Maandag 26 november
Lorena speelt hoog spel met Mike. In Zuid-Afrika is Sjoerd verbaasd over hoe Rikki en Tim met elkaar omgaan. Noud legt uit waarom hij de echtscheiding nooit heeft doorgezet. Ludo neemt geen genoegen met een nadelige deal.

Dinsdag 27 november
Sjors doet Bing een ongebruikelijk aanbod. Maarten en Janine vieren een succesvolle dag en dat loopt een beetje uit de hand. Mike en Noud komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Woensdag 28 november
Janine is boos op Maarten omdat ze tegen Ludo moet liegen. Als Rikki helemaal geen zin heeft in een gezellig avondje met Tim en Sjoerd, wil Sjoerd weten wat er aan de hand is. Bing en Aysen worden gestoord in een intiem gesprek.

Donderdag 29 november
Rikki en Tim proberen alles wat er in Zuid-Afrika gebeurd is achter zich te laten. Mike raakt gefrustreerd als hij door Lorena onder druk wordt gezet. Hij zoekt hulp bij Sjors. Anton wil dat Sjoerd weer thuis komt wonen.

Vrijdag 30 november
Maarten weet het zo te spelen dat Ludo zich zeer ongemakkelijk voelt. Laura vindt dat Mike niet de juiste man is voor Nina. Mike moet een nederlaag incasseren. Noud onthult zijn toekomstplannen aan Nina.

76 comments on “Spoilers 26 t/m 30 november

 1. hoop echt dat noud en nina uiteindelijk weer wat met elkaar krijgen na deze spoilers..

  noud krijgt natuurlijk eerst te horen van mike dat zij wat hebben (gehad) al die maanden en dan word noud boos op nina maar uiteindelijk zijn ze weer samen! (dit allemaal na deze spoilers natuurlijk) want hier denkt noud nog dat nina op hem heeft gewacht.

 2. Nou, dat gedoe tussen, mike, noud en Nina gaat nog wel even duren, vermoed ik zo. We hebben hier wel te maken met een soap len daarin duurt alles wel wat weken al dan niet maanden….maarrrrr ik vind t wel een leuke verhaallijn.
  En fijn dat de ziekte van bing out in the open is…..was toch echt een bizarre situatie, dat niemand t wist….

 3. ik denk dat ze met kerst weer bij elkaar zijn en oud en nieuw, iig hoop ik natuurlijk :p net als dat mike en sjors dan weer bij elkaar komen, al hoop ik dat sjors eerst hem heel lang uit de weggaat.

 4. noud gaat eruit. dus daar zal ook nog wel heel verhaal achter zitten. sjors & mike krijgen nog wel wat zoals verwacht.

  verder krijgt tim een vriendin,of had die al
  tenminste dat hoorde ik.

  * fijn dat noud back is

  xoxo

 5. @Tessa, er staat dan wel “Noud onthult zijn toekomstplannen aan Nina” maar dat hoeft helemaal niet te betekenen dat hij uit GTST gaat.

  Overigens als je dergelijke uitspraken doet, van “Noud gaat eruit en Tim krijgt een vriendin”, zou het handig zijn als je je bron vermeld.

 6. nee noud gaat er helemaal niet uit, hij heeft zelfs laatst aangegeven nog heel lang bij gtst te willen 😉 en tim word verliefd op rikki dat is ook al HEEL lang bekend.

  inderdaad, geef ons maar eerst een bron.

 7. 3 december
  Als Sjors ontdekt dat Bing en Aysen een stel zijn, houdt ze haar mening niet voor zich. Janine liegt tegen Ludo, maar vraagt hem ook om vertrouwen. Laura gaat buiten haar boekje tegen haar nieuwe baas. Ludo is geschokt als hij ontdekt aan wie hij De Rozenboom verkocht heeft.

 8. hahah ik denk dat lorena de rozenboom gekocht heeft!
  hoop verder dat het niet al te lang meer gaat duren met noud, nina en mike. en dat nina erachter komt dat mike wat met sjors had.

 9. Zou wel kloppen dat Lorena de Rozenboom koopt. Ze wil stoppen met Lorena’s misschien neemt Bianca de zaak over en dan heet het Bianca’s

 10. haha zal echt onnozel zijn als het dan ook nog ‘Bianca’s’ gaat heten -.-
  Of ‘nurans’

  Misschien gaat de kapsalon/sapbar wel weg als set en komt er iets nieuws???
  Ik zou het leuk vinden als het zakenleven weer terugkomt, dus doe mij maar een nieuwe set van Sanders Inc.

 11. Wat vonden jullie van Ruud in expeditie robinson? Ik vond hem namelijk erg tegenvallen. Ik dacht dat hij net zo’n lieve en leuke jongen als Noud zou zijn, maar ik vond ruud echt heel erg arrogant en egoïstisch. Vooral toen hij uitviel tegen min hee die al twee dagen niks te eten had. Echt gemeen. Jammer dat hij zich zo heeft laten kennen. En fajah heeft ook een grote bek zeg, niet normaal. Erg jammer dat zulke mensen Nederland moeten vertegenwoordigen tegenover België. Zo komen Nederlanders dus aan hun arrogante imago
  Ik hoop wel dat ik noud toch weer leuk vind als hij terugkomt. Zonder Noud is Nina niet leuk meer

 12. @Tanja, je haalt een klein beetje fictie en werkelijkheid door elkaar.

  In Expeditie Robinson speel je een “spel” om te overleven. Dan wordt je fanatiek.

  Van de andere kant is het personage Noud in GTST niet Ruud in het werkelijke leven.

 13. haha ja fajah en ruud waren echt me favoriet,
  zijn allebei zo grappig.

  en ruud geeft zelf toe dat hij arrogant was daaarin, en dat vind ik dan wel weer tof dat ie dat doet.

 14. Ik denk dat Noud de scheiding niet heeft doorgezet omdat hij nog van haar houdt en tsjah Noud heeft ook fouten gemaakt door zijn vrouw niet te geloven en als man en vrouw hoor je elkaar te steunen maar NIna heeft haar tante Maximme destijds ook niet gelooft en samen met haar ouders tot op het bot alles afgenomen, dat vergeet ze denk ik even al is die situatie ook natuurlijk anders dan dat je met elkaar getrouwd bent… Ik denk dat Nina er achter gaat komen hoe Mike echt is en dat ze weer samen komen .

  1. Precies zo denk ik er ook over! En natuurlijk zullen we nog wel even die irritante scenes van Nina en Mike krijgen ook al is Noud terug.. maar Mike gaat sowieso door de mand vallen en dan komt het gewoon weer helemaal goed tussen Noud en Nina helaas zal dat ff duren zoals alles in GTST.

 15. Benieuwd of de gaatjes die Mike in de condooms geprikt heeft nog gevolgen heeft…
  Vast wel ! natuurlijk net als Noud en Nina weer samen zijn, Mike wat met Sjors heeft ….
  iedereen Happy, en dan…. blijkt Nina natuurlijk zwanger van Mike….dus wéér zware problemen!

 16. toen noud en nina trouwden hoopte ik al op een nieuwe alberts spruit 🙂 als ze van mike zwanger is zou ik t al minder leuk vinden XD de albertsen zijn schaars geworden in meerdijk

 17. als ik zou kunnen schrijven voor noud zou ik hem niet met Nina laten zijn. ja hij heeft haar niet geloofd maar ieder weldenkend mens zou aan haar verhaal een beetje getwijfeld hebben. maar zijn liefde voor haar was nooit een twijfel punt, wat Nina heeft gedaan is een veel groter veraad, hij zou Nina aan moeten kijken en dan zeggen dat hij in Tokio was om alles op een rijtje te zetten en niet om met de eerste de beste weer verder te gaan, dat ze Mike verdient en alles wat hij met zich meebrengt. en dan zou er eigenlijk een nieuwe leuke meid voor hem moeten komen,Nina helemaal gek maken 😀 mag ze toekijken als iemand anders hem gelukkig maakt

  1. Ik vind het sowieso raar hoe ze dat in GTST doen.. kan me er echt aan storen gewoon een relatie beginnen terwijl je nog getrouwd bent en de hele familie en vrienden groep vind het heel normaal, en ik vind dat Noud inderdaad niet veel schuld heeft hij is er altijd voor haar geweest, en daarbij haar ouders geloofde haar ook niet maar dat was geen probleem. Ze is wel boos dat Noud vlucht als het ff moeilijk word maar zij vlucht ook in de armen van een ander dat is nog fouter, en sowieso is Nina nu op dit moment echt onuitstaanbaar die relatie met Mike doet haar echt geen goed.

 18. jaaa hoop wel dat er nog een leuk meisje voor noud in de serie komt, ook al is het een gastrol om nina gek te maken inderdaad en dat nina alleen is en er alles aan probeert te doen om noud terug te krijgen en uiteindelijk toch bij elkaar komen net als ludo en janine altijd.

 19. Jaaa eindelijk Noud weer terug! Ik hoop zo dat hij & Nina weer bij elkaar komen!
  Spannend ook met Rikki, Tim en Sjoerd.. Zou er wat gaan gebeuren tussen Rikki en Tim in Zuid-Afrika?

 20. Haha en het zou geweldig zijn als Lorena de Rozenboom uiteindelijk koopt.. Gaat nog veel hilarische scènes opleveren denk ik 🙂

 21. Wie willen jullie terug zien in GTST?

  Ik Martine Hafkamp en Stanley Mauricius

  Met Stanley kan je altijd lachen en met Martine een strijd tussen haar en Ludo.

  Ik zal niet verbaasd zijn als Stanley (tijdelijk) terugkeert vanwege dat Bing ernstig ziek is.

 22. ik vind dat stanley ivm bing moet terug keren en blijven want hij is zo grappig en vrolijk
  en stefano omdat dat de vader is van lucas en hij hem kan steunen in zijn bedrijf nu bing ziek is en zo komt er weer wat familie terug

 23. Mike en lorena no way die creep verdient haar niet
  Hij hoort bij niemand sjors hoort bij bing lorena bij jack en nina bij noud en mike opgerot

 24. Na al het ellende zie ik Nina wel weer terug gaan naar Noud. Tussen Aysen en Bing gaat het ook wel weer stuk ook met Sjors en Mike. Ik zie Sjors en Bing wel weer na een tijdje weer bijelkaar komen, maar voorlopig nog niet, die 2 zullen altijd van elkaar blijven houden. Rikki en Tim worden verliefd die gaan ook wat krijgen samen.

 25. bij mij werkt die site op de een of andere manier niet, dus als iemand hier de spoilers neer wilt zetten zou ik die persoon erg dankbaar zijn

 26. 3 december:
  Als Sjors ontdekt dat Bing en Aysen een stel zijn, houdt ze haar mening niet voor zich. Janine liegt tegen Ludo, maar vraagt hem ook om vertrouwen. Laura gaat buiten haar boekje tegen haar nieuwe baas. Ludo is geschokt als hij ontdekt aan wie hij De Rozenboom verkocht heeft.

  4 december:
  Noud laat zich van een onverwachte kant zien. Als Bing ingaat tegen het behandelplan van de dokter, brengt dit hem in conflict met Aysen. Janine doet een intieme bekentenis aan Ludo. Nina en Mike hebben verhuisplannen.

  5 december:
  Het sinterklaasgedicht voor Rikki zorgt voor verdeeldheid binnen de Bouwhuis-familie. Door een actie van Noud wordt Nina onzeker over haar gevoelens voor Mike. Sjors meent dat Lorena, wat betreft Laura, een enorme managementfout heeft gemaakt en wil dat ze die terugdraait.

  6 december:
  Nina probeert Mike ervan te overtuigen dat ze Noud niet terug wil. Aan Lucas onthult Nina en groot geheim. Tim wordt genoodzaakt om tegen Sjoerd te liegen over Rikki. Lorena wordt door Laura onder druk gezet.

  7 december:
  Janine en Lucas moeten de talentenjacht redden, wanneer blijkt dat Maarten in elkaar geslagen is. Tim is bang dat Rikki Sjoerd alsnog inlicht over zijn liefdesverklaring. Aysen probeert de onwillige Bing te steunen als hij een heftige behandeling moet ondergaan.

 27. Het valt mij op dat ik als trouwe fan vanaf de eerste aflevering steeds meer afhaak en tijdens GTST iets anders ga doen omdat ik intussen wel klaar ben met 4 jaar hetzelfde gestook van Maxime tussen Ludo en Janine, het begint nu gewoon dom te worden.
  Ik wordt doodziek van dat gezeik om Nina en Mike want het gaat gewoon te ver allemaal.
  Bing die steeds waanzinniger wordt (maar kan nog goed uitpakken als de schrijvers hun verstand krijgen) en dat Bouwhuis gedoe wil volgens mij niemand meer zien, is Sjoerd nu 18 jaar of 12 jaar , geen idee maar aan het door de schrijvers opgelegde gedrag zeg ik, 10 jaar want wat een onzinnig hersenloos karakter geven ze die jongen.
  Kortom, het wordt weer eens tijd voor een paar originele verhaallijnen en het vertrek van een paar mensen met als eerst exit die gruwelijke Mike want die rol is de meest overbodige en ongeloofwaardige van de serie en geef dan Maxime een leuke vent zodat ze zich met haar eigen ellende bezig kan houden en we zijn al een stuk verder (Maxime zonder geld was trouwens een stuk interessanter als personage dan het leeghoofd dat ze nu speelt).

  1. Hier heb ik niks meer aan toe te voegen! Mijn kijkplezier is ook al een tijdje weg eerst wilde ik nooit geen aflevering missen maar nu heb ik echt steeds zoiets van oh bah het is weer 8 uur, het is allemaal van hetzelfde en het duurt veel te lang maak de verhaallijnen toch wat korter het gaat echt vervelen. En Mike mag er inderdaad uit vreselijk personage wat niks toevoegt dan alleen maar frustratie voor de kijkers. En met Maxime zouden ze zoveel meer kunnen doen maar die hebben ze ook allang verpest met dat gestook en die wraak iedere keer.

 28. tja,eigenljk ben ik t wel met rene eens:de verhaalljnen zijn,op die van de ziekte van Bing na,totaal oninteressant…
  Na al die tijd is t me ook nog steeds onduidelijk met welke missie Mike naar Meerdijk gekomen is..onderhand wil je als kijker dit nu wel weten.(waarschijnlijk t Sanders kapitaal afhandig zien te maken maar goed)
  Hoop iig dat t de komende periode idd wat spannender gaat worden,want er is niet veel aan..:(

 29. 10 december
  Nina doet een zwangerschapstest. Bing is gefrustreerd als vrijen niet lukt. Ludo en Janine vertrouwen elkaar niet meer. Maarten wil stoppen met het plan, maar Maxime neemt daar geen genoegen mee. Mike heeft een grote verrassing voor Nina.

 30. Lijkt me best leuk om te zien Aysen en Bing een stel, ik had dat niet achter Aysen gezocht we kunnen tot nu toe alleen een harde kant van haar maar nu zien we ook eens een zachte lieve kant van haar hoe ze Bing steunt .

  NIna een zwangerschaps test?Die zal inderdaad wel zwanger zijn, zou niet durven zeggen of ze het weg gaat halen ( misschien wel) of misschien krijgt ze wel een miskraam als GTST Noud en Nina weer samen wil hebben dan lijkt me een kind van een andere man niet de ideale situatie voor zo’n erg jong koppel… Denk dus dat die baby er niet gaat komen.

 31. mike en maxime zijn creeps of het gaat over wraak of over geld (dat van fam sanders)

  of beide hoop wel dat nina zwanger is word nog leuk voor noud

  en qua sjoerd vind hem geen 10 vind hem best volwassen hou zou je het zelf vinden na zo veel jaar tegen je vader op kijken er ineens een vreemde broer er bij te hebben omdat je vader is vreemd gegaan is niet nix ik snap dat wel

 32. Ik vind het een beetje overdreven dat Rikki er een hele gedoe van maakt om Tim er is helemaal niks gebeurd tussen, hunalleen maar een beetje spanning dat is alles, toen ik de spoilers zo las dat ik echt dat ze vreemd was gegaan met Tim maar er is niks gebeurd, dus overdrijven kan Rikki ook, ze is gewoon zelf ook verliefd op Tim alleen ze geeft het niet toe.

 33. zoiezo word t nog een lang verhaal want nina raakt zwanger van mike .. hij heeft elke keer de condooms door geprikt dus word weer leuk!

  1. Jaaa vind ik ook! Lucas heeft helemaal niets nu.. er moet gauw een nieuwe liefde komen het liefste natuurlijk edwin maar helaas gaat dat niet gebeuren. dus hoop dat er snel iets komt

 34. Ik kijk gewoon maar niet naar mike die echt een keer eruit gaat want deze gastbkan niet acteren die gast is echt te zielig zeg ! Gaat ie maar lekker terug naar belgie

Geef een reactie