• 21 november 2012
  • Redactie
  • 2

GTSTfanclub.nl mag als primeur vermelden dat de mensen die voor 25 november een kaartje kopen op www.fashionbash.nl een Meet&Greet met Ferry Doedens en Marly van der Velden kunnen winnen!

Ex GTST-er Carolien Spoor is druk bezig met het organiseren van de Fashionbash. Fashionbash is een groot charity event waarbij BN’ers hun eigen kleding verkopen voor het Goede Doel!
Heel veel (ex)Gtst’ers doen mee: Marly van der Velden, Ferry Doedens, Mark van Eeuwen, Gigi Ravelli, Liza Sips en Carolien Spoor zelf. Ze willen zoveel mogelijk geld ophalen voor het Goede Doel (getitdone.org).

Voor de mensen die deze week nog een kaartje kopen maken automatisch kans op een Meet&Greet met Marly en Ferry.
Hieronder vindt je meer informatie over het bijzondere Event.

Amsterdam, 19 november 2012 – FashionBash by shopVIP.com is een initiatief van actrice Carolien Spoor en is hét event waar fashion meets charity. Het event wordt voor de tweede keer georganiseerd en vindt dit jaar plaats op de Masters of LXRY (voorheen Miljonair Fair) op 8 december aanstaande in de RAI Amsterdam. Bij FashionBash scoor je kleding van Bekende Nederlanders en shop je A-merken tegen megakortingen in samenwerking met shopVIP.com. De gehele opbrengst van de verkochte items gaat naar GET IT DONE van Hanna Verboom, een global community die je in staat stelt om het leven van andere mensen op een positieve manier te veranderen. Je garderobe aanvullen en het steunen van een goed doel gaan bij FashionBash hand in hand.

Wat kun je verwachten?
Naast een mega sample sale met A-merken van shopVIP.com zoals MyBrand, Circle of Trust, Guess-zonnebrillen, Björn Bjorg en Moscow, kun je ook kleding van Bekende Nederlanders aanschaffen. Een jasje van het eigen Label13 van Marly van der Velden en Gigi Ravelli, Een Mulberry-tas van Bastiaan van Schaik, een designer (Sarena Huizinga) shawl van Stacey Rookhuizen, Marc Jacobs-laarzen van Jennifer Hoffman, een It-bag van Marvy Rieder, het pak dat Robert de Hoog droeg toen hij het Gouden Kalf in ontvangst mocht nemen, designerschoenen van Sanne Vogel en een premièrejurk van FashionBash-initiatiefneemster en actrice Carolien Spoor, om maar wat te noemen. FashionBash by shopVIP.com belooft het meest fashionable charityevent van het jaar te worden!

Where fashion meets charity
Stichting FashionBash is opgericht in 2011 door actrice Carolien Spoor. Met een voorliefde voor fashion organiseerde ze samen met haar bekende vrienden een charityevent: FashionBash. Zij verzamelde unieke items uit hun kledingkasten en verkocht deze voor het goede doel. Afgelopen jaar zamelde ze maar liefst €12.000,- in. Dit jaar is opnieuw het doel het meest Fashionable Charity event van het jaar te organiseren en de opbrengsten van vorig jaar te overtreffen.

Kaartverkoop
Een kaartje voor FashionBash heb je al voor €20,-. Daarmee krijg je tevens toegang tot de Masters of LXRY (normaal €35,-). Je kan online een kaartje kopen via www.FashionBash.nl.

Locatie Tijden
RAI Amsterdam Aanvang FashionBash: 11.00-18.00 uur
Europa Amsterdam Beurs open t/m 22:00 uur

shopVIP.com
shopVIP.com is de grootste online shoppingcommunity van Nederland en heeft FashionBash omarmd. In samenwerking met diverse bekende kleding- en lifestylemerken doneert het bedrijf een groot aantal items die via FashionBash worden aangeboden. Met een portfolio van meer dan 500 nationale- en internationale A-merken krijgen leden van shopVIP.com elke week toegang tot verschillende exclusieve Sales. Natuurlijk is de shoppingcommunity blij dat zij haar leden op deze manier blij kan maken, toch hoopt shopVIP.com samen met FashionBash op grotere schaal haar steentje bij te dragen aan een betere wereld. shopVIP.com-leden krijgen dan ook een warm welkom en mogen een uur voor aanvang al naar FashionBash op de Masters of LXRY.

2 comments on “Win een Meet&Greet met Marly en Ferry!

Geef een reactie