Maandag 10 december
Nina doet een zwangerschapstest. Bing is gefrustreerd als vrijen niet lukt. Ludo en Janine vertrouwen elkaar niet meer. Maarten wil stoppen met het plan, maar Maxime neemt daar geen genoegen mee. Mike heeft een grote verrassing voor Nina.

Dinsdag 11 december
Mike neemt revanche op Noud. Sjors heeft zware kritiek op de verbouwingsplannen van Lorena. Janine is geschokt als ze ontdekt wat Ludo gedaan heeft. Maxime voert de druk op Maarten op. Noud krijgt slecht én goed nieuws.

Woensdag 12 december
Een verrassing van Aysen pakt verkeerd uit. Rikki instrueert haar beste vriendin hoe ze Tim moet versieren. Hoe reageert Tim op deze koppelpoging? Maarten speelt een risicovol spel met Janine. Janine heeft Ludo iets op te biechten.

Donderdag 13 december
Rikki heeft een enorm probleem in de sapbar en krijgt hulp van de verkeerde persoon. Lorena wil dat Noud de verbouwing sneller uitvoert, desnoods zonder vergunningen. Om hem te paaien, belooft ze hem een geheim over Mike te vertellen.

Vrijdag 14 december
Rik wil dat Nuran hem helpt om haar zusje bij Bing vandaan te houden. Lucas vindt dat Nina nu echt moet kiezen tussen de twee mannen die ze aan het lijntje houdt. Noud is benieuwd als Nina met hem wil afspreken. Mike doet Lorena een dreigende belofte.

47 comments on “Spoilers 10 t/m 14 december

 1. word een spannende week zo te zien heb er nu al zin in:)
  ben ook erg nieuwsgierig naar hoe de verhaallijn van bing af gaat lopen

 2. Ik hoop echt niet dat Nina zwanger is van Mike. Laat der weer lekker terug gaan naar Noud. Ik irriteer me mateloos aan Mike’s rol in GTST, maar gelukkig is het maar een rol want in het echt is ie veel leuker! Bing en Aysen, GE-WEL-DIG, zodra er een scene van hun is zit ik gespannen voor de tv te kijken, geniet er echt van.

 3. Noud mag echt fluiten. Geen wonder dat Nina met een ander nu is. Gaat Bing nou echt dood? Het lijkt er wel op. Want als de chemo niet aanslaat dan wat kunnen ze nog meer voor je doen. En Ludo nu is echt boos. Op de shortie zie je ook dat de aflevering vandaag op een heel spannend stuk eindigt. Ik ben echt benieuwd. Nu pas wordt gtst weer spannend. Lorena irriteert me meer met haar chantage.

  1. Je zegt, “Lorena irriteert me meer met haar chantage”.

   Wat ik veel erger vind en irritant is dat wraak gedoe van Maxime. Dat begint mij te vervelen, die vrouw kan aan niets anders denken dan aan wraak wraak en nog eens wraak.

   Zou bijna tegen de schrijvens van GTST willen zeggen, geef haar een baan of hobby, heeft ze geen tijd meer om zich met deze onzin bezig te houden.

    1. en hier is er nog iemand het met je eens, op deze manier mag ze van mij uit de serie eigenlijk want ze is strontvervelend.

     Eigenlijk was ze leuker toen ze geen geld had.

 4. Het wordt inderdaad spannend. Hoop dat Nina zwanger is van Noud, dan heeft Mike mooi het nazwaaien. Nina moet gewoon weer verder gaan met Noud. Hoop dat Mike zijn plannen om zich in te nestelen in de Sanders familie een keer ontmaskerd worden door Ludo. Maar goed dat zal nog wel even duren voor dat Ludo dit weet. Daarnaast hoop ik dat er weer heel snel een te gekke verhaallijn komt voor Lucas. Mijn god, mis Lucas.

  1. Als grote Lucas fan mis ik ook een verhaallijn voor hem. Of een grotere rol in een van de lopende verhalen. He is my favorite! 🙂

 5. Nina is haast wel zeker zwanger van Mike. Die gaatjes die hij prikte waren niet zomaar. Goed voor Noud, moet hij vaker naar Japan reizen als hij het even niet ziet zitten. Ik vind het allemaal prima.

  1. Als Nina zwanger is, is ze nog dommer dan ik haar al vond/vind. Gebruikt ze dan de pil niet???

   Alleen een condoom gebruiken is vaak niet voldoende om een zwangerschap te voorkomen. Een kapotte condoom hoeft niet altijd met opzet te gebeuren, zoals nu het geval is.

 6. Mis Rosa ook 🙁 en ook Edwin 🙁

  Het lijkt er steeds meer op dat Bing dood gaat, maar Misschien hebben ze nog wat anders om Bing te genezen.

 7. Ja Maxime vind ik ook zo onnozel met haar wraakplannen steeds. Echt eentonig haar rol. Volgens mij gaat Lorena failliet. Blijkbaar gebruikte Nina geen pil sinds de scheiding enz enz. Ja condoom is tegenwoordig ook niet veilig om zwangerschap te voorkomen.

 8. Ja kom op he.. het is een soap. als de schrijvers steeds zich moeten bezig houden met bedenken dat het niet veilig is om alleen met condoom seks te hebben en dat je daarnaast de pil moet gebruiken alles dan gebeurt er natuurlijk nooit iets. In soap kan alless!!!

 9. Ik irriteer me ook mateloos aan maxime..

  wat voor bedoeling heeft zei dat ze zo ver gaat om “haar broer terug te krijgen” sorry maar wat wil je dan van je broer dat je zover gaat om zijn relatie te verknallen.. beetje zieke geest heeft maxime lijkt wel of ZIJ “de vrouw”in ludo’s leven wilt zijn

 10. nina en mike moeten uit elkaar, nina hoort bij noud. mike doelt alleen op het sanders geld. bing moet dood. ik mag hem niet. vind hem maar vervelend. rikki moet bij tim komen ga weg met sjoerd. en bianca moet anton de deur wijzen!

 11. 20 december
  Mike verwijt Lorena dat ze zijn relatie met Nina kapot gemaakt heeft. Aysen wil dat Bing nadenkt over de consequenties van zijn daden. Tim achtervolgt Rikki. Als ze alleen zijn, loopt het uit de hand.

  Bron http://www.kijkes.nl

  Spannend

 12. Ik hoop echt niet dat nina zwanger is een kind met een kind als zij niet meer van noud houdt dan was ze niet meer zo met hem bezig ze hoort bij noud en niet bij mike

 13. Heugelijk nieuws in het Endemol-pand: Inge Schrama is zwanger. De actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden verwacht in de lente haar eerste kindje, primeurt RTL Boulevard. Tegelijkertijd zadelt dit de schrijvers van de soap met een enorm probleem op. Want in het vorige seizoen werd Inges karakter Sjors Langeveld onvruchtbaar, nadat Bing haar zwanger en wel van haar fiets duwde. Nu is in GTST het onmogelijke toch al eens mogelijk gebleken, maar onvruchtbaarheid ongedaan maken is wel heel surrealistisch.

  Mogelijk hoeft Endemol niet het wiel zelf uit te vinden. In Desperate Housewives was Marcia Cross (Bree) in het echte leven eens zwanger, maar in de serie niet. Bree fakete een zwangerschap om te verdoezelen dat haar dochter via een ongelukje zwanger was geworden. Het kind dat zij zou baren, haar kleindochter dus, zou worden opgevoed als een nakomertje.

  Geen optie voor Sjors natuurlijk, want een onvruchtbare vrouw die een zwangerschap faket is rijp voor het gesticht. In sommige andere gevallen zijn totaalshots vermeden, je zag een actrice alleen met kop en schouders in beeld. Eventuele totaalshots werden verscholen achter een bloemetje of een ander decorstuk dat ‘toevallig’ voor een dikke buik in beeld kwam.

  Hoe GTST invulling gaat geven aan de zwangerschap van Inge, zal de komende maanden duidelijk worden.

 14. ik vind het zo leuk voor haar
  hopelijk krijgt ze er een hele mooie rol door en mag je nog heel lang in gtst blijven vind haar erg goed spelen

 15. 17 December:

  Rik wil dat Nuran hem helpt om haar zusje bij Bing vandaan te houden. Lucas vindt dat Nina nu echt moet kiezen tussen de twee mannen die ze aan het lijntje houdt. Noud is benieuwd als Nina met hem wil afspreken. Mike doet Lorena een dreigende belofte.

  18 December:

  Janine doet een belangrijke ontdekking over Maarten. Lorena is zeer ontevreden over de hoe de verbouwing van De Rozenboom gaat. Nina biecht een geheim op aan Lucas. Maxime laat zich niet zomaar door Maarten onder druk zetten.

  19 December:

  Rik is geschokt als Bing illegaal het ziekenhuis wil verlaten. Bing vindt dat Rik zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. Janine probeert de samenwerking met Maarten voort te zetten, ondanks hun persoonlijke verstandhouding. Sjoerd verstoort een intiem moment tussen Tim en Rikki.

  20 December:

  Mike zet Nina onder druk om er achter te komen wat zij met Noud heeft gedaan. Trapt Maarten in de val die Janine voor hem heeft gezet? Als Jef aan Bing laat weten dat hij het niet eens is met hoe hij Rik heeft weggestuurd, is Bing helemaal klaar met zijn ‘zogenaamde’ vrienden.

  21 December:
  Mike verwijt Lorena dat ze zijn relatie met Nina kapot gemaakt heeft. Aysen wil dat Bing nadenkt over de consequenties van zijn daden. Tim achtervolgt Rikki. Als ze alleen zijn, loopt het uit de hand.

  bron sjors en bing hyves

 16. in de shortie van 6 december 2012 vertel nina aan lucas dat ze overtijd is en dat ze bang is zwanger te zijn 10 december ze doet een zwangerschapstest , en nu Inge Schrama (sjors Langeveld ) in real life zwanger is ben ik benieuwd hoe ze dit in gtst gaan doen wie weet krijgt mike wel 2 kinderen of nina laat het kind weg halen om bij noud te zijn of ze krijgt een miskraam , want sjors zie ik niet zo snel het kind weg halen en een miskraam voor de 2de keer ik weet het niet hoor of het kind gaat dood bij de geboorte bij nina of bij sjors het kan alle kanten op.

 17. sjors kan niet zwanger worden ze is ontvruchtbaar dus laat die droom maar varen of ze gaat er tijdelijk uit of ze schrijven het er niet in en proberen haar buik zo veel mogelijk te verbergen (is al vaker gedaan)

  nina is wel zwanger denk ik aangezien ze over tijd is word nog leuk met mike nu ze ook gevoelens heeft voor noud en verder in de spoiler is relatie met mike kapot hoop dat noud haar kindje accepteert vind babytjes zo schattig

  1. ja dat kan ook wel dat het zo gaat maar het kan ook zijn dat ze er niet tijdelijk uit gaat en dat ze haar buik ook niet verbergen want het is ook vaker gedaan in soaps dat iemand alsnog zwanger wordt door een foute diagnose, misschien heeft die operatie in Zwitserland er wel voor gezorgt dat ze vruchtbaar is geworden en gewoon zwanger kan worden maar dan schrijf ik er ook bij misschien en het is maar een gedachte.

 18. Ik ben echt heel erg nieuwsgierig. Verhalen zijn nu echt spannend. Nina is zeker zwanger. Echt een gemene streek van Mike maar ja dat hoeft geen reden te zijn om bij die man te blijven.

 19. ik wil graag een nieuwe liefde voor noud. ik vind echt dat hij even weg is gegaan om zichzelf weer op orde te zetten ( anders kan je niet voor iets vechten, als je zelf in de knoop zit met jezelf) geen excuus voor een vrouw die ervoor al vreemd was gegaan en daarna vrijwel meteen met anders een leven aan het opbouwen is. ze mag mike hebben. laat Noud verder gaan met een nieuwe leuke meid, hij heeft genoeg gedaan voor dat verwend kind., ze verdient hem niet. kinderachtige gedoe omdat hij niet meteen naar mijn pijpen danst dan is het over pfff kom op zeg en dat is echte liefde?

  1. messchien krijgt Noud wel iets met Kimberly aangezien Marcus en Kimberly waarschijnlijk terugkomen in gtst of Kimberly en Sjoerd krijgen wat met elkaar want ja Tim is verliefd op Rikki en andersom ook wel denk ik en vroeg of laat komt dat tog wel uit.

 20. arme Sjoerd eerst de dood van Edwin daarna die ruzie met zijn ouders de hele tijd vooral met Anton. en nu is het eindelijk goed tussen Sjoerd en Anton en hij heeft er een nieuwe broer bij, en nu krijgt hij weer gedoe met Rikki. en als dat is afgelopen dan is er iets met Bram en daarna is Sjoerd rijp voor het gekkenhuis. Het is wel een leuke verhaal lijn en ook spannend maar de schrijvers van gtst moeten Sjoerd ook wel wat geluk en rust gunnen want er zijn genoeg acteurs die op dit moment geen verhaal hebben kijk maar naar Lucas met Rik en Nuran is het nu ook saai Maxime ook saai ben het zat met dat hele wraak gedoe van haar het is elke keer het zelfde Ludo en Janine krijgen ruzie en daarna komen ze weer bij elkaar bla bla heeft Maxime geen leven dan kan ze haar eigen daarover druk maken. Aan de ene kant begrijp ik Maxime wel met heel dat haat en nijd maar het zal ook voor een keer leuk zijn als Maxime een vriend had of ging trouwen of vreemgaat en kinderen krijgt zoiets.

 21. Bing krijgt een motor ongeluk 😮 .. Ik ben benieuwd of hij het overleeft en wat er verder gebeurt. Ik vind dat Bing en Ayssen wel een leuk stel zijn 🙂

Geef een reactie