Maandag 7 januari
Janine voelt zich bedreigd. Foto’s van een geheime ontmoeting maken Ludo nieuwsgierig. Sjors en Aysen moeten een ruzie onderdrukken om Bing te sparen. Maarten houdt belangrijke informatie achter voor Maxime. Bing haalt fijne herinneringen op.

Dinsdag 8 januari
Als Ludo haar betrapt, probeert Janine zich eruit te smoezen. Ludo besluit Maarten dan maar eigenhandig aan te pakken. Rik en Jef trekken zich er niets van aan dat Bing hen niet op bezoek wil hebben. Aysen betrapt Sjors en Bing.

Woensdag 9 januari
Noud vindt dat Nina Mike niet mag buitensluiten. Nina vindt dit idee absurd. Rikki schrikt enorm als Rozemarijn intieme plannen heeft met Tim.

Donderdag 10 januari
Rikki liegt tegen Anton over haar gevoelens voor Tim. Tim belandt met Rozemarijn in bed. Rik en Nuran hebben medelijden met Jef en doen hem een verrassend voorstel. Bing wordt kunstmatig in slaap gehouden om zijn genezing te bevorderen. Naast zijn bed gaat de rivaliteit tussen Sjors en Aysen gewoon door.

Vrijdag 11 januari
Sjoerd wil weten waarom Tim het heeft uitgemaakt. Mike denkt dat hij telkens zomaar kan binnenvallen en dat valt niet goed bij Noud. Ludo is het zat dat Janine achter waandenkbeelden aan jaagt. Lucas gelooft niet in gedeeld ouderschap, Nina wel. Tim neemt een ingrijpend besluit.

151 comments on “Spoilers 7 t/m 11 januari

 1. Ik vind het maar niks dat Nina een baby krijgt :s Past gewoon niet bij haar en word een beetje gek van al die baby’s die steeds komen. 2 jaar geleden Lana, vorig jaar Bram, en nu krijgt Nina een kindje.. Wie volgend jaar? Nuran?!

 2. Toch denk ik al de hele tijd dat het kind van Nina er niet gaat komen, heb gewoon het gevoel dat er een miskraam gaat komen, ook omdat ik het totaal niet voor me zie dat zij een kind heeft en sowieso Mike nu al vader terwijl hij pas net in de serie zit. En ik denk dat het onderling ook gewoon niet gaat werken met Danny en Sjors was het heel anders die hielden na hun relatie nog een vriendschap eraan over dat zie ik met Nina en Mike niet gebeuren in ieder geval van Nina’s kant niet, tja en Noud en Mike dat gaat natuurlijk ook nooit werken. Het zou mij dus niks verbazen als het uiteindelijk nog misgaat met die zwangerschap maar we zullen het toch moeten afwachten,

   1. Ja ik ook! En over 6.5 maand zou ze uitgerekend zijn dat komt ongeveer precies uit met de zomercliff dus dan kun je nu al voorspellen dat er iets gaat gebeuren.

 3. Yeah bitchfight met Aysen en Sjors :P.

  Ik hoop wel dat Sjoerd en Rikki en Ludo en Janine bijelkaar blijven. Tim blijft lekker maar bij Rosemarijn.

  Ik ben benieuwd hoe de volgende personages reageren:
  – Familie Sanders
  – Familie de Jong (Rik/Rikki)
  – Anton, Bianca en vooral Sjoerd
  – Lorena
  – Noud

  1. Goh hoezo vooral Sjoerd? Het is natuurlijk wel super erg wat Wiet had gedaan. Ik zelf ben héél benieuwd hoe Lucas zal reageren. Ze waren ooit beste vrienden en door haar toe doen is hij toen in een coma belandt, was zijn moeder bijna overleden en is Rosa overleden…

 4. Ik ben benieuwd wat het ingrijpende besluit van Tim is. Misschien wil hij zogenaamd weg of weer naar school (wat uiteindelijk toch niet gebeurd) of besluit hij juist de waarheid aan Sjoerd te vertellen. Al denk ik dat laatste niet. Als hij het eerder niet durfde, waarom nu dan wel…

 5. Wauw word weer spannend.
  ik denk inderdaad ook dat nina haar kind nietkomt
  of dat sjors en nina allebei zwanger zijn van Mike omdat Sjors in het echt ook zwanger is!
  lekker voor hem.
  ik vind het maar waardeloos tussen tim en rikki , ook helemaal niet leuk.
  hopelijk blijven rikki en sjoerd bij elkaar .
  🙂

 6. Ik denk echt als Noud er een maal aan gewend is een soort van vader te worden (spelen) En alles goed is afgesproken, Mike er toch niet tegen kan en Nina dan aanrijd met 8 Maanden zwangerschap ofso! En dat het kindje dan overlijd, Nina verdrietig, Noud ook beetje. Mike gezeik, Echt iets voor goede tijden!

 7. Ik denk echt als Noud er een maal aan gewend is een soort van vader te worden (spelen) En alles goed is afgesproken, Mike er toch niet tegen kan en Nina dan aanrijd met 8 Maanden zwangerschap ofso! En dat het kindje dan overlijd, Nina verdrietig, Noud ook beetje. Mike gezeik, Echt iets voor goede tijden!

 8. Ik denk Mike wordt vermoord. Hij heeft al zoveel mensen tegen zich:

  Lorena, Laura, Noud, Sjors, Ludo…

  Hoop dat Sjors hem per ongeluk vermoord en dan (tijdens zwangerschap) een jaartje de bak in moet ofzo.

 9. Woooooow. Ik word echt zo moe van dat hele gebeuren van Bing.
  En of die baby van Nina er wel echt gaat komen betwijfel ik ook een beetje. Volgens mij wordt gtst pas weer leuk als Wiet terug is 🙂

 10. Ik ben wel benieuwd naar Maxime haar reactie als ze er achter komt dat haar lievelings nichtje zwanger is. wordt heel gezellig dan in de Familie.

 11. Ik denk inderdaad dat Mike eruit gaat er zijn een aantal inwoners die hem haten, misschien beland hij in de bak als er getuigen zijn van die steiger, vermoord of hij vlucht (of wordt bedreigd om te gaan vluchten). 1 ding is zeker Wiet keert terug tussen 14-31 januari.

  Een beetje vroeg maar ik denk de cliffhanger:

  Er zijn veel inwoners die het gehad heeft met Mike en zouden hem het liefst nooit meer te zien. Anton komt thuis en ziet dat Mike levenloos in huis ligt.

  Rik is bij de Koning aan het werk Jef komt langs in de rolstoel en wil kijken hoe de zaken gaan. Rik pakt de administratie. Jef gaat uit zijn rolstoel en loopt weer

  Sjoerd, Rikki, Tim, Bianca (en Rosemarijn of Wiet) zijn op weg naar Spanje, Anton kon niet mee omdat hij geen vrij kon krijgen in de auto moet Bianca wijken voor een auto en krijgen een ernstig ongeluk .

  Een Mysterieuse Jongen heeft iets te verbergen wie is hij en wat moet hij met de foto van Sjors Langeveld?

  Dat laatste misschien niet aangezien de vorige Cliff al Tim was als Mysterieuse jongen

 12. @gtstfites,wooow,dat klinkt ERG spannend,zou mooi zijn als dit echt uit zou komen!!
  Misschien kun je solliciteren voor (hoofd)schrijver bij GTST??;)

 13. Ik denk ook dat het kind van Nina niet gaat komen, waarschijnlijk krijgt ze een miskraam en ik denk dat Wiet daar iets mee te maken zal hebben, Mike waarschijnlijk niet want die ziet dan nog een kans voor het Sanders geld.
  Als Rikki en Tim een relatie krijgen vind ik dat wel een beetje een herhaling van Wiet en Sjoerd en Wiet en Edwin..

  1. Ze zal der waarschijnlijk niks aandoen maar dat ze er iets mee te maken zal hebben.. Dat zij der misschien van af weet en het dan tegen der zegt

 14. Ik zie het ook niet gebeuren dat de baby van Nina daadwerkelijk geboren wordt. Hoewel ik geen Wiet-fan ben, ben ik wel benieuwd wat de schrijvers voor haar in petto hebben. Dit wordt vast weer een grote verhaallijn voor de Sanders-familie. Laat haar maar lekker bij Tim terecht komen.

 15. Ik denk dat als Wiet terug is het een heel gezeik wordt tussen Sjors en Wiet
  en dan komt Mike er ook wel eens bij dat verhaal bij en dan zijn ze dus nog verder van huis. Er gebeurt altijd wat tussen Sjors en Mike dus het zal me een keertje niks verbazen als ze iets krijgen.

 16. Dat gaan nog spannende tijden worden.

  Wat ik hoop is dat Mike wel ontmaksterd wordt dat die de stiegerhouder omver heeft geschopt omdat die boos was. Vind het zo zielig voor Noud dat die de schuld krijgt.

 17. Ik dacht ook al vanaf het begin dat Nina zwanger werd, dat de baby er helemaal niet komt. Het past gewoon echt niet bij haar. Ze zelf haast nog kind.

  Mike kan voor mij doodvallen (net zoals Bing en Aysen en Tim mag ik ook niet zo) Maar dit zal wel niet gebeuren aangezien Mike, Tim en Aysen er alle 3 nog geen jaar in zitten.

  Op de terug komst van Wiet verheug ik mij heel erg 🙂 wat een leuk personage en wat deed Pip het geweldig als een onschuldig tienermeisje die langzamerhand zichzelf gek maakte en uit eindelijk een poging tot moor deed. Ben ook zeer benieuwd hoe iedereen zal reageren.

  Verhaallijn van Janine/Maarten/Ludo/Maxime komt mn strot uit! Bah vreselijke verhaallijn en vreselijke man (die Maarten)

  De verhaallijn van Nina’s zwangerschap is niet nieuw of origineel maar hier geniet ik nog van ben heel nieuwsgierig hoe dit gaat aflopen… Dit word nog heel spannend volgens mij

 18. @Rianne

  Dat zegt niks de kortste vaste rol in GTST ooit was:
  Tracey Gould (nicht van Sjors) die duurde van september 2003 – februari 2004

 19. Erg jammer dat Kijkes nu info laat zien over de herhalingen op RTL 8 ofzo, daardoor moeten we nu steeds langer op de spoilers wachten…

 20. Nou van mij mogen Tim en Mike wel blijven. =D ik vind dat ze het wel goed en leuk doen,

  Bing, Aysen en Maarten mogen maar ff lekker weg gaan, echt haat aan hun, ook wel aan Janine.
  de verhaallijn van Janine/Maarten/Ludo/Maxime vind ik nu ook wel te lang duren.

  Ik denk dat de ingrijpende beslissing van Tim is dat die even weg gaat (veder studeren ofzo ) want hij ging ook heel even uit de serie omdat ze moeder op sterven lag of net wat overleden. maar hij kwam wel weer terug 🙂 want ik vind dat die het best goed kan.

 21. Iemand gebruikt mij naam en vloekt met een ziekte ga naar een gekke huis idioot ik vloek nooit met die ziekte je bent echt niet goed bij je hoofd zeg !! Ik ben er al een paar dagen hier niet geweest dus stop om mij naam te gebruiken eikel

 22. Tim is veel leuker in de serie dan die mike golddigger hij gaat eruit staat op boulevard vanavond in de uitzending gaan ze dat bekend maken en als je me niet gelooft dan niet!!!

  ik ga hier niet komen de mensen hier zijn echt te zielig voor woorden ik ga alleen voor de spoilers komen en voor de rest moet deze site echt de gekke verwijderen

 23. Ik denk dat de spanning staks teveel word voor nina als wiet ook weer terug is in meerdijk.
  En deze maand komt ze al…….

 24. Die Rikki mag van mij er echt uit wat een kutwijf ja sorry hoor maar ik mag der echt niet hopelijk gaat ze dood, Sjoerd verdient veel en veel beter!
  De verhaallijn van Janine, Ludo en Maxime is ook steeds hetzelfde nu dan met Maarten.. Hopelijk verzinnen ze daarmee echt eens iets nieuws.
  Tim vind ik wel leuk en op een of andere manier denk ik dat hij iets krijgt met Wiet!
  Naja we zullen het zien!

 25. 14 januari 2013 –
  Als Janine de confrontatie met Maxime aangaat, valt daarbij een onschuldig slachtoffer. Jef is niet tevreden met de logeeroplossing die Rik en Nuran bedacht hebben. Aysen reageert haar frustratie over Bing af op Sjors. Noud en Nina moeten uitkijken dat ze niet ten prooi vallen aan familiestress.

  Bron: Kijkes

  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden# –> Dit is ook een goede site om de spoilers op te zien. Gewoon bij de afleveringen op meer klikken en dan zie je ze ook!

 26. Die verhaallijn van Maarten/Maxime/Janine/Ludo mag wel ophouden nu. Die man wat Maarten speelt wat een slechte acteur zeg.

  Ik word ook doodmoe van Bing zijn gedrag en volgens mij dumpt hij Aysen nog. Heeft hij nu gewoon iemand nodig die geen medelijden met hem heeft.

  Verhaallijn van Rikke/Sjoerd/Tim vind ik ook niks aan. Is inderdaad hetzelfde als toen met Charlie/Rik/Danny. Dat ze gewoon een keuze maakt.

  Al die stress voor Nina is helemaal niet goed voor de baby. Nu weet Mike het ook nog wordt de stress alleen maar erger let maar op. Ik zie Nina echt geen kind op de wereld zetten omdat ik vind dat ze zelf nog een kind is. Ja ze is getrouwd maar zo gedraagt ze zich niet. Ik denk dat er nog een miskraam eraan komt.

  Wat ik wel erg knap van Everom om Bing nu te spelen met kanker aangezien een vriend van hem nog niet zolang is overleden aan kanker.

 27. Misschien krijgt wiet wel wat met Mike of Tim.Of uiteindelijk toch iets met Noud al lijkt me dat sterk.En wie weet heeft ze straks plannen als ze weet dat Nina zwanger is om daar een stokje voor te steken.Is Tim met Rikkie naar bed geweest ik heb dat stuk gemist???

 28. Hoop dat Sjors uiteindelijk toch zwanger blijkt te zijn van Mike, want dit zal natuurlijk weer een leuke verhaallijn worden. Zo komt Mike ook nooit meer van Sjors af…., zoals Nina nooit meer van Mike af komt.
  Heb eigenlijk ook wel zo’n vermoeden dat het kindje van Nina nooit geboren wordt. Vind Nina daar echt veel te jong voor, zie haar echt niet als moeder. Mike zie ik dan weer wel als vader….
  En wat betreft de verhaallijnen rikki/tim/sjoerd en maxime/ludo/janine/maarten; die vind ik wel behoorlijk langdradig en saai worden. Hoop dat er eindelijk een keer een beetje actie in komt…

 29. Wiet komt terug in de serie. Ben benieuwd hoe dat zal gaan.
  Misschien door de schrik daarvan krijgt Nina een miskraam?
  Kan allemaal. In iedergeval komt Wiet terug.

 30. 15 januari 2013
  ludo moet met spoet naar het zienkhuis jef is boos op rik bing hoort dat jij dood gaat tim en sjoerd zien wiet op straat
  bron kijes

 31. @Linda
  Ik vertrouw het ook niet. Een spoiler is altijd goed Nederlands geschreven.
  Niks tegen jou arco hoor. Ik schijf zelf ook niet zo goed Nederlandse zin. Dus dat is niet erg. Maar ik bedoel spoet schrijf je zo met spoed en jij schrijf je zo hij. Want Bing is een Hij.

  Maar goed.

 32. ben benieuwd wat er met bing gaat gebeuren nu lana hem misschien ziek heeft gemaakt
  en qua nina ik denk dat het kind er gewoon komt
  lana en bram zijn nauwlijks in beeld dus er kan heus wel een 3e bij
  vraag me af hoe mike gaat reageren na de geboorte aangezien hij nu al kramp achtig nina wil terug winnen wat hopelijk niet gaat lukken

 33. Bing krijgt vandaag te horen dat de kansen op overleving niet groot zijn, en dat er een overlevingskans is als ze hem kunstmatig in coma brengen…

 34. Dit is de echte spoiler van 15 januari!

  Tim staat op het punt om Meerdijk te verlaten. Rikki wordt daardoor gedwongen een beslissing te nemen. Janine moet Ludo inlichten over wat ze heeft veroorzaakt. Lucas wil weten wat er speelt tussen Janine en Maxime.

  Bron: http://www.tvgids.tv

  1. Tim gaat sowieso niet weg 🙂 Hij staat op de groepsfoto, in de leader en hij zit er nog maar net in! Dus dat zegt genoeg: Rikki moet echt een keuze maken!
   Ik zou Tim & Rikki graag samen zien, ook al veroorzaakt dat veel ellende…

   1. Tim gaat wel heel even uit de serie omdat zijn moeder op sterven lag, en hij haar graag wilde helpen. maar Tim komt wel nog terug in de serie. ik vind Tim en Rikki ook wel schattig samen.

    1. Aha, oké. Dat heb ik dan gemist! Ik wist wel dat Beau’s moeder is overleden, maar had gemist dat hij ook echt even de serie uit was eventueel.
     Ik ben benieuwd. Hopelijk dan maar voor een paar weken, kvind deze verhaallijn op dit moment het leukst!

 35. Ik denk dat de onschuldige slachtoffer van 14 januari Nina blijkt te zijn die misschien de ruzie wilt sussen tussen Maxime en Janine en door de stress een miskraam krijgt.

  1. Nee, want in de spoiler van 15 Januari staat dat Nina en Noud moeten oppassen voor de familiestress. En dat is logisch want als je zwanger bent mag je niet veel stress hebben, dus het lijkt me niet dat ze dan al een miskraam heeft gehad.

   1. Oh nee dat staat in de spoiler van 14 Januari. Dus dan lijkt het me raar dat ze eerst in de spoiler zetten dat er een slachtoffer is en daarna dat Nina en Noud moeten oppassen voor familiestress. Dan zou dat eerder moeten staan denk ik…

 36. ik vind her raar dat Tim met rozemarijn naar bed gaat en vervolgens uitmaakt en dat rozemarijn met Rikki familie is en dat ze dat gewoon niet merken en dat tim doet wat Rikki wil echt apart

 37. @Hoihoi
  Ik denk dat de nieuwe spoilers morgen pas komen. En anders moeten we wachten tot Maandag.

  Volgens mij is die spoiler van 15 Januari vandaag pas bekend.

  Maar het gaat spannend worden hoor. Is nu al spannend.

 38. Het zou wel weer tof zijn als er weer iets met Lucas gebeurt!

  en man wat ben ik dat gezeik met Bing zat zeg. Eerst kreeg hij chemo, dat sloeg niet aan,
  nu die transplantatie die ‘lijkt’ te werken en dan mislukt het weer. Wordt een beetje saai en irritant.

 39. Ik lees net op wikipedia.nl/gtst dat bing eruit gaat. Staat dat hij 5 januari zijn laatste opname heeft en dat hij overleden is aan lymfklierkanker. Das al 1 irritante personage minder. Nu maxime en mike nog dan is gtst weer wat leuker om naar te kijken

  1. Dat zou dus betekenen dat het verhaallijn nog ongeveer 2 maanden zal gaan duren, lijkt me onwaarschijnlijk aangezien het al even duurt. Daarbij is wikipedia absoluut geen goede informatiebron aangezien iedereen daar alles kan aanpassen.

  1. Dan gaat Tim er hopelijk toch niet uit, gezien deze spoiler! Ik hoop dat dit betekent dat ze het Sjoerd vertellen. Rikki & Tim! 😀

 40. beter dat Bing uit de serie gaat, en laat Aysen, Maarten, Janine en Maxime lekker mee gaan.

  Mike en Tim moeten wel blijven, ze kunnen wel goed acteren en zijn wel leuk 🙂

 41. ik lees maan naam bij linda ik maak maar en foutje en dit linda is niet leuk hoor en als hier weer en woord op staat die goed is zeg het dan maar weer hoor maar dan ben ik nog boos maar goed ik snap het ook wel hoor en ik hoop dat dit nu goed is maar laat ik nooit meer te zien

 42. kunnen Diana en arco gewoon even lekker buiten gaan spelen in plaats van van die domme opmerkingen te plaatsen. Ik probeer hier gewoon een beetje op de hoogte te blijven en dan krijg je nep spoilers en mike haat posts, donder op.

 43. De aflevering van vandaag (4 januari) was echt kapot saai.
  Ik vind altijd al dat Bing, Maarten, Aysen en soms ook Janine en Maxime beter uit de serie kunnen gaan, ik vind ze echt vervelend en de verhaallijn duurt lang
  Eigenlijk hoop ik ook dat Bing maar lekker dood gaat, een irritante speler minder
  De verhaallijn van Nina, Noud en Mike vind ik juist wel heel leuk, net als de verhaallijn van Sjoerd, Rikki en Tim.
  Gelukkig worden de afleveringen wel beter, hoop ik eigenlijk omdat de spoilers heel spannend zijn.
  Alle mensen die haat hebben aan Tim en Mike, ik heb lekker haat aan jullie, Mike en Tim zijn tenminste nog een beetje goed en leuk.

 44. De aflevering van vandaag (4 januari) was echt kapot saai.
  Ik vind altijd al dat Bing, Maarten, Aysen en soms ook Janine en Maxime beter uit de serie kunnen gaan, ik vind ze echt vervelend en de verhaallijn duurt lang
  Eigenlijk hoop ik ook dat Bing maar lekker dood gaat, een irritante speler minder
  De verhaallijn van Nina, Noud en Mike vind ik juist wel heel leuk, net als de verhaallijn van Sjoerd, Rikki en Tim.
  Gelukkig worden de afleveringen wel beter, (behalve maandag en dinsdag want dan zijn de stomme verhalen van Bing, Maarten en Janine) maar woensdag, donderdag en vrijdag zijn de spoilers erg leuk en de spoilers van de week erna worden ook heel spannend.
  Alle mensen die haat hebben aan Tim en Mike, ik heb lekker haat aan jullie, Mike en Tim zijn tenminste nog een beetje goed en leuk.

  1. wacht maar tot er een dierbare overlijd in je eigen omgeving dan piep je wel anders iemand dood wensen is wel het laatste wat je h=dan had gewild

 45. Tessa
  Sorry dat ik het zeg. Maar iemand de dood wensen gaat me wel een beetje te ver?
  En waarom haat je mensen die Tim en Mike haten? Dat zijn hun mening? En dat mag.

  1. Ik kijk elke dag naar (en helemaal) RTLBoulevard en daar is niets over Bing gezegd. Ik denk dus, als ik het zo mag zeggen, je grote onzin uitkraamt.

 46. Trouwens die flexwetten zijn altijd eind en begin van het seizoen. Everon’s zijn contract loopt wel af dit jaar, ook voor Marly, Guido, Robin?, Joep en Cyntia.

  2010:
  Nina ging met Dex naar Polen
  Bing ging naar Suriname
  Robin (in 2010 recurring rol),Joep, Cyntia en Guido kwamen erin

  1. issa,heb je hier ook een bron bij??
   …want als dit waar is,is dat een primeur..
   Bovendien ben ik dan zeer benieuwd wat voor soort handicap het kind dan heeft…syndroom van down misschien??

  1. ben het helemaaal met je eens, ze horen zulke reactie’s gelijk te verwijderen
   en zo blijft het dan ook nog leuk om hier regelmatig reacties te lezen

 47. misschien gaat rikki wel met tim en sjoerd met wiet
  die maarten mag er echt uit
  eigenlijk vind ik dat als bing weer leeft of er weer in komt dat hij veder moet gaan met sjors ik vind hun een leuk stel zag hoe hij haar ten huwelijk vroeg 🙂

 48. Als Wiet erin komt hoop ik dat ze een aantal aanpassingen doen met de shots van:
  Laura (shot sinds 2005)
  Janine (shot sinds 2005)
  Sjors (shot sinds 2006)

  De rest komt uit 2008 of later

 49. Ik vind de verhaallijn van Janine / Maxime / Ludo / Maarten echt heel saai… Voegt echt niks toe ,, alleen maar veel gezeur. Denk trouwens wel dat Bing doodgaat… Ik weet niet waarom, gevoel. Ben benieuwd hoe Jef, Rik en Lucas dan reageren. Zou sowieso wel leuk zijn als Lucas weer een eigen verhaallijn krijgt, het ene wat hij nu doet is grapjes maken over Nina d’r zwangerschap ;p. Iemand al meer spoilers ?

 50. Ik denk ook dat Bing dood gaat en dat er een nieuw personage (familielid van iemand?) erin komt die op jongens valt en een relatie met Lucas krijgt.

 51. Wat mij leuk lijkt, is dat als Bing niet doodgaat, hij en Lucas ruzie krijgen door Aysen. Omdat zij hem in de cel had geflikkerd ( okee geen leuke woordgrap ;p ). Ik denk dat Nina uiteindelijk een miskraam krijgt, door stress ofzo ? Maarten mag oprotten, niemand mag hem. Sjors + Mike ? En wanneer komt Wiet eigenlijk weer terug ?

 52. Het zal niet meer lang duren de verhaallijnen van de ziekte van Bing en die verhaallijn met Maarten. Wiet zal wel ergens eind januari in beeld komen denk ik.

  1. Wat denk jij ? Gaat Bing dood of blijft hij leven.. Op wikipedia stond dat hij was overleden aan lymfeklierkanker, maar wikipedia is niet echt betrouwbaar denk ik…

   1. het spijt mij Florienn, maar ik lees niets over Bing dat hij dood zou gaan. Zowel niet op de GTST als van het personage Bing – wikipedia-pagina, staat niets. Je zegt het zelf al, “stond” op Wikipedia. Iedereen die dat wil kan daar wijzigingen op aanbrengen. Waar of niet, maakt niets uit.

    Bij entree’s en exit’s staat alleen dat Wiet terugkomt. Maar dat is dan ook inmiddels bekend gemaakt.

    1. Zo klinkt het wel inderdaad. Dat bedoelde ik ook met een bekentenis over Jef. 😉
     Ze denkt vast: nu iedereen het toch weet over Tim en mij, kan ik dat ook net zo goed meteen opbiechten.

     1. Jaah sorry, ik had het niet goed gelezen, dacht dat je iets anders bedoelde met bekentenis over Jef. Maar was dagvaarden de steiger ook niet de schuld van Mike .. ?

 53. Spannende spoilers.
  Ik denk dat Rikki iets bekend over de stieger. En anders zal het vast met haar kindertijd te maken hebben?

 54. Miskraam denk ik door dat geruzie van Janine en Maxime? We zien wel na de spoilers van 18 januari wat er gebeurd met Bing. Heeft iemand al meerdere spoilers?

 55. Wie zal dat onschuldige slachtoffer dan zijn ?? Van die confrontatie tussen Maxime en Janine… Maarten, Lucas of Nina …?

 56. Sorry als ik af en toe verkeerde woorden typ… M’n IPad staat op automatisch corrigeren… Misschien word Maarten vermoord ofzo ?

 57. En sinds waneer gaat sjors met zwangerschaps verlof dat is niet eens zeker misschien,bedeken ze wel wat en sjors kan niet zwanger zijn dan zou ze nu zwanger moeten zijn.

 58. @Florienn: Ja, Mike is inderdaad degene waardoor Jef het steigerongeluk kreeg. Helaas weten Noud, Rikki of Tim dit niet. Ik hoop dat ze hier nog achterkomen, maar daar heb ik eigenlijk mijn twijfels over.

 59. Maandag 14 januari:
  Als Janine de confrontatie met Maxime aangaat, valt daarbij een onschuldig slachtoffer. Jef is niet tevreden met de logeeroplossing die Rik en Nuran bedacht hebben. Aysen reageert haar frustratie over Bing af op Sjors. Noud en Nina moeten uitkijken dat ze niet ten prooi vallen aan familiestress.

  Dinsdag 15 januari:
  Tim staat op het punt om Meerdijk te verlaten. Rikki wordt daardoor gedwongen een beslissing te nemen. Janine moet Ludo inlichten over wat ze heeft veroorzaakt. Lucas wil weten wat er speelt tussen Janine en Maxime.

  Woensdag 16 januari:
  Nina wordt voor een duivels dilemma geplaatst en wordt gek van alle goedbedoelde adviezen. Sjoerd reageert heftig op het nieuws van Rikki en Tim. Lucas probeert te achterhalen wat er waar is van alle verdachtmakingen binnen de Sanders-familie.

  Donderdag 17 januari:
  Janine moet Nina iets bekennen en probeert haar daarna aan haar kant te krijgen. Jef is diep beledigd als hij door Bianca en Nuran wordt uitgelachen. Maxime schrikt van het toestand waarin Nina verkeert, maar maakt daar vervolgens handig gebruik van.

  Vrijdag 18 januari:
  Aysen is uiterst gespannen als Bing weer wordt bijgebracht. Als Tim moeite wil doen voor hun band als broers, wil Sjoerd weten wat Tim bereid is op te geven. Lorena spoort Sjors aan om naar het ziekenhuis te gaan. Rikki doet een bekentenis over iets dat ze in het verleden heeft veroorzaakt.

  Bron: tvgids.tv

  1. Superrrrrrrrr nieuws! Zal alleen nog wel even duren….denk dat de verhaallijn half maart pas begint , aangezien hij t 3 weken geleden pas heeft gehoord. Het mmoet dus nog worden opgenomen…..ik kijk er iig naar uit :).

 60. Echt, wat een spannende spoilers! Ik ben zo benieuwd hoe alle verhaallijnen gaan aflopen 🙂 Als ze willen, kan Sjors best nog wel zwanger worden, dan verzinnen ze gewoon dat de dokters in het ziekenhuis het toen verkeerd hebben gezien ofzo haha. Ik hoop niet dat Bing dood gaat, maar juist weer terug komt bij Sjors, samen met Lana en het nog ongeboren kindje, waar Mike dan de vader van is. Nina krijgt vast een miskraam, al hoop ik dat niet 🙁 ! Het verhaal tussen Sjoerd, Tim, Rikki en Roozemarijn vind ik juist wel leuk! En dat Wiet terug komt is ook super :D! Hopelijk wordt Nuran zwanger, lijkt me super schattig (: ! Met Lucas moet ook wel weer eens wat gebeuren, hij speelt nu een beetje voor Jan #$*&^ mee. En Lorena maakt ook niet zo heel veel meer mee, komt natuurlijk doordat Jack weg is 🙁 Als Tim nou met Rikki gaat, kan Sjoerd mooi met Aysen hahah, dat lijkt me lachen! Ook dat Jeff waarschijnlijk niet meer kan lopen vind ik wel leuk voor de verhaallijn. Ik denk dat dat uiteindelijk wel weer goed komt. Dat gedoe met Maarten, Maxime, Ludo en Janine mag nu wel een x stoppen, maar dat gaat binnenkort ook wel gebeuren denk ik. Ludo betrapt Janine en Maarten uiteindelijk, Maxime blij, maar dan komt na veel gekibbel toch uit dat Maxime Ludo & Janine weer uit elkaar probeert te krijgen en bla bla bla… Tja, wie hebben we dan nog niet gehad? Laura, ach, laat haar maar een beetje mee hobbelen. We zullen zien! 🙂

 61. Oooops! Noud vergeten! Sorry 🙁 Hij hoort natuurlijk bij dat gedoe tussen Nina & Mike. Het zou nog wel eens zo kunnen zijn dat Nina en Noud onderweg zijn naar het ziekenhuis, zodat Nina kan bevallen, en dat Mike hen dan aanrijdt, zodat Nina een miskraam krijgt. Terwijl Noud & Nina zich net hadden voorbereid op de komst van de baby..
  En jongens! Laten we vooral Nick Sanders niet vergeten! Er is ook nog iets met hem aan de hand, hij leeft nog.. Ik ben zoooo benieuwd 😀

  1. Ha ha ha laat me niet lachen! Weer zo’n stom gerucht…..echt grote onzin! Net als dat Martine en Marcus’ zouden terugkeren….

 62. Een vriendin van mij kent een van de verhaalllijn makers van gtst. Ze zegt dat Nina en Noud uit elkaar gaan en dat op de bruiloft van Nina en Mike Noud Mike gaat proberen te vermoorden.

Geef een reactie