15 comments on “Achtergrond muziek in coma brengen van Bing

 1. Het is een geweldig nummer,helemaal nu net een goede kennis van ons is overleden.
  Bij dit lied kan ik me afzonderen en mijn eigen verdriet verwerken

 2. De muziek die draaide toen Anita stierf was ook erg ontroerend toen ze terug dacht aan haar leven en stierf in de armen van Rik. Dat nummer hete Angel van Sarah Mclachlan. Dit nummer is ook weer mooi en perfect uitgekozen!!

 3. Klopt en ook dat nr bij de dood van dorothea was schitterend! Chasing pavements van adele. Daarbij wil ik even melden , dat er altijd kritiek is op Everon zijn acteerspel maar dat hij dit fantastisch acteert . Ik vond hem ook altijd heel goed in de erfenis . En vind dat heveron ook een keer een compliment verdiend!

  1. helemaal mee eens!
   Everon krijgt vaak kritiek om zijn acteerspel, maar veel mensen halen het acteren zelf en het karakter van de personage door elkaar. Veel mensen vinden het karakter (rol) van bing niet leuk, en daarmee zeggen ze meteen dat Everon niet kan acteren. Maar Everon kan juist wel acteren! Hoe meer mensen Bing “haten” des te beter Everon zijn rol neerzet! En ook nu met de ziekte die hij moet spelen. Ik vind dat hij heel goed zijn emoties laat zien, idd echt fantastisch werk van hem!

   Even out of topic: Ditzelfde geldt ook voor de personages Mike en Aysen. Veel mensen vinden deze rollen (karakters) niet leuk, en daarmee zeggen ze dat hun niet kunnen acteren. Maar ach, het zou toch saai zijn als je nooit iets hebt om over te ergeren. Wanneer je een personage saai vind, of een verhaallijn saai, dan kun je juist de personages en de verhaallijnen die je wel leuk vind extra waarderen. Er zijn zoveel meningen in de wereld, en het kan nooit dat de schrijvers ervoor kunnen zorgen dat iedereen over alles tevreden is.

   Dus van mijn kant: Ik vind het heel knap hoe alle acteurs hun karakters en verhaallijnen neerzetten. Maar deze periode geef ik extra complimenten aan Everon! Hij heeft tijdens deze opnames onlangs een vriend aan kanker verloren en ik vind het echt knap hoe hij dit doet!

 4. @
  Diny veel sterkte.

  @Saskia
  Mee eens Bing krijgt veel kritek. Maar ik vind dat Bing best goed speelt. Sinds vorig seizoen ging ik minder aan hem ergeren maar nu erger ik niet zo meer aan hem. Heb wel medelijden met Bing. Maar ik weet dat het gespeeld is maar toch heb ik medelijden.

  Bing heeft idd compliment verdient. Everon ga zo door!

 5. Wat jammer dat bing de serie uit is ik vond hem altijd wel leuk. vroeger had hij allemaal relaties met nina, charlie, isabella, sylvia, ingrid en simons. helaas pindakaas 🙁

  bing je blijft altijd in mijn geheugen gegrift vond je altijd wel leuk stel met sjors, maar helaas heeft martine je vermoord. hopelijk moge jij een lekker kopje thee drinken met jef en dan in vrede rusten. dorothea is trots op je, en je oom ludo ook 🙁 x

 6. Echt een super mooie verhaallijn! En idd de muziek is super uitgezocht! Dit vind ik trouwens veel vaker! Echt super, ik kijk dan ook altijd met heel erg veel plezier tussen de muzieklijsten, vind er altijd wel een paar mooien tussen!

  Helemaal eens met de mensen die opkomen voor de minder geliefde karakters! Ook aysen heeft dit super gespeeld!
  Dit zijn ook de verhaallijnen die mij het beste bijblijven, net als toen met barbara…
  De mooie, ontroerende, verhaallijnen die ons raken en het dichtst bij ons staan, zullen we ons altijd blijven herinneren! GTST ga zo door!

 7. Weet iemand wie dat nummer zingt wat is uitgezonden in de aflevering van 1 januari, wanneer naud in toko staat na te denken?????? Help me ik krijg kippenvel zo mooi!

  Alvast bedankt!

  Lima

 8. we mogen niet vergeten dat toen bing de verhaal lijn moest spelen hij zelf een goede vriend verloor aan de ziekte. Hij heeft het zeer goed gespeeld. Respect.

 9. Het klopt idd, dat acteurs verandwoordelijk worden gehouden voor de rol die ze spelen…..zo ook Louis Talpe, in de rol van Mike…..wat hij allemaal niet voor zijn hoofd geslingerd krijgt…het is niet meer normaal…en dat terwijl hij ’n hele mooie en vooral aardige lieve man is…..ik kan ook niet begrijpen waarom er vaak goedkope schutting taal gebruikt wordt….Sorry, maar ik vind dit absoluut niet nodig..als je het ergens niet mee eens bent…kun je het toch ook op ’n nette manier zeggen…!!

Geef een reactie