Maandag 17 december
Janine doet een belangrijke ontdekking over Maarten. Lorena is zeer ontevreden over de hoe de verbouwing van De Rozenboom gaat. Nina biecht een geheim op aan Lucas. Maxime laat zich niet zomaar door Maarten onder druk zetten.

Dinsdag 18 december
Rik is geschokt als Bing illegaal het ziekenhuis wil verlaten. Bing vindt dat Rik zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. Janine probeert de samenwerking met Maarten voort te zetten, ondanks hun persoonlijke verstandhouding. Sjoerd verstoort een intiem moment tussen Tim en Rikki.

Woensdag 19 december
Mike zet Nina onder druk om er achter te komen wat zij met Noud heeft gedaan. Trapt Maarten in de val die Janine voor hem heeft gezet? Als Jef aan Bing laat weten dat hij het niet eens is met hoe hij Rik heeft weggestuurd, is Bing helemaal klaar met zijn ‘zogenaamde’ vrienden.

Donderdag 20 december
Mike verwijt Lorena dat ze zijn relatie met Nina kapot gemaakt heeft. Aysen wil dat Bing nadenkt over de consequenties van zijn daden. Tim achtervolgt Rikki. Als ze alleen zijn, loopt het uit de hand.

Vrijdag 21 december
De opening van De Rozenboom verloopt minder feestelijk dan de bedoeling is, als er een slachtoffer valt. Tim zoekt Rikki stiekem op. Worden ze betrapt? Mike wordt door Anton aan het denken gezet over zijn relatie met Nina. Noud wil dat Nina een moeilijke beslissing neemt.

154 comments on “Spoilers 17 t/m 21 december

 1. Tim & Rikki, toch zouden zij ook erg goed bij elkaar passen, hoe erg het ook is voor Sjoerd en Bram… Ik ben benieuwd hoe deze verhaallijn gaat verlopen. Hopelijk wordt het niet a la Edwin/Lucas/Anton (dat Sjoerd Tim in elkaar gaat slaan en Tim in het ziekenhuis belandt), maar Sjoerd gaat erg boos worden…

  En ik hoop echt dat Nina & Noud weer gelukkig worden samen. Met Mike wordt het sowieso niks door zijn stomme gedrag de hele tijd.

 2. En Ik Wil Graag Weten Hoe Het Verder Gaat Tussen Nina En Noudt Wat Gaat Er Allemaal Gebeuren Kan Iemand Meschien Duidelijke Spoilers Geven Met Wat Er Exact Gebeurt

  Thnx X.

 3. Ik vermoed dat Maarten wordt vermoord. Ik kan niet wachten om te zien hoe Tim en Rikkie iets krijgen. Gaat heftig worden. De stukken van Bing/Aysen en Rik/Nuran vind ik nu echt saai.

 4. @Pamla zit er dik als je die shortie ziet van maandag, maar ik denk dat Janine iets doet. Er staat in de spoilers: “Trapt Maarten in de val die Janine voor hem heeft gezet?” Ik denk ook dat de waarheid over de dood van Danny komt

 5. @Pamla zit er dik als je die shortie ziet van maandag, maar ik denk dat Janine iets doet. Er staat in de spoilers: “Trapt Maarten in de val die Janine voor hem heeft gezet?” Ik denk ook dat de waarheid over de dood van Danny komt ooit.

 6. 24 december:
  Janine werkt Ludo met een smoes weg en gaat op onderzoek uit naar informatie over Maarten. Rikki krijgt de schrik van haar leven als Jef bij een ongeluk betrokken is. Tim wil dat Rikki haar mond hierover houdt. Lorena baalt van het mislukte openingsfeest en zoekt een verantwoordelijke.

  25 december:
  Is het pais en vree met kerst in Meerdijk? Sjors wordt woedend op Lorena omdat zij haar weer bedonderd heeft. De politie onderzoekt het ongeluk en vordert de administratie van Noud Bouwt. Janine wordt tot het uiterste getergd en valt op het verkeerde moment uit tegen Maxime.

  bron: kijkes.nl
  (veel mensen denken dat die site het niet doet, maar hij laadt altijd heeel langzaam dus als je gewoon even geduld hebt kun je daar zelf ook de spoilers bekijken 🙂

 7. 26 december:
  Tim en Rikki worden door Sjoerd gedwongen om te zoenen. Nina weet niet wat ze met excuses van Sjors aan moet. Rik gaat naar een kerstdiner waar hij niet wil zijn. Mike weet de kerstsfeer thuis flink te verpesten. Nuran moet kiezen tussen Aysen en Rik.

 8. Lijkt me duidelijk dat het nu echt wat gaat worden met Tim en Rikki. En binnen de kortste keren komt Sjoerd hierachter en de sfeer in familie Bouwhuis zal weer slecht worden want Anton moet nu natuurlijk ook kiezen voor Tim of Sjoerd. Denk dat Sjoerd niet meer Tim in één huis wil wonen. Verder komt Noud weer terug bij Nina maar moet leven met het idee dat Nina zwanger is van Mike.

 9. @gtstforlife: Ik heb een vraagje over Kijkes.nl.
  Ik ben ingelogd, maar hoe kun je de spoilers dan zien? Ik kan alleen maar zien t/m komende zaterdag…
  Ik ben benieuwd hoe dit zit, want ik zou ook graag zelf de spoilers bekijken.

 10. @Tess,als je ingelogd bent bij kijkes.nl,moet je gewoon “zoeken”naar goede tijden slechte tijden(loepje)krijg je vanzelf spoilers..;)

 11. Ik hoop niet dat Tim en Rikki bij elkaar komen! Dat zou zo zonden zijn aan wat Sjoerd en Rikki samen opbouwen!

  @ Gtstfites: Hoezo denk je dat ze erachter komen dat Aysen Danny heeft vermoord? Het zou wel goed zijn overigens.. eindelijk!

 12. @Linda: Dankjewel, het is gelukt! Fijn dat je dan elke dag (behalve in het weekend???) een nieuwe spoiler van een aflevering kan zien! Hoef ik zelf ook niet meer steeds te wachten! 🙂

  Ik vind dat Tim & Rikki echt een heel leuk stel zouden kunnen worden, maar dat gaat heel moeilijk worden met Sjoerd en Bram. Daarom ben ik erg benieuwd hoe deze verhaallijn gaat verlopen. Is mijn favoriete verhaallijn op dit moment. Vond Rikki & Sil ook een erg leuk koppen, Rikki & Tim doet mij daar iets aan denken (qua hoe de karakters Tim en Sil zijn in vergelijking met Sjoerd). Kwil echt graag Tim & Rikki zien! 🙂 En ik vind de jongere personages sowieso het leukst!

  Had trouwens liever gehad dat Noud vader zou worden (al kon dat absoluut niet), dat lijkt mij leuk om te zien. 😛

 13. Nina wilt terug naar Noud, Biecht Noud op dat ze hem terug wilt maar ook dat ze zwanger is.. Noud moet hier even over nadenken maar neemt Nina terug omdat hij van haar houdt.. Daarna krijgt ze denk ik een miskraam.

 14. 27 december:
  Noud krijgt door dat Nina dingen voor hem verzwijgt. Hij wil weten wat dat is. Rikki moet heel erg haar best doen om het leuk te hebben met Sjoerd, maar haar gedachten zijn bij een ander. Nuran gaat de confrontatie met haar zus aan.
  Bron:kijkes.nl

 15. Vanavond wordt in rtl boulevard bekend gemaakt welke oude bekende terugkeert bij GTST.

  Wie zou het zijn?
  Ik denk Marcus of Bilal, maar hoop op Robert, Stefano of Martine.

 16. Er stond in de Story dat Marcus terug komt in GTST. Niet echt betrouwbaar, ze zeiden eerder dat Maxime GTST ging verlaten, maar er klopte niks van.

  Ik ben benieuwd wie er terugkomt, maar 1 ding is zeker het gaat om een vaste rol (staat op de site van RTL Boulevard).

  Ik hoop Remco, Sil, Martine, Wiet of Stanley of toch Marcus?

 17. De eerste hinten
  – Mystrius (hoe je dat schrijft)
  – Het gaat over een vrouwlijke personage (als ik het goed hoorde)

  Wie zal het zijn?

 18. Marcus Sanders en kimberly Sanders komen hun entree weer maken in gtst! Wie kimberly is weet ik echt niet!!!!!!!!!!!! Dat weet ik voorodat RTL boulevard het bekend gaat maken Groetjes, v

 19. ongelovelijk wat een debcel dat de slechte actrice sins jaren terugkeert. En ze kondingen het aan als badguy wat een beschamende vertoning, boulevard

 20. Grote fout van de schrijvers. Geen probleem dat ze terug komt want ze heeft wel een bijzonder karakter, maar ik had liever gehad dat ze pas over een jaar of 2 terug zou komen. Dat was veel realistischer geweest: Wiet kreeg GEVANGENIS AANGEVULD MET TBS. TBS BEHANDELINGEN WORDEN PAS NA 2 JAAR GEEVALUEERD. Dus ze kan eigenlijk nog niet eens vrij komen. VOLKOMEN ONREALISTISCH.

  1. Beste Wil, wilde je zeggen dat GTST ooit realistisch is geweest? Soap jaren zijn niet vergelijkbaar met echte jaren. Nina is in de 20, maar 20 jaar geleden zaten Ludo en Janine nog niet eens in de serie en toen Janine erin kwam kreeg ze nog andere relaties voor ze met Ludo ontmoette. Zelfde geldt voor Sjors, die is pas in 1995 of 1996 geboren. Om maar een paar voorbeelden te noemen…

 21. En dan die andere fout: Nina wordt de zoveelste vrouw met een kind van een ander. Ze hadden zoveel andere leuke verhaallijnen kunnen bedenken.

 22. Al vanaf het begin kijk ik gtst. Een geweldig serie. Helaas merk ik dat ik steeds met minder plezier ga kijken. Dit komt voornamelijk door alle slechte acteurs. Denk bv aan Lorena, Aysen, Nuran etc. Ben zo klaar met deze types.
  Waar is de tijd gebleven van de vertrouwde gezichten, Robbert, Linda, Roos, Helen Helmink, Govert Harmsen etc. Toen stond er echt wat. Maar nu? Allemaal jonge types worden er bijgehaald, Tim, Sjoerd enz. Een een woord: WAARDELOOS!
  Een jaar of 8 geleden was elke aflevering spannend.. maar nu? Nu is het vaak afzien. Erg jammer! Heel erg jammer….

  1. Tja, tijden veranderen.. En als je maar eens goed oplet, dan zul je zien: Ook Lorena en Sjoerd kunnen best geloofwaardig hun rol neerzetten? En de tijd met Robber, Linda en Roos, die is voorbij!

 23. bron kijkers.nl klopt geen reet van er staat sjoerd dwingt rikki en tim elkaar te zoenen??? wiet komt terug. die mag wel weg blijven. wat er met aysen en bing gaat gebeuren geen idee maar ik hoop wel dat ze samen blijven. nina is zwanger van mike maar gaat denk ik met noud verder. zouden ludo en janine uit elkaar gaan? word de zoveelste keer. de ene aflevering is spannend de andere is niks aan. mag wel wat meer pit in zitten maar blijft leuk!!!

 24. Ik ben wel blij dat wiet terugkomt. Blunder van de schrijvers dat ze can haar psychopaat hadden gemaakt. Ze was juist leuk en grappig karakter. Nu heeft Sjors weer familie. Maar denk niet dat Lorena haar gaat accepteren. Dus ruzie tussen Sjors en Lorena misschien.

 25. ben blij dat wiet terug is, hopelijk niet meer als psycho. want op zich als nina dit gedoe met noud en mike door gaat zetten en toch een kind van mike gaat krijgen dan zie ik Noud liever met wiet die wel echt van hem houd.

 26. 28 december:
  Maxime wil dat Maarten in actie komt om de bom tussen Ludo en Janine te laten barsten. Bianca waarschuwt Janine; ze speelt een gevaarlijk spelletje. Mike zweert dat hij wraak zal nemen op Lorena. Ludo is Mike helemaal zat en wil hem weg hebben, vér weg. Noud weet zich geen raad met wat Nina hem verteld heeft.
  Bron:kijkes.nl
  @hoi,Nina is zwanger van Mike nadat,hij het condoom had lek geprikt..

 27. Maandag 24 December

  De opening van De Rozenboom verloopt minder feestelijk dan de bedoeling is, als er een slachtoffer valt. Tim zoekt Rikki stiekem op. Worden ze betrapt? Mike wordt door Anton aan het denken gezet over zijn relatie met Nina. Noud wil dat Nina een moeilijke beslissing neemt.

  Dinsdag 25 December:

  Is het pais en vree met kerst in Meerdijk? Sjors wordt woedend op Lorena omdat zij haar weer bedonderd heeft. De politie onderzoekt het ongeluk en vordert de administratie van Noud Bouwt. Janine wordt tot het uiterste getergd en valt op het verkeerde moment uit tegen Maxime.

  Woensdag 26 December:

  Is het pais en vree met kerst in Meerdijk? Sjors wordt woedend op Lorena omdat zij haar weer bedonderd heeft. De politie onderzoekt het ongeluk en vordert de administratie van Noud Bouwt. Janine wordt tot het uiterste getergd en valt op het verkeerde moment uit tegen Maxime.

  Donderdag 27 December:

  Tim en Rikki worden door Sjoerd gedwongen om te zoenen. Nina weet niet wat ze met excuses van Sjors aan moet. Rik gaat naar een kerstdiner waar hij niet wil zijn. Mike weet de kerstsfeer thuis flink te verpesten. Nuran moet kiezen tussen Aysen en Rik.

  Vrijdag 28 December:

  Noud krijgt door dat Nina dingen voor hem verzwijgt. Hij wil weten wat dat is. Rikki moet heel erg haar best doen om het leuk te hebben met Sjoerd, maar haar gedachten zijn bij een ander. Nuran gaat de confrontatie met haar zus aan.

  bron sjors en bing hyves

 28. zien julllie dat ook bij 25 en 26 dec staat dezelfde text wordt dit een dubbele afleveriing of een vergissing hopelijk pakt ludo mike hard aan die hoort echt een draai om zijn oren te geven hopelijk komt bing ging hier mee weg wat hij heeft wat ik zie graag bing en sjors graag samen
  Bing loves Sjors 4ever

 29. 26 december:
  Tim en Rikki worden door Sjoerd gedwongen om te zoenen. Nina weet niet wat ze met excuses van Sjors aan moet. Rik gaat naar een kerstdiner waar hij niet wil zijn. Mike weet de kerstsfeer thuis flink te verpesten. Nuran moet kiezen tussen Aysen en Rik.
  Bron:kijkes.nl
  Dit zijn de goede spoilers voor de 2de kerstdag!

 30. Maandag 24 December

  De opening van De Rozenboom verloopt minder feestelijk dan de bedoeling is, als er een slachtoffer valt. Tim zoekt Rikki stiekem op. Worden ze betrapt? Mike wordt door Anton aan het denken gezet over zijn relatie met Nina. Noud wil dat Nina een moeilijke beslissing neemt.

  Dinsdag 25 December:

  Is het pais en vree met kerst in Meerdijk? Sjors wordt woedend op Lorena omdat zij haar weer bedonderd heeft. De politie onderzoekt het ongeluk en vordert de administratie van Noud Bouwt. Janine wordt tot het uiterste getergd en valt op het verkeerde moment uit tegen Maxime.

  Woensdag 26 December:

  Tim en Rikki worden door Sjoerd gedwongen om te zoenen. Nina weet niet wat ze met excuses van Sjors aan moet. Rik gaat naar een kerstdiner waar hij niet wil zijn. Mike weet de kerstsfeer thuis flink te verpesten. Nuran moet kiezen tussen Aysen en Rik.

  Donderdag 27 December:

  Noud krijgt door dat Nina dingen voor hem verzwijgt. Hij wil weten wat dat is. Rikki moet heel erg haar best doen om het leuk te hebben met Sjoerd, maar haar gedachten zijn bij een ander. Nuran gaat de confrontatie met haar zus aan.

  Vrijdag 28 December:

  Maxime wil dat Maarten in actie komt om de bom tussen Ludo en Janine te laten barsten. Bianca waarschuwt Janine; ze speelt een gevaarlijk spelletje. Mike zweert dat hij wraak zal nemen op Lorena. Ludo is Mike helemaal zat en wil hem weg hebben, vér weg. Noud weet zich geen raad met wat Nina hem verteld heeft.

  Maarten is er 28 december zo te zien nog.

 31. Maandag 31 December:
  Nina weet niet wat ze moet doen, naar Mike of naar Noud luisteren. Maarten wil niet meer meewerken met Maxime. Als Lucas zich verspreekt Pakt dat fout uit bij Mike.
  Lorena wil De Rozeboom verkopen.

  Dinsdag 1 Januari:
  Nina heeft een afspraak en Noud wil mee. Maar Mike wil dat niet. Rikki zit klem in haar eigen leugens. Nuran voelt zich niet goed. Mike maakt zich zorgen of de baby wel een goede vader zal krijgen. Lorena krijgt niet wat ze wil.

  Woensdag 2 Januari:
  Lorena heeft een emotioneel telefoongesprek met Jack. Bram word getuige van een ruzie. Ludo wil dat Maxime en Janine eerlijk zijn. Lucas voelt zich buitengesloten als Nina hem iets niet wil vertellen.

  Donderdag 3 Januari:
  Nina voelt zich op haar gemak bij Noud. En als Noud dan wat fijns zegt is ze over!
  Aysen en Bing hebben een meningsverschil. Mike weet dat die Nina nu echt kwijt is en gaat achter Noud aan!

  Vrijdag 4 Januari:

  Noud is er slecht aan toe. Er komt iemand terug die dat helemaal nog niet zou mogen. Nina is er niet blij mee. De familie Bouwhuis en de Jong kijken het fotoboek van Afrika. Maar daar zijn Tim en Rikki niet blij mee.

 32. Ik geloof niet echt dat de spoilers echt zijn iemand is helemaal gek op mike en kan niet, zoveel bedenken dan die mike ik hoop echt niet dat dit waar is !!!

 33. Yoo rikki bedonderd elke vent met wie ze wat heeft…eerst sil nu sjoerd beetje jammer dit ik zie haar liever niet met tim. …En nike mag er van.mij ook uit met zn walgelijke kop bah!

 34. 31 december:
  Rikki liegt tegen Sjoerd maar wordt betrapt. Anton denkt te begrijpen dat er iets speelt tussen Tim en Rikki. Tim ontmoet een leuk meisje, dat meteen weg van hem is. Er is goed nieuws voor Laura, Rik en Maxime. Janine probeert Ludo om de tuin te leiden.
  Bron:Kijkes.nl.

 35. ^Oh nee! Dat “leuke meisje” is vast Wiet. 🙁 Ik hoop niet dat ze soort van de Mike/Sjors/Nina verhaallijn gaan herhalen!
  Nu moet het eigenlijk eerst echt wat worden tussen Tim & Rikki, niet dat Tim nu ook nog gaat twijfelen tussen Rikki en Wiet ofzo. Dat zou echt stom zijn. Dan wordt het echt een heel geode en doen ze dit allemaal om niks, want Sjoerd komt er sowieso wel achter.
  Dus ik ben benieuwd…

  Kvind de Tim & Rikki scenes in de shortie echt leuk, dus ik hoop echt dat het iets wordt.

 36. @Tess Wiet komt er pas 4 januari in als het goed is, dus dat kan haar niet zijn.

  Ik hoop echt dat het uitkomt dat Maxime diegene is die achter Maarten zit. En ik hoop dat ooit nog uitkomt dat Aysen Danny heeft vermoord.
  En ik vind dat Sjors en Mike maar wat met elkaar moeten krijgen en dat Bing weer beter wordt. Want nu hij ziek is vind ik hem alleen maar irritant.

  1. @Tess Ja vraag ik me ook af, ik hoop een leuk iemand zoals die Rozemarijn ofzo.
   Iemand die voor de verandering eens niet problemen veroorzaakt, want die zijn er nu wel genoeg :p

   1. Inderdaad, hoop ik ook. Maar doordat er “ontmoet” staat, krijg je het idee dat het iemand is die Tim nog niet kent.
    Misschien dat de komende spoilers er iets over zeggen? Maar ik vind Tim ook geen type om dan ook nog verliefd te worden op iemand anders, dus hopelijk klopt dat. 😉

 37. Wat goed in de shortie: Noud & Nina! 😀 Eindelijk! ’t Is ook helemaal Mike’s eigen schuld!
  En Tim/Rikki/Sjoerd, ik dacht dat het dinsdag pas verder zou gaan. Dacht heel even echt dat Rikki het wou gaan vertellen… Gelukkig toch niet!

 38. Als ik Sjors was zou ik die Mike niet eens meer terug willen, hij heeft toch gekozen klaar uit ik zou geen tweede keus willen zijn, ik vind Mike ook trouwens niks voor Sjors ze gaan toch zo weer uitelkaar.

 39. 1 januari 2013:
  Bing is nerveus of de stamceltransplantatie is aangeslagen. Noud vindt dat Nina de waarheid aan Mike moet vertellen. Jef heeft een goed idee, maar brengt Bing daarmee in gevaar. Lorena stelt Noud officieel verantwoordelijk voor het steigerongeluk.
  Bron:Kijkes.nl

 40. Nice, Nina heeft het Noud eerder verteld dan Mike! 🙂 Goed zo, Nina!
  Ik heb ook zo’n voorgevoel dat die baby er niet gaat komen, maar of dat door abortus of miskraam of iets anders is: geen idee!

 41. Wat mij nou wat lijkt:
  Rikkie verlaat Sjoerd voor Tim. Sjoerd trekt veel met Lucas op en na een avondje van teveel alcohol belanden ze samen in bed. Sjoerd is verward door zijn bi-gevoelens en is verscheurd door zijn gevoelens voor de moeder van zijn zoon en zijn groeiende gevoelens voor de vriend van zijn overleden broer.

 42. Spoilers

  Maandag 7 januari

  Bing krijgt de schok van zijn leven. Als Lorena erachter komt dat Wiet terug is in Meerdijk, zorgt dit voor spanningen tussen Lorena en Sjors. Sjoerd begint te vermoeden wat er speelt tussen Rikki en Tim, nadat hij een gesprek afgeluisterd heeft.

  Dinsdag 8 januari

  Mike wordt in elkaar geslagen, maar wie is hier verantwoordelijk voor? Aysen moet door het stof als Bing haar confronteert met hetgeen hij te horen heeft gekregen. Maarten besluit zonder Maxime in te lichten Meerdijk te verlaten.

  Woensdag 9 januari

  Lucas loopt een oude bekende tegen het lijf, en gaat meteen naar Nina om dit te vertellen, als Nina deze bekende tegenkomt, zijn de gevolgen niet te overzien.
  Bianca en Nuran organiseren een nieuw-jaars borrel in de kapsalon. Lorena maakt hier bekend dat ze de kapsalon te koop zet

  Donderdag 10 januari

  Het gaat steeds slechter met Nina, Bing krijgt goed nieuws omtrent zijn gezondheid. Laura en Noud bespreken de situatie met Mike.

  Vrijdag 11 januari

  Sjoerd betrapt Rikki en Tim…en gaat door het lint. Aysen bekent aan Rik dat zij degene die Danny van de trap geduwd heeft. Hij reageert zijn woede af op Nuran.

   1. Dat hoop ik niet. Zowel Sjoerd als Tim vind ik niet bij Wiet passen. Ik hoop dat ze een leuke verhaallijn met Lucas krijgt, die twee zijn altijd grappig! 🙂

 43. A 8 Januari gaat Maarten eindelijk weg.. En wie is het die mike in elkaar slaat? Noud?
  En Aysen bekend de moord op Danny? Het werd tijd.. Mss wordt zij dan opgesloten en verdwijnt uit GTST (zal lekker opruimen dat wel).

 44. 2 januari
  Sjors krijgt de schrik van haar leven als Aysen haar Bings situatie duidelijk maakt. Noud doet een vervelende ontdekking. Sjoerd komt erachter dat Rikki tegen hem gelogen heeft en wil weten waarom dat was. Als Mike een ingrijpend besluit neemt, gelooft Bianca niet dat hij hier echt achter staat.

  kijkes.nl

 45. Die spoilers van daan & naomi zijn nep dus zelfverzonnen, als je zelf bij de app kijkes kijkt zie je dat dat niet waar is en het gaat maar tot 2/3 januari, er komt elke dag een nieuwe bij, maar zover als hun zijn , is die app nog niet eens dus is gelogen, dus niet intrappen!

 46. Goede- en slechte tijden voor bewoners Meerdijk tijdens Kerst

  ‘The most wonderfull time of the year’ komt er aan. Maar niet voor alle bewoners van Meerdijk is het de gelukkigste tijd van het jaar. Nina is verscheurd door twijfel. Ze is zwanger van Mike en verzwijgt dat voor zowel Noud als Mike. Naar wie gaat haar hart echt uit en voor wie kiest Nina uiteindelijk; de vader van haar kind of de prins op het witte paard? Maxime is in haar nopjes omdat Nina haar eerder dan haar eigen moeder in vertrouwen heeft genomen over haar zwangerschap.

  Lorena is druk met de verbouwing van hotel de Rozenboom en ondanks dat het werk nog niet klaar is, besluit ze toch de feestelijke opening door te zetten en nodigt zangeres Marike Jager uit voor een optreden. Mike is woest en saboteert het werk dat Noud heeft verricht in het hotel.

  Rikki is verliefd op Tim, de halfbroer van haar vriend Sjoerd, maar wil niet aan haar gevoelens toegeven. Uiteindelijk komt het toch aan op die langverwachte zoen in hotel de Rozenboom. Als plotseling Sjoerd op de deur van hun kamer klopt, vluchten zij door het raam de steiger op. Tot grote opluchting van beiden loopt Sjoerd door en kunnen zij met een gerust hart weer naar binnen. Een paar seconden later stort de steiger in met alle gevolgen van dien. Wie wordt het slachtoffer van deze onbezonnen actie?

  De familie Bouwhuis is weer herenigd en viert samen Kerst tot groot genoegen van Bianca. Bij de familie Sanders zijn de spanningen voelbaar door toedoen van Maxime en Maarten. En Bing begint aan een zware kuur ter voorbereiding op de stamceltransplantatie. Aysen wijkt niet van zijn zijde.

  Ook deze Kerst kijk je dus: Goede Tijden Slechte Tijden

  bron: gtst.nl

 47. ik snap er ook niets meer van wat nu echt is en wat niet

  vind het wel erg leuk dat wiet terug komt

  van marcus geloof ik het overigens nog steeds niet

 48. 3 januari 2013:
  Maxime wil dat Maarten Janine er nu echt in gaat luizen. Ze wil een vrijpartij op tape. Als Bing extreem hoge koorts heeft, is dat een slecht teken. Anton verwijt Tim dat hij alles overhoopgooit. Rikki probeert Rozemarijn te lijmen.
  Bron:Kijkes.nl
  Dit zijn de ECHTE spoilers!
  kijkes.nl en gtst.nl geven de enige echte vooruitblikken..

 49. 4 janurari: Janine probeert een bekentenis aan Maarten te ontlokken, maar hoever durft ze hiervoor te gaan? Aysen weet niet wat ze hoort als de arts haar een voorstel doet. Lucas ontdekt hoe slecht Bing eraan toe is

  bron: Veronica Magazine

 50. Misschien is het wel Noud dat ongeluk krijgt met die steiger? Dat ie daar nog bezig is met werken? Omdat je ook niets hoort over Jef ofzo in de spoilers? Of is het al bevestigt dat het Jef is door GTST?
  Misschien beetje rare gedachte , maar juist ook omdat het Mike is die met die steiger zit te klooien,.Zal ie wel voor de zoveelste keer in t ziekenhuis belanden ;p

 51. Als het huwlijk van Janine en Ludo kapot gaat is het de schuld van Janine, zij wilt weer met hem gaan samenwerken omdat ze persé weer iets wilt bewijzen ik vind het een achterlijke vrouw kan er niks aan doen..

  Als rikki een Affaire met Tim begint knap ik echt enorm op haar af, dat past zó niet bij haar! Erg dat Tim het ook toelaat nu kan hij een goede band met zijn familie wel vergeten is er eindelijk vrede gaat Tim met de grote liefde van zijn broer vandoor.. Verliefd worden kan je inderdaad niks aan doen, maar wat je er mee doet wel.

  Nina kiest wel voor Noud of het kindje komt er of door alle stress toch een miskraam ik denk dat Noud erg schrikt maar hij houdt zoveel van Nina dat hij haar hiervoor niet afwijst en toch met haar verder wilt.

 52. Jef is degene die volgens mij onder de steiger terecht komt. Met Bing gaat het helemaal fout zo te lezen. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

 53. de nieuwe spoilers klinken heel intresant het lijkt idd mis te gaan met bing
  ik hoop niet dat jef dat ongeluk krijgt met die steiger hij heeft al zo veel mee gemaakt
  laat hem maar lekker achter de bar staan in de koning

 54. Als Nina het kind uiteindelijk echt houdt ben ik benieuwd hoe dat gaat met de opvoeding.
  Ik acht haar namelijk totaal niet in staat een kind op te voeden: te verwend, kinderlijk, onzeker en gevoelig. En Noud en Mike zie ik ook nog geen kind opvoeden. Noud is gewoon nog te jong en Mike denkt alleen maar aan zijn carierre.

  Bovendien heb je dan 3 kleine kinderen: Lana, Bram en dat kind van Nina.
  Ik denk dat ze uiteindelijk toch een abortus pleegt of ze geeft het kind weg ter adoptie.
  Als ze het wel houdt dan is Janine er als de kippen bij zich ermee te bemoeien.

 55. Zie je iedereen haat mike goed zo !!
  Mike denkt alleen aan zich zelf en nina trouwens ook ik hoop echt niet dat baby komt nina kan het niet noud wil het nog niet en mike zie ik het ook niet doen

 56. Ja,precies janine heeft geen tijd voor nina maar wel tijd om haar huwelijk op het spel te zetten het zal de schuld niet zijn van maxime maar van janine zelf bye bye janine en ludo

 57. Janine is echt verkeerd bezig, ze valt zelf in haar eigen val. Zal me ook niks verbazen dat ze zo ver gaat om met Maarten naar bed te gaan, echt, Janine is echt zo dom zei denkt dat ze slim bezig is maar eigenlijk maakt ze haar huwelijk met Ludo zelf kapot.

 58. Ik vind gewoon alle maar dan ook alle verhaallijnen zo ver gezocht , geen karakter klopt meer en ik kijk het meeste niet eens meer maar luister terwijl ik achter de pc zit en als er iets gebeurd dat interessant lijkt draai ik mij even om.
  Jammer , en ik ben toch echt een fan vanaf de eerste aflevering.
  De schrijvers weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen met de karakters en inderdaad Mike voegt niets toe aan de serie dus weg er mee en ik ben de haat van Maxime voor Janine ook wel zat eigenlijk, klaar is klaar zeg ik dan en hup een andere verhaallijn voor die geweldige actrice maar nee hoor, ze mag af en toe hatelijk in beeld een plannetje smeden en weg is ze weer………….. wat DOET die vrouw verder de hele dag eigenlijk??.
  Janine-Ludo pffffffffffffff ik word moe van die relatieproblemen van die 2 na al die jaren , laat ze gelukkig getrouwd zijn en richt je als schrijver gewoon eens op andere personages want er wordt constant in herhaling vervallen (straks weer een scheiding en dan weer een huwelijk met een schietpartij soms? , niet meer boeiend dus).

 59. Ik volg het al meer dan 12/13 jaar, Ludo is mijn absolute favoriet. Die confrontatie Maxime en Ludo over Maarten lijkt me leuk. En wat betreft die spoilers, kunnen mensen niet gewoon wachten en lekker elke avond kijken? Vindt het ook altijd jammer dat het weekend geen GTST is, maar als het dan weer maandag is hoppa gemist kijken 🙂 En als men een beetje kranten leest dan had je kunnen lezen dat Wiet inderdaad terug komt.

 60. Maandag 31 december
  Rikki liegt tegen Sjoerd maar wordt betrapt. Anton denkt te begrijpen dat er iets speelt tussen Tim en Rikki. Tim ontmoet een leuk meisje, dat meteen weg van hem is. Er is goed nieuws voor Laura, Rik en Maxime. Janine probeert Ludo om de tuin te leiden.

  Dinsdag 1 januari
  Bing is nerveus of de stamceltransplantatie is aangeslagen. Noud vindt dat Nina de waarheid aan Mike moet vertellen. Jef heeft een goed idee, maar brengt Bing daarmee in gevaar. Lorena stelt Noud officieel verantwoordelijk voor het steigerongeluk.

  Woensdag 2 januari
  Sjors krijgt de schrik van haar leven als Aysen haar Bings situatie duidelijk maakt. Noud doet een vervelende ontdekking. Sjoerd komt erachter dat Rikki tegen hem gelogen heeft en wil weten waarom dat was. Als Mike een ingrijpend besluit neemt, gelooft Bianca niet dat hij hier echt achter staat.

  Donderdag 3 januari
  Maxime wil dat Maarten Janine er nu echt in gaat luizen. Ze wil een vrijpartij op tape. Als Bing extreem hoge koorts heeft, is dat een slecht teken. Anton verwijt Tim dat hij alles overhoop gooit. Rikki probeert Rozemarijn te lijmen.

  Vrijdag 4 januari
  Janine probeert een bekentenis aan Maarten te ontlokken, maar hoever durft ze hiervoor te gaan? Aysen weet niet wat ze hoort als de arts haar een voorstel doet. Lucas ontdekt hoe slecht Bing eraan toe is.

  Bron: Kijkes.nl

 61. ik heb al verschillende horen roepen dat ze 4 januarie terug komt
  maar ik weet natuurlijk niet of dat echt zo is
  verder vind ik de verhaal lijn van nina wel spannend maar ergens wel voorspelbaar

 62. ik vind GTST een goeie soap,maar ik kijk het wel steeds minder vanwege die irritante reclame,s tussendoor het word alleen maar meer er blijft van het programma niks meer over zo en de kijker moet maar blijven zappen om dat gekanker te omzeilen.

  en de zomerstop moet ook afgeschaft worden,

  als ze dit nu eens deden,zou je het beter kunnen volgen.

Geef een reactie