• 12 december 2012
 • Sybren
 • 60

Wiet van Houten keert terug in GTST. Anderhalf jaar geleden verliet ze de serie na een moordpartij tijdens de bruiloft van Nina en Noud. Pip Pellens is inmiddels weer begonnen met de opnames, vanaf januari zal ze weer te zien zijn in GTST.

In de tussentijd heeft Pip haar school afgemaakt. ‘Dus eigenlijk komt het nu helemaal goed uit’, laat ze weten aan RTL Boulevard.

60 comments on “Wiet keert terug in GTST

 1. echt super leuk dat Pip weer trug is! ik vond het ookal zo’n stomme zet van gtst om haar eruit te schrijven! je kunt nog heel veel kanten op met wiet met verschillende verhaallijnen. nu helemaal omdat Tim erbij is gekomen! benieuwd hoe het tussen haar, nina en noud zal gaan!

 2. @ Manon Dit had te maken met de aanslag in Alphen.. Heb ik toen gelezen, dat Wiet gestraft moest worden voor wat ze had gedaan omdat die dader ontkomen was door middel van zelfmoord..

   1. Ze wouden wiet eerst vrij uit laten gaan, maar omdat er in Nederland net een aanslag was geweest met vele overledenen hebben ze er voor gekozen wiet er uit te schrijven zodat ze een passende straf kreeg zodat het minder pijnlijk zou zijn voor de slachtoffers..

 3. Leuk dat ze weer terug komt en natuurlijk meer tijd heeft voor Gtst, ben benieuwd wat dit gaat brengen! Sjors is dan gelukkig niet meer alleen zonder Jack

 4. echt super dat ze terug komt wiet is altijd een van me favorite personage Geweest, en Pip speeld die rol super goed
  Pip je bent top good luck x

 5. @Luuk vaste rol

  De leaderfotos mogen ook vervangen worden vooral Laura ze heeft al een hele tijd een andere kapsel en Janine met het oude decor daar achter.

 6. Grote fout van de schrijvers. Geen probleem dat ze terug komt want ze heeft wel een bijzonder karakter, maar ik had liever gehad dat ze pas over een jaar of 2 terug zou komen. Dat was veel realistischer geweest: Wiet kreeg GEVANGENIS AANGEVULD MET TBS. TBS BEHANDELINGEN WORDEN PAS NA 2 JAAR GEEVALUEERD. Dus ze kan eigenlijk nog niet eens vrij komen. VOLKOMEN ONREALISTISCH.

  1. Inderdaad, @Wil, dat is nou ook wat ik dacht, toen ik hoorde dat Wiet (al) terug kwam. Niet realistisch dus. Als men zo graag werkelijke dingen/problemen uit de maatschappij willen creeren, moeten ze zich ook aan de werkelijkheden houden, ondanks dat het soap is en blijkbaar alles mogelijk is, moet men dit niet doen, daar het dan verwarrend wordt/is.

   1. Ik word een beetje moe van mensen die zeuren dat de tijdlijnen niet realistisch zijn. Dat zijn ze nooit geweest, en dat zal ook nooit gebeuren. Welcome to soapland. 🙂

 7. In goeie tijden gaat alles toch sneller. Kijk maar naar de leeftijden. Eerst is Rikki nog een kind en en jaar later heeft ze er zelf één

 8. beste wiet
  waarom doe je zo iets naar Zanders dat is toch niet Aardig
  zo maar iemand vermoorden Dan moet je naar het gevangenis doe
  dan moet je just niet doen zo ken ik jouw niet mee
  ik ben ook lid van hun waarom laat je niet met hun Rust laten
  daarom zeg ik dat even tegen jou ik ben mee klaar met jou
  groetjes van Eveline Kamperman

  1. Het is maar hoe je het uitlegt. Als je zegt, “kijk wel hoelang het duurt” praat je over het algemeen niet over een vaste plek.

   Maar voor mij hoeft die rol niet vast te zijn, als ik eerlijk ben. Voor mij heeft zij geen toe gevoegde waarde. Krijg beslist weer dat heerlijk puber gesteuk tussen, Nina, Wiet, Noud en als het een beetje tegen zit ook nog met Lucas, Rikkie, Sjoerd en Tim. Nee, daar zit ik niet op te wachten.

   Wat te denken van Lorena, Ludo, Janine of die zo blij zal zijn??? hebben toch alle drie hun dierbare moeder en huishoudster verloren door toedoen van Wiet.

   1. Ter aanvulling op mijn eerdere reactie :

    citaat Pip Pellens:
    Voorlopig, maar ja, je weet nooit wat er kan gebeuren, dus ik geniet er nu gewoon heel erg van.”

 9. grrr ik baaalll als een stekker!!!!!! vond Wiet echt helemaal niks en Pip als actrice al helemaal niet!!!!!!!! ze hadden beter Marcus of Martine (eigenlijk ieder ander) terug kunnen laten komen!!!! bahhhhh …

 10. Pip is een mooie meid en kan goed acteren. Vraag me af hoe ze dit gaat combineren met haar rol in de musical lover of loser. Kan niet wachten tot weer terug komt in gtst

 11. Kan Wiet niet uitstaan! Kompleet gek is dat mens en nu zou ze opeens genezen zijn! Nou, dat wordt een leuke tijd voor Nina! Mss komt ook nog haar gekke halfzus terug en hebben we twee gekken meiden in GTST, letterlijk gek dan hé! Het was beter Bilal terug te brengen zodat Lucas na weken van afwezigheid tenzij als decorstuk weer eens een verhaallijn!

  1. Met dat laatste ben ik het wel eens. Lucas heeft echt geen rol van betekenis op dit moment. Het enige wat hij doet is in huize sanders op de bank zitten of grapjesmaken over Nina’s zwangerschap terwijl zijn rol zo leuk is!

  1. ben het helemaal met je eens
   als een personage er een poos uit is geweest, valt het soms tegen als die er toch weer in komt, dus snap niet waar ze over zeuren
   en Pip is juist leuk als ze weer terug komt

 12. Wiet komt wel vast denk ik want jack is weg toch??wat leuk zal zijn jack terug en mike weg haha en nee, marcus komt niet terug dus hou op over dat tenzij boulevard dat bekend maakt

 13. Ik denk niet dat nina de baby gaat houden
  Want dan hebben ze drie kleine kinderen
  Lana, bram en baby van nina
  Nina zou het niet kunnen ze denkt alleen aan zich zelf en ze is zelf nog een klein kind
  zo gedraagt zij zich wel

  1. Wat ik totaal niet versta is dat Nina een tassenontwerpster is met een eigen zaak en blijkbaar succesvol, hoewel je haar nooit met haar eigen creaties ziet, maar op persoonlijk vlak totaal onzeker is en altijd heel rap van haar stuk te brengen is! Hoe kan de twee dan met elkaar combineren: een zakenvrouw, allez dat denk ik toch dat ze is, en emotioneel zo labiel zijn! Vreemd!

 14. ik vind het eigenlijk wel leuk dat wiet terug komt
  ze is zo lekker spontaan de rest is zo vast gebakken zonder humor laatste tijd
  met wiet er bij komt er heel wat leven in gtst 🙂

 15. Bah, Wiet terug. Irritant kind 🙁 Ze acteert slecht en heeft nooit een echt leuke verhaallijn gehad. En dat hele zwangerschapsverhaals van Nina is gewoon een slappe kopie van het Sjors-Danny-Bing verhaal. Nieuwe schrijvers voor GTST zou wel verfrissend zijn, ik vind er de laatste tijd echt niks meer aan.

 16. vind het geweldig dat wiet terug komt, maar ze zou eigenlijk 4 jaar celstraf en TBS hebben. ze zou pas over 2,5 jaar terug moeten keren, en niet al na 1,5. maar toch, ik heb van af het moment dat ze de serie uitging al gehoopt dat ze ooit weer terug zou keren. echt super leuk. kan niet wachten!!!

  ik hoop dat noud en wiet nu eindelijk iets krijgen. die 2 horen gewoon bij elkaar!

 17. Vind t echt super dat Wiet weer terugkomt. Hopelijk niet als Psyco,, dat heb ik nu wel gezien. Lijkt me helemaal leuk als ze een verhaallijn met Lucas krijgt, want heeft ook al 3 weken niks te doen ofzo, alleen maar een beetje op de achtergrond 2 regels tekst zeggen en zn haar goed doen. En hij is juist zo leuk.

 18. Leuk! Ik ben wel blij dat Wiet terugkomt. Maar had natuurlijk liever gehad dat Stefano of Martine terugkeerde. Of natuurlijk dat de geruchten over dat Marcus terugkeerde waar zou zijn. Maar Wiet is ook goed. Word lekker spannend:) Ben benieuwd hoe de familie Sanders vooral Ludo Maxime en Nina reageren. En ben ook nieuwsgierig hoe Sjoerd reageert. Die was nogal woedend toen Wiet op de bruidloft rond ging schieten.

  En dat zal ook wel spanning opleveren bij Lorena Sjors en Wiet. Zal wel ruzie`s worden. Misschien bitch fight tussen Lorena en Wiet? Dat zie ik nog wel eens gebeuren lijken mij leuke interessante en spannende scene`s!

  En iedereen nog gelukkige nieuwjaar en gezonde 2013! Met spannende GTST:)

 19. Ik snap niet waarom ze pip als wiet gebruiken… Ik bedoel die persoon die eerst wiet speelde was niet zo jong als de wiet van nu.. Vind dat wel heel raar samen lopen jullie niet?? Of zijn jullie die wiet vergeten.. Of kunnen de meeste haar niet meer herinneren

 20. Wiet komt terug!!! Zoo leuwwkk!! Zij is echt Coowll!! Maarr wanneer komt zuh dan terug?? Kan iemand dat vertelluhh? XxXx

 21. Ik denk niet dat Lorena en Wiet bitch fight krijgen.
  Ze waren vroeger wel goed met elkaar.
  Ik denk dat Wiet nog steeds gek is en gaat samenwerken met Amy.
  Ze gaat zeker weten Noud weer proberen af te pakken.
  Dat gaat hem niet worden Wiet.
  Wat heb ik trouwens een bloedhekel aan Rikki gekregen met dat stomme gedoe met Tim en alles.
  En wedden dat Nuran vreemd gaat.
  Wel of geen geloof ze gaat het doen.

  Byezz xxx Jadie

 22. Er zijn zoveel geheimen niet uitgekomen in gtst
  Lorena heeft sjors nog geprobeerd te vergifftigen toen ze zwanger was
  Dat het de schuld is van mike dat de steiger is omgevallen
  En dat aysan danny van de trap heeft geduwd maar dat laaste hoeft van mij niet uit te komen.. Maar een van de geheimen gaan wel uitkomen ik denk dat met de steiger

 23. Lijkt me leuk dat Lorena ook weer echt gelukkig word, Sjors weer bij Lorena gaat wonen, en dat het blijkt dat Wiets schiet gebeuren niks te maken heeft met de dood van de moeder van Lorena, dat het gewoon puur toeval was dat ze daarna dood ging..

  En Sill kan nog terug komen, hij zat toch in gevangenis nou neem aan dat het niet 10 gtst jaren is, zou die nu toch terug kunnen komen, lijkt me wel leuk echt weer gewoon paar oude gezichten,,
  Sill, Nick, Charlie,
  wat zou er gebeuren in Meerdijk als Charlie weer op de stoep van huizen de Jong staat, Nick weer te voorschijn komt, Sill weer op de stoep bij huizen de Jong?

  Toch blijft het jammer dat Edwin en Danny eruit zijn..
  Oude gezichten zijn voor bij mij welkom in gtst ook nieuwe gezichten 🙂

 24. Oja ik vergeet nog iets,
  Dat het weer een beetje gewoon word bij huizen Sanders en dan Nick weer op de stoep, Ludo en Janine weer bij elkaar.. xDD

Geef een reactie