.

 36. Ik vond het gisteren wel lachen. Zie je Bram op het scherm en hij is al behoorlijk groot en kan al praten. Later loopt Rikki rond met een kinderwagen. Hoe absurd?
  Dat kind past daar echt niet meer in hoor!

 37. yess er komt weer een mike-sjors verhaallijn zo te zien! omdat hij over 2 weken merkt dat zijn gevoelens voor sjors niet voorbij zijn..

 38. Mike is een zeer irritant mannetje daagt hij nu weer Noud uit. En maar blijven hopen dat hij Nina weer terug krijgt. Denk het niet Mikey.

  Ik begin me nu ook mateloos aan Janine te irriteren. Laura zegt nu ook al dat ze ermee moet ophouden om Maxime te ontmaskeren. Nee Janine blijft maar doorgaan want ze zal en moet Maxime ontmaskeren. Voor haar huwelijk kon ze het beter laten rusten. Maxime gaat nu haar zin krijgen alleen maar omdat Janine het niet kan laten rusten als ze eens luistert naar iedereen en het laat rusten verliest Maxime.

  Rikki en Sjoerd hadden best een goed gesprek. Dat ze er niet uitkwamen was alleen maar omdat Rikki nog verliefd is op Tim en Sjoerd niet kan beloven om nooit meer contact met Tim te hebben. Daarbij vind ik Rikki momenteel erg naief. Ze blijft maar denken dat Sjoerd haar terugneemt terwijl ze verliefd is op zijn broer. Ik vind dat Sjoerd er heel erg goed aan doet om Rikki niet meer terug te nemen. Er moeten dan wel goede afspraken worden gemaakt voor Bram want die mag er niet de dupe van worden. Ik lees ook dat nu hun niks meer in de weg staat Tim wel vind dat ze nu bij elkaar kunnen komen. Wat een sukkel is dat toch. Eerst lopen te slijmen bij Sjoerd dat hij er alles aan wilt doen dat het weer goed komt en nu wilt hij het alsnog een relatie met Rikki. Als hij echt zoveel om zijn broer geeft als wat hij zegt dan laat hij Rikki lekker met rust.

  1. Jaaaaa, Beau! <3 😀 (L)
   Alleen al in die 10 seconden is ie alweer zo leuk! 🙂 Als Tim door Beau gespeeld wordt, is Tim veel aardiger en heb je meer begrip voor hem, vind ik.
   Ik wil Beau's Tim & Rikki dan ook graag samen zien. Ik hoop wel dat ze dan wel echt even een kans krijgen op een serieuze relatie. Uiteindelijk komen Sjoerd & Rikki toch wel weer bij elkaar, dus laat nu Tim & Rikki maar even. Ze zijn te leuk samen om ze geen kans te geven vind ik!

   1. K vind t trouwens ook een beetje raar dat midden in de serie weer een andere acteur komt, t lijkt dan wel of dat er ineens een heel ander personage in komt alleen met een soort van dezelfde situatie en in dezelfde familie… En Beau is trouwens een betere Tim vind ik! Vanavond is ie terug! JEEJ!

 39. Als iedereen erachter komt dat Maxime schuldig is moet Janine haar kinderen en Ludo eens goed ervan langs geven dat ze fout zaten!! Lucas was toen met die placebo’s en nu weer zo boos op zn moeder, nou ik wil zn kop weleens zien wanneer dit uitkomt!

  Het zou nog best wel eens kunnen dat Janine helemaal depressief wordt ofzo door dit gebeuren. Dat ze door niemand geloofd wordt en buiten de familie gehouden wordt, en alleen nog contact heeft met Bianca en Laura.
  En dat ze uiteindelijk bijna zelfmoord wil plegen en dan wordt gered door Maxime?
  Dit gedoe gaat nog wel even duren, ben bang tot de zomercliff….

  1. Dat depressieve zou nog wel kunnen en de rest. Heb ik ook al aan gedacht, maart Maxime die haar redt zie ik niet echt gebeuren. Als ze gered zal worden zou dat wel door Ludo komen

 40. Ik vind Sjoerd niet echt slim vragen stellen aan Rikki. Hij blijft maar vragen of Rikki Tim nu vergeten is. Maar als ze al ongeveer 3 maanden verliefd is op Tim, is ze hem echt niet binnen een week vergeten… Ik snap dat hij dat hoopt, maar hij vroeg het vorige week ook al. Binnen een week gaat dat echt niet weg als het al 3 mnd bezig is. 😛

 41. ik hoop ook echt dat familie sanders er achter komt van janine of dat maarten alsnog de bewijzen opstuurd en dat ludo die dan leest hahahahha zou zijn kop wel is willen zien

 42. Nina liegt tegen Mike dat de baby er niet meer is samen met noud ,en ludo mag wel wat meer achter zijn eigen vrouw gaan staan !! Wordt er een beetje ziek van dat Maxime gedoe …

Geef een reactie