Maandag 14 januari
Als Janine de confrontatie met Maxime aangaat, valt daarbij een onschuldig slachtoffer. Jef is niet tevreden met de logeeroplossing die Rik en Nuran bedacht hebben. Aysen reageert haar frustratie over Bing af op Sjors. Noud en Nina moeten uitkijken dat ze niet ten prooi vallen aan familiestress.

Dinsdag 15 januari
Tim staat op het punt om Meerdijk te verlaten. Rikki wordt daardoor gedwongen een beslissing te nemen. Janine moet Ludo inlichten over wat ze heeft veroorzaakt. Lucas wil weten wat er speelt tussen Janine en Maxime.

Woensdag 16 januari
Nina wordt voor een duivels dilemma geplaatst en wordt gek van alle goedbedoelde adviezen. Sjoerd reageert heftig op het nieuws van Rikki en Tim. Lucas probeert te achterhalen wat er waar is van alle verdachtmakingen binnen de Sanders-familie.

Donderdag 17 januari
Janine moet Nina iets bekennen en probeert haar daarna aan haar kant te krijgen. Jef is diep beledigd als hij door Bianca en Nuran wordt uitgelachen. Maxime schrikt van het toestand waarin Nina verkeert, maar maakt daar vervolgens handig gebruik van.

Vrijdag 18 januari
Aysen is uiterst gespannen als Bing weer wordt bijgebracht. Als Tim moeite wil doen voor hun band als broers, wil Sjoerd weten wat Tim bereid is op te geven. Lorena spoort Sjors aan om naar het ziekenhuis te gaan. Rikki doet een bekentenis over iets dat ze in het verleden heeft veroorzaakt.

314 comments on “Spoilers 14 t/m 18 januari

  1. Haha die verhaallijn met Ludo was een grap!! Omdat Carlo en Irene zeiden dat hij zowat met de hele cast een relatie heeft gehad en daarop antwoordde Ferry: “Ja en binnenkort heb ik een liefdesverhaallijn met Ludo, nee hoor grapje!”

  2. Bing wil toch niet da t iemand het weet…. daarom dat Stanley ook niets weet. Hoewel het raar is dat Jef geen contact heeft opgenomen met hem

 1. Ja hoor tuurlijk 5 januari zijn laatste draaidag?!
  Punt één de cast van gtst had toen nog vakantie en punt twee ze draaien nooit in het weekend.

  Ik denk dat Bing met de flexwet te maken krijgt en er dus 3 maanden uit moet. Daarom ligt hij 3 maanden in coma.

 2. Vind t zo zielig voor dorothea als bing doodgaat. Dan heeft ze niemand meer levend behalve ludo echt zielig

  ik denk dat nina bevalt op vrijdag 18 januari gezien de spoilers. Ik denk dat amy ooit voor de grap sperma in ninas kont en kut deed en niet van mike zwanger is maar van niels. Dan komt amy langs en steekt nina en de baby neer en dan moet ze naar de gevangenis

  aysen moet niet die kleine dochter van sjors de schuld geven. Martine kon er niets aan doen. Hij moest gewoon niet met nuran naar bed dan werd hij ook niet verkouden en gingen de stamcellen vermenigvuldigen. Gelukkig heeft nuran theedoek op dr hoofd waarmee ze bing warm mee kan houden

  komt wiet terug? Volgens mij was de laatste keer toen bing en aysen wiet gebruikten en ze dus voor t laatst te zien wse. Hopelijk krijgt ze relatie met edwin. krijgen ze pille van lorena yessss

  waar is anita in de spoilers? is ze uit de serie geschreven ofso -,-

 3. ik weet niet in welke tijd je leeft maar dorothea, edwin en anita zijn allang dood, en dat taalgebruik over nina, zoiets mogen ze verwijderen van mij !!!

 4. ik denk niet dat Nina nu al gaat bevallen, ze is pas net zwanger, zo snel gaat dat nou ook weer niet. Wel wil ik weten hoe het gaat aflopen met Noud en Mike.

  Ik denk ook dat Rikki gaat bekennen dat ze op de stijger heeft gestaan, wel een beetje jammer dat Noud is vergeten dat Mike er tegen aan heeft getrapt, toen ze samen ruzie hadden.

 5. @tessa, dat weet noud niet want heeft ie nie gezien.
  en mensen reageer toch nie op die onzin van mensen zoals lichelle robin, zijn mensen die alleen maar aandacht willen en zo krijgen ze t nog ook!

 6. Ik geloof deze spoilers niet hoor !!!!
  Dus kom met echte spoilers en waar is wiet ???
  Bing gaat niet drie maanden in coma hoor voor een week of 2 niet langer dan een maand

 7. Ik geloof deze spoilers niet hoor !!!!
  Dus kom met echte spoilers en waar is wiet ???
  Bing gaat niet drie maanden in coma hoor voor een week of 2 niet langer dan een maand
  Marcus komt niet terug anders was het allang bekend geweest

 8. Dit zijn geen echte spoliers ik denk wel dat rond die tijd Wiet terug zal komen.Heeft niemand de spoiler van maandag 21 januari?

 9. Hoe kinderachtig die nepspoilers! Zoek een leven….

  De spoiler van maandag 21 januari wordt pas morgen bekend via kijkes.nl of de tvgids App.

  1. Doe niet zo fucking dom. Alles wat jij (Gladys of hoe jij jezelf TELKENS hier blijft noemen) is FAKE. Ga huiswerk maken prutser.

 10. Sowieso, dat die spoilers fake zijn. Er staat dat Lucas de liefde van zn leven ontmoet, terwijl Ferry zelf 3 weken geleden pas heeft gehoord dat hij weer een vriend krijgt in de serie. Ga geen fake spoilers maken, levenloos.

  вℓα¢к αѕ нєℓℓ

 11. Waar blijft die soap catfight tussen Janine en Maxime,
  laat ze eens lekker rollen en harentrekken in de huiskamer
  van de sanders heerlijk!

 12. Tess.
  Wat spannend.
  Wat ik al tijdje zat te denken: Ik hoop op een climax van de verhaal van Maxime en Janine. Dat een van hun gewond raakt of hun vijandigheid wordt eindelijk minder en ze worden vriendinnen? Of iets anders onverwachts?

 13. Tja, dat kan. Om eerlijk te zijn ben ik helemaal niet zo geïnteresseerd in die verhaallijn. Ik erger me er altijd een beetje aan, dat wraak nemen en al die vijandigheid. Maar die twee als vriendinnen zal denk ik nooit werken.

  Kben benieuwd wat de spoiler betekent dat Rikki Sjoerd niet kan bereiken. Misschien is het toch uit de hand gelopen tussen Sjoerd en Tim? (Bij de eerdere spoilers dacht ik al: daar komt Tim nog goed vanaf. Ik zie Sjoerd er nog wel voor aan dat het uit de hand kan lopen). Of misschien iets met Bram, maar dat is vergezochter denk ik.

 14. Een paar weken geleden werden er op deze website spoilers geplaatst. Een regen van kritiek volgde. Volgens velen waren ze nep en niet geloof waardig. Een paar dagen later werden de echte spoilers bekent gemaakt, en wat een grap…..ze waren exact hetzelfde als de spoilers waarvan iedereen riep dat ze niet echt konden zijn.
  Ik begrijp dat het vervelend is dat mensen hier dingen op plaatsen puur voor de aandacht, maar dat wil nog niet zeggen dat alle spoilers die hier geplaatst worden dan ook nep zijn.
  Wacht gewoon even af, en je ziet vanzelf of ze echt of nep zijn.
  Geduld loont mensen……dan hoeven we ook niet meteen mensen te gaan “aanvallen” die hier spoilers op plaatsen. Mocht eruit komen dat ze nep zijn, dan kun je altijd nog even in een reactie plaatsen dat je het niet prettig vind dat er zomaar van alles geplaatst word.

  1. Sorry, niet zo mee eens.
   Mij lijkt, dat wanneer mensen de bron erbij plaatsen,
   (dus, waar ze de spoilers vandaan hebben gehaald) ..
   Is er niets aan de hand.

  1. Bing gaat niet dood, ben wel bang dat hij en Sjors weer bij elkaar komen. En Indd, sta niet gek te kijken als maxime er voor zorgt dat iedereen Janine voor gek verklaart

 15. Nina gaat denk ik wel een miskraam gaat krijgen
  Ik gun het mike niet om een vader te zijn en nina een labiele moeder
  Nina is een getrouwde vrouw en ze woont bij haar ouders en krijgt een kind met haar minaar

 16. Mijn reactie was ineens verwijderd dus ik zeg het nog maar eens. Een vriendin van mij kent iemand van de makers van gtst. Ze zegt dat Nina en Noud uit elkaar gaan, Mike en Nina gaan trouwen en op de bruiloft Noud Mike gaat proberen te vermoorden.

  1. Ja hoor natuurlijk, precies hetzelfde als toen met Nina/Wiet/Noud.
   Al weet je het nooit met deze schrijvers, maar dit lijkt mij toch echt onwaarschijnlijk.

   Ik had vandaag echt een déjavu met die echo van Nina, was net als toen met Sjors, Danny en Bing -.-

  2. ik weet niet of ik dit moet geloven noud heeft zelf zoiets meegemaakt in cliffhanger 2011 dat wiet nina wou vermoorden om noud te krijgen en dat is mislukt denk je dat noud zo dom is dat e dat zelf ook doet? sorry maar ik geloof het niet en ook sorry als mijn reactie som overkomt zo bedoel ik het niet

  1. @Johan er staat nadrukkelijk een ? achter de koptekst van dit artikel.

   De betekenis van het ? =

   je vraagtekens bij iets zetten/plaatsen…

   Kortom het is allemaal NIET zeker. Men (de Televizier) vraagt zich af of dit de laatste keer Bing was dat Bing te zien is in GTST.

 17. Dinsdag 22 januari

  Aysen is uiterst gespannen als Bing weer wordt bijgebracht. Als Tim moeite wil doen voor hun band als broers, wil Sjoerd weten wat Tim bereid is op te geven. Lorena spoort Sjors aan om naar het ziekenhuis te gaan. Rikki doet een bekentenis over iets dat ze in het verleden heeft veroorzaakt.

 18. dinsdag 22 januari

  Rikki is radeloos als Sjoerd met Bram verdwenen zijn. Bianca vraagt Anton een onmogelijke keuze te maken. Daarna is het helemaal mis. Sjors is heel blij met de emotionele bekentenis die Bing aan haar doet, maar deze verwart haar ook.

  http://www.tvgids.tv

 19. Ik vind dat het nu wel eens tijd mag worden dat maxime erbij wordt gelapt.. Elke keer dat wraak gedoe op elkaar wordt je ook niet meer vrolijk van.

  Ik denk persoonlijk dat nina haar kind er nooit gaat komen wat er gaat gebeuren.. geen idee. Maar het kind komt er hoe dan ook niet.

  Ben ook benieuwd wanneer Wiet weer terug komt. Wat ik ook op dit moment een spannende lijn vindt is het verhaal rondom Rikki, Tim en Sjoerd. Vooral nu de laatste spoiler aangeeft dat Sjoerd ervandoor is met Brammetje.

  Wat zou die keuze van Anton moeten zijn? Of Sjoerd of Tim??? Het verhaal rondom Bing, Sjors en Aysen is denk ik ook nog niet klaar.. Bing wordt beter, verklaard Sjors weer zijn liefde voor haar en Aysen was gewoon maar even een afleiding voor Bing.\

  Gaat ze sjors toevallig ook van de trap gooien? Vindt het overigens wel heel bizar dat het nog niet bekend is dat zij Danny heeft vermoord..

 20. Als bing nu met Sjors gaat ipv van met Aysen dan is hij echt de vieste eikel ooit als je ziek bent wel met Aysen lief doen en daarna weer met sjors gaan hoop dat hij dan als nog voorgoed de serie verlaat. En als Sjors idd weer met Bing gaat stop ik met kijken de verhaallijnen beginnen beetje langdradig te worden.

 21. Spoilers 21 januari

  Janine weigert zich door Lucas en Nina weg te laten sturen. Maxime vindt daar Janine professionele hulp nodig heeft. Rikki schrikt als Sjoerd niet thuis is en ze hem ook niet kan bereiken.

  Spoilers 22 januari

  Rikki is radeloos als Sjoerd met bram verdwenen is. Bianca vraagt Anton en onmogelijke keuze te maken. Daarna gaat het helemaal mis. Sjors is heel blij met de emotionele bekentenis die Bing haar doet.

  Spoilers 23 januari

  Sjoerd krijgt onverwacht bezoek. Sjors denkt dat het beter is als ze Bing een tijdje vermijd. Nuran krijgt door dat Aysen bang is Bing te verliezen. Rikki verzwijgt dat ze aangifte heeft gedaan tegen Sjoerd.

  Spoilers 24 januari

  Tussen Mike en Noud loopt het uit de hand. Ook Sjoerd en Rikki maken ruzie maar ze zijn het erover eens dat bram niet de dupe mag worden. Janine bekend laura dat ze met Ludo en Maxime in therapie gaat.

  Spoilers 25 januari

  Lorena is in shock als ze op staat aangesproken wordt. Tijdens een therapie sessie met de psycholoog laat Janine zich door Maxime op de kast jagen. Sjors is niet klaar voor het nieuws over haar zusje

 22. ik denk dat bing nog blijft leven omdat in de spoler van 18 januari stond dat hij word ontwaakt dus dat hij uit de coma komt maar wat er dan gebeurt ?? daar kan nog vanalles gebeuren. en over rikki sjoerd en tim : rikki staat onder druk en moet snel een keuze maken omdat tim met spoed een beslissing heeft gemaakt om uit meerdijk te vertrekken. rikki gaat de waarheid tegen sjoerd zeggen dus er ontstaat daar nogeen conflikt en tim is uiteindelijk tog in meerdijk want anders zou hij geen ruzie kunnen maken met sjoerd want hij wilt het oplossen met hem sjoerd krijgt ruzzie met rikkiomdat ze de waarheid spreekt en alles zegt wat er is gebeurt ik denk zelf dat rikki iets met tim krijgt dat het uit gaat met sjoerd en over wiet gesproken vind het wel leuk dat zij weer terug komt want ze acteert echt goed hoor ik denk wel dat ze weer iets met nina gaat flikken en toch heb ik weer twijfels wie zien wel wat er gebeurt….

 23. inderdaad dat jurkje was echt lelijk maar ik vind haar ook helemaal niet passen in de serie maar denk uiteindelijk wel dat ze in de serie blijft want ik ben aan het twijfelen of noud blijft bij nina of nina word het te veel en kiest opnieuw voor mike omdat het de vader van het kind is en dan komt wiet terug ik denk dat 1 van die 2 boys dus iets met haar gaat krijgen of ze krijgt noud terug(is haar ex) of ze pakt mike en dat rozemarijn dat bij sjoerd samen komt en rikki met tim dus heeft elk een partner

 24. “Maandag 14 januari
  Als Janine de confrontatie met Maxime aangaat, valt daarbij een onschuldig slachtoffer.”
  Wie ? Iemand een idee ? Ik dacht aan Nina, want ; “Maxime schrikt van het toestand waarin Nina verkeert”, maar zeker weet ik het niet, want dat kan ook met haar zwangerschap te maken hebben. Wat denken jullie ?

  1. dat denk ik dus ook al hele tijd, en zeker nu hierboven ook ergens de spoiler staat dat lucas en nina janine niet toelaten. denk dus ook dat janine en maxime ruzie krijgen of iets en dat dan nina per ongeluk valt of zoiets en dan miskraam krijgt. 1 ding weet ik zeker, ze blijft sowieso niet zwanger

 25. Heb dus totaal geen zin in dat therapiegedoe tussen Ludo, Janine en Maxime en het ziet er ook nog naar uit dat Maxime wéér gaat winnen -.-

  Ik denk idd ook dat Nina het slachtoffer wordt en dat ze daarom haar moeder niet meer wil zien.

  1. Wat je schrijft over die therapie met Ludo, Janine en ben ik ook “bang” voor.

   Waarom doen de schrijvers van GTST dit toch. Telkens Maxime in het voordeel stellen. Bah bah, ze draait iedereen telkens weer een rad voor de ogen. Met haar zogenaamde zielige gedoe.

 26. Waar ik op had gehoopt was dat Nina wel zwanger blijft en na haar bevalling in een postnale depressie komt, i.v.m haar labiele persoonlijkheid. Dit zal wel niet, na de gelezen spoilers, zal ze denk ik een miskraam krijgen.

 27. Het wordt toch wel eens tijd dat Ludo zijn ogen open gaan wat Maxime betreft. Die komt er inderdaad elke keer goed vanaf ten koste van Janine. Wordt een beetje moe van die verhaallijn.

  Ook van de verhaallijn van Sjoerd, Tim en Rikkie maar uiteindelijk volgende week komt Sjoerd erachter hoe het werkelijk zit. Jammer dat het ongeveer dezelfde verhaallijn is als toen met Rik, Charlie en Danny.

  Die stress bij Nina is echt niet goed voor dat kindje. Maar ja ze zal toch wel een miskraam krijgen als ik toch iemand niet met een baby zie is dat Nina wel.

  Ik denk dat Bing weer beter wordt maar misschien even moet bijkomen van alles en er dan voor die 3 maanden eruit gaat. En uiteindelijk toch weer samen komt met Sjors.

  Ik denk dat Sjors ook even weg gaat (vanwege de zwangerschap van Inge) maar dat ze Inge hele wijde kleren gaan laten dragen. Hoewel het natuurlijk wel handiger zou zijn geweest als ze Sjors toch zwanger hadden gemaakt. Kan nog altijd fout van het ziekenhuis.

  1. Zou ook wel echt iets zijn voor Nina idd zo’n depressie na zwangerschap.. Al heb ik het vermoeden dat die baby in de soap niet geboren gaat worden, al kan dat ook wishfull thinking zijn omdat Mike de vader is.. XD

 28. Echt een groot nadeel aan deze site is dat al die belachelijke (en soms ook ruziezoekende) reacties niet verwijderd worden, zou veel leuker zijn als hier in de comments gewoon leuk, gezellig en realistisch gepraat/gespeculeerd kon worden over GTST, in plaats van al dat belachelijke gedoe tussendoor over Martines die terugkeren..

  1. Inderdaad! Door Maxime en Janine’s ruzie… Het zag er wel uit als een harde klap! En het voorfilmpje van dinsdag laten ze zien dat Nina in het ziekenhuis ligt en Noud en Lucas direct moeten komen… Dus wel spannend. Wie weet toch nog een miskraam, zoals hierboven wordt gespeculeerd.

  1. ze bedoelt denk ik gewoon de aftiteling van de aflevering van maandag.
   Daar zie je een héél klein stukje van dinsdag.
   Daar zie je dus ook dat Ludo in het ziekenhuis is en Lucas belt, die in de Koning is et Noud.

 29. Ik had al zo een vermoede dat nina een miskraam zou krijgen want janine is weer met zich zelf bezig
  Maxime heeft gewonnen ludo,nina en lucas woedend op janine je zult het zien
  Nina is geen moeder en het beste is mike is geen vader let maar op de kind gaat er niet komen

 30. Ik vindt het echt zielig voor Janine. Zij krijgt hier waarschijnlijk de schuld van, Nina en Lucas willen niets meer met haar te maken hebben en Maxime laat iedereen denken dat ze gek is

 31. Janine heeft het zelf veroorzaakt maxime heeft het gewoon goed gedaan !
  Ik denk wel dat ze nina en lucas kwijt is en miscchien ludo nog niet
  Ik vind het niet zielig voor janine het is haar schuld ze is alleen bezig met maxime en haar zelf ze heeft nina niet eens gesteund ze gaat elke keer naar maxime vind je het gek!!

 32. @gtstlove misschien vooruit kijken op RTL XL?

  Ik denk dat Bing (flexwet) ook weer met Sjors (zwangerschapsverlof) krijgt en dat ze samen er tijdelijk eruit gaan. Er is wel een probleem in GTST, want Nina, de familie Bouwhuis (op Tim na) en Rikki (allen flexwet) moeten er ook tijdelijk eruit. Dat betekend dat er 7 castleden tijdelijk weg zijn.

 33. dat zijn er een hoop te gelijk dan

  maar zijn er niet in tussen al een paar in vaste dienst??
  anders lijkt het mij wel een lege boel

 34. Bing,sjors en nina hebben geen flexwet meer toch ??
  Bing is er al sinds 2005 volgens mij hij gaat er niet uit hoor
  En bij sjors komt het ook wel goed hoor met haar zwangerschap in het echt

 35. Misschien krijgen bianca ,anton niet niks met de flexwet te maken we zullen wel zien,anders gaan ze voor de zomer weg en zo komen later in oktober weer terug van een wereldreis maar als sjoerd en rikki uitelkaar zijn lijkt me dat knap lastig

 36. Dat sjoerd er vandoor is met bram kan wel kloppen want weet dat er zoiets gaat gebeuren want er komt ook een nieuwe bram en de ouders van dat jongetje ken ik

 37. Ja ik ben er ook benieuwd naar hoe gtst dit gaat oplossen als straks Inge met zwangerschapsverlof gaat en Everon, Marly, Joep, Cynthia, Robin en Guido met de flexwet te maken krijgen.

  Misschien hebben Marly en Everon inmiddels een vast contract? Omdat ze er allebei al vanaf 2005 inzitten.
  Of Joep en Cynthia hebben een vast contract.

  Ik denk dat er in ieder geval 1 persoon bij is gekomen die een vast contract heeft (naast Jette, Bartho, Erik, Caroline, Ferri en Inge. Aangezien Lieke vorig jaar stopte en zij ook een vast contract had komt er een plaats vrij.

  En verder heeft het natuurlijk te maken of de persoon een eigen bedrijf heeft of niet. Marjolein Keuning heeft dat en zij heeft daarom niet te maken met de flexwet.

 38. Ik heb zo het gevoel dat Wiet terug komt voor dat Nina gaat bevallen en dat Noud dan opnieuw verliefd op Wiet word, en daardoor Nina weer met Mike gaat maar Mike weer iets met Sjors gaat beginnen omdat ze opnieuw weer verdriet heeft.

 39. en dat sjors in het echt zwanger is en niet in de serie, daar weten ze heus wel een oplossing over. die mensen daar kunnen dat echt wel.

 40. Maandag de 14e zie je nina onder een auto liggen en daarna in het ziekenhuis!
  Ik denk niet dat ze dan een miskraam krijgt omdat het er daarna nog vaak in spoilers voorkomt en dat ze een keuze moet maken. T kindje zal wel wat krijgen. Of raakt gehandicapt en dan moet ze kiezen tussen weghalen of houden. Dan krijgt deze verhaallijn toch nog zijn eigen kantje

 41. Nina krijgt een miskraam hoor ik weet het zeker, zij is geen moeder ze een verwende + labiele persoon en zij kan geen kind opvoeden hoor en de idioot mike gun ik het niet om vader te worden

 42. Diana, kan je alsjeblieft die onzin een keer voor je houden. Tenzij je door de schrijvers persoonlijk op de hoogte wordt gehouden, weet je net zoveel als de rest van GTST kijkend Nederland. Dus cut the crap en hou gewoon je domme opmerkingen voor je. Stop ook met Mike haten, we weten het nu wel en je moet er gewoon mee stoppen. Doei

 43. rikki is zooo hypocriet. toen charlie van danny naar rik ging was zij het die de grootste problemen mee had dat een vrouw tussen 2 broers zou komen en nu doet ze hetzelfde. een beetje verliefd zijn is echt geen echte liefde, waarvoor je alles in 1 keer laat vallen en de vader van je kind voor zijn eigen broer inruild, ik hoop at ze uitgekotst wordt door bianca. en die Tim ook, ga je alles opgeven waarvoor je eigenlijk naar meerdijk ben gekomen om in te gaan op een beetje verliefdheid, je weet niet eens hoe deze persoon echt is, je kent elkaar amper. pfff soaps uiteindelijk he 😀

 44. Marcus Sanders komt wel degelijk terug samen met zijn dochter Kimberey. dit is namelijk al sinds november bekend maar ze wisten alleen nog niet wanneer. Marcus zal gespeeld worden door Hugo Metsers. Dit heeft Maxime (marjolein keuning) zelf aangegeven. Wiet komt inderdaad de 25ste terug in GTST waarschijnlijk zal ze Noud weer proberen af te pakken van Nina.

  1. Marcus Sanders komt niet terug en Kimberly ook niet. Dit is een half jaar geleden zomaar op zappen.nl geplaatst terwijl er geen enkele betrouwbare bron van was. Sindsdien heeft iedereen dat bericht overgenomen, ook de Story.

   Rohan Gottschalk (uitvoerend producent van GTST) heeft op twitter ook gezegd dat dit niet klopt.

 45. ik hoop dat Nina geen miskraam krijgt, lijkt me best zielig.
  ik ben wel benieuwd naar de aflevering morgen, heb nog niet de shortie gezien dus wordt extra spannend. Ook wil ik wel weten hoe het nou uiteindelijk gaat aflopen met Rikki Sjoerd en Tim

  Mensen moeten echt ophouden met Mike haten, hij kan hartstikke goed spelen. ik vind hem wel grappig juist. en hij kan er toch ook niks aan doen dat hij die rol krijgt, en dat hij zo tegen Noud en Nina doet. het is gewoon zijn werk. dus ga hem niet haten, hij doet het hartstikke goed 🙂

 46. Mensen.
  Ophouden met die geruchten te verspreiden wat niet waar is. Eerst zegt iedereen dat Martine terugkomt en nu zegt iedereen opeens dat Marcus terugkomt.

  Dat gaat vervelen. Het is niet waar tenzij het door RTL of andere betrouwbare bron wordt vermeldt dan is het echt waar.

  Wie weet komt die wel terug maar dat gebeurt niet nu en misschien wel nooit?

  En nou over GTST:
  Het is echt super spannend. Ik hoop natuurlijk niet dat Nina miskraam heeft. Nu denkt iedereen Nina heeft miskraam maar het kan ook iets anders gebeuren? Het kind blijft leven en die kan zwaar gehandicapt zijn. En dan moeten ze kiezen het houden of abortus?

  En de verhaalijn over Tim Rikki en Sjoerd is wel spannend. Nu Anton het Bianca heeft verteld ben ik wel nieuwsgierig hoelang het geheim blijft.

  Maar zoals het lijkt biecht Rikki het zelf al op deze week of volgende week.

 47. Hoe kan dat in hemelsnaam gelekt zijn, terwijl het nog niet eens uitgezonden is? Maar dus weer een aanrijding… na Sjors en Jack de derde aanrijding binnen een jaar. Hebben de schrijvers nu echt geen inspiratie meer?

 48. Ik denk wel dat er een miskraam komt maar niet nu meteen. Ik denk dat het een paar weken later pas gebeurt! Dat ze last krijgt van haar buik. En als ze weer en echo laten maken dat het dan verkeerd is! En dan kan Mike het wel helemaal vergeten!

 49. Voor de liefhebbers!

  De volgende aflevering staat elke dag als torrent op isohunt, dus die van morgenavond staat er sinds vrijdag 23:00 al op, de aflevering die je dus eigenlijk voor 1 euro kan kopen kun je ook ff bekijken via isohunt. Dus als je het echt zó spannend vind dat je wil kijken, dan kan dat op deze manier!

  Ik kijk al sinds september/oktober op deze manier

  Je moet wel ff utorrent downloaden om ze te bekijken

  Veel plezier!

 50. @Wcpot lijkt me niet dat Noud Mike probeert dood te schieten op de bruiloft van Nina en Mike (als die komt) Noud heeft dit zelf meegemaakt! En @gtstforlife dat is idd precies hetzelfde als cliffhanger 2011 Noud/Nina/Wiet dus ik vertrouw het niet helemaal wat jij zegt @Wcpot en je kunt trouwens ook zomaar zonder dat het waar is zeggen dat een vriend/vriendin iemand van die GTST mensen kent en als het waar is wat jij zegt dat jou vriend/vriendin die mensen echt kent kan ze ook liegen zodat het toch een verrassing blijft wat er gebeurt ik zeg niet dát het biet waar is ik zeg alleen dat ik het niet vertrouw

 51. Maandag 21 januari
  Janine weigert zich door Lucas en Nina weg te laten sturen. Maxime meent dat Janine professionele hulp nodig heeft. Bianca krijgt het gevoel dat Mike de situatie rond Nina niet aankan. Rikki schrikt als Sjoerd niet thuis is en ze hem ook niet kan bereiken.

  Dinsdag 22 januari
  Rikki is radeloos als Sjoerd met Bram verdwenen zijn. Bianca vraagt Anton een onmogelijke keuze te maken. Daarna is het helemaal mis. Sjors is heel blij met de emotionele bekentenis die Bing aan haar doet, maar deze verwart haar ook.

  Woensdag 23 januari
  Sjoerd krijgt onverwacht bezoek. Sjors denkt dat het beter is als ze Bing een tijdje vermijdt. Nuran krijgt door dat Aysen bang is om Bing te verliezen. Rikki verzwijgt dat ze aangifte heeft gedaan tegen Sjoerd.

  Donderdag 24 januari
  Tussen Mike en Noud loopt het uit de hand. Sjoerd en Rikki maken elkaar grote verwijten, maar zijn het er over eens dat Bram nooit het slachtoffer mag worden van hun problemen. Janine bekent aan Laura dat ze, samen met Ludo en Maxime, in therapie gaat. Rik wil zijn dochter beschermen en hoopt dat hij doordringt tot Tim.

  bron: tvgids.tv

 52. Ik denk dat Nina bij noud blijft. Maar wiet wil Nina.terug pakken dus krijgen wiet en Mike met elkaar dus proberen ze hun uit elkaar te krijgen dan is het. Nina love Mike. Wiet love noud. N. Dit is wat ik denk hoor maar ik denk dat wiet achter het stuur zit Gr. GTSTfan

 53. Vrijdag 25 januari 2013:

  Lorena is in shock als ze op straat aangesproken wordt. Tijdens een therapiesessie met de psycholoog laat Janine zich door Maxime uitlokken en op de kast jagen. Sjors is niet klaar voor het nieuws dat ze over haar zusje krijgt. Noud probeert te ontkomen aan een lastige situatie met Nina.

  bron:tvgids.tv.

 54. Het gerucht gaat dat Noud en Nina uit elkaar gaan (Nina dus toch voor Mike kiest) en dat op de bruiloft van Nina en Mike,Noud een poging doet om Mike te vermoorden..
  Zelf lijkt mij dit zeer onwaarschijnlijk,want dat zou betekenen,dat je een soort van herhaling krijgt van vorig jaar..
  Weet niet goed wat ik er van moet denken,maar hoop ook,dat dit niet waar is.

  1. Dat hoop ik ook maar, dat zou echt niet leuk zijn en ook nog eens ongeloofwaardig. Laat Mike maar naar Sjors gaan, zodat Bing bij Aysen blijft. En gewoon Nina & Noud, die twee zijn veel te leuk! 🙂

  2. Maak je niet druk dit gaat echt niet gebeuren hoor, je gelooft het toch zeker zelf niet iedereen kan zeggen dat die een vriend of vriendin heeft die bij gtst werkt die mensen die daar werken mogen helemaal niks doorvertrellen dus grote onzin, en daarbij gaan ze echt niet weer precies hetzelfde doen als de cliffhanger van 2011, als ze zoiets al zouden doen is het zo dat het op die verhaallijn lijkt maar niet precies hetzelfde is. En trouwens zien jullie Noud werkelijk iemand neerschieten daar is hij het karakter toch helemaal niet voor, laat je alsjeblieft niks aanpraten door andere die het leuk vinden om dingen te verzinnen.

   1. ik zie noud ook niet iemand neer schieten
    is ie veelste lief voor
    volgens mij is de cliffhanger nog helemaal niet bekent bij de acteurs die weten het ook niet zo ver van te voren

 55. Vanavond krijgt Nina een ongeluk veroorzaakt door Janine en Maxime, daardoor krijgt ze waarschijnlijk een miskraam en word Mike geen vader. Wel zielig voor Nina maar niet voor Mike. Ik hoop dat hij oprot. Ik ben die verhaallijn van Janine en Maxime ook zat.

 56. Ik hoop dat Wiet en Sjoerd bij elkaar komen. Die twee passen supergoed bij elkaar en zijn allebei leuk! En rikki en tim moeten maar bij elkaar blijven, het zijn allebei slechte mensen door Sjoerd en Bram van wie ze zogenaamd houden te bedriegen dus ze verdienen elkaar.
  Ik denk dat Aysen Sjors wil vermoorden, maar dat mislukt en dan wordt sjors weer invalide en dan heeft lana dus geen ouders meer over die voor haar kunnen zorgen dankzij Aysen. En dan gaat ze toch medelijden krijgen met Lana en geeft ze zichzelf aan bij de politie vanwege Danny. Ïk hoop dat dat gebeurt, dan zijn we eindelijk van haar af.

 57. @sannegtst helemaal met je eens
  Maar het is meer de schuld van janine zij viel maxime aan en nina probeert tussen te komen en word door janine weggeduwd
  Ik vind het wel zielig voor nina maar ik vind haar niet een echte moeder type

 58. @Ann
  En wie gaat Maxime dan slaan? Janine? Die zie ik echt niet Maxime klappen geven. Ik denk dat ze dat wel zou doen. Maar dat doet ze niet zo snel. Maargoed toevallig is Maxime mijn favoriete actrice.

  En ik hoop dat de verhaalijn Maxime/Maarten/Janine/Ludo een spannende wending krijgt. Misschien een bitchfight tussen Maxime en Janine? Of dat ze elkaar iets vaker in de haren vliegen? Wie weet? Hoop in ieder geval wel op een climax.

 59. Ik denk dat de baby er niet komt of dat die niet gezond ter wereld komt ik heb de hele aflevering al gezien van morgen staaat op youtube :-):-) er staat ook dat er een duivels dilemma komt voor nina

 60. grote spoiler:

  bron: Facebookpagina van Everon Jackson Hooi:

  Everon gaat GTST verlaten, hij is niet meer werkzaam voor Endemol, het bedrijf wat GTST produceert.

  Ik vind dit echt jammer, Bing is echt een leuk personage en wordt heel goed neergezet door Everon

 61. Nina’s baby heeft een zuurstoftekort opgelopen door het ongeluk, daardoor is de kans groot dat het kind gehandicapt ter wereld komt. Het duivelse dilemma is dat ze moet kiezen tussen abortus of een gehandicapt kind opvoeden. Het antwoord moge duidelijk zijn.

 62. Bing gaat er niet uit hou er over op zeg !!
  Ten eerst dat zou het allang bekend zijn door boulevard
  Ten tweede bron ??? Waar heb je het gelezen ??
  Ik moet ophouden over mike maar mensen moeten ophouden met dingen te verzinnen
  Mensen komen terug mensen verlaten gtst

  Tot nu toe geen marcus dat is nogal een schok zeg !!
  Wiet is wel bekend en dat klopt dan ook !!

 63. @Diana.
  Nou even reactie op jou. Het kan wel dat Bing eruit gaat. Het hoeft niet altijd bekend gemaakt te worden. Bij Rosa en Edwin was het ook geheim gebleven dat ze eruit gingen. Wie weet gebeurt het bij Bing ook dat het geheim is gebleven?

  Dus het hoeft niet altijd bekend te zijn gemaakt.

 64. Nou mensen!!
  Ik heb goed nieuws voor alle kijkers van vroeger en ook voor alle DVD kijkers.

  Ik heb Justbrigde gemaild over wanneer Seizoen 8 uitkomt. Want op Wikipedia staat er steeds dat Seizoen 8 in April uitgebracht wordt en Seizoen 9 in Juni en Seizoen 10 in November.

  Dus ik heb daarom even gemaild naar JustBrigde. En ik kreeg vanochtend mailtje terug. En die zei: Deze release staat gepland eind April.

  Dus Seizoen 8 wordt uitgebracht in April.

  En ik heb op Bol.com ook gekeken. En het staat dat Seizoen 8 op 23 April 2013 wordt uitgebracht. En ook staat er dat Seizoen 9 wordt uitgebracht. Maar niet in Juni maar wel in Augustus dus Seizoen 9 wordt in 20 Augustus 2013 uitgebracht!

  Seizoen 10 is er op dit moment niks over bekend. Maar het betekent nog niks.

  Wie weet wordt het dit jaar toch uitgebracht rond November of December? Maar het kan ook dat het in 2014 gebeurt.

  Dat is super he?

 65. Dvd’s van gtst is leuk maar het is hartstikke duur en het is een soap dat wil je niet 200 keer hebben gezien
  Ik heb niks tegen de mensen die het wel doen, het is alleen crisis dus ik wil liever me huur en zo betalen dan dvd’s van 50 euro kopen ik koop niet een s meer dvd ‘s

 66. Ten eerst bing is genezen van de erge ziekte
  Ten tweede hij is in coma gebracht omdat hij een virus heeft omdat hij geen weerstand had/ heeft hij ontwaakt uit de coma vrijdag en volgende week staat hij nog in de spoilers
  Dus ga weg met je onzin en het staat niet op zijn facebook pagina dus hou op met onzin zonder er bron bij te hebben

 67. Ik geloof jullie niet
  Voor zover ik weet zijn jullie echt zielig en jullie proberen,mij te laten geloven dat bing dood/ weggaat maar dat is echt niet zo !!
  Ten eerste als jij een bekende van everon bent ?Dan praat jij wel snel je mond voorbij!!
  Ten tweede everon moet ook zijn mond houden!!
  Dus dromen julllie maar verder en het gaat niet gebeuren, totdat hij het zelf gaat onthullen en of boulevard het bekend gaat maken

 68. Ik ben geen fan van bing maar hij gaat er niet uit
  Dus mensen let niet op de bing hater die denkt dat hij er uit gaat
  Ja jij probeert steeds te zeggen dat hij er uit gaat dus hou jij maar op

 69. Vanochtend heb ik in de file gestaan vlak bij de studio van ende mol, Ik ben daar toen even langsgereden om even een stukje af te snijden en omdat ik wel een beetje nieuwschierig was.. op dat moment kwamen everon en ruud gewoon aanrijden ik ben toen met ze op de foto geweest als bron voor jullie! Als je de foto wil zien geef je Email

 70. sorry mag ik even vragen waar de bron is dat bing eruit gaat?
  iedereen is ineens bevriend met mensen die everon kennen en zelfs dat ze hem zelf spreken. ik drink ook elke avond om 8 uur een lekker bakkie thee met de hele cast van gtst nog wel maar hoor nergens dat bing eruit gaat.

 71. als maxime het red ludo en janine uit elkaar te drijven stop ik met kijken naar de serie waar ik al heel wat jaren naar kijk dit zou laten zien dat hoe gemener en listiger je bent je het uit eindelijk wint ZO NIET MEE EENS!!!!!!!

 72. Ben erg benieuw wat nina gaat doen! Ik vind het erg zielig voor Janine ze heeft helemaal niets verkeerd gedaan ze heeft gewoon gelijk! Ik hoop wel dat Nina de baby houdt. En dat Wiet en Mike samen verder gaan, maar zo zal het wel niet lopen. En als Nina de baby houdt kun je al verwachten dat die gewoon gezond is, want je zult nergen een gehandicapte baby kunnen inhuren bij een castingbureau.. dat denk ik tenminste..
  Graag jullie reactie:-)

 73. Spoiler 18 januari

  Bing komt uit coma en de eerste die bing ziet is Ysen. Bing is in de war en wil zsm dat Sjors komt. De affaire tussen Rikki en Sjoerd lopen de gemoederen op. De breuk is definitief, Sjoerd kan er niet mee leven. Wat gaat er met Rikki gebeuren, keert Rikki terug bij tim of is ze standvastig en blijft ze voor Sjoerd gaan? Janine wordt binnen de familie de deur gewezen, maar de enige die haar geloofd is Ludo.

 74. ik denk dag het op het Maxime/Ludo/Maarten
  gebies wel goed komt.Op het Nina/Noud/Mike gebied heb
  ik twijfels over……Bing overlijdt denk ik wel…..Dus
  tussen Aysen en Sjors komt het niet meer goed.
  Nina krijgt denk ik gewoon een baby dat ie gezond
  is of ze krijgt geen baby of ze laat hem weghalen.
  En nu nog iets:Wie zijn Martine en Wiet?
  Zolang kijk ik nog niet……
  En nog iets:Waar is Maarten gebleven?

 75. Maarten is weggestuurd door Ludo . Wiet is de aartsvijand van Nina want ze wou Nina dood hebben. in 2005 ging Martine de moeder van Sjors door Ludo op de boot weg over de zee hopelijk geholpen veel kijkplezier.

 76. @Spoiler: Dit is geen pornosite he. Dus als jij die grove taal wilt spreken ga dan naar een pornosite toe daar kun je die woorden gebruiken hier niet.

  @Redactie: waarom doen jullie hier niets aan. Ik vind dit echt niet kunnen om zo te spreken.

  1. Ook mee eens. @Angelque.

   Redactie, ik sluit mij aan bij de oproep van @Angelique, doe hier iets aan. (en niet alleen deze reactie, er staan wel vaker reactie’s, die in mijn ogen te ver gaan.)

 77. Die hele saaie verhaallijn rondom Maarten/Janine/Ludo/Maxime heeft toch nog iets spannend opgeleverd. Het ongeluk van Nina en de consequenties daarvan.

  Maxime is niet mijn favoriete karakter. Ze moet altijd wraak nemen op Janine. Misschien ook een obsessie voor haar Janine. Ik moet wel zeggen dat ze dit wel slim heeft gespeeld. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat er iets met Nina zou gebeuren. Ze heeft de Nina en Lucas nu wel zover dat die niks meer met haar te maken willen hebben. Dat is ook al voor de 1000ste keer.

  Janine is inderdaad erg aan zich zelf aan het denken. Nina wilde graag vertellen dat ze zwanger was maar Janine was alleen maar bezig om Maxime te ontmaskeren. Lucas had echt even behoefte om met zijn moeder te praten (toen hij kreeg te horen dat Bing in coma werd gebracht) Janine had het weer veel te druk om te luisteren naar haar zoon. Janine had wat beter naar Bianca moeten luisteren die zei dat het verkeerd zou aflopen. Ik moet Maxime wel gelijk geven dat zij een obsessie is voor Janine maar omgedraaid ook.

  Ik vind het wel zielig voor Nina dat ze misschien een gehandicapt kindje krijgt. Is ook een moeilijk besluit. Maar als ik Nina zou zie zou ik het weg laten halen. Omdat ik denk dat Nina het helemaal niet aan kan om voor een eventueel gehandicapt kindje te zorgen. Qua gedrag vind ik zelf dat ze ook niet voor een normaal kindje kan zorgen.

  Ik vind Rikki wel goed. Hoe kan zij nu denken dat Sjoerd nu met haar verder kan. Ze is verliefd op iemand anders. Tuurlijk kan Sjoerd dan niet meer met haar verder. Beetje dom gedacht hoor.

  1. @Angelique, mijn complimenten voor je mooi geschreven reactie. Het doet mij deugd eens een inhoudelijk sterke reactie te lezen en heb dat dan ook met veel plezier gedaan. Ik ben het volledig met je eens, het zouden zo mijn woorden kunnen zijn.

 78. Wat een onzin, Everon verlaat GTST helemaal niet, als het waar was wat er verteld wordt op facebook had deze verhaal dan allang op internet gestaan zoals RTL Boulevard, De Telegraaf enzo. Everon zit gewoon nog steeds in GTST.

 79. Pfff nee he als Ludo en Janine nu weer uit elkaar gaan -.-
  Nina, Lucas, en Ludo zijn ook zó naief he dat ze Maxime geloven. Ze weten toch inmiddels wel hoe Maxime in elkaar steekt?
  Echt belachelijk ze geloven hun tante/zus wel, maar hun moeder/vrouw niet. Dit zegt ook wel genoeg over de relatie van Ludo en Janine.

  Ik hoop niet dat deze verhaallijn weer máánden gaat duren… laten ze er aub snel achter komen dat Maxime hierachter zit en haar zsm een andere/leukere verhaallijn geven.

 80. Ik heet trouwens diana en niet dianne
  Iemand gebruikt mij naam ik was gisteren en vandaag niet op internet
  Die tijdlijke tim is goed niks mis mee en iedereen moet ophouden met schrijven,dat bing eruit gaat !! Dus bij deze stop met mij naam te gebruiken

 81. Ludo & Janine horen bij etiket, waarom moeten zij nou steeds scheiden, vindt dat Rikki en Sjoerd ook gewoon bij elkaar moeten blijven en zul je zien dat dat Sjors en Bing wel weer bij elkaar komen terwijl zij het slechte koppel ever zijn

 82. @SUPERGROTEGTSTFAN

  Martine is de moeder van Sjors voor het laatst begin 2005 ze werd op een bootje gezet door Ludo en toen de politie aankwam op het water was het bootje zonder Martine ze is dus vermist

  Wiet is de halfzus van Jack en Sjors ze kreegTBS begin seizoen 22 omdat ze Nina wou vermoorden, maar
  – schoot Janine neer
  – Lucas kreeg een toneellamp op zijn hoofd en raakte in coma
  – Rosa (moeder van Lorena) kreeg op de verkeerde plek de grote plank op haar (ze ging
  dood door een bactirie)
  – Danny werd geopereerd (geen idee meer wat) (de broer van Rik later in het seizoen van de trap geduwt)
  -Rikki had een vleeswond en kreeg te horen dat ze 8 maanden zwanger was van Bram
  – Tanya (een gestoord mens) was bewusteloos (werd later opgepakt voor vergiftiging)

 83. Ik vind het ook zielig voor Janine en ben de verhaallijn met Janine en Maxime een beetje moe. Ik vind het ook totaal ongeloofwaardig dat Nina en Lucas eerder hun tante geloven dan hun moeder. Zeker met de hele geschiedenis van Maxime. Als Maxime niet snel een andere verhaallijn krijgt mag ze van mij uit de serie geschreven worden. Ze voegt zo echt niks toe.

 84. Goeden tijden heb ik al weer een tijdje gemist. Als ik ook maar even mijn hoofd wegdraai komt die reclame mij weer pesten. Maar ja de reclame heeft deze soap nodig om mensen reclame te laten kijken.

 85. 21 Januari

  Janine weigert zich door Lucas en Nina weg te laten sturen. Maxime meent dat Janine professionele hulp nodig heeft. Bianca krijgt het gevoel dat Mike de situatie rond Nina niet aankan. Rikki schrikt als Sjoerd niet thuis is en ze hem ook niet kan bereiken.

  22 Januari:

  Rikki is radeloos als Sjoerd met Bram verdwenen zijn. Bianca vraagt Anton een onmogelijke keuze te maken. Daarna is het helemaal mis. Sjors is heel blij met de emotionele bekentenis die Bing aan haar doet, maar deze verwart haar ook.

  23 Januari:

  Sjoerd krijgt onverwacht bezoek. Sjors denkt dat het beter is als ze Bing een tijdje vermijdt. Nuran krijgt door dat Aysen bang is om Bing te verliezen. Rikki verzwijgt dat ze aangifte heeft gedaan tegen Sjoerd.

  24 Januari:

  Tussen Mike en Noud loopt het uit de hand. Sjoerd en Rikki maken elkaar grote verwijten, maar zijn het er over eens dat Bram nooit het slachtoffer mag worden van hun problemen. Janine bekent aan Laura dat ze, samen met Ludo en Maxime, in therapie gaat. Rik wil zijn dochter beschermen en hoopt dat hij doordringt tot Tim.

  25 Januari:

  Lorena is in shock als ze op straat aangesproken wordt. Tijdens een therapiesessie met de psycholoog laat Janine zich door Maxime uitlokken en op de kast jagen. Sjors is niet klaar voor het nieuws dat ze over haar zusje krijgt. Noud probeert te ontkomen aan een lastige situatie met Nina.

 86. Dat was niet echt slim van Janine…..Maxime loog
  trouwens wel over wat ze zei…..Dus daar had
  Janine gelijk over.Alleen bij Nina dringt dat niet door….
  Het lijkt of Jeff misbruik maakt van de situatie….
  Want Nuran moet de hele tijd dingen doen voor Jeff.
  Dat Janine,Ludo en Maxime in therapie gaan
  lijkt me best grappig om te zien uiteindelijk.

 87. Pfff Maxime komt er altijd mee weg. Slechte zet van de schrijvers.
  Dan was t Nick eindelijk gelukt om Maxime te pakken, maar twee maanden later kwam de waarheid al weer boven water.

  Erg jammer dat Nick en Janine steeds de pineut zijn, en Maxime nooit.

 88. Inderdaad……Maxime is al eerder betrapt dus ik
  begrijp niet dat Nina,Lucas en Ludo Maxime eerder
  geloven dan Maxime…..

 89. Maxime heeft teveel dingen gedaan,

  Amy afgepakt van Ludo
  Nick zat door haar in het gekkenhuis

  En zo kunnen we nog ff doorgaan,
  Het lijkt wel alsof Nina, Lucas en Ludo dat vergeten zijn.

  1. Inderdaad en die medicijnenverwisseling bij Janine is dan wel door Nick uitgevoerd, maar komt ook gewoon door Maxime. Zij heeft Nick toen helemaal gek gemaakt. Ik heb recent die verhaallijn weer helemaal gekeken via Youtube.
   Maxime heeft ook iedereen wijs gemaakt dat Nick Valentijn mishandelde enz.
   En nu dit weer…
   Hopen dat het ooit uitkomt en als het uitkomt vraag ik me af of ze ooit nog in de familie wordt geaccepteerd(denk het wel gezien zij overal mee weg komt)

   Ik vind het echt zielig voor Janine, eerst mist ze de complete voorbereiding en halve bruiloft van haar dochter en nu (als Nina het kindje houdt) waarschijnlijk dat hele zwangersschapsgebeuren. Dat zijn juist dé dingen die je als moeder mee wilt maken.

 90. Ik ben blij dat de ruzie tussen Maxime en Janine nu iets heeft opgeleverd. Ook al is dat negatief voor Nina. Het is wel raar dat Nina en Lucas hun tante geloven en niet hun moeder. Verder vind ik het jammer dat het bijna weer een herhaling is van het voorval met de placebo’s. Ook al had Janine toen niet gelijk. Hopelijk komt de familie Sanders er snel achter dat ze dit keer wel gelijk had. Anders kan het erg langdradig worden.

  Sjoerd weet eindelijk dat Rikki verliefd op Tim is, maar zijn reactie vind ik te heftig. Je kan niet kiezen op wie je verliefd word. Ben erg benieuwd of die breuk nog goedkomt, of dat Tim er Rikki samenkomen. Ik denk het laatste, want ik lees in de spoilers dat Sjoerd vlucht en steun zoekt bij een ander meisje.

  Wiet komt terug ! Wat ik mij afvraag is hoe Nina, Lucas, Lorena en Sjors reageren op de terugkeer van Wiet. Zelf vind ik het heel erg leuk, zij was wel 1 van mijn favoriete personen in de serie. Tot ze psyco werd. Zou ze weer achter Noud aan gaan of heeft ze haar les geleerd ?

  Noud vs. Mike…. Ik denk dat hun nog echte ruzie krijgen. Voor Noud is het niet makkelijk, bij een vrouw zijn die zwanger is van een andere man. Al denk ik trouwens wel dat het een abortus word, aangezien er al 2 kinderen in de serie zijn. En anders word het wel een gezond kindje, want ze zullen vast geen gehandicapte acteurs kunnen krijgen.

  Als Bing weer teruggaat naar Sjors zou ik dat een fout van de schrijvers vinden. Dan lijkt het net alsof zieke mensen maar even iemand nodig hebben, een beeld dat totaal niet klopt. En verder vind ik hem en Aysen een leuk stel. Sjors zal volgens mij niet echt gelukkig zijn met Bing.

 91. Nina liegt tegen Mike over hun kind en vraagt aan Noud om dit ook te doen. Aysen en Bing krijgen nieuws over zijn herstel. Sjors vraagt Lorena om een gunst die ze onmogelijk kan inwilligen. Door Lucas komt Lorena op een sluw idee.

 92. 28 januari
  Janine weigert aan een verzoek van Ludo te voldoen. Tim vindt dat Rikki en hij niet langer hun gevoelens kunnen negeren. Sjoerd reageert iets te strijdlustig op een bericht van de kinderbescherming en zoekt vertier bij een ander meisje. Lorena schakelt de politie in.

  29 januari
  Rikki begrijpt niets van Sjoerds afwijzende gedrag. Jef vindt dat Rikki eerlijk moet zijn, vooral tegen zichzelf. Nina krijgt te horen dat haar moeder thuis niet langer welkom is. Tim komt in een confronterende situatie met Sjoerd terecht. De vraag is of hij zich kan inhouden.

  30 januari
  Nina liegt tegen Mike over hun kind en vraagt aan Noud om dit ook te doen. Aysen en Bing krijgen nieuws over zijn herstel. Sjors vraagt Lorena om een gunst die ze onmogelijk kan inwilligen. Door Lucas komt Lorena op een sluw idee.

 93. Helemaal begrijpen doe ik het niet;gaat Bing nu dood of niet??
  Als ik de spoilers van 30 januari mag geloven,lijkt het erop dat hij het toch gaat overleven…terwijl er ook gezegd werd dat Everon geen opnames meer zou hebben.(en tevens niet meer voor Endemol werkzaam zou zijn…:(

 94. Hou op met je gezeur. Heb gekeken op diverse sites en het staat helemaal nergens dat Bing er uit gaat.

  Als jij dat dan wel ergens gelezen hebt, geef dan de link en vermeld de bron.

 95. @iVon. Dank jewel voor je reactie. Ik schrijf gewoon op wat ik denk.
  @ Diana: Ik snap dat het niet leuk is als iemand met jouw naam berichten gaat schrijven
  wat niet van jouw afkomstig is. Ik vind het alleen verschrikkelijk dat er gewoon
  gescheld wordt. Als je een bericht ziet wat niet van jouw is meld dat dan gewoon.

  De hele tijd lees ik ook berichten over Everon wel of niet uit GTST gaat. Waarom wachten we allemaal niet geduldig af. Ook ik heb de berichten gelezen van zijn Facebookpagina en ik geloof pas dingen als hij daadwerkelijk ook eruit gaat.

 96. Ik vind het niet zo zielig voor Janine. Eigen schuld heet dat. Ze is genoeg gewaarschuwd geworden door Ludo en Bianca. Gisteren ook weer ze ziet Maxime bij Nina zitten wordt gewaarschuwd en ze gaat gewoon toch de kamer op met beschuldigen richting Maxime. Ja vind je het gek dat Nina haar niet meer wil zien.

  Daarbij vind ik wel dat ze alle drie gemakkelijk met zich laten spelen door Maxime. Nina en Lucas geloven eerder hun tante als hun moeder dat vind ik ook vergezocht. Ik laat Ludo hier buiten omdat ik denk dat hij toch nog ergens achter Janine staat. Denk ook dat hij gaat zeggen dat ze in therapie gaan of hun huwelijk is voorbij.

  Ik blijf er wel bij zowel Janine en Maxime hebben een obsessie voor elkaar. Maxime wilt al vanaf het begin een moeder zijn voor Nina. Nu schijnt het te lukken voor zowel Nina als Lucas.

  Jammere vind ik dat het allemaal nog niet zolang geleden is dat zowel Nina en Lucas niks meer met hun moeder te maken willen hebben. Voor Nina nog geen 2 jaar en Lucas misschien een paar maanden? Hoop eigenlijk ook dat deze verhaallijn snel ophoud en alles weer koek en ei is tussen de Sandertjes. Maxime en Janine moeten een manier zien te gaan vinden om met elkaar om te gaan.

  Ik denk ook niet dat het lang goed gaat tussen Nuran, Rik en Jeff. Nuran is zich ontzettend aan het ergeren aan Jeff. Moet eerlijk zijn zou ik ook doen. Hij is wel een beetje lastig. Rik ziet dat niet. Plaats die man ook naar boven toe.

 97. Angelique @ Al deze berichten die hier boven zijn is niet van mij ik ben de laaste 2 dagen, niet hier geweest. En degene die mij naam gebruikt is gewoon zielig
  En degene die zegt dat bing eruit gaat die gaat zich zo schamen dat het niet waar is ik ga die persoon zo uitlachen.

 98. Ik vind het wel zielig voor Janine. En snap echt niet dat Nina en Lucas hun eigen moeder niet geloven. Wat is zo bijzonder aan Maxime dat ze gelijk haar hielen likken. Ach, ik zou echt me moeder op de eerste plaats laten staan.

 99. Ik ben het hele gezeik van Janine en maxime zoooooooo moe.
  Ik zou willen dat maxime nu eens een echt leven krijgt in de serie want wat doet die vrouw in hemelsnaam de hele dag in Meerdijk??.
  Zonder geld was ze een stuk leuker en interessanter als persoon, dit is allemaal zo een slechte B-film geworden, jammer maar ik kijk niet meer zo fanatiek zoals vanaf de eerste aflevering, het slaat gewoon nergens meer op allemaal .
  En die Mike die overal maar opduikt en niemand slaat hem bij het bed van Nina vandaan, Ludo niet, Noud niet…………. volgens mij heeft hij wettelijk geen enkel recht om overal zo opdringerig bij te zijn en dat Ludo dit pikt is zo tegen alles in zoals we hem kennen, nee ongeloofwaardige onzin is het geworden, tijd voor verandering van het schrijversteam denk ik zomaar.

 100. @ Angelique dat laatste bericht was niet van mij hoor! Ik was vannacht niet op het internet! Maar mensen jullie hebben gelijk! Bing gaat eruit! Ik heb het nu ook officieel gehoord..

 101. Jezuss zeg duurt wel erg lang voordat de spoilers van volgende week op de site staan overal zijn ze al bekent zelfs die over twee weken, wat is dit voor tering site. Een half jaar geleden stonden ze er van drie weken van te voren al op. Site gaat er heel erg op achteruit.. Klote site heel erg jammer dit..

 102. Ik heb de shortie gezien:
  Er gaan 2 personen emigreren naar Duitsland.
  —————-

  Ik ga denk ik binnenkort weer met me site verder, ik heb er weer tijd voor met o.a: de laatste nieuwtjes, up-to-date biografie en spoilers (alleen ik moet wat dingen veranderen zoals een kopfoto, castfoto’s, menu, etc)

 103. Op GTST.nl Sjoerd en Bram gaan daar naar toe. Ik vind het wel vreemd ze rijden met iemand mee (buitenlandse kenteken) familie of vriend???

 104. Er is een fout gemaakt vorig seizoen in GTST:
  Lorena zei dat haar tante haar laatste familielid was, maar dat klopt niet:
  Ze heeft een halfbroer (moederskant)
  Ze heeft minimaal 1 tante (moederskant)
  Ze heeft een vader die ze nooit wil zien

 105. @diana maar er is toch niemand die kan zien dat jij je naam verandert? Als ik mijn naam nu verander van ikke naar jantje dan komt daar hier geen melding van…en ben je dus gewoon van het probleem af.

 106. @ isabel Een erge nuttige reactie. ten eerste wat doen ze fout?.

  De meeste mensen uit hun land kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen. Ze werken hard voor hun geld verdienen het niet met criminaliteit. En ik vindt ze beide goede acteren al kunnen daar de meningen over verschillen. Maar de reactie die je hier plaats is eentje van een erg laag niveau en ik denk dat het tijd wordt dat jij eens beter gaat concentreren op nuttige dingen schrijven in plaats van dingen die nog geen enige juiste betekenis hebben.

  Ze zijn nogmaals juist een voorbeeld hoe je ook kunt gedragen als je een andere afkomst hebt of in in ieder geval je ouders een andere afkomst hebt,.

 107. Ik mis een beetje het idee van een forum beheerder op deze website. Naar mijn idee word er de laatste periode sowieso vrij weinig gedaan met deze website… hebben meer mensen dit idee?
  Ik ben van mening dat sommige uitspraken echt te ver gaan op dit forum. Zou graag zien dat een forum beheerder (als deze er dus is….) optreed.

 108. Helemaal mee eens;de taal die hier de laatste tijd door sommige mensen gesproken wordt,raakt kant noch wal.(voor zover je over taal kunt spreken,want t is meer schelden in zijn ergste vorm.)
  Er wordt dan ook veel te weinig gedaan aan deze site,zou wel leuk zijn als de beheerders hier wat aan doen!!

 109. Mike gaat uit de serie hij krijgt kanker en gaat dood yes ik hoop dat hij in het echt kanker krijgt en doodgaat een lelijke vent !!!!

 110. GTST is erg spannend en het wordt nog spannender. En ik hoop dat Sjoerd en Rikki ooit bij elkaar komen. Want ik denk dat ze het zelfde gaan doen als bij Ludo en Janine en Sjors en Bing. Dus dat denk ik hoor.

  1. Nou van mij mag er wel een wat anders gebeuren. GTST valt een beetje in herhaling. Ik vind het verder niet erg maar het zou ook leuk zijn als er weer eens wat anders gebeurt.

 111. Waarom schelden mensen met een vreselijke ziekte?? ze zijn niet goed bij hun hoofd zeg!!!
  Doe eens normaal zeg !! Hoe erg kan je zijn ???

 112. 10.05 Diana wat voor persoon ben jij zeg???
  P.s jij gebruikt iemands naam jij bent ziek!!!
  Je hebt echt hulp nodig hoor !!! Ik hoop dat je dat gaat doen
  Ik ga onder een andere naam verder!!
  Want ik wil niet zo overkomen !!!

 113. Kan iemand er iets aan doen ?? Er word hier echt erg gescholden en gevloekt kan die persoon worden verwijderd of geblokeerd??? want dit kan echt niet
  Die persoon heeft echt hulp nodig

 114. En er gaat niemand eruit alleen de tijdelijke Tim (Ayal Oost) is komende week voor het laatst en dan komt Beau Schneider weer als Tim. En Wiet (Pip Pellens) keert terug als vaste rol (ook komende week). Verder gaat er niemand uit GTST. Ik denk dat de leader aangepast wordt 28 januari met Wiet ipv Jack en ik denk ook vernieuwde foto’s hopelijk voor Janine, Laura en Sjors die foto’s zijn zo oud.

 115. Mensen wat ik zo erg jammer vind aan deze site:
  De beheerders doen er niks aan. Ook voor zulke taalgebruik. Ze moeten gewoon woordfilter doen ofzo. En diegene aanpakken.

  Maargoed kennende doen ze er niks mee.

 116. Deze site ligt eigenlijk al achter. Ze moeten nog de spoilers van 21 januari tot en met 25 januari erop zetten.

  Ik vind deze site sowieso niet zo goed meer. Veel te laat met de spoilers en ze accepteren schelden. Ik kan er gewoon niet bij dat mensen andere mensen hun namen gaan gebruiken en zo gaan schelden. En dat mensen iemand een erge ziekte toewensen. Kom op de acteurs spelen een personage en soms doet dat personage erge dingen om ze meteen kanker en zo toe te wensen vind ik echt te ver gaan. Heb een beetje respect voor de mensen die een dierbare hebben verloren aan deze ziekte.

  Aan de andere kant denk ik dat ze hier op uit zijn. Vervelen zich de hele dag vinden GTST niks gaan hier wat van die domme reacties plaatsen krijgen weer een reactie van iemand van ons. Doel bereikt en zij liggen in een deuk want wij gaan hier serieus op in. Misschien moeten we hier niet meer op in gaan dan vinden ze het ook niet meer leuk.

 117. Mensen hebben geen leven en daarom schelden ze met de rot ziekte ik scheld niet met die woorden ,en waarschijnlijk weten ze niet eens wat het betekent. Dit zou niet accepteerd moeten worden dus de site beheerder doe er wat aan zeg !!!

 118. Eigenlijk vind ik het ook dat ze achter liggen met de updates. Misschien idee voor de beheerders om meer tijd voor deze site te nemen en anders het laten overnemen ofzo?

 119. @Maxime
  Doe even normaal! Jij zat net zelf te zeggen dat ze ermee moeten ophouden.

  En nu doe jij het zelf schelden met zulk ziektes.

  Wil je aub ophouden? Ik vind het heel erg dat mensen met erge ziektes zitten te schelden. Als ze het zelf hebben dan piepen ze anders wel.

 120. Volgens mij zijn dat 2 verschillende maximes hoor, iemand gebruikt de hele tijd dezelfde naam. Triest….

  Jammer dat er niet zoveel meer gedaan word aan deze site, ze lopen bestwil achter met spoilers en updates… En dat schelden, echt …

 121. Volgens mij zijn er geen beheerders meer want dit is werkelijk bij de beesten af hoe er hier gescholden wordt en het is een kleine moeite om als beherders de IP adressen te achterhalen van de scheldbericht-schrijvers en die rare mensen voorgoed te blokken hier.
  Nare site is dit geworden door een paar vreemde mensen helaas.

 122. Ja richard daar heb je gelijk in.
  Je doet het uitstekend op je forum:) Ik mag er niet op maar ik kom wel af en toe even kijken zonder account.

  Maargoed helaas mag het niet en we weten wel waarom.

 123. Er is inderdaad iemand die ook Maxime haar naam gebruikt. Jammer dat ik geen ICT-er ben en niet weet hoe je een eigen site moet maken.

 124. Ik ben maxime en iemand gebruikt weer iemands anders naam want ik heb dat niet geschreven de bericht van 3.03 is niet van mij maar van een persoon die hulp nodig heeft
  Waarom doe je dit ????? Get a life ten eerste ik scheld niet met die ziekte ten ten tweede doe iets hier aan ??

 125. Ik zeg de waarheid ik ben al die tijd het geweest maar ik stop niet. kankerzooi lik maar je kanker oma der reet klote tiering zooi dat je bent krijg maar kanker

 126. @Maximesandersfan4ever.
  Oke sorry dat wist ik niet dat iemand jou naam steeds gebruikt.

  Diegene die dat doet stop aub en hou het gezellig. Maar log dan in op je eigen naam. Want het is erg kinderachtig en gemeen om onder iemand anders zijn/haar naam in te loggen en te schelden.

  Straks krijgt diegene misschien ban die niks gedaan heeft. Stop ermee!

  Wie het ook doet stop aub en hou het gezellig op deze site anders ga je maar weg.

 127. BREAKING NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Babette van Veen keert terug!
  Dit keer als iemand anders want Linda Dekker is overleden en ze keert dan terug als haar tweelingzus.
  Meer info komt later.

 128. Ondertussen is er meer bekend over terugkeer van Babette van Veen.
  Niemand weet dat Linda Dekker tweelingzus heeft. Dus door de terugkeer van Babette van Veen wordt het extra spannend. Iedereen denkt eerst dat het Linda Dekker is. Maar ondertussen heeft de tweelingzus geheime agenda verborgen. Zelfs haar naam is nog niet bekend want ze gaat eerst even voordoen als Linda Dekker. Rond de zomercliffhanger zal zij worden ontmaskterd. En dan weten we meer wie zij werkelijk is. Maar het is tweelingzus van Linda Dekker.

 129. Babette van Veen heeft nog geen opnames.
  Maar haar opnames worden pas begin Februari gemaakt.

  Dus dan zal het zijn dat we rond de zomerstop of net na de zomerstop de ontknoping van de verhaalijn van doodgewaande Linda te zien krijgen. Maar wie haar gaat ontmaskteren en hoe is nog geheim.

 130. @Angeliqeu wat spannend!
  Nou wat ik denk is:
  Linda (Tweelingzus) Loopt rond in Meerdijk en krijgt al meteen ruzie met Laura. En ze weet niet eens waarom Laura zo doet? Maar ineens gaat Linda op onderzoek uit.
  En zo komt zij achter Linda haar verleden en weet ze dat Linda enkele keren Laura heeft gekwetst. Eerst met Robert affiare aangegaan. En daarna met Stan en uiteindelijk kiest Stan voor Linda.

  Maar paar maanden later krijgt Janine argwaan van Linda. Want zij beseft dat dit niet echte Linda is maar wel echt erg veel op haar lijkt. Dus Janine besluit op onderzoek uit te gaan. Ook Jef vindt dit vreemd. Dus Jef en Janine gaan samen op onderzoek uit. Als Linda dit doorheeft probeert ze alles te dwarsbommen. Maar later en later ontdekken Janine Jef en Laura dat het niet Linda is maar haar tweelingzus.

  Dat denk ik dat zoiets gaat gebeuren. Als dat echt waar is wat jij zegt Angeliqeu

 131. Het is wel waar wat ik zeg. Maar later wordt het bekend gemaakt door RTL Bouvelard. Als het goed is wordt het eind van de maand bekend gemaakt.

  Iemand is hier achter gekomen en heeft dit geplaats op enkele site`s. Maar ondertussen heeft diegene nieuws gevonden.

  Als Linda wordt ontmaskterd gaat het nog wel eventjes duren. Want de tweelingzus van Linda is harde pittig tante. Maar niet alleen dat want ze heeft nog wel iets duisters maar wat zal dat zijn? Zal ze wraak nemen? Of zal ze iets anders doen?

  Het enige dat zeker is tweelingzus van Linda is geen lieverdje.

 132. Dat gaat dan wel spannende tijd worden als het waar is wat jij zegt Angeliqeu.
  Ik hoop dat dit wel waar is want het lijkt mij echt spannend.

 133. Het is wel waar.
  Maar dat hoor je later wel door RTL of RTL bouvelard.
  Ondertussen is de script van GTST uitgelekt.
  Everon Jackson Hooi verlaat GTST. Want Everon Jackson Hooi heeft geen opnames meer. En zijn altegero Bing zal te komen overlijden aan lymklierkanker.
  En Aysen en Sjors krijgen bitchfigth en catfigth. En ze worden riveaal voor elkaar. Maar Aysen gaat wel een stapje verder om Sjors door de grond te boren. Maar ondertussen heeft Wiet lucht gekregen van de ruzie tussen Sjors en Aysen.

  Dus Wiet gaat Sjors helpen. Dus dan krijgen we 2 tegen 1. Dat gaat nog spannend worden.

  Ook is er wat over de tweelingzus van Linda uitgelekt. Zij zal ook oude bekende lastig vallen. Maar of die oude bekende ook terugkeert is helaas niet uitgelekt.

  Maar ik denk dat die oude bekende dus veel met Linda te maken heeft gehad. Weet hij/zij dus meer dan wat de Meerdijkers weten?

 134. En de personage Linda is niet overleden op tv. Maar dat is dus ondertussen gebeurd. Dus hele Meerdijkers weten nog van niks. Maar door de terugkeer van de tweelingzus van Linda veranderd de zaak natuurlijk. Dan weet de Meerdijkers dus dat de echte Linda Dekker is overleden. En dat dus de tweelingzus van Linda voordoet als Linda Dekker.

  Maar dat weten ze natuurlijk niet meteen. Als iemand haar gaat ontmaskteren dan komt diegene later ook achter de waarheid. Maar hoe is Linda overleden? Zal ze vermoordt zijn? Of is er iets anders gebeurd met haar? Dat gaat nog wel spannende periode worden.

  En de oude bekende heeft ook geheime agenda. Want hij/zij weet dus meer dan alle Meerdijkers. Maar wie diegene is dat blijft voorloping nog even geheim.

 135. Ondertussen is er nog meer script van GTST uitgelekt.
  Er gaat ook nog meer mensen dood.
  Bing overlijdt aan Lymklierkanker maar er gaan nog 2 of 3 meer dood. Op welke manier gaan hij/zij dood? En wie is dat dan?
  Zal het toch Jef zijn die alsnog bezwijkt? Of zal het Nina zijn als ze wat anders ontdekken? Of ze gaat dood door de bevalling?
  Of zal het Maxime zijn door de woede van Janine?
  Of zal het toch iemand anders zijn? En waarom en hoe? Maar wel is er uitgelekt dat er zeer binnenkort een oude bekende terugkeert voor een week. Maar wie? Het lijkt erop dat het om Stanley de vader van Bing gaat.

 136. @Angeliqeu het lijkt mij wel spannend.
  Maar zoals Richard al zei eerst zien dan geloven.

  Dus ik wacht af maar het lijkt mij erg spannend.

 137. Maandag 28 januari
  Janine weigert aan een verzoek van Ludo te voldoen. Tim vindt dat Rikki en hij niet langer hun gevoelens kunnen negeren. Sjoerd reageert iets te strijdlustig op een bericht van de kinderbescherming en zoekt vertier bij een ander meisje. Lorena schakelt de politie in.

  Dinsdag 29 Januari
  Rikki begrijpt niets van Sjoerds afwijzende gedrag. Jef vindt dat Rikki eerlijk moet zijn, vooral tegen zichzelf. Nina krijgt te horen dat haar moeder thuis niet langer welkom is. Tim komt in een confronterende situatie met Sjoerd terecht. De vraag is of hij zich kan inhouden.

  Woensdag 30 Januari
  Nina liegt tegen Mike over hun kind en vraagt aan Noud om dit ook te doen. Aysen en Bing krijgen nieuws over zijn herstel. Sjors vraagt Lorena om een gunst die ze onmogelijk kan inwilligen. Door Lucas komt Lorena op een sluw idee.

  Donderdag 31 Januari
  ef zit Nuran dwars als zij een leuk uitje met Rik gepland heeft. Als hij daarna ook nog het huis tot een vuilnisbelt maakt, is de maat vol. Lorena doet Sjors een sympathiek voorstel, maar wat wil ze echt? Bing stuurt Aysen weg, om daarna stiekem Sjors te bellen.

  Vrijdag 1 Februari
  Nina en Noud worden in het ziekenhuis gezien door Bianca, die dit vervolgens aan Mike vertelt. Tim vindt dat Rikki en hij openlijk voor hun liefde moeten uitkomen, maar Rikki is bang voor de reactie van Sjoerd.

  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden#

 138. @ angelique wat jij zegt is echt onzin ik geloof er helemaal niks van een bing is genezen van alles ik hoop echt dat het niet waar is wat jij zegt !!
  Ik ga zo me daarna zo schamen van schaamte

 139. @ angelique dit is zo niet waar haha bing gaat er trouwens niet anders was het wel bekend!!
  En trouwens van edwin was het ook niet echt bekend maar toen hebben ze wel gezegd dat er iemand dood gaat en toen wist iedereen het al !!

 140. Volgens mij zijn Maxime en Maximesandersfan4ever
  Gewoon dezelfde persoon….Ik vind het ook niet
  leuk dat hier constant gescheld word.Weet iemand de
  spoilers van 21 t/m 25 Januari?Ik scheld hier niet
  op deze site dus als er een bericht op mijn naam hierop
  word gezet ben ik dit niet.

 141. @GTSTFitles
  Ja dat is waar. Babette van Veen speelt al in Vrijland als de moeder van Sam geloof ik.
  Dus dat kan alsnog waar zijn dat ze terugkomt als Linda of als haar tweelingzus. We hebben toch nooit geweten dat Frits van Houten een tweelingbroer had? En dat werd pas in Seizoen 15/16 bekend. Dus dat kan ook bij Linda zijn. Zelf hoop ik het niet.

 142. Jeetje zeg wat een chaos hier op deze site. Echt schandalig dat je hier nergens een redactie ziet.

  Mensen die hier zitten te schelden hebben geen idee waar ze het over hebben. Het beste wat je kunt doen is negeren dan houd de persoon vanzelf op.

 143. Sorry voor de naam maar ik dacht dat ik het goed had geschreven en toen bleek het niet zo te zijn ik weet ook niet waarom
  Maar vanaf nu ben ik maximesandersfan4ever

 144. Ik vind het best vervelend worden dat de site niet meer goed bijgehouden wordt.

  Ik ben echt een superfan van GTST maar begin me nu toch wel te ergeren aan Maxime die elke keer weer haar zin krijgt. Toch hoop ik ergens dat het tijden de therapie sessie met Maxime Ludo en Janine uit de hand gaat lopen en dat Maxime op een gegeven moment ook een uitbarsting krijgt.

  Ook is het naar dat niemand er nog achter is gekomen dat Aysen Danny heeft vermoord. En dan Mike die de condoom heeft lek geprikt waardoor nina nu zwanger is.

  Toch mis is Jack en Lorena samen.. Ze waren echt super leuk !!

 145. Als ik de spoilers lees denk ik jammer genoeg dat Ludo en Janine weer gaan scheiden. Hoop dat er nog iets gaat gebeuren waardoor het toch niet zo is

  1. Aysen heeft Danny van de trap geduwd, in zijn eigen huis, tijdens een ruzie over Aysens zusje Nuran. Aysen heeft tegen de politie gezegd dat Danny was uitgegleden over de post die bovenaan zat.

 146. Ook ik ben de dupe geworden dat iemand mijn naam is aan het gebruiken terwijl ik het niet ben. Dus aan jullie allemaal als jullie mijn eerdere berichten hebben gelezen over Bing weten jullie ook dat ik nooit heb gezegd dat Bing eruit gaat. Ik heb gezegd dat ik ook op Facebook dingen had gelezen waardoor het leek dat hij eruit ging maar dat ik het pas geloof als hij ook daadwerkelijk eruit gaat. Ik heb ook niks van Linda en haar tweelingzus gezegd dat is echt fantasie wat op hol slaat. Daarbij mocht er ooit gescholden worden onder mijn naam ik ben het echt niet ik ben er net op tegen.

  Voor diegene die mijn naam gebruikt: ga lekker spelen in de speeltuin waar je thuis hoort.

 147. Ik verdraag die Mike gewoon niet meer……………. die rol is te debiel voor woorden , mijn hemel wat is GTST slecht en ongeloofwaardig geworden,
  Laat Nina in Hemelsnaam zo snel mogelijk die vrucht verliezen dan zijn we van die eikel af in deze vreselijke verhaallijn pffffffffff

 148. echt waar wat mike doet is echt stom heel veel doen het en het gaat altijd mis. En weet je wat ik nog het ergste vind Lorena trapt er weer in erg . wat ze nu gaat doen is sexsy maar ook vragen om problemen erggggggggggg doei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie