Maandag 24 december
Janine werkt Ludo met een smoes weg en gaat op onderzoek uit naar informatie over Maarten. Rikki krijgt de schrik van haar leven als Jef bij een ongeluk betrokken is. Tim wil dat Rikki haar mond hierover houdt. Lorena baalt van het mislukte openingsfeest en zoekt een verantwoordelijke.

Dinsdag 25 december
Is het pais en vree met kerst in Meerdijk? Sjors wordt woedend op Lorena omdat zij haar weer bedonderd heeft. De politie onderzoekt het ongeluk en vordert de administratie van Noud Bouwt. Janine wordt tot het uiterste getergd en valt op het verkeerde moment uit tegen Maxime.

Woensdag 26 december
Tim en Rikki worden door Sjoerd gedwongen om te zoenen. Nina weet niet wat ze met excuses van Sjors aan moet. Rik gaat naar een kerstdiner waar hij niet wil zijn. Mike weet de kerstsfeer thuis flink te verpesten. Nuran moet kiezen tussen Aysen en Rik.

Donderdag 27 december
Noud krijgt door dat Nina dingen voor hem verzwijgt. Hij wil weten wat dat is. Rikki moet heel erg haar best doen om het leuk te hebben met Sjoerd, maar haar gedachten zijn bij een ander. Nuran gaat de confrontatie met haar zus aan.

Vrijdag 28 december
Maxime wil dat Maarten in actie komt om de bom tussen Ludo en Janine te laten barsten. Bianca waarschuwt Janine; ze speelt een gevaarlijk spelletje. Mike zweert dat hij wraak zal nemen op Lorena. Ludo is Mike helemaal zat en wil hem weg hebben, vér weg. Noud weet zich geen raad met wat Nina hem verteld heeft.

Maandag 31 december
Rikki liegt tegen Sjoerd maar wordt betrapt. Anton denkt te begrijpen dat er iets speelt tussen Tim en Rikki. Tim ontmoet een leuk meisje, dat meteen weg van hem is. Er is goed nieuws voor Laura, Rik en Maxime. Janine probeert Ludo om de tuin te leiden.

Dinsdag 1 januari
Bing is nerveus of de stamceltransplantatie is aangeslagen. Noud vindt dat Nina de waarheid aan Mike moet vertellen. Jef heeft een goed idee, maar brengt Bing daarmee in gevaar. Lorena stelt Noud officieel verantwoordelijk voor het steigerongeluk.

Woensdag 2 januari
Sjors krijgt de schrik van haar leven als Aysen haar Bings situatie duidelijk maakt. Noud doet een vervelende ontdekking. Sjoerd komt erachter dat Rikki tegen hem gelogen heeft en wil weten waarom dat was. Als Mike een ingrijpend besluit neemt, gelooft Bianca niet dat hij hier echt achter staat.

Donderdag 3 januari
Maxime wil dat Maarten Janine er nu echt in gaat luizen. Ze wil een vrijpartij op tape. Als Bing extreem hoge koorts heeft, is dat een slecht teken. Anton verwijt Tim dat hij alles overhoopgooit. Rikki probeert Rozemarijn te lijmen.

Vrijdag 4 januari
Janine probeert een bekentenis aan Maarten te ontlokken, maar hoever durft ze hiervoor te gaan? Aysen weet niet wat ze hoort als de arts haar een voorstel doet. Lucas ontdekt hoe slecht Bing eraan toe is.

97 comments on “Spoilers 24 december t/m 4 januari

  1. inderdaad. De smeerlap, ik ben bang dat Sjef hierdoor gewond raakt.

   Hopen dat dit met Sjef goed afloopt. Als ik iemand niet graag zie verdwijnen uit GTST is het Sjef wel.

   Zal dit misschien ook weer niet uitkomen dat het Mike’s schuld is. Net zoals het nooit uitkomt /uitgekomen is, dat Aysen schuld is aan de dood van Danny.

 1. Ja, ik hoop dat het snel uitkomt dat het mike is lorena gaat noud de schuld geven.
  En jef wordt de dupe wat die idioot heeft gedaan hij is en blijft een sukkel ik hoop dat hij geen vader wordt want dat gun ik hem niet en nina als moeder zie ik niet gebeuren .. Ik zie een miskraam al geuberen nina is een kleuter en denkt alleen aan zich zelf en mike ook,
  Nina moet het mike of noud vertellen en een keus maken want ik denk niet dat het echt..goed gaat komen tussen noud en nina omdat mike tussen hun blijft in staan als de baby gaat komen

 2. Hoop dat Ludo Mike snel wegwerkt. Die vent denkt dat hij het alleenrecht heeft op Nina.
  Hoop ook dat Tim en Rikkie niks krijgen. Vind haar veel beter bij Sjoerd. En vervelend dat Jef de dupe is van die stomme Mike.

 3. Ludo laat niks heel van mike ludo mag hem kiehard aanpakken nina is een getrouwde vrouw zij kunnen niet eens een relatie hebben weg met die smeerlap ik wilde dat mike zelf onder die steiger zou komen en niet overleven

  1. Ik hoop het. Het kleine beetje sympathie dat ik eerst nog voor hem had is nu voorgoed verdwenen. Wat een eikel!

   Overigens vind ik Everon wel een hele goede acteur, maar het karakter Bing mag van mij z.s.m. verdwijnen.

  1. klopt niet was wel bekend dat edwin eruit ging is bij RTLboulevard geweest dus het was we bekend dat Edwin eruit ging maar op wat voor manier hij eruit ging dat was niet bekend gemaakt bij rtlboulevard

   1. Dat Edwin eruit ging werd pas 1 dag van tevoren bekend (door de shortie) en op de dag zelf bekend gemaakt door Boulevard dus dat klopt niet wat jij zegt.

 4. Ik word die driehoeksverhoudingen, verzwijgen van liefde en vreemgaan verhaallijnen zo zat.. als de ene ophoud begint er alweer een ander.

 5. ja ik word die driehoeksverhoudingen ook zat. Het is niet erg vernieuwend meer. Zouden de schrijvers geen inspiratie meer hebben? het verleden word gewoon opnieuw uitgekauwd maar dan met andere personages

 6. en daarbij komt ook nog bij als je de soap serie al van beging af aan hebt gezien dus daar bedoel ik me van de alle eerste seizoen tot nu toe dan weet je dat gtst al de hele tijd in een circeltje is blijf draaien alleen zijn vaak de personages aan gepast maar het verhalen lijnen zijn vaak of komen vaak over heen wat al eerder is geweest alleen vaak in een ander vorm dan wel weer er zijn wel ’n paar verhalen lijnen aangepst kwa personages en vorm dus bedoel er zijn wel paar keren echt nieuwe verhalenlijnen voorbij geweest maar vaak worden ze wel heraald alleen op ’n andere manier en andere personages

  en ik kan het weten want ik volg deze soap al van het eerste seizoen tot nu toe heb ik het gevolgt en volg nu ook wel maar minder omdat er niet echt iets nieuws komt want somige verhalenlijnen zijn soms zo voorspelbaar

 7. Als je het niet leuk meer vindt en te veel herhalingen….je hoeft niet te kijken hoor! Het is allemaal geheel vrijwillig…. Dus mensen net zo zeuren…

 8. Maar ze kunnen niks meer verzinnen weer iemand die kans heeft dat die verlamd kan worden of blijven, maar elk seizoen is wel overdreven
  Nina (seizoen 19/20) (explosie dansadoria)
  Lorena (seizoen 21) (neergeschoten in rug)
  Sjors (seizoen 22) (aangereden door Aysen)
  Jef (seizoen 23) (steiger op Jef gevallen schuld van Mike)

  1. Inderdaad @Gtstfites, maar goed, als ik eerlijk ben ik gun echt niemand om verlamd te zijn hoor, maar liever dat Jef een tijdje verlamd is dan dat hij dood gaat. Want als er iemand is die NIET UIT GTST moet verdwijnen is het Jef.

 9. Ik denk niet dat Ludo veel tijd krijgt om zich met Mike bezig te houden. Als Ludo erachter komt wat er gaande is tussen Janine en Maarten. Dan krijgen we eerst dat Maarten de serie uit wordt gewerkt (graag zelfs). Dan ruzie met Janine. En Binnenkort komt Marcus Sanders (Ludo’s broer) weer terug in GTST met zijn dochter (dat zal het meisje zijn die Tim ontmoet, of het is Wiet die ook in januari weer terug komt).
  Ludo zal hem zeker niet in Meerdijk willen hebben en Maxime zal gaan samenspannen met hem tegen Ludo.

  Zoiets denk ik dat er aan zal gaan komen.
  Als Ludo maar wint 😀

 10. Een ding moet nu toch wel duidelijk zijn….Marcus’ keert niet terug……dat was een verkeerd gerucht. Voorlopig keert allen wiet terug.

  1. Pff hou er nou eens over op! Marcus komt niet terug!!
   In de Story stond inderdaad een quote van Marjolein Keuning dat ze zei dat Marcus terugkomt, maar in de Story staan heel vaak quotes die niet blijken te kloppen!

   Marcus komt niet terug!!!

  2. marcus komt niet terug dan was het al lang bekent de enige die terug komt is wiet 🙂
   die site is geen officeele gtst site dus kan zeer zeker nep zijn
   namelijk niet alle bronnen (en zeker roddel bladen) hoeven niet te betekenen dat ze gelijk echt zijn

 11. Ik wordt ook een moe van al die “liefdes-verhaallijnen”. Op dit moment heb je:

  -Nina/Noud/Mike
  -Rikki/Sjoerd/Tim
  -Janine/Ludo/Maarten(Maxime) (is nep maar dan nog)
  -Bing/Aysen (Ik had een mooie/ontroerende verhaallijn over kanker verwacht, maar dat is het totaal niet, gaat alleen maar over Aysen)

  De overige verhaallijn is:
  -Lorena, Sjors en Laura over de Rozeboom

  Verder is er niets te beleven. Alleen Jef met dat ongeluk, maar die komt er ook wel weer bovenop zoals altijd.

  Sorry maar ik vind de verhaallijnen op dit moment echt waardeloos. Vooral dat met Janine en Maarten is zooo ongeloofwaardig.

 12. ik wil echt graag dat er meer dvd’ s van GTST uitkomen bijv. seizoen 21. De verhaallijnen jack en lorena en lucas en edwin lijken me echt leuk.

  1. Jaa vind ik ook!! Wil heel graag die dvd box van seizoen 21, maar die is nog niet uit en op het internet kan je het nergens teugkijken helaas .. zelfs op youtube niet 🙁

 13. Nee! Dan krijgt Noud de schuld van wat Mike gedaan heeft! Oneerlijk!! Beland Noud zeker in de cel ofzo en dan gaat Mike weer naar Nina enz. Ik word echt gek van Mike hij zeurt altijd zo!

 14. ze moeten idd weer beetje die harde zaken wereld er in terug brengen en wat meer gezinnen zo als vroeger
  al dat vreemd gaan hoort er wel beetje bij (was vroeger ook zo)
  maar overdrijven is wel een vak

 15. Inderdaad het wordt nu wel spannend. Ik vind alleen zielig dat fikkie denkt dat het haar schuld is.en die Mike moet de bak maar in.ik zou het liefst nu al die afleveringen willen zien.

 16. Vicky is al een tijdje de serie uit. Maar als Mike nu al de serie uit gaat is wel raar. Hij is er pas net. Uiteindelijk zullen Sjors en Mike wel wat krijgen. Sjors werkt nu in de Rozenboom, Mike moest nog wraak nemen op zowel Lorena als Laura, dus hij zal de Rozenboom wel overnemen. Ik Zie Lorena toch niet heel lang de Rozenboom runnen.
  En dan krijg je weer ruzie tussen Sjors en Mike bla bla bla.

  En ik wil niet heel irritant zijn, maar ik zie overal: Marcus komt eind 2012 terug, maar kan nergens op internet vinden dat dit niet zo zou zijn. Maar we zien het wel in de laatste week van 2012. Ik zou het wel leuk vinden. Ze hebben ff een andere verhaallijn nodig dan al dat vreemdgaan en die bitchfight tussen Maxime en Janine.

  Maxime moet gewoon haar eigen bedrijf gaan starten, samenwerken met Ludo, Janine gewoon lekker bij Ludo laten (anders hebben we over een maand weer een scheiding en over een jaar weer een huwelijk), een keiharde concurrent voor Ludo en Maxime vinden (zoals Marcus Sanders of nog liever Martine Hafkamp). En dan hebben we pas weer echt een leuke soap!

 17. Jammer dat het zolang duurt totdat er spoilers zijn voor de week van 7 januari. Ik ben benieuwd.

  Ik vind juist de Noud/Nina (Mike, blegh! Die mag er meteen uit. Door hem wordt Jef misschien invalide) en Rikki/Tim/Sjoerd verhaallijn leuk. De verhaallijnen van de familie Sanders vind ik nooit leuk, altijd hetzelfde: wraak nemen. Ze moeten voor hen eens iets nieuws verzinnen.

  1. Nou als Ludo uit de serie zou gaan dan kap ik ook meteen met kijken. Hij moet alleen weer de bad-guy worden van Meerdijk. Hij is mij iets te burgelijk geworden. Toen hij bij Maarten achterin de auto zat en hem weer eens ouderwets goed bedreigd had, werd hij weer een beetje zichzelf.

   Ik vind Rikki juist zo’n zeikerd. Gaat elke keer goed tussen haar en Sjoerd, dan weer ruzie, is het weer bijna uit en nu dit weer met Tim.

 18. Marcus komt niet terug
  Ten eerste hij zou nog voor de zomer komen dan in september
  Ten tweede in de spoilers staat het niet tenminste eind december en begin januari
  En het is erg irritant dit steeds te melden anders mogen ze marcus terug halen en mike ontslaan word haha opgeruimd staat netjes.. Dan is gtst weer gtst met acteurs en niet met een amateur

 19. ik denk dat dit gaat gburen jef die dood gaat rik en nuran die uit me kaar gaan dat wiet de voor zorg dat de bayb dood gaat ludo die maarten l weg laat gaat en anders dood rikki en tim sex ben en dat sjoerd dat dan ziet en tim dan slaat en anton die tim het huis uit zet en dat het dan weer mis gaat daar

 20. Ik begrijp niet dat de spoilers van 7 t/m 11 januari 2013 nog niet bekend zijn…kan ook niet meer inloggen op kijkes.nl…zegt dat ik mjn e-mailadres moet verifieren maar als ik dat wil doen,gebeurt er niets!
  ALS iemand de nieuwe spoilers weet,laat hij/zij dit dan hier ff weten!

 21. De spoilers: Goede Tijden Slechte Tijden.

  7 januari 2013
  Janine voelt zich bedreigd. Foto’s van een geheime ontmoeting maken Ludo nieuwsgierig. Sjors en Aysen moeten een ruzie onderdrukken om Bing te sparen. Maarten houdt belangrijke informatie achter voor Maxime. Bing haalt fijne herinneringen op.

  Bron: Kijkes.nl

 22. 8 januari;

  Als Ludo haar betrapt, probeert Janine zich eruit te smoezen. Ludo besluit Maarten dan maar eigenhandig aan te pakken. Rik en Jef trekken zich er niets van aan dat Bing hen niet op bezoek wil hebben. Aysen betrapt Sjors en Bing.

  Bron: kijkes.nl

 23. Gooi die Maarten de serie uit en Maxime moet wraak nemen op bijv: Mike en niet meer op de familie. En Tim moet een relatie met Wiet krijgen en niet meer zoveel scheidingen dat wordt saai. Een ontvoering hebben we al een tijd niet gehad.

 24. Jef gaat niet dood hoor hij staat in de spoilers van 8 jan jammer he
  Mike moet er wel uit hij is gtst niet hij is dit jaar gekomen en iedereen haat hem al sjors,nina,laura,lorena,ludo janine maxime lucas de half meerdijk

 25. @Diana NIETS JAMMER dat Jef niet dood gaat. Gelukkig zelfs.

  Hoe jij over Mike denkt weten we nu wel.

  En met Bing gaat het ook de goede kant op, als ik Aysen in de shortie van vanavond, woendag de 26ste mag geloven.

 26. Ik denk dat als Nina het Noud verteld, Noud dat niet leuk vind (begrijpelijk) maar later wel inziet dat het zijn eigen schuld is. En dan voed hij samen mat Nina het kind op! Maar dat Mike daar niet tegen kan, En dan Nina expres aanrijd als Nina 36 weken zwanger is ofso!! En dat het kindje dan overlijd in der buik. En dan weer rep en roer!!

  1. Hoezo Noud’s eigen schuld. Vind ik zo belachelijk. Nina is degene die vreemd is gegaan. Ze mocht nog blij wezen dat hij ging nadenken. Ik zou haar meteen gedumpt hebben.

 27. Misschien krijgt Nina wel een miskraam. Ik hoop dat binnenkort uitkomt dat Aysen Danny van de trap heeft geduwt..

  @ Roos zoiets zou ook kunnen! Echt GTST 😉

 28. 9 januari

  Noud vindt dat Nina Mike niet mag buitensluiten. Nina vindt dit idee absurd. Rikki schrikt enorm als Rozemarijn intieme plannen heeft met Tim.

  Bron: kijkes.nl

 29. De liefde tussen Sjors en Bing zal altijd wel blijven, ze zullen altijd van elkaar blijven houden. Ik denk ook zodra Bing weer beter is dat hij weer terug gaat naar Sjors en Aysen dumpt!

 30. Op Hyves word vermeld dat er iemand verkracht word ergen in de komende afleveringen. Maar er word wel bij vermeld dat de bron niet heel betrouwbaar is…

 31. De spoilers: Goede Tijden Slechte Tijden.

  10 januari 2013
  Rikke liegt tegen Anton over haar gevoelens voor Tim. Tim belandt met Rozemarijn in bed. Rik en Nuran hebben medelijden met Jef en doen hem verrassend voorstel. Bing wordt kunstmatig in slaap gehouden om zijn genezing te bevorderen. Naast zijn bed gaat de rivaliteit tussen Sjors en Aysen gewoon door.

  Bron: Kijkes.nl

 32. De broer van Ludo komt WEL terug samen met zijn dochter, is deze site dan geen betrouwbare bron? Dus kan nog spannend worden!

  Enn Sjors is in het echt zwanger, dus ben benieuwd wat daar mee gaat gebeuren?! Misschien kon ze toch wel zwanger worden, foutje van de dokter ofzo, en zijn Nina en Sjors zwanger van Mike, hmmm Who Knows??!

  Het word in iedergeval spannend!

 33. sjors kan geen kinderen krijgen in de serie
  en marcus komt niet terug kerst is voor bij hoor en hij zou met kerst terug komen hoe kan dat dan????

  wiet die komt wel echt terug in januarie

 34. Ik denk dat Rozemarijn gewoon een gastrol heeft! En inderdaad natuurlijk om Tim & Rikki bij elkaar te brengen. Rikki wordt sowieso jaloers, maar moet proberen het niet teveel te laten merken… Ben benieuwd…

 35. ja das waar maar lijkt mij beetje stom als sjors zwanger word in de serie dan is het helemaal ongeloof waardig
  maar ja ook dokters maken fouten ook in real live maar ik schat die kans erg klein ze kunnen haar ook op een manier filmen dat haar buik niet in beeld komt
  is bij onm ook gedaan

 36. 11 Januari
  Sjoerd wil weten waarom Tim het heeft uitgemaakt. Mike denkt dat hij telkens zomaar kan binnenvallen en dat valt niet goed bij Noud. Ludo is het zat dat Janine achter waandenkbeelden aan jaagt. Lucas gelooft niet in gedeeld ouderschap, Nina wel. Tim neemt een ingrijpend besluit.
  kijkes.nl

Geef een reactie