Maandag 19 november
Bianca vindt dat Anton verantwoordelijk is voor de onmogelijke situatie tussen Sjoerd en Rikki. Rik vraagt Sjors om hulp, maar omdat het over haar ex gaat, houdt zij af. Lorena probeert Mike ervan te overtuigen dat zij een serieuze koper is.

Dinsdag 20 november
Mike krijgt slecht nieuws en onderneemt meteen actie om Nina aan zich te binden. Aysen is woedend op Nuran omdat ze Bings geheim openbaar heeft gemaakt. Maxime wordt helemaal vrolijk als ze een ruzie afluistert. Bing schrikt zelf van zijn reactie op Sjors.

Woensdag 21 november
Maarten doet zijn best om een romantisch reisje van Janine en Ludo te saboteren. Jef is teleurgesteld dat Bing hem niets heeft verteld over zijn ziekte. Lorena weet Sjors een geheim te ontfutselen.

Donderdag 22 november
In Zuid-Afrika heeft Anton een verrassing voor Sjoerd, waardoor Rikki en Tim besluiten om samen op safari te gaan. Mike en Lorena staan lijnrecht tegenover elkaar en spelen het hard tegen hard. Nina wordt geconfronteerd met iets uit haar verleden.

Vrijdag 23 november
Anton en Sjoerd komen terug uit de wildernis en weten Bianca tot tranen toe te ontroeren. Rikki en Tim zijn verward door hun situatie. Ludo doet Nina een mooi aanbod. Lucas betwijfelt of Nina nu in staat is om de juiste keuzes te maken. Maarten en Maxime worden bijna samen betrapt. Laura krijgt een verrassing.

69 comments on “Spoilers 19 t/m 23 november

 1. Noud is terug. Ik weet niet of Nina hem donderdag de 22e zelf al ziet of dat het een voorwerp is dat van hem is. Maar vrijdag is hij er in ieder geval weer bij.

 2. Eindelijk komt Noud terug!! Dat betekent hopelijk het einde van die vreselijke langdradige verhaallijn van Mike!! Laat het maar alvast zo zijn ben klaar met die verhaallijn

 3. Ludo vindt Mike helemaal geweldig dus hij gaat er natuurlijk alles aan doen Nina bij hem te houden, totdat hij erachter komt hoe Mike echt in elkaar zit, dan is ie nog niet jarig!

 4. Oeoeoe rikkie en tim raken verward door een situatie? zouden ze gaan zoenen? ben blij dat noud weer trug komt, die verhaallijn tussen mike, nina en sjors duurd nog gewoon sowieso 2 weken! het komt wel een beetje me strot uit!! en maxiem is weer back! ik hoop nu echt dat na deze verhaallijn het eindelijk is afgelopen met dat gezijk tussen maxiem en janine! het duurd nu al alles bij elkaar 4 jaar tis nu wel klaar!

 5. Als dat zo is zou het heel dom en langdradig worden de familie problemen van de familie Bouwhuis… Want als ze vreemdgaan en het komt sowiezo ooit uit want Rikki kan nou eenmaal niet liegen en Tsjah dan heb je Sjoerd die zijn broer niet meer wil zien en wel kan dood schieten bij wijze van spreken.. Dus kortom dan heb je dat weer echt geen zin in!!! Lijkt me nogal raar ook dan word Tim ( als ze een serieuze relatie krijgen) de Stiefpapa van Sjoerd zijn zoon….

 6. de 20ste hoort Mike dat Noud terugkomt (=het slechte nieuws)
  de 20ste is ook Maxime weer terug
  Er gaat iets spelen (relatie) tussen Rikke en Tim.
  Wat ik dus steeds heb gezegd, Maxime en Maarten spelen onder 1 hoedje.

  Verhaallijnen zijn ietwat langdradig aan het worden maar van de andere kant zitten er ook weer in die verhaallijnen nieuwe ontwikkelingen. (geheim van Bing wordt bekend, Rikke en Tim op safari, Maxime en Maarten, Noud en Nina/Mike.)

 7. Het is eigenlijk best leuk dat sommige personages soms tijdelijk de serie ui moeten. Des te blijer zijn we als ze weer terugkeren!! :)) en t is lekker verfrissend!!

 8. Spoiler 26 November:

  Lorena speelt hoog spel met Mike. In Zuid-Afrika is Sjoerd verbaasd over hoe Rikki en Tim met elkaar omgaan. Noud legt uit waarom hij de echtscheiding nooit heeft doorgezet. Ludo neemt geen genoegen met een nadelige deal.

  Zo fijn dat Noud weer genoemd word! En hij wil duidelijk niet scheiden! 🙂

  Bron: Kijkes app

 9. Ik ga zeker niet meer kijken als lorena en mike iets krijgen het is dan te walgelijk
  En ik vindt mike zo niet bij niemand passen ook niet bij nina of sjors

 10. NIna moet terug naar Noud en Sjors moet gewoon een keer vrijgezel blijven. Ze was nog niet eens gescheiden of ze lag al weer met iemand in bed. Van dat heilige meisje is niks meer over, ze is zo wat de grootste hoer van meerdijk. Hoop ook niet dat ze tussen Bing en Aysen in komt.

  Laat haar maar lekker vrijgezel blijven en een nieuwe leuke baan krijgen.

 11. Mij favo koppel ik heb de afl al gezien de leukste stukjes zijn die van lorena en jack
  En de boring stukjes zijn mike nina ik viel bijna in slaap

 12. ik denk dat dit gaat gebeuren: als noud terugkomt en merkt dat nina een relatie heeft met mike beleeft noud een one night stand met lucas. lucas word verliefd op noud (alweer) maar noud wil toch nina. maar uiteindelijk komt noud toch uit de kast en neemt samen met lucas

 13. Off topic:

  Actrice Will van Kralingen is vandaag overleden. Ze speelde o.a. in Flikken Maastricht. Ze is tevens de moeder van Beau Schneider die de rol van Tim in GTST speelt.

  Rust zacht Will en sterkte voor de nabestaanden.

 14. Als ik eerlijk moet zijn vind Bing een veel betere man voor Sjors dan Mike, Mike is echt gewoon niks hij moet weg uit meerdijk Nina moet bij Noud maar ik ben bang dat de scheiding alsnog wordt doorgezet helaas.

 15. @ Jouri,

  Bah wat verschrikklijk voor Beau. Heel veel sterkte me het verlies Beau. Verschikelijk altijd dit als een familielid dood is.

 16. Yes, Maxime is back! Ben echt benieuwt hoe het verder gaat met haar plan en of het ook gaan lukken. (Al hoop ik dat het niet gaat lukken)

  1. Inderdaad RTL Boulevard heeft dit gemeld. De moeder van Tim is( Beau Schneider) Wil van Kralingen is overleden. Zijn vader Eric Schnieder had 2 zonen met haar

   Op de sites van GTST heb ik er (nog) niets over gelezen, maar was gisteren uitgebreid in de journaals en dus bij TLBoulevard. Vandaar dat zij ooke gemeld hebben dat TIm door een andere acteur tijdelijk wordt vervangen.

 17. Even wat anders: vind het echt matig dat de site niet geüpdate word.. Zo was jette vd Meij aka Laura bij Van de vorst ziet sterren .. Gister overleed de moeder van Beau aka Tim .. Mag meer geüpdate worden.. Zulke dingen moeten er opstaan op de site. Niet aanvallerig bedoeld hoor, meer een tip.

 18. Even wat anders: vind het echt matig dat de site niet geüpdate word.. Zo was jette vd Meij aka Laura bij Van de vorst ziet sterren .. Gister overleed de moeder van Beau aka Tim .. Mag meer geüpdate worden.. Zulke dingen moeten er opstaan op de site. Niet aanvallerig bedoeld hoor, meer een tip.

 19. @anne
  het filmpje heet: veel verrasingen,, Er staat veel te bebeuren de komende tijd.
  Ik geloof dat het filmpje inmiddels al op YouTube staat.

 20. Hoe melig deze spoilers!! ‘Maxime wordt blij als ze een ruzie afluistert’ ben benieuwd, t zal wel een ruzie tussen Ludo en Janine zijn.

 21. Ik heb vandaag de hele verhaallijn van Maxime bekeken uit seizoen 19 (toen ze erin kwam) en seizoen 20. (via youtube: gtstverhaallijnen)
  Geweldig gespeeld, wat een pracht soapkarakter is Maxime en ze wordt echt geweldig neergezet door Marjolein.
  Ik ben er dan ook zeer blij mee dat ze terug is

 22. Die verhaallijn over Maxime, Maarten, Janine en Ludo ben ik nu al zat!!!! Wat een gezeik allemaal, dat continu wraak willen nemen…. En als het lukt dan zijn Ludo en Janine voor de zoveelste keer uit elkaar. Ik zeg: verzin eens wat nieuws! Boring……

 23. maxime is er net en ben haar nu al beu
  altijd maar wraak wraak wraak pfffffff mogen er geen gelukkige stellen in gtst mee doen of zo? je zou het haast gaan denken

  ik hoop dat rikki ja zegt qua trouwen trouwerijen zijn altijd leuk

  ben erg nieuwsgierig wat lorena met haar vermogen gaat doen

  1. Ik vond Maxime ook leuker zonder geld….gezellig aan t werk in de koning….maar goed, ik hoop dat de Maarten verhaallijn nog een verrassende wending krijgt. En dat t plan van maxime niet gaat lukken!

 24. @Andrea Jef mag inderdaad een grotere rol krijgen hij heeft meer een bijrol nu.

  Ik heb het vaak gezegd er mag wel een familielid bij 1 van deze personages:
  – Lorena
  – Sjors
  – Bing

 25. ik vond maxime ook veel leuker zonder geld
  lekker vrolijk aan het werk in de koning vond voor al het gestuntel grappig omdat ze werken neit gewend is

  ik denk ook dat lorena de roosenboom gaat kopen aangezien ze wat nieuws wil

 26. Zo te zien gaat Rikki dus toch vreemd met Tim.

  GTST 27/11: Sjors doet Bing een ongebruikelijk aanbod. Maarten en Janine vieren een succesvolle dag en dat loopt een beetje uit de hand.

  GTST 28/11: Als Rikki helemaal geen zin heeft in een gezellig avondje met Tim en Sjoerd, wil Sjoerd weten wat er aan de hand is.

  GTST 29/11: Rikki en Tim proberen alles wat er in Zuid-Afrika gebeurd is achter zich te laten. Anton wil dat Sjoerd weer thuis komt wonen.

Geef een reactie