Maandag 3 december
Als Sjors ontdekt dat Bing en Aysen een stel zijn, houdt ze haar mening niet voor zich. Janine liegt tegen Ludo, maar vraagt hem ook om vertrouwen. Laura gaat buiten haar boekje tegen haar nieuwe baas. Ludo is geschokt als hij ontdekt aan wie hij De Rozenboom verkocht heeft.

Dinsdag 4 december
Noud laat zich van een onverwachte kant zien. Als Bing ingaat tegen het behandelplan van de dokter, brengt dit hem in conflict met Aysen. Janine doet een intieme bekentenis aan Ludo. Nina en Mike hebben verhuisplannen.

Woensdag 5 december
Het sinterklaasgedicht voor Rikki zorgt voor verdeeldheid binnen de Bouwhuis-familie. Door een actie van Noud wordt Nina onzeker over haar gevoelens voor Mike. Sjors meent dat Lorena, wat betreft Laura, een enorme managementfout heeft gemaakt en wil dat ze die terugdraait.

Donderdag 6 december
Nina probeert Mike ervan te overtuigen dat ze Noud niet terug wil. Aan Lucas onthult Nina en groot geheim. Tim wordt genoodzaakt om tegen Sjoerd te liegen over Rikki. Lorena wordt door Laura onder druk gezet.

Vrijdag 7 december
Janine en Lucas moeten de talentenjacht redden, wanneer blijkt dat Maarten in elkaar geslagen is. Tim is bang dat Rikki Sjoerd alsnog inlicht over zijn liefdesverklaring. Aysen probeert de onwillige Bing te steunen als hij een heftige behandeling moet ondergaan.

34 comments on “Spoilers 3 t/m 7 december

 1. Marcus Sanders keert dan ook eindelijk terug naar Meerdijk.

  En Lone van Roosendaal keert in de huid van Martine Hafkamp, ze word gerecast die Inge Ipenburg!!
  Tsjaah moet ze maar niet al die jaren Nee blijven zeggen 😛

  1. Dat van Lone van Roosendaal klopt volgens mij ook wel, ze is al een paar keer gespot bij de studio van GTST!
   Dus dat komt niet uit de lucht vallen dat het gaat om de rol van Martine Hafkamp….
   Het lijkt me stug dat het dan in ene gaat om een andere rol of iets dergelijks…..

 2. mensen mensen hou er eens over op. er word al 2 jaar geroepen dat martine terug komt. ZE komt NIET terug!
  Natuurlijk gaat er hier altijd iemand roepen ze komt terug..”dat heb ik gehoord” maar iedereen kan dat roepen en dan zijn er altijd weer mensen die het geloven…
  Misschien kunnen we er nu voor een week geen aandacht aan besteden… en hé, mocht ze ineens weer terug zijn, dan zal ik tegen die tijd denken….hadden ze toch gelijk.
  Maar nu al voor een duur van 2 jaar bewijs ik mijn gelijk. dus hou er over op.

 3. nina en zwanger?? je zou toch denken dat zo iemand toch wel aan de pil zit in plaats van alleen n condoom te gebruiken?! zo dom ziet ze er tog ook niet uit, al doet ze wel zo;-)

 4. Miss baby nina laat zich gebruiken door mike net als sjors trouwens wat zien ze in hem en,nina kan niet verder met mike want ze is nog steeds getrouwd met noud
  Die twee zulen weer snl samen komen hoor

 5. 10 december:
  Nina doet een zwangerschapstest. Bing is gefrustreerd als vrijen niet lukt. Ludo en Janine vertrouwen elkaar niet meer. Maarten wil stoppen met het plan, maar Maxime neemt daar geen genoegen mee. Mike heeft een grote verrassing voor Nina.

  11 december:
  Mike neemt revanche op Noud. Sjors heeft zware kritiek op de verbouwingsplannen van Lorena. Janine is geschokt als ze ontdekt wat Ludo gedaan heeft. Maxime voert de druk op Maarten op. Noud krijgt slecht én goed nieuws.

  12 december:
  Een verrassing van Aysen pakt verkeerd uit. Rikki instrueert haar beste vriendin hoe ze Tim moet versieren. Hoe reageert Tim op deze koppelpoging? Maarten speelt een risicovol spel met Janine. Janine heeft Ludo iets op te biechten.

  13 december:
  Rikki heeft een enorm probleem in de sapbar en krijgt hulp van de verkeerde persoon. Lorena wil dat Noud de verbouwing sneller uitvoert, desnoods zonder vergunningen. Om hem te paaien, belooft ze hem een geheim over Mike te vertellen.

  14 december:
  Rik wil dat Nuran hem helpt om haar zusje bij Bing vandaan te houden. Lucas vindt dat Nina nu echt moet kiezen tussen de twee mannen die ze aan het lijntje houdt. Noud is benieuwd als Nina met hem wil afspreken. Mike doet Lorena een dreigende belofte.

  Bron: kijkes.nl

 6. tja ze missen toch to’n typetje in de serie dus nu laten ze rikkie zo spelen

  ben ook erg nieuwsgierig naar nina of ze zwanger is aangezien noud ook slecht niews krijgt

 7. Ik zou Noud gewoon opdonderen. Nina heeft in deze gelijk. Hij laat niets van zich horen en plots wil hij haar terug. Kan gewoon niet.

 8. Rikki lijkt helemaal niet op charlie want charlie had geen kind bij rik en nog een goeie reden danny en rik zijn geen halfbroers en rikki heeft niet met tim geslapen toen ze getrouwd was met sjoerd
  Rikki overdrijft wel maar zij is zeker geen charlie

 9. Tsjah goede nieuws voor Noud zal wel zijn ”Nina heeft nog gevoelens voor hem en het slechte nieuws ”Nina is zwanger van Mike”.
  Ergens heeft Nina ook wel een punt Noud is zelf 3 maanden weggegaan heeft geen 1 telefoontje aangenomen maar stel Noud was niet weggegaan dan had ze zich ook laten verlijden door Mike weet ik zeker.. Ik vind als de liefde echt zo diep was dan kan je, je niet gelijk in een relatie storten dan moet je eerst je huwelijk even verwerken en dat doe je in mijn ogen niet binnen 1 week.. Ik vind ze zijn allebei fout Noud omdat hij haar niet geloofde tijdens haar stalker periode en het feit dat hij 3 maanden is vertrokken Nina is fout omat ze is vreemdgegaan.

  Vraag me af waarom Nuran haar zus bij Bing weg wil hebben ?Heb wel respect voor Aysen dat je een relatie aangaat met een man waarvan je weet dat hij erg ziek is en misschien wel dood gaat hoop dat als hij genezen is ze ook heel gelukkig samen worden en blijven want twijfel momenteel nog een beetje of Bing oprecht verilefd op haar is of dit ook een beetje doet om Sjors jarloers te maken en voor de steun die hij krijgt van Aysen hoop dat het echte liefde is .

  Rikki is verliefd, anders doet ze niet zo raar!Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen… Word nog wat als die 2 in de toekomst een stelletje worden dan komt Rikki over de vloer bij Tim ( Waar sjoerd ook woont) en Sjoerd is en blijft de vader van Bram terwijl Tim automtisch ook een rol gaat spelen in Brams leven als die 2 een relatie krijgen.. Kortom onmogelijke situatie denk ik waar echt oorlog van zal gaan komen.

  Ludo en Janine vertrouwen elkaar niet meer.. Tsjah tot nu toe hoefde maarten niet heel veel te doen om relatie problemen tussen Ludo en Janine te veroorzaken.. Ze drinkt zelf die borrels op in het hotel,heeft zelf niet door hoe Maarten bezig is, gaat zelf zo in op die stichting en liegt tegen Ludo over het perongeluk in slaap vallen bij elkaar. Kortom Maarten hoeft niet veel te doen tot nu toe.

 10. Helaas denk ik dat Bing Aysen idd gaat verlaten als hij over zijn ziekte heen is en toch weer terug gaat naar Sjors, ik kan me niet voorstellen dat Bing ineens klaar is met Sjors en niks meer voelt voor haar geloof ik niks van, ik denk dat hij Sjors er gewoon niet wil bijbetrekken hoe hij er nu aan toe is, zodra het goed gaat gaat hij weer terug naar Sjors geloof me maar en verlaat Aysen en zij gaat natuurlijk wraak nemen bla bla bla.

 11. Nina heeft helemaal geen punt zij kon naar tokyo gaan en met noud eruit komen en,elkaar opnieuw proberen te vertrouwen maar nee, mevrouw gaat als getrouwde vrouw met de eerste de beste naar bed mike gebruikt haar en ik hoop echt dat mike gepakt wordt en dat nina zwanger van hem wordt en dat noud haar niet meer wilt

Geef een reactie