• 4 december 2012
 • Sybren
 • 33

Inge Schrama is in verwachting van haar eerste kindje, zo heeft de actrice laten weten aan RTL Boulevard. Als alles goed gaat zullen Inge en haar partner Daniël Samkalden in de lente hun eerste kindje krijgen.

Voor de schrijvers van GTST zal het een lastige opgave worden, aangezien Sjors onlangs onvruchtbaar is geworden door een duw van Bing.

33 comments on “Inge Schrama zwanger

 1. Cool voor haar, is een van de normaalste personen van heel acterend nederland. Ben inderdaad benieuwd hoe de schrijvers dit oplossen want ze gaat dan volgende jaar in de lente natuurlijk minimaal 4 maanden met zwangerschapsverlof, of misschien verlaat ze goede tijden wel voor een tijdje. Wat ook zeker is, is dat Bing (Everon) er 3 maanden uit moet vanwege de flexwet. Dus misschien laten ze de 2 weer bij elkaar komen en samen enkele maanden gaan reizen ofzo??????? Of op bezoek bij de vader van Bing.

 2. Of ze is zwanger geraakt in gtst door mike en nina dan ook zwanger omdat hij een gaatje in het condoom heeft geprikt en dat sjors dan weg moet gedwongen wordt door mike ivm het verraden van hun affaire naar ludo toe..

 3. Ik vind de reactie van rosanne wel boeiend. Er zijn op de hele wereld genoeg mensen die niet meer zwanger konden worden het het later toch werden. Ik heb ten tijde van die verhaallijn niet gekeken, maar heeft Sjors nog wel haar baarmoeder?
  Het zou wel een gave verhaallijn zijn als het zoiets zou worden dat Nina en Sjors tegelijkertijd zwanger zijn van dezelfde man.

 4. HALLO INGE
  VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP VOOR JOU EN JE VRIEND.
  GENIET ER MAAR VAN.
  HEEL VEEL GROETEN VAN MARIE_THERSE.

 5. simpele oplossing , of ze schrijven sjors er uit.
  of ze krijgt allemaal klachten en gaar naar de ha die laat een bloed test doen en blijkt zwanger van mike . maar ze gelooft het niet vraagt een second nog iets aan , komtt bij de gyn die haar ontvruchtbaar verklaarde daar komt de aap uit de mouw dat ze een grote fout heeft gemaakt en dat ze helemaal niet onvruchtbaar is

 6. Denk dat wat natasjaa verzonnen heeft,de beste en meest simpele oplossing is…sjors toch ook zwanger van Mike.
  Blijkt in t ziekhuis dat er toen een zeer grove fout is gemaakt en ze helemaal niet onvruchtbaar is.
  Kleine kans dat ze weer zwanger kon raken,bla..bla..bla..maar bij deze!
  Trouwens,..Inge,uiteraard zeer van harte met de zwangerschap en hoop dat je een gezond kindje zult krijgen!

 7. Een fout van het ziekenhus dat ze ontvrucht baar is en dat blijkt niet te kloppen
  Ja een hopelijk gebeurt dat dat nina en sjors zwanger worden van mike en dan ??
  Ik ben blij dat noud eindelijk mike heeft geslagen werd tijd nu nog ludo er achter komt wat hij nina heeft aangedaan en dan mag hij vetrekken en wegblijven

 8. gefeliciteerd inge een nichtje van mij die ook inge heet krijgt ook in de lente haar eerste kindje echt grappig Gefeliciteerd en geniet er van die 9 maanden gaan zo snel hoop dat alles goed blijft gaan en dat je een gezond kindje in je armen mag ontvangen

  misschien verandert wel nu wel een berg in gtst zou wel leuk zijn 🙂
  en krijgt inge ook wel een leuke rol

 9. Nee, ik denk niet dat hun Sjors ook nog eens zwanger laat worden, is wel een beetje te veel gedoe met baby’s, ze zullen wel iets anders verzinnen denk ik.

 10. Hoi Inge en Daniel,

  Van harte proficiat en geniet van je zwangerschap
  Het is een mooie en fijne tijd, en idd tel die schopjes.
  de zwangerschap is zo voorbij.
  Wat betreft je rol bij gtst.
  Maak je daar niet druk om hoe het wordt opgelost want je hebt straks de mooiste rol van je leven namelijk de moederrol.
  En ik kan het weten.ben namelijk moeder van 4
  Nogmaals geniet van je zwangerschap en alvast toi toi toi straks in de lente
  groetjes van Dees

 11. Gewoon niet zwanger, met zwarte kleding en op een goede manier filmen kun je een heleboel verbergen. Er zijn een heleboel situaties van vrouwen in series die zwanger waren en waarbij het nooit in de serie geschreven is.

 12. Beste MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU, kun jij mij eens uitleggen waarom je je reacties altijd met hoofdletters plaatst.

  Is knap irritant.

 13. gelukkig bestaan mongolen niet meer ze hebben er tegen woordig een net woord voor dus een mongool zou het dus nooit kunnen worden
  en dit is een gtst fan club site als jij niet normaal kunt doen blijf dan lekker weg als je niet blij kunt zijn voor inge ben je of gruwelijk jaloers, knetter gek of geen goede fan

  ik denk het 2e (knetter gek)

 14. ik vind het geweldig voor haar en dat maak het lekker spanend hoe ze dat weer op lossen ik hoop wel dat ze gewoon mag blijven spelen want dat kan ze top en voor haar ga ik wel iedere dag zitten en geniet van de zwangerschap het is je gegunt

 15. Ingre Schrama is een van de beste actrices in GTST! Ze speelt heel natuurlijk en gewoon zonder dat je het gevoel hebt naar een actrice zit te kijken die een rol speelt! Bovendien kan ze heel goed emoties weergeven op haar gelaat! Knap! Ik ben heel blij dat zij haar eerste kindje verwacht! Voor de GTST schrijvers moet dat geen punt zijn! Filmen ze gewoon de dikke buik van Inge niet, en staat ze altijd achter bloemen, of zit aan een tafel of heeft een grote handtas voor haar buik zoals in the Bold and Beautiful al jaren wordt gedaan! Wanneer ze vier maanden uit de serie moet voor haar zwangerschafsverlof kan men haar scenes toch vooraf opnemen en later monteren in de rest van de afleveringen! Geen probleem!

 16. gefeliciteerd inge en daniël!

  ik heb een x op internet gelezen dat als een actrice uit gtst in het echt zwanger raakt ze de volgende dingen doen om het te verbergen:
  – buik niet in beeld
  – een bos bloemen voor haar buik houden
  – een zwart shirt dragen

 17. er is nog altijd een optie dat de dokters zich vergist hebben en dat ene keer zwanger is geworden door mike niet alleen nina heeft met mike gevreeen maar ook sjors dus het is een optie

 18. waarschijnlijk proberen ze het zo lang mogelijk de verbergen, met kleding of iets.
  En uiteindelijk als het dan toch te zichbaar word gaat ze er een tijdje uit, even weg van haar problemen hier, een reis tot haar zwangerschapsverlof is afgelopen, dan komt ze terug denk ik l)

 19. ik denk dat ze weer bij bing komt en dat ze dan een tijdje weggaan, of dat ze in het ziekenhuis een fout gemaakt hebben en dat sjors zwanger is geworden van Mike en dat ze verder gaat met mike

 20. Gefeliciteerd! Maar waar slaat het op , hoezo een lastige opgave? In gtst is ze onvruchtbaar dus kan ze niet zwanger spelen in gtst. Dan kan zze er toch tijdelijk uit ? Nouja daaag

 21. Inge en Daniel, GEFELICITEERD!
  Het zou kunnen dat Sjors voor een tijdje weg gaat naar het buitenland, om haar broer Jack op te zoeken.
  Maar ik hoop dat ze uiteindelijk toch zwanger blijkt te zijn van Mike, want dit zal natuurlijk weer een leuke verhaallijn worden. Zo komt Mike ook nooit meer van Sjors af…., zoals Nina nooit meer van Mike af komt.
  Heb eigenlijk ook wel zo’n vermoeden dat het kindje van Nina nooit geboren wordt. Vind Nina daar echt veel te jong voor, zie haar echt niet als moeder. Mike zie ik dan weer wel als vader….

 22. gefeliciteerd je kunt ook heel veel shirts over elkaar aan doen
  dat heb ik gezien en de kijkers merken er niks van
  en geniet er van

  groetjes, Melanie germans

Geef een reactie